zaterdag 31 december 2022

Op naar een beter en bewuster 2023

 






Is de elektrische auto nu al overbodig?

 

"Het gebruik is helemaal niet beperkt tot oldtimers", legt Benjamin Cuyt van P1 Fuels uit. "Die zijn voor ons een mooie springplank, maar zowel de oudste als de nieuwste auto’s kunnen er zonder problemen op rijden.” © Steven Richardson, Photonews

Deze synthetische brandstof heeft het potentieel om élke wagen CO2-neutraal te maken

Tijdens een oldtimerrally in Ieper trokken twee auto’s de aandacht. De reden? Ze bolden op synthetische brandstof die CO2-neutraal is. Volgens voorstanders heeft deze benzine het potentieel om de CO2-balans van alle auto’s - niet alleen van oldtimers - met een brandstofmotor te neutraliseren. Maar wat weten we al over deze hoogtechnologische benzine? Kan elke auto op deze brandstof rijden? En kan je het al tanken in België? Onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn trok op onderzoek.

Brecht Vanhaelewyn 28-12-22, 08:00 Laatste update: 28-12-22, 08:23

 

Twee opgemerkte deelnemers op de 100 Miles of Ypres, half december. Tijdens de oldtimerrally die zich uitsluitend richt op vooroorlogse klassiekers, treden twee auto’s aan die rijden op hoogtechnologische benzine. Synthetische brandstof van fabrikant P1 Fuels. Helemaal CO2-neutraal, zo wordt beloofd. Benzine die de oldtimerliefhebber hier een hart onder de riem moet steken.

“We zijn ervan overtuigd dat de oldtimer een toekomst heeft. Dat oldtimers vervuilend zouden zijn is een vooroordeel - dat blijkt nergens uit de statistieken. Daarvoor rijden ze eenvoudigweg te weinig kilometers”, weet organisator Lawrence Bossaert. “Maar het is ongetwijfeld voor veel liefhebbers een geruststelling dat zelfs genieten van het erfgoed kan met perfecte CO2-neutraliteit. Het is een sterk argument voor het voortbestaan van deze mooie hobby. We zijn als organisator dan ook fier dat we dit perfecte huwelijk kunnen aanbieden: traditionele mechaniek met hoogtechnologische brandstof. En dit is slechts de tip van de ijsberg - alle auto’s kunnen profiteren van de ervaring die we hier opdoen.”

Benjamin Cuyt van P1 Fuels, is ook naar Ieper afgezakt om tekst en uitleg te geven bij die nog jonge brandstof.

Synthetische brandstof, wat is dat precies?

“Dat is brandstof die gemaakt is van ‘niet fossiele componenten’. Dat wil zeggen dat er geen aardolie bij wordt gebruikt. Wij starten eigenlijk bij biomassa. Afval uit de voedingsindustrie, bijvoorbeeld. Daarin verwerken we CO2 die uit de lucht wordt gehaald. We maken dat gewoon in een fabriek.”

“Elke auto met een verbran­dings­mo­tor kan rijden op syntheti­sche brandstof.”

Benjamin Cuyt van P1 Fuels

CO2-neutraal, wat betekent dat eigenlijk?

“Dat wil zeggen dat er bij de verbranding van de benzine alleen CO2 vrijkomt die we eerst uit de lucht hebben gehaald. Dat is een cruciaal verschil met gewone benzine - die voegt CO2 toe die daarvoor nog niet in de atmosfeer zat. Dat heb je hier niet: alle CO2 die vrijkomt, hebben we er eerst uitgehaald. Er komt dus geen CO2 bij. De CO2-balans blijft dus gelijk. Of anders gezegd: de brandstof is CO2-neutraal.”

Is CO2 het enige voordeel?

“Neen, omdat we de brandstof eigenlijk op moleculair vlak samenstellen, vermijden we wat ongewenste stoffen die in aardolieproducten zitten. De verbranding die plaatsvindt, is dan ook zuiverder dan bij conventionele brandstoffen. Zo elimineren we bijvoorbeeld volledig de uitstoot van zwavel, en komen er veel minder van de gehate partikels -fijnstof- vrij. En nog een leuk extraatje: dat is niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor de mechaniek.”

De brandstof is niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor de mechaniek, zegt Benjamin Cuyt van P1 Fuels. © Steven Richardson

Kan elke auto rijden op synthetische brandstof en bestaat die dan ook als diesel?

