vrijdag 24 december 2021

Drs. Simone Gold en Angie Farella van AFLDS waarschuwen voor COVID-vaccin voor kinderen

Dinsdag 21 december, 2021 by: Ramon Tomey


Tags: AFLDS , Angelina Farella , badhealth , badmedicine , grote overheid , de gezondheid van kinderen , vaccinatie van kinderen , communisme , coronavirus vaccin , covid 19-pandemie , vrijheid , informed consent , Medical Tyranny , ouderlijke toestemming , Simone Gold , vaccinoorlogen , Wuhan-coronavirus


(Natural News) Drs. Simone Gold en Angelina Farella van America's Frontline Doctors (AFLDS) waarschuwden ouders voor de gevaren van het Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin voor kinderen. De twee artsen gaven de waarschuwing tijdens een interview met Heather Hobbs van The New American.

“Ik weet dat veel van onze kijkers zelf ouders en grootouders zijn. Ik ben persoonlijk een moeder van vier kinderen en ik maak me grote zorgen over de druk om deze vaccins en jongere en jongere kinderen te krijgen,” zei Hobbs.

Ze vertelde hoe Canada zijn vaccinatiecampagne tegen COVID-19 uitbreidt tot jongere kinderen, waarbij het bewijs van vaccinatie in QR-code wordt uitgebreid tot vijf- tot twaalfjarigen en baby's van zes maanden tot vier jaar oud worden gerekruteerd voor klinische proeven met vaccins .

"Het was bijna op een dreigende toon, [en het is] erg zorgwekkend voor mij omdat veel mensen niet lijken te beseffen dat dit over de hele wereld gebeurt. Het kan in Amerika gebeuren als we niet echt goede dokters hebben die bereid zijn op te staan. Bedrijven en politici zouden niet het werk van de dokter moeten doen en dingen moeten aanbevelen.”

Gold zei: “Het is voor ons bij AFLDS heel duidelijk dat dit in wezen communisme is, waarbij de staat het overneemt van de ouders. Nauwelijks waren de schoten geautoriseerd om te worden gegeven aan 12- tot 15-jarigen dat meerdere jurisdicties een kind van 12 tot 15 jaar toestonden om zelfstandig toestemming te geven zonder medeweten van de ouders.”

“Wie staat toe dat de aanwezigheid van een kind op school impliciete toestemming wordt genoemd [en] dat het kind instemt met de schoten? Dat willen we hier niet. Hier in Amerika hebben de ouders de leiding – niet de staat. Dat is de strijd waarin we ons bevinden."

Farella deelde haar strijdkreet, wat haar pleidooi was jaren voordat COVID-19 op het toneel verscheen. “De strijdkreet is: scholen zijn geen medische instellingen, en grote bedrijven zijn ook geen apotheken. Het zijn geen medische instellingen, ze zouden geen medische behandelingen – inclusief vaccins – mogen geven in een apotheek zonder een arts”, zei ze.

Er zit een agenda achter het streven naar kindervaccinatie

Farella, een kinderarts met 25 jaar ervaring, deelde drie punten waarom het verkeerd was om het COVID-19-vaccin aan kinderen te geven.

Ten eerste hebben kinderen bijna geen kans om te overlijden aan COVID-19.

“Dit is een ziekteproces dat zelfs kinderen niet treft. [Ze] hebben in principe een nulkans om te overlijden, en dus vaccineer je niet voor [een] ziekte die hen niet treft."

Ten tweede zijn er onvoldoende veiligheidsgegevens om het gebruik van het vaccin bij kinderen te rechtvaardigen.

“We hebben niet eens veiligheidsgegevens van een jaar. Als kinderarts weet ik dat we nooit iets in een kind stoppen zonder drie tot vijf jaar veiligheidsgegevens. We weten dat de vroege onderzoeken enorme toenames van myocarditis laten zien - wat overigens niet mild is. Het is een levenslange aandoening die hun leven mogelijk kan verkorten.” (Gerelateerd: cardioloog zegt dat geen enkel geval van door COVID-19-vaccin geïnduceerde myocarditis mild is .)

Ten derde, ouders die hun kinderen laten vaccineren tegen COVID, komen neer op hersenspoeling.

“De ouders laten hun kinderen gewoon aan de slachting over. Ze denken er niet eens over na, ze begrijpen niet dat dit niet is goedgekeurd [door de Food and Drug Administration. ] Ze gebruiken propagandatactieken om ouders te laten denken: 'Dit is iets dat ze prima kunnen hebben zonder de juiste geïnformeerde toestemming.'”

