dinsdag 23 mei 2023

10e recente pilootuitval: HiSKy vlucht H4474 (DUB-KIV) naar Chisinau, 20 min na het opstijgen raakte de piloot “niet in staat te handelen”

 mei 13, 2023   4167   17 

 Luchtverkeerssituatie – Piloot kan niet handelen (klik hier). Vandaag was er een HiSky Airbus A321-271 met registratie YR-WIN op vlucht H4474 van Dublin / Ierland ( DUB ) naar Chisinau / Moldavië ( KIV ), met vertrek om 12:45 uur, toen de bemanning bijna 20 minuten na de start in Dublin overging op noodcode 7700 omdat een van de piloten plotseling niet meer in staat was te handelen, schrijft Dr. William Makis MD.

Het vliegtuig werd vervolgens onmiddellijk omgeleid naar Manchester / UK ( MAN ), waar het zieke bemanningslid na de landing werd overgebracht naar medische zorg. Ongeveer 14 uur na de landing in Manchester startte het vliegtuig opnieuw met een wisselbemanning voor de verdere vlucht naar Chisinau, waar het veilig landde zonder verdere incidenten.

9 andere recente pilootincapaciteiten tijdens de vlucht:

4 mei 2023 – British Charter TUI Airways Vlucht BY-1424 (NCL-LPA) Newcastle naar Las Palmas Spanje piloot werd ziek, vliegtuig teruggeleid naar NCL. (klik hier)

4 april 2023 – United Airlines Vlucht 2102 (BOI-SFO) – gezagvoerder was uitgeschakeld, eerste officier was de enige die het vliegtuig bestuurde. (klik hier)

25 maart 2023 – TAROM Vlucht RO-7673 TSR-HRG omgeleid naar Boekarest omdat 30-jarige piloot pijn op de borst had en vervolgens in elkaar zakte (klik hier)

22 maart 2023 – Southwest-vlucht WN6013 LAS-CMH wordt omgeleid omdat de piloot kort na het opstijgen instort, vervangen door een niet-Southwest-piloot (klik hier)

18 maart 2023 – Air Transat Vlucht TS739 FDF-YUL eerste officier raakte onbekwaam ongeveer 200NM ten zuiden van Montreal (klik hier)

13 maart 2023 – Emirates vlucht EK205 MXP-JFK omgeleid wegens ziekte van de piloot anderhalf uur na het opstijgen (klik hier)

11 maart 2023 – United Airlines vlucht UA2007 GUA-ORD omgeleid wegens “onbekwaamheid van de piloot” die pijn op de borst had (klik hier)

11 maart 2023? – British Airways (CAI-LHR) piloot stort in Caïro hotel in en overlijdt, zou Airbus A321 vliegen van Caïro naar Londen (klik hier)

3 maart 2023 – Virgin Australia vlucht VA-717 ADL-PER van Adelaide naar Perth vlucht werd gedwongen een noodlanding te maken nadat de eerste officier 30 minuten na vertrek een hartaanval kreeg. (klik hier)

3 recente sterfgevallen als piloot:

Overlijden van een piloot – 13 april 2023 – Phil Thomas, afgestudeerd aan de Flight Training Pilot academy in Cadiz, Spanje (FTEJerez) is plotseling overleden.

Overlijden van een piloot – 17 maart 2023 – de 39-jarige Westjet piloot Benjamin Paul Vige is plotseling overleden in Calgary.

Overlijden van piloot – 11 maart 2023 – British Airways piloot overleden aan hartaanval in bemanningshotel in Caïro vóór een vlucht van Caïro naar Londen (naam & leeftijd niet vrijgegeven)

Epoch Times artikelen over pilootongevallen

Ik heb Epoch Times geholpen met twee uitstekende artikelen over incidenten met piloten tijdens de vlucht:

18 april 2023 – IN-DEPTH: One Moment He Was in Command of a 150,000-Pound Plane, Next He Was Technically Dead

30 maart 2023 – Reports of ‘Incapacitated’ Airline Pilots Stoke Concerns, Calls for Investigations


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/10e-recente-pilootuitval-hisky-vlucht-h4474-dub-kiv-naar-chisinau-20-min-na-het-opstijgen-raakte-de-piloot-niet-in-staat-te-handelen/

Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”

In het verleden hebben piloten al dringend gewaarschuwd voor de gevolgen van de Covid-massavaccinaties voor de vliegveiligheid: gevaccineerde piloten zouden herhaaldelijk gezondheidsproblemen ondervinden – zelfs tijdens de vluchten. Een video uit juni van dit jaar waarin een medische noodsituatie wordt getoond van een piloot in een vliegtuig in Indonesië wordt momenteel steeds vaker gedeeld op … Meer lezen overPiloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”

 

Verslagenheid na aannemen ‘dictatoriale’ pandemiewet: ‘Moeilijke, moeilijke tijden komen eraan’


De Eerste Kamer heeft ingestemd met de nieuwe pandemiewet. Het is de opvolger van de tijdelijke coronawet die werd gebruikt bij onder meer de mondkapjesplicht en avondklok.