“Ja, elke auto met een verbrandingsmotor kan rijden op synthetische brandstof. Zowel een benzine- als een dieselequivalent bestaan nu reeds.”

Dus ze is niet alleen bestemd voor oldtimers?

“Precies, het gebruik is helemaal niet beperkt tot oldtimers. Die zijn voor ons een mooie springplank, maar zowel de oudste als de nieuwste auto’s kunnen er zonder problemen op rijden. Alle auto’s van het World Rally Championship rijden nu op onze brandstof en we hebben ook al een auto uit 1904 op onze benzine laten rijden. Dat verliep zonder het minste probleem.”

Kan ik ze al ergens tanken?

“Jazeker. In België is onze verdeler Historic Competition Services (een oldtimerbedrijf uit Wommelgem, red.). Nu mikken we nog op nichegebruik, maar naarmate de productie vergroot, moeten meer toepassingen mogelijk worden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je ze gewoon in het tankstation kan tappen.”

“Met syntheti­sche brandstof kan je je CO2-voetafdruk neutralise­ren zonder dat je in nieuwe technolo­gie - bijvoor­beeld de aankoop van een dure elektri­sche auto - moet investeren.”

Benjamin Cuyt van P1 Fuels

Wat gaat dat allemaal kosten?

“Dat is een goede vraag. Momenteel is de literprijs zo’n vijf euro. Dat is duur, maar die prijs kan nog naar omlaag. Als de productie toeneemt, zakt die automatisch. Bovendien wordt er nu nog een taks op geheven die geldt voor aardolieproducten - een technische eigenaardigheid die de overheden moeten oplossen. Maar we schatten hoe dan ook dat we over een jaar of twee te koop zijn voor dezelfde prijs als de bestaande aardolieproducten.”

Waarom zou ik synthetische brandstof tanken?

“Met synthetische brandstof kan je je CO2-voetafdruk neutraliseren zonder dat je in nieuwe technologie - bijvoorbeeld de aankoop van een dure elektrische auto - moet investeren. We zien voor onze brandstof in de toekomst dan ook een rol naast alle andere technologie (EV, waterstof,...). We kunnen autorijden zowel CO2-neutraal als betaalbaar houden en dat kunnen we op korte termijn. Tenminste - wanneer de politiek zich bewust wordt van deze piste. Maar we merken uit die hoek ook steeds meer interesse.”

"Omdat we de brandstof op moleculair vlak samenstellen, vermijden we ongewenste stoffen die in aardolieproducten zitten", aldus Benjamin Cuyt van P1 Fuels. © Steven Richardson

Age of surveillance

 Autoriteiten hebben nu nog meer controle over de gewone mensen

Donderdag 29 december 2022 door: Kevin Hughes
Tags : AmazonAmnesty InternationalAustraliëgrote regeringBig TechCCTV-camera'sChinaFacebookGezichtsherkenningGlitchGoogleinformatietechnologieInstagramInternet of Thingsiot apparatenvrij levenmetaprivacy horlogebewakingbewakingstechnologieëntechnocratenVerenigde NatiesVerenigde Statenbekeken

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.480WEERGAVEN

   

(Natuurlijk nieuws) De wereld leeft nu in de age of surveillance.”

Camera's met gezichtsherkenningssystemen, satellieten, straatsensoren, kentekenlezers, drones, creditcards, computers, telefoons, televisies, slimme apparaten en andere technologieën kijken al naar elke beweging die mensen maken

En bedrijven gebruiken deze cascade van gegevens om meer geld te verdienen.

Een tijd geleden, in 2013, bestudeerde een groep wetenschappers 15 maanden de menselijke mobiliteit bewegingsgegevens verzameld van 1,5 miljoen mensen. Ze concludeerden dat slechts vier punten in ruimte en tijd voldoende waren om 95 procent van die mensen te identificeren.

Bijna 10 jaar later dringen bewakingstechnologieën door in alle aspecten van het leven van mensen. En ze verzamelen gegevensverpakkingen van iedereen in verschillende vormen en vaak zonder dat ze het weten.

China heeft meer dan 50 procent van alle bewakingscamera's ter wereld geïnstalleerd, met bijna 34 camera's per 1.000 mensen.

