donderdag 30 november 2023

Uithaal naar ‘farizeeërs’ op klimaattop in Dubai: ‘Het hele spel is doordrenkt van hypocrisie’



Om 08.30 uur vertrok de Klimaat Express met aan boord demissionair premier Mark Rutte naar de zandbak voor COP28, de klimaattop in Dubai.

Zes andere bewindslieden zijn op verschillende dagen ook aanwezig. Het gaat om ministers Kaag, Jetten, Kuipers, Van der Wal, Harbers en staatssecretaris Heijnen. Ook de kersverse klimaatpaus Wopke Hoekstra prikt een vorkje mee.

Er worden in totaal 70.000 klimaatfanatici verwacht in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Ironisch genoeg is de voorzitter van de top, sultan Ahmed Al-Jaber, ook de baas van de nationale oliemaatschappij ADNOC.

Legt een bom aan de basis van die onderhandelingen

Klimaatexpert Jules de Waart kraakte in het tv-programma Ongehoord Nieuws de wereldwijde klimaatonderhandelingen. “Er wordt een directe relatie gelegd tussen CO2 en temperatuur,” merkte hij op. “Dat is gewoon niet waar. Die relatie is er op z’n hoogst in geringe mate.”

Dat legt een bom aan de basis van die hele onderhandelingen, benadrukte de klimaatexpert. “We gaan voor duizenden miljarden CO2-beperkende maatregelen doorvoeren die waarschijnlijk voor een groot gedeelte zinloos zijn.”

Stop de hypocriete klimaatwaanzin

Kinga Pajak van Vlaams Belang merkt op dat de wereldvreemde politieke elite op de internationale klimaatconferentie over het einde van de wereld spreekt, terwijl de gewone man of vrouw op straat bezig is met het einde van de maand. “Stop de hypocriete klimaatwaanzin!” zegt ze. “Klimaatfanatici zijn farizeeërs.”

“Het hele spel is doordrenkt van hypocrisie. Ten eerste: buiten naïef Europa wil niemand fossiele brandstoffen vaarwel zeggen. China opent steenkoolmijnen en over India wordt beter niet gesproken. Ten tweede, de onnodig grote Belgische delegatie van 170 mensen neemt stuk voor stuk het vliegtuig om er te komen. Alle CO2-uitstoot ten spijt. Ten derde, terwijl de systeempartijen bezig zijn met het ‘einde van de wereld’, zijn gewone Vlamingen bezig met het einde van de maand.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit is ‘m dan: de moeder aller onthullingen over de massale sterfte


Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, heeft ‘schokkende informatie’ naar buiten gebracht. Ze spreekt op haar kanalen van de ‘moeder aller onthullingen’.

Gunn heeft data onder ogen gekregen waaruit blijkt dat er tienduizenden mensen zijn overleden door de prikken. Ze voegde daar aan toe dat de data afkomstig zijn van slechts één Nieuw-Zeelandse site die dergelijke informatie opslaat. “We weten niet hoeveel databases er in het land zijn.”

Als je alles bij elkaar optelt, kom je uit op een onvoorstelbaar aantal dode en zieke Nieuw-Zeelanders.

Ze heeft donderdag alle informatie naar buiten gebracht in een video van ruim een uur. Bekijk ‘m hieronder:

Nieuw-Zeeland is een plaats delict

Het team van Gunn deed nog een opmerkelijke ontdekking: in de data zagen ze grote clusters sterfgevallen. Het gaat daarbij om mensen die op dezelfde dag naar dezelfde vaccinatielocatie gingen, een prik kregen en vervolgens stierven.

Zo werden op één dag op dezelfde locatie 30 mensen gevaccineerd. Ze zijn inmiddels allemaal overleden, vlak na elkaar. “Dat zijn 30 mensen die plotseling zijn gestorven.”

Gunn eist een strafrechtelijk onderzoek. “De onderste steen moet boven. Nieuw-Zeeland is een plaats delict.”

Volledig op de hoogte

Ze beschikt ook over bewijs dat de overheid volledig op de hoogte was van elke afzonderlijke bijwerking voordat de vaccins werden uitgerold.

Gunn benadrukte nog eens dat er ontzettend veel levens verloren zijn gegaan. Ze zag 13 kinderen op één van de lijsten die ze zelf heeft geanalyseerd. “Sindsdien slaap ik slecht.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af’


Je zou verwachten dat de ontdekking van talloze kleine DNA-fragmenten in de coronavaccins tot grote opschudding zou leiden, maar niets is minder waar.

“Dit is een bom onder het vaccinatieprogramma, maar hij gaat niet af,” zei moleculair bioloog Maarten Fornerod van het Erasmus MC in een interview met onderzoeksjournalist Willem Koert.

