donderdag 11 januari 2024

Hoeveel mensen trappen hier nu nog in

donderdag, 11 januari 2024 10:11   Hits: 2630

 mensen worden slimmer   Als de nepcoronapandemie ons iets positiefs heeft gebracht, dan is dat wel het feit dat er minder mensen zijn die overal intrappen.

Mensen die keihard beginnen te lachen als ze weer eens een witwasartikel in de MSM zien verschijnen.


Het volgende bericht is verschenen bij alle Main Stream Media kanalen.

Ernstig zieke coronapatiënten die aan het begin van de pandemie hydroxychloroquine kregen voorgeschreven, hadden volgens een Franse overzichtsstudie een 11 procent hogere kans om te overlijden dan mensen die het middel niet kregen. Daaruit volgt dat duizenden mensen destijds zijn overleden aan de bijwerkingen van het medicijn, dat al decennia op de markt was en uiteindelijk niet geschikt bleek om coronapatiënten mee te behandelen.

De werkelijke reden dat hydroxychloroquine geen goede resultaten mocht laten zien bij coronapatiënten was het feit dat de dodelijke ‘coronavaccins’ alleen een noodgoedkeuring kregen omdat er geen middelen beschikbaar zouden zijn waardoor mensen konden genezen.

HCQ werd decennia geleden op de markt gebracht om ziekten als malaria en reumatische artritis te behandelen. Dat het middel waarschijnlijk meer kwaad dan goed deed bij opgenomen coronapatiënten, werd in de loop van 2020 steeds duidelijker. Onderzoekers van onder meer de Universiteit van Lyon hebben nu op basis van 44 onderzoeken uit 6 landen, waaronder Frankrijk, de VS en Turkije, berekend hoeveel toch al ernstig zieke mensen door toedoen van het medicijn zijn overleden.

Het onderzoek waar naar wordt verwezen is het soort onderzoek dat ze ook bij de klimaatzwendel gebruiken.

Ze maken een bepaald model, gebaseerd op aannames en schattingen en dat wordt dan vervolgens gebracht als waarheid.

Zo staat er in de titel van het onderzoek dat het een schatting betreft en zie je daar verder het volgende staan.

We schatten de wereldwijde sterfte in het ziekenhuis als gevolg van HCQ-gebruik door het sterftecijfer, de HCQ-blootstelling, het aantal gehospitaliseerde patiënten en het verhoogde relatieve risico op overlijden met HCQ te combineren.

Kortom, we gooien een aantal zaken in een hoge hoed en wat er dan uitkomt beschouwen wij als mensen die zijn gestorven als gevolg van het gebruik van HCQ.
Erick van Dijk schreef eerder het volgende over dit middel:

Ook wordt nog maar eens herhaald dat een noodautorisatie voor deze prikken werd afgegeven omdat het o zo erg was en dat er geen enkele alternatieve behandeling was. In dat kader wordt nog gememoreerd aan de getuigenis van Zuid Afrikaans huisarts Shankara Chetty, die groot succes boekte met de niet bestaande alternatieven Hydroxychloroquine en Ivermectine. Op eigen grond kunnen we in dit verband opnieuw refereren aan de Venlose huisarts Rob Elens.

Waarom bovengenoemde onderzoeken nu tevoorschijn komen wordt duidelijk als je leest en ziet wat Dr. Chetty allemaal heeft te vertellen:

Iemand die daar heel anders over denkt is de Zuid-Afrikaanse arts Dr. Shankara Chetty. Dit is niet zomaar een doorsnee arts, maar zo langzamerhand een gerespecteerde autoriteit. Een huisarts die meer dan 7.000 patiënten heeft behandeld voor de corona/griep, waarbij niet één van zijn patiënten in het ziekenhuis is beland of gestorven.

Dr. Chetty heeft ook een uitgesproken mening over de reden van vaccinaties. Die reden is volgens hem niet om mensen te beschermen, maar juist om ze uit te roeien.

Hij noemt het spike eiwit dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt nadat men is ingespoten met de experimentele gentherapie één van de meest dodelijke wapens die de mensheid ooit heeft gemaakt.

Het doel van dit wapen is dan ook om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het eigenlijk merkt. Hij noemt het een vergif met een agenda.

