donderdag 8 februari 2024

Made in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie

augustus 20, 2022   19

De oorlog in Oekraïne wordt de doodsklok voor de EU, nu haar leiders, die samen met de belangrijkste regeringspartijen van Europa de instructies van de VS over de confrontatie met Rusland hebben aanvaard, alles hebben ingezet op een Russische militaire nederlaag in Oekraïne en een politiek-economische ineenstorting die tot een regimewisseling in het Kremlin leidt. De leiders van de EU hebben op gevaarlijke wijze en in toenemende mate het lot van het Europese integratieproject verbonden aan hun geloof (gebaseerd op grove misrekening of misleid door Engels-Amerikaanse inlichtingendiensten) in een overwinning van Oekraïne en een Russisch verlies, schrijft Oscar Silva-Valladares.

Aangezien het onwaarschijnlijk is dat dit zal gebeuren, en zich deze komende winter een grote crisis zal ontvouwen als gevolg van de groeiende ontevredenheid van de bevolking over de stijgende energiekosten, de verstoring van de voedselvoorziening en en algemene economische malaise, zullen er ernstige politieke veranderingen komen in de EU en in de politieke leiding van Europa. In het beste geval zal de EU het momentum voor verdere politieke integratie verliezen en verstrikt raken in verlamming en institutionele verwarring. In het ergste geval zal de groeiende ontevredenheid leiden tot radicale politieke veranderingen en politici aan de macht brengen die een andere kijk hebben op het nut en de relevantie van de EU.

De door de VS geleide economische oorlog tegen Rusland als reactie op de militaire operatie in Oekraïne heeft de diepe structurele gebreken van de architectuur van de Europese Unie (EU) blootgelegd en verergerd. Eerlijk gezegd manifesteerden deze barsten zich al eerder, bijvoorbeeld tijdens de Griekse crisis die in 2009 begon, het Brexit-proces sinds 2016 en de groeiende geschillen van Polen en Hongarije met het EU-bestuur. Aan de basis van de problemen van de EU ligt een bestuursstructuur die wordt geleid door niet-gekozen ambtenaren en die in de loop van decennia niet alleen is uitgebreid, maar ook een eigen overlevingslogica heeft ontwikkeld ten koste van de brood-en-boterzaken die er voor de gemiddelde Europeaan wel toe doen. De EU heeft zichzelf van een economisch verbond omgevormd tot een zichzelf in stand houdende politieke moloch, die gedreven wordt door ideologie en bureaucratische inertie, en heeft daarbij het contact met de werkelijkheid verloren. De zaken zijn nog erger geworden door de voortdurende incompetentie waarvan de huidige EU-hoofden, de voorzitter van de Europese Commissie von der Leyen en de vertegenwoordiger van de EU voor buitenlandse zaken Borrell, blijk geven, zoals blijkt uit de ommezwaai van eerstgenoemde over de Russische energieleveranties en de botte afwijzing door laatstgenoemde van diplomatie om de oorlog in Oekraïne te beëindigen.

 

Oorspronkelijk was het Europese integratieproject een door de VS geleid initiatief dat eind jaren veertig in het geheim door de CIA werd gefinancierd om van Europa een vangnet te maken voor de productie van Amerikaanse multinationale ondernemingen. Naarmate de industriële prestaties van Europa zich herstelden en de VS vervolgens hun invloed op de productie verloren door uitbesteding aan China (dat ook Europa’s voornaamste handelspartner werd), werd de oorspronkelijke beweegreden van de EU voor de VS minder belangrijk en relevant voor de Indo-Pacifische regio. Voor de VS is de EU nu alleen nog maar een geopolitiek instrument dat zij voor hun eigen doeleinden ter beschikking hebben.

De Oekraïne-crisis heeft binnen de EU diepe centrifugale krachten aan de oppervlakte gebracht en nieuwe doen ontstaan. Tijdens de Griekse crisis heeft het Duitsland van Bondskanselier Merkel met ijver, en sommigen zouden zeggen met arrogantie, een beleid van regionale financiële discipline en bezuinigingen geleid, dat een tijdbom onschadelijk heeft gemaakt, maar in Zuid-Europa blijvende wrevel heeft veroorzaakt.

