woensdag 16 oktober 2024

Ons drinkwater wordt de komende jaren een ramp

woensdag, 16 oktober 2024 09:31

rsz vervuild drinkwaterEr wordt dan wel alarm geslagen over de absurde hoeveelheid PFAS in ons milieu, maar een oplossing lijkt verder weg dan ooit tevoren.

Er zijn een aantal aanwijzingen waaruit blijkt dat de komende jaren de situatie van ons drinkwater alleen nog maar beroerder zal worden.

Wat politici zeggen en/of doen is iets heel anders dan het leven in de praktijk.

Een aantal van hen kan nu wel opgewonden raken over de absurde hoeveelheid PFAS in ons mileu, maar al hun woorden zullen althans voorlopig in de praktijk geen enkel verschil maken.

Als je iets wil doen tegen PFAS, dan is het zaak om bij de bron te beginnen en te zorgen dat er niet nog veel meer PFAS in met name het drinkwater terecht komen.

En daar zit nu net het probleem, want uit berichten blijkt dat de situatie voorlopig alleen nog maar veel slechter gaat worden.

En dat wordt veroorzaakt door de instanties die onder andere moeten letten op wat bedrijven nu eigenlijk allemaal lozen in het water of de natuur.

In veel regio's hebben de mensen die in de gaten moeten houden of bedrijven illegaal giftige stoffen in het afvalwater lozen onvoldoende kennis van zaken. Dat blijkt uit onderzoek van de regionale omroepen en de NOS naar het functioneren van omgevingsdiensten.

Als iemand onvoldoende kennis bezit hoe kan deze dan ooit controleren of bedrijven zich aan de milieuregels houden en niet stiekem overal illegaal het water nog veel meer verontreinigen?

Bij zeker 10 van de 28 omgevingsdiensten is de kwaliteitscontrole op afvalwater onvoldoende. Bij de Friese omgevingsdienst FUMO zijn bijvoorbeeld tekortkomingen in opleiding en aanvullende kennis van de medewerkers met deze specialiteit. RUD Utrecht geeft aan dat de medewerkers die dit werk doen niet voldoen aan alle opleidingseisen.

Uit eerder onderzoek van de regionale omroepen en de NOS bleek al dat het de omgevingsdiensten niet lukt om genoeg milieucontroles uit te voeren. Hoofdreden was een tekort aan deskundig personeel.

Heel veel controles worden niet uitgevoerd door gebrek aan deskundig personeel, maar doen ze wel wat ze eigenlijk zouden moeten doen, dan komt daar het volgende uitrollen.

Ze keken daarbij naar de zogenaamde "zeer zorgwekkende stoffen". Dat zijn de meest schadelijke stoffen die kunnen voorkomen bij lozing van bedrijfsafvalwater in het riool en die gevaarlijk kunnen zijn voor het oppervlaktewater. Het gaat dan om bijvoorbeeld zware metalen zoals arseen en lood, maar ook om PFAS.

De resultaten waren niet mals bij veel van de 77 bedrijven waar monsters werden genomen van het afvalwater. "Daaruit bleek dat 80 procent van de bedrijven een of meer zorgwekkende stoffen loost", aldus het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Maar, als er wel creatief wordt gedacht door burgers, dan wil men daar niets van weten.

Zo schrijft een lezer onder andere:

Ik ben geen wetenschapper. heb een bedrijfje ( ZZP ) in de water recycling en doe graag onderzoeken als iets zogenaamd niet mogelijk is, dan ben ik daarop gefocust, dat het wel mogelijk is.

Helaas wordt dit niet in dank aangenomen , en krijg je heel veel het deksel op de neus. Want de ( R ) overheid werkt liever met mensen rn bedrijven die ja en amen zeggen. Helaas voor hun zit ik niet zo in elkaar.

Heb een paar jaar geleden een vraag gekregen over Pfas in grond of dat verwijderd kon worden. Mijn eerste reactie was je kan alles verwijderen uit water en uit grond , dus waarom niet.

Ben aan de slag gegaan eerst met water van Dupont ( illegaal ) verkregen en daar kreeg ik dus schoon water uit, dus nog geen drinkwater, dat was een stap verder.

