woensdag 14 februari 2024

De grote dissonantie – Onhoudbare spanning tussen de wil van het volk en de acties van elites leidt onvermijdelijk tot grote afrekeningen

 februari 14, 2024   4  

    Screenshot Nefarious trailer YouTube

Een vriend raadde* de recente film Nefarious (2023) aan als een zeldzaam voorbeeld van een echt rechtse productie, iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt in mainstream westers entertainment. Afgezien van moraal en politiek is de film een lichtend voorbeeld van de kracht van een goed geschreven, boeiend scenario. Het grootste deel van de film is gebaseerd op de dialoog tussen twee personages aan een tafel in een zwaarbeveiligde gevangenis, en toch blijft het verhaal boeien. Misschien vergelijkbaar is de film Locke uit 2013, die in wezen uit één lange scène bestaat waarin hoofdpersoon Ivan Locke, meesterlijk gespeeld door acteur Tom Hardy, telefoongesprekken voert terwijl hij in zijn auto rijdt. Geen langdurige, misselijkmakende CGI-actiescènes – alleen eenvoudig menselijk drama dat naar voren komt in boeiende dialogen, gefilmd op één locatie, grotendeels in één shot, met één personage als middelpunt – en toch kun je niet wegkijken, schrijft Zander.

 

* Het feit dat het een mond-tot-mond aanbeveling was, is veelzeggend, want films als deze zijn onvermijdelijk verstoken van alle betaalde publiciteit die de gebruikelijke mainstream rommel die Hollywood aan het publiek opdringt, met zich meebrengt.


‘Menselijk’ drama is misschien niet helemaal de juiste omschrijving voor Nefarious, want het plot draait om een psychiater die een veroordeelde moordenaar interviewt om te bepalen of hij bij zijn volle verstand is om zijn executie te rechtvaardigen. De moordenaar weigert binnen deze parameters te spelen en probeert in plaats daarvan zijn interviewer ervan te overtuigen dat hij een demon is die zijn menselijke slachtoffer heeft bezeten.

De psychiater, absoluut perfect getypecast, is van een uitgesproken linkse overtuiging en een overtuigd atheïst, die weigert de mogelijkheid van het bestaan van iets buiten het aardse te overwegen. Deze scène (niet te veel een spoiler) vat de dialectiek tussen de twee personages briljant samen.

     Tekstblokje aanklikken voor optie Engelse ondertiteling (machinevertaling).

Video Link: https://youtu.be/n5ydZO7yFUQ

 

Voor iedereen die nog niet bekend is: rottentomatoes.com is een filmrecensie-aggregator die recensies van het grote publiek en die van ‘officiële’ filmcritici uit de media samenvoegt en voor beide een gemiddelde score geeft. Hier zie je hoe 21 mainstream mediacritici, weergegeven door de ‘Tomatometer’ aan de linkerkant, de film beoordeelden versus Joe Public, weergegeven in ‘Audience Score’ aan de rechterkant:

 


Het is een opvallend verschil en toch niet in het minst verrassend. Geen enkele aangeboren artistieke uitmuntendheid kan ooit de ‘critici’ overtuigen, want ondanks alle objectieve verdiensten is Nefarious duidelijk geschreven door een christelijke conservatief. Het is een creatieve, meesterlijk effectieve polemiek tegen het linkse, individualistische en atheïstische nihilisme dat de westerse moderniteit kenmerkt – en dit is precies waarom ze het haten. De gemiddelde publiekswaardering van 96% (gebaseerd op meer dan duizend recensies) vertelt een heel ander verhaal.

Twee dingen vielen me hierbij op. Het eerste was dat dit soort ratio (lage score van critici, hoge score van het publiek) een uitstekende tijdbesparende heuristiek is voor het kiezen van films om te kijken. Het tweede was dat deze verhouding perfect de ontkoppeling tussen de elites en het publiek aangeeft. De micro weerspiegelt de macro – het is niet onbelangrijk dat onder Elon Musk’s minder gecensureerde Twitter/X, het gebruikelijk is om tweets van linkse, gevestigde ‘blue tick’ accounts ‘geratioed’ te zien worden (de spreektaalterm voor een tweet die in populariteit wordt overtroffen door een tegengeluid) met een factor tien of meer.