In Australië heeft Sydney 4,67 bewakingscamera's per 1.000 mensen en Melbourne heeft er vorig jaar 2,13.

CCTV-camera's kunnen worden gebruikt voor juridische doeleinden, bijvoorbeeld het bevorderen van de veiligheid in steden en het helpen van de politie bij strafrechtelijk onderzoek. Maar het gebruik ervan kan ook door de autoriteiten worden misbruikt.

De politie van New South Wales werd ervan verdacht camerabeelden te gebruiken in combinatie met gezichtsherkenning om mensen te identificeren die vorig jaar anti-lockdown-protesten bijwoonden.

De Verenigde Naties bevestigden ook dat cameratoezicht wordt gebruikt om "ernstige schendingen van de mensenrechten" uit te voeren tegen Oeigoerse en andere voornamelijk islamitische etnische minderheden in het Xinjiang-gebied in het noordwesten van China. Veel CCTV-camera's in China zijn ook uitgerust met gezichtsherkenning, waarvan sommige naar verluidt zijn getest om emoties te detecteren.

De Verenigde Staten hebben ook een lange geschiedenis in het gebruik van CCTV-camera's om racistische politiepraktijken te ondersteunen. Amnesty International meldde dat buurten met een groot percentage niet-blanke bewoners meer CCTV-camera's hebben.

Een ander probleem met cameratoezicht is beveiliging, aangezien veel van deze camera's geen wachtwoordbeveiliging hebben en gemakkelijk online toegankelijk zijn.

Miljarden IoT-apparaten worden door Big Tech gebruikt voor 'surveillancekapitalisme'

Net als CCTV-camera's is het internet of things (IoT) -apparaat eenvoudig te hacken. Een IoT-apparaat is elk apparaat dat mensen kan verbinden met een draadloos netwerk om te functioneren, inclusief slimme thuisapparaten zoals Amazon Echo of Google Dot, een babyfoon of zelfs slimme verkeerslichten (Related: “Smart” homes are just modern-day surveillance systems that spy on you and share all your audio and video with police and the FBI.)

De wereldwijde uitgaven voor IoT-apparaten zullen dit jaar naar verwachting $ 1,2 biljoen bedragen. Ongeveer 18 miljard gerelateerde apparaten vormen het IoT-netwerk.

Bedrijven kunnen ook via IoT-apparaten verzamelde gegevens gebruiken om klanten met producten en diensten te targeten. IoT-geïnde gegevens kunnen ook worden overgedragen met derden via gegevenspartnerschappen zonder directe toestemming van klanten.

Voor Big Tech-bedrijven is het verzamelen van persoonlijke informatie van gebruikers een normale praktijk. Hoe meer informatie ze verzamelen, hoe meer geld ze krijgen.

Deze winst maken door gerichte reclame wordt 'surveillancekapitalisme' genoemd."

Meta, dat zowel Facebook als Instagram bezit, had alleen al in het derde kwartaal van dit jaar bijna $ 23 miljard aan advertentie-inkomsten.

De documentaire uit 2021 getiteld "The Social Dilemma" liet mensen zien hoe sociale mediaplatforms afhangen van de psychologische zwakheden van mensen om ze zo lang mogelijk online te houden, waarbij ze hun acties meten tot de seconden die ze besteden aan het zweven boven een advertentie.

Volg Surveillance.news voor meer nieuws over bewakingssystemen.

Bekijk de onderstaande video over bewaking in China.

    Video Link: https://www.brighteon.com/2d4e05b5-a42e-44c5-99b4-af61d197c782

This video is from the Schots Watchman-kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

Atlas of Surveillance database reveals THOUSANDS of law enforcement agencies unlawfully surveilling Americans.

Chinese surveillance firms helping CCP draft “standards” to allow surveillance systems to track ethnic minorities.

Former Israeli surveillance agents hold hundreds of positions with big tech giants like Google, Facebook, Microsoft.

Social media IS surveillance: Platforms like Facebook and Twitter are infested with federal agents from the CIA and FBI.

 Bronnen zijn onder meer:

HarbingersDaily.com

ABC.net.au

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-12-29-age-of-surveillance-authorities-have-more-control.html 

vrijdag 30 december 2022

Ongevaccineerde huisarts Annemie maakte overstap naar ‘leefstijlarts’

 

Ex-huisarts Annemie Dom bouwde haar praktijk in Berlaar om tot gezondheidshuis. 