Polen, een natie met sterke geopolitieke ambities die eeuwenlang zijn gedwarsboomd, is nu de voornaamste destabiliserende kracht, eerst door zijn conflict met de EU over het primaat van de zogenaamde Europese rechtsstaat boven de nationale soevereiniteit, en tegenwoordig door zijn oude rivaliteiten met Duitsland te openbaren – waarbij bijvoorbeeld de kwestie van de herstelbetalingen uit de Tweede Wereldoorlog weer opduikt – en zijn vrees uit te spreken over een eventuele Frans-Duitse inschikkelijkheid voor een diplomatieke oplossing in Oekraïne.

Het Verenigd Koninkrijk, op zoek naar een post-Brexit bestemming en los van zijn vroegere EU-kluisters, toont nog eenmaal zijn oude en diepe Angelsaksische en pro-Atlantische instincten, nu het de speerpunt wordt in de confrontatie tussen de G7 en Rusland en, in dit proces, aan geopolitieke alternatieve regelingen voor Europa denkt, zoals een as VS-Britannië-Polen-Baltische landen. Duitsland van zijn kant zal binnenkort existentiële keuzes moeten maken over de toekomstige energiebevoorrading en hard moeten nadenken over de vraag of het alle zinvolle economische betrekkingen met Rusland wil stopzetten.

 

In Hongarije is premier Orban behendig omgesprongen met het diepe gevoel van historische identiteit van zijn volk in het hart van Midden-Europa en is hij de leidende tegenstem geworden die een ommekeer in de anti-Russische sancties en een onderhandelde oplossing voor de Oekraïne-crisis voorstelt – een moedig en gedurfd voorstel dat het establishment van de EU heeft doen daveren.

Tenslotte heeft Litouwen, dat zijn lange weg van provocatie tegen Rusland voortzet, onlangs een nieuwe frontlinie geopend door de doorvoer van goederen uit Rusland naar Kaliningrad tijdelijk te blokkeren – een roekeloze actie die in strijd is met internationale overeenkomsten en duidelijk in strijd is met de sancties van de EU.

De laatste jaren zijn de twistpunten in de EU verbreed en verdiept, onder meer op het gebied van begrotingsbeleid, financiële discipline, immigratie, mensenrechten, bestuur en energie. De recente hervormingspogingen van de EU om het besluitvormingsproces te versterken ten koste van de nationale jurisdictie, met inbegrip van een initiatief om de unanimiteitsregel af te schaffen, zijn een wanhopige poging op de valreep om het bondgenootschap te redden, maar zullen waarschijnlijk tot meer oppositie en verzet leiden, vooral in Oostenrijk, Hongarije en Polen.

Ongeacht het huidige EU-debacle is de Europese eenwording onomkeerbaar, als we denken aan de val van het West-Romeinse Rijk en het proces van natievorming dat sindsdien op gang is gekomen. Helaas is het twee eeuwen oude Europese project vooral door conflicten en oorlog en niet door bureaucratie gestuurd. De egoïstische politici van Europa hebben niet geleerd van de geschiedenis, en hun onvergeeflijke fout is hun onvermogen om voor het continent een onafhankelijke weg te vinden, weg van de confrontatie tussen de VS, Rusland en China. De beruchte verklaring van Victoria Nuland (fuck the EU) tijdens de Maidan-crisis van 2014 belichaamt de ware gevoelens van de Amerikaanse regering ten opzichte van de EU en had een wake-up call moeten zijn en het besef dat de toekomst van Europa veel te belangrijk is om in handen van niet-Europeanen te worden gelegd.

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/made-in-usa-de-komende-ineenstorting-van-de-europese-unie/

Hongarije: Jullie kunnen EU-sancties tegen Tucker vergeten

 februari 8, 2024  20

 

Tucker Carlson in een eerder Fox News interview met de Hongaarse premier Viktor Orbán. Screenshot Youtube video

Linkse EU-wetgevers hebben opgeroepen tot een onderzoek naar de Amerikaanse journalist Tucker Carlson nadat hij Moskou had bezocht om de Russische president Vladimir Poetin te interviewen. Sommigen eisten zelfs een “reisverbod” naar Europa – maar Hongaarse regeringsfunctionarissen zeiden dat ze hun veto zouden uitspreken.

Brussel barstte uit in massahysterie nadat voormalig Fox News presentator Carlson had aangekondigd dat hij met de Russische president in het Kremlin had gesproken en het interview binnenkort onbewerkt zou uitzenden op X – een social media platform dat al door veel Europese liberalen wordt verafschuwd vanwege de toewijding van eigenaar Elon Musk aan het vrije woord, bericht Thoms Brooke.

