rsz coronaprik wandelende tijdbomAls we onze ogen open hebben zien we iedere dag om ons heen welke enorme schade de ‘coronaprikken’ veroorzaken.

Wanneer mensen het dan nog steeds niet willen zien is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ze doodsbang zijn.


Nog steeds worden in sommige landen zwangere vrouwen ingespoten met de Pfizer en Moderna nanotechnologie. Het wordt natuurlijk geen nanotechnologie genoemd maar ‘vaccin’.

Kijk en luister naar de verpleegster in de volgende clip.

Zij werkt op de kinderafdeling van een ziekenhuis en voor corona hadden ze zo’n 4 sterfgevallen per jaar van pasgeboren kinderen.

Vanaf het voorjaar van 2021 veranderde dat alles. Want toen was er in plaats van 4 sterfgevallen per jaar opeens sprake van een dode baby iedere dag.

En dat bleef maar doorgaan en toch werden zwangere vrouwen aan de lopende band ingespoten.

Waarmee je dan in een situatie bent aangeland waarbij je je moet afvragen wat er nodig is voor een bevolking om te reageren.

Als je sinds de ‘vaccinaties’ zijn begonnen je iedere dag een dode baby aantreft in een ziekenhuis en helemaal niemand slaat alarm, dan is er ergens iets goed mis.
En toch blijven ze pushen voor die prikken en de gevolgen zijn meer dan rampzalig.

Het volgende is wat de Canadese oncoloog Dr. William Makis schrijft:

Dr. William Makis: “We zien tienermeisjes of meisjes van in de 20 die borstkanker stadium 4 hebben, zonder familiegeschiedenis en ze zijn gevaccineerd met COVID omdat ze de inentingen moesten nemen om naar de universiteit of hogeschool te kunnen blijven gaan...

We hebben nog nooit zoveel jonge vrouwen gezien met kanker stadium 4 en het enige wat ze gemeen hebben is dat er geen genetische afwijkingen zijn, er is geen familiegeschiedenis, ze werden allemaal gedwongen om de COVID-19 vaccins te nemen of ze namen ze vrijwillig, maar ze hebben de inentingen gehad.

Dat is de enige overeenkomst.

Hetzelfde geldt voor darmkanker, jonge mensen van 20 en 30 jaar. We hebben nog nooit zoveel stadium 4 voorvallen van darmkanker gezien bij jonge mensen. Nogmaals, het enige wat ze gemeen hebben is dat ze COVID-19 vaccins hebben genomen sinds de introductie van de vaccins in 2021.

We hebben dus een heel ander patroon van kankers die zich presenteren. Ze groeien extreem snel, ze metastaseren zeer snel en ze zijn resistent, in veel gevallen zijn ze volledig resistent tegen conventionele chemotherapie of bestralingstherapie. Dat is ook iets wat we nog niet eerder hebben gezien.”
Je zou zeggen dat door berichten zoals hierboven geplaatst mensen eindelijk zouden gaan beseffen welke enorme schade wordt aangericht door het biowapen dat wordt verkocht als ‘vaccin’.

Dat gebeurt niet en misschien is de reden wel dat ‘gevaccineerde’ mensen te bang zijn.

Dat ze bang zijn omdat ze ook zijn ‘gevaccineerd’ en daarmee een wandelende tijdbom zijn geworden. Iets dat in de praktijk regelmatig blijkt zoals te zien in het volgende voorbeeld.

Dr. Buttar & CNN News Anchor Drew Griffin in een interview uit 2021.

DrewGriffin: 'Ik ben gevaccineerd. Denk je dat er een tikkende tijdbom in mij zit en dat ik dood ga?'

Luister naar wat #DrButtar te zeggen had ....

Drew stierf inderdaad kort daarna 😔

Ik heb begrepen dat hij kort na zijn biowapen prik gediagnosticeerd werd met kanker & overleed aan turbokanker in 2022.