zaterdag 21 september 2024

Dit ervaren mensen na een hartstilstand aan ‘de andere kant’


Onderzoekers van het NYU Langone-ziekenhuis in New York wilden weten wat er gebeurt in de hersenen van stervende mensen met een hartstilstand.

Ze bestudeerden meer dan 500 patiënten die in het ziekenhuis konden worden gereanimeerd na een hartstilstand. Tijdens de reanimatie werd de hersenactiviteit van de patiënten gemeten.

Bijna de helft van de patiënten (40 procent) herinnerde zich een bepaald bewustzijnsniveau tijdens de reanimatie. Ze konden bijvoorbeeld waarnemen wat er gebeurde.

Cognitief beperken

Bij een aantal patiënten was de hersenactiviteit een uur na de hartstilstand nog op het normale niveau.

De bevindingen suggereren dat het menselijk bewustzijn niet stopt op het moment van overlijden, schrijft Wetenschap in Beeld.

De onderzoekers noemen als verklaring dat bij mensen die sterven bepaalde systemen uitvallen die ons cognitief beperken. Vervolgens kunnen ze toegang krijgen tot ‘nieuwe dimensies van de werkelijkheid’.

Eerste tekenen van bijna-doodervaringen

Het was voor de patiënten alsof ze ‘loskwamen van hun lichaam’.

De onderzoekers zeggen hiermee mogelijk de eerste tekenen van bijna-doodervaringen te hebben vastgelegd.

De studie is verschenen in het tijdschrift Resuscitation.

‘Poetin is niet de vijand’: Italianen komen in opstand, overal duiken pro-Russische billboards op

 


Deze zomer zijn verspreid over Italië vele honderden billboards verschenen met daarop de tekst: ‘Rusland is niet onze vijand!’ Op de billboards staat een afbeelding van handen die elkaar schudden in de kleuren van de Italiaanse en Russische vlag.

In Rome verschenen ook borden met de tekst: ‘Genoeg geld voor wapens aan Oekraïne en Israël. We willen vrede. We zijn tegen oorlog’.

De posters verschenen in juni voor het eerst in het noorden van Italië en zijn gespot in Verona, Modena, Parma, Pisa en verschillende andere steden in de regio Calabrië.

‘Oorlogsstokers wakkeren russofobie aan’

De Oekraïense ambassade in Rome was not amused. “We maken ons grote zorgen over de arrogantie van Russische propaganda in de eeuwige stad,” schreef de ambassade op X, wat leidde tot veel boze reacties.

De burgemeester van Rome gaf opdracht om alle posters weg te halen.

De organisatie Sovranita Popolare, die achter de campagne zit, schrijft in een artikel op zijn website dat ‘Italiaanse oorlogsstokers al twee jaar lang russofobie aanwakkeren, haat jegens Russische mensen, cultuur en kunst’.

Meerderheid tegen extra steun

De Italiaanse regering van Giorgia Meloni staat achter de militaire steun voor Oekraïne. Meloni en de Oekraïense president Zelensky hebben elkaar meerdere keren in Rome ontmoet. Eerder deze maand hadden ze een ontmoeting in Cernobbio in het noorden van Italië.

Uit een peiling die in mei is gehouden, bleek dat een meerderheid van de Italianen tegen extra steun voor Oekraïne is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Verbazing alom na terreuraanslag Erasmusbrug: ‘Werkelijk ongelofelijk hoe dit wordt goedgepraat en gebagatelliseerd’


De 22-jarige man van Marokkaanse afkomst die donderdagavond bij de Erasmusbrug in Rotterdam om zich heen stak met een mes wordt verdacht van moord en poging tot moord met een terroristisch oogmerk, meldde het Openbaar Ministerie vrijdag.

Een 32-jarige man uit Rotterdam overleed, een 33-jarige man uit Zwitserland raakte gewond, maar heeft het ziekenhuis kunnen verlaten.

De verdachte, een bekende van de politie die al eerder is veroordeeld voor geweldsincidenten, riep tijdens het plegen van de feiten een aantal keer Allahoe Akbar, aldus het OM.