“Twee jaar in een oorlog die onze wereld opnieuw vormgeeft, zijn de meeste Amerikanen niet geïnformeerd,” vertelde Carlson volgers terwijl hij uitlegde waarom hij naar de Russische hoofdstad was afgereisd.

Hij zei dat de Westerse mainstream media de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gedurende het hele huidige conflict had bewierookt en drong erop aan dat het publiek zou moeten luisteren naar actoren aan beide kanten van de oorlog, omdat “ze voor een groot deel van de oorlog betalen op een manier die ze misschien nog niet helemaal beseffen.”

“Je hebt zijn stem nog nooit gehoord”, zei Carlson over Poetin. “Dat is verkeerd. Amerikanen hebben het recht om alles te weten wat we kunnen over een oorlog waar zij bij betrokken zijn, en wij hebben het recht om hen erover te vertellen.”

“We zijn hier niet omdat we van Vladimir Poetin houden…. We moedigen je niet aan om het eens te zijn met wat Poetin zegt in dit interview, maar we sporen je wel aan om het te bekijken. U moet zoveel mogelijk weten,” voegde hij eraan toe.

 

Zoals zo vaak was Guy Verhofstadt, de voormalige Belgische premier en huidig EU-wetgever, de eerste om zijn verontwaardiging te uiten bij de gedachte dat de Russische president de kans zou krijgen om rechtstreeks met de Westerse wereld te communiceren zonder de grotendeels partijdige lens van de mainstream media.

Hij vertelde Newsweek dat Carlson een “spreekbuis” is voor de voormalige Amerikaanse president Donald Trump met pro-Kremlin standpunten en suggereerde dat het “logisch” zou zijn om een onderzoek in te stellen naar de Amerikaanse journalist.

“Aangezien Poetin een oorlogsmisdadiger is en de EU sancties oplegt aan iedereen die hem daarbij helpt, lijkt het logisch dat de Europese dienst voor extern optreden ook zijn zaak onderzoekt,” voegde Verhofstadt eraan toe.

De voormalige Spaanse liberale Europarlementariër Luis Garicano sloot zich aan bij het standpunt van Verhofstadt en vertelde dezelfde publicatie dat Carlson “niet langer een nieuwslezer is, maar een propagandist voor het meest afschuwelijke regime op Europese bodem en het regime dat het gevaarlijkst is voor onze vrede en veiligheid.”

Zijn sancties tegen Tucker Carlson waarschijnlijk?

De Europese dienst voor extern optreden (EEAS) is in feite het ministerie van buitenlandse zaken en defensie van de Europese Unie. Bewijs van banden van een individu met een oorlogvoerende natie kan voor onderzoek worden voorgelegd aan de dienst, die sancties kan voorstellen.

Deze sancties moeten echter worden goedgekeurd door nationale leiders binnen de Europese Raad en Hongarije heeft al aangegeven dat het zich zal verzetten tegen elke poging om Carlson aan te vallen.

In reactie op berichten dat de Amerikaanse journalist EU-sancties tegemoet kan zien, postte Balázs Orbán, de politiek directeur van de Hongaarse premier Viktor Orbán op X: “Doe geen moeite om het te proberen – we zullen het niet laten gebeuren!”

Koskovics Zoltán, een geopolitiek analist bij het in Boedapest gevestigde Centrum voor Fundamentele Rechten merkte op dat “een Hongaars veto” op elke poging om Carlson te sanctioneren “gegarandeerd is.”

 

De Amerikaanse miljardair en X-eigenaar Elon Musk reageerde ook op de suggestie en waarschuwde dat een dergelijke stap “inderdaad verontrustend zou zijn.”

“Men kan het eens zijn met Tucker of niet, maar hij is een belangrijke Amerikaanse journalist en een dergelijke actie zou het Amerikaanse publiek enorm beledigen,” voegde hij eraan toe.

Op woensdag onthulde de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, de redenen van Moskou om een ontmoeting met Carlson toe te staan, terwijl andere westerse media tijdens de oorlog in Oekraïne een interview geweigerd werd.

