woensdag 7 februari 2024

Mr Bean acteur beschuldigd van slechte verkoop elektrische auto’s

 februari 7, 2024   7 

 

   Antonio Zugaldia / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde milieu-organisatie Green Alliance heeft acteur en komiek Rowan Atkinson ervan beschuldigd een high-profile obstakel te zijn voor de inspanningen van de regering om voertuigen op fossiele brandstoffen uit te faseren tegen 2035, schrijft RT.

In een toespraak tot het House of Lords op dinsdag beweerde een vertegenwoordiger van de groep dat een opiniestuk dat Atkinson in juni 2023 had geschreven in de Guardian “een van de meest schadelijke artikelen” was voor de “netto-nul”-doelstelling en het gebruik van EV door het publiek.

In zijn opiniestuk stelde Atkinson, die zichzelf beschreef als een “autoliefhebber” en een “early adopter” van EV’s, dat hij weliswaar graag een hybride en een volledig elektrische auto bezat, ook al waren ze “een beetje zielloos”, maar dat hij zich in toenemende mate “gedupeerd” voelde door beweringen dat EV’s een “wondermiddel voor het milieu” zijn.

De acteur bekritiseerde het gebruik van lithium-ion batterijen in EV’s, waarbij hij onderzoek aanhaalde dat aantoont dat de uitstoot van broeikasgassen tijdens de productie van elektrische auto’s 70% hoger ligt dan bij de productie van benzineauto’s. De grootste boosdoener, zei Atkinson, waren de “absurd zware” accu’s, die naar schatting maar 10 jaar meegaan. “Het lijkt een perverse keuze van hardware om de strijd van de auto tegen de klimaatcrisis te leiden,” schreef hij.

Atkinson suggereerde dat de noodzaak van elektrische voertuigen als oplossing voor de klimaatcrisis teniet gedaan zou kunnen worden door automobilisten aan te moedigen geen nieuwe auto’s meer om de drie jaar te kopen en hun voertuigen langer te houden. Een andere oplossing die de acteur voorstelde was het onderzoeken van manieren om het gebruik van schonere synthetische brandstoffen te vergroten.

 

“Ik heb het gevoel dat onze wittebroodsweken met elektrische auto’s ten einde lopen, en dat is geen slechte zaak,” concludeerde de acteur.

In haar brief aan de milieu- en klimaatveranderingscommissie van het House of Lords benadrukte de Green Alliance dat Atkinson’s standpunten misleidend waren en beweerde dat zijn zorgen over elektrische auto’s “ronduit ontkracht” waren.

“Helaas bereiken factcheckers nooit hetzelfde brede publiek als de oorspronkelijke onjuiste bewering, wat de noodzaak benadrukt om te zorgen voor hoge redactionele standaarden rond de netto-nul overgang,” zei de groep.

Andere problemen die het uitfaseren van voertuigen met verbrandingsmotoren in het land in de weg staan zijn onder andere onvoldoende oplaadinfrastructuur, hoge prijzen voor nieuwe EV’s in vergelijking met hun benzine- en dieselalternatieven en een “gebrek aan duidelijke berichtgeving van de overheid voor de lange termijn.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mr-bean-acteur-beschuldigd-van-slechte-verkoop-elektrische-autos/

Rusland begint met de bouw van 15-MINUTEN STEDEN in gevangenisstijl

 02/06/2024 // Ava Grace // 2,9K Weergaven

Tags: 


Rusland is begonnen met de bouw van een 15-minutenstad (FMC) in gevangenisstijl, en er zullen er nog meer volgen.

De Daily Expose berichtte over deze ontwikkeling, daarbij verwijzend naar de nieuwe stad Dobrograd in de Russische oblast Vladimir (provincie). Volgens de krant zijn de bouwwerkzaamheden in de stad ten oosten van de hoofdstad Moskou al een jaar aan de gang.

Maar Dobrograd is niet het enige FMC dat in Rusland wordt gebouwd. De website van het staatsbedrijf Sberbank biedt een gedetailleerde presentatie van een andere "slimme stad" - met de titel die verwijst naar hetzelfde FMC-model dat wordt onderschreven door het globalistische World Economic Forum (WEF). (Gerelateerd: De globalistische visie: "15 minuten" gevangenissteden en het einde van privé-eigendom).

In augustus 2021 werd het 15 minuten durende driehoeksproject van het stadsplan van Moskou opgenomen in de Top 30 van de FMC internationale "Urban Design Competition"."Deze driehoekige FMC, die drie bij drie kilometer meet, heeft de vorm van een polycentrisch stedenbouwkundig systeem.