Dit is zo ziek

Veel mensen verbazen zich over de manier waarop de media verslag deden van de terreuraanslag. Ook veroorzaakte deze terroristische daad opvallend genoeg geen ophef. Opening van de krant? Nee, weggestopt als eenkolomsbericht op pagina 4 (!) van De Telegraaf: ‘Man steekt om zich heen in Rotterdam: een dode’.

“Gewoon een berichtje, ergens. Dit is zo ziek,” reageert journalist Joost Niemoller.

De NOS schreef dat de verdachte van de steekpartij een ‘Amersfoorter’ is. Ja, echt.

‘Nare daad’

En wat te denken van de reactie die de burgemeester van Rotterdam gaf. Burgemeester Aboutaleb sprak van ‘een nare daad’ en een ‘nare gebeurtenis’.

“Sinds wanneer is een moord plegen uit naam van Allah een ‘nare’ daad en het moeten aanschouwen hiervan een ‘nare gebeurtenis’? Het is een gruwelijke daad en een traumatische ervaring dit te moeten zien – temeer omdat de dader weer eens een ‘bekende van de politie’ is,” zegt Telegraaf-journalist Wierd Duk.

Ongelofelijk

Ook zei Aboutaleb dat hij tientallen keer per dag Allahoe Akbar roept. “Ongelofelijk. Zelfs in het hyper politiek correcte Duitsland is je loopbaan na zo’n opmerking per direct afgelopen,” merkt historicus en publicist Roelof Bouwman op.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons voegt toe: “Bagatelliseren. Leuk voor de nabestaanden van het slachtoffer.”

“Het is werkelijk ongelofelijk hoe islamitisch terrorisme wordt ontkend, goedgepraat en gebagatelliseerd,” stelt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Niet zo vreemd dat autisme bij kinderen maar blijft toenemen

zaterdag, 21 september 2024 09:10

rsz vaccinatie autismeEr zijn inmiddels talloze onderzoeken geweest die aantonen dat er wel degelijk een verband is tussen vaccinaties en autisme.
Dit wordt dan veroorzaakt door het aluminium dat tot op de dag van vandaag in vaccins zit en waar jonge kinderen heel veel van binnen krijgen.
We hebben al vaker geconstateerd dat ze het echt op onze kinderen hebben voorzien.

Er is nu veel aandacht voor de schade die kinderen lijden als gevolg van de levensgevaarlijke ‘coronavaccinaties’.

Maar, daarnaast krijgen hele jonge kinderen met steeds meer vaccinaties te maken, waardoor ze ook schadelijke stoffen binnenkrijgen zoals aluminium.

Het is een wetenschappelijk feit dat zelfs de kleinste hoeveelheid aluminium in de hersenen voor grote problemen kan zorgen en er zijn dan ook een aantal onderzoeken geweest naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Alzheimer's.

Zo is er een onderzoek gepubliceerd dat is uitgevoerd onder leiding van professor Christopher Exley van de universiteit van Keele in Engeland naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en autisme. Ook in deze gerelateerde publicatie zijn interessante cijfers te lezen omtrent aluminium concentraties in de hersenen.

Het onderzoek is uitgevoerd met de hersenen van 10 donoren die allen jong zijn gestorven, ergens in hun tienerjaren of iets daarboven, maar niet ouder dan dertig. Alle donoren waren autistisch en uit het onderzoek blijkt dat er de hoogste hoeveelheid Aluminium in hun hersenen is aangetroffen die ooit bij mensen zijn vastgesteld. Dit werd gemeten bij een 15-jarige jongen die leed aan autisme, maar ook alle andere donoren vertoonden een hoog gehalte aan Aluminium in de hersenen.

Uit een ander onderzoek dat in 2011 werd gehouden, werd al aangetoond dat kinderen uit landen waar veel autisme voorkomt, ook de hoogste blootstelling hadden aan het Aluminium in vaccinaties.

