woensdag 17 juli 2024

Zesvoudig verhoogd risico op darmkanker bij COVID-gevaccineerden – Studie

 17/07/2024


Artsen hebben een dringende waarschuwing afgegeven nadat een schokkende studie aan het licht bracht dat het aantal snel ontwikkelende gevallen van darmkanker enorm toeneemt onder mensen die zijn geïnjecteerd met Covid mRNA-injecties.

Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in het gerenommeerde Cureus Journal, bleek dat één vorm van darmkanker met 500% toenam bij personen die waren gevaccineerd tegen Covid, meldt Slay News.

De onderzoekers ontdekten dat de zesvoudige piek in darmkanker werd veroorzaakt door de mRNA-injecties.

In het gedeelte ‘Inleiding’ van het artikel van de studie leggen de onderzoekers uit:

“Microsatelliet-instabiele (deficiënte mismatch repair, dMMR) dikkedarmkanker wordt geassocieerd met hypermutabiliteit en immuun-infiltratie-activering.

“COVID-19-vaccins stimuleren immuun-ontstekingsreactie.”

Dr. Peter McCullough , een van Amerika’s vooraanstaande cardiologen, besprak de bevindingen in een bericht op X.

“De vaccinatie met Pfizer bracht een zesvoudig verhoogd risico met zich mee”, aldus McCullough over de bevindingen van het onderzoek.

De onderzoekers legden in detail uit hoe Covid-mRNA-injecties kanker veroorzaken door hun invloed op het immuunsysteem.

Deze ‘infiltratie’ van het immuunsysteem van het lichaam wordt in verband gebracht met het ontstaan ​​van dit type darmkanker en is verantwoordelijk voor de toename van het aantal gevallen, zo legt de studie uit.

In het gedeelte ‘Conclusie’ van het artikel stellen de onderzoekers:

“Immuun-infiltratie bij dMMR-darmkanker kan interacteren met door het COVID-19-vaccin geïnduceerde immuunactivatie.”

De onderzoekers analyseerden gevaccineerde en niet-gevaccineerde kankerpatiënten en vergeleken de resultaten.

In het gedeelte ‘Methoden’ leggen ze uit:

“Het onderzoek was een case-controlonderzoek in één centrum.

“Patiënten bij wie ten minste drie maanden na de laatste dosis van het COVID-19-vaccin (BNT162b2, CoronaVac) darmkanker was vastgesteld, werden opgenomen.

“Patiënten met dMMR- en microsatellietstabiele (MSS) tumoren werden tussen juni 2021 en juni 2023 respectievelijk gedefinieerd als gevallen en controles.

“De basiskarakteristieken en de vaccinatiestatus tussen de case-controlgroepen werden vergeleken als univariabel en multivariabel.

“Ontstekingsmarkers werden vergeleken tussen de MSS+CoronaVac- en dMMR+BNT162b2-groepen.”

Nadat hij het artikel had geanalyseerd, besprak Dr. McCullough de bevindingen van het onderzoek op zijn Substack.

“Blootstelling aan het Pfizer mRNA COVID-19-vaccin werd geassocieerd met een > 6 keer verhoogd risico op deze vorm van kanker”, schreef McCullough.

“Omdat wordt aangenomen dat het Spike-eiwit de tumorbewakingssystemen, naast verschillende kankerbevorderende mechanismen, verstoort, is het aannemelijk dat deze kankercellen zich onder de gevaccineerden kunnen vermenigvuldigen, terwijl de kanker op het moment van de injectie nog niet detecteerbaar was.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/zesvoudig-verhoogd-risico-op-darmkanker-bij-covid-gevaccineerden-studie

Nieuwe plannen van BlackRock zullen wereld schokken: ‘Thrilling wat er op ons afstormt’


We zijn getuige van de geboorte van een nieuw monetair systeem ter vervanging van het systeem van Bretton Woods. Dit systeem zal gebouwd zijn op de blockchain zodat mensen kunnen worden gemonitord en gecensureerd.

Dat zegt althans onderzoeksjournaliste Whitney Webb, die zich daarbij baseert op uitspraken van een aantal WEF-marionetten, onder wie Emmanuel Macron, maar ook Mark Carney, oud-gouverneur van de Britse centrale bank en Canadese centrale bank.

