zaterdag 17 juni 2023

Being Up-to-Date On COVID Vaccines Increases Chances of Covid by 33%, Cleveland Clinic Study Shows

 

Nederlands Forum voor Democratie doorbreekt de mediablokkade

 juni 17, 2023   4439   31  

 

Wat gebeurt er in Nederland? Het is vaak moeilijk om gebeurtenissen in andere landen te volgen, vooral als ze door de systeemmedia worden vertekend. Wij geven Forum voor Democratie (FvD) de kans om zich uit te spreken over de politieke situatie in Nederland en de hardnekkige weerstand waarmee ze het land proberen te redden, schrijft www.freewestmedia.com.

We hebben onlangs twee vertegenwoordigers van FvD geĂ¯nterviewd: Massimo Etalle, hoofdredacteur van dagblad De Dissident en plaatsvervangend voorzitter van de jongerenvereniging van de partij, en Frederik Jansen, lid van FvD in de Tweede Kamer.

FvD is vrij nieuw in de Nederlandse politiek, de partij werd opgericht in 2016, maar is snel gegroeid en heeft vandaag de dag de meeste leden en de grootste jongerenafdeling in Nederland. De jongerenafdeling, JFvD, werd in 2017 opgericht toen FvD in het parlement werd gekozen, en vergaarde in Ă©Ă©n dag 1000 leden. Op dit moment heeft de partij als geheel 61.000 leden, bijna twee keer zo veel als de op Ă©Ă©n na grootste PvdA. JFvD is de grootste politieke jongerenorganisatie van het land.

Bij de laatste parlementsverkiezingen in 2021 werd de FvD gesteund door 5 procent van de kiezers.

“Ik ben geen politicus”

De ledenaantallen van FvD weerspiegelen een fundamenteel verschil in hun aanpak, waarbij ze ervoor kiezen om een gemeenschap op te bouwen in plaats van alleen maar stemmen na te jagen. De partij waardeert actie boven alles en distantieert zich bewust van degenen die politiek bedrijven voor persoonlijk gewin. “Zo kunnen we niet leven,” zegt Frederik Jansen.

Massimo Etalle, hoofdredacteur van de krant De Dissident en plaatsvervangend voorzitter van de jongerenvereniging van de partij, JFvD.

Tijdens het gesprek veegt Massimo Etalle de term politicus snel van tafel door resoluut te zeggen: “Ik ben geen politicus.” Hoewel FvD-leden aan politiek doen, verwerpen ze fundamenteel de typische kenmerken die met politici worden geassocieerd.

“Wij zijn opgericht om de Europese beschaving te behouden, en er is geen plaats voor mensen die denken dat meedoen belangrijker is dan winnen; dat is niet zo,” verduidelijkt Etalle.

Voor de leiders van FvD en JFvD zou idealisme, in plaats van afgezaagde discussies in vergaderzalen, de drijvende kracht achter politieke betrokkenheid moeten zijn. Ze benadrukken allebei dat dit idealisme heeft geholpen om de partij in moeilijke tijden te redden, vooral tijdens de onderdrukkende covid-restricties.

Harde onderdrukkingen tijdens covid

De FvD was aanvankelijk voorstander van een lockdown in Nederland, maar herzag haar standpunt na het bestuderen van gegevens waaruit bleek dat de besmettingscurve al in een vroeg stadium begon af te vlakken. Toen de partij haar vergaderingen hervatte zonder dat er gezondheidskwesties opdoken, werd ze steeds kritischer over de strengere beperkingen van de regering, vooral met betrekking tot de experimentele vaccins.

Hun standpunt over covid-vaccins leidde tot grote problemen voor FvD-leden. Omdat ze geen QR-codes als bewijs van vaccinatie hadden, werd hen de toegang tot openbare gelegenheden zoals restaurants, bibliotheken en sportevenementen ontzegd. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog stelde Nederland een avondklok in en mochten mensen zich na 21.00 uur niet meer buiten wagen.

Het Facebookaccount van de partij, dat ooit regelmatig 1 miljoen mensen bereikte en tijdens campagnes zelfs tot 4 miljoen, bereikte nu slechts 50.000 mensen. Het privé Twitteraccount van Frederik Jansen was maandenlang niet meer te volgen, totdat hij ermee instemde om alle berichten die kritisch waren over het vaccin tegen covid te archiveren.

