zaterdag 21 september 2024

Voorzitter van Russische Doema vertelt Europa dat nucleaire oorlog eraan komt

 september 21, 2024   8

    Alban_Gogh / Pixabay

Op donderdag nam het Europees Parlement een niet-bindende resolutie aan die opriep om Oekraïne toe te staan diep in Rusland aan te vallen. In reactie hierop heeft de voorzitter van de Russische Doema (een van de kamers van hun parlement) de duidelijkste verklaring tot nu toe afgelegd over de Derde Wereldoorlog en een kernoorlog! Schokkende verklaring

Het Europees Parlement heeft op 19 september een resolutie aangenomen waarin de EU-lidstaten worden opgeroepen de beperkingen op te heffen voor het gebruik door Oekraïne van door het Westen geleverde wapens in Rusland, schrijft Hal Turner.

De motie werd aangenomen met 425 stemmen voor, 131 tegen en 63 onthoudingen.

De Russische president Vladimir Poetin heeft eerder gewaarschuwd voor een grootschalige oorlog als de NAVO en Europa aanvallen op Russisch grondgebied met Amerikaanse raketten toestaan, omdat die raketten actief moeten worden geleid door Amerikaanse satellieten, en als Amerikaanse satellieten die raketten leiden, dan zijn de VS in feite “in oorlog met Rusland.”

In reactie op de stemming in het Europees Parlement zei de voorzitter van de Russische Doema het volgende:

Voorzitter van de Russische Doema Vyacheslav Volodin:

“Voor degenen die het de eerste keer niet begrepen: vandaag heeft het Europees Parlement de EU-landen opgeroepen om de beperkingen op te heffen op de langeafstandsaanvallen van Kiev op het grondgebied van ons land, om de militaire steun voor Oekraïne te verhogen en om een inzameling van fondsen van de bevolking van Europa aan te kondigen voor de behoeften van de strijdkrachten van Oekraïne.

Ik herhaal het nogmaals. Als zoiets gebeurt. Rusland zal hard reageren met krachtigere wapens.

Niemand mag zich hierover illusies maken. De Doema staat hierop.

Vragen voor de leden van het Europees Parlement:

Hebt u uw kiezers geraadpleegd voordat u deze beslissing nam?

Willen de burgers van Europese landendat er oorlog bij hen thuis komt?

Wat het Europees Parlement vraagt, leidt tot een wereldoorlog met kernwapens.

Voordat we zo’n beslissing nemen, moeten we de lessen van de Tweede Wereldoorlog in gedachten houden. Toen stierven 27 miljoen Sovjetburgers in de strijd tegen het fascisme.

Het was ons land dat jou en heel Europa bevrijdde. Onthoud dit. Vergeet dit niet.

Te oordelen naar de verklaring van het Europees Parlement bent u het blijkbaar vergeten.

De burgers van ons land weten wat oorlog is, het is door elke familie gegaan. De overwinning op het nazisme kwam met een hoge prijs.

De VS en Engeland, die zichzelf vandaag de dag de overwinnaars noemen, verloren minder dan 800.000 mensen in de Tweede Wereldoorlog. Alleen al in de Slag om Stalingrad verloren we 1.130.000 mensen.

Het enige wat het Europees Parlement zou moeten doen na een dergelijke verklaring is zichzelf ontbinden.

Ter informatie: de vliegtijd van de Sarmat-raket naar Straatsburg is 3 minuten 20 seconden.

Zoals de meeste lezers al weten, is de SARMAT de nieuwste meervoudige nucleaire kernkopraket van Rusland, die vijftien (15) onafhankelijke kernkoppen van het Avangard-ontwerp kan dragen, die met Mach 27 (32.000 km/u) vliegen en niet onderschept of gestopt kunnen worden.

  De VS is niet voorbereid om één grote oorlog te vechten, maar drie grote oorlogen naderen snel

 


Om jullie allemaal een VISUELE voorstelling te geven van hoe angstaanjagend deze wapens eigenlijk zijn, staat hieronder een video met computergegenereerde beelden van de verschillende hypersonische wapens die nu in de wereld zijn. Een paar daarvan zijn van de VS, maar ze zijn beperkt tot het afvuren als onderdeel van een Intercontinentale Ballistische Raket, terwijl veel van de andere NIET zo’n raket nodig hebben om de ruimte in te gaan en dan met zulke grote snelheden te vallen. De realiteit die je nu gaat zien zou je bang moeten maken:

Videospeler

Deze raketten KUNNEN NIET worden onderschept. Ze KUNNEN NIET gestopt worden. We hebben er GEEN VERDEDIGING tegen.

Zoals blijkt uit bovenstaande opmerkingen van de voorzitter van de Russische Doema, wordt het conflict tussen Rusland en Oekraïne met de dag erger.

Lezers wordt dringend verzocht om noodvoedsel, water, medicijnen, een generator, brandstof voor die generator, communicatieapparatuur (CB- of HAM-radio) voor als de COMMS uitvalt, een verbanddoos voor kleine verwondingen of grote oorlogswonden, brandblussers, zaklampen in elke kamer of voor elk gezinslid, reservebatterijen voor die lampen, een draagbare radio voor nieuws en informatie – en ook reservebatterijen daarvoor.

Er is nog maar weinig tijd om je voor te bereiden.

Als de dingen doorgaan zoals ze nu gaan, dan ligt een kernoorlog in onze toekomst in het verschiet.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voorzitter-van-russische-doema-vertelt-europa-dat-nucleaire-oorlog-eraan-komt/


Voorzitter van Russische Doema vertelt Europa dat nucleaire oorlog eraan komt

  september 21, 2024    8     Alban_Gogh / Pixabay O p donderdag nam het Europees Parlement een niet-bindende resolutie aan die opriep o...