Hobbs zei: “Ik denk dat de verborgen zegen en dit alles is dat mensen beginnen te zien dat dit niet klopt. Dit is nu hoe de geneeskunde wordt beoefend, en dit geeft mensen – vooral in Amerika – niet hun vrijheid om te kiezen.”

“Er is iets anders aan de hand dat niets met gezondheid te maken heeft, dus we gaan hard achteruit. AFLDS raakte zo beledigd door de druk om onze kinderen naar de slachtbank te sturen, dat we namens [hen] onze eerste rechtszaak aanspanden. We hebben een federale rechtszaak aangespannen in Alabama om te zeggen dat je geen injecties mag geven aan 12- tot 15-jarigen zonder al die jaren van veiligheidsstudies,' zei Gold.

AFLDS diende in juli 2021 een rechtszaak in bij de Northern District Court van Alabama. Het verzocht om een ​​verbod om “elk verder gebruik van de COVID-vaccins voor onderzoek” te stoppen voor drie groepen – waaronder jonge Amerikanen van 18 jaar en jonger. (Gerelateerd: America's Frontline Doctors klaagt HHS aan om de autorisatie voor gebruik in noodgevallen voor covid-vaccins in te trekken .)

“Mensenkinderen zijn geen experimentenKinderen lopen statistisch nul procent risico op overlijden door COVID-19. Daarentegen tonen deskundige studies aan dat het aantal doden door de vaccins tot ver in de tienduizenden loopt, en het aantal gewonden tot ver in de honderdduizenden”, aldus een persbericht op de website van de groep .

Dr. Teryn Clarke, communicatiedirecteur van AFLDS, zei in de verklaring: “Kinderen vormen een derde van onze bevolking en onze hele toekomst. [Ze] zijn nooit het experiment.”

Bekijk het volledige interview met Drs. Angelina Farella en Simone Gold hieronder.

      LINK: https://www.brighteon.com/69bb283c-64ed-4d11-b7a6-863878beab2d

VaccineWars.com heeft meer artikelen over de druk om kinderen te vaccineren.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

AFLDS.org

https://www.americasfrontlinedoctors.org/news/press-releases/aflds-files-lawsuit-seeking-immediate-injunctive-relief-revoking-the-emergency-use-of-covid-19-vaccines-based-on-disturbing-new-mortality-data/

Merck's nieuwe "wonder" covid-medicijn bleek kankermutaties te veroorzaken in hamsterexperimenten

Woensdag 22 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: badcancer , badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , Geboorteafwijkingen , kankeroorzaken , samenzwering , corruptie , COVID , Dangerous Medicine , bedrog , ontdekkingen , gezondheid van mannen , Merck , molnupiravir , farmaceutisch fraude , reproductie , onderzoek , waarheid ,gezondheid van vrouwen

11KKEER BEKEKEN


(Natural News) Nieuw onderzoek van de Universiteit van North Carolina (UNC) heeft uitgewezen dat het nieuwe anti-covid-medicijn molnupiravir van Merck kanker veroorzaakt .

Het zogenaamde "wonder"-medicijn, waarvan we meldden dat het eigenlijk gewoon een rip-off van ivermectine is, werd in de loop van 32 dagen op hamstercellen aangebracht. Gedurende deze tijd werd ontdekt dat het medicijn mutaties in DNA induceert.

De auteurs van de studie schreven dat de mutaties die ze waarnamen, "kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kanker, of geboorteafwijkingen kunnen veroorzaken bij een zich ontwikkelende foetus of door opname in voorlopercellen van sperma."

Er wordt beweerd dat molnupiravir zich alleen richt op delende cellen, wat relatief zeldzaam is bij volwassenen. Toch veroorzaakt het medicijn mutaties en DNA-schade die suggereren dat het tumoren en kanker zou kunnen veroorzaken.

Molnupiravir gekoppeld aan mannelijke onvruchtbaarheid, geeft FDA toe

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft ook aangekondigd dat molnupiravir de mannelijke vruchtbaarheid negatief beïnvloedt.

De New York Times meldde dat FDA-adviseurs waarschuwden dat "mannen die vader willen worden" misschien geen molnupiravir willen nemen omdat het volledige scala aan risico's "slecht begrepen blijft".