© David Legreve

“We zien patiënten te vaak als een probleem dat 15 minuten mag duren”

BERLAARDe verplichte vaccinatie voor huisartsen kwam er uiteindelijk niet, maar voor Annemie Dom (47) was er geen weg meer terug. In het voorjaar gaf ze na twintig jaar haar praktijk als huisarts op, uit onvrede met het coronabeleid van de overheid en de impact die zij zag op de mensen rondom zich. Mensen die ze wel nog altijd wil helpen, maar voortaan doet ze dat in haar ‘gezondheidshuis’ De Pengvogel. “Een terugkeer als huisarts? Uitgesloten.”

Antoon Verbeeck 30-12-22, 14:14

 “Ik heb natuurlijk niet zomaar beslist om te stoppen als huisarts”, steekt Annemie van wal. “Maandenlang heb ik getwijfeld, om dan toch de knoop door te hakken. Maar spijt heb ik allerminst. De verplichte vaccinatie waarvan begin dit jaar sprake was, werd dan wel weer ingetrokken. Maar dat heeft niets veranderd: ik had mijn beslissing genomen.”

“In de weken voor ik ermee stopte, heb ik heel uiteenlopende reacties gekregen”, vervolgt ze. “Er waren mensen die zich in de steek gelaten voelden, waar ik ook begrip voor heb. Als je voor iemand twintig jaar lang een vertrouwenspersoon geweest bent, dan kan zoiets aankomen. Ik kreeg ook boze reacties, maar mijn huis stond anderzijds vol bloemen die ik van patiënten kreeg om me te bedanken. Mijn voormalige collega’s en patiënten hebben intussen ook allemaal een andere plek gevonden. En sommige patiënten komen nog altijd langs in De Pengvogel.”


De Pengvogel, dat is het nieuwe gezondheidshuis van Annemie. Elke weekdag staan de deuren daar open tussen 10 en 16 uur. Tijdens die uren kan je gratis gebruikmaken van de open ruimtes en bijvoorbeeld een koffietje drinken, of een plaatje opzetten. “De relatie tussen patiënt en huisarts is de laatste jaren enorm veranderd”, aldus Annemie. “De patiënt wordt steeds meer gezien als een probleem dat opgelost moet worden, liefst binnen een kwartiertje. Maar er zit een heel mechanisme tussen de oorzaak van een ziekte en het gevolg. En in plaats van te kijken naar alles wat daar tussen zit, gaat men snel over naar de oplossing van het probleem. Tijd voor een babbel? Dat moest wijken voor het snel uitschrijven van een voorschrift, en dat weigerde ik. Ik miste de menselijkheid in onze sector — zonder huisartsen met de vinger te wijzen. Het systeem frustreerde me meer en meer, en het vaccinatiebeleid was voor mij de laatste druppel. Met De Pengvogel probeer ik nu wel die tijd te vinden voor de mensen die naar mij komen.”


Annemie met haar dochter Bente, die ook aan de slag is in De Pengvogel. © David Legreve

Annemie heeft een tweejarige opleiding ‘Integrative Medicine’ aan de AIM (Academie voor Integrative Medicine) te Utrecht achter de rug en leest elke week 1 à 2 boeken over het onderwerp. In september is ze gestart met een driejarige opleiding traditionele chinese geneeskunde en accupunctuur aan de TCM-academie, eveneens in Utrecht. In De Pengvogel hoopt Annemie eenzaamheid terug te dringen en meer verbinding te creëren. “Op de eerste verdieping hebben we onze boekenapotheek en een ruimte met meerdere tafels, waar studenten welkom zijn wanneer ze een rustig plekje zoeken om te blokken. Op de benedenverdieping staat mijn dochter Bente (23) in voor psychologische begeleiding.”