In mijn laatste stuk e 7 Ways to be Pro-White heb ik het gehad over de minachting van de elite voor de wil van het volk, een patroon dat zich in de hele blanke wereld voordoet nu we het ene verraad na het andere moeten ondergaan door onze politieke klasse. Opeenvolgende Britse regeringen, of ze nu Labour of Conservatief zijn, hebben herhaaldelijk de wensen van het publiek ten aanzien van immigratie genegeerd, een patroon dat al bestaat sinds de allereerste golven van naoorlogse immigranten uit de derde wereld. Op het Londense station Waterloo staat een standbeeld van een zwarte familie die in het Verenigd Koninkrijk aankwam op de SS Empire Windrush. Het monument draagt de inscriptie ‘you called… and we came’. Deze woorden komen uit een gedicht van de zwarte, zelfbenoemde ‘global diversity and inclusive (sic) specialist’ Laura Serrant. Het eerste deel van de verklaring is gewoon een leugen. Het Britse publiek heeft zeker niet ‘geroepen’ om deze immigranten. Afgezien van de aanzienlijke Joodse betrokkenheid bij de organisatie van Windrush, waren zelfs veel van de politieke leiders van Groot-Brittannië zich er grotendeels niet van bewust totdat de boot was aangekomen.

 

De Britse conservatieve politicus Enoch Powell, die in de jaren 1960 en 1970 campagne voerde en vaak waarschuwde voor de gevaren van massale immigratie uit de derde wereld, had immense steun onder de bevolking. Uit verschillende opiniepeilingen bleek dat driekwart van het Britse publiek Powell steunde en dat een duidelijke meerderheid voorstander was van een beleid van massale repatriëring.

In reactie op Powell’s nu beroemde ‘Rivers of Blood’ toespraak in 1968 over immigratie – waar de meerderheid van het Britse publiek het mee eens was – ontsloeg de Conservatieve partijleider Edward Heath Powell. Twee jaar later wonnen de Conservatieven de algemene verkiezingen van 1970. Als Powell toen niet was ontslagen, was hij hoogstwaarschijnlijk premier geworden.

Natuurlijk hebben zich sindsdien wereldwijd in blanke landen soortgelijke patronen voorgedaan met betrekking tot massa-immigratie. We zien nu steeds vaker dat nominaal conservatieve politici zoals Giorgia Meloni in Italië aan de macht zijn gekomen met de belofte om de immigratie onder controle te houden en vervolgens precies het tegenovergestelde doen. Maar al te vaak lijkt het alsof ze er gewoon mee wegkomen, en toch staat de geschiedenis vol met voorbeelden van dramatische veranderingen die het gevolg zijn van het feit dat de bevolking van een land het breekpunt heeft bereikt. Ik ben hier niet om te beweren dat cataclysmen zoals de Franse of Russische revoluties een goede zaak waren – maar wat zeker is, is dat ze plaatsvonden omdat heersende elites zo ver verwijderd raakten van de behoeften en wensen van de bevolkingen waarover ze regeerden, dat de systemen waarover ze heersten onhoudbaar werden. Hoe groter de spanning die door deze dissonantie wordt veroorzaakt, hoe kleiner de katalysator die nodig is om het aanmaakblokje te ontsteken.

 

Stel je een publiek referendum voor in elke blanke natie over het onderwerp van massale immigratie uit de derde wereld*. De vraag zou eenvoudig zijn – zoiets als ‘Moeten we massa-immigratie uit de derde wereld een halt toeroepen? Het onderwerp wordt duidelijk gepresenteerd als een enkel onderwerp, dus er is geen risico van kruisbesmetting door andere gerelateerde of niet-gerelateerde zaken.

Stel je nu voor (misschien gedwongen door de resultaten van de genoemde volksstemming) dat over dezelfde vraag gestemd wordt door al je politieke vertegenwoordigers – d.w.z. in het parlement, het congres zoals dat geldt voor jouw land. Hoe zouden de resultaten eruit zien? Ik denk dat ze veel zouden lijken op de scores van de critici versus het publiek hierboven.

