Uit een alarmerend onderzoek is gebleken dat Covid-mRNA-‘vaccins’ de mannelijke vruchtbaarheidscijfers over de hele wereld hebben vernietigd.
Het door vakgenoten beoordeelde onderzoek, uitgevoerd door een groep vooraanstaande Deense onderzoekers, werd gepubliceerd in het gerenommeerde medische tijdschrift Oxford Academic, meldt Slay News.
In het onderzoek wordt beschreven dat mRNA-injecties een belangrijke parameter zijn die de mannelijke vruchtbaarheid beïnvloedt.
De onderzoekers onderzochten de kwaliteit van het sperma van potentiële donoren in Denemarken tussen 2017 en 2022.
Bijna 7.000 jonge mannen tussen de 18 en 45 jaar namen deel aan het onderzoek. Ongeveer de helft van hen was tussen de 18 en 24 jaar oud.
Iets meer dan tweederde van de mannen die aan het onderzoek deelnamen, werd niet geaccepteerd als donor; hun spermaparameters werden slechts één keer gemeten.
1839 mannen werden geaccepteerd als donor en hun sperma werd gedurende de onderzoeksperiode maar liefst acht keer getest.
Hierdoor konden de onderzoekers individuele donoren door de jaren heen volgen en er zeker van zijn dat de trends niet alleen het gevolg waren van uitschieters, maar dat er sprake was van een algemene daling.
Uit het onderzoek bleek dat het spermavolume, de spermaconcentratie en het totale aantal zaadcellen niet significant veranderden gedurende de jaren dat ze werden gemonitord. Wel daalden zowel de concentratie van beweeglijk sperma als het totale aantal beweeglijk sperma (TMSC) significant.
Dit was het geval bij zowel degenen die als donor werden geaccepteerd als degenen die als donor werden afgewezen.
De afname van beweeglijk sperma (sperma dat onafhankelijk kan bewegen) baarde de onderzoekers grote zorgen. Zij benadrukten dat dit probleem een grote impact kan hebben op de toekomst van de mensheid.
De kwestie ‘heeft mogelijke implicaties voor de menselijke vruchtbaarheid, omdat de beweeglijkheid van sperma gecorreleerd is met de kans op bevruchting’, leggen de onderzoekers uit.
Uit het onderzoek bleek dat de concentratie beweeglijk sperma met 16 procent daalde en de TMSC met 22 procent onder de gehele donorgroep. Bij de donoren die als donor werden geaccepteerd, daalde de concentratie met respectievelijk 17 en 21 procent.
De daling was echter alleen zichtbaar tussen 2019 en 2022, de laatste drie jaar van het onderzoek.
Bovendien werd de afname ook waargenomen binnen de categorieën sperma (die qua beweeglijkheid worden ingedeeld van A tot D).
De onderzoekers merkten op dat dit duidde op ‘een algemene afname van de beweeglijkheid en niet alleen op een afname van de concentratie van één type sperma’.
Sterker nog, de concentratie sperma van klasse A daalde zelfs nog sterker dan het gemiddelde in de studie: met 30 procent tussen 2019 en 2022 bij alle donorkandidaten.
Als we kijken naar de donoren die tussen 2019 en 2022 minimaal acht donaties hebben gedaan, zagen 425 donoren hun parameters in die jaren verbeteren, terwijl 587 donoren hun parameters zagen verslechteren.
In het onderzoek worden de jaren 2020, 2021 en 2022 genoemd als de jaren waarin er verslechteringen werden waargenomen.
Wat zou er in die jaren gebeurd kunnen zijn dat een belangrijke vruchtbaarheidsfactor bij mannen zo sterk daalde?
De onderzoekers suggereren:
Een dergelijke sterke afname van de beweeglijkheid van sperma in een relatief korte tijdsperiode suggereert dat externe factoren waarschijnlijk een rol speelden.
In dit verband merken we op dat de waargenomen afname van de spermamotiliteit ongeveer overeenkomt met het begin van de wereldwijde COVID-19-pandemie.
Ze merken echter op dat COVID-19 zelf waarschijnlijk niet de boosdoener is.
Zij leggen uit dat er geen monsters zijn genomen van mannen met Covid-symptomen of een diagnose.
De onderzoekers concluderen dus voorlopig dat lockdowns de oorzaak van hun observaties zouden kunnen zijn:
We moeten ons ervan bewust zijn dat er in deze tijd ook veel andere aspecten van het leven veranderden.