Toen de grond en dat ook op dezelfde manier, ook zeoliet gebruikt, en ja we gingen het schoon krijgen van 12 ug / kgds naar 0,03 ug /kgds. Vervolgens dit verteld aan dat bedrijf, maar helaas, geen interesse. En de grond werd gewoon weer gebruikt.

Het lijkt waarachtig wel alsof ze ook hier alles doen om de mens zo ziek mogelijk te maken.

We krijgen nu regelmatig meldingen van poepbacteriën in het water en de hoeveelheid PFAS die we via water binnen krijgen, stijgt enorm, mede veroorzaakt door bovengenoemde problemen.

Volgens de RIVM (volksgezondheid in Nederland red.) moeten we maar leren leven met het feit dat PFAS niet wordt afgebroken in het lichaam en daar eigenlijk voor altijd blijft.

En dat betekent dat er maar heel weinig keus is om toch veilig en schoon water te drinken.

Je kunt zoals Martin stelt een grote regenton kopen, je kunt flessen water kopen, je kunt water koken, je kunt een waterfilter kopen, je kunt bier of wijn drinken en tenslotte kan je ook helemaal niets doen en hopen dat jouw lichaam niet zo vatbaar is voor de gevolgen van PFAS.

Het enige positieve bij dit alles is misschien nog wel het feit dat de eerste wetenschappelijke onderzoeken op gang komen om te kijken welke rol zeoliet kan spelen bij de afvoer van PFAS uit ons lichaam. De eerste resultaten zijn hoopvol, maar het zou nooit zover moeten komen.

Schoon, veilig en niet vervuild drinkwater voor de burger is toch iets wat boven aan de todo lijst van de overheid zou moeten staan, maar hetgeen uiteraard niet het geval is, want Zelenski en de asielzoekers zijn veel belangrijker dan de gezondheid van burgers.

Bovendien zijn zieke mensen nodig om de medische industrie draaiende te houden, dus willen we absoluut niet te veel gezonde mensen.

Er worden miljarden euro's uitgegeven aan het klimaat, dit terwijl niemand in ons land nadelige gevolgen ondervindt van het klimaat. 

Daarentegen wordt er nauwelijks geld beschikbaar gesteld voor iets dat wel aantoonbaar een probleem is en dat probleem is dat de bevolking langzaam maar zeker steeds meer schadelijke stoffen binnen krijgt met alle mogelijke gevolgen van dien.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Onze steun voor Oekraïne verdwijnt in de zakken van een pooier

 woensdag, 16 oktober 2024 09:49

rsz seksslaven in oekraineDe oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog, zo wordt beweerd en dus worden er kapitalen betaald aan dat land.

Maar, wat als de Nederlanders zouden weten wat er werkelijk met hun zuurverdiende geld gebeurt?

Alle nieuws dat wij krijgen voorgeschoteld via de MSM over Oekraïne is volledig gekleurd en dient om een beeld te creëren dat Oekraïne een moderne democratische staat is, een staat waard om voor te vechten en een staat die, ondanks het ‘nee’ van de Nederlandse bevolking, lid moet worden van de EU en de NAVO.

Het echte nieuws over Oekraïne komt naar buiten via de spaarzame echte journalisten zoals Diana Panchenko.

Zo heeft zij nu een interessant verhaal naar buiten gebracht over Vitali Klytsjko, de burgemeester van Kiev.

Dr. Vitali Volodymyrovytsj Klytsjko is een Oekraïense politicus en voormalig bokser. Sinds 5 juni 2014 is hij de burgemeester van Kiev. Tijdens de Euromaidan-protesten in Oekraïne in 2013-2014 is hij uitgegroeid tot een oppositieleider.


Tijdens en na die Maidan protesten was hij een favoriet van Victoria Nulandde architect van de Amerikaans/Israëlische staatsgreep destijds.

rsz nuland kiev
Zo schrijft Panchenko onder andere:

Vandaag introduceer ik de koning van de seksindustrie in Oekraïne, Vitaliy Klitchko.

Hij beheert het grootste netwerk van stripclubs. 
Alleen al in Kiev 100 bordelen! 
Hij verkoopt honderden meisjes aan de EU en de VS
Hij verkoopt drugs in Oekraïne. 
Hij wordt ook onderzocht op corruptie en landverraad.