“Als het gaat om de landen van het collectieve Westen, kunnen de grote netwerkmedia, tv-zenders en grote kranten er op geen enkele manier op bogen dat ze zelfs maar proberen om op zijn minst onpartijdig te lijken in termen van berichtgeving,” zei de heer Peskov.

“Dit zijn allemaal media die een uitzonderlijk eenzijdig standpunt innemen. Natuurlijk is er geen wens om met zulke media te communiceren, en het heeft nauwelijks zin, en het is onwaarschijnlijk dat het nuttig zal zijn.”

Peskov beweerde dat Carlson het interview had gekregen omdat “zijn positie anders is dan de anderen” omdat hij “op geen enkele manier pro-Russisch is, noch pro-Oekraïens”, maar zijn “pro-Amerikaanse” visie contrasteert met de “positie van de traditionele Angelsaksische media”.

Het langverwachte interview wordt naar verwachting donderdag op vrijdag om middernacht (CET) gepubliceerd op het social mediaplatform X.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hongarije-jullie-kunnen-eu-sancties-tegen-tucker-vergeten/

 

Tucker Carlson durft te vragen: “Waarom zijn we eigenlijk in oorlog met Rusland?”

Dat zijn de verboden woorden die Tucker Carlson uitspreekt aan het begin van aflevering 7 van zijn Tucker on Twitter-serie, waarin hij de ironie benadrukt van het feit dat de zogenaamde ‘oorlog voor democratie’ eigenlijk dictatuur en tirannie mogelijk maakt, schrijft Tyler Durden. Nu nucleaire uitroeiing tot de mogelijkheden behoort en er al duizenden levens … Meer lezen overTucker Carlson durft te vragen: “Waarom zijn we eigenlijk in oorlog met Rusland?”

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-durft-te-vragen-waarom-zijn-we-eigenlijk-in-oorlog-met-rusland/

 

‘Smoking gun’: documenten onthullen wat wetenschappers jaar voor corona-uitbraak van plan waren in Wuhan


Uit nieuwe vrijgegeven documenten valt op te maken dat wetenschappers een jaar voor de corona-uitbraak van plan waren om virussen te maken met dezelfde eigenschappen als het nieuwe coronavirus.

Het werk, zo staat in de documenten, zou uitgevoerd worden in Wuhan, de stad in China waar het virus zou zijn uitgebroken.

Smoking gun

De stukken gaan over een voorstel uit 2018 genaamd ‘DEFUSE’, een project waarbij coronavirussen zouden worden ontwikkeld. Het project werd geleid door de EcoHealth Alliance, een organisatie in New York die al vaker in verband is gebracht met de zogeheten lablektheorie.

Hoewel het voorstel werd afgewezen, valt niet uit te sluiten dat de experimenten later alsnog zijn uitgevoerd. In de Britse pers wordt gesproken over de ‘smoking gun’.

De documenten, die je hier kunt vinden, zijn bemachtigd door US Right to Know.

The Tucker Carlson Encounter: Colonel Douglas Macgregor

 Encounter•Published Aug 21, 2023•52 mins

 


Bron: https://tuckercarlson.com/the-tucker-carlson-encounter-col-douglas-macgregor/

Peer-reviewed onderzoek toont aan dat Covid-vaccins 14x meer mensen doodden dan redden

 februari 8, 2024   6

    U.S. Secretary of Defense / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een nieuw peer-reviewed onderzoek heeft geconcludeerd dat Covid mRNA injecties uiteindelijk meer mensen hebben gedood dan gered.

Na afronding van hun studie gaven de onderzoekers een noodsignaal af waarin ze overheden over de hele wereld opriepen om de injecties onmiddellijk uit het openbare gebruik te halen.

Volgens de onderzoekers, waaronder wereldberoemde vaccin- en gezondheidsexperts, bevestigde de studie “goed gedocumenteerde” ernstige bijwerkingen en onthulde het een onacceptabele schade-batenverhouding.

Met aanzienlijk lagere werkzaamheidspercentages veroorzaken mRNA Covid-vaccins volgens het onderzoek meer doden dan dat ze levens redden.

De onderzoekers achter de studie hebben opgeroepen om de injecties wereldwijd te pauzeren en “onmiddellijk te verwijderen” uit de vaccinatieschema’s voor kinderen.

Het peer-reviewed onderzoek werd gepubliceerd in het prestigieuze tijdschrift Cureus.

