zaterdag 21 september 2024

Begin volgende maand kan Japan een wereldwijde ramp ontketenen, waarschuwen experts tijdens noodpersconferentie


Begin oktober zou Japan wel eens een wereldwijde ramp kunnen ontketenen, waarschuwden experts tijdens een ‘noodpersconferentie’. Dan worden namelijk zichzelf vermeerderende mRNA-vaccins toegediend aan mensen.

Het Japanse parlementslid Ryuhei Kawada sprak tijdens de persconferentie zijn zorgen uit over deze nieuwe prikken. Hij vindt dat de uitrol van deze vaccins moet worden gestopt. Ook vindt hij dat vaccinatieslachtoffers moeten worden geholpen. En ongebruikte vaccins moeten niet worden weggegooid, maar grondig onderzocht, stelde Kawada, die deze verzoeken zal neerleggen bij de minister-president en de minister van Volksgezondheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vijf keer zo grote kans

Professor Seiji Kojima van de Nagoya University zei tijdens de persconferentie dat mensen die twee keer gevaccineerd zijn tegen corona een vijf keer zo grote kans hebben om te overlijden als ongevaccineerden.

Professor Murukami van de Tokyo Science University waarschuwde dat Japan komende maand een wereldwijde ramp kan veroorzaken als de zichzelf vermeerderende mRNA-vaccins op grote schaal worden uitgerold.

Misdaad

De vaccins lijken niet effectief te zijn, ze werken niet, zei de professor. “mRNA-vaccins hebben geleid tot vele sterfgevallen en slachtoffers.”

Ze kunnen wereldwijd aanzienlijke schade veroorzaken. Ze kunnen van mens op mens worden overgedragen. Er is geen enkele reden om ze toe te dienen, zei Murukami. Als ze desondanks toch worden gegeven, dan is dat een misdaad, vindt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Voorzitter van Russische Doema vertelt Europa dat nucleaire oorlog eraan komt

  september 21, 2024    8     Alban_Gogh / Pixabay O p donderdag nam het Europees Parlement een niet-bindende resolutie aan die opriep o...