maandag 28 maart 2022

Covid-nieuwstaal bracht definitieve wijzigingen in woorden als 'pandemisch', 'vaccin' en 'kudde-immuniteit'

Zaterdag 26 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : 1984slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegehersenspoeldCOVIDimmuniteit van de kuddeindoctrinatietaalmind controldenkspelletjeskrantenpandemiePlandemischdomvaccinoorlogenvaccinswoordspelletjes

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.650WEERGAVEN


(Natural NewsAls u het niet heeft opgemerkt, het Wuhan coronavirus (Covid-19) plandemie heeft alles veranderd, inclusief de definities van woorden die betekende iets heel anders voordat iemand ooit het woord ‘covid’ had gehoord.

Neem bijvoorbeeld het woord 'pandemisch'. Deze is in 2009 voor H1N1 daadwerkelijk gewijzigd toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) probeerde het meer 'inclusief' te maken."

Pre-2009 werd het woord pandemie als volgt gedefinieerd:

“Een grieppandemie treedt op wanneer een nieuw griepvirus verschijnt waartegen de menselijke bevolking geen immuniteit heeft, wat resulteert in verschillende gelijktijdige epidemieën wereldwijd met een enorm aantal sterfgevallen en ziekten."

Na 2009 is het hierin veranderd :

“Een grieppandemie kan optreden wanneer er een nieuw griepvirus verschijnt waartegen de menselijke bevolking geen immuniteit heeft."

Zoals u kunt zien, is de voorwaarde voor ziekte en sterfgevallen in grote aantallen volledig geschrapt. Nu gaat het alleen om 'gevallen', die, zoals we weten, als vrijwel als alles kunnen worden gedefinieerd vanwege vals-positieve testresultaten die zijn gegenereerd door het frauduleuze PCR-testschema.

De term "kudde-immuniteit" was ook veranderd door alleen kudde mensen op te nemen die zijn gevaccineerd.

"Om vaccins te verkopen, wordt het concept van natuurlijke immuniteit volledig genegeerd of wordt beweerd dat het inferieur is aan de immuniteit die door een vaccin wordt veroorzaakt", meldt de Daily exposé.

De oorspronkelijke definitie van kudde-immuniteit vóór 2020 definieerde het als bescherming die is afgeleid van infectieziekten die wordt afgeleid wanneer een populatie immuun wordt 'ofwel door vaccinatie of immuniteit die is ontwikkeld door eerdere infectie."

Nu wordt de kudde-mmuniteit uitsluitend gedefinieerd in termen van vaccins. Er is nu plots geen immuniteit meer te krijgen van het eigen natuurlijke immuunsysteem.

"‘ Kudde-immuniteit ’, ook bekend als‘ immuniteit van de bevolking ’, is een concept dat wordt gebruikt voor vaccinatie, waarbij een populatie kan worden beschermd tegen een bepaald virus als een vaccinatiedrempel wordt bereikt", stelt de nieuwe definitie.

“Kudde-immuniteit wordt bereikt door mensen te beschermen tegen een virus, niet door ze eraan bloot te stellen."

Met andere woorden, u kunt uw eigen natuurlijke immuunsysteem niet langer vertrouwen om u tegen infectie te beschermen. Om dat te laten gebeuren, moet u de mysterieuze chemicaliën van Big Pharma krijgen.

De wereld is nu zo versimpeld dat alles nu kwalificeert als een 'vaccin'

Het woord 'vaccin' betekent ook iets anders in het post-covid tijdperk.

Vroeger moest een vaccin, weet je, eigenlijk een vorm van bescherming tegen ziekte bieden, - maar nu niet langer. Nu hoeft het alleen maar "de symptomen te verminderen" of zoiets.

Er wordt al jaren met de definitie van vaccin geknoeid, aangezien deze in 2015 opnieuw werd gedefinieerd door:

“Injectie van een gedood of verzwakt infectieus organisme om de ziekte te voorkomen."

Tussen 2015-2021 is die definitie gewijzigd in:

“De handeling van het introduceren van een vaccin in het lichaam om immuniteit tegen een specifieke ziekte te veroorzaken."

Nu wordt een vaccin als volgt gedefinieerd :

“De handeling van het introduceren van een vaccin in het lichaam om bescherming te bieden tegen een specifieke ziekte."

