rsz schrikken oversterfte nederlandAlles, maar dan ook alles is er door Nederlandse instanties aan gedaan om de werkelijke oversterftecijfers verborgen te houden.

Echter, nu hebben ze zulke domme fouten gemaakt dat de waarheid pas goed komt bovendrijven.


Op 2 september j.l. publiceerde het Nivel met veel bombarie een onderzoeksrapport met betrekking tot de oversterfte in ons land zoals die de afgelopen jaren plaats vond.

Dit waren de conclusies:

Tijdens de COVID-19-pandemie was er sprake van forse oversterfte onder ongevaccineerde mensen en juist ondersterfte onder gevaccineerde mensen. Voor kwetsbare groepen, zoals mensen met COPD, diabetes of hart- en vaatziekten, bedroeg oversterfte onder ongevaccineerde mensen maximaal 360 tot 888 procent.

De reacties kwamen al snel:

Enkele vooraanstaande wetenschappers en journalisten lieten al snel weten dat de conclusies van de studie duidelijk zijn en “de waarheid” is die sommige “wappies” niet willen horen: vaccineren werkt heel goed. 

Probleem is echter dat dit Nivel rapport vol fouten zit, primair omdat mensen in de verkeerde categorie zijn geplaatst waardoor een compleet vertekend beeld ontstaat.

Er kwam dan ook een lading kritiek op het rapport wat door het Nivel inmiddels is terug getrokken zodat men deze verder kan manipuleren voordat ze het rapport opnieuw publiceren.

Mensen die wel echt kunnen rekenen komen dan ook tot heel andere conclusies en als je het volgende plaatje ziet, dan weet je waarom ze er alles aan doen om de waarheid verborgen te houden.

Als je namelijk de cijfers wel in de goede rubrieken plaatst, dan ziet het plaatje eruit als volgt.
Als we ervan uitgaan dat Herman Steigstra weet wat hij doet en dat zijn cijfers kloppen, dan zou dit wel eens een schokgolf kunnen veroorzaken in ons land als dit eenmaal bekend wordt.

Het grafiekje is heel eenvoudig waardoor iedereen het kan begrijpen. Een grafiek die laat zien dat er onder de ‘gevaccineerde’ mensen een vele malen grotere oversterfte is dan bij originele niet ‘gevaccineerde’, mensen.

Misschien is Steigstra wat aan de optimistische kant geweest want cijfers uit Japen laten helemaal een schrikbeeld zien.

“Vergeleken met degenen die niet gevaccineerd zijn...is het sterftecijfer 5X hoger als je twee keer gevaccineerd wordt.

We kunnen niet doorgaan met deze mRNA 'vaccins'...” -Professor Professor Dr. Seiji Kojima.
Alles en iedereen zou de grafiek van Herman Steigstra moeten zien. Meer is er niet nodig en misschien begint het grote publiek dan eindelijk eens te beseffen op welke afgrijselijke manier ze zijn beetgenomen.