vrijdag 2 februari 2024

Sinds 1 januari zijn in Italië meer dan 10 politieagenten “plotseling overleden”

 In een artikel waarin "vaccinatie" (!) wordt genoemd, wordt opgemerkt dat de politievakbond op zoek is naar "een coherente analyse van het fenomeen", maar dat de regering hen lijkt tegen te werken.

februari 2, 2024   20  

 

     Patrik Axelsson / flickr / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Sinds deze nachtmerrie iets meer dan drie jaar geleden begon, hebben we gemerkt dat steeds meer mensen plotseling “stierven”, niet afzonderlijk maar collectief. Vorig jaar, bijvoorbeeld, vielen er zo’n 15 Jamaicaanse schoolleraren dood neer binnen dezelfde paar maanden (meer zwarte levens die er niet toe doen, omdat het de “vaccins” waren, niet blanke agenten, die hen hadden gedood); en, op basis van onze recente compilaties, gaf Jen Young, een trouwe abonnee, commentaar op de recente piek in mensen die “plotseling sterven” in paren:

Een zoon & vader sterven 2 maanden na elkaar in Wales

Twee politieagenten sterven plotseling in dezelfde week in Newark, NJ

Een vrouw en haar man sterven plotseling in dezelfde maand in Texas

Moeder en dochter sterven op dezelfde dag aan een hartaanval in Brazilië

Een dierenverzorger en zijn giraffe sterven 12 uur na elkaar in Macedonië

Een zus overlijdt plotseling de dag nadat haar broer plotseling overlijdt in Italië

Een neefje sterft enkele uren na de dood van zijn tante in India

Twee buren sterven plotseling binnen 24 uur in Nieuw-Zeeland

Volgens mij waren er vorige week ook een paar zussen in Afrika…

En net vandaag stuurde een van onze onderzoekers dit stuk van de nieuwssite ImolaOggi.it, over een recente piek in “plotselinge sterfgevallen” onder politieagenten in Italië – een stuk dat zelfs “vaccinatie” noemt als een mogelijke (of waarschijnlijke) factor, schrijft Mark Crispin Miller.

Hoe lang kan dit nog doorgaan? 

Hoeveel mensen moeten er “onverklaarbaar” en allemaal tegelijk dood neervallen, voordat niet slechts een paar nieuwsorganen dit melden, maar alle, en het niet melden als een macabere anomalie die artsen “verbijstert”, maar als een (nieuwe) waarschijnlijke golf van sterfgevallen door “vaccinatie”?

 

Het zou wel eens eerder kunnen gebeuren dan we denken.

Plotselinge sterfgevallen bij de politie: 5 sterfgevallen in twee dagen

1 februari 2024

ROME – De Nationale Unie van Politiemensen (SNAP) schrijft aan het hoofd van de politie, prefect Vittorio Pisani, en het Directoraat Gezondheid van het Ministerie van Binnenlandse Zaken om “licht te werpen op en onderzoek te doen naar de oorzaken van de talrijke sterfgevallen door plotselinge ziekten”, schrijft de vakbond in een persbericht, een term die redelijkerwijs meer in zwang is sinds de postcovid periode; Sinds het begin van het jaar zijn er namelijk – zo blijkt ook uit de persberichten – alleen al in de gelederen van de Staatspolitie meer dan 10 doden gevallen, nog afgezien van de talrijke sterfgevallen bij andere politiediensten.

“In slechts twee dagen (25 en 26 januari 2024)- vervolgt SNAP in de persberichten- werden maar liefst 5 doden geregistreerd, alleen onder leden van de Staatspolitie.” Het fenomeen “moet noodzakelijkerwijs het onderwerp zijn van een grondige monitoring en controle door de overheid. De gemene deler wordt gevonden in het label dood door plotselinge ziekte, een uitdrukking die we helaas steeds weer tegenkomen sinds de post-Covid en post-vaccinatie periode; zonder een coherente analyse van het fenomeen tot nu toe.

Dus een aanzienlijk en zorgwekkend aantal sterfgevallen binnen een bepaalde categorie, namelijk de politiemacht, die, in vergelijking met het grote publiek, ongetwijfeld wordt onderworpen aan gedetailleerde en verhoogde psycho-fysieke controles sinds de indiensttreding. Wat nog vreemder is, is dat de sterfgevallen zich zelfs voordoen onder jonge medesporters. Dit sombere beeld wordt nog versterkt door het grote aantal collega’s dat, vooral de laatste twee jaar, klaagt over problemen met het cardiovasculaire, neurologische, motorische en ademhalingssysteem.”

 

SNAP (Sindacato Nazionale Appartenenti Polizi) herinnert eraan dat het “al lange tijd probeert licht te werpen op deze kwesties, waarbij het een soort ‘gebrek aan samenwerking’ vaststelt bij het verkrijgen van uitgebreide gegevens over deze verschijnselen; gezien het feit dat de administratie voor elke politieagent zijn gezondheidsprofiel kent, omdat de administratie verantwoordelijk is voor elke collega en verplicht is om voor elk ziektegeval zowel de diagnose als de prognose door te geven en dat de administratie ook kan overgaan tot de juiste gezondheidscontroles.

We mogen niet vergeten dat verschillende politieagenten de neiging hebben om de administratie waartoe ze behoren niet volledig op de hoogte te brengen van de psycho-fysieke problemen die ze ondervinden, om niet in de onvermijdelijke problemen te komen met betrekking tot hun fysieke efficiëntie waarvoor ze het risico lopen om te worden hervormd, gedegradeerd of tijdelijk geschorst; met onvermijdelijke gevolgen op economisch niveau.

