vrijdag 20 september 2024

Wat we van Libanon moeten leren – De overheid kan op afstand je mobiele telefoon opblazen om je te doden

 18/09/2024

Als ze je pieper op kunnen blazen kunnen ze ook je smartphone (dom ding en foute naam) opblazen, je laptop, je PC, TV en elektrische auto. Die laatste doet de grootste BOEM.

Denk niet dat ze het alleen op dissidenten gemunt hebben. Tijdens de Coronahoax hebben ze laten zien dat ze bereid zijn om bewust miljoenen willekeurige ouderen te vermoorden om de sterftecijfers wat op te krikken om een pandemie te ensceneren.

Arabische inlichtingendiensten hebben ontdekt hoe Mossad explosieven in pagerbatterijen heeft geplaatst

Elke batterij van de ontplofte pager bevatte ongeveer 20 gram pentaerythritolnitraat (PETN). Dit explosieve materiaal wordt meestal gebruikt in militaire ontstekers.

Het is vergelijkbaar met lithiumzouten die worden gebruikt in batterijen van elektrische apparaten. Daarom heeft zelfs een grondige controle door de Arabieren niets gevonden.

Maar Israëlische saboteurs gebruikten het op de volgende manier: op een gegeven moment begonnen de pagers hun lithium-ionbatterijen op te warmen op een signaal, maar in plaats van te branden, explodeerde de batterij door het PETN.

Mossad (Israëlische inlichtingendienst) plaatste dergelijke gemijnde batterijen in de laatste partij pagers die vanuit Taiwan (een bondgenoot van de Verenigde Staten) in Libanon arriveerden.

We lijken een heel nieuw tijdperk van bizarre oorlogsvoering te zijn binnengegaan, waarin consumentenelektronica kan ontploffen en je kan doden of ernstig kan verwonden/misvormen. Het is zeer zorgwekkend.

De meest voor de hand liggende conclusie hier is dat als dit kan worden gedaan met pagers het ook kan worden gedaan met mobiele telefoons. Het kan worden gedaan met ieders mobiele telefoon, en blijkbaar kan het je doden of een stuk uit je lichaam schieten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Stel je voor dat ze de komende klimaatlockdowns willen afdwingen. Als je nu je auto parkeert en met je mobiele telefoon betaalt en je gaat een eindje wandelen, krijg je een betekenisloos tekstbericht als je de parkeerzone verlaat. Als ze echt niet willen dat je je klimaatlockdown zone verlaat, kunnen ze nu je been er af blazen.

Tegen opgeblazen worden kun je een Chinese telefoon gebruiken, daar zit geen westerse/joodse soft/hardware in, maar tegen controle valt weinig te doen.

Ik roep regelmatig dat de simpelste manier om verzet te plegen is door alles met cash te betalen en je smartphone weg te gooien, maar nu hangt je leven er zelfs van af.

Joden zitten niet alleen achter omvolking, femisme, LGBTQ, abortus, mRNA-gif-injecties en de Pil om alle Blanken uit te roeien, maar ze zitten ook in je smartphone en kunnen je van afstand opblazen.

Het is letterlijk:

Je smartphone … of je leven.

Gooi hem weg voor de joden je opblazen !

Update:

Bij de tweede Israëlische terreuraanval op de tweede dag is duidelijk geworden dat ze alles op kunnen blazen:

Op zich is het geen slechte zaak dat ze dit laten zien. Al die apparaten zijn een voorwaarde voor het digitale concentratiekamp dat ze aan het creëren zijn. Als mensen die apparaten niet meer vertrouwen, heeft de NJew World Order, zich net gruwelijk in eigen voet geschoten.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/wat-we-van-libanon-moeten-leren-de-overheid-kan-op-afstand-je-mobiele-telefoon-opblazen-om-je-te-doden

Eerst wikken, dan prikken!

  https://vaccinatieschade.be/#gsc.tab=0                 Video Link :  https://youtu.be/9RQJgQzb7K8 Sven Hulleman uit in deze video zij...