Merck's eigen interne onderzoeken identificeerden natuurlijk geen risico's. Het bedrijf houdt vol dat molnupiravir volkomen veilig en effectief is, ook tegen de "Omicron" ( moronic ) variant van de Chinese griep.

The Times herhaalde de beweringen van Merck over molnupiravir en suggereerde dat het "naar verwachting werkt tegen Omicron", wat dat ook mag betekenen.

Wetenschappers en regelgevers in Europa zijn echter niet zo overtuigd. Ze zeggen dat molnupiravir veel minder effectief is dan andere reeds beschikbare behandelingen.

"Ik denk niet dat iemand weet wat deze dosis betekent in termen van menselijke resultaten," zei Dr. Ronald Swanstrom , en hiv-onderzoeker bij UNC die hielp bij het leiden van de hamstercelstudie . "Ik hoop dat het triviaal is, maar ik denk niet dat iemand het weet."

Volgens Dr. Swanstrom zijn er genoeg delende cellen in volwassen botten en de darmwand om "zorgwekkend" te zijn in termen van het gebruik van molnupiravir. Mannen produceren ook voortdurend delende spermacellen die mogelijke mutaties kunnen dragen vanwege het gebruik van het medicijn.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mogen molnupiravir beslist niet gebruiken omdat de risico's voor hen misschien wel de grootste zijn. Daarom heeft Merck ze uitgesloten van zijn klinische proef.

"De menselijke ontwikkeling in de baarmoeder is een absoluut verbazingwekkende opeenvolging van gebeurtenissen", zegt dr. John Mellors, specialist in infectieziekten aan het University of Pittsburgh Medical Center . "Je begint daar op wat voor manier dan ook aan te sleutelen, je kunt eindigen met een ramp."

Uit eigen onderzoeken van Merck bij zwangere ratten bleek dat molnupiravir ontwikkelingsstoornissen en zelfs de dood van een foetus veroorzaakt. Om deze reden hebben de Britse gezondheidsautoriteiten gezegd dat het medicijn niet mag worden gegeven aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

"Als ik zwanger was, zou ik dit niet nemen", voegde Elizabeth Campbell, een expert in structurele biologie aan de Rockefeller University die antivirale middelen tegen coronavirus bestudeert, aan het gesprek toe.

"Wat molnupiravir doet, is dat het zichzelf vermomt", voegde ze eraan toe. "Het kan fouten verspreiden die over het hele genoom zullen worden verspreid ... Als cellen repliceren, betekent dit dat ze een versie van een van de DNA-bouwstenen die zijn afgeleid van molnupiravir opnemen en opnemen."

Aangezien "niemand weet" wat dit medicijn werkelijk in zijn geheel doet, suggereren Campbell en anderen in feite dat mensen er vanaf moeten blijven - althans dat is waar hun uitspraken op lijken te wijzen.

Merck probeert ondertussen agressief te voorkomen dat de waarheid over dit alles naar buiten komt. De drugsgigant gebruikt allerlei excuses en afleidingstactieken om molnupiravir veilig en effectief te laten lijken, ook al is dat duidelijk niet het geval.

Meer gerelateerd nieuws over het Fauci-virus en de Big Pharma covid-melkkoe is te vinden op Fascism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com

NYTimes.com

Op Café kan wel ....

 


Dr. Robert Malone: ​​Er is een duidelijke poging om de waarheid over de COVID-19-pandemie te verbergen

Dinsdag 21 december 2021 door: Kevin Hughes


Tags: badhealth , badmedicine , big government , Big Pharma , CDC , covid-19 , Dangerous Medicine , bedrog , Dr. Robert Malone , FDA , wereldwijd totalitarisme , immuunsysteem , medisch fascisme , pandemie , PCR-test , farmaceutische fraude , vaccinbeschadiging , vaccins , Wuhan-coronavirus

10KKEER BEKEKEN

 

(Natural News) Dr. Robert Malone, arts en uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, zei dat er een duidelijke poging is om de waarheid over de pandemie van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) te verbergen .

Malone vertelde Kristi Leigh in een interview dat de Amerikaanse gegevens op meerdere niveaus worden aangetast door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

“Het wordt gecompromitteerd door het officiële standpunt van de CDC dat er geen vaccingerelateerde sterfgevallen zijn geweest. Dat is volslagen onhoudbaar', zegt Malone, die er ook op wees dat niet alleen de Amerikaanse database besmet is, maar ook de Britse, Schotse, Duitse, Atlantische, Noorse en Israëlische databases.