Zwendel

Het systeem van Bretton Woods werd opgetuigd na de Tweede Wereldoorlog en volgens Webb zal er waarschijnlijk een soortgelijke ingrijpende gebeurtenis nodig zijn om het nieuwe systeem te kunnen implementeren en mensen ervan te overtuigen om er gebruik van te maken. En alle oorlogen worden gestart door bankiers, voegt Webb eraan toe.

Ze waarschuwt dat globalisten zoals Larry Fink van BlackRock aan alles in de natuur een prijskaartje willen hangen, ook wel ‘natural assets’ genoemd. Ook de Rockefeller Foundation is hier nauw bij betrokken. Ze beweren dat dit ‘de enige manier is om de planeet te redden’. In werkelijkheid is het de enige manier om hun zwendel te kunnen voortzetten, aldus Webb.

“Thrilling wat er op ons afstormt,” reageert onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout, die Webb ’s werelds beste onderzoeksjournaliste noemt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Gevoelig verlies voor ‘dictator’ Ursula von der Leyen, rechter doet pikante uitspraak


Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen heeft een rechtszaak verloren die ging over het gebrek aan transparantie over de afgesloten vaccincontracten.

De Commissie moet meer details bekend maken over de contracten die ze met farmabedrijven afsloot over de aankoop van de coronavaccins. Het Europese Gerecht oordeelde woensdag dat ‘het publiek onvoldoende toegang heeft gekregen tot de overeenkomsten voor de aankoop van COVID-19-vaccins’.

De uitspraak is pikant en voedt bestaande kritiek dat Brussel veel te weinig transparant is geweest over het aankoopproces, schrijft NRC. Dat verwijt treft in het bijzonder Von der Leyen, die donderdag door het Europees Parlement herkozen hoopt te worden. De Commissie suggereert in hoger beroep te gaan.

Echtgenoot

De uitspraak is een gevoelig verlies voor Von der Leyen, aan wie toch al het imago kleeft niet al te veel op te hebben met transparantie, aldus de krant.

Advocaat Hester Bais wijst erop dat de echtgenoot van Von der Leyen tot oktober 2022 medisch directeur van Orgenesis was, een bedrijf dat samenwerkt met Pfizer-BioNTech, EU-subsidie kreeg en rechtstreeks betrokken is bij de ontwikkeling van gentherapieën, met name vaccins op basis van mRNA.

“Het zou het beste zijn als Von der Leyen de eer aan zichzelf houdt en terugtreedt,” vindt oud-Europarlementariër Dorien Rookmaker.

Dieper zinken

Het zou volgens haar vreemd zijn dat Von der Leyen nog steeds op de steun van de Groenen kan rekenen, aangezien zij deze rechtszaak hebben aangespannen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Von der Leyen negatief in het nieuws is. Ze boycotte het EU-voorzitterschap van Hongarije na de vredesmissie van premier Orban.

Emeritus hoogleraar Kees de Lange zei daarover: “Als een gekozen staatshoofd van een soevereine natiestaat het woord ‘vrede’ in de mond durft te nemen en spreekt met wie hij wil spreken, moet hij van Miss Plagiaat geboycot worden. Kan de EU dieper zinken en het eigen faillissement nog verder benadrukken?”

‘Von der Leyen ontpopt zich als dictator’

“Von der Leyen creëert ellende waar ze kan,” stelt Rookmaker vast. “Hopelijk wordt ze niet verkozen. Ze is in haar fanatisme en honger naar macht totaal vergeten waar de EU voor werd opgericht: vrede!”

Volgens Rookmaker ontpopt de EU-baas zich als dictator. “Het is onacceptabel dat Von der Leyen, die voortdurend haar eigen bevoegdheden overschrijdt, geheel solistisch een boycot organiseert voor de voorzitter van de EU. We moeten af van deze brokkenpiloot.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

In het Europarlement is zojuist een ‘brutale, antidemocratische machtsgreep’ gepleegd


Dinsdag werd in het Europees Parlement gestemd over de nieuwe voorzitter en ondervoorzitters. De fractie Patriotten voor Europa – waar onder meer de Hongaarse partij Fidesz, de Oostenrijkse Vrijheidspartij (FPÖ), de PVV, Rassemblement national en Vlaams Belang deel van uitmaken – werd uitgesloten.