De belangrijkste transportnetwerken bevinden zich ondergronds, met alleen fiets- en voetgangersroutes op oppervlakteniveau. Ondertussen worden de gebouwen op steunen opgetrokken. Veel details gaan over energie-efficiëntie, waarbij het FMC voornemens is hernieuwbare bronnen zoals zon, water en wind te gebruiken.

Edward Slavsquat legde deze driehoekige FMC uit, genaamd "SberCity".'Hij merkte op dat dit gebied' op een dag de thuisbasis zal zijn van meer dan 65.000 gelukkige inwoners."

"De 'slimme stad' was aanvankelijk gereserveerd voor [Sberbank] -medewerkers. Maar nu is iedereen die gek genoeg is om in de mierenboerderij van [Sberbank Chairman en CEO] te willen wonen, welkom om dat te doen."

FMC's zijn GEVANGENIS STEDEN om mensen op te pakken

Het idee van een FMC, waarin bewoners binnen een korte wandeling of fietstocht van al hun dagelijkse behoeften leven, is door veel burgemeesters over de hele wereld omarmd tijdens de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie als centraal planningsonderdeel. Maar het is niet zonder nadelen

Volgens Bloomberg waarschuwen stedelijke experts dat een populair post-pandemisch ontwerpprincipe zich mogelijk niet goed van Europa naar Noord-Amerika vertaalt en de ongelijkheid zou kunnen verergeren. De in Toronto gevestigde stedenbouwkundige Jay Pitter is daar een van. Tijdens de CityLab 2021-conferentie waarschuwde hij dat het transplanteren van de FMC-sjabloon over de Atlantische Oceaan "vermoedelijk en koloniaal zou kunnen zijn."

De Britse premier Rishi Sunak, lid van de Conservatieve (Tory) Partij, sloeg toe op het FMC-concept. Volgens hem was er een "meedogenloze aanval" op automobilisten die "afhankelijk zijn van hun auto om aan het werk te gaan, hun kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen [en] naar de dokter te gaan."

De Britse transportsecretaris Mark Harper, een mede-Tory, was het met Sunak eens. Hij vervolgde met te zeggen dat het FMC-concept een beweging was die werd gesteund door de Britse Labour-partij 'om je vrijheid om van A naar B te komen te verwijderen zoals je wilt."

'Wat sinister is - en wat we niet mogen tolereren - is het idee dat gemeenten kunnen beslissen hoe vaak je naar de winkels gaat, en ze kunnen rantsoeneren wie de wegen gebruikt en wanneer. Ze controleren het allemaal met cameratoezicht ', zei Harper. Hij voegde eraan toe dat de regering manieren zou onderzoeken om te voorkomen dat "overijverige" raden het weggebruik beperken "als ze zich niet aan de regels houden."

Ga naar Enslaved.news voor meer verhalen over FMC's.

Bekijk deze video die bespreekt waarom FMC's "gevangenissteden" en "doodsteden zijn."

Deze video is van de High Hopes-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

Worden Canadezen door geplande ARSON gedwongen tot dystopische "15 minuten durende steden" door Trudeau the Tyrant?

Rosemount, Minnesota probeert met behulp van Zuckerberg's Meta een stad van 15 minuten te vestigen.

Toekomstige Amerikanen zullen ‘gevangenen van de staat’ zijn die in ‘openluchtgevangenissen’ leven, volledige controle van de overheid over alles, geen privacy of bewegingsvrijheid, en worden letterlijk techno-zombies!

Hoe het leven er echt uitziet in de helse binnensteden van Amerika.

Angst voor de wandelende doden: de Amerikaanse politiestaat richt zich.

Bronnen zijn onder meer:

Expose-News.com

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-02-06-russia-begins-building-15-minute-cities.html

Is de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?

 februari 7, 2024   35 

 

    Screenshot video

Nu bij King Charles deze week kanker is geconstateerd, dacht ik terug aan dit verhaal…

En ik vraag me af of we op het punt staan om eindelijk een geneesmiddel tegen kanker te zien “onthuld” worden? schrijft Noah.

Oh en zou dit niet een draai zijn die deze Evil Elites geweldig zouden vinden…. wat als ze eindelijk het geneesmiddel tegen kanker onthullen, maar ze zeggen dat je het moet innemen met een mRNA-injectie?

Het zou me niets verbazen.

Maar terug naar ons verhaal…

Ik wil jullie voorstellen aan een man genaamd Dr. Stanislaw Burzynski.

Sommigen van jullie kennen hem, maar ik vermoed velen van jullie niet.

Ze hebben tientallen jaren geprobeerd om hem en zijn medische onderzoek uit de openbaarheid te houden.