“Maar de CDC houdt vol dat er geen vaccingerelateerde sterfgevallen zijn geweest. De CDC is bewust onwetend. En ze hebben een hele reeks verschillende strategische initiatieven genomen, zoals het herdefiniëren van wat de ziekte is , het herdefiniëren wanneer je gevaccineerd bent, hoe lang dat vaccinvenster is, je wordt pas als volledig gevaccineerd beschouwd als je meer dan 14 dagen na prik nummer twee bent. .”

Malone vervolgde: “En dus wordt al het andere als niet-gevaccineerd beschouwd. Het is gewoon een hoop gegevensmanipulatie en -beheer... En we weten dat dit een transparante poging is om de waarheid te verbergen."

Leigh, een bekroonde tv-nieuwsjournalist, was het met Malone eens.

“Ze vergelijken het aantal van drie seizoenen, bijna drie seizoenen van COVID met één seizoen van griep, en dat deel laten ze weg. Ze praten over ziekenhuiscapaciteit, maar ze houden geen rekening met personeelstekorten en problemen, aangezien je zoveel mensen eruit duwt. Ik bedoel, het is zo veel', voegde de tv-presentator, podcast-bijdrager en nieuwsanalist toe.

Malone nam ook de manipulatie op de korrel van de polymerase kettingreactie (PCR)-test die werd uitgevoerd en de enorme stapel financiële prikkels die aan ziekenhuizen werden verstrekt.

'Ze betalen artsen rechtstreeks om het dominante verhaal te ondersteunen. Zij [dokters] krijgen contant geld in de vorm van duizenden dollars. Als de farmaceutische industrie dit rechtstreeks zou doen, zou het een misdaad zijn, toch? Absoluut een misdaad,' klaagde Malone.

"Maar artsen worden betaald om mee te gaan met het dominante verhaal. Ziekenhuizen worden betaald om degenen die aan deze ziekte sterven te over vertegenwoordigen, in plaats van te melden dat ze mogelijk ook binnen het ziekenhuis besmet kunnen te zijn.'

De bekende immunoloog en viroloog sloeg ook de ziekenhuizen in de maling die nu informatie over hun winstmarges verbergen.

'Ze verdienen hier geld mee. Ze hebben sterke financiële prikkels en zetten deze voort. Het gaat allemaal op en neer in de hele farmaceutische, medische complexe voedselketen. Iedereen verdient hier veel geld mee, behalve de mensen die mensen proberen te behandelen met dure medicijnen', zei Malone.

Leigh bracht ook de kwestie over het "verborgen gegevensverhaal" naar voren bij de Food and Drug Administration (FDA), waarin gegevens 55 jaar voor het publiek verborgen konden blijven, en waarom je de bedrijven die de COVID-19 hebben gemaakt niet kunt vervolgen vaccins voor de nadelige effecten ervan. (Gerelateerd:  Dr. Robert Malone waarschuwt voor “massavormingspsychose” te midden van de COVID-pandemie .)

Malone vertelde Leigh: “De vaccinbedrijven zullen het vaccin niet produceren en verkopen aan een bedrijf dat niet akkoord gaat met volledige schadevergoeding. Ze moeten volledig worden beschermd tegen risico's, anders doen ze het niet. Dat is niet het kenmerk van eenveilig en effectief product.”

De uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie voegde eraan toe dat er in de overeenkomst tussen het bedrijf en de overheid voorwaarden staan ​​die vereisen dat veiligheidsgegevens gedurende lange tijd verborgen blijven.

COVID-vaccins veroorzaken antilichaamafhankelijke versterking (antibody-dependent-enhancement)

In een video die afgelopen juli werd uitgebracht, waarschuwde Malone dat de COVID-vaccins antilichaamafhankelijke verbetering (antibody-dependent enhancement  of ADE) veroorzaken.

ADE treedt op wanneer de antilichamen die tijdens een immuunrespons worden gegenereerd, een pathogeen herkennen en eraan binden, maar ze zijn niet in staat om infectie te voorkomen. In plaats daarvan werken deze antilichamen als een "Trojaans paard", waardoor de ziekteverwekker in cellen kan komen en  de immuunrespons kan verergeren .

Malone zei dat ADE heeft plaatsgevonden in alle ontwikkelde coronavirusvaccins en dat het vanaf het begin van de massale uitrol van COVID-vaccins een ernstige zorg is geweest onder vaccinexperts.