Volgens het RIVM kan het Aluminium in vaccins totaal geen kwaad vanwege de kleine hoeveelheid.

Maar, hoeveel aluminium praten we over als we alle prikken voor jonge kinderen bij elkaar optellen?

De volgende gegevens zijn gebaseerd op Amerikaanse cijfers, maar het zal bij ons niet veel anders zijn.

Aluminiumgehalte in HPV-vaccins: CERVARIX - 500mcg per 0,5ml dosis
GARDASIL Quadrivalent - 225mcg per 0,5ml dosis
GARDASIL 9 - 500mcg per dosis van 0,5 ml
GARDASIL 2 - 500mcg per dosis van 0,5 ml

NB: baby's die het CDC vaccinatieschema volgen, krijgen bijna 5000mcg (5mg!) aluminium ingespoten als ze 18 maanden oud zijn.

De waarschuwing van de FDA over aluminium:

(A) Het aluminiumgehalte van parenterale geneesmiddelen met een groot volume (LVP) die worden gebruikt bij totale parenterale voedingstherapie (TPN) mag niet hoger zijn dan 25 microgram per liter ([micro]g/L).

WAARSCHUWING:

Dit product bevat aluminium dat toxisch kan zijn.

Aluminium kan toxische niveaus bereiken bij langdurige parenterale toediening als de nierfunctie gestoord is.

Vroeg geboren kinderen lopen een bijzonder risico omdat hun nieren nog niet volgroeid zijn en zij grote hoeveelheden calcium- en fosfaatoplossingen nodig hebben, die aluminium bevatten.

Dit betekent dat voor een baby van 6 pond 11-14mcg giftig zou zijn.

Dr. John Clements, WHO-adviseur voor vaccins, gaf nog een veelzeggende verklaring:

“Aluminium wordt, geloof ik, door het publiek niet gezien als een gevaarlijk metaal. Daarom zitten we in een veel comfortabeler parket als het gaat om het verdedigen van de aanwezigheid ervan in vaccins”.
Niet alleen wordt autisme veroorzaakt door aluminium, ook stapelen dit soort zware metalen zich op in je lichaam.

Er zijn verschillende manieren om op een natuurlijke manier die zware metalen aan te pakken en één daarvan is chlorella.

Aan de hand van talloze onderzoeken in Amerika en Europa is wetenschappelijk aangetoond dat chlorella zich bindt aan zware metalen en andere giftige stoffen. Chlorella wordt behalve als krachtige reiniger ook gezien als een ‘beauty food’, omdat door de reinigende eigenschappen je huid er al snel gezond en stralend uit gaat zien.

Maar, dat gaat alleen op als je schone chlorella neemt, anders span je het paard achter de wagen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Contante betalingen verwoesten de planeet

 zaterdag, 21 september 2024 09:04

rsz contant geld co2 uitstootNa de ‘coronavaccinaties’ kon je formeel opeens van alles een hartaanval krijgen zoals een hartaanval tijdens het tuinieren, maar nooit door het 'vaccin'.

Nu is de planeet echt in gevaar en het is de schuld van ons mensen omdat er nog veel te veel met contant geld wordt betaald.


Of ze beginnen wanhopig te worden of ze denken dat de ‘coronavaccins’ zoveel schade hebben aangericht aan het denkvermogen van ‘gevaccineerden’ dat ze nu wel met echt krankzinnige dingen kunnen komen zoals het volgende:
Natuurlijk komen ze ook weer weg met bovenstaand verhaal. Ze komen ermee dankzij de propagandakracht van hun MSM.

Zolang de MSM nog steeds een heel groot publiek heeft kunnen ze mensen programmeren.

Een mooi voorbeeld zag je deze week ook met Greta Thunberg.

Zoek de verschillen. Aan de ene kant opgehemeld en aan de andere kant afgebrand. Het kan allemaal binnen de MSM en veel is afhankelijk van het wel of niet kritiek hebben op Israël.
Vanaf het prille begin heeft de sekte erop gehamerd dat controle van ‘de pers’ zoals zij dat noemen van het allergrootste belang is.