De sociale reacties waren misschien wel het meest alarmerend.

“We realiseerden ons dat ongevaccineerde mensen verbannen konden worden van het kerstdiner omdat iemand op tv dat zei; het was een echte realiteitscheck,” deelt Massimo Etalle.

Ironisch genoeg waren de gevaccineerden bang voor de ongevaccineerden, hoewel de reden om gevaccineerd te worden juist was dat het je zou beschermen.

Deze ervaring leidde ertoe dat FvD de autoriteiten steeds meer wantrouwde en dat ze op zoek gingen naar alternatieve manieren om zich te organiseren. Met hun ontembare geest en organisatorische connecties wist de partij de verboden effectief te omzeilen en te trotseren. Ze huurden bussen met uitklapbare podia voor openbare bijeenkomsten en organiseerden een grote kerstmarkt op privégrond. In deze periode werd er een app ontwikkeld om gelijkgestemde ondernemers met elkaar in contact te brengen en een interne markt te creëren die relatief vrij was van de dreiging van politieke boycots en lockdowns. De herinnering aan de onderdrukking blijft echter hangen en bepaalt nog steeds het beleid van de partij.

Het stikstofprogramma: Een façade voor massale verstedelijking

Een bijzonder verbijsterende kwestie in Nederland zijn de protesten van boeren naar aanleiding van het beleid van de regering om landbouwgrond te onteigenen, ogenschijnlijk voor “milieudoeleinden” om de stikstofuitstoot van boerderijen, voornamelijk vee, te verminderen. Voedsel is het grootste exportproduct van Nederland, en ondanks zijn geringe omvang is het land een van de grootste voedselexporteurs ter wereld, met de Verenigde Staten en China als rivalen. Nadat de hoogste bestuursrechter van het land de plannen van de regering om de stikstofuitstoot in 2019 te beperken had verworpen, werd er een wet ingevoerd om de impact van Nederlandse boeren op het milieu te verminderen en, volgens de regering, de ontwikkeling van de binnenlandse natuur mogelijk te maken. Het doel is om de stikstofuitstoot tegen 2030 te halveren door boeren hun land te onteigenen en de landbouw in familiebezit te ontmantelen, met compensatie of, zoals FvD-vertegenwoordigers waarschuwen, met geweld. De regering beweert dat dit in overeenstemming is met de klimaatdoelstellingen van de EU, maar Nederland stelt eigenlijk abnormaal hoge eisen. Duitsland stond bijvoorbeeld al vĂ³Ă³r de nieuwe emissiewet van Nederland 21 keer hogere stikstofemissies van nieuwe landbouwinstallaties toe.

De Nederlandse “minister van milieu en stikstof”, Christianne van der Wal, heeft gezegd dat ze 30 procent van de veehouderijen in het land kwijt wil. In werkelijkheid zal het veel meer zijn, vrezen de boeren.

Voedingsmiddelen zijn de grootste exportactiviteit van Nederland en hoewel het land maar zo’n klein gebied op de planeet beslaat, is het een van de grootste exporteurs van voedsel ter wereld, gelijkwaardig met de VS en China. De regering eist nu dat de stikstofuitstoot in 2030 gehalveerd is. Ze praten er openlijk over om het land van de boeren te onteigenen voor een bepaalde compensatie als ze niet aan de nieuwe stikstofeisen willen voldoen. De FvD denkt dat dit slechts een begin is, en dat de regering haar toevlucht zal nemen tot het met geweld afpakken van de boerderijen.

Veel boeren vinden het absurd dat ze van land worden verdreven dat vaak al generaties lang in bezit is, en deze plannen hebben de woede onder deze in Nederland vindingrijke groep flink aangewakkerd. In 2022 werden verschillende grote boerenprotesten onder de aandacht gebracht, die al sinds 2019 aan de gang zijn. Wegen en overheidsgebouwen werden geblokkeerd om de regering te dwingen haar onteigeningsplannen terug te draaien, en de woede werd weerspiegeld in de verkiezingsuitslagen.