Minister Kuipers van Volksgezondheid (D66) krijgt in deze wet een noodbevoegdheid. Daarmee kan hij maatregelen nemen, zoals het sluiten van scholen of het invoeren van een avondklok, die niet in de wet zijn opgenomen.

Tegenstanders van de wet zorgden voor rumoer op de publieke tribune. Ze riepen onder meer ‘landverraders’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het is wachten op de volgende plandemie

Op social media heerst vooral verslagenheid. “Volksverraad,” twittert mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix. “Als de coronaperiode ons iets heeft geleerd, is het dat we de overheid absoluut geen wet in handen moeten geven waarmee lockdowns en andere vrijheidsbeperkende maatregelen onbeperkt kunnen worden ingezet. Precies wat er nu dus is gebeurd.”

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert: “In plaats van ons verschraalde zorgstelsel te verbeteren en zorgpersoneel aan te trekken en te behouden, worden nu de repressieve coronamaatregelen wettelijk verankerd.” Het stichten van een gezondheidsdictatuur met verregaande macht voor de minister van VWS is ‘schadelijk, gevaarlijk en zinloos’, aldus Van Haga.

“Dit betekent vrij spel met ongrondwettige, niet bewezen (controle)maatregelen en meer macht naar de WHO. Het is wachten op de volgende plandemie,” constateert Annelies Strikkers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Smerige kers op de ranzige taart

Auteur en spreker Hans van Tellingen merkt op dat de regering bevoegdheden krijgt op basis van een pakket aan maatregelen ‘dat nog minder bestaansrecht heeft dan een fictief figuur als de kerstman. Of de tandenfee’.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer wenst iedereen sterkte met het verwerken. “Na drie jaar pandemie-waanzin voelt dit als de smerige kers op de ranzige taart.”

Het Zeeuwse Statenlid Martin Bos (FVD) spreekt van ‘een gitzwarte dag voor onze voormalige democratische rechtsstaat’.

Onbegrijpelijk dat mensen dit elkaar aandoen

Neuroloog Jan Bonte zegt over D66: “Laten we hopen dat deze elitaire club van plucheplakkers en beroepsuitvreters in 2024 van de kaart geveegd wordt.”

“Het is onbegrijpelijk dat mensen dit elkaar aandoen,” vindt Robert Jensen. “Moeilijke, moeilijke tijden komen eraan. Maar we zullen nooit meer meedoen. We houden onze rug recht. Het is onze menselijke opdracht!”

41 REACTIES
Oudste 
Victor Hugo
Victor Hugo
 1 uur geleden

Wanneer volksopstand?

Jessedepesse
Jessedepesse
 1 uur geleden

Volgens het nos journaal staat sluiten van scholen, avondklok er niet in. Volgens dit artikel wel.

B.watervogel
B.watervogel
 1 uur geleden

Ik heb wederom niks meer tezeggen. Laat maar.

Helga
Helga
 1 uur geleden

Het wordt zeker moeilijk ,als iedereen braaf mee blijft doen. Burgerlijke ongehoorzaamheid is n dingetje.

marly
marly
 1 uur geleden

ze worden altijd verslagen door die bende van ellende ,is er dan echt niemand die er iets kan tegen doen ,wij zijn met zovele op de aarde ,en toch halen zij elke keer hun slag thuis

Herman R
Herman R
 1 uur geleden

Hoe “ziek”🤢 wil Nederland zijn?!🐕‍🦺

DWD
DWD
 1 uur geleden

Een wet zijn maar wat woorden op een stuk papier als het volk ze niet naleeft. onthoud dat.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
 1 uur geleden

Ik schiet hier acuut van in de stress…

Mijn maag draait om!!!

Chero
Chero
 1 uur geleden

De smeerlappen, ik ben benieuwd hoeveel mensen hier nu in mee gaan. Ik in ieder geval niet.

Archi Soesman
Archi Soesman
 1 uur geleden

Hoe bestaat het dat een senator zijn stem geeft, terwijl hij geen benul heeft WAAR hij voor of tegen stemt. Onbegrijpelijk.

Loek
Loek
 1 uur geleden

Zichtbaar genot van het opgewarmd lijk. Ik gun deze gevoelloze entiteit het slechtst mogelijke

Adham
Adham
 1 uur geleden

Die smerige wef-beffers en landverraders hebben hun zin gekregen. De totale dictatuur heeft zijn intrede gedaan en wij, het volk, blijven aan de zijlijn staan toekijken. Net zo schaamteloos als de zogenaamde regeerders!