“Dit is geen cordon meer, dit is een antidemocratische machtsgreep van de meerderheid van het parlement om de controlefunctie van de oppositie af te pakken,” stelt Vlaams Belang.

Derde grootste fractie

Europarlementslid Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) zegt: “Wat we hier meemaken is een machtsgreep door een meerderheid om het volk zijn legitieme vertegenwoordiging in het Parlement te ontnemen.”

“Door de oppositie haar instrumenten te ontnemen om de meerderheid te controleren delegitimeert het Europees Parlement zichzelf,” aldus de Europarlementariër.

De Patriotten voor Europa zouden als derde grootste fractie recht hebben op twee ondervoorzitters.

Compleet antidemocratisch en hypocriet

Vandendriessche: “Zowel meerderheid als oppositie moet vertegenwoordigd zijn in het bestuur van het parlement. Een parlement moet immers zichzelf kunnen controleren en daar wil men via een machtsgreep van de meerderheid een einde aan maken. Compleet antidemocratisch en hypocriet voor dezelfde EU die niet uitgepraat raakt over democratie waar dan ook ter wereld.”

Oud-Europarlementariër Dorien Rookmaker stelt dat EU-baas Ursula von der Leyen zich ‘ontpopt als dictator’. “En anders dan in de VS fluit niemand haar terug.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Deze spoedarts behandelt ELKE dienst slachtoffers van het ‘nepvaccin’ en deelt beelden


Als ik zeg dat ik elke dienst op de spoedeisende hulp slachtoffers van het nepvaccin tegen corona behandel, dan bedoel ik ook elke dienst! Dat schrijft spoedarts Ben Marble op sociale media.

Hij laat een scan zien die gemaakt is van een persoon die het ‘gif’ indertijd heeft gehaald en een jaar later plotseling een abdominaal aorta aneurysma (AAA) of buikaneurysma kreeg. Een aneurysma is een uitstulping van een bloedvat, in dit geval ter hoogte van de buikslagader.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Potentieel fataal probleem

De aortawand zet dan uit omdat ze zwakker wordt en kan zelfs onder normale bloeddruk scheuren, waardoor een inwendige bloeding ontstaat. Een gescheurd AAA is levensbedreigend en moet dringend behandeld worden.

Terug naar de patiënt. Door stolselvorming stroomt er geen bloed meer naar de benen, wat een potentieel fataal probleem is, aldus Marble.

CT-scan

De arts adviseert iedereen die ook maar één COVID-19-vaccin heeft gehaald om een CT-scan te laten maken in verband met eventuele kankers.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

'Kanarie in de koolmijn.' Bio is slachtoffer omgevingsvervuiling

Beste biofan,

Deze week werd je overtuiging om biologisch te eten even op de proef gesteld. Terzake bracht een studie in beeld over jongeren die mogelijk door het consumeren van biologische voeding meer schadelijke stoffen in hun systeem zouden hebben. Bij nader onderzoek blijkt de studie echter tot meer vragen dan antwoorden te leiden.

'Kanarie in de koolmijn.' Bio is slachtoffer omgevingsvervuiling.

TERZAKE

Deze week kwam biologische voeding aan bod in tv-programma Terzake. De reportage verdiepte zich in een nog niet gepubliceerd onderzoek dat claimt dat Vlaamse jongeren die af en toe bio eten een hogere inwendige blootstelling aan schadelijke stoffen uit de gangbare landbouw en industrie. Alarmerende resultaten, maar trekt de onderzoeker wel de juiste conclusies? 


Vertekend beeld

Geen van de gevonden stoffen zijn toegelaten of worden gebruikt in de biologische landbouw, dus hoe kan dat? 

Enkele wetenschappers hebben dan ook kanttekeningen bij de manier waarop het onderzoek is verlopen. De zelfrapportering en de manier waarop de gevonden data werden geïnterpreteerd creëren makkelijk een vertekend beeld

Uit die data vallen volgens de onderzoekers geen conclusies te trekken: de resultaten schieten alle kanten uit, houden geen rekening met variabelen, en vergroot bepaalde resultaten uit terwijl andere resultaten worden weggelaten.