*Het houden van zo’n referendum is een belangrijk campagnekwestie voor de pas geregistreerde Britse nationalistische politieke partij Homeland.

De inwoners van het Westen willen geen massa-immigratie. We willen niet vervangen worden door buitenlanders in onze thuislanden. We willen niet dat trans-ideologie en perversie aan onze kinderen worden opgedrongen. We willen niet dat onze geschiedenis en cultuur worden uitgewist. We willen geen deel uitmaken van verre oorlogen namens zionistische elites. We willen niet gecontroleerd worden door ongekozen technocraten en onderworpen worden aan hun demente, dystopische plannen. En toch lijkt het erop dat de elites die onze naties besturen andere ideeën hebben. Vroeg of laat zal er iets veranderen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-grote-dissonantie-onhoudbare-spanning-tussen-de-wil-van-het-volk-en-de-acties-van-elites-leidt-onvermijdelijk-tot-grote-afrekeningen/

 

Ex-KGB legt uit “De vier stadia van ideologische ondermijning”

In deze video uit 1984 beschrijft ex-KGB-agent Yuri Bezmenov hoe de USSR naties infiltreerde in de vier stadia van ideologische subversie. Hetzelfde proces vindt op dit moment plaats. Joeri Bezmenov was de zoon van een hooggeplaatste Sovjet officier en een lid van het persagentschap Novasti – de elitepropaganda-arm van de KGB. Een van zijn opdrachten … Meer lezen overEx-KGB legt uit “De vier stadia van ideologische ondermijning”

https://www.frontnieuws.com/ex-kgb-legt-uit-de-vier-stadia-van-ideologische-ondermijning/

 

De bevolking trapt massaal in de val

 dinsdag, 13 februari 2024 13:08    Hits: 5028

bevolking trapt in de valAlles in ons land moet elektrisch en huishoudens en bedrijven zullen straks strijden om aangesloten te mogen worden op het net.

Maar je schrikt toch wel als je ziet wat er gebeurt als er opeens geen stroom meer is.


Niemand kan zeggen dat we niet gewaarschuwd worden. Keer op keer verschijnen er berichten in het nieuws dat stroom helemaal niet meer zo vanzelfsprekend is. Want er is veel vraag naar stroom.

Nederland stapt massaal over op elektriciteit. Het steeds hogere tempo waarin er extra transportcapaciteit wordt gevraagd, overstijgt de snelheid waarmee netbeheerders het elektriciteitsnet kunnen uitbreiden. Afgelopen weken hebben de netbeheerders de boodschap afgegeven dat op steeds meer plekken in de regio een nieuwe aansluiting of verzwaring voor een bedrijf of woning niet meer vanzelfsprekend is.

De afhankelijkheid van elektriciteit begint nu echt wel zorgelijke vormen aan te nemen. 

En het is geen toeval dat dit gebeurt, want in 2018 schreven wij al het volgende:

Naast de vernietiging van de cultuur en identiteit van de bevolking zal zij straks volkomen in de greep zijn van de overheid dankzij twee netten waarin ze gevangen zitten en waarvan voor hen geen ontsnapping mogelijk zal zijn.

De twee netten zijn internet en het elektriciteitsnet. We hebben al vaker geschreven over internet en de komst van de digitale gevangenis, maar weinig mensen beseffen dat ze straks volledig afhankelijk zullen zijn van het elektriciteitsnet.

Enkele jaren later bleek hoe accuraat deze voorspelling was, Want toen kregen we een neppandemie, waarbij het leven geheel afhankelijk werd van bovenstaande netten. Dat wil zeggen voor hen die gehoorzaamden en de levensgevaarlijke prik ging halen.

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders de CoronaCheck-app ook gebruiken om veilig en gemakkelijk te reizen in EU-landen. Met de CoronaCheck-app kunnen mensen een internationale QR-code genereren die bruikbaar is in alle EU-lidstaten. De internationale QR-code, ook bekend als Digitaal Corona Certificaat, kan worden aangemaakt op basis van een negatieve test, vaccinatie of doorgemaakte corona-infectie.