Daarnaast kan je ook nog altijd op afspraak bij Annemie terecht. “Niet als huisarts, maar wel als leefstijlarts”, stipt ze aan. “Chronische aandoeningen, uitputtingsklachten en depressies nemen een almaar grotere hap uit het zorgbudget. Als arts zijn we zeer goed opgeleid om in te spelen op acute problemen waar onmiddellijke actie voor vereist is, maar de opvolging en vooral het voorkomen van chronische gezondheidsproblemen kan nog veel beter. In De Pengvogel wil ik samen met de patiënt op zoek gaan naar wat hij of zij nodig heeft om zich optimaal gezond te voelen. Ik schrijf geen chronische medicatie voor, breng geen attesten in orde en neem het globaal medisch dossier niet over. Maar ik kan wel een aanvulling zijn op de zorgsector.” Een eerste gesprek duurt 60 minuten en kost 120 euro. De prijs van een opvolgconsult bedraagt 60 euro en duurt 30 minuten. Voor een preventieve check-up met uitgebreide bloedname en klinisch onderzoek rekent ze ook 60 euro. “Ik heb mijn tarieven gebaseerd op hetgeen ik als huisarts zou verdienen bij een gelijkaardige tijdsinvestering. Omdat niet iedereen dit kan betalen bieden we ook sessies aan in kleine groepjes van 6 tot 8 personen. Het voordeel hiervan is dat mensen hierbij ook elkaar kunnen steunen en aanmoedigen en dat de kostprijs lager ligt.”

Weerstand maakt ongelukkig

Over het covidbeleid is Annemie intussen uitgepraat. “Ik heb lang geprobeerd om weerstand te bieden”, knikt ze. “Door onder meer brieven te sturen naar nationale redacties en universiteiten, over het effect van de lockdown op kinderen. Bart De Wever heb ik dan weer een boek over vaccins cadeau gedaan. Maar uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat die weerstand me alleen maar ongelukkiger maakte. Een terugkeer als huisarts? Dat is uitgesloten. Door aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, heb ik opnieuw de zin en het geluk gevonden om andere mensen verder te helpen.”

De Pengvogel is gevestigd in de Dorpsstraat 55 in Berlaar. Meer informatie vind je hier.

Bron: https://www.hln.be/berlaar/we-zien-patienten-te-vaak-als-een-probleem-dat-15-minuten-mag-duren-ongevaccineerde-huisarts-annemie-maakte-overstap-naar-leefstijlarts~af4971c9/ 

 

Vaccinverkoper van het jaar: WHO-chef zegt dat COVID-boosters “door landen worden gebruikt om kinderen te doden” – Fake factcheckers gaan door het lint

 december 30, 2022  4924   9 

 

Deze week ging een video viraal waarin het falende hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het vaccineren van kinderen, bericht Jim Hoft.

 

In de video vertelt Tedros aan internationale gezondheidsdeskundigen dat landen COVID boostervaccins gebruiken om kinderen te doden.

Tedros Ghebreyesus:

“Als het gebruikt gaat worden, is het beter om ons te richten op de groepen die risico lopen op ernstige ziekten en overlijden, in plaats van hoe we zien dat sommige landen boosters gebruiken om kinderen te doden, wat niet juist is.”

Om een vreemde reden berichtten de nepnieuws mainstream media hier niet over. De media negeerden deze schokkende verklaring volledig.

Wat is de reden hiervoor?

Sinds april 2020 is het duidelijk dat het COVID-19 virus zelden of nooit ernstige complicaties veroorzaakt bij kinderen. Toch hebben Big Pharma en Dr. Fauci de experimentele vaccins opgedrongen aan gezonde kinderen over de hele wereld. Tegenwoordig lijden duizenden kinderen aan ernstige hartproblemen nadat zij het vaccin hebben gekregen.

De nep-factcheckers reageerden snel.

Reuters heeft de verklaring van Tedros volledig herschreven om het geven van het COVID-vaccin aan kinderen te verdedigen.

Dit zijn geen goede mensen.

Een video waarin het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spreekt over het prioriteren van vaccinatie-inspanningen voor armere landen en meer kwetsbare bevolkingsgroepen boven het geven van boosterprikken aan kinderen is online verkeerd begrepen.

Sommige gebruikers van sociale media hebben naar de clip verwezen om ten onrechte te beweren dat hij “toegaf” of “onthulde” dat COVID-19 boosterprikken worden gebruikt “om kinderen te doden”.

Hoewel de online uitgelichte scène authentiek is, hebben gebruikers zijn boodschap verkeerd geïnterpreteerd. Een woordvoerder van de WHO vertelde Reuters dat de zin het resultaat was van een verspreking.