Hij zegt verder dat we nu kunnen zien dat de wanden van de bloedvaten worden beschadigd door de spike eiwitten. Dit is iets dat inmiddels door meerdere artsen en onderzoekers is gemeld.

Omdat de vetbolletjes met instructies voor de cellen om het spike eiwit aan te maken door het gehele lichaam reizen, worden deze spike eiwitten ook op allerlei verschillende plekken in het lichaam aangemaakt.

Omdat de spike eiwitten door het menselijk immuunsysteem worden gezien als indringers zal er een soort kettingreactie van auto-immuunziektes plaatsvinden. Het lichaam gaat zichzelf aanvallen en daardoor zal het heel moeilijk worden om deze aanvallen bij het “vaccin” in de schoenen te schuiven.

De oorzaken waaraan mensen zullen sterven zullen heel divers zijn, waardoor het heel moeilijk zal worden om naar één bepaalde oorzaak te wijzen. Daarom is het spike eiwit ook één van de meest ingenieuze wapens ooit gemaakt.

De “vaccins” zullen vooral ook mensen treffen die al lijden aan bepaalde ziektes. Deze ziektes zullen door de spike eiwitten vele malen verergeren. Mensen met kanker zullen opeens een versnelde toename zien van de groei van tumoren en wanneer deze doodgaan, dan zijn ze overleden aan kanker. In werkelijkheid zijn ze gedood door de auto immuunreactie van het lichaam op de spike eiwitten, maar dat is nooit te bewijzen.

Mensen die lijden aan diabetes of die al beschadigde bloedvaten hebben en mensen met hoge bloeddruk zullen veelal te maken krijgen met beroertes en hartaanvallen.

Daarom is het volgens Dr. Chetty zo belangrijk dat mensen begrijpen wat de bedoeling is van deze “vaccins”.

Dat er een reden is voor de enorme dwang om iedereen te vaccineren. De reden is dat men is begonnen met het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking zonder dat iemand argwaan krijgt en erachter komt dat mensen worden gedood door het spike eiwit.

Er is volgens Dr. Chetty geen sprake van een coronavirus omdat deze nog nooit is geïsoleerd, maar wel van een door mensen gemaakte ziekteverwekker. In feite zijn dat ook spike eiwitten die op beperkte schaal veroorzaken wat de “vaccins” op grote schaal doen.

Deze ziekteverwekker was nodig om ervoor te zorgen dat een aantal mensen, vooral met bestaande medische condities, ziek werden en stierven, zodat op grote schaal (gedwongen) vaccinaties kunnen worden uitgevoerd, waardoor het echte wapen wordt gelanceerd.



Videolink

UK Covid Vaccine Investigation 'Unexpectedly' Postponed

It took less time to develop Covid Vaccines than it does to start the investigation

The long-awaited “Covid vaccine inquiry” has been postponed for mysterious reasons.

https://www.bbc.com/news/health-67935037

The hearings have been postponed to occur ‘after the general election.’

The Covid inquiry will not start hearing evidence about the development of vaccines and other drugs this summer, as originally planned. Witness hearings will be postponed until a later date, likely to be after the next general election.

Interestingly, it took roughly eleven months to develop, test, and approve COVID-19 vaccines. The UK’s own AstraZeneca vaccine development started in February 2020, and the MHRA approved it in December 2020. However, it will take longer than that even to begin the UK Covid vaccine investigation.

When there is a will, there is a way. Here, we are witnessing the opposite: the UK’s powers-to-be want to postpone the COVID vaccine investigation for as long as possible and, most importantly for them, until after the next election.

The investigation into vaccines was meant to look in detail at the rollout of jabs across the UK, including the setting up of the UK vaccines taskforce and the role of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation.

It will also cover concerns around vaccine safety, including any suggested link between the jabs and heart issues, and whether reforms are needed to the scheme which is meant to pay out if an individual's health is damaged after taking the jabs.

No timing has been given for the postponed hearings, with further details promised "in the next few weeks".

It is thought the decision is likely to push that part of the inquiry until after the next general election, which has to take place before 28 January 2025.

