dinsdag 24 oktober 2023

Musk geeft angstaanjagende waarschuwing: “We slaapwandelen in WO3”

 oktober 24, 2023


Elon Musk, eigenaar van X, waarschuwde maandag dat de wereld “slaapwandelend de Derde Wereldoorlog in” lijkt te gaan en binnenkort het “point of no return” zal passeren.

Tijdens een recente X “spaces” discussie met GOP presidentskandidaat Vivek Ramaswamy, zei Musk: “Ik denk dat we slaapwandelend de Derde Wereldoorlog binnengaan met de ene dwaze beslissing na de andere, en mensen zouden diep in zichzelf moeten kijken als hun voorspellingen niet zijn uitgekomen, ze zouden moeten overwegen of hun andere voorspellingen misschien ook niet uitkomen. Ik bedoel, wat is de staat van dienst hier? Het is niet goed.”

      Video Link: https://twitter.com/i/status/1716562163760804102

Infowars.com meldt:

Musk leek te verwijzen naar wereldleiders zoals Joe Biden die “de ene dwaze beslissing na de andere nemen,” en trok voorspellingen van andere gevestigde politici en pratende hoofden van de media in twijfel.

De techmiljardair vroeg zich ook af hoe de mensheid kan samenwerken om het “samenlevingsrisico” van een derde wereldoorlog te vermijden en stelde voor om prioriteit te geven aan het bevorderen van vrede.

In zijn toespraak over het vooruitzicht van een wereldwijde strijd, benadrukte Musk de dreiging voor het Westen als Iran, China en Rusland hun militaire krachten zouden bundelen.

De Tesla CEO stelde voor dat Amerika misschien te arrogant is als het gaat om zijn vermogen om een eventuele oorlog met een oostelijke alliantie te “winnen”.

Musk ging ook in op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, riep op tot vrede en riep de wereld op tot onderhandelingen om verdere escalatie te voorkomen.

Ook het nieuwe onafhankelijke nieuwsanker Tucker Carlson waarschuwde maandag tijdens een videoreportage voor het gevaar dat Amerika in een oorlog wordt meegesleurd:

     Video Link: https://twitter.com/i/status/1716574971206500570 

Luister hieronder naar de Musk X discussie:




Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/musk-geeft-angstaanjagende-waarschuwing-we-slaapwandelen-in-wo3/ 

Tyson Foods werkt samen met het in Nederland gevestigde Protix BV om BUGS en INSECTEN te pushen als eiwitvervanging voor vlees

 23/10/2023 // Ethan Huff // 2,7K Weergaven

Tags : slecht etenslechte gezondheidbugsKlimaatklimaatalarmismecricket-eiwitnep etenvoedselfrakenfoodglobalistischgroene tirannieinsectenvleeseiwitProtix BVgiftige ingrediëntenTyson Foods


Ondanks afbrokkelende economische omstandigheden die hun tol eisen, heeft Tyson Foods Inc. naar verluidt zich ingekocht in Dongen bij het in Nederland gevestigde Protix BV, om een joint venture te vormen voor de bouw en exploitatie van een nieuwe Amerikaanse faciliteit die op insecten gebaseerde maaltijden en olie produceert voor de nieuwe vleesvrije eiwitmarkt.

De samenwerking markeert Tyson's eerste uitstapje naar de op insecten gebaseerde eiwitindustrie, die zwaar wordt gepushed  door de kliek van klimaatverandering aanhangers als vervanging voor vlees, waarvan Klaus Schwab en andere globalisten beweren dat het de planeet "opwwarmt".

"Het is een industriële kans die miljarden waard is en een enorm groeipotentieel heeft", aldus John Tyson, Chief Financial Officer van Tyson. "En wij zien Protix als leider daarin."

"Op de lange termijn kan de opname van insecteneiwitten in diervoeders een bestaand iets zijn dat goed is voor mens, planeet en dier." (Related: Back in April, we meldde dat Tyson Foods kampt met ernstige financiële problemen die haar ertoe hebben aangezet 10 procent van de bedrijfsmedewerkers en 15 procent van het leiderschapsteam te ontslaan.)

Cargill en Archer-Daniels-Midland zijn ook geïnteresseerd in het profiteren van de productie van insecten

Protix, opgericht in 2009 en terug door Aqua-Spark Management BV en de private equity-tak van de Coöperatieve Rabobank UA, is een gevestigde op insecten gebaseerde eiwitfabrikant die zijn producten voornamelijk levert voor huisdiervoer gemaakt door bedrijven als Nestle SA en Mars Inc.

"Het is absoluut een geweldige manier om ons in een internationale context te vestigen", aldus Protix-oprichter en CEO Kees Aarts. "Dit was echt het omslagpunt waar we naartoe hebben gewerkt."

