vrijdag 20 september 2024

Er is iets vreemds aan de poliovaccinatiecampagne in Gaza

 19/09/2024

Bijna een jaar lang hebben we gezien dat Israël systematisch de kritieke infrastructuur vernietigt die menselijke overleving mogelijk maakt. Nu moeten we geloven dat Israël zijn Palestijnse uitroeiingsplan heeft opgeschort zodat het de kinderen van Gaza kan vaccineren tegen een verlammende ziekte (polio). We geloven niet dat Israël probeert de mensen te redden die het de afgelopen 11 maanden heeft geprobeerd te doden. Wij denken dat de massavaccinatiecampagne deel uitmaakt van een breder Israëlisch plan om de inheemse bevolking uit te roeien, schrijft Mike Whitney.

De noodtoelating voor het gebruik van het nieuwe orale poliovaccin (nOPV2), dat aan meer dan 500.000 kinderen in Gaza is toegediend, betreft hoogstwaarschijnlijk het type grootschalige medische experimenten dat verboden is volgens de Code van Neurenberg.

Houd in gedachten dat de Israëlische Defensiemacht schone waterbronnen en cruciale waterinfrastructuur in Gaza heeft vernietigd met de duidelijke bedoeling om een ​​smerige, met rioolwater besmette broedplaats te creëren voor een veelvoud aan dodelijke ziektes die de agenda van etnische zuivering helpen bevorderen. Al deze destructieve activiteiten passen binnen het bredere patroon van opzettelijke aanvallen op de burgerbevolking die gericht zijn op het uitroeien van een bepaalde groep, de Palestijnen. We zien geen significant verschil tussen het doden van humanitaire hulpverleners, de moedwillige vernietiging van privébezit, het opzettelijk blokkeren van voedsel en medicijnen, het opzettelijk neerschieten van kinderen, het sodomiseren van gevangenen en de meedogenloze uitbarsting van genocidale dreigementen gericht op de Palestijnen dan we zien met de poliovaccinatiecampagne die waarschijnlijk binnen hetzelfde paradigma past. Dit is afkomstig uit een artikel van Sam Husseini op Substack:

“Doordat Israël een deel van de watervoorziening heeft afgesloten en belangrijke waterinfrastructuur en opslagtanks heeft vernietigd, worden mensen gedwongen om water te drinken uit onveilige bronnen. Uitdroging en door water overgedragen ziekten verspreiden zich en medicijnen raken op. Er zijn uitbraken van waterpokken, schurft en diarree vanwege het tekort aan water.”…

“Maandenlang hebben Israëlische troepen vitale waterbronnen in de strook aangevallen, wat heeft geleid tot hongersnood en, volgens nieuwe berichten, tot slechtere toegang tot schoon water. Vorige week meldden het Israëlische leger en het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid dat er poliovirus is aangetroffen in het rioolwater van Gaza, wat de catastrofale humanitaire situatie in de bezette enclave verder heeft verergerd.”

De Daily Mail berichtte in augustus over Israëliërs die gevangen zaten in Gaza: “Bloedtesten lieten ook zien dat ze waren blootgesteld aan een reeks ziektes, waaronder tyfus en vlektyfus, tijdens hun 50 dagen in gevangenschap. Velen van hen hadden ook last van hoofdluis vanwege slechte hygiënische omstandigheden, waaronder een gebrek aan stromend water.” Israël wilde ziekte en genocide in Gaza, dus waarom stemt het in met het toedienen van het poliovaccin? , Husseini, Substack

Leg me uit waarom Israël opzettelijk kritieke waterbronnen zou vernietigen als het geen onderdeel was van een plan om infecties en ziektes over Gaza te verspreiden? Leg uit waarom Israël opzettelijk toegang tot schoon water zou blokkeren als het doel niet was om de bevolking te doden of ziek te maken?

Ziet u het probleem? Het is onmogelijk om een ​​goedaardig motief te ontdekken voor Israëls gedrag. Deze acties hebben maar één doel voor ogen: de uitroeiing van de bevolking. Welk ander motief zou er kunnen zijn? Hier is meer van Husseini:

Israël is vrijwel het enige geïndustrialiseerde land dat het Biological Weapons Convention niet heeft ondertekend. Professor Francis Boyle stelde de Amerikaanse Domestic Implementing Legislation op voor de BWC, de Biological Weapons Anti-terrorism Act van 1989, die unaniem werd goedgekeurd door beide Kamers van het Amerikaanse Congres en ondertekend door president George HW Bush met goedkeuring van het Amerikaanse ministerie van Justitie. Hij zei dat de noodmachtigingsbepalingen “de Code van Neurenberg over medische experimenten [PDF] activeren, die vereist dat elke ontvanger of hun wettelijke voogden geïnformeerde en vrijwillige toestemming krijgt. Het lijkt er niet op dat dit in Gaza gebeurt . … Ze geven het levende poliovirus aan kinderen in Gaza, waarvan het immuunsysteem al sinds 8 oktober ernstig is aangetast.” Hij waarschuwt dat je “een hele volgende generatie Palestijnse kinderen in Gaza zou kunnen hebben die door polio worden geteisterd en gehandicapt. … Dit roept impliciet de vraag op en ondersteunt of Israël hier biologische oorlogsvoering voert tegen de Palestijnen door het levende poliovirus te gebruiken.” Israël wilde ziekte en genocide in Gaza, dus waarom stemt het in met het toedienen van het poliovaccin? , Husseini, Substack

Ik interpreteer de opmerkingen van professor Boyle als volgt: het nieuwe orale poliovaccin (nOPV2) dat in Gaza wordt gebruikt, is niet formeel goedgekeurd door de regelgevende instanties, voornamelijk vanwege onvoldoende testen. Als de testen ontoereikend zijn geweest, volgt daaruit dat de regelgevende instanties niet hebben bevestigd dat het vaccin veilig en efficiënt is. Dat is het nadeel van de “noodautorisatiebepalingen”. Boyle impliceert dat – als het vaccin niet goed is getest – de mensen grondig geïnformeerd moeten worden om akkoord te gaan met de procedure. Als de Palestijnen niet geïnformeerd zijn, dan zijn ze in feite deelnemers aan een gigantisch laboratoriumexperiment waarin hun kinderen als proefkonijnen worden gebruikt (wat een schending is van de Code van Neurenberg over medische experimenten.)