Why the connection to the ‘general election’? Is that related to the incumbents’ desire to keep their elected positions, which could be threatened by the ‘vaccine inquiry’? Are there hopes that COVID vaccine skeptics like Andrew Bridgen will lose their districts?

Are they hoping the general public will forget “Covid vaccines” by then?

Will there ever be an honest official “Covid inquiry”?

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

Minister Demir wil volledige uitrol digitale meter herbekijken: “Is het sop de kool wel waard?”

 

     © Photo News / Joel Hoylaerts / Photonews

Omdat de kosten van de digitale meter hoger oplopen dan gedacht, wil Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) de verplichte installatie terug herbekijken. “Ik wil weten of het sop de kool überhaupt wel waard is.”

Lorenzo Terrière, Karel Lattrez 11-01-24, 10:10 Laatste update: 13:20

Tegen eind 2024 moet 80 procent van alle aansluitingen in Vlaanderen de omschakeling hebben gemaakt naar een digitale meter, zo zegt de huidige wetgeving. Maar uit een studie blijkt nu dat de kosten voor de verplichte installatie veel hoger zijn dan gedacht. Daarom stelt een advies van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) dat die doelstelling van 80 procent (en zelfs 100 procent procent tegen 2029) nog eens goed herbekeken moet worden.

Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) plaatst zich nu op dezelfde lijn: “Het decreet dat de uitrol tot 100 procent regelt, werd in april 2019 door het Vlaams Parlement goedgekeurd in de periode vóór ik minister was, maar het advies van de SERV getuigt vooral van gezond verstand.”

De SERV merkt terecht op dat we na vijf jaar veel meer weten over wat kan en niet kan, en wat het kost en opbrengt

Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA)

Volgens Demir zijn de marktomstandigheden veranderd, nu ook netwerkbeheerder Fluvius met stijgende investeringskosten kampt. Die worden doorgerekend in de energiefactuur: “De kostenbatenanalyse die de VREG (Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, red.) eerder opleverde was positief, maar de SERV merkt terecht op dat we na vijf jaar veel meer weten over wat kan en niet kan, en wat het kost en opbrengt. Bovendien zien we ook heel wat problemen bij netbeheerder Fluvius bij de uitvoering van hun kerntaken én is er de gigantische stijgende rente.”

Demir wil daarom het ritme van de verplichte uitrol herbekijken: “Ik schaar me dan ook achter het advies van de SERV en vraag aan de VREG om een nieuwe kosten batenanalyse te maken voor de volledige uitrol van de digitale meter. Specifiek wil ik weten of bij de doelstelling van 100 procent digitale meters tegen eind 2029, gezien de 80 procent tegen eind 2024, het sop überhaupt de kool waard is. Op basis daarvan kan samen met het parlement bekeken worden of een decreetswijziging nodig is.”            

https://www.hln.be/binnenland/minister-demir-wil-volledige-uitrol-digitale-meter-herbekijken-is-het-sop-de-kool-wel-waard~a530cc3a/

‘Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan moord op gehandicapten’


De Nederlandse regering heeft zich schuldig gemaakt aan moord op gehandicapten, schrijft Willem van Nijnanten voor het magazine Gezond Verstand.

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat de regering wist dat de bijwerkingen van het AstraZeneca-‘vaccin’ zo ernstig zijn, dat meerdere landen staakten met het toedienen daarvan. Desondanks bleef Nederland gewoon doorprikken.

Vernietigingsprogramma van nazi-Duitsland

Een interne memo van het ministerie van VWS laat zien dat men de inferieure en levensbedreigende inhoud van de injecties tijdens de AstraZeneca-pauze bleef spuiten in de lichamen van personen die afhankelijk zijn van een PGB (Persoonsgebonden budget), waarmee zowel kinderen als volwassenen met een beperking, aandoening of stoornis worden bedoeld, merkt Van Nijnanten op.

Door zulk handelen heeft de regering zich in het sinistere rijtje geschaard van Waffen SS-Gruppenführer Karl Brandt en andere uitvoerders van Aktion T4, stelt hij. Daarmee doelt hij op het vernietigingsprogramma van nazi-Duitsland. “Dezelfde uitgangspunten haalt Yuval Harari […] letterlijk aan.”