Yvonne
Yvonne
 1 uur geleden

Gewoon niet meedoen wat gaan ze doen als een paar miljoen mensen in Nederig land niet meedoen allemaal de tandjes geslagen worden, dacht het niet het volk gaat geen lockdowns meer pikken. Ouders gaan niet meer thuis zitten met hun kinderen als de scholen weer dicht moeten. Mensen gaan geen spuitjes massaal meer halen ,de boosters hebben laten zien dat maar krap 30% ze hebben gehaald Bekpampers gaan mensen ook niet meer opzetten. Die WEFRATTEN gaan een groot verzet zien bij een eventuele volgende PLANDEMIE. Wij zijn met meer. De politie zal moeten kiezen achter het volk gaan staan ,of aan de verkeerde kant van de geschiedenis gaan staan hun vrije keudms,want verschuilen achter BEFEHL IST BEFHEL daar gaan ze niet meer mee wegkomen.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
 1 uur geleden

De wet kan je ook weer afschaffen. Al helemaal als blijkt dat niemand er ook maar iets om geeft.

#nietmijnwet

Anry
Anry
 1 uur geleden

CU Landverraad!! De CU blijft de satanische agenda steunen. Hoezo God dienen en alles wat God verboden heeft goedkeuren. Farizëers!!!

Greet Resist
Greet Resist
 1 uur geleden

wederom een staaltje zelfdiskwalificatie; hoe kun je voor een wet stemmen die democratisch verworven en met bloed zweet en tranen bevochten grondrechten schenden

René
René
 1 uur geleden

Laat de pleuris maar uitbreken.

HenryH
HenryH
 1 uur geleden

Onbegrijpelijk en zinloos.
Welkom in de TOTALITAIRE STAAT DER NEDERLANDEN….heeft niets meer met een democratie te maken

freefighter
freefighter
 1 uur geleden

Was wel te verwachten, maar als nog shocking! Lijkt wel of we in een aflevering van Black Mirror zitten. Zo surrealistisch en toch de werkelijkheid.

Herman
Herman
 59 minuten geleden

Ik denk dat een aantal leden van dit regime vanaf vandaag letterlijk regelmatig even over hun schouders moeten gaan kijken. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

Verontruste Opa.
Verontruste Opa.
 59 minuten geleden

Heb al ruim 3 jaar nergens aan meegedaan , geen mondkapjes of afstand houden en gewoon samen komen met de familie, ook de avondklok niet aan meegedaan, en zeker geen stok in mijn neus of de gif spuit. En ga daar ook zeker in de toekomst niet aan meedoen en zal me tot het uiterste hiertegen blijven verzetten.
Maar wordt wel verdrietig voor al die mensen die hier geen weerstand kunnen of willen hebben en er toch weer in meegaan.

Kabonkel
Kabonkel
 58 minuten geleden

Vreemd nos meld heel wat anders:
“ Maar bijvoorbeeld de avondklok, het coronatoegangsbewijs en de bevoegdheid om scholen te sluiten staan er niet in. Dat zijn zaken die gevoelig liggen in zowel het parlement als de maatschappij.”

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
 56 minuten geleden

Niks verslagenheid, gewoon niet meedoen. Dat is alles. Dus we hebben al gewonnen.

Suus
Suus
 56 minuten geleden

Dan kan per direct Bevrijdingsdag worden afgeschaft. Wat een treurnis, die eerste kamer.

ray
ray
 55 minuten geleden

Bakhmut heet nu Artyomovsk.
Nederland heet nu Vernederland.

Frances
Frances
 54 minuten geleden

Ik doe wederom niet mee!

Elf
Elf
 51 minuten geleden

Dat was te verwachten want die smerige D666, duivelse partij denkt alleen maar aan macht.

Frank
Frank
 50 minuten geleden

Deze “wet” heeft geen bestaansrecht in een rechtstaat. Laten we afspreken dat niemand zich iets aantrekt van bevelen van landverraders. Niemand!

Goldielocks
Goldielocks
 48 minuten geleden

Hoezo verslagenheid, hadden we anders verwacht? Zo ja, dan slaap lekker verder…..

Sylvie
Sylvie
 47 minuten geleden

Naja, ik hoop dat we de rug recht houden. De 80% van de bevolking begrijpt helemaal niet wat er gebeurd is. Zij gaan het meemaken.
Ons voordeel is dat wij weten wat er aankomen kan. En ook zeker wil…

Joost Visser
Joost Visser
 45 minuten geleden

In het kader van de volksgezondheid dient iedereen vanaf morgen binnen te blijven, ramen afplakken i.v.m. de radioactieve wolk die eraan komt. Zet hem op Kuypers, bescherm ons.

Yum
Yum
 44 minuten geleden

Als de mensen hier net zoveel in opstand komen dan als ze hier klagen
Is het probleem zo opgelost.
Of gaat iedereen het nog te goed?

Henk
Henk
 42 minuten geleden

Flikker toch met jullie ‘wet’. I don’t give a fuck. Als ze een harde confrontatie willen kunnen ze die krijgen. Zoals ik al eerder zei, iedereen die mij op basis van die wet tegen wil houden wordt wakker in het ziekenhuis, jullie zijn gewaarschuwd stelletje criminelen!

Joop
Joop
 40 minuten geleden

Laat ze de klere krijgen met hun doodskop kuipers wat een landverraders weg ermee.

Malle Pietje
Malle Pietje
 40 minuten geleden

Weet je wie er ooit ook volmachten kreeg…..

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...