Met andere woorden, immuniteit is niet langer het doel van vaccinatie. Het enige dat een vaccin hoeft te doen, is een vaag niveau van 'bescherming' bieden, maar dat wordt op elk moment gedefinieerd om in aanmerking te komen.

Dan hoeft een politicus het gewoon met warpsnelheid door te duwen onder het mom van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid en voila: gemakkelijk geld voor Big Pharma en zijn politieke vazallen.

"Vergeet niet om ‘de wetenschap te volgen’, maar alleen deze ‘wetenschap’ die door de dictators van de wereldwijde gezondheid is bepaald ', zegt de Exposé "De ‘wetenschap’ die ze maken om in hun agenda te passen, compleet met Orwelliaanse Niuewsspraak. Als je dat niet doet, ben je een ”tinfoil hat-wearing conspiracy theorist.”

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op Fascisme. Nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-26-covid-newspeak-definition-pandemic-vaccine-herd-immunity.html

Het bloed van gevaccineerde mensen bevat een vreemd voorwerp, wat is het?

 


Techondernemer Steve Kirsch, die gevaccineerd is tegen corona, heeft zijn bloed laten onderzoeken door een arts. Daarbij is gebruikgemaakt van donkerveldmicroscopie. Het bloed van Kirsch blijkt iets te bevatten wat de arts heeft aangetroffen bij alle gevaccineerde patiënten die hij heeft onderzocht.

Het gaat om de ‘landmassa’s’ op bovenstaande foto. Deze ‘landmassa’s’ worden alleen in het bloed van gevaccineerden gevonden. De cirkels zijn rode bloedcellen. Wat het ook is, het is ongewoon, schrijft Kirsch op Substack.

gevaccineerd
Foto: ‘landmassa’ boven de lijn en onder de bloedcellen (Steve Kirsch)
Grafeenoxide

Het verontrustende is dat ik een jaar geleden ben gevaccineerd en dat mijn bloed er nog steeds uitziet als ‘gevaccineerd’ bloed, aldus Kirsch. Hij nam contact op met patholoog Ryan Cole, maar die zei dat hij ook geen idee heeft wat het is. Cole vindt dat er onderzoek naar moet worden gedaan.

Sommigen stellen dat de landmassa’s bestaan uit grafeenoxide, schrijft Kirsch. Sommige mensen denken dat massaspectroscopie uitkomst zal bieden, maar andere experts zeggen dat grafeenoxide enkel bestaat uit koolstof, zuurstof en waterstof en dus lastig te detecteren is.

Bang

Er zijn manieren om te achterhalen of er grafeenoxide in de flesjes zit, maar Kirsch heeft geen vaccins tot zijn beschikking. Hij hoopt dat iemand hem een flesje kan opsturen. “Niemand lijkt daartoe bereid te zijn. Ik vraag me af waarom. Waarschijnlijk zijn ze bang voor wat we gaan aantreffen,” schrijft de ondernemer.

A GUIDE to SUPPLEMENT TIMING

 




Onderzoekers ontwikkelen ‘besmettelijke vaccins’

 Redactie blckbx

 


Onderzoekers werken aan ‘besmettelijke vaccins’ die over kunnen springen van gevaccineerden op ongevaccineerden. Het controversiële onderzoek richt zich op dieren, maar kan ook worden toegepast op mensen.

 Volgens National Geographic werken meerdere onderzoeksteams aan vaccins die ‘net zo besmettelijk zijn als de ziekte die ze proberen te bestrijden’. Het doel is om een vaccin te ontwikkelen dat zichzelf reproduceert in het lichaam van een gevaccineerde om vervolgens ongevaccineerden in de directe omgeving te infecteren. Zo kan ‘snel en gemakkelijk een hele populatie worden beschermd tegen microbiële aanvallen.’

Recombinante virussen

Momenteel werken onderzoekers aan zelf verspreidende vaccins voor dieren tegen ebola, rundertuberculose en lassakoorts. De methode kan ook toegepast worden op andere virussen die van dier op mens kunnen overspringen, zoals hondsdolheid, de ziekte van Lyme en de pest.