Hij luidde ook de noodklok over hoe COVID-beperkingen en -mandaten in westerse landen zoals de VS, Canada en Oostenrijk de burgerlijke vrijheden onderdrukkenMalone waarschuwde dat regeringen de COVID-pandemie gebruiken als een “platform om andere agenda’s te bevorderen”.

"De toekomst van het mondiale totalitarisme is hier, het is alleen niet gelijk verdeeld", zei Malone in een interview met Steve Bannon. Hij noemde het nationale vaccinmandaat van Oostenrijk als het meest flagrante voorbeeld van de totalitaire benadering van een regering van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, zoals de COVID-19-pandemie.

Bekijk Dr. Robert Malone in de onderstaande video terwijl hij vertelt hoe de gevaccineerde mensen eigenlijk meer risico lopen tijdens de pandemie.

Volg  Pandemic.news  voor meer nieuws met betrekking tot de coronaviruspandemie.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Chop.edu



Dr. Robert Malone waarschuwt voor "massavormingspsychose" tijdens de COVID-pandemie

Dinsdag 7 december, 2021 by: Ramon Tomey


Tags: badhealth , grote overheid , samenzwering , covid-19 , misleiding , fascisme , angst propaganda , vorming massa psychose , massahypnose , Matthias Desmet , mind control , pandemie , Robert Malone , totalitarisme , Tirannie , Wuhan-coronavirus

9,410KEER BEKEKEN

 

Natural News ) De Amerikaanse wetenschapper Dr. Robert Malone waarschuwde voor “massavormingspsychose” die de bevolking treft tijdens de pandemie van het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

Volgens Malone kwam het idee van massavormingspsychose van psycholoog en statisticus Matthias Desmet van de Belgische Universiteit Gent “Als [Desmet] massavorming [psychose] zegt, kun je dit zien als equivalent aan [een] menigte. Het is dus een massapsychose. Bij massavormingspsychose is dit als hypnose – het is echt hypnose.”

Malone merkte op dat de apathie van het Duitse volk ten opzichte van de Holocaust tijdens de nazi-periode een perfect voorbeeld is van massavormingspsychose.

“Hoe kan bijvoorbeeld het Duitse volk, dat hoogopgeleid [en] zeer liberaal in de klassieke zin van het woord, westers denkende mensen zo gek worden dat ze deden wat ze de Joden aandeden? Hoe kon dit gebeuren met een beschaafd volk?” vroeg Malone. “Dit is een fundamenteel probleem dat mensen hebben, en dit is de verklaring daarvoor. Het is al tientallen jaren een belangrijk aandachtspunt van academisch onderzoek in Europa.”

De uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie zei dat om massavormingspsychose te laten plaatsvinden, er een reeks voorwaarden moet zijn. Een geatomiseerde bevolking zonder sociale banden die zich alleen via afzonderlijke stammen identificeren, in combinatie met vrij zwevende angst en ontevredenheid, zorgt voor een vruchtbare omgeving om de zaden van massahypnose te zaaien .

“We zijn niet meer met elkaar verbonden. [Er is dit] gevoel van vrij zwevende angst [waar] dingen niet logisch zijn - en we hebben ook vrij zwevende ontevredenheid, dat ding klopt niet. Wat er in de wereld gebeurt, lijkt gewoon overweldigend.”

Malone vervolgde: “Denk eens aan wat er gebeurde toen het virus uitbrak. [De] wereld geobsedeerd door dit virus. Plots was elke softwarepersoon ter wereld een expert op het gebied van moleculaire virologie en epidemiologie.

“We werden plotseling allemaal obsessieve experts die al onze tijd aan de media besteden om erachter te komen wat er in godsnaam aan de hand is, want het klopte niet.

“Als deze omstandigheden zich voordoen, en dan wordt de hele bevolking gefocust op één ding – het vormt iets dat lijkt op hypnose, waarbij … ze totaal geobsedeerd zijn door dat ene ding. Als dat eenmaal gebeurt, verliezen mensen hun vermogen om rationeel te denken en te oordelen.” (Gerelateerd: klokkenluider van verpleegsters zegt dat een echte uitbraak die de natie in zijn greep houdt niet het coronavirus is, maar de “pandemie van angst” – Brighteon.TV .)

Massapsychose maakt de weg vrij voor totalitarisme

De mRNA-uitvinder wees op twee belangrijke dingen over massavormingspsychose die de weg vrijmaken voor totalitarisme.

