zaterdag 21 september 2024

COVID-19-vaccins beschadigen het bloed en verspreiden verdere vernietiging door bloedtransfusies

 18-09-2024 // Lance D Johnson // 4,1K Weergaven

Tags: antilichaamafhankelijke verbeteringslechte gezondheidbadmedicinebadsciencebiologisch wapenBloedstolselsbloed gezondheidbloedtransfusiesGecensureerde wetenschapGevaarlijke geneeskundegezondheidswetenschapuitputting van het immuunsysteemimmuun afdrukkenimmuunsysteemlipiden nanodeeltjespandemiepuur bloedonderzoekpiekeiwittenOnderdruktvaccinschadevaccin letselvaccin oorlogenvaccins



Een recente pre-print studie door een team van Japanse onderzoekers heeft een verhit debat binnen de medische gemeenschap aangewakkerd, waarbij ernstige risico's aan het licht zijn gekomen die verband houden met bloedtransfusies van personen die COVID-19-vaccinaties hebben gekregen. De studie belicht zes belangrijke gebieden waar COVID-prikken de continuïteit en biochemie van menselijk bloed vernietigen. De studie heeft de veiligheid van het gebruik van dergelijk bloed in medische procedures in twijfel getrokken.

Volgens de onderzoekers hebben de COVID-19-vaccins — die geen zinvolle immuunrespons op het SARS-CoV-2-virus — hebben veroorzaakt, ‘onbedoelde’ gevolgen die de bloedintegriteit beïnvloeden. De bevindingen van het team suggereren dat de vaccins schadelijke veranderingen in bloed kunnen veroorzaken, die niet alleen risico's kunnen opleveren voor ontvangers van bloedtransfusies, maar ook voor degenen die orgaantransplantaties van gevaccineerde donoren ontvangen.

Zes manieren waarop COVID-vaccins bloedschade veroorzaken:

1.    De studie geeft aan dat piekeiwitten, waarvoor de vaccins zijn ontworpen, in het bloed kunnen blijven zitten en zich in verschillende organen kunnen ophopen. Deze eiwitten zijn in verband gebracht met verschillende toxische effecten, inclusief schade aan rode bloedcellen en bloedplaatjesaggregatie. De onderzoekers raden aan om bloedproducten te zuiveren om deze schadelijke spike-eiwitten te verwijderen.

2.    In sommige gevallen neutraliseert het menselijk immuunsysteem de piekeiwitten die worden gegenereerd door de COVID-19-vaccins niet. Spike-eiwitten die niet door het lichaam worden geklaard, kunnen leiden tot de vorming van amyloïde-aggregaten en microtrombi, of clusters van abnormale eiwitten en kleine bloedstolsels. Deze aggregaten zijn moeilijk te elimineren en kunnen verdere gezondheidsproblemen veroorzaken. Zorgen voor de verwijdering van deze aggregaten uit besmet bloed is cruciaal voor de veiligheid van de patiënt.

3.    Herhaalde vaccinaties kunnen de immuunfunctie verminderen, wat resulteert in onvoldoende immunoglobulinen (antilichamen). Bloed dat is gedoneerd door zwaar gevaccineerde personen, kan onvoldoende immuniteit bieden voor veelvoorkomende infecties als gevolg van immuun opdruk of klassewisseling naar IgG4. Dit kan mogelijk bloed van zwaar gevaccineerde personen minder effectief maken in de strijd tegen infecties, kanker, en kan risico's opleveren voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.

4.    De mRNA-vaccins gebruiken lipide nanodeeltjes (LNP's) om genetisch materiaal af te leveren. De studie suggereert dat LNP's en pseudouridinated mRNA langer dan verwacht in de bloedbaan kunnen blijven, wat kan leiden tot ontstekingsreacties en onbedoelde spike-eiwitsynthese in verschillende lichaamsweefsels.

5.    De aanwezigheid van geaggregeerde rode bloedcellen of bloedplaatjes, een andere bijwerking van spike-eiwitten, zou het risico op bloedstolsels en cardiovasculaire gebeurtenissen kunnen verhogen als ze niet goed worden aangepakt vóór transfusie.

6.    Langdurige blootstelling aan het piekeiwit van het vaccin kan resulteren in de vorming van IgG4-antilichamen en geheugen B-cellen, wat kan leiden tot chronische ontsteking en immuun-disfunctie.

Niet-gevaccineerd bloed is medisch waardevoller en zou het enige bloed moeten zijn dat bij transfusies wordt gebruikt

De onderzoekers hebben opgeroepen tot een onmiddellijke herziening van de huidige praktijken met betrekking tot bloeddonaties van gevaccineerde personen. Hun studie benadrukt de dringende behoefte aan specifieke tests en voorschriften om deze ernstige risico's aan te pakken.

“De gezondheidsletsels veroorzaakt door genetische vaccinatie zijn al buitengewoon ernstig en het wordt hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico's te identificeren en te beheersen en op te lossen, ” schreven de onderzoekers in hun paper.

Dit onderzoek wijst op een kritiek punt van zorg in de nasleep van het wereldwijde vaccinatie-experiment tegen COVID-19. Aangezien medische professionals en regelgevers beseffen wat ze hebben gedaan met de toekomstige bloedtoevoer, zal de prioriteit zijn ervoor te zorgen dat bloed- en orgaantransplantatiepraktijken worden aangepast om potentiële risico's te minimaliseren en kwetsbare patiënten te beschermen. Niet-gevaccineerd bloed moet als zuiver worden beschouwd en als medisch waardevoller worden beschouwd dan gevaccineerd bloed. In feite volgens deze studie, mag niet-gevaccineerd bloed het enige bloed zijn dat wordt gebruikt bij bloedtransfusies.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Preprints.org

https://www.naturalnews.com/2024-09-18-covid-19-vaccines-damage-the-blood.html

Dit ervaren mensen na een hartstilstand aan ‘de andere kant’

Onderzoekers van het  NYU Langone-ziekenhuis in New York  wilden weten wat er gebeurt in de hersenen van stervende mensen met een hartstilst...