Deze nieuwe vaccins zijn zogenaamde recombinante virussen. Onderzoekers identificeren eerst een eiwit van het virus waartegen het vaccin moet beschermen. Dit eiwit dient als antigeen: het veroorzaakt een immuunrespons bij gevaccineerde mensen en dieren. Vervolgens selecteren zij een virus om het vaccin bij zich te dragen en te verspreiden. Om dit te doen, vangen onderzoekers een paar dieren uit hun doelpopulatie en isoleren ze een virus dat die dieren van nature infecteert. Hieraan voegen zij vervolgens genetisch materiaal toe van het virus waartegen het vaccin moet beschermen.

Controversieel

Voorstanders van ‘besmettelijke vaccins’ zeggen dat ze een revolutie teweeg kunnen brengen in de volksgezondheid door de verspreiding van infectieziekten onder dieren te remmen voordat ze op mensen kunnen overspringen. Daardoor zou de volgende pandemie voorkomen kunnen worden.

 Maar critici beweren dat de virussen die in deze vaccins gebruikt worden gebruikt, zelf kunnen muteren, op een andere diersoort kunnen overspringen of een kettingreactie in gang kunnen zetten die hele ecosystemen kunnen verwoesten. "Als je eenmaal iets kunstmatigs dat zichzelf kan verspreiden in de natuur loslaat, weet je niet wat ermee gebeurt en waar het naartoe zal gaan,” zegt Jonas Sandbrink, een biosecurity-onderzoeker van de Universiteit van Oxford. "Zelfs als je begint met het loslaten van dit soort vaccins in dierenpopulaties kan een deel van de genetische elementen hun weg terugvinden naar de mens.”

Volgens Alec Redwood, als microbioloog en immunoloog verbonden aan de University van Western Australia, is het toch belangrijk dat het onderzoek plaatsvindt: “Je hoeft geen genie te zijn om te weten dat mensen nerveus worden van het idee om een virale vector te verspreiden. Het is een concept dat mensen bangmaakt. Maar ik zie het zo: het wordt misschien nooit gebruikt, maar het is beter om iets in de gereedschapskist te hebben dat uitontwikkeld is voor als we het nodig hebben.”

Besmettelijke COVID-vaccins?

In de berichtgeving van National Geographic wordt geen melding gemaakt van pogingen om deze methode te gebruiken voor COVID-vaccins. Volgens Redwood is het onwaarschijnlijk dat de techniek op korte termijn toegepast wordt op mensen: “We kunnen mensen niet eens zover krijgen om een ​​vaccin te nemen tijdens een pandemie. Het idee dat je de bevolking heimelijk zou kunnen vaccineren met een virus zonder rellen te veroorzaken, is een fantasie. Het zal nooit voor mensen gebruikt worden.”

Maar volgens het Johns Hopkins Institute zijn er wel situaties denkbaar waarin zelf verspreidende vaccins op mensen toegepast kunnen worden: “In het geval van een ernstige bedreiging van de volksgezondheid, zouden zelf verspreidende vaccins gebruikt kunnen worden om breed menselijke populaties te inoculeren. Net zoals bij dieren zou slechts een klein aantal gevaccineerde personen nodig zijn om een groter deel van de vatbare bevolking bescherming te bieden. Dan is massavaccinatie niet meer nodig.”

 

https://www.blckbx.tv/gezondheid/onderzoekers-ontwikkelen-besmettelijke-vaccins

VU: plasticdeeltjes aangetoond in menselijk bloed

 Redactie blckbx

 


In een nieuwe studie van Nederlandse wetenschappers zijn voor het eerst minuscule plastic deeltjes in menselijk bloed aangetroffen, bij bijna 80 procent van de geteste mensen.

 

Het onderzoeksproject werd uitgevoerd door wetenschappers van de Vrije Universiteit, Deltares en Amsterdam UMC, locatie VUmc. De resultaten werden gepubliceerd in Environment International. De Nederlandse wetenschappers analyseerden 22 bloedmonsters van anonieme donoren. Bij 17 van de 22 (77 procent) troffen de wetenschappers duidelijk meetbare hoeveelheden microscopisch kleine plastic deeltjes aan in het bloed. De deeltjes zijn waarschijnlijk ingeademd of ingeslikt voordat ze in de bloedbaan terechtkwamen.

