donderdag 9 februari 2023

STUDIE: Lelijke mensen zijn meer geneigd om COVID-maskers te blijven dragen

 februari 5, 2023

 

    © engin akyurt op Unsplash

Is dit de reden waarom mensen nog steeds maskers dragen? Uit een nieuwe studie van de Seoul National University in Zuid-Korea blijkt dat lelijke mensen vaker COVID-maskers blijven dragen in het na-COVID-tijdperk.

Outkick bericht:

Uit een analyse van het Cochrane Instituut bleek dat gezichtsmaskers “weinig tot geen verschil” maakten voor het aantal Covid-infecties of sterfgevallen. En toch dragen vier op de tien Amerikanen nog steeds maskers.

Hoe komt dat?

Zijn ze bang? Immuungecompromitteerd? Loyale voetsoldaten van Dr. Fauci?

Misschien. Of ze zijn gewoon lelijk.

Uit een rapport van Daily Mail blijkt dat lelijke mensen eerder geneigd zijn hun masker nog te dragen dan mooie of knappe mensen.

Met name Amerikanen van jonge en middelbare leeftijd die zichzelf als aantrekkelijk beschouwen “geloven dat het dragen van een masker de mogelijkheden belemmert om een gunstige indruk te maken op anderen.”

Het rapport citeert: “Over het geheel genomen bieden wij een nieuwe bevinding dat zelf-waargenomen aantrekkelijkheid significante effecten heeft op de intentie om maskers te dragen via masker aantrekkelijkheid in de na-pandemie van Covid-19.”

“Onze bevindingen suggereren dat het dragen van een masker kan verschuiven van een zelfbeschermingsmaatregel tijdens de Covid-19 pandemie naar een zelf-presentatietactiek in het na-pandemische tijdperk.”

Fascinerend. Maar nauwelijks een openbaring.

Maskers hielden de verspreiding en het aantal infecties niet tegen en boden geen adequate bescherming. Dat waren leugens van mensen als Fauci, Joe Biden en de media. Wij hebben dit in detail besproken in een recente column.

Gezichtsbedekkingen verborgen inderdaad de lelijkheid van verschillende individuen.

Maskers lieten 4- en 6-jarigen er niet uitzien als 8- en 10-jarigen. Maar het liet ruimte voor nieuwsgierigheid. Het stelde hen in staat mensen te benaderen met onmiddellijke afwijzing.

Men kon niet zien hoe onaantrekkelijk ze waren. Tenminste in de meeste gevallen.

Dit heeft meer zin dan het dragen van een COVID-masker om overdracht tegen te gaan.

De derde studie, waar de meest opmerkelijke resultaten vandaan kwamen, onderzocht 442 mensen.

The Daily Mail bericht:

Onderzoekers van de Seoul National University in Zuid-Korea wilden zien of zelf-waargenomen aantrekkelijkheid een rol speelde bij de intenties van mensen om maskers te dragen. Ze voerden drie experimenten uit op Amerikanen die werden gerekruteerd via Amazon Mechanical Turk, een crowdsourcing website voor bedrijven.

Bij studie drie waren 442 mensen betrokken, waarvan de helft te horen kreeg dat ze de hond gingen uitlaten en de andere helft te horen kreeg dat ze naar een sollicitatiegesprek gingen.

Hen werd gevraagd: “Denkt u dat anderen u in dit scenario aantrekkelijker zullen vinden met een gezichtsmasker?”

Hen werd ook gevraagd: “Hoe graag wilt u een goede eerste indruk op anderen maken?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...