Dit is de oproep van de vakbond: “Wij geloven dat men niet weerloos kan blijven tegenover het hierboven beschreven beeld, en daarom zal deze Snap Trade Union Organization de waarheid blijven eisen en zoeken, omdat de dood van een man in uniform niet alleen als opmerkelijk kan worden beschouwd wanneer er een kogel wordt ontvangen.”

Met het oog op wanneer upstream aangegeven, deze O.S. Snap, drager van diffuse belangen – ex art 9 Wet 241/90 -, in het belang van de categorie vertegenwoordigd en voor de bescherming van dezelfde, om , krachtens en voor de doeleinden van art. 5 van Wetsdecreet 14 maart 2013 nr. 33, hierbij formeel verzoekt (onder voorbehoud van het verbergen van gevoelige gegevens of gegevens die als zodanig worden beschouwd) de overdracht in digitaal formaat, naar het PEC-adres van dit Nationaal Secretariaat: snap@pecaruba.it, voor de referentieperiode 01 januari 2016 – 27 januari 2024, van de numerieke gegevens uitgesplitst per jaar en per leeftijdsgroep (18/30; 31/40; 41/50; 51/60) van het aantal politieagenten (niet met pensioen) die zijn overleden als gevolg van: plotselinge ziekte; natuurlijke oorzaken; als gevolg van ziekte en andere redenen.” – Imolaogg.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/sinds-1-januari-zijn-in-italie-meer-dan-10-politieagenten-plotseling-overleden/

AIDS-achtige ziekte verspreidt zich snel onder gevaccineerden, waarschuwen deskundigen

 januari 31, 2024   17

    Engin_Akyurt / Pixabay

Deskundigen slaan alarm over een AIDS-achtige ziekte die zich snel verspreidt onder mensen die Covid mRNA-injecties hebben gekregen.

Het verwoestende fenomeen heeft geleid tot nieuwe oproepen aan de regering van president Joe Biden om de vaccins eindelijk uit het openbare circuit te halen, schrijft Hunter Fielding.

Tot nu toe blijft de regering Biden echter de vele problemen met de “veilige en effectieve” vaccins negeren.

Infowars ster Alex Jones heeft zojuist een angstaanjagende video geplaatst waarin hij de angst aankaart voor een nieuwe pandemie met een AIDS-achtige ziekte.

Hij deelde ook een video met de medische expert Dr. Robert Malone, de uitvinder van    de mRNA-technologie, die de symptomen uitlegt:

Nu we het toch over Dr. Malone hebben, hij heeft onlangs zijn licht laten schijnen over een andere belangrijke kwestie met betrekking tot de COVID-19 vaccins.

“Belangrijke presentatie van Dr. Kevin McKernan, die de eerste ontdekkingen en onthullingen deed met betrekking tot de vervuiling met DNA-fragmenten van de Pfizer en Moderna mod-mRNA vaccins,” deelde hij op X.

Genomics-deskundige Kevin McKernan getuigt voor de wetgevende macht van Massachusetts over de DNA-verontreiniging die is aangetroffen in de mRNA COVID-vaccins:

“De sequentie die in deze doses zit, met miljarden kopieën per dosis, heeft een wisselwerking met het P53-gen. Dit is een tumoronderdrukkend gen, dus alles wat een interactie aangaat als een verontreiniging in het gen is een rode vlag.”

“Trap op de rem, koude stop. Je hebt miljarden kopieën van iets dat een wisselwerking heeft met ons tumorsuppressorsysteem.”

“Dit is een risico op kanker. Het staat in de patenten van Moderna. We weten dat het nu in de vaccins van Pfizer zit. Dit moet een rode stop zijn.”

Ook is bekend geworden dat de Surgeon General van Florida, Joseph Ladapo, heeft bevestigd dat er fragmenten DNA zijn gedetecteerd in Covid mRNA injecties. Hieronder de relevante tweet:

Meer experts spraken zich uit over de vaccins en zeiden dat er verbindingen in zitten die frameshifting veroorzaken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/aids-achtige-ziekte-verspreidt-zich-snel-onder-gevaccineerden-waarschuwen-deskundigen/

Britse jongeren willen geen dienstplicht om zo te sterven voor de rijke elite


 je land heeft je nodig als kanonnenvoer  Het zal echt niet zolang meer duren voordat overal in West Europa de dienstplicht opnieuw wordt ingevoerd.

Er staat een oorlog gepland en bij een oorlog is er een grote behoefte aan kanonnenvoer. 


Je ziet het gewoon voor je ogen gebeuren in de mainstream media. Dag na dag komen ze met verhalen over een gefabriceerde Russische bedreiging. Het gebeurt niet alleen in ons land, het gebeurt in alle West Europese landen.

De WEF klanten brullen luidkeels dat wij paraat moeten zijn, niet moeten verslappen en ons moeten voorbereiden op de dreiging uit het oosten.


Degenen die zoals altijd en bij iedere oorlog goed geld verdienen zijn de bankiers van de sekte. Dit verdienen doen ze dan via hun eigen investeringsmaatschappijen zoals Blackrock en Vanguard om maar enkele te noemen.

 blackrock en vanguard verdienen veel geld met de wapenindustrie

Om die wapens te kunnen blijven produceren zijn er wel steeds oorlogen en soldaten nodig.

Bankiers zullen nooit zelf vechten. Dat laten ze over aan het goyim en zo kan dat het steeds meer landen spreken over een komende dienstplicht.

In Engeland is een complete publiciteitscampagne gaande waarbij militaire kopstukken en WEFers zoals Boris Johnson luidkeels roepen dat het tijd wordt voor een dienstplicht.