Ontvanger mag de fabrikant niet kiezen

Na de pauze kreeg het zorgpersoneel de overschotten toegediend. De meldingen van ernstige bijwerkingen bleven binnenkomen. De betrokken ambtenaren wensen dat de ontvanger van de prik de fabrikant ervan niet mag kiezen. De burger mag vooral de ernst van de bijwerkingen, dood of letsel, niet kennen, schrijft Van Nijnanten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De Jonge (Nederland) tot de grond toe afgefakkeld: ‘Het beste tv-moment, nu al van 2024’


Jack van Gelder zou Hugo de Jonge geen geschikte opvolger vinden van Ahmed Aboutaleb als burgemeester van Rotterdam. Dat zei hij bij De Oranjewinter.

“Het kan toch niet waar zijn dat Hugo de Jonge burgemeester van Rotterdam [gaat worden]. De man heeft overal gefaald. Die lult maar wat. Het is echt verschrikkelijk. Alles wat die man in z’n handen heeft gehad, is fout gegaan. Alleen z’n schoenen heeft-ie goed aan kunnen doen. De man kan niets!” fulmineerde Van Gelder.

En die zou dan burgemeester worden van één van de belangrijkste steden van Nederland? De man kan écht niets. Heeft overal gefaald, voegde Van Gelder toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eindelijk iemand die het durft te zeggen

Het fragment maakt veel reacties los. “Klopt als een bus,” zegt neuroloog Jan Bonte, die dit nu al het beste tv-moment van 2024 vindt.

Gemeenteraadslid in Alkmaar Jan Hoekzema voegt toe: “Eindelijk iemand die het durft te zeggen.”

Deze man kan niet verbinden

“Hugo de Jonge heeft haat gezaaid en voor polarisatie tussen mRNA-gevaccineerden en ongevaccineerden gezorgd. Hugo de Jonge kan alleen om die reden al geen burgemeester worden,” vindt huisarts Els van Veen.

“Hugo de Jonge staat symbool voor de uitsluiting en discriminatie van miljoenen Nederlanders op basis van hun medische status. Door Hugo de Jonge is er tweespalt ontstaan in ongelooflijk veel families en tussen heel veel vrienden. Deze man kan niet verbinden en dat is wat een burgemeester zou moeten doen,” licht ze toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ex-vicepresident Pfizer Mike Yeadon draagt indringend gedicht voor: ‘Laat ze hier niet mee wegkomen’


Een jaar geleden schreef Margareth Anna Alice een gedicht over de coronatirannie. Een gesprek met oud-vicepresident van Pfizer Mike Yeadon vormde de inspiratie voor het gedicht. Alice heeft nu een video gepubliceerd waarin Yeadon het gedicht voordraagt.

Hij zegt onder meer dat de Armeense genocide, de Holodomor, Endlösung, Grote Sprong Voorwaarts en Killing Fields geen vergissing waren. Datzelfde geldt voor elke andere genocide, inclusief de Grote Democide van de jaren 2020.

Er is niets ‘mislukt’, het was geen ‘geknoei’, het was geen ‘blunder’, het was geen ‘incompetentie’, ‘gebrek aan kennis’ of ‘spontane massahysterie’. Het is zorgvuldig gepland.

De modelleurs projecteerden de leugens, de testers bedachten de crisis, de wetenschappers verzonnen de bevindingen, de organisaties riepen de noodtoestand uit, de regeringen trokken de muren op, de ministeries herschreven de regels, de politici namen de wetten aan, de bankiers installeerden het controlesysteem.

De stromannen wasten het geld wit, het ministerie van Defensie plaatste de orders, de bedrijven voerden de contracten uit, de regelgevers keurden de oplossing goed, de wetten beschermden de aannemers, de agentschappen negeerden de signalen.

Laat ze hier niet mee wegkomen

De psychologen ontwierpen de berichtgeving, de propagandisten scandeerden de leuzen, de censureerders legden de vragenstellers het zwijgen op, de ordetroepen vertrapten de andersdenkenden.

We werden geterroriseerd, we werden geïsoleerd, we werden psychologisch gemanipuleerd. We werden ontmenselijkt, we werden verwond, we werden gedood.

“Laat ze hier niet mee wegkomen,” besluit Yeadon.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...