Bij de provinciale verkiezingen van 2023 behaalde de nieuw opgerichte boerenpartij BBB een verpletterende overwinning, met de meeste stemmen in elke provincie. Aan het begin van het debat lieten opiniepeilingen een stijging zien voor FvD, dat zich actief had ingezet voor de rechten van boeren op hun land, maar door de mediacensuur tijdens de pandemie was het moeilijk om de kiezers hierover te informeren.

Frederik Jansen wijst erop dat BBB het probleem nooit zal oplossen, omdat ze de valse vooronderstellingen van de gevestigde orde hebben geaccepteerd. Ze aanvaarden de valse theorie van de stikstofuitstoot en pleiten openlijk voor een beleid dat alleen leidt tot uitstel van onteigeningen en mogelijk een betere compensatie voor boeren, niet tot het stoppen ervan.

“De reden is niet milieubescherming; ze willen het land om windmolens en huizen voor immigranten te bouwen,” legt Massimo uit, wat precies is wat er al gebeurd is op onteigend land in de provincie Flevoland.

Bovendien voegt hij eraan toe dat “de waarheid is dat boerengrond tien keer zoveel waard is als je er huizen op bouwt, en Nederland heeft een enorme huizencrisis. Vorig jaar groeide de bevolking met 2 procent uitsluitend door immigratie, en op het hoogtepunt van de huizencrisis kwamen hier 400.000 mensen wonen.”

Of het echt milieuvriendelijker is om huizen te bouwen voor honderdduizenden mensen die men wil huisvesten in plaats van landbouw te bedrijven in familiebedrijven, lijkt twijfelachtig.

Het eerste politieke verbod sinds de Tweede Wereldoorlog?

Sinds de Tweede Wereldoorlog is er in Nederland nog nooit een politieke partij verboden. Wel zijn er verschillende verenigingen verboden, zoals Vereniging Martijn, die pedofilie wilde legaliseren en normaliseren, en de motorbende Hells Angels. Nadat FvD zich bij verschillende belangrijke kwesties ongemakkelijk tegen het establishment afzette, zouden ze nu wel eens op dezelfde lijst terecht kunnen komen.

Eind 2022 stelde Democraten 66, onderdeel van de Nederlandse coalitieregering, een wet voor die het mogelijk zou maken om politieke partijen te verbieden op gronden als “ondermijning van de democratische orde”. FvD is van mening dat deze poging bijna expliciet op hun partij gericht is, wat onder eerdere wetgeving niet mogelijk zou zijn geweest. Als de wet niet genoeg is om een democratisch vertegenwoordigde partij het zwijgen op te leggen, stellen de Democraten voor om gewoon de wet te veranderen.

Zelfs als dit voorstel zou worden aangenomen en er een punt zou worden bereikt waarop FvD verboden zou worden, benadrukten de vertegenwoordigers van beide partijen die we hebben ontmoet dat dit niet effectief zou zijn.

“De oppositie verbieden zal de verdeeldheid in de samenleving niet verkleinen, en die verdeeldheid creĂ«ert juist de bedreigingen waarop het verbod gebaseerd is,” zegt Massimo, die verder uitlegt dat ze in plaats daarvan bij zichzelf te rade moeten gaan en moeten onderzoeken waarom mensen de meningen hebben waar het establishment zo bang voor is. Je kunt een idee niet tegenhouden door te proberen het te onderdrukken, en een verbod op zulke vage gronden zou alleen maar meer aantonen hoe gelijk FvD heeft.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederlands-fvd-doorbreekt-de-mediablokkade/

EuroparlementariĂ«r uit ferme kritiek op schimmige SDG’s: ‘Dit ondermijnt de democratie’


Geen armoede, geen honger, schoon water: daar kun je toch niet tegen zijn? Dat is de marketing achter de 17 SDG’s (= sustainable development goals) die de Verenigde Naties aan landen en bedrijven willen opleggen, zei EuroparlementariĂ«r Rob Roos (JA21) in het Europees Parlement tijdens het debat over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

“De doelstellingen klinken op zichzelf inderdaad goed. Het beleid dat daar echter aan wordt gekoppeld, is omstreden,” benadrukte Roos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Schimmig circuit

Zo leidt SDG 13 betreffende klimaatactie tot radicaal klimaatbeleid, verankert SDG 10 betreffende minder ongelijkheid de massale immigratie naar Europa en maakt SDG 5 betreffende ‘gendergelijkheid’ genderideologie tot overheidsbeleid, aldus het Europarlementslid.