Het wordt gebracht als een prachtige gelegenheid voor jonge mensen om koning en vaderland te dienen.


Vroeger werkte dit soort dingen, maar tegenwoordig niet meer.

Nu zeggen de jongeren: ‘Waarom zouden wij ergens in het buitenland moeten sterven in een loopgraaf voor het zootje rijke elite?’

Kijk naar de onderstaande video en als dit een doorsnee is van hoe de Britse jongeren denken over vechten voor hun vaderland, dan zullen ze grote moeite hebben om genoeg kanonnenvoer bij elkaar te scharrelen voor alweer een oorlog.

Jongeren zeggen dingen zoals: 'Geef Mark Rutte en Boris Johnson een geweer en stuur ze naar het front waar ze hun eigen oorlog kunnen uitvechten'.

Als overal in West Europa jonge mensen ook weigeren om te gaan vechten voor wat zij noemen ‘de rijke elite’, dan is het heel snel over met oorlog voeren.

We hebben zo het gevoel dat als puntje bij paaltje komt en er niet genoeg soldaten zich melden, Rutte en Johnson opeens heel druk zijn met bezigheden elders.

Eva begrijpt niet waarom ze voor de boeren komen

 vrijdag, 02 februari 2024 11:04   Hits: 3948

  Eva en de boeren   Dat overal in Europa en ook andere delen van de wereld de boeren worden aangepakt is duidelijk.

Wat klaarblijkelijk voor velen niet duidelijk is waarom ze nu iets dergelijks zouden doen.


De opstanden van de boeren worden heviger en wanneer het in dit tempo doorgaat, dan zullen straks misschien hele steden of streken geen voedsel meer krijgen vanwege de enorme blokkades die overal worden opgeworpen.

Voor veel mensen is het absoluut niet duidelijk waarom dit alles gebeurt.


Ook niet voor Eva Vlaardingerbroek en omdat ze dat niet weet gaat ze zelf maar filosoferen over een mogelijk motief.

Haar conclusie is dat wij, het volk, steeds armer zullen worden en ‘zij’ steeds rijker en dat er misschien zelfs een punt komt waarop wij honger zullen leiden. En aangezien zij het anders ook niet weet, dan moet dit wel het motief zijn.

Haar sidekick Jordan Peterson vult het aan door te zeggen dat het een ‘criminele scam’ is.



Zowel Peterson als Vlaardingerbroek komen voor op het lijstje ‘gatekeepers’ van Amazing Polly.
Mensen die volgens Polly voor een groot deel worden aangestuurd door de Israëlische veiligheidsdiensten.

Ze zijn altijd druk in de weer met het ‘bestrijden’ van onrecht, maar zorgen er altijd voor dat de echte daders buiten schot blijven.

Al langere tijd zijn wij slachtoffer van een occulte oorlog tegen onze beschaving. Een satanische oorlog, uitgevoerd door een sekte die als doel heeft om de mensheid tot slaaf te maken.

Waar het werkelijk om gaat is al lang geleden beschreven door mensen zoals William Guy Carr in zijn boek ‘Pawns in the game’, pionnen in het spel.

Carr ontdekte dat datgene waar wij mensen mee te maken hebben niet van vlees en bloed is, maar dat het een spirituele duisternis is die de macht heeft over alle belangrijke en machtige mensen op onze wereld.

Lucifer is de slimste en meest intelligente wezen in de hemelen en omdat hij puur geest is kan hij niet worden vernietigd. Zijn macht was en is dermate groot dat hij erin slaagde om eenderde van de engelen aan zijn kant te krijgen omdat hij claimde dat het plan van God voor de wereld veel te zwak is. Dit, omdat het erop is gebaseerd dat mindere wezens kennis kunnen vergaren, liefde kennen en uit respect en besef van eigen onvolkomenheden vrijwillig God willen dienen.

De Luciferiaanse ideologie echter zegt dat macht alles is. Het claimt dat wezens die aantoonbaar over een hogere intelligentie beschikken het recht hebben om de minder bedeelden te regeren, omdat de massa niet weet wat goed is voor hen. Deze Luciferiaanse ideologie is wat wij vandaag de dag totalitarisme noemen.

Met bovenstaande in het achtergrond gaan we een stuk vooruit in de geschiedenis van de mensheid naar het jaar 1770, waar in Duitsland de Joodse en door de Jezuïeten opgeleide professor Adam Weishaupt de Luciferiaanse ideologie omarmde.

De wat Carr noemt geldleners die zich kort daarvoor hadden georganiseerd als het Huis van de Rothschilds gaven Weishaupt opdracht om de eeuwenoude “protocollen” te herzien. Deze protocollen waren opgezet om de Synagoge van Satan de uiteindelijke controle over de wereld te geven, zodat zij de Luciferiaanse ideologie kunnen opdringen aan het menselijk ras. Op 1 mei 1776 was Weishaupt klaar met zijn taak.

Het plan was de uiteindelijke vernietiging van alle regeringen en religies. Dit doel zou worden bereikt door de massa’s te verdelen in tegenstrijdige kampen in steeds grotere aantallen en op ieder gebied zoals politiek, ras, sociaal, economisch en andere zaken. Weishaupt noemde de massa Goyim (menselijk vee).

De tegenstrijdige kampen zouden worden bewapend en er zou “een incident” worden veroorzaakt, waardoor ze met elkaar in gevecht zouden raken en zichzelf verzwakken. Op deze manier zullen uiteindelijk alle regeringen en religieuze instituten worden vernietigd.

Bovenstaande zal je nooit tegenkomen bij de Gatekeepers want hun doel is om de gate, de poort, te bewaken en de mensen die op zoek zijn naar de waarheid vakkundig het bos in te sturen.