 

PET meest aangetroffen

In het bloed van de proefpersonen bedroeg de totale concentratie plastic deeltjes gemiddeld 1,6 µg/ml, wat te vergelijken is met één theelepel plastic in duizend liter water (tien grote badkuipen). Een kwart van de geteste donoren had geen aantoonbare hoeveelheden plastic deeltjes van welke soort dan ook in het bloed. Polyethyleentereftalaat (PET), polyethyleen en styreenpolymeren waren de meest aangetroffen soorten plastic in de bloedmonsters, gevolgd door poly(methylmethylacrylaat). Polypropyleen werd ook geanalyseerd, maar alle concentraties waren te laag om nauwkeurig te kunnen worden gemeten.

 

Bloed-hersenbarrière

Analytisch chemicus Marja Lamoree, verbonden aan het onderzoek, legt uit: “Deze dataset is de eerste in zijn soort en moet worden uitgebreid om inzicht te krijgen in hoe wijdverspreid plasticvervuiling is in het lichaam van mensen en hoe schadelijk dat kan zijn. Met dat inzicht kunnen we bepalen of blootstelling aan plastic deeltjes al dan niet een risico voor de volksgezondheid vormt.” Een vervolgvraag die de onderzoekers in de toekomst willen beantwoorden, is hoe schadelijk dit fenomeen werkelijk is. Hoe gemakkelijk kunnen deze deeltjes bijvoorbeeld vanuit de bloedbaan in weefsels terechtkomen, bijvoorbeeld in organen zoals de hersenen?

 

https://www.blckbx.tv/gezondheid/vu-plasticdeeltjes-aangetoond-in-menselijk-bloed

Is de Oekraïense president Zelenski een dictator?

 


Als we de media mogen geloven, is Poetin een dictator en Zelenski een groot voorstander van democratie en vrijheid. Wat de media je niet vertellen, is dat Zelenski onlangs een aantal stappen heeft genomen die alleen dictators nemen.

Zo heeft hij 11 politieke partijen verboden omdat ze volgens hem banden hebben met Rusland. Daarmee heeft de Oekraïense president in één klap de gehele oppositie uitgeschakeld. Overigens heeft Zelenski nog geen enkel bewijs geleverd dat de partijen daadwerkelijk banden hebben met Rusland.

Totalitarisme

Er is meer. De president heeft daarnaast alle landelijke tv-zenders samengevoegd tot één platform. Dit heeft niets te maken met democratie, vrijheid van meningsuiting en vrije pers. Mensen toegang geven tot slechts één enkele informatiebron, de overheid, dat is totalitarisme, een dictatuur, zegt onderzoeksjournalist Ben Swann.

De media presenteren de bevolking een narratief: Poetin is een dictator en Rusland is een monster dat vrijheid probeert te vernietigen in Oekraïne, en er is maar één man – een vrijheidsstrijder – die opstaat tegen Poetin.

Canada

In werkelijkheid verandert president Zelenski Oekraïne in een totalitaire staat, aldus Swann. Dit doet sterk denken aan wat Trudeau zojuist in Canada heeft gedaan: alle macht opeisen onder het mom van een crisis.

Een dictator zal een crisis altijd aangrijpen om de macht te pakken, benadrukt Swann.

In de steden in West-Oekraïne die door de Russen met raketten zijn beschoten, bevinden zich opleidingscentra waar de speciale troepen van Oekraïne door de Amerikanen en de Britten zijn opgeleid. Dat zei defensiespecialist en oud-Tweede Kamerlid Mat Herben in het NPO-radioprogramma Op z’n Kop!

In 2019 zijn de Oekraïense speciale troepen toegetreden tot de NATO Response Force, een snelle reactie-eenheid van de NAVO. Dat terwijl het land geen lid is van de NAVO. “Ze hebben hun training gehad in NAVO-landen: in Amerika, in Finland, overal,” zei Herben.

Poetin is geen dictator

Als de Russen niet hadden ingegrepen, zouden ze in een nadelige situatie zijn gekomen, legde hij uit. “Wat is er aan de hand? Het punt is dat die special forces in het Azovbataljon, dat neonazibataljon in Marioepol, en andere eenheden van plan waren – en dat is gewoon openbare informatie, daar is niks geheims aan, dat is geen complottheorie – die oostelijke provincies in de Donbass terug te pakken. En dat zou ze gelukt zijn ook.”