“Of je daar nu voor of tegen bent, in een democratie hoort er een echt debat over plaats te vinden. Dit mag niet worden ingevoerd via een schimmig circuit van internationale organisaties, ngo’s, grote bedrijven en filantropen,” vindt Roos.

Dit ondermijnt de democratie

“Dit is echter precies wat er gebeurt en dit ondermijnt de democratie. De invoering verloopt weliswaar via het normale democratische proces, maar het beleid komt niet voort uit de wens van de bevolking. Het komt voort uit de machinerie van de macht. Wie de belangen van de bevolking vertegenwoordigt, stemt tegen de SDG’s,” zei hij.

Het congres voor wakker Nederland gaat bijna van start en dit zijn de sprekers

Het is weer tijd voor het congres Science Summit – Uncensored. Van 30 juni tot 2 juli zullen vele nationale en internationale sprekers je informeren over de ontwikkelingen rond Agenda 2030.

De eerste dag gaat over pandemieën, maar ook inflatie, energie, klimaatverandering, immigratie, oorlog, klimaatcrisis, stikstofcrisis en welke organisaties hier achter zitten.

Emeritus hoogleraar Pierre Capel gaat het Ă©Ă©n en ander vertellen over de status van het onderzoek naar Covid-19. Wetenschapper Ferdinand Meeus gaat het hebben over energie, klimaatverandering en CO2. Ook oud-professor Kees van der Pijl gaat een speech houden, en wel over oorlog, false flags en terrorisme.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geheime diensten

Dag twee gaat met name over de media, social media, wetenschap, politiek, rechtspraak, geheime diensten en banken.

Jurist Jeroen Pols neemt de rechtspraak voor zijn rekening. ‘Complotdocent’ Tjeerd Andringa, die werd ontslagen door de Rijksuniversiteit Groningen, gaat in op de wetenschap. De bijdrage van FVD-voorman Thierry Baudet zal gaan over politiek en geheime diensten.

Grote misvattingen

“Samen met vooraanstaande geleerden waaronder Kees van der Pijl en Pierre Capel zal Thierry Baudet spreken over de grote misvattingen van onze tijd. Van klimaat en corona tot onze economie,” laat Forum voor Democratie weten.

Ook de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr., emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi en arts Wolfgang Wodarg zullen een bijdrage leveren aan het congres.

Meer informatie vind je hier.

Vergeet BlackRock en World Economic Forum: wie runnen de show?

 

Ik denk niet dat [Vanguard, BlackRock en State Street] de show runnen. De mensen die de show runnen zijn de inlichtingendiensten die verborgen zijn en mensen in de schaduwen die we niet zien. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de Shaun Newman Podcast.

Dowd zei dat BlackRock, Vanguard en State Street niet aan de top staan. Ze oefenen wel veel invloed uit op de aandeelhouders van bedrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet alleen verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen

“Hebben ze de wereld in hun zak? Nee. Het zijn tussenpersonen die je geld beheren,” zei Dowd. “Zij zijn niet de eigenaars van de aandelen, dat zijn de investeerders die hun geld in BlackRock hebben gestopt. Zij zijn de tussenpersonen.”

Het zijn niet alleen ‘verborgen inlichtingendiensten en mensen in de schaduwen die we niet zien’ die de show runnen. Volgens Dowd hebben ‘conglomeraten’ ook aardig wat in de melk te brokkelen.

Marionetten en zondebokken

En hoe zit het dan met de leden van het World Economic Forum (WEF)? Dat zijn marionetten en zondebokken, stelt Dowd.

Als ik een kwade genius was, zou ik hen tot zondebok maken, iets gestoords introduceren, die mensen ten val brengen en dan met een systeem komen dat redelijk klinkt, maar gewoon datgene is wat je al die tijd al wilde, namelijk een central bank digital currency (CBDC), aldus Dowd.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...