rsz vaccinatie autismeEr zijn inmiddels talloze onderzoeken geweest die aantonen dat er wel degelijk een verband is tussen vaccinaties en autisme.
Dit wordt dan veroorzaakt door het aluminium dat tot op de dag van vandaag in vaccins zit en waar jonge kinderen heel veel van binnen krijgen.
We hebben al vaker geconstateerd dat ze het echt op onze kinderen hebben voorzien.

Er is nu veel aandacht voor de schade die kinderen lijden als gevolg van de levensgevaarlijke ‘coronavaccinaties’.

Maar, daarnaast krijgen hele jonge kinderen met steeds meer vaccinaties te maken, waardoor ze ook schadelijke stoffen binnenkrijgen zoals aluminium.

Het is een wetenschappelijk feit dat zelfs de kleinste hoeveelheid aluminium in de hersenen voor grote problemen kan zorgen en er zijn dan ook een aantal onderzoeken geweest naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Alzheimer's.

Zo is er een onderzoek gepubliceerd dat is uitgevoerd onder leiding van professor Christopher Exley van de universiteit van Keele in Engeland naar een mogelijk verband tussen aluminium in de hersenen en autisme. Ook in deze gerelateerde publicatie zijn interessante cijfers te lezen omtrent aluminium concentraties in de hersenen.

Het onderzoek is uitgevoerd met de hersenen van 10 donoren die allen jong zijn gestorven, ergens in hun tienerjaren of iets daarboven, maar niet ouder dan dertig. Alle donoren waren autistisch en uit het onderzoek blijkt dat er de hoogste hoeveelheid Aluminium in hun hersenen is aangetroffen die ooit bij mensen zijn vastgesteld. Dit werd gemeten bij een 15-jarige jongen die leed aan autisme, maar ook alle andere donoren vertoonden een hoog gehalte aan Aluminium in de hersenen.

Uit een ander onderzoek dat in 2011 werd gehouden, werd al aangetoond dat kinderen uit landen waar veel autisme voorkomt, ook de hoogste blootstelling hadden aan het Aluminium in vaccinaties.

Volgens het RIVM kan het Aluminium in vaccins totaal geen kwaad vanwege de kleine hoeveelheid.

Maar, hoeveel aluminium praten we over als we alle prikken voor jonge kinderen bij elkaar optellen?

De volgende gegevens zijn gebaseerd op Amerikaanse cijfers, maar het zal bij ons niet veel anders zijn.

Aluminiumgehalte in HPV-vaccins: CERVARIX - 500mcg per 0,5ml dosis
GARDASIL Quadrivalent - 225mcg per 0,5ml dosis
GARDASIL 9 - 500mcg per dosis van 0,5 ml
GARDASIL 2 - 500mcg per dosis van 0,5 ml

NB: baby's die het CDC vaccinatieschema volgen, krijgen bijna 5000mcg (5mg!) aluminium ingespoten als ze 18 maanden oud zijn.

De waarschuwing van de FDA over aluminium:

(A) Het aluminiumgehalte van parenterale geneesmiddelen met een groot volume (LVP) die worden gebruikt bij totale parenterale voedingstherapie (TPN) mag niet hoger zijn dan 25 microgram per liter ([micro]g/L).

WAARSCHUWING:

Dit product bevat aluminium dat toxisch kan zijn.

Aluminium kan toxische niveaus bereiken bij langdurige parenterale toediening als de nierfunctie gestoord is.

Vroeg geboren kinderen lopen een bijzonder risico omdat hun nieren nog niet volgroeid zijn en zij grote hoeveelheden calcium- en fosfaatoplossingen nodig hebben, die aluminium bevatten.

Dit betekent dat voor een baby van 6 pond 11-14mcg giftig zou zijn.

Dr. John Clements, WHO-adviseur voor vaccins, gaf nog een veelzeggende verklaring:

“Aluminium wordt, geloof ik, door het publiek niet gezien als een gevaarlijk metaal. Daarom zitten we in een veel comfortabeler parket als het gaat om het verdedigen van de aanwezigheid ervan in vaccins”.
Niet alleen wordt autisme veroorzaakt door aluminium, ook stapelen dit soort zware metalen zich op in je lichaam.

Er zijn verschillende manieren om op een natuurlijke manier die zware metalen aan te pakken en één daarvan is chlorella.

Aan de hand van talloze onderzoeken in Amerika en Europa is wetenschappelijk aangetoond dat chlorella zich bindt aan zware metalen en andere giftige stoffen. Chlorella wordt behalve als krachtige reiniger ook gezien als een ‘beauty food’, omdat door de reinigende eigenschappen je huid er al snel gezond en stralend uit gaat zien.

Maar, dat gaat alleen op als je schone chlorella neemt, anders span je het paard achter de wagen.