Hij merkte op dat er wel meer bommen onder het vaccinatieprogramma liggen, maar dat ze om de één of andere reden niet tot ontploffing komen.

De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak

Fornerod werkte op de achtergrond aan het onderzoek mee en een deel van zijn op- en aanmerkingen werd verwerkt in de versie die nu online staat.

In alle geanalyseerde vaccins zijn DNA-fragmenten aangetroffen, maar de hoogste concentraties zaten in de prikken van Pfizer. Omdat het DNA is verpakt in minuscule vetbolletjes die zijn ontworpen om je cellen binnen te dringen, kunnen deze vaccinaties je erfelijk materiaal veranderen. De vraag is niet meer óf dat gebeurt, maar hoe vaak, benadrukte Fornerod.

Wie dat in 2021 beweerde, werd een wappie genoemd en verbannen van social media.

Kankercellen

De moleculair bioloog vermoedt dat de DNA-verontreiniging het gevolg is van een slordig productieproces. Daarbij hebben de vaccinmakers bacteriën gebruikt die ‘fikse hoeveelheden’ plasmide DNA aanmaken.

Fornerod zei over de gevolgen van de DNA-fragmenten: “Als ze op een verkeerde plaats in het DNA terechtkomen, kunnen cellen veranderen in kankercellen.”

Staken

En wat doet het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) hiermee? Niets. Het agentschap heeft alleen wat passages toegevoegd op zijn website die refereren aan de aanwezigheid van DNA-fragmenten in de coronavaccins.

Ondertussen wordt er stug doorgeprikt. Fornerod vindt het hoog tijd om het coronavaccinatieprogramma te staken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Henry Kissinger (100) overleden: dit heeft hij allemaal op zijn kerfstok


De Amerikaanse staatsman Henry Kissinger is op 100-jarige leeftijd overleden. Hij was minister van Buitenlandse Zaken en nationale veiligheidsadviseur onder presidenten Nixon en Ford.

In 1973 kreeg Kissinger de Nobelprijs voor de Vrede. De prijs was één van de meest controversiële ooit. Twee leden van het Nobelcomité namen zelfs ontslag.

Kissinger was één van de beruchtste oorlogscriminelen ter wereld. Hij orkestreerde een militaire staatsgreep in Chili, waarna hij dictator Pinochet in het zadel hielp. Tienduizenden mensen raakten vermist of werden geëxecuteerd. Hun kinderen werden gestolen en weggegeven onder een valse identiteit.

Bombardeer alles wat beweegt

Hij gaf daarnaast groen licht voor de Argentijnse militaire dictatuur tussen 1976 en 1983, waarbij duizenden mensen werden gekidnapped, gemarteld en gedood.

Eind 1975 gaf Kissinger generaal Soeharto toestemming het voormalig Portugese Oost-Timor binnen te vallen. Het Indonesische leger vermoordde minstens een kwart miljoen Timorezen tijdens de illegale Indonesische bezetting.

Hij saboteerde vredesbesprekingen in Vietnam voor politiek gewin, breidde de strijd uit naar Laos en Cambodja en pleitte ervoor om ‘alles te bombarderen wat beweegt’. Daar kwamen naar schatting 2 miljoen Vietnamezen bij om het leven.

World Economic Forum

Kissinger liet tapijtbombardementen uitvoeren op Cambodja, waarbij honderdduizenden Cambodjanen om het leven kwamen. Hij claimde dat het ‘onbewoond gebied’ was.

“Het illegale doen we meteen. Het ongrondwettelijke duurt wat langer,” zei Kissinger.

Tot slot: het World Economic Forum is niet het geesteskind van Klaus Schwab, maar kwam voort uit een door de CIA gefinancierd Harvard-programma dat geleid werd door Kissinger.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

11.000 politici en leden van elite kregen vrijstelling voor coronavaccin: ‘Dit is onthutsend’


Uit een FOIA-verzoek (Wet open overheid) bleek dat 11.000 politici en leden van de elite een vrijstelling kregen van vaccinatie, merkte Michael Gray Griffin op in een gesprek met arts Paul Oosterhuis en Liz Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party.

“Dat is onthutsend,” zei Griffin, oprichter van Café Locked Out.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schandalig

Terwijl zij waren vrijgesteld, pushten ze mensen om zich te laten vaccineren en zeiden ze dat het veilig en effectief was.

“Het is schandalig,” reageerde Gunn. Ze vraagt zich af wat we aanmoeten met mensen als Jacinda Ardern en alle andere wereldleiders die de prikken pushten. “Wat doe je met iemand die zijn of haar eigen mensen heeft vermoord?”