Europarlementariër trekt fel van leer: ‘Stop in godsnaam met luisteren, rebelleer!’ Photo of Robin de Boer Robin de Boer2 februari 2024 16:0063 6.289 1 minuut leestijd


Geef jullie ‘democratisch gekozen’ overheden niet het voordeel van de twijfel, drukte Europarlementariër Christine Anderson (AfD) de toehoorders op het hart tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement. “Dat verdienen ze niet.”

“Ze hebben geen goede intenties,” zei Anderson over onze regeringen. “Nooit. Nog nooit in de geschiedenis is er een politieke elite geweest die zich bekommerde om het welzijn van gewone mensen. En dat is nu niet anders.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gigantische alligator

Je kunt niet ontkomen aan tirannie door te gehoorzamen, benadrukte ze. “Dat is onmogelijk. Dan voeder je een gigantische alligator in de hoop dat jij als laatste wordt opgegeten. Maar je komt vroeg of laat aan de beurt. En dan zul jij degene zijn die verorberd wordt.”

Stop in godsnaam met luisteren

Anderson riep mensen ook op om niet langer te zwijgen. “Laat je horen! Stop in godsnaam met luisteren. Rebelleer. Ze zullen je te grazen nemen als je niet in verzet komt. Geef je stem niet aan mensen die je psychisch mishandelen en de spot met je drijven.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zoon van WEF-oprichter heeft slecht nieuws voor de wereldbevolking


Dit is de eerste democide waarbij de mensheid als geheel is aangevallen. Dat zei voormalig bankier Pascal Najadi, de zoon van één van de WEF-oprichters, in de podcast van Dr. Drew over de ‘coronapandemie’.

Daarnaast hebben we te maken met het wokisme, het transgenderisme en allerlei andere volstrekt bizarre dingen, vervolgde hij.

Ze probeerden een wereldregering te installeren middels een gezondheidspas of QR-code, maar dat gaat zomaar niet, zei Najadi. “Ze hebben gefaald.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De curve loopt omhoog

Nu proberen ze het nog een keer via het zogeheten pandemieverdrag. “Dit is hoogverraad en ongrondwettig. Dit gaat niet werken,” benadrukte hij.

Tijdens de ‘pandemie’ stierven mensen niet door het virus, maar de beademingsapparaten en de middelen die werden toegediend. Er zijn inmiddels 20 miljoen mensen overleden of beschadigd en de curve loopt omhoog, waarschuwde hij.

Arresteren

De komende vijf jaar sterft 30 procent van de 5,7 miljard gevaccineerde mensen, stelde Najadi. “Dat is een feit.”

Zijn vader Hussain Najadi is medeoprichter van het WEF, maar verliet de club van Klaus Schwab in de jaren tachtig ‘uit afschuw’. Nu heeft hij zich tegen de globalistische organisatie gekeerd en roept hij de Zwitserse autoriteiten op om ‘die mensen onmiddellijk te arresteren’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Scheuren in Davos

 Ongerustheid stroomt als honingazijn over het jaarlijkse menshatende feest van de elite.

februari 2, 2024   12

    Cartoon Von der Leyen

Het WEF 2024 in Davos – de belangrijkste bijeenkomst voor globalisten – werd gehouden van 15 tot 19 januari. In veel opzichten was het een bijzondere bijeenkomst, omdat het de eerste was waar de elites een voelbare angst en vrees toonden voor de richting die de samenleving opgaat en de terugslag die ze krijgen van een steeds weerbaarder wordende mensheid, schrijft Simplicius The Thinker.

Officieel domineerden klimaat en mis-/desinformatie de agenda van hun programma, dat gesponsord werd onder de noemer: “Herstel van vertrouwen.”

Waarom zouden de elites kunnen denken dat ze ons vertrouwen hebben geschonden? Je vraagt het je af. Het zal duidelijk worden bij elk gebaar dat ze maken tijdens het verloop van het symposium, dat de elites doodsbang zijn voor hun zelfgecreëerde onrust.

Hier is het volledige rapport dat ze vrijgaven aan de vooravond van de convocatie. Het geheel is gemodelleerd naar de volgende risicohiërarchie, die de twee- en tienjarige vooruitzichten van risico’s toont, gerangschikt in volgorde:


Het is duidelijk dat op korte termijn mis/desinformatie hen de meeste slapeloze nachten bezorgt. Dit is volgens hen te wijten aan het feit dat de komende twee jaar in het teken zullen staan van cruciale wereldwijde verkiezingen waarbij desinformatie een hoofdrol zal spelen. Voor de vooruitzichten van tien jaar slaan ze natuurlijk de klimaatbongo’s voluit omdat dat hun sluwste winstbron blijft.

Vanaf de openingspagina’s beginnen ze met de volgende bekentenis, waarin ze erkennen dat de meerderheid van de aanwezigen gelooft dat het unipolaire wereldmodel in het komende decennium niet langer zal domineren:

Deze transnationale risico’s zullen moeilijker te beheersen zijn naarmate de wereldwijde samenwerking afbrokkelt. In de Global Risks Perception Survey van dit jaar voorspelt twee derde van de respondenten dat een multipolaire orde de komende 10 jaar zal domineren, omdat midden- en grootmachten de huidige regels en normen bepalen en handhaven – maar ook betwisten.