De Russen besloten de oostelijke provincies in te nemen om een grote oorlog te voorkomen die er zeker zou zijn gekomen, veroorzaakt door de Amerikanen, lichtte Herben toe. “Het doet me pijn om dat te zeggen, want ik ben heel erg pro-NAVO en pro-Amerika.”

“Poetin is geen dictator, hij wil veilige grenzen.”

Europa schaadt onze veiligheid

Onder Clinton en Obama is het bewapenen van Oekraïne begonnen. Het is doorgezet onder Trump, want hij durfde zich niet anders op te stellen. “Maar toch denk ik dat Trump een verschil zou hebben gemaakt. Ik denk dat hij zou hebben gezegd tegen Poetin: met mij valt te praten over het erkennen van de Krim als Russisch grondgebied als je verder met je tengels van Oekraïne afblijft.”

“Europa is niet goed voor onze veiligheid. Europa schaadt onze veiligheid,” benadrukte de voormalig LPF-fractievoorzitter.

https://www.ninefornews.nl/defensiespecialist-laat-zijn-licht-schijnen-op-oekraineoorlog-en-dat-is-een-heel-ander-verhaal-dan-je-op-radio-en-tv-hoort/ 

‘Dit is de grootste killer, dit is de grootste cover-up uit de menselijke geschiedenis’

 


Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn er 410.000 onverklaarbare sterfgevallen geregistreerd in de Verenigde Staten. “Als die mensen niet zijn gestorven aan het vaccin, waar zijn ze dan aan gestorven?” vroeg techondernemer en filantroop Steve Kirsch eerder deze maand tijdens een paneldiscussie die was georganiseerd door de Amerikaanse staatssenator Doug Mastriano.

“Niemand wil die vraag beantwoorden,” aldus Kirsch. Hij verwees naar de uitspraken van de directeur van levensverzekeraar OneAmerica, die aangaf dat de sterfte onder 18- tot 64-jarigen maar liefst 40 procent hoger ligt dan normaal. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei Scott Davison.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongekend

Een ramp die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent. “Veertig procent is dus ongekend,” zei Davison.

“Dat zou niet moeten gebeuren,” benadrukte Kirsch. “Hoe kan dat? Het is geen toeval. Iets heeft dat veroorzaakt. Dit is de belangrijkste doodsoorzaak uit de menselijke geschiedenis en niemand weet wat het is.”

Grootste killer

Hij zei dat een balsemer in 93 procent van de lichamen van overledenen bloedproppen aantreft die voor de uitrol van de vaccins nog nooit zijn waargenomen. “Dit is de grootste killer. Dit is de grootste cover-up uit de menselijke geschiedenis. 400.000 Amerikanen zijn vermoord door de Amerikaanse overheid.”

Jonge associate medical director - de “Dr. Fauci ”van Louisville, Kentucky - sterft plotseling en onverwacht

 Woensdag 23 maart 2022 door: Lance D Johnson

Tags : verantwoordingslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmadode doktersDr. Hartlagemedia coverupmedische fraudemedische wanpraktijkenfarmaceutische fraudepoppen dokterpiekeiwit mRNAplotselinge doodVaccijnsdodenvaccin propagandistvaccin pushersvaccin fanatiekjonge sterfgevallen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

 

(Natural News)  De medische gemeenschap in Louisville, Kentucky was geschokt toen ze ontdekte dat een van hen, Dr. SarahBeth Hartlage, stierf plotseling en onverwacht op 17 maart. De medische gemeenschap en de media weigeren vragen te stellen over haar dood. Waarom overleefde de lockdown-liefhebbende, masker-dragende, drievoudig gevaxte arts de 'winter van de dood' niet die eigenlijk de niet-gevaccineerde mensen zou moeten kwellen. Waarom stierf de jonge, volledig geboosterde arts plotseling zonder reden?

In plaats daar een antwoord op te geven,  gebruikte de gemeenschap haar dood om de Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins te promoten. 'We zijn verbluft en diep bedroefd door het plotselinge en onverwachte overlijden van Dr. SarahBeth Hartlage, 'zei Dr. Sarah Moyer, directeur van de afdeling Volksgezondheid en Welzijn. “Als resultaat van haar leiderschap, kennis en planning ontvingen duizenden van onze inwoners van Louisville levensreddende COVID-19-vaccins."