De nieuwe Amerikaanse fabriek heeft nog niet eens een locatie en rapporten geven aan dat deze pas in 2025 klaar zal zijn voor gebruik. Eenmaal voltooid zal de fabriek vier keer zo groot zijn als de bestaande fabriek van Protix in Nederland.

Elke stap van het productieproces van insecteneiwitten zal na voltooiing in de nieuwe fabriek plaatsvinden. Dit omvat het kweken van de insecten, evenals het incuberen en uitkomen van insectenlarven. Afval van de vleesverpakkingsactiviteiten van Tyson zal ook worden gebruikt om de insecten te voeden.

Andere Amerikaanse voedselproducenten zoals Cargill en Archer-Daniels-Midland Co. (ADM) proberen ook betrokken te raken bij de productie van insecten, omdat ze te maken krijgen met wat Bloomberg omschrijft als ‘meer milieuonderzoek’.

Deze twee voedselgiganten zijn vooral geïnteresseerd in de “zwarte soldatenvliegen” die door Protix worden gekweekt en die zogenaamd een ‘koolstofarmere’ eiwitbron zijn dan vlees.

De stap van Tyson naar insecten is zorgwekkend voor vleeseters, aangezien het in Springdale, Ark. gevestigde bedrijf ongeveer 20 procent van het rundvlees, de kip en het varkensvlees van het land produceert. Tyson zal nog steeds vlees blijven produceren en is van plan om ook zijn miljarden kippen en varkens te voeden met de insecten die hij en Protix van plan zijn te produceren.

Eenmaal voltooid zal de nieuwe, in de VS gevestigde gezamenlijke faciliteit Tyson-Protix  de capaciteit hebben  om jaarlijks "tot 70.000 ton levend larvenequivalent (LLE) te producent, met een capaciteit om 250.000 ton afval om te zetten in duurzame voedingsproducten."

ADM werkt ondertussen samen met het Franse insecteneiwitbedrijf Innovafeed. De twee bedrijven werken samen bij de bouw en exploitatie van een insectenproductielocatie in Decatur, Illinois, die naast het bestaande Decatur-maïsverwerkingscomplex van ADM zal worden gevestigd.

Het ADM-Innovafeed-partnerschap zal de productie van insecteneiwitten voor dierenvoedingsklanten in Noord-Amerika commercialiseren nu Amerikaanse toezichthouders hebben besloten het gebruik van ‘zwarte soldaatvliegcomponenten’ in voedingsproducten voor honden toe te staan.

In juni 2022 kondigde Cargill aan dat de driejarige wereldwijde samenwerking met Innovafeed nu tien jaar zal duren, waardoor de bedrijven meer tijd krijgen om insectenmeel te ontwikkelen en op de markt te brengen voor "duurzame" aquafeedbedrijven.

Gaat u akkoord met het eten van krekels en andere insecten in plaats van vlees als avondeten? Meer informatie op Crickets.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Bloomberg.com

Newstarget.com

FeedNavigator.com

https://www.naturalnews.com/2023-10-23-tyson-foods-protix-bugs-insects-protein-meat.html

Docu-Film ‘Unconventional Grey’: Verband tussen geo-engineering en klimaatverandering?

24 OKTOBER 2023   Redactie Blckbx

 

   Duurtijd 1:13:52

VIDEO LINK https://rumble.com/v3o2jva-unconventional-grey.html


 

Unconventional Grey is een revolutionaire documentaire die het bewustzijn wil vergroten van geo-engineering en de gevolgen daarvan. De film legt de juridische basis voor wereldwijde rechtszaken tegen schadelijke technologieën die de lucht veranderen.

De documentaire geeft anekdotisch bewijs dat landen nu al worden blootgesteld aan geo-engineering-programma's. Het feit dat deze op clandestiene wijze worden uitgevoerd, weerspiegelt de onwettigheid ervan. Unconventional Grey wil mensen hiervan bewust maken en in staat stellen om ertegen in actie te komen.

De film is gemaakt door Michael J. Murphy, die al eerder twee documentaires maakte over geo-engineering: What in the World Are They Spraying? (2010) en WHY in the World Are They Spraying? (2012). Naast de filmmaker zelf, komen in Unconventional Grey verschillende deskundigen en mensenrechtenactivisten aan het woord, waaronder de Saoedische prinses Basmah bint Saud Al Saud, die zich al geruime tijd uitspreekt tegen geo-engineering.

Bekijk Unconventional Grey om meer te leren over dit belangrijke onderwerp en hoe je kunt bijdragen aan de strijd tegen onwettige geo-engineering-programma's.

De film is Nederlands ondertiteld (Link hieronder)

https://www.blckbx.tv/klimaat/docu-unconventional-grey-verband-tussen-geo-engineering-en-klimaatverandering














Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...