Het gebrek aan zelfbewustzijn van de elites is echter altijd verbijsterend. Als je de pagina’s doorleest, realiseer je je tot je schrik dat alle redenen die ze opnoemen voor het feit dat de wereld naar deze chaotische wateren afglijdt, rechtstreeks wijzen op het wanbeheer van mondiale aangelegenheden door de elites zelf. Ze geloven bijvoorbeeld dat de wereld naar deze ‘gevaarlijk instabiele’ multipolariteit afglijdt omdat het vertrouwen in westerse instellingen, vooral die van het mondiale leiderschap, is afgenomen. Hebben ze zich wel eens afgevraagd hoe dat komt?

De VS en hun vazallen in de VN hebben de ontwikkelingslanden nu al tientallen jaren met voeten getreden door onophoudelijk oorlog, terreur en chaos te voeren waar ze maar wilden. Het zuiden van de wereld zat stil en wachtte zijn tijd af, alleen maar omdat ze niet in staat waren om goed weerstand te bieden. Maar nu ze dat wel kunnen, worden we verondersteld de duizelingwekkende rooftocht van het Westen en het flagrante vertoon van hun hypocriete “Rule of Law” en “Rules Based Order” te vergeten?

Ze komen dicht in de buurt van een schijn van zelfbewustzijn in het volgende gedeelte, waar ze ongekozen miljardairs die door het AI-tijdperk naar nieuwe hoogten van macht en invloed worden gestuwd, noemen als bijzondere zorgen:


Dit komt direct na de aankondiging dat Microsoft zojuist de grens van 3 biljoen dollar market cap heeft overschreden en Apple heeft gepasseerd als ’s werelds meest ‘waardevolle bedrijf’. Apple en Microsoft zijn samen goed voor meer dan 13% van de hele S&P 500.

We hebben met eigen ogen gezien hoeveel macht Bill Gates heeft tijdens zijn opklimming tot een soort ongekozen wereldwijde beleidsbeïnvloeder. Het WEF-rapport vreest terecht dat het ‘zelfverwijzende’ karakter van de groei van AI-startups bedrijven die doorbraken maken in dergelijke technologieën, waaronder quantumcomputing, in staat zal stellen om enorme macht te verwerven door de alomtegenwoordigheid van hun ‘dual-use, general purpose’ technologieën.

Microsofts $3T marktkapitalisatie is een grotere som geld dan het BBP van de meeste landen op aarde. Een enkel bedrijf met zoveel macht kan alleen maar vergeleken worden met de wereldomspannende Oost-Indische Compagnie van de jaren 1600-1800, die haar eigen privéleger had en met gemak hele naties omver kon werpen.

Maar laten we overgaan naar het interessantere aspect dat we dit jaar tijdens het conclaaf zagen: de stille opstand van de globalisten.

Dit jaar kreeg je eindelijk het duidelijke gevoel dat niet alle globalistische technocraten meer op één lijn zitten. Dergelijke groepen functioneren als bijproduct van de zware druk binnen de groep om zich te conformeren aan de opgelegde orthodoxie. Verschillende mechanismen houden de uniformiteit in stand, van zakelijke prikkels tot regelrechte bedreigingen en het bungelen van kompromat. Dus wanneer globalisten in opstand komen tegen zichzelf, het verhaal in twijfel trekken, de heilige agenda doorbreken, is er sprake van een beslissend ‘damdoorbrekend’ moment.

De laatste retraite in Davos werd gekenmerkt door verschillende van zulke momenten. Het meest in het oog springend was de grote ‘globalist-busting’ toespraak van Javier Milei, die door hem werd aangekondigd als “het planten van de ideeën van vrijheid in een forum dat besmet is door de 2030 socialistische agenda.”

In wezen beweerde hij dat hij de bijeenkomst van het WEF had bijgewoond met als enige doel de globalisten van binnenuit te ondermijnen. Maak daarvan wat je wilt, ik ben zelf nogal ambivalent over Milei, met een sterke neiging naar de sceptische kant. Maar het valt niet te ontkennen dat zijn toespraak – vooral de tweede helft – de aanwezige statisten en globalisten een beetje de keel dichtkneep.

Het meest opvallende was dat hij – op het grote podium van het WEF zelf – duidelijk het mandaat van ‘klimaatverandering’ verwierp, of dat de mens verantwoordelijk is voor natuurlijke veranderingen in het milieu. Alleen al deze uitspraak zou je niet verwacht hebben van de tribune van ’s werelds voornaamste klimaatverheerlijkende instelling.

De rest van zijn polemiek was glansloos, omdat hij maar bleef doorzeuren over dat vreselijke paard van de “socialisten”, die hij ervan verdacht de belangrijkste houvast van de WEF-elite te zijn, om zichzelf zo gemakshalve te positioneren als de grote, stoutmoedige beeldenstormer.

In werkelijkheid trekken Schwab en zijn geestverwanten zich niets aan van dergelijke semantische omlijstingen – ze zijn expert in het coöpteren en zich toe-eigenen van elk systeem voor hun doeleinden. Geef ze de controle over een “socialistisch” land en ze zullen hun marionettenleider gebruiken om via “centrale planning” mandaten van bovenaf op te leggen die passen bij hun agenda; geef ze een “vrijemarktkapitalistisch” land en ze zullen hun enorme transnationale bedrijven gebruiken om alle industrieën te ontwortelen en te veroveren en ze op te nemen in het wereldwijde megamonopolie. Met andere woorden: het is niet het ene systeem tegen het andere, het is de mensheid tegen een cabal van financiële elites die het Westerse banksysteem controleren en in het verlengde daarvan alle bedrijven en industrieën.

De volgende op de lijst van de ongekende opstand in Davos: Stephen A. Schwarzman, CEO van Blackstone.

