zaterdag 21 september 2024

Contante betalingen verwoesten de planeet

 zaterdag, 21 september 2024 09:04

rsz contant geld co2 uitstootNa de ‘coronavaccinaties’ kon je formeel opeens van alles een hartaanval krijgen zoals een hartaanval tijdens het tuinieren, maar nooit door het 'vaccin'.

Nu is de planeet echt in gevaar en het is de schuld van ons mensen omdat er nog veel te veel met contant geld wordt betaald.


Of ze beginnen wanhopig te worden of ze denken dat de ‘coronavaccins’ zoveel schade hebben aangericht aan het denkvermogen van ‘gevaccineerden’ dat ze nu wel met echt krankzinnige dingen kunnen komen zoals het volgende:
Natuurlijk komen ze ook weer weg met bovenstaand verhaal. Ze komen ermee dankzij de propagandakracht van hun MSM.

Zolang de MSM nog steeds een heel groot publiek heeft kunnen ze mensen programmeren.

Een mooi voorbeeld zag je deze week ook met Greta Thunberg.

Zoek de verschillen. Aan de ene kant opgehemeld en aan de andere kant afgebrand. Het kan allemaal binnen de MSM en veel is afhankelijk van het wel of niet kritiek hebben op Israël.
Vanaf het prille begin heeft de sekte erop gehamerd dat controle van ‘de pers’ zoals zij dat noemen van het allergrootste belang is.

Want op die manier kan je die informatie kleuren zoals je wil. Iets dat door Illuminati insider George Orwell uitvoerig werd beschreven:

Waarheid bestaat niet meer, de geschiedenis wordt tot in details herschreven in het voordeel van de staat. Er is een nieuw gebruik van taal, de Newspeak (Nieuwspraak). Het ministerie van Waarheid heeft voor een omkering van betekenis van woorden gezorgd, dus: Oorlog is vrede, Vrijheid is slavernij, Onwetendheid is kracht en 2 + 2 = 5. Het gaat altijd goed met de economie (je leest hier de beroemde 5-jarenplannen van de Sovjet-Unie in waarin de productiecijfers altijd rooskleurig waren terwijl er schaarste was). Er is altijd oorlog met een buitenlandse vijand, maar dit kan van de ene op de andere dag een andere vijand zijn.

Hetgeen Orwell schreef is weer terug te voeren naar de handleiding zoals die ooit werd geschreven door Adam Weishaupt.

4) De Illuminati moeten volledige controle krijgen over de pers en alle andere agentschappen die zich bezighouden met de distributie van nieuws. Nieuws en informatie moet zodanig worden bewerkt dat het Goyim zal geloven dat één wereldregering de uiteindelijke oplossing zal vormen voor onze problemen.

De handleiding van Weishaupt is weer terug te voeren naar de beruchte Protocollen.

In de hedendaagse staten is de pers een grote macht waarmee men de openbare mening beheerst. Haar taak is het, te wijzen op de zogenaamde noodzakelijke eisen, en bekendheid te geven aan de klachten van het volk, om ontevredenheid op te wekken en tot uitdrukking te brengen.

De pers belichaamt de zogenaamde vrijheid. Maar de staten hebben er geen kans toe gezien zich deze macht ten nutte te maken en dus is zij in onze handen gevallen. Door de pers verwierven wij onzen invloed, maar bleven daarbij toch op de achtergrond.

En dat is de reden dat er klimaatonzinverhalen worden rondgestrooid, mensen wordt wijsgemaakt dat ‘coronavaccins’ goed en veilig zijn en dat het belangrijk is dat wij ons aanpassen aan de nieuwe Nederlanders.

Maar, nu heeft de pers in ons land toch wel een klein probleem. Want al hun abonnementen worden straks een stuk duurder omdat ze in het hoge btw tarief gaan vallen vanaf 2026.

Dus tijd om die al die dure mainstream abonnementen op te zeggen, waardoor je beschermd wordt tegen nog meer propaganda van de sekte.

Volg in plaats daarvan de alternatieve media zodat je wel weet wat er echt scheelt, steun die een beetje met het geld wat je overhoudt door het opzeggen van die dure abonnementen en het goede nieuws is verder dat je met doneren geen btw betaalt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Dit ervaren mensen na een hartstilstand aan ‘de andere kant’

Onderzoekers van het  NYU Langone-ziekenhuis in New York  wilden weten wat er gebeurt in de hersenen van stervende mensen met een hartstilst...