En als er dan iets gebeurt met de stroomvoorziening waardoor deze weg valt, dan stopt het leven.
Soms zal een dergelijke blackout een gevolg zijn van een overbelasting van het net, maar vroeger of later zal het ook een gevolg zijn van bepaalde acties.

Het volgende is wat Jeremy Jurgens, de CEO van het WEF zegt:

“Ik denk dat er nog een andere crisis gaat komen. Eén die veel meer gevolgen zal hebben. Eén die sneller zal toeslaan dan dat we hebben gezien bij covid. De gevolgen zullen veel groter zijn en daardoor zullen de economische en sociale gevolgen ook veel heftiger zijn”.

En dan de grote baas, voorzitter Klaus Schwab:

“Wij weten het allemaal, maar besteden er veel te weinig aandacht aan en dat is het beangstigende scenario van een uitgebreide cyberaanval die de complete elektriciteitsvoorziening zal platleggen, alle transport, alle ziekenhuizen, in feite onze totale maatschappij. Hierbij vergeleken zal de covid-19 crisis slechts kinderspel lijken. Wij moeten de covid-19 crisis dan ook zien als een gelegenheid om ons beter voor te bereiden op een grote cyberaanval en ervoor zorgen dat wij daarop beter zijn voorbereid dan nu het geval is”.

Met ieder jaar dat voorbij gaat wordt de bevolking meer afhankelijk van beide netten. Mensen kunnen wel een tijdje overleven zonder internet, maar zonder elektriciteit zal steeds moeilijker worden. Hoe meer mensen afhankelijk zijn van die netten, des te meer macht komt er bij overheden en de krachten die hen aansturen.

Er zijn nog steeds een aantal dingen die je kunt doen.

Je kunt deze website steunen zodat je jaren van te voren op de hoogte bent van dingen die ze plannen en die vaak ook uitkomen.

Je kunt gewoon in je benzine of dieselauto blijven rijden. De klimaatzwendel is de grootste zwendel aller tijden en zo kan je je altijd veplaatsen als het nodig is en sta je niet hulpeloos naar je oplaadstekker te kijken.

Blijf altijd gas houden. Wanneer dan de elektriciteit weg valt, kan je in ieder geval nog gewoon je potje koken.

Zorg altijd dat je contant geld in huis hebt. Winkeliers zullen maar wat graag je contante geld accepteren als de pinautomaat het niet meer doet.

Helaas trapt het volk massaal in de val en als dan de stroom voor langere tijd weg valt kunnen ze zich niet meer verplaatsen, geen eten meer koken en niet meer betalen.

Bron: Niburu.com

Onderzoek toont aan dat COVID-19-injecties tot nu toe maar liefst 17 MILJOEN doden hebben veroorzaakt

 11 december 2023  // Ethan Huff // 12,6K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicineBig PharmaCensored Sciencechemical violencecovid-19dangeorus medicinedeathdepopulationgenocidemedical violenceresearchvaccinationVaccine deathsvaccine warsvaccinesWuhan coronavirus


Het is nu geschat dat wereldwijd ten minste 17 miljoen mensen zijn gestorven als gevolg 

van het "gevaccineerd" worden voor het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Nieuw onderzoek samengesteld door Drs. Denis Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey en Jérémie Mercier, gepubliceerd op sept. 17, 2023, schat dat sinds de lancering van Operatie Warp Speed minstens 17 miljoen mensen zijn omgekomen.

Omdat de nieuwe studie oproept tot onmiddellijke stopzetting van alle COVID-injecties, zijn er veel "feitcontroles" geweest om de bevindingen te "debunkeren", waardoor Big Pharma het risico liep verloren verkopen en winsten te verliezen.

Voor het onderzoek keek het team van artsen naar 17 landen verspreid over vier continenten in Latijns-Amerika en de evenaarregio, waardoor ze een representatief staal van de wereld kregen.