Stephen A. Schwarzman, CEO van Blackstone, vertelde de menigte in Davos dat de VS niet voorbereid is op nog eens vier jaar met tekorten van $ 2 biljoen van Biden, 8 miljoen illegalen die Amerika binnenvallen en een schuld-tot-bbp-verhouding die steeds hoger wordt. Hij heeft gelijk.

Gevolgd door de CEO van JPMorgan Chase, Jamie Dimon, die zeer dringend stelt: “Als je de grenzen niet controleert, ga je ons land vernietigen.”

Deze X-draad ving de verbluffende zeitgeistverschuiving het beste samen:

Er is hier iets extreem belangrijks dat niet wordt erkend, maar degenen die tussen de regels door kunnen lezen, beseffen het en het jaagt mensen de stuipen op het lijf: Elementen uit de klasse van Davos **maken zich op om over te lopen naar de Trump/populistische beweging.**

De wereld op dit moment is angstaanjagend voor de Davos-klasse. Alles gaat fout, de populisten hebben het binnenste heiligdom betreden en zeggen openlijk “jullie zijn het probleem jullie ondergang komt eraan,” en er is een gevoel dat het neoliberale intl. systeem aan de rand van de afgrond staat.

De economie – die de door de VS geleide internationale orde (d.w.z. de neoliberale orde, aka het Amerikaanse imperium) voorlopig overeind houdt – ziet er SLECHT uit. Zelfs als Trump de presidentsverkiezingen zou *verliezen*, is het duidelijk dat er dingen zullen breken.


En ze denken niet dat Trump gaat verliezen. Deze mensen, hoe onwetend ze ook kunnen zijn, zien ook de opiniepeilingen en voelen waar de dingen naartoe gaan.

Dit gevoel van naderend onheil zorgt voor heel veel paniek/ontkenning in kringen van Democraten en neoliberalen. Verkiezingen zijn niet te winnen, opnieuw stelen is deze keer moeilijker omdat iedereen zich bewust is geworden…

De legitimiteit van hun systeem (“meritocratie”/expert rule) stort in elkaar (“adults in the room” is nu een lachertje), de internationale omgeving houdt geen stand (zie: Oekraïne, Israël, Taiwan, de Rode Zee, etc), de regenboogcoalitie thuis begint uit elkaar te scheuren…

Democraten en neoliberalen – die 8 jaar lang zichzelf en iedereen ervan hebben overtuigd dat Trump een aanstaande dictator is – zijn ervan overtuigd dat de Oranje Hitler op het punt staat de Reichstag over te nemen. En op dit moment heeft Trump gezegd “fuck it, ik zal het monster zijn dat jullie denken dat ik ben.”

Maar het zit zo: terwijl Democraten en progressieven schreeuwen dat hun schip zinkt en het ijskoude water wacht, kijken sommige van de koelere neoliberale centristen naar de reddingsboten en denken “…eigenlijk is er hier misschien een uitweg.”

Voor deze klasse types uit Davos is dit niet hun eerste rodeo. Deze geldschieters/bedrijfstypes hebben de opkomst van Poetin en de zuivering van de oligarchen meegemaakt, Xi die hetzelfde deed en “eisen” stelde aan bedrijven die toegang tot de markt wilden, enz.

Nu gelooft een groot aantal van hen *echt* dat een herhaling daarvan voor de VS in het verschiet ligt. Omdat ze willen overleven, zullen op zijn minst sommigen van hen bereid zijn om een deal met de spreekwoordelijke duivel te sluiten. Vooral als hij hint “meld je nu aan of anders.”

“En wat als ik me NIET inschrijf?” redeneren ze. “Wil ik ECHT het risico nemen dat ik op de vuilnislijst van de Trump-administratie sta? In een populistische, anti-elite omgeving? Met een dreigende recessie/depressie? In een steeds meer multipolaire globale omgeving?”

…. Dus als je een type uit de Davos-klasse bent – in de financiële wereld, private equity, multinationals, bepaalde denktank-/academische/non-profittypes die afhankelijk zijn van politieke connecties – is je instinct om koste wat het kost te OVERLEVEN. Als dat een deal met de populist betekent, nou dan…

De OP komt uit dit nieuwe Bloomberg-artikel:


https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-01-19/davos-sees-the-global-economy-settling-into-strange-new-dynamic

Het zeskoppige panel kreeg de opdracht om de stemming in Davos samen te vatten na een week waarin de deelnemers de neiging hadden om de mondiale vooruitzichten in een dapper daglicht te stellen en de waarschijnlijkheid te benadrukken dat een diepe recessie waarschijnlijk zal worden vermeden ondanks ongekende monetaire verkrapping om de inflatie onder controle te krijgen.

Het artikel vat de stemming samen als gespannen, waarbij de piekerende elites zelfs openlijk de mogelijkheid aanhaalden dat de dollar zou worden onttroond als wereldwijde reservemunt:

“Als we dit (begrotingsproblemen) niet oplossen, gaat er iets gebeuren met de dollar,” zei hij. “Als de Verenigde Staten hun fiscale zaken niet op orde krijgen, gaan mensen op een gegeven moment doen wat ze jaren geleden deden met het Britse pond en de Nederlandse gulden.”

Sommigen bleven ‘dapper maskers’ dragen, maar anderen spraken hun ongeloof uit over wat er gebeurt:

Professor Ken Rogoff van Harvard University maakte zich zorgen dat “de geopolitieke situatie is zoals ik nog nooit heb gezien in mijn professionele leven.”

De kroon op de ontgoocheling van het WEF kwam van Kevin Roberts, voorzitter van de Heritage Foundation, die met zijn unieke welsprekende insnijding de breedgeschouderde technocraten een lesje leerde.