Hij heeft een bordeel met de naam ‘Rio’ dat in de dossiers van Interpol bekend staat als een doorgangshuis voor Oekraïense seksslaven, bestemd voor de wereldmarkt.

Klitschko woont in hetzelfde pand waar zich ook twee zeer luxe bordelen bevinden.

Een van die bordelen is een schuilkelder waar mensen moeten schuilen voor Russische aanvallen.

Volgens journalisten worden daar tot 200 meisjes vastgehouden.

rsz rio kiev
Het nationale anticorruptiebureau heeft een onderzoek geopend tegen burgemeester Vitaliy Klitschko wegens verduistering en verraad.

Miljarden dollars worden gestolen uit de begroting, gebouwen worden gestolen, land wordt gestolen...

Undercover journalisten kregen een baan in Klitschko's stripclub en ontdekten dat meisjes gedwongen werden om seks te hebben met klanten. De gemiddelde prijs die deze klanten betalen voor een meisje is 300 dollar.

kiev bordeel
Bovenstaande is slechts één voorbeeld van hoe corrupt Oekraïne is. Het is het topje van de ijsberg en ons land steunt het regime in Kiev alsof het onze grootste bondgenoot zou zijn in de strijd tegen Rusland.

Ondertussen vullen de pooiers hun zakken, worden vrouwen gebruikt, misbruikt en verhandeld en betalen wij daarvoor.

Altijd leuk om te weten waar je geld blijft.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

De wereld begint hier schoon genoeg van te krijgen

woensdag, 16 oktober 2024 08:50

rsz genoeg genoeg israelOndanks verwoede pogingen van de MSM begint het duidelijk te worden dat de wereld de acties van de zionisten niet langer pikt.

Ook Joden beginnen het zat te worden en een aantal van hen bestormden het beursgebouw in Wall Street.

Niemand zou nog langer moeten luisteren naar hetgeen politici lopen te blaten.

We weten zo langzamerhand dat ze of linksom of rechtsom worden gekocht door de sekte in de achtergrond om te zeggen en doen wat hen wordt opgedragen.

Zo kan het dat politici met het IQ van een banaan acties tegen het zionisme gelijk stellen aan antisemitisme.

Zoals Mirjam Bikker die met droge ogen durft te beweren dat de protesten tegen de acties van de staat Israël niets anders zijn dan uitingen van een enorme Jodenhaat en antisemitisme. Het zijn uiteraard leugens, maar wel leugens met verstrekkende gevolgen.


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v5isbnm-mirjam-bikker-raaskalt-in-tweede-kamer.html
 
Voor wie het verschil wil weten en er is een essentieel verschil, raden wij aan dit eerdere artikel te lezen.

En dan zullen ze ontdekken dat het zionisme niets met religie of jodendom heeft te maken.

theodoor herzl
Waarom zijn er zo veel Joden faliekant tegen het zionisme en de staat Israël?

Dit, omdat ze heel goed weten dat ook zij slachtoffer worden/zijn van een satanische sekte in de achtergrond en dat de acties van het door de Rothschild in leven geroepen staat Israël niets te maken heeft met het jodendom.

Een groep demonstranten onder Joodse leiding in Lower Manhattan heeft gisteren de New York Stock Exchange bestormd.

Ze roepen op om een einde te maken aan Israëls genocide in Gaza en aan de oorlogswinsten van bedrijven als Raytheon en Lockheed Martin.

rsz joden bestormen wallstreet
Te midden van de protesterende Joden met aanhang komt een zionist die een vlag van Israël in hun gezicht wil zwaaien.

En dan zie je dat niet alleen gewone burgers genoeg hebben van de alsmaar voortdurende bombardementen op vrouwen, kinderen en vluchtelingenkampen.

De reactie van de politie in New York is in ieder geval hoopvol.

 

In het Europese parlement krijgt Ursula von der Leyen een veeg uit de pan van Walter Baier, een Oostenrijkse politicus en zoon van een holocoust overlevende, omdat Europa geen enkele sanctie instelt tegen Israël.

Overal ter wereld laten mensen weten dat ze meer dan genoeg hebben van de acties van de staat Israël.





Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Ons drinkwater wordt de komende jaren een ramp

woensdag, 16 oktober 2024 09:31 Er wordt dan wel alarm geslagen over de absurde hoeveelheid PFAS in ons milieu, maar een oplossing lijkt ver...