Belangrijk is ook dat het onderzoek niet rechtstreeks bio-voeding onderzocht. Belangrijke omgevingsfactoren zoals woonplaats werden niet meegenomen in het onderzoek.

LEES HET ARTIKEL  (Zie hieronder …)

 

LEES OOK:
De Standaard: "Na onderzoek over gifstoffen in lichaam jongeren: is biovoeding echt ongezonder?"


De Standaard: "‘Terzake’ op VRT Canvas verkoopt klinkklare nonsens over biovoedsel"

dinsdag 16 juli

Fabels en feiten: Onderzoek over schadelijke stoffen in biovoeding.


Tussen 2016 en 2020 monitorde onderzoeker Nic Van Larebeke het eetgedrag van zo’n 600 Vlaamse jongeren, vertelt hij in de reportage van Terzake. Daarna onderzochten ze welke milieuvervuilende stoffen er terug te vinden waren in hun bloed en urine. Het nog niet gepubliceerd onderzoek claimt dat bij jongeren die af en toe bio consumeerden de inwendige blootstelling aan enkele van die schadelijke stoffen groter was, maar klopt dit wel?

Forever Chemicals

Belangrijk om te weten is over welke stoffen het gaat in het onderzoek. Het zijn vooral zogenaamde ‘Forever Chemicals’, oorspronkelijk afkomstig uit industrie en gangbare landbouw, die door hun chemische samenstelling niet of heel traag afbreken in de natuur. Een deel van deze stoffen zijn al jaren verboden – met DDT als bekendste voorbeeld – maar zitten in heel Vlaanderen nog altijd in de lucht, het water en de bodem. Voeding is dus niet te enige manier waarop deze stoffen in je systeem terecht komen. Omdat ze zo moeilijk afbreken, stapelen ze zich bovendien op, zowel in de natuur als in dierlijke en menselijke weefsels. Onzichtbaar, maar ook niet meer weg te krijgen.

 


Een vertekend beeld

In het onderzoek van Van Larebeke worden deze stoffen in verband gebracht met de consumptie van biologische voeding. Geen van de gevonden stoffen zijn toegelaten of worden gebruikt in de biologische landbouw, dus hoe kan dat? Enkele wetenschappers hebben dan ook kanttekeningen bij de manier waarop het onderzoek is verlopen. De zelfrapportering en de manier waarop de gevonden data werden geïnterpreteerd creëren makkelijk een vertekend beeld. Uit die data vallen volgens de onderzoekers geen conclusies te trekken: de resultaten schieten alle kanten uit, houden geen rekening met variabelen, en vergroot bepaalde resultaten uit terwijl andere resultaten worden weggelaten.

Marjolein Visser, professor agro-ecologie (ULB): “Met de gebruikte methode is het niet verwonderlijk dat de resultaten in alle richtingen schieten. Ze zijn ook niet coherent: er wordt bijvoorbeeld een verhoogde waarde voor de chemische pesticide glyfosaat vastgesteld, maar niet voor het gerelateerde afbraakproduct.

Belangrijk is ook dat het onderzoek niet rechtstreeks biovoeding onderzocht, maar de aanwezigheid van de stoffen in personen die naast biovoeding ook gewoon leven en werken. Deze belangrijke omgevingsfactoren zoals woonplaats werden niet meegenomen in het onderzoek.

Investeer in een gezonde omgeving, blijf bij bio

Over de resultaten van het onderzoek valt dus te twisten, maar de conclusie blijft hetzelfde: investeer in een gezonde omgeving. Biologische landbouw heeft veel voordelen op het vlak van biodiversiteit, dierenwelzijn en bodemgezondheid. Bovendien gebruiken bioboeren geen chemische pesticiden. Deze stoffen zijn al te lang en te intensief door gangbare boeren gebruikt, zo blijkt ook uit het onderzoek.

 

Als we iets willen leren uit het onderzoek is het wel dat we zorgzaam moeten omspringen met onze omgeving, iets wat bio elke dag doet. Alleen dan kunnen we in Vlaanderen gezonde, kwaliteitsvolle voeding blijven produceren.