De medische gemeenschap in Kentucky treurt het verlies van de meest fervente vaccinpropagandist

Als medisch directeur van de Louisville Metro Department of Public Health and Wellness stond Hartlage in de frontlinie van de COVID-19-respons en voerde de bevelen van Dr. Anthony Fauci plichtsgetrouw uit.

Hartlage was voorheen assistent-professor anesthesiologie aan de Universiteit van Louisville Omdat Hartlage bereid was om overheidspropaganda over COVID-19-vaccins en lock-downs te promoten, steeg ze snel in faam en werd ze in 2020 als ge-associeerde  medisch directeur van de stad Louisville. In haar “puppet”-rol sprak ze vaak tijdens de wekelijkse COVID-19-updates van de stad, en dit als promotor van de vaccins, maskermandaten en om vrijheids-beperkingen van de burgerrechten te bevorderen. Ze sprak niet één keer over natuurlijke immuniteit, andere behandelingsopties, de medische fraude die werd gebruikt om COVID-19 te diagnosticeren of van het onmenselijke onderwerpingsbeleid dat families van elkaar verwijderde en onrechtmatig mensen in hun huizen detineerde. Ze heeft  het geen één keer gehad over geïnformeerde toestemming over het  hospitaalprotocol en de problemen met de COVID-19-vaccins.

Ze nam de overheidsmiddelen aan en de farmaceutische propaganda en adverteerde plichtsgetrouw de LouVax-initiatieven Ze zorgde ervoor dat zoveel mogelijk mensen werden gedwongen om ingeënt te worden met mRNA van ‘spike’eiwit, waardoor de stad gegijzeld werd totdat de massale naleving werd bereikt. Toen ze de stad toesprak, maakte ze snel reclame over nieuwe COVID-19-varianten om het publiek bang te maken en zo vaccins te nemen die uiteindelijk de uitbraken, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in 2021 deden toenemen. Ze steunde de mandaten en het verlies van autonomierechten over het eigen lichaam.

Oneerlijke medische gemeenschap gebruikt de dood van deze arts om vaccins te promoten (die de overleden arts nauwgezet zelf heeft ingenomen)

Maar geen van haar acties lijkt ertoe te doen omdat de medische gemeenschap haar als een held beschouwt en haar overlijden als martelaarschap wil herinneren. Deze arrogantie is de reden waarom het American Medical System de derde belangrijkste doodsoorzaak is en een belangrijke rol speelde in het sterftecijfer in ziekenhuizen tijdens het COVID-19-schandaal. Deze artsen zijn niet eerlijk over de fouten die ze hebben gemaakt. Ze worden niet verantwoordelijk gehouden voor sterfgevallen als gevolg van medische fraude en wanpraktijken omdat hun verzekering betaalt om families stil te houden. Ze worden niet verantwoordelijk gehouden, zelfs niet als het falen van vaccins duidelijk is wanneer mensen ernstig gewond en gehandicapt zijn door vaccins.

Hoewel Hartlage een leidende stem was in de medische gemeenschap van Louisville, durfde geen van haar collega's haar dood te onderzoeken en te begrijpen waardoor ze zo plotseling op 36-jarige leeftijd stierf. In plaats daarvan prees de burgemeester haar acties van de afgelopen twee jaar als 'inspirerend', terwijl ze haar prees omdat ze 'de stad Louisville door de coronavirus-pandemie leidde, vooral met de uitrol van de COVID-19-vaccins.'Het lijkt erop dat ze is gebruikt.

Als dokters niet eerlijk over de bloedstolsels kunnen zijn , immuunniteitafbraak, cardiovasculaire aandoeningen en de risico’s op beroerten ten gevolge van deze vaccinaties, dan zijn ze helemaal niet te vertrouwen. De oorzaak van de dood van hun jonge collega onder het tapijt keren is NIET hoe de geneeskunde of wetenschap op een meelevende of humane manier vordert. Het hele ding prijzen (de vaccins) die bij haar dood betrokken zijn, is op zijn zachtst gezegd sadistisch.

Bronnen zijn onder meer:

CourierJournal.com

WLKY.com

USSANews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-23-young-associate-medical-director-dies-suddenly-vaccines.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...