Copyright © 2021 door Frontnieuws

Bron: https://www.frontnieuws.com/vaccinverkoper-van-het-jaar-who-chef-zegt-dat-covid-boosters-door-landen-worden-gebruikt-om-kinderen-te-doden-fake-factcheckers-gaan-door-het-lint/

Politici raken in paniek, leugens over vaccins ontmaskerd

 december 30, 2022  4844  20 

 

De onderstaande video1 van Canadian Independent toont een parlementaire toespraak van Gerard Rennick, senator voor Queensland, Australië, en lid van de Liberal National Party, begin december 2022.

Zoals Rennick opmerkt, had Australië tegen september 2022 meer dan 10 miljoen COVID-19 gevallen geregistreerd, op welk moment het Australische ministerie van Volksgezondheid stopte met tellen – een beslissing die werd genomen uit verlegenheid, suggereert Rennick, gezien hoe meer dan de helft van het land COVID kreeg, ondanks het feit dat 20 miljoen van de totale Australische bevolking van 26 miljoen,2 hun COVID-prikken hadden gekregen, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Video Link: https://rumble.com/v1ytqx6-australian-senator-gerard-rennicks-amazing-vax-rant-leaves-opposition-parti.html

Rennick wijst verder op het stijgende oversterftecijfer. In 2021 had Australië 8.706 extra doden boven de norm, ook al bleef New South Wales drie hele maanden in lockdown. “In theorie hadden de sterfgevallen lager moeten zijn, zoals in 2020,” zegt Rennick.

Wanneer worden de COVID prikverwondingen onderzocht?

Dan zijn er de prikverwondingen, die volgens Rennick nu ongeveer 140.000 bedragen, “meer dan alle verwondingen die sinds 1971 door vaccins zijn gemeld.” Maar ondanks deze schokkende discrepantie weigert de Australische Therapeutic Goods Administration (TGA) – net als de Food and Drug Administration en de Centers for Disease Control and Prevention in de VS – het signaal te bekijken of zelfs maar te erkennen.¹

“[Dat is] het hele punt van een database waar artsen deze verwondingen melden, waar ze het vakje ‘Vermoedelijk [vaccinletsel]’ aanvinken – en zoals de artsen zeggen, vullen ze deze formulieren niet in omdat ze vrije tijd hebben … nee, ze kruisen deze vakjes aan omdat ze geloven dat het vaccin het letsel dat ze melden heeft veroorzaakt – en toch wil de TGA doen alsof hier niets te zien is,” zegt Rennick.

“En waarom zouden ze dat niet doen? Omdat professor [John] Skerritt [directeur van de TGA] aan het hoofd staat van een organisatie die wordt gefinancierd door Big Pharma. Als je het wilt hebben over belangenverstrengeling, dan is dat het …

“De afgelopen 15 maanden ben ik benaderd door mensen wiens leven is verwoest door het vaccin, een vaccin waarvan de regering zei dat het veilig en effectief was. En alsof dat nog niet erg genoeg is… hebben jullie in deze kamer vandaag de documenten niet gelezen…

U nam de controle over andermans lichaam omdat het paste in uw controle en narratief. U toonde geen menselijkheid. Er zijn mensen daarbuiten die niet alleen gewond zijn, ze zijn hun baan kwijt en kunnen geen medische hulp krijgen. Echtgenoten en echtgenotes … moesten hun baan opzeggen om thuis te blijven en voor hen te zorgen … Zij lijden ongelooflijk veel pijn …

Het feit dat de Groene Partij daar in die hoek kan zitten en de spot kan drijven met de vaccinatie gewonden – Deze mensen zijn geen anti-vaxxers. Zij geloofden wat de regering hen vertelde, net als ik toen ik hier voor het eerst kwam. Maar ik zeg je, het is hier niets anders dan een beerput van leugens.”

Chief Health Officer heeft belangrijke wetenschappelijke rapporten niet gelezen

Rennick vertelt hoe hij professor Brendan Murphy, die toen de Chief Health Officer was, vroeg of hij het niet-klinische testrapport voor de Pfizer-prik had gelezen. Het bleek dat hij dat niet had gedaan. En omdat hij dat niet had gedaan, was wat hij het publiek vertelde compleet verzonnen.

“Deze mannen hebben geen idee waar ze het over hebben,” zegt Rennick. “[Murphy] had gezegd … dat het spike-eiwit niet in het bloed zat. Als hij het rapport had gelezen, had hij geweten dat ze nooit op het spike-eiwit hebben getest.

