vrijdag 20 september 2024

De zon doet iets wat hij niet zou moeten doen en dat belooft niet veel goeds


De zon is dit jaar veel actiever dan verwacht en dat zou de komende maanden vergaande gevolgen kunnen hebben.

Fluctuaties in zonneactiviteit beïnvloeden ons klimaat en er doen zich ook meer aardbevingen voor bij verhoogde zonneactiviteit.

Het aantal zonnevlekken is sinds 2001 niet eerder zo hoog geweest als afgelopen maand. In augustus waren er gemiddeld 215,5 zonnevlekken, het hoogste aantal sinds september tot december 2001, bericht SpaceWeather.com.

Dat was niet de bedoeling

De Amerikaanse meteorologische dienst NOAA schreef vorige maand in een verklaring dat de zonneactiviteit op het hoogste punt sinds 2001 is.

Dat was niet de bedoeling. Wetenschappers hielden rekening met de helft van dat aantal. Het aantal zonnevlekken is de afgelopen maanden exponentieel toegenomen. Als de trend doorzet, kunnen we meer zware geomagnetische stormen verwachten, zoals in mei, toen de zwaarste geomagnetische storm in 20 jaar zich voordeed.

Problemen

Dergelijke stormen kunnen het elektriciteitsnet en het internet platleggen en allerlei andere problemen veroorzaken.

Een verhoogde zonneactiviteit gaat daarnaast gepaard met verhoogde seismische activiteit, zoals onlangs in Californië. In zeven dagen tijd hebben zich meer dan 900 aardbevingen voorgedaan in Californië en Nevada. In Mexico ontstond een drie kilometer lange scheur in de aarde.

[ZeroHedge via The Economic Collapse blog]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Eerst wikken, dan prikken!

  https://vaccinatieschade.be/#gsc.tab=0                 Video Link :  https://youtu.be/9RQJgQzb7K8 Sven Hulleman uit in deze video zij...