De onderzoekers die betrokken waren bij het onderzoek waren:

·         M. Nathaniel Mead

·         Stephanie Seneff

·         Russ Wolfinger

·         Jessica Rose

·         Kris Denhaerynck

·         Steve Kirsch

·         Peter A. McCullough

 

Tijdens hun studie analyseerden de onderzoekers de rapporten van de eerste fase 3-studies van Pfizer en Moderna COVID-19 mRNA-vaccins.

De resultaten van deze onderzoeken leidden ertoe dat de injecties werden goedgekeurd onder de Emergency Use Authorization (EUA) in de Verenigde Staten.

De studie keek ook naar verschillende andere onderzoeken en beoordelingen van de proeven.

Uit het onderzoek bleek dat de vaccins een “dramatisch lagere” werkzaamheid hadden dan de vaccinproducenten beweerden.

Bovendien, gebaseerd op “conservatieve aannames, zijn de geschatte nadelen van de COVID-19 mRNA-vaccins veel groter dan de voordelen: voor elk gered leven waren er bijna 14 keer meer sterfgevallen veroorzaakt door de gemodificeerde mRNA-injecties”.

“Gezien de goed gedocumenteerde SAE’s (ernstige bijwerkingen) en de onaanvaardbare harm-to-reward ratio, dringen we er bij overheden op aan om een wereldwijd moratorium op deze gemodificeerde mRNA-producten te bekrachtigen en af te dwingen totdat alle relevante vragen met betrekking tot causaliteit, rest-DNA en afwijkende eiwitproductie zijn beantwoord.”

De auteurs adviseerden ook een “onmiddellijke verwijdering” van de COVID-19 vaccins uit het kindervaccinatieschema.

Ze wezen erop dat kinderen een zeer laag risico lopen op de infectie, maar dat ze onnodig in gevaar worden gebracht door de injecties.

“Het is onethisch en gewetenloos om een experimenteel vaccin toe te dienen aan een kind met een bijna-nul risico om te sterven aan COVID-19, maar een bewezen risico van 2,2% op permanente hartschade, gebaseerd op de beste prospectieve gegevens die beschikbaar zijn.

Na de eerste proeven van Pfizer en Moderna werd beweerd dat mRNA COVID-19 vaccins een vermindering van 95 procent van symptomatische COVID-19 hadden.

De studie wees erop dat deze veronderstelling over de werkzaamheid onjuist was.

De claim van Pfizer was gebaseerd op het feit dat slechts acht van de 22.000 ontvangers van het vaccin COVID-19 opliepen tijdens het onderzoek, vergeleken met 162 van de 22.000 mensen in de placebogroep.

In totaal werden 170 bevestigde COVID-19 gevallen gerapporteerd in beide groepen.

 

De onderzoekers wezen er echter op dat een groot aantal infecties onder de categorie “vermoedelijk” COVID-19 vielen, die genegeerd werd.

In totaal werden er 3.410 van zulke verdachte gevallen geïdentificeerd in het onderzoek, wat 20 keer zoveel is als de 170 bevestigde gevallen.

“Er waren 1.594 van dergelijke gevallen in de gevaccineerde groep en 1.816 in de placebogroep,” aldus de studie.

“Wanneer rekening wordt gehouden met zowel bevestigde als verdachte gevallen, daalt de werkzaamheid van het vaccin tegen het ontwikkelen van symptomen tot slechts 19 procent, ver onder de drempel van 50 procent RR (relatief risico) reductie die vereist is voor wettelijke goedkeuring.

“Wanneer zowel bevestigde als verdachte gevallen in beschouwing worden genomen, blijkt de werkzaamheid van het vaccin dus dramatisch lager te zijn geweest dan de officiële claim van 95 procent.

De auteurs van het onderzoek verklaarden geen financiële steun te hebben ontvangen van enige organisatie voor hun werk. Er werden een paar gevallen van belangenverstrengeling gemeld.

Eén auteur ontving een subsidie van Quanta Computer Inc. Een andere auteur, cardioloog Peter A. McCullough, verklaarde een dienstverband te hebben en aandelen/aandelenopties te bezitten in The Wellness Company.

Een derde auteur is de oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF).

Onderzoekers bekritiseerden de onderzoeksrapporten van Pfizer en Moderna vanwege de “exclusieve focus” op het relatieve risico of de RR-meting, terwijl absolute risicoreductie werd weggelaten.