Roberts’ polemiek is wat Javier Milei wilde zijn. Hij gaf de stoffige elites op hun donder en ontdeed ze van precies die kwesties die alle anderen zo bang zijn om aan te snijden. De waarheid is dat veel van de elites van de wereld – zelfs van de ogenschijnlijk globalistische snit – het niet eens zijn met de extremere verschuivingen van de laatste tijd. Ze weten gewoon dat ze de waterkan moeten dragen voor BlackRock en co. om bepaalde zakelijke en sociale ‘straffen’ te vermijden.

Daarom is de kans vrij groot dat we in de komende jaren een soort heroriëntatie zullen zien: de meer redelijke onder hen zullen terugschakelen naar de kant van de rationaliteit. In dat licht kan de bijeenkomst in Davos worden gezien als een van de vroege canarie-in-koolmijn-momenten voor de richting van de dingen.

De elites zijn gestratificeerd zoals alles, wat betekent dat de meer radicale en marginale contingenten de lans van de voorhoede zullen blijven dragen om door te stoten naar nieuw terrein. Daarom zijn de ultra-radicalen onder hen, ondanks de duidelijke breuken en nervositeit die voor het eerst hun klasse overspoelen, doorgegaan met het naar voren schuiven van hun extreme platforms.

De nieuwste bedreiging die in Davos als prototype wordt gebruikt, is ‘Ziekte X’:



Natuurlijk is het doel van dit soort angstzaaierij om onze botten genoeg te laten rammelen zodat de inkt van de mRNA gentherapie goedkeuringen niet droogt via de eeuwenoude ‘eindeloze spanning strategie’, evenals het aankleden van de psychologische tafel voor de eventualiteit van een nieuwe neppandemie om ons vast te zetten op een ander belangrijk punt, waardoor het mogelijk wordt om een andere historische financiële of verkiezingsfraude in de doofpot te stoppen.


De klimaatagenda kreeg zoals gewoonlijk de hoogste prioriteit tijdens het evenement. Enkele van de herkenbare hoofdrolspelers die jarenlang onvermoeibaar de frauduleuze kei de heuvel op hebben gerold, voerden opnieuw hun kletspraatjes voor het koor:


De winnaar voor de meest flagrante aanval op de rationaliteit was de Zwitserse bankier Hubert Keller voor zijn lezing over hoe slecht koffie is voor het milieu, met de implicatie dat mensen met een geweten er veel minder van zouden moeten drinken (om nog maar te zwijgen van de nog ernstiger implicatie dat de elites op een dag helemaal voor onze koffie zullen komen):

“Telkens als we koffie drinken, brengen we CO2 in de atmosfeer.”

Le eyeroll.

En terwijl deze geharnaste dandy’s zich een weg tête-à-têtsten door de perverse zalen van Klaus Schwab’s Imaginarium, waren de onderdrukte hordes buiten in de vervloekte no-go-zones van hun demesnes in een Bacchanaalse razernij uitgebarsten; de Parijse rite in het bijzonder was een offertorium voor eeuwen:


Macron speelde de hele tijd met de Zweedse royals – onverschillig voor de zielenkreet van zijn volk.

Juxtaposition évocatrice!

De veroordelingen beperkten zich niet tot koffie, maar zoals gewoonlijk tot de hele voedselvoorraad, waarvan de elite beweert dat die de planeet ‘verkoolt’:


Het bedrijfsnieuws deed mee aan de gechoreografeerde Malthusiaanse intocht. Dit segment classificeert kinderen effectief als koolstofophopers.

Een milieulobbyist vertelde kijkers van de Britse nieuwszender GB News dinsdag dat het krijgen van kinderen een “morele kwestie” is vanwege de hoeveelheid koolstof die ze in de loop van hun leven zullen produceren.

Donnachadh McCarthy stelde dat mensen minder kinderen zouden moeten krijgen en dat het krijgen van slechts één kind “geweldig” is.

Ondertussen stonden de Europese hoofdsteden in vuur en vlam – de supermarkten in het dystopische Parijs waren leeg vanwege de wijdverspreide stakingen van boeren.

Zelfs gisteren, toen de Europese leiders bijeenkwamen op de EU-top in Brussel, gonsde het van de verwoestingen om hen heen; een standbeeld van industrieel John Cockerill werd vlak voor het parlement symbolisch onttroond:

Rubberen kogels en waterkanonnen werden ingezet tegen honderden Europese boeren die donderdag protesteerden buiten het gebouw van het EU-parlement in Brussel. De boeren gooiden eieren, staken vuurwerk af en stichtten brand in de buurt van het gebouw, terwijl ze eisten dat de Europese leiders zouden stoppen met het straffen van hen met meer belastingen en stijgende kosten, opgelegd om een zogenaamde ‘groene agenda’ te financieren.

Maar maak je geen zorgen, het Witte Huis geeft het goede voorbeeld door John Kerry te vervangen door een nieuwe ‘gezondere’ klimaatszaar:


https://www.reuters.com/world/us/white-houses-podesta-replace-kerry-us-climate-envoy-wash-post-2024-01-31/

Voel je je niet opgelucht dat enkele van de knapste koppen van deze regering worden ingezet voor de meest dringende taken?

Maar de laatste, meest verontrustende focus van de globalisten lag op ‘desinformatie’. Het meest opvallende was dat hun toon overeenkwam met de urgentie die werd uitgedrukt bij andere kwesties die eerder werden geschetst. Ook hier gaven ze blijk van een groeiende angst om de narratievenoorlog te verliezen en de bevolking van zich te vervreemden.

Dit kwam op de hielen van ingrijpende ontslagen in de hele nieuwsmedia en publicatie/drukindustrie:


ZeroHedge deed er ook verslag van:


Iedereen gaat ten onder!