Want op die manier kan je die informatie kleuren zoals je wil. Iets dat door Illuminati insider George Orwell uitvoerig werd beschreven:

Waarheid bestaat niet meer, de geschiedenis wordt tot in details herschreven in het voordeel van de staat. Er is een nieuw gebruik van taal, de Newspeak (Nieuwspraak). Het ministerie van Waarheid heeft voor een omkering van betekenis van woorden gezorgd, dus: Oorlog is vrede, Vrijheid is slavernij, Onwetendheid is kracht en 2 + 2 = 5. Het gaat altijd goed met de economie (je leest hier de beroemde 5-jarenplannen van de Sovjet-Unie in waarin de productiecijfers altijd rooskleurig waren terwijl er schaarste was). Er is altijd oorlog met een buitenlandse vijand, maar dit kan van de ene op de andere dag een andere vijand zijn.

Hetgeen Orwell schreef is weer terug te voeren naar de handleiding zoals die ooit werd geschreven door Adam Weishaupt.

4) De Illuminati moeten volledige controle krijgen over de pers en alle andere agentschappen die zich bezighouden met de distributie van nieuws. Nieuws en informatie moet zodanig worden bewerkt dat het Goyim zal geloven dat één wereldregering de uiteindelijke oplossing zal vormen voor onze problemen.

De handleiding van Weishaupt is weer terug te voeren naar de beruchte Protocollen.

In de hedendaagse staten is de pers een grote macht waarmee men de openbare mening beheerst. Haar taak is het, te wijzen op de zogenaamde noodzakelijke eisen, en bekendheid te geven aan de klachten van het volk, om ontevredenheid op te wekken en tot uitdrukking te brengen.

De pers belichaamt de zogenaamde vrijheid. Maar de staten hebben er geen kans toe gezien zich deze macht ten nutte te maken en dus is zij in onze handen gevallen. Door de pers verwierven wij onzen invloed, maar bleven daarbij toch op de achtergrond.

En dat is de reden dat er klimaatonzinverhalen worden rondgestrooid, mensen wordt wijsgemaakt dat ‘coronavaccins’ goed en veilig zijn en dat het belangrijk is dat wij ons aanpassen aan de nieuwe Nederlanders.

Maar, nu heeft de pers in ons land toch wel een klein probleem. Want al hun abonnementen worden straks een stuk duurder omdat ze in het hoge btw tarief gaan vallen vanaf 2026.

Dus tijd om die al die dure mainstream abonnementen op te zeggen, waardoor je beschermd wordt tegen nog meer propaganda van de sekte.

Volg in plaats daarvan de alternatieve media zodat je wel weet wat er echt scheelt, steun die een beetje met het geld wat je overhoudt door het opzeggen van die dure abonnementen en het goede nieuws is verder dat je met doneren geen btw betaalt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Gaat er dan straks toch een schokgolf door Nederland?

 zaterdag, 21 september 2024 09:17

rsz schrikken oversterfte nederlandAlles, maar dan ook alles is er door Nederlandse instanties aan gedaan om de werkelijke oversterftecijfers verborgen te houden.

Echter, nu hebben ze zulke domme fouten gemaakt dat de waarheid pas goed komt bovendrijven.


Op 2 september j.l. publiceerde het Nivel met veel bombarie een onderzoeksrapport met betrekking tot de oversterfte in ons land zoals die de afgelopen jaren plaats vond.

Dit waren de conclusies:

Tijdens de COVID-19-pandemie was er sprake van forse oversterfte onder ongevaccineerde mensen en juist ondersterfte onder gevaccineerde mensen. Voor kwetsbare groepen, zoals mensen met COPD, diabetes of hart- en vaatziekten, bedroeg oversterfte onder ongevaccineerde mensen maximaal 360 tot 888 procent.

De reacties kwamen al snel:

Enkele vooraanstaande wetenschappers en journalisten lieten al snel weten dat de conclusies van de studie duidelijk zijn en “de waarheid” is die sommige “wappies” niet willen horen: vaccineren werkt heel goed. 