Nadat ik over hem heb geleerd en de documentaire heb gezien die ik jullie nu ga laten zien, denk ik dat deze persoon het perfect samenvat:

Deze mensen zijn echt slecht.

Ze kunnen kanker niet genezen, dat zou alle winst wegnemen!

Dus dit is het korte verhaal… ze hebben het geneesmiddel al 42 jaar:

Meer hier:


Wat gebeurt er als je kanker geneest?

 

Nobelprijzen?

Onderscheidingen?

Roem?

Bekendheid?

Nee.

Ze gaan achter je aan en proberen je te vernietigen.

Dat is het verhaal van Dr. Burzynski.

Dit is wat AI zegt over Dr. Burzynski:

Dr. Stanislaw Burzynski is een arts en onderzoeker die al jaren in het nieuws is vanwege zijn gebruik van een controversiële kankerbehandeling genaamd antineoplastonen. Antineoplastonen zijn een soort medicijnen die gemaakt zijn van chemische stoffen die van nature in het menselijk lichaam voorkomen. Dr. Burzynski gelooft dat deze stoffen kunnen helpen om kankercellen te doden en te stoppen met groeien.

Het werk van Dr. Burzynski is het onderwerp geweest van veel debat en controverse. Sommige mensen geloven dat antineoplastische middelen veelbelovend zijn als kankerbehandeling en dat Dr. Burzynski een held is die vecht om nieuwe en betere manieren te vinden om deze ziekte te behandelen. Anderen zijn echter zeer sceptisch over zijn methoden en geloven dat er niet genoeg bewijs is om aan te tonen dat antineoplastonen veilig of effectief zijn.

Eén reden voor deze scepsis is dat veel van de onderzoeken naar antineoplastia klein en niet goed gecontroleerd zijn. Dit betekent dat het moeilijk is om zeker te weten of de behandeling mensen echt helpt of dat de verbeteringen die worden gezien gewoon toeval zijn. Daarnaast hebben sommige mensen hun bezorgdheid geuit over de manier waarop Dr. Burzynski zijn onderzoek heeft uitgevoerd en de methoden die hij heeft gebruikt om antineoplastica te testen.

 

Ondanks deze zorgen zijn sommige mensen met kanker bereid geweest om als laatste redmiddel antineoplastica te proberen, ook al zijn deze niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik in de Verenigde Staten. De reden hiervoor is dat ze wanhopig op zoek zijn naar een behandeling die hen zou kunnen helpen en omdat ze geloven dat Dr. Burzynski een briljant onderzoeker is die oneerlijk wordt aangepakt door het medische establishment.

Dr. Burzynski is ook betrokken geweest bij juridische gevechten over zijn behandeling. Aan het einde van de jaren 1990 werd hij beschuldigd van het overtreden van federale wetten met betrekking tot het voorschrijven van medicijnen. Sommige mensen geloven dat deze aanklachten deel uitmaakten van een grotere poging om zijn kliniek te sluiten en zijn werk in diskrediet te brengen. Anderen vinden echter dat Dr. Burzynski onverantwoordelijk handelde en de gezondheid van mensen in gevaar bracht door hen onbewezen en mogelijk gevaarlijke behandelingen te geven.

Uiteindelijk is het moeilijk om te weten wat we van Dr. Burzynski en zijn antineoplaston behandeling moeten denken. Aan de ene kant is het mogelijk dat hij een baanbrekende onderzoeker is die een nieuwe en effectieve manier heeft gevonden om kanker te behandelen. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat hij een onverantwoordelijke charlatan is die aast op de wanhopige hoop van mensen met kanker. De waarheid ligt er waarschijnlijk ergens tussenin en het zal waarschijnlijk nog vele jaren van onderzoek en studie vergen om de risico’s en voordelen van antineoplastische middelen volledig te begrijpen.

Ik zal je wat vertellen… als een familielid van mij kanker zou krijgen, zou ik DIRECT naar zijn kliniek gaan.

Van zijn website:

 

Opgericht in 1977, is de Burzynski Kliniek uitgegroeid tot een nationaal en internationaal erkend kankercentrum dat geavanceerde en cutting-edge kankerbehandelingen biedt.

ONZE MISSIE
Al meer dan 40 jaar worden Dr. Burzynski’s kankeronderzoek en patiëntenzorg geïnspireerd door de filosofie van de arts Hippocrates: Ten eerste, doe geen kwaad’. Daarom is onze benadering van de behandeling ‘gepersonaliseerd’ in een poging om de effectiviteit te maximaliseren en de bijwerkingen voor elke kankerpatiënt te minimaliseren.