Hij zou ook geweten hebben dat toen ze de dierproeven deden, het rapport zei dat er geen verschil was in longontsteking tussen de placebogroep en de gevaccineerde groep na negen dagen. Er was geen enkel bewijs dat het vaccin effectief was.

Maar heeft iemand in deze kamer… dat rapport gelezen? Ik wed van niet. Maar u ging allemaal naar buiten en zei dat het veilig en effectief was, terwijl u geen idee had waar u het over had.

Schaam u, want de wet in dit land, in het Australische immunisatieregister, zegt dat u niet kunt worden gedwongen om een vaccin te nemen, nr. 1, en nr. 2 is dat u goed moet worden geïnformeerd over wat er in het vaccin zit …

Het spike-eiwit in het vaccin is niet eens hetzelfde als in het virus. Nee, nee, nee, ze hebben een van de nucleotiden veranderd en ze hebben een synthetisch gen in het vaccin … dat is ontworpen om het langer houdbaar te maken.”

Rennick wijst erop dat toen werd ontdekt dat de hoeveelheid spike-eiwit in de eierstokken verdubbelde tussen dag 1 en dag 2 na de prik, ze de proef gewoon stopzetten en bleven zeggen dat het spike-eiwit op de plaats van injectie bleef, wat een flagrante leugen was.

Ignorante politici zijn verspreiders van verkeerde informatie

Rennick vervolgt:

“Als u het wilt hebben over desinformatie, kijk dan eens naar pagina 44 van het niet-klinische onderzoeksrapport van Pfizer. Het werd vrijgegeven op het TGA FOI disclosure log 239-6 … Lees ook de bovenste alinea op pagina 8 waarin staat dat de studie suggereert dat het spike-eiwit ofwel in het membraan kan worden ingebracht ofwel uit de cel kan worden afgescheiden.

Wat zegt dat u? … Het zegt u dat in plaats van de eigenlijke ziekteverwekker te doden, wat een normaal vaccin zou hebben gedaan, dit specifieke vaccin in uw cel gaat, de reproductie van het ribosoom overneemt, dat het eiwit produceert, en dan meer van de giftige stof begint te produceren.

Dat is niet de bedoeling. U wilt het virus daadwerkelijk doden. Je wilt het niet reproduceren. En natuurlijk beweert Murphy, de hoofdgezondheidsofficier, dat er niets aan de hand is. Hij heeft het document nooit gelezen.

En toen kregen we professor [Paul] Kelly [plaatsvervangend hoofd medische dienst van het Australische ministerie van Volksgezondheid] … hij kwam naar buiten en deed de gewaagde uitspraak dat het de overdracht stopt. Nou, hij loog, want de FDA [U.S. Food and Drug Administration] kwam op 20 december naar buiten en zei dat er GEEN bewijs was dat het vaccin de overdracht stopt.”

De injecties hebben eigenlijk een negatieve werking

We hebben nu gegevens waaruit blijkt dat de inentingen niet alleen geen infectie of overdracht voorkomen, maar dat ze ook negatief werken. De effectiviteit neemt snel af,3,4 en na 90 dagen maken de injecties van zowel Moderna als Pfizer je MEER vatbaar voor COVID.

Zoals in de onderstaande grafiek5 te zien is, blijkt uit Deense gegevens dat het aantal Omicron-gevallen onder de geprikten na drie maanden voor beide injecties dramatisch is gestegen, waardoor Pfizer een negatieve effectiviteit heeft van 76,5% na 90 dagen en Moderna een negatieve effectiviteit van 39,3%.


Herhaalde boosters komen met extra kosten

Afnemende effectiviteit is de rechtvaardiging voor herhaalde boosters, maar kunstmatig verhoogde antilichamen veroorzaakt door herhaalde boosters geven uw lichaam het signaal dat u chronisch geïnfecteerd bent, wat nooit een goede zaak is.

Zoals opgemerkt door COVID-analist Marc Girardot,6 kan de resulterende immuunrespons de ontwikkeling van auto-immuunziekten zoals Parkinson, de ziekte van Kawasaki en multiple sclerose versnellen.

Ons lichaam reageert heftig op een infectie, met onder meer hoge koorts om de ziekteverwekkers te beschadigen, verhoging van de T-cellen en verhoogde productie van antilichamen om het lichaam te ontdoen van “virusresten”. Dit wordt verondersteld een tijdelijke reactie te zijn; nadat de bedreiging is geneutraliseerd, vermindert uw lichaam zijn immuunrespons.