Ze stelden dat absolute risicoreductie “een betere indicatie geeft van de klinische bruikbaarheid van een medicijn.”

“Beide soorten risicoschattingen zijn nodig om vertekening in de rapportage te voorkomen en om een vollediger perspectief te bieden op de werkzaamheid van vaccins.

Het weglaten van de absolute risicostatistieken leidt tot een overschatting van de klinische voordelen van de vaccins.”

In tegenstelling tot de 95 procent werkzaamheid met behulp van de RR-maatstaf, was de absolute risicovermindering voor de vaccins van Pfizer en Moderna respectievelijk 0,7 procent en 1,1 procent, aldus het onderzoek.

“Een absolute risicovermindering van ongeveer 1 procent voor de COVID-19 mRNA-vaccinaties betekende dat een aanzienlijk aantal personen zou moeten worden geïnjecteerd om één enkel mild tot matig geval van COVID-19 te voorkomen.”

Om één geval van COVID-19 infectie te voorkomen, zouden 142 personen gevaccineerd moeten worden met de injectie van Pfizer, aldus het onderzoek.

Bij Moderna moesten 88 mensen worden geïnjecteerd.

Rekening houdend met deze aantallen en de fataliteit van COVID-19-infecties, concludeerden de onderzoekers dat ongeveer 52.000 mensen gevaccineerd zouden moeten worden om één COVID-19-gerelateerd sterfgeval te voorkomen.

Dit zou betekenen dat er twee levens worden gered voor ruwweg 100.000 injecties met het Pfizer-vaccin.

Er is echter een risico van 27 sterfgevallen per 100.000 doses Pfizer-vaccin, berekenden de onderzoekers.

Dus voor elk leven dat wordt gered door de prik, gaan er bijna 14 levens verloren door het mRNA-vaccin, aldus het onderzoek.

 

De auteurs merkten op dat het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC) van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) “geen absolute risicobeperkende maatregelen” opnam bij het beoordelen van vaccingegevens.

Deze actie week af van de richtlijnen van de FDA “waarin staat dat beide benaderingen cruciaal zijn om een verkeerd gebruik van geneesmiddelen te voorkomen.”

Onderzoekers haalden een analyse van september 2022 aan om de wijdverspreidheid van ernstige bijwerkingen (SAE) onder de gevaccineerde groep in de onderzoeken te beschrijven.

De analyse bekeek de gegevens van zowel Pfizer als Moderna en ontdekte ruwweg 125 SAE’s per 100.000 vaccinontvangers.

Dit komt neer op één SAE per 800 vaccins.

“De Pfizer-studie vertoonde een 36 procent hoger risico op ernstige ongewenste voorvallen in de vaccinatiegroep (vergeleken met placebo),” aldus de analyse.

“De Moderna-studie vertoonde een 6 procent hoger risico op ernstige ongewenste voorvallen in de vaccinatiegroep.

“Deze bevindingen staan in schril contrast met de oorspronkelijke bewering van de FDA dat de SAE’s die werden gerapporteerd door de twee centrale onderzoeken ‘evenwichtig verdeeld waren tussen de behandelingsgroepen’,” merkten onderzoekers van het onderzoek op.

Deze discrepantie zou kunnen komen doordat de FDA alleen het aantal personen met ernstige ongewenste voorvallen telde in plaats van het totale aantal SAE’s dat de proefpersonen ervoeren, zeiden ze.

Aangezien één persoon meerdere SAE’s kan hebben, zou het tellen van alleen individuen een lager aantal opleveren dan het totale aantal van dergelijke ongewenste voorvallen.

“Wanneer de SAE’s collectief werden bekeken, waren de risico’s in de vaccinatiegroep aanzienlijk hoger dan eerder was vastgesteld door de FDA,” schreven de onderzoekers.

Uit de analyse bleek dat het overmatige risico van ernstige ongewenste voorvallen van speciaal belang (AESI) onder de vaccingroep 10,1 per 10.000 personen was. De risicovermindering voor COVID-19 ziekenhuisopname in de placebogroep was echter slechts 2,3 per 10.000 personen.

Dit betekende dat de gevaccineerde personen meer dan vier keer zoveel risico liepen op een AESI na het krijgen van de injecties dan de placebogroep op een ziekenhuisopname als gevolg van de infectie.

In het Moderna-onderzoek liepen gevaccineerde personen meer dan twee keer zoveel risico op een AESI.