Probleem is echter dat dit Nivel rapport vol fouten zit, primair omdat mensen in de verkeerde categorie zijn geplaatst waardoor een compleet vertekend beeld ontstaat.

Er kwam dan ook een lading kritiek op het rapport wat door het Nivel inmiddels is terug getrokken zodat men deze verder kan manipuleren voordat ze het rapport opnieuw publiceren.

Mensen die wel echt kunnen rekenen komen dan ook tot heel andere conclusies en als je het volgende plaatje ziet, dan weet je waarom ze er alles aan doen om de waarheid verborgen te houden.

Als je namelijk de cijfers wel in de goede rubrieken plaatst, dan ziet het plaatje eruit als volgt.
Als we ervan uitgaan dat Herman Steigstra weet wat hij doet en dat zijn cijfers kloppen, dan zou dit wel eens een schokgolf kunnen veroorzaken in ons land als dit eenmaal bekend wordt.

Het grafiekje is heel eenvoudig waardoor iedereen het kan begrijpen. Een grafiek die laat zien dat er onder de ‘gevaccineerde’ mensen een vele malen grotere oversterfte is dan bij originele niet ‘gevaccineerde’, mensen.

Misschien is Steigstra wat aan de optimistische kant geweest want cijfers uit Japen laten helemaal een schrikbeeld zien.

“Vergeleken met degenen die niet gevaccineerd zijn...is het sterftecijfer 5X hoger als je twee keer gevaccineerd wordt.

We kunnen niet doorgaan met deze mRNA 'vaccins'...” -Professor Professor Dr. Seiji Kojima.
Alles en iedereen zou de grafiek van Herman Steigstra moeten zien. Meer is er niet nodig en misschien begint het grote publiek dan eindelijk eens te beseffen op welke afgrijselijke manier ze zijn beetgenomen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

COVID-19-vaccins beschadigen het bloed en verspreiden verdere vernietiging door bloedtransfusies

 18-09-2024 // Lance D Johnson // 4,1K Weergaven

Tags: antilichaamafhankelijke verbeteringslechte gezondheidbadmedicinebadsciencebiologisch wapenBloedstolselsbloed gezondheidbloedtransfusiesGecensureerde wetenschapGevaarlijke geneeskundegezondheidswetenschapuitputting van het immuunsysteemimmuun afdrukkenimmuunsysteemlipiden nanodeeltjespandemiepuur bloedonderzoekpiekeiwittenOnderdruktvaccinschadevaccin letselvaccin oorlogenvaccins



Een recente pre-print studie door een team van Japanse onderzoekers heeft een verhit debat binnen de medische gemeenschap aangewakkerd, waarbij ernstige risico's aan het licht zijn gekomen die verband houden met bloedtransfusies van personen die COVID-19-vaccinaties hebben gekregen. De studie belicht zes belangrijke gebieden waar COVID-prikken de continuïteit en biochemie van menselijk bloed vernietigen. De studie heeft de veiligheid van het gebruik van dergelijk bloed in medische procedures in twijfel getrokken.

Volgens de onderzoekers hebben de COVID-19-vaccins — die geen zinvolle immuunrespons op het SARS-CoV-2-virus — hebben veroorzaakt, ‘onbedoelde’ gevolgen die de bloedintegriteit beïnvloeden. De bevindingen van het team suggereren dat de vaccins schadelijke veranderingen in bloed kunnen veroorzaken, die niet alleen risico's kunnen opleveren voor ontvangers van bloedtransfusies, maar ook voor degenen die orgaantransplantaties van gevaccineerde donoren ontvangen.

Zes manieren waarop COVID-vaccins bloedschade veroorzaken:

1.    De studie geeft aan dat piekeiwitten, waarvoor de vaccins zijn ontworpen, in het bloed kunnen blijven zitten en zich in verschillende organen kunnen ophopen. Deze eiwitten zijn in verband gebracht met verschillende toxische effecten, inclusief schade aan rode bloedcellen en bloedplaatjesaggregatie. De onderzoekers raden aan om bloedproducten te zuiveren om deze schadelijke spike-eiwitten te verwijderen.