Ten eerste profiteren gezagsdragers van het moment om aan de macht te komen. Malone zei: “Iedereen raakt gefocust … en dan stappen leiders in [en] grijpen dit moment aan. Wanneer ze worden geïdentificeerd … of gepromoot als leiders – kan de menigte geen kwaad zien, geen kwaad horen [en] geen kwaad spreken. Die leiders kunnen alles zeggen, het hoeft niet waar te zijn, en de menigte zal het geloven.”

Ten tweede worden afwijkende stemmen vervolgd en overeind gehouden als de gemeenschappelijke vijand. “Iedereen die iets zegt dat in strijd is met het verhaal, moet worden aangevallen. Deze situaties moeten een gemeenschappelijke vijand hebben; [de laatste werd] altijd gebruikt om angst in de menigte te drijven. Dus deze menigte die nu gevormd is, heeft centrale leiders die de hele tijd tegen hen liegen,' zei Malone.

“Zelfs als je niet geobsedeerd was, had je al die angstporno de hele tijd op ons afkomen, 24/7, via elk kanaal. Was dit opzettelijk of was het gewoon klikken verkopen? Er zijn veel tekenen dat hier een intentiecomponent was. We zitten in een situatie waarin we psychologisch actief worden beheerd door een entiteit die financiële voordelen heeft of de macht heeft om dit te doen.”

Hij vervolgde: 'Zoals je kunt zien, is er nu een wereld waarin mensen op deze manier zijn gehypnotiseerd. Je kunt ze vertellen wat de gegevens [en] de feiten zijn - het maakt niet uit. Ze zijn gehypnotiseerd. Dit is over de hele wereld gebeurd. Het is het gevolg van al deze censuur en propaganda waaraan we zijn onderworpen.”

Afwijkende stemmen vernietigen de massatrance

Volgens Malone had Desmet een nogal sombere kijk op de toekomst. De psycholoog vertelde hem dat massapsychose zich heeft ontwikkeld tot een punt waarop wereldwijd totalitarisme onvermijdelijk is.

Ondanks deze grimmige projectie, zei Malone dat er nog steeds een kans is om terug te duwen.

“We moeten blijven proberen om accurate informatie te verstrekken. We kunnen de angst voor het virus, die irrationeel is, vervangen door een grotere dreiging. We kunnen doorbreken bij mensen als we ze helpen begrijpen dat wat we zien een gecoördineerde wereldwijde focus is op het implementeren van een wereldwijde totalitaire oplossing. Totalitarisme is verreweg een grotere boeman dan de virussen”, zei hij. (Gerelateerd: Globalisten vieren klokkenluiders wanneer het hen uitkomt, maar klokkenluiders van de pandemie van het coronavirus worden besmeurd, gecensureerd en bestempeld als ‘vreesmannen’ .)

“Je kunt deze verwarring in hun hoofd doorbreken als je ze iets geeft dat nog meer zorgen baart, namelijk het verlies van hun vrijheid. Als je mensen duidelijk maakt dat ze op het punt staan ​​hun rechten te verliezen, worden ze geactiveerd.”

Desmet zelf sprak tijdens een voorafgaand interview de behoefte uit om zich uit te spreken . "Naar mijn mening is het belangrijkste dat mensen moeten doen om hun mening te blijven geven, ook al is het alleen maar om te zeggen dat je het niet eens bent met het reguliere verhaal," zei Desmet.

“Massavorming wordt uitgelokt door de specifieke stem waaraan ze gewend is geraakt. Totalitaire leiders weten dit heel goed: ze beginnen elke nieuwe dag met dertig minuten propaganda, waarin de stem van de leider voortdurend doordringt tot het bewustzijn van de bevolking. Dus zonder massamedia en zonder de mogelijkheid om mensen keer op keer te confronteren met de stemmen van de leiders, zou geen massavorming kunnen doorgaan. Het tegenovergestelde hiervan is ook waar: als er andere stemmen beschikbaar zijn in de openbare ruimte, dan wordt de massahypnose verstoord.”

MindControl.news heeft meer artikelen over massavormingspsychose die de bevolking treft tijdens de COVID-19-pandemie.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

JournalPulp.com


ZIJN ZE NU HELEMAAL HUN VERSTAND KWIJT?



 ©  AFP/ Walter Saenen

Antwerpen gaat kinderen van 5 tot 11 jaar vaccineren in de