USAF Veteran Blows Whistle: Chemtrails Op Has Target Kill Rate of 86%

 July 14, 2024 

Video Linkhttps://rumble.com/v56tpmt-usaf-veteran-blows-whistle-chemtrails-op-has-targeted-kill-rate-of-86.html

Kristen Meghan was an environmental specialist nine years into her career with the US Air Force when she decided to debunk the chemtrail conspiracy theory. She thought the idea was insane. Why would we use hazardous chemicals in our atmosphere, poisoning the earth and humanity?

But instead of debunking or disproving the conspiracy theory, her research from within the Air Force revealed that chemtrails were a conspiracy fact – and her own office was playing a key role in the secret operations.

After a lot of sampling and investigating, Kristen blew the whistle and got out, emerging with a wealth of invaluable information about chemtrails, weather modification, the role of HAARP, and the evil agenda of the elite.


VREDESTICHTERS: Orbán schrijft aan EU-leiders dat Trump ‘gedetailleerde en goed onderbouwde plannen’ heeft om de oorlog in Oekraïne te beëindigen

2

    Presidential Press and Information Office / Attribution: Kremlin.ru / (CC BY 3.0 DEED)

We volgen nauwgezet alle zeer belangrijke stappen van de Hongaarse premier Viktor Orbán, die nu ook roulerend voorzitter van de Europese Unie is – tot grote ergernis van de liberaal-globalistische elites.

Terwijl er wijdverspreide bewegingen zijn om alle bijeenkomsten te boycotten die Hongarije heeft belegd tijdens zijn EU-voorzitterschap, geeft Orbán niet op, zoals we nu leren over de brief die hij EU-functionarissen en nationale leiders heeft gestuurd, schrijft Paul Serran.

CNN meldt:

“Orbáns brief, gericht aan de voorzitter van de Europese Raad Charles Michel en verzonden aan alle leiders van de Europese Unie, werd geschreven in de nasleep van zijn controversiële ontmoetingen met de voormalige president Trump, de Russische president Vladimir Poetin en de Chinese president Xi Jinping.

“Ik kan met zekerheid zeggen dat hij kort na zijn verkiezingsoverwinning niet zal wachten tot zijn inauguratie, [Trump] zal klaar zijn om onmiddellijk als vredesmakelaar op te treden. Hij heeft hiervoor gedetailleerde en goed onderbouwde plannen,“ schreef Orbán.”

Zoals we zien kan Orbán na zijn ontmoeting met Trump zeggen dat er ‘gedetailleerde en goed onderbouwde’ plannen zijn voor vrede tussen Rusland en Oekraïne – wat betekent dat het niet slechts een loze campagneclaim is.

Er wordt algemeen verwacht dat deze brief de spanningen rond Orbáns vredesinitiatief verder zal doen oplaaien.

Orbán ontmoette Trump vorige week op zijn landgoed in Palm Beach en zei dat Trump bereid is om ‘onmiddellijk’ na zijn verkiezing als vredesmakelaar op te treden.

The Guardian bericht:

“De ‘waarschijnlijke uitkomst’ van een overwinning van Trump betekende dat de EU ‘directe lijnen van diplomatieke communicatie’ met Rusland en ‘politieke gesprekken op hoog niveau’ met China zou moeten heropenen, schreef Orbán in de brief gericht aan de voorzitter van de raad , Charles Michel, die voor het eerst werd gemeld door de Financial Times. The Guardian heeft een kopie gezien.”

De overwinning van Trump zal betekenen dat de last van het betalen voor de oorlogsinspanningen van Oekraïne zal verschuiven in het nadeel van de EU.

“Ik ben er meer dan van overtuigd dat in de waarschijnlijke uitkomst van de overwinning van president Trump, de verhouding van de financiële lasten tussen de VS en de EU aanzienlijk zal veranderen in het nadeel van de EU als het gaat om de financiële steun aan Oekraïne,” schreef hij.

Orbán zei ook dat na zijn recente gesprekken met de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, “de algemene observatie” was dat “de intensiteit van het militaire conflict in de nabije toekomst radicaal zal escaleren.”

In een ongekende sneer zei een woordvoerder van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, dat de EU-Commissie tijdens de door Orbán belegde bijeenkomsten alleen op het niveau van hoge ambtenaren vertegenwoordigd zal zijn.

Dit volgt op besluiten van sommige EU-lidstaten om ambtenaren op lager niveau naar EU-evenementen in Hongarije te sturen.

