vrijdag 20 september 2024

RIVM kwam begin 2022 met dit onthutsende adviesrapport over het vaccineren van jongeren: ‘Onvergeeflijk’


 Op 9 februari 2022 stelde het RIVM een adviesrapport op over het vaccineren van jongeren tussen de 12 en 24 jaar. De resultaten liegen er niet om, zegt data-analist Cees van den Bos, die het boven tafel haalde.

In het rapport valt te lezen dat verdere vaccinatie van gezonde 12- tot 24-jarigen risico geeft op gezondheidsschade, zonder nut voor bescherming van ouderen en de zorg. De gezondheidswinst is verwaarloosbaar en er is een risico op gezondheidsschade (myocarditis), aldus het RIVM.

Het RIVM schrijft verder dat het coronatoegangsbewijs ‘niet meer proportioneel is’ en voor 12- tot 24-jarigen ‘onverantwoord’. Vaccinatiedrang veroorzaakt gezondheidsschade, zonder bijdrage aan bescherming van ouderen en de zorg, stelt het instituut.

sen

30 tot 100 keer vaker door het vaccin

In het rapport staat dat myocarditis bij mannen van 12 tot 24 jaar 30 tot 100 keer vaker voorkomt door het vaccin, vaak niet wordt gediagnosticeerd en dat de langetermijneffecten onbekend zijn.

Vaccin na infectie in gehele populatie onnodig en booster onnodig voor bescherming tegen ziekenhuisopname, staat in het rapport.

Van den Bos merkt op dat de vaccinatiestrategie na 9 februari 2022 niet acuut werd stopgezet, maar langzaam werd afgebouwd. Tot en met 2023 was er bijvoorbeeld een vaccinatieplicht voor militairen.

sen

Gevaarlijk experiment

Het vaccin inzetten voor massavaccinatie, ook bij jonge mensen onder dwang en drang, zonder potentiële gezondheidswinst, is een gevaarlijk experiment gebleken, concludeert Van den Bos, die onvermoeibaar blijft spitten.

Volgens statisticus Herman Steigstra is hier sprake van moord met voorbedachten rade. “Maar ik ben geen jurist, ik houd me alleen bezig met cijfers. Bijna 300 jonge mensen onder de 30 jaar aan oversterfte. Tot en met 2020 nul.”

Onvergeeflijk

“Waarom stond dit [rapport] begin 2022 niet in alle kranten?” vraagt huisarts Els van Veen. “Waarom zijn artsen hier toen niet van op de hoogte gesteld? Heeft elke GGD dit rapport destijds ontvangen?”

“En wat ben ik onder andere op Twitter verfoeterd en aangepakt, hoe ik het lef had vragen te stellen over vaccinatie en risicoafweging (met betrekking tot myocarditis) voor mijn puberzonen die nota bene al corona gehad hadden. Ze wisten het kennelijk gewoon,” zegt BBB-Statenlid Dimf Ghijsels. “Onvergeeflijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Eerst wikken, dan prikken!

  https://vaccinatieschade.be/#gsc.tab=0                 Video Link :  https://youtu.be/9RQJgQzb7K8 Sven Hulleman uit in deze video zij...