Alle parlementariërs drie prikken

Gunn stelde voor om de 120 ongevaccineerde Nieuw-Zeelandse politici drie prikken te geven voordat ze afzwaaien: “Voordat jullie het parlement verlaten geven we jullie drie prikken om ervoor te zorgen dat jullie veilig zijn.”

Ze benadrukte dat veel Nieuw-Zeelanders zwaar getraumatiseerd zijn geraakt hierdoor. Griffin voegde toe dat veel mensen de waarheid niet aankunnen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Luitenant slaat alarm over dramatische stijging: 973 procent meer gevallen van hartfalen


Maandag deed luitenant Ted Macie van het Amerikaanse Navy Medical Service Corps een bijzondere onthulling. Hij heeft de hand weten te leggen op gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie waaruit een dramatische stijging van het aantal gevallen van hartproblemen blijkt onder piloten.

In vergelijking met het vijfjaargemiddelde vóór 2022 is het aantal gevallen van hypertensieve aandoeningen met 36 procent gestegen, het aantal gevallen van ischemische hartziekten met 69 procent, het aantal gevallen van cor pulmonale met 62 procent, het aantal gevallen van hartfalen met 973 procent, het aantal gevallen van andere vormen van hartziekte met 63 procent en het aantal gevallen van cardiomyopathie met 152 procent.

Negenhonderddrieënzeventig procent meer gevallen van hartfalen.

Verwijderd

Macie kaartte dit aan bij het ministerie van Defensie en kreeg een brief waarin stond dat de gegevens klopten, maar dat het coronavirus de boosdoener was, ook al dienden alle problemen zich aan in 2021.

Hij stuurde de data rond binnen het leger en kreeg te horen: “We gaan ernaar kijken.” Hij bracht ook het Congres op de hoogte, maar krijgt de indruk dat congresleden het veel te druk hebben met de woke-discussie en hun vingers niet durven te branden aan een prik die dood en verderf zaait.

De luitenant heeft de video inmiddels verwijderd van X.

[The Gateway Pundit]

WHO probeert Internationale Gezondheidsrichtlijnen stilzwijgend te wijzigen, BVNL tekent bezwaar aan


Vrijdag is de deadline voor het aantekenen van bezwaar tegen de door de WHO voorgestelde amendementen op de zogeheten Internationale Gezondheidsrichtlijnen. Als het aan de WHO ligt, worden ze stilzwijgend doorgevoerd, maar wat BVNL betreft niet.

Deze wijzigingen maken volgens de partij van Wybren van Haga inbreuk op de soevereiniteit en autonomie van Nederland als het gaat om de aanpak van gezondheidscrises en ons gezondheidsbeleid in het algemeen.

De WHO is bezig aan een stille machtsgreep. Met de coronacrisis als aftrap beweegt deze ongekozen club van gezondheidsglobalisten ons richting een totalitair regime, dat niets met volksgezondheid, maar alles met macht, geld en belangen te maken heeft, stelt de partij.

Goedkeuringsprocedure voorbereid

Enige tijd geleden ondertekenden 30 Tweede Kamerleden een verzoek aan de minister van Buitenlandse Zaken om een Nederlands voorbehoud te maken op de geplande amendering van de Internationale Gezondheidsrichtlijnen van de WHO, totdat er een parlementaire behandeling over had plaatsgevonden.

De beloofde brief van het kabinet aan de WHO naar aanleiding van het verzoek heeft niemand ooit gezien.

BVNL heeft daarom deze week middels een aangetekende verklaring aan de WHO bezwaar gemaakt tegen de amendering. Woensdag liet demissionair zorgminister Kuipers plotseling weten dat er ‘op dit moment een goedkeuringsprocedure wordt voorbereid’.

Tentakels van de WHO grijpen steeds verder om zich heen

“Nederland heeft de WHO op 16 augustus 2023 geïnformeerd dat het een voorbehoud heeft gemaakt op het door de WHA (World Health Assembly, red.) genomen besluit, aangezien er geen parlementaire goedkeuring was. De nationale goedkeuringsprocedure voor de wijziging wordt momenteel voorbereid,” schrijft Kuipers.

De partij van Van Haga wil nu weten waar de brief van de minister van Buitenlandse Zaken aan de WHO is over het Nederlandse voorbehoud en waarom deze is achtergehouden.

“De tentakels van de WHO grijpen sluipenderwijs steeds verder om zich heen. Zo meteen zitten we met een pandemieverdrag vol idiote, schadelijke maatregelen en bevoegdheden, dat de autonomie van ons land en ons gezondheidsbeleid totaal ondergraaft,” zegt Van Haga, die vindt dat Nederland uit de WHO moet stappen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...