In een reactie op de uitgelekte brief op X, verdubbelde de politiek directeur van de Hongaarse premier, Balázs Orbán (die geen familie is), de boodschap om Hongarije’s EU-partners te provoceren. “In plaats van het pro-oorlog beleid van de VS/EU te kopiëren, heeft #Europa een soevereine en onafhankelijke strategie nodig met een focus op een staakt-het-vuren en het starten van vredesonderhandelingen,” schreef hij.

[…] En in een verklaring die waarschijnlijk de ongerustheid in de EU-hoofdsteden zal aanwakkeren, voegde hij eraan toe: “We zijn ervan overtuigd dat we – in politieke termen – de volledige periode van het Hongaarse voorzitterschap van de EU moeten gebruiken om de juiste voorwaarden voor vredesonderhandelingen te creëren.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/vredestichters-orban-schrijft-aan-eu-leiders-dat-trump-gedetailleerde-en-goed-onderbouwde-plannen-heeft-om-de-oorlog-in-oekraine-te-beeindigen/

Aartsbisschop Viganò waarschuwt Trump: WEF achter moordaanslag – ze zullen het opnieuw proberen

 juli 17, 2024    5


    Bisschop Viganò en president Trump

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò zegt dat het World Economic Forum achter de recente moordaanslag op Donald Trump zit en volgens hem zal proberen hem opnieuw te vermoorden voor de verkiezingen in november.

Viganò postte zijn steun voor Trump op X in het weekend na een aanslag op zijn leven tijdens een zaterdagse bijeenkomst, en suggereerde dat “anti-globalisten” beleid staatsleiders met elkaar verbindt die het doelwit zijn geweest van moordaanslagen, bericht Thepeoplesvoice.

Lifesitenews.com meldt: “Bovenop de eerdere criminele aanvallen op uitgesproken anti-globalistische politieke leiders, komt nu deze verschrikkelijke poging om president Donald J. Trump te elimineren, de belangrijkste tegenstander van radicaal globalistisch links,” schreef Viganò in een zondagse X-post.

De aartsbisschop wees erop dat de Slowaakse premier Robert Fico en de Hongaarse premier Victor Orbán het slachtoffer zijn geworden van “soortgelijke criminele aanvallen” en dat zij met Trump een “felle oppositie tegen de Nieuwe Wereldorde” en “verdediging van de nationale soevereiniteit” delen.

Fico werd vijf keer beschoten bij een moordaanslag in mei, slechts een paar dagen nadat zijn regering had aangekondigd dat het de Pandemieovereenkomst van de WHO niet zou steunen. De Slowaakse minister van Volksgezondheid verklaarde dat het land geen overeenkomsten zou ondertekenen die de soevereiniteit van het land zouden verzwakken. Slowakije heeft ook de wapenleveringen aan Oekraïne stopgezet en weigert zich aan te sluiten bij de NAVO-doelstellingen in de regio.

Als president probeerde Trump de soevereiniteit van de VS te behouden door acties zoals het barricaderen van de zuidelijke grens tegen illegale immigranten en het terugtrekken van de natie uit het klimaatakkoord van Parijs in 2017, een akkoord dat zich richtte op internationaal bestuur en het afdwingen van dure oplossingen voor de opwarming van de aarde.

“De subversieve duivelse macht van de internationale deep state is duidelijk, is daar voor iedereen te zien. Haar misdaden tegen God en de mensheid kunnen niet langer verborgen blijven,” vervolgde Viganò. “Ik dring er bij alle katholieken, Amerikaanse patriotten en mensen van goede wil op aan om tot Onze Heer te bidden in deze tijd van grote dreiging die over de wereld opdoemt.”

Viganò heeft vaak gewaarschuwd tegen de inspanningen van de “deep state” en de “deep Church” om een Nieuwe Wereld Orde te vestigen die de nationale soevereiniteit zal ontkennen onder een totalitaire internationale regering met één enkele wereldmunt en één wereldreligie. De “controle van burgers onder het voorwendsel van een pandemie, en de vermindering van de bevolking door het gebruik van vaccins met nieuwe technologieën” zijn belangrijke onderdelen van deze inspanningen, volgens Viganò.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-vigano-waarschuwt-trump-wef-achter-moordaanslag-ze-zullen-het-opnieuw-proberen/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...