“Om deze bevindingen in perspectief te plaatsen: het officiële aantal SAE’s voor andere vaccins is slechts 1-2 per miljoen,” aldus de nieuwe studie.

De schatting van de 2020-analyse “op basis van de Pfizer-trialgegevens (1.250 SAE’s per miljoen) overschrijdt deze benchmark met ten minste het 600-voudige.”

In de studie van 24 januari merkten de onderzoekers op dat de veiligheid van mRNA-producten “nooit is beoordeeld” op een manier die overeenkomt met de wetenschappelijke normen voor vaccins of gentherapieproducten (GPT), waarvan ze beweren dat het “de nauwkeurigere classificatie” is voor deze injecties. “Veel belangrijke onderzoeksresultaten werden verkeerd gerapporteerd of helemaal weggelaten uit gepubliceerde rapporten.

De gebruikelijke veiligheidstestprotocollen en toxicologische vereisten werden omzeild door de FDA en de vaccinfabrikanten.

Omdat de twee onderzoeken voortijdig werden beëindigd, was er nooit een “onbevooroordeelde beoordeling” van mogelijke ernstige bijwerkingen.

“Pas na de EUA werden de ernstige biologische gevolgen van het versnellen van de proeven duidelijk, met talrijke cardiovasculaire, neurologische, reproductieve, hematologische, maligne en autoimmune SAE’s die werden geïdentificeerd en gepubliceerd in de peer-reviewed medische literatuur.”

Bovendien waren de COVID-19 mRNA-vaccins die werden geproduceerd en geëvalueerd in de proeven niet dezelfde vaccins die werden geproduceerd en toegediend aan mensen over de hele wereld.

De wereldwijde vaccinatiecampagne gebruikte een vaccin dat geproduceerd was door middel van een ander proces, waarvan is aangetoond dat het “verschillende gradaties van DNA-besmetting” heeft.

De onderzoekers wezen erop dat verschillende sterfgevallen, hartaanvallen, beroertes en andere ernstige bijwerkingen ten onrechte zijn toegeschreven aan COVID-19 in plaats van de COVID-19 mRNA-vaccins sinds begin 2021.

Letsels door deze vaccins overlappen met zowel het postacute COVID-19 syndroom (PACS) als ernstige acute COVID-19 ziekte, waardoor de bijdrage van het vaccin aan dergelijke aandoeningen uiteindelijk vaak wordt verdoezeld.

“Meervoudige booster-injecties lijken immuundisfunctie te veroorzaken en dragen daardoor paradoxaal genoeg bij aan een verhoogde vatbaarheid voor COVID-19-infecties bij opeenvolgende doses.”

Voor de “overgrote meerderheid” van volwassenen onder de 50 jaar werden de vermeende voordelen van de mRNA-vaccins overschaduwd door hun “mogelijk invaliderende en levensbedreigende schade”.

Volgens het onderzoek lopen oudere volwassenen een hoger risico op dergelijke schade.

In zijn commentaar op het onderzoek zei Mat Staver, de oprichter en voorzitter van de non-profit Liberty Counsel, dat wetenschappers in het artikel “bevestigen wat gedegen wetenschappelijk onderzoek al jaren aantoont, namelijk dat deze injecties nooit veilig of effectief zijn geweest.”

“De FDA en het CDC worden verondersteld de mensen te beschermen, maar ze zijn het schoothondje geworden van de farmaceutische industrie. Dit moet veranderen,” zegt Staver.

Het CDC ligt momenteel onder vuur omdat het een alarm voor myocarditis als gevolg van COVID-19 vaccinatie heeft onderdrukt.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, het myocardium.

Zoals Slay News onlangs meldde, is er nu een document opgedoken waaruit blijkt dat het CDC in mei 2021 een conceptwaarschuwing had opgesteld voor mogelijk fataal hartfalen in verband met de vaccinaties.

Het agentschap zou de waarschuwing via zijn Health Alert Network (HAN) naar federale, staats- en lokale volksgezondheidsfunctionarissen en artsen in het hele land sturen.

De waarschuwing werd echter nooit verstuurd omdat sommige ambtenaren bang waren om als “paniekzaaier” over te komen en “paniek onder het publiek” te veroorzaken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/peer-reviewed-onderzoek-toont-aan-dat-covid-vaccins-14x-meer-mensen-doodden-dan-redden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...