“We berekenen de toxiciteit van het vaccin voor alle leeftijden, gegeven het aantal doses dat wereldwijd wordt gegeven, om te concluderen dat 17 miljoen mensen door dit vaccin zouden zijn gedood”, aldus Dr. Rancourt.

De 17 onderzochte landen op de evenaar en het zuidelijk halfrond zijn onder meer Argentinië, Australië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, de Filippijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Suriname, Thailand en Uruguay.

Deze landen zijn goed voor 9,10 procent van de totale wereldbevolking, 10,3 procent van de wereldwijd ontvangen COVID-injecties (met een injectiesnelheid van 1,91 per persoon) en vrijwel elk type en fabrikant van COVID-prikken.

(Related: The DNA contamination found in COVID jab vials is linked to "turbo" cancers, deadly clots and autoimmune disease.)

COVID jabs have no beneficial effect

Na het doornemen en analyseren van de gegevens stelden de onderzoekers vast dat er op basis van sterfte door alle oorzaken (ACM) geen enkel bewijs is dat er enig gunstig effect is geweest van COVID-injecties. Er is ook geen verband in de tijd tussen de COVID-injectie en een evenredige vermindering van de ACM.

Het blijkt dat het tegenovergestelde waar is, waar alle 17 landen veel hogere ACM-cijfers zagen na de prikken werden verloren in vergelijking met voordat ze op de markt kwamen.

Negen van de zeventien geëvalueerde landen vertoonden geen waarneembare overmaat aan ACM in de periode ongeveer een jaar nadat de ‘pandemie’ op 11 maart werd uitgeroepen. Dit was ongeveer de periode tussen het moment waarop COVID voor het eerst werd aangekondigd en het moment waarop de injecties werden losgelaten.

Nadat de schoten met miljarden in de wapens begonnen te komen, begonnen de ACM-aantallen te stijgen. In de zomer van 2022 waren er voor het zuidelijk halfrond (januari-februari) "ongekende pieken in ACM die zich voordoen [rood]." “Deze pieken lopen synchroon met, of worden onmiddellijk voorafgegaan door de snelle uitrol van een COVID-19-vaccin-boosterdosis (3e of 4e dosis)”, geven rapporten aan. "De onderzoekers zeggen dat dit fenomeen in alle gevallen aanwezig is met voldoende sterftegegevens."

“Het is onwaarschijnlijk dat de overgang naar regimes met een hoge ACM, die samenvallen met de uitrol en aanhoudende toediening van COVID-19-vaccins, in alle 17 landen op het zuidelijk halfrond en op de evenaar, aan enige andere oorzaak dan de vaccins te wijten zou kunnen zijn,” aldus de bij het onderzoek betrokken artsen.

Ze ontdekten verder dat hoe ouder de ontvanger van de prik is, hoe groter de kans is dat hij of zij vroegtijdig zal overlijden als gevolg van een prik vanwege COVID. De artsen merkten een “synchroniciteit op tussen de vele pieken in ACM (in 17 landen, op 4 continenten, in alle oudere leeftijdsgroepen, op verschillende tijdstippen) en de daarmee samenhangende snelle uitrol van boosters maakt deze stevige conclusie mogelijk met betrekking tot de causaliteit en nauwkeurige kwantificering van COVID-19- toxiciteit van vaccins.”

In totaal zijn er tot nu toe ongeveer 17 miljoen extra sterfgevallen als gevolg van COVID-prikken geregistreerd, met waarschijnlijk nog veel meer in de definitieve jaren.

“Het algehele risico op overlijden veroorzaakt door injectie met de COVID-19-vaccins in werkelijke populaties, afgeleid uit de overmatige sterfte door alle oorzaken en de synchroniciteit ervan met de uitrol ervan, is wereldwijd alomtegenwoordig en veel groter dan gerapporteerd in klinische onderzoeken, het monitoren van bijwerkingen en het monitoren van de oorzaken ervan. sterftestatistieken uit overlijdensakten, met drie ordes van grootte (1000 keer groter)”, meldt the Exposé.

More related COVID jab news can be found at ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

Correlation-Canada.org

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-12-11-study-covid-vaccines-caused-17-million-deaths.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...