In alles wat we doen, zijn we trots op deze principes van kankerbehandeling en op voortdurend kankeronderzoek. Onze missie is om kanker te verslaan.
GEPERSONALISEERDE EN PRECISIE GENEESKUNDE
Gepersonaliseerde en precisie kankertherapie maakt gebruik van inzicht in de genetische samenstelling van elke patiënt om de biologie van hun kanker te ontrafelen. Met behulp van deze informatie proberen onze artsen behandelingsstrategieën te identificeren die mogelijk effectiever zijn en minder bijwerkingen veroorzaken dan verwacht zou worden bij standaardbehandelingen. Door het uitvoeren van genomische tests en analyses passen onze artsen de behandeling aan de behoeften van elke patiënt aan.

Personalized medicine kan de combinatie van doelgerichte therapieën en immuuntherapieën met conventionele therapie omvatten. Het kan ook het gebruik van onderzoeksgeneesmiddelen (antineoplastica) omvatten, zoals goedgekeurd door de wet. Patiënten en/of hun verzorgers krijgen training om alle therapieën thuis toe te dienen, evenals voedingsadviezen.

MEERTALIGE ASSISTENTIE
Door het internationale karakter van onze kliniek kunnen we onze patiënten in verschillende talen helpen.

Bekijk de VOLLEDIGE documentaire hier op Rumble:

Meer hier op YouTube, maar hij wordt waarschijnlijk verwijderd:



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/is-de-kankerbehandeling-al-42-jaar-bekend/     


Covid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

De opzettelijk ontworpen neppandemie begon midden februari 2020. Een wiskundig modelleur genaamd Ferguson, werkzaam aan het Imperial College in Londen, joeg miljoenen mensen de stuipen op het lijf door te voorspellen dat alleen al in het Verenigd Koninkrijk 600.000 mensen zouden sterven. Er werd gesproken over miljoenen zieken in Groot-Brittannië en ziekenhuizen over de hele … Meer lezen overCovid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

https://www.frontnieuws.com/covid-19-hoe-de-grootste-misdaad-in-de-geschiedenis-zich-ontvouwde/


Von der Leyen belooft de Europeanen “veel leed” vanwege de hulp aan Oekraïne

februari 7, 2024   12

    European Parliament / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Hier vertaal ik de samenvatting van de gebeurtenissen in en rond Oekraïne op 6 februari zoals gepubliceerd door het Russische persbureau TASS.

Het Russische persbureau TASS publiceert bijna elke avond een samenvatting van de gebeurtenissen van de dag in en rond Oekraïne. Ik probeer elke samenvatting te vertalen, hoewel ik niet kan garanderen dat ik dat elke dag kan doen, vooral omdat de samenvatting soms vroeg in de avond en soms laat in de avond wordt gepubliceerd, schrijft Thomas Röper.

Hier vertaal ik de samenvatting van 6 februari.

Begin van de vertaling:

EU-Commissiechef belooft Europeanen leed, de VS garandeert granaten: De situatie rond Oekraïne

De EU wil de militaire capaciteiten van Oekraïne onderdeel maken van haar eigen militaire capaciteiten, zei EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Ze verzekerde dat de EU “bereid is de hoogste prijs te betalen voor waar ze in gelooft.”

De VS zal tegen het einde van 2024 tot 80.000 artilleriegranaten per maand kunnen produceren, waardoor Washington Oekraïne actiever kan steunen en zijn eigen voorraden en die van zijn bondgenoten kan aanvullen, zei Assistant Secretary of the Army for Acquisition, Logistics and Technology Douglas Bush.

TASS heeft de gebeurtenissen rond Oekraïne samengevat.

Verloop van de operatie

In de afgelopen 24 uur heeft het Russische leger zeven aanvallen van Oekraïense troepen bij Donetsk afgeslagen, zes aanvallen bij Kupyansk, twee aanvallen ten zuiden van Donetsk en twee aanvallen bij Krasnoliman, aldus het Russische Ministerie van Defensie. De vijandelijke verliezen in alle secties, inclusief Kherson en Zaporozhye, bedroegen in totaal 885 strijders.

Russische luchtafweer schoot in de afgelopen 24 uur twee HIMARS raketten en 30 Oekraïense drones neer, kondigde het ministerie van Defensie aan. Daarnaast vernietigden Russische troepen een wapenopslagplaats voor Oekraïense vliegtuigen en troffen ze vijandelijke troepen en militair materieel in 112 gebieden.