Dr. Mark Trozzi vatte het als volgt samen in een ander Substack-artikel:

Is het verontrustend, beste lezer, dat Bill Gates en de WHO, na een diagnose van polio door vaccinatie bij vier kinderen, nu zeshonderdveertigduizend Palestijnse kinderen willen besmetten met een genetisch gemodificeerd experimenteel poliovirus dat eerder polio heeft veroorzaakt? Gates en de WHO richten zich op 640.000 Palestijnse kinderen, Substack

Zijn de ouders zich hiervan bewust? Realiseren ze zich dat hun kinderen een nieuwe genetisch gemodificeerde stof innemen waarvoor geen volledige vergunning is afgegeven, maar die in 2023 door de WHO op de lijst voor noodgebruik is geplaatst? Begrijpen ze “dat van vaccinatie afgeleide polio (zoals de uitbraak in Gaza) optreedt wanneer het verzwakte poliovirus dat wordt gebruikt om orale vaccins te maken zijn virulentie terugkrijgt en begint te circuleren, volgens de WHO? Hier is meer van Husseini:

Misschien wel het meest onheilspellend is echter dat het problematisch kan zijn om verzwakt oraal poliovaccin te geven aan een bevolking die immuungecompromitteerd is – wat zeker de Palestijnen in Gaza omvat. Ze hebben wanhopig behoefte aan voedsel, schoon water en basis medische zorg. Een groot aantal ziekten teistert Gaza en naar verluidt hebben 100.000 mensen in Gaza het acute geelzuchtsyndroom of vermoedelijk hepatitis A opgelopen. Uit Options for Poliomyelitis Vaccination in the United States: “Degenen bij wie OPV gecontra-indiceerd is, zijn onder andere personen met immunodeficiëntiestoornissen… Het risico op VAPP [Vaccine-Associated Paralytic Poliomyelitis] bij immuundeficiënte kinderen is 3.000 keer zo groot als bij normale kinderen.” Sam Husseini, Substack

Ziet u hoe dit allemaal in elkaar past? Zodra de toegang tot schoon water wordt geblokkeerd, wordt de omgeving een broedplaats voor ziektes die onvermijdelijk het immuunsysteem verzwakken. En zodra kinderen immuundeficiënt worden, worden ze kwetsbaarder voor vaccinatieschade. Kortom, ze kunnen worden getroffen door het medicijn. (wat de bedoeling lijkt te zijn.) Hier is meer uit een interview met vaccinveiligheidsexpert Dr. Suzanne Humphries bij Children’s Health Defense:

“Interessant genoeg gaan we een oorlog pauzeren die absoluut geen enkel respect voor kinderen heeft gehad. Israël is plotseling humanitair en gaat een oorlog stoppen omdat de VN en de Wereldgezondheidsorganisatie hen dat hebben gevraagd, zodat ze al deze kinderen die mogelijk zijn geïnfecteerd met een vaccin-afgeleid poliovirus, kunnen redden door ze een nieuw genetisch gemodificeerd oraal poliovaccin te geven dat nooit volledig is getest, dat is vrijgegeven voor noodgebruik.

“En de meeste testen werden in een vroeg stadium uitgevoerd op mensen die al volledig gevaccineerd waren, zodat hun kans op een mutatie daardoor kleiner is.” (Het orale vaccin is verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van het poliovirus dat nu circuleert en wereldwijd jaarlijks honderden mensen infecteert.)…

“Wie gaat het opvolgen en op zoek naar bijwerkingen?” vroeg Humphries. “Wie gaat problemen bij deze kinderen vinden als er iets gebeurt [met dit nieuwe vaccin]?… Het is “hetzelfde oude draaiboek”, zei ze, waarbij een oorlog of crisis wordt gebruikt om een ​​nieuw, minimaal getest vaccin uit te rollen…. Ik denk gewoon dat mensen in die regio enigszins wantrouwend moeten zijn over wat hier gebeurt”, voegde ze toe. Interview met vaccinveiligheidsexpert Dr. Suzanne Humphries, Children’s Health Defense

Omdat de analyse van Sam Husseini gematigder en minder samenzweerderig is dan de mijne, laat ik hem het laatste woord:

Israël gebruikt effectief biologische oorlogsvoering tegen het Palestijnse volk door de watervoorzieningen uit te schakelen. De open vraag is of de uitrol van polio daar onderdeel van is of gewoon een reactie van internationale instellingen… die niet in staat of niet bereid zijn hun werkelijke werk te doen om de aanhoudende genocide te stoppen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/er-is-iets-vreemds-aan-de-poliovaccinatiecampagne-in-gaza

Eerst wikken, dan prikken!

  https://vaccinatieschade.be/#gsc.tab=0                 Video Link :  https://youtu.be/9RQJgQzb7K8 Sven Hulleman uit in deze video zij...