BuzzFeed en Vice Media, twee lievelingen van digitale media die de afgelopen jaren zijn gekrompen in omvang en relevantie, zullen waarschijnlijk nog kleiner worden.

BuzzFeed, waarvan de aandelen meer dan 97% van hun waarde hebben verloren sinds het bedrijf in 2021 naar de beurs ging, wil zijn voedselsites Tasty en First We Feast verkopen, volgens mensen die bekend zijn met de situatie. Ondertussen is Fortress Investment Group, die vorig jaar Vice overnam tijdens een faillissement, in gesprek om de op lifestyle gerichte site Refinery29 te verkopen, aldus andere mensen.

Dus wat is het probleem precies – waarom is de hele industrie ‘aan het instorten’, zoals Lorenz het uitdrukte? En waarom tonen de elites plots zo’n zeldzaam en ongewoon zelfbewustzijn in hun afschuw om vervangen te worden?

Het WEF-symposium deed een poging om het dilemma op te lossen.

Ze geven toe dat mensen eigenlijk, voor één keer, verantwoording eisen van hun journalistiek. Ze willen weten hoe hun nieuws afkomstig is, waar het vandaan komt en waarom. Dit is na jaren van corporate nieuwsverkopers die hun gratis ritje als vanzelfsprekend beschouwden, hun eigen betrouwbaarheid en geloofwaardigheid volledig uitholden door het onderste uit de kan te halen, regels te omzeilen en over het algemeen zeer onethische en gepolitiseerde ‘ongeschreven regels’ te volgen. Dit omvat moderne nieuwe normen zoals luie “anonieme bronnen” die de plaats innemen van duidelijke gepolitiseerde lekken, en dat soort dingen.

Maar het grootste probleem is natuurlijk de nieuwe dominantie van social en alt-media – een onderwerp dat ik uitgebreid heb behandeld in dit artikel:

Oude media zijn een verouderd, achterhaald relikwie

The Fourth Estate Heel lang geleden speelde wat we nu journalistiek noemen een belangrijke rol in een maatschappij die verstoken was van communicatie over lange afstand. Lang voor het internet, of zelfs telegraaf en telegram, was er geen echte manier voor mensen om meer te weten te komen over gebeurtenissen in een andere provincie of staat, laat staan een ander deel van de wereld. – Lees volledig verhaal

Vooral sinds Musk met zijn overname van X de vangrails heeft verlaagd, stroomt [meestal] vrije informatie ongehinderd door de verouderde relikwieën van de corporate media. Dit is de voornaamste reden waarom het Davos consortium ‘desinformatie’ bovenaan de lijst van vijanden heeft gezet in hun korte termijn tijdlijn.

Het is dan ook geen verrassing dat ze de uitrol door de EU van de “Digital Services Act” noemt als het hoogtepunt in het bedwingen van deze existentiële ‘vrijheid van meningsuiting’ bugbear die hen zo van streek heeft gemaakt. De DSA is een onderwerp waar ik ook op ben ingegaan:

Censuur Clampdowns Redux + EU DSA Rollout

Terwijl overal ter wereld de gemoederen verhit raken en de samenleving het cruciale verkiezingsjaar ingaat, krijgt de strijd om het narratief vorm. Het Israëlische conflict heeft ons niet alleen de ogen geopend voor de kwetsbaarheid van het gevestigde narratief, maar ook voor onze vrijheid van meningsuiting over de meest gevoelige kwesties. En het blijkt, voor het establishment, – Lees volledig verhaal

En dan hebben we het nog niet eens over het vooruitkijken naar de massale onderdrukking die er zeker aan zat te komen, gezien hoe erg het vertrouwen van het establishment was aangetast.

Is het per slot van rekening een wonder dat dit soort mensen er maar niet achter komen waarom niemand ze meer serieus neemt?


Het bovenstaande is trouwens geen grap. Verschillende van de gevestigde nieuwsgrootmachten hebben onlangs de lakse censuur van China gehekeld toen het ging om hun gouden gans Israël: NYTimes en CNN onder hen. Had je ooit gedacht dat je zou meemaken hoe de omgekeerde Orwelliaanse propaganda zo’n wending neemt dat China wordt gehekeld omdat het te vrij is?

De mensen die ons de les hebben gelezen over de gevaren van buiten de lijntjes lezen, zijn nu doodsbang dat we hen hebben genegeerd en zelf blijven nadenken.


Dat is het probleem met deze globalisten, om hun misdaden te verbergen moeten ze blijven verdubbelen – maar om dat te doen moet je steeds meer moeite doen en steeds meer onwaarschijnlijke en onzinnige puntjes met elkaar verbinden en excuusgymnastiek toepassen. Het lijkt een beetje op de relativiteitstheorie en de lichtsnelheid: hoe dichter je bij de snelheid komt, hoe belachelijker onrealistischer de energievereisten worden.

Het lijkt er steeds meer op dat de elites hun 0,99c-niveau bereiken en dat de absurditeit van hun gelaagde hersenspinsels bijna uit hun voegen barst.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/scheuren-in-davos/

Europa’s deugdzame zelfmoord

Wanneer Duitsers in groten getale samenkomen en zij kijken niet naar Bruce Springsteen die in 1988 Born In the USA opvoert vanaf de andere kant van een betonnen muur, dan doordrenkt een giftige infusie van assimilatie-hysterie de menigte en verspreidt zich over ieder individu, en dan gebeuren er meestal slechte dingen, schrijft The Good Citizen. … Meer lezen overEuropa’s deugdzame zelfmoord

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/europas-deugdzame-zelfmoord/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...