Eenheid door lijden

De EU is van plan de Oekraïense strijdkrachten en defensie-industrie te betrekken bij haar eigen militaire capaciteiten, vertelde von der Leyen tijdens een zitting van het Europees Parlement. Ze wees erop dat de EU Oekraïne heeft betrokken bij de voorbereiding van zijn eigen militair-industriële strategie, die de eerste stap zou zijn naar de integratie van Oekraïne in sommige Europese militaire programma’s.

Von der Leyen beloofde de Europeanen dat “Oekraïne in de nabije toekomst bij ons zal zijn”, maar waarschuwde tegelijkertijd dat “er veel leed in het verschiet ligt.” De EU is bereid “de hoogste prijs te betalen voor waar zij in gelooft” en is van plan “Oekraïne bij te staan, elke dag van de oorlog en elke dag erna,” zei de voorzitter van de EU-commissie.

Michel is “geschokt”

Het hoofd van de Europese Raad, Charles Michel, vertelde het Europees Parlement dat hij geschokt was door de oproepen voor vrede in Oekraïne en het vooruitzicht dat de Krim en Lugansk deel zouden blijven uitmaken van Rusland. Hij benadrukte dat het leveren van wapens aan Oekraïne “een morele plicht van Europa is, een plicht van elke Europeaan tegenover toekomstige generaties”. Elke euro die aan Oekraïne wordt uitgegeven is een investering in de veiligheid van de EU,” vervolgde Michel.

Kritiek in het Europees Parlement

In het debat in het Europees Parlement over de resultaten van de EU-top, waar een miljarden euro’s steunpakket voor Oekraïne werd overeengekomen, uitten veel deelnemers hun ongenoegen over de beslissingen van de EU-Commissie en sommige Europese politici. De Hongaarse Europarlementariër Tamás Deitsch herinnerde bijvoorbeeld aan de corruptieschandalen in de EU-instellingen, noemde Brussel “de hoofdstad van corruptie” en beschuldigde de Europese instellingen ervan niet te streven naar vereenvoudiging van het leven van hun burgers.

 

De Slowaakse Europarlementariër Milan Urik veroordeelde de instellingen voor het intimideren van Hongarije voor het niet akkoord gaan met het €50 miljard bailout pakket voor Kiev, zeggende dat “de EU steeds meer lijkt op een Sovjet-stijl politbureau dat iedereen aanvalt die een mening uit die afwijkt van de gemeenschappelijke lijn.”

Lefteris Nikolaou-Alavanos van de Communistische Partij van Griekenland bekritiseerde de EU Commissie omdat ze geen geld had voor haar burgers “maar wel miljarden voor Oekraïne”. Martin Schirdevan, medevoorzitter van de linkse fractie uit Duitsland, wees erop dat er steeds meer miljarden naar het conflict in Oekraïne worden gesluisd, wat geen vrede zal brengen maar Rusland alleen maar zal aanmoedigen om zijn militair-industrieel complex verder uit te breiden.

Eerste uitbetalingen

De EU wil in maart beginnen met de eerste uitbetalingen uit het hulpfonds voor Oekraïne, die over een periode van vier jaar tot 50 miljard euro zouden moeten bedragen, zei von der Leyen. De EU-Commissie wees erop dat het “politieke besluit” van het Europees Parlement en de EU-Raad het door de EU-Commissie voorgestelde plan voor een fonds ter ondersteuning van Kiev heeft bevestigd, waaruit 33 miljard euro in de vorm van leningen en 17 miljard euro in de vorm van subsidies moet worden uitgekeerd. De EU-instellingen benadrukten ook dat het geld alleen zou worden uitbetaald als Oekraïne “doorgaat op de ingeslagen weg van hervormingen om de democratie en de rechtsstaat te versterken.”

Munitie uit de VS

De VS zullen tegen eind 2024 tot 80.000 artilleriegranaten per maand kunnen produceren, waardoor Washington Oekraïne actiever kan steunen en actiever zijn eigen voorraden en die van zijn bondgenoten kan aanvullen, zei Douglas Bush, assistent-secretaris van het leger voor aankopen, logistiek en technologie.

 

Hij legde uit dat de VS de productie opvoeren van Javelin antitankraketten, GMLRS geleide raketten, munitie voor Patriot grond-luchtraketsystemen, Stinger draagbare grond-luchtraketsystemen en andere wapens die gebruikt zullen worden in Oekraïne. Bush wees erop dat het Amerikaanse Congres aanvullende financiering van ongeveer 3,1 miljard dollar per jaar zou moeten verstrekken om de productie tegen eind 2025 op te voeren tot 100.000 granaten per maand.

Einde vertaling


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/von-der-leyen-belooft-de-europeanen-veel-leed-vanwege-de-hulp-aan-oekraine/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...