2.    In sommige gevallen neutraliseert het menselijk immuunsysteem de piekeiwitten die worden gegenereerd door de COVID-19-vaccins niet. Spike-eiwitten die niet door het lichaam worden geklaard, kunnen leiden tot de vorming van amyloïde-aggregaten en microtrombi, of clusters van abnormale eiwitten en kleine bloedstolsels. Deze aggregaten zijn moeilijk te elimineren en kunnen verdere gezondheidsproblemen veroorzaken. Zorgen voor de verwijdering van deze aggregaten uit besmet bloed is cruciaal voor de veiligheid van de patiënt.

3.    Herhaalde vaccinaties kunnen de immuunfunctie verminderen, wat resulteert in onvoldoende immunoglobulinen (antilichamen). Bloed dat is gedoneerd door zwaar gevaccineerde personen, kan onvoldoende immuniteit bieden voor veelvoorkomende infecties als gevolg van immuun opdruk of klassewisseling naar IgG4. Dit kan mogelijk bloed van zwaar gevaccineerde personen minder effectief maken in de strijd tegen infecties, kanker, en kan risico's opleveren voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.

4.    De mRNA-vaccins gebruiken lipide nanodeeltjes (LNP's) om genetisch materiaal af te leveren. De studie suggereert dat LNP's en pseudouridinated mRNA langer dan verwacht in de bloedbaan kunnen blijven, wat kan leiden tot ontstekingsreacties en onbedoelde spike-eiwitsynthese in verschillende lichaamsweefsels.

5.    De aanwezigheid van geaggregeerde rode bloedcellen of bloedplaatjes, een andere bijwerking van spike-eiwitten, zou het risico op bloedstolsels en cardiovasculaire gebeurtenissen kunnen verhogen als ze niet goed worden aangepakt vóór transfusie.

6.    Langdurige blootstelling aan het piekeiwit van het vaccin kan resulteren in de vorming van IgG4-antilichamen en geheugen B-cellen, wat kan leiden tot chronische ontsteking en immuun-disfunctie.

Niet-gevaccineerd bloed is medisch waardevoller en zou het enige bloed moeten zijn dat bij transfusies wordt gebruikt

De onderzoekers hebben opgeroepen tot een onmiddellijke herziening van de huidige praktijken met betrekking tot bloeddonaties van gevaccineerde personen. Hun studie benadrukt de dringende behoefte aan specifieke tests en voorschriften om deze ernstige risico's aan te pakken.

“De gezondheidsletsels veroorzaakt door genetische vaccinatie zijn al buitengewoon ernstig en het wordt hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico's te identificeren en te beheersen en op te lossen, ” schreven de onderzoekers in hun paper.

Dit onderzoek wijst op een kritiek punt van zorg in de nasleep van het wereldwijde vaccinatie-experiment tegen COVID-19. Aangezien medische professionals en regelgevers beseffen wat ze hebben gedaan met de toekomstige bloedtoevoer, zal de prioriteit zijn ervoor te zorgen dat bloed- en orgaantransplantatiepraktijken worden aangepast om potentiële risico's te minimaliseren en kwetsbare patiënten te beschermen. Niet-gevaccineerd bloed moet als zuiver worden beschouwd en als medisch waardevoller worden beschouwd dan gevaccineerd bloed. In feite volgens deze studie, mag niet-gevaccineerd bloed het enige bloed zijn dat wordt gebruikt bij bloedtransfusies.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Preprints.org

https://www.naturalnews.com/2024-09-18-covid-19-vaccines-damage-the-blood.html

Dit ervaren mensen na een hartstilstand aan ‘de andere kant’

Onderzoekers van het  NYU Langone-ziekenhuis in New York  wilden weten wat er gebeurt in de hersenen van stervende mensen met een hartstilst...