Zo kunnen grootschalige lockdowns hebben geleid tot veranderingen in werkpatronen, voeding en de mate van fysieke activiteit.
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat elk van deze factoren de beweeglijkheid van het sperma kan beïnvloeden…
…
Ze citeren verschillende onderzoeken waaruit blijkt dat de situatie in het algemeen de afgelopen decennia niet wezenlijk is veranderd, ondanks zorgen over ‘klimaatverandering’, microplastics en andere factoren.
Als we echter beter kijken naar de gegevens van 2020, 2021 en 2022, ontstaat er een duidelijker beeld.
Hoewel de studie de jaren 2017-2019 en 2020-2022 samenvoegt, zijn de gegevens in werkelijkheid verzameld en gesorteerd op jaar.
Dat wordt pas duidelijk als je de grafieken en tabellen van het onderzoek bekijkt.
Figuur 4 illustreert de veranderingen in de motiliteitsparameters gedurende de zes jaar:
Wat het onderzoek niet vermeldt, is dat 2019 een uitzondering was.
Vergeleken met 2018 laten de cijfers voor 2020 geen significante daling zien.
Vanaf 2021 nemen de beweeglijkheidscijfers echter aanzienlijk af. Sterker nog, de daling van 2021 tot 2022 onder geaccepteerde donoren (dat wil zeggen de gezondere deelnemers aan de studie) is behoorlijk dramatisch.
Hier ziet u figuur 5, waarin onderscheid wordt gemaakt tussen sperma van klasse A en klasse B:
De resultaten zijn minder eenduidig, maar het is opmerkelijk dat er na verloop van tijd weinig tekenen van herstel zijn. Sterker nog, de situatie wordt steeds erger.
En hier is Figuur 6, waarin individuele donoren worden bijgehouden die gedurende de periode acht of meer donaties hebben gedaan.
A en B stellen elk één persoon voor; C en D tonen elke individuele donor als een traject.
Uit D blijkt duidelijk dat het vanaf 2021 slechter gaat met mannen.
De auteurs van deze studie citeren veel andere interessante studies op dit gebied uit de afgelopen jaren.
Ze vergeten echter de Gat-studie te citeren die eind 2021 werd gepubliceerd.
De Gat-studie is bijzonder interessant omdat er ook alarmerende veranderingen in de beweeglijkheid werden gevonden.
Deze significante veranderingen in de beweeglijkheid hielden ook nauw verband met de Covid-‘vaccins’.
In tegenstelling tot andere onderzoeken die probeerden een correlatie te ontkrachten, was de Gat-studie een (relatief) langetermijnstudie waarin de deelnemers aan het onderzoek meer dan 150 dagen werden gevolgd (andere onderzoeken stopten na slechts twee maanden of korter).
Gat en collega’s concludeerden, op basis van gemiddelde cijfers, dat de belangrijkste spermaparameters van ‘de meeste’ mensen binnen een half jaar na de vaccinaties min of meer weer normaal waren.
Uit hun gegevens bleek echter dat een aanzienlijk deel van de mannen het zelfs zes maanden na hun laatste dosis nog steeds heel slecht deed en dat de situatie nog steeds verslechterde toen het onderzoek stopte.
Nu hebben we een ander onderzoek uit Denemarken dat soortgelijke resultaten laat zien.
Afbeeldingen C en D uit Figuur 6 laten zien dat het met sommige mannen beter gaat, met een paar veel beter, maar met veel meer mannen gaat het slechter.
Bij een deel van de groepen neemt de kwaliteit van hun sperma dramatisch af.
Meer dan 80 procent van de Denen kreeg het Covid mRNA-‘vaccin’ toegediend, met gemiddeld 2,24 doses per persoon.
Van degenen die een injectie kregen, kreeg een groot aantal ook minstens één boosterprik.
Maar ondanks de olifant in de kamer, suggereren de auteurs van dit laatste onderzoek alleen dat veranderingen in levensstijl nu onderzocht moeten worden op een afname van vruchtbaarheidsparameters, gezien hun bevindingen.
Maar zoals we in het verleden hebben gezien , worden onderzoekers die de vaccins in twijfel trekken afgewezen door medische tijdschriften en betiteld als ‘anti-vaxxers’.
Bron: https://dissident.one/covid-vaccins-vernietigen-mannelijke-vruchtbaarheid-blijkt-uit-onderzoek
Ongevaccineerd sperma is de volgende bitcoin