Dit is de bedoeling, want een voortdurende koorts en hoge niveaus van antilichamen houden uw lichaam in een gevaarlijke toestand. Net zoals chronische stress (uw lichaam in een langdurige staat van “vecht- of vluchtmodus” houden) het ziekterisico verhoogt, verhogen ook permanent verhoogde niveaus van antilichamen. Girardot geeft drie redenen waarom:7

“1. Een te lange koorts zou uiteindelijk alle gezonde cellen afbreken, en dus zou de remedie erger zijn dan de ziekte.

2. Permanente gespecialiseerde T-cellen zijn ook gevaarlijk omdat ze off-target aanvallen op gezonde cellen kunnen beginnen (zoals vaak gebeurt bij behandelingen met immuuncheckpointblokkades tegen kanker) …

3. Ten slotte zijn zeer hoge niveaus van antilichamen die nergens heen kunnen ook uiterst gevaarlijk. Zij kunnen zich passief binden aan receptoren van gezonde cellen, en een cascade van auto-immuunziekten op gang brengen …”.

Florida vraagt Grand Jury onderzoek aan, en meer

Als politieke vertegenwoordigers echt zouden geven om de mensen die zij zogenaamd dienen, dan zouden er heel wat van hen zich uitspreken en stelling nemen tegen de COVID-injecties zoals Rennick dat doet in Australië. Op dit moment staat U.S. Sen. Ron Johnson, R-Minn, op de voorgrond als de enige strijder en tegenstander van de COVID-injecties in de VS.

Midden december 2022 diende gouverneur Ron DeSantis bij het Hooggerechtshof van Florida een verzoek in voor een onderzoek door een grand jury naar misdaden en wanpraktijken in verband met de COVID-19-prikken,8 dus er is nog hoop op gerechtigheid. Volgens het persbericht van de gouverneur:9

“De farmaceutische industrie en de FDA hebben geweigerd gegevens op patiëntniveau vrij te geven voor onafhankelijke onderzoekers. Ondertussen worden de COVID-19 vaccins … nog steeds op de markt gebracht als veilig en effectief, hoewel de vaccins de overdracht niet voorkomen en de bijwerkingen zijn geminimaliseerd en genegeerd …

Tijdens de rondetafelconferentie van vandaag bespraken de gouverneur en gezondheidsdeskundigen gegevens over ernstige bijwerkingen. Deze risico’s omvatten stollingsstoornissen, acute hartletsels, Bell’s palsy, encefalitis, appendicitis en gordelroos.

In reactie hierop heeft gouverneur DeSantis een verzoekschrift ingediend om een staatsjury in te stellen om misdaden en misstanden in Florida in verband met de COVID-19 vaccins te onderzoeken …”.

DeSantis voert ook autopsietoezicht uit op plotselinge sterfgevallen na de vaccinatie en heeft een onafhankelijk comité voor de integriteit van de volksgezondheid opgericht om de federale gezondheidsrichtsnoeren te beoordelen “om ervoor te zorgen dat het volksgezondheidsbeleid van Florida is afgestemd op de gemeenschappen en prioriteiten van Florida.”10 Zoals opgemerkt door Dr. Joseph Ladapo, algemeen chirurg van Florida:11

“Professionals in de gezondheidszorg moeten altijd de risico’s van een medische ingreep aan hun patiënten meedelen op een manier die klinisch gepast is en voldoet aan de normen voor ethische praktijken.

President Biden en Big Pharma hebben dat volledig verhinderd – dat is verkeerd. Met deze nieuwe acties zullen we licht werpen op de krachten die de waarheidsgetrouwe communicatie over de COVID-19 vaccins hebben verdoezeld.”

Bronnen en referenties

·         1 Eurochicago.com December 9, 2022

·         2 Worldometer Australia Population

·         3 MMWR February 18, 2022; 71(7): 255-263

·         4 BMJ October 2022; 379

·         5 Twitter Chris Martenson December 15, 2022

·         6, 7 Marc Girardot, COVID Myth Buster News January 30, 2021

·         8, 9, 10, 11 FLgov.org December 13, 2022


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/politici-raken-in-paniek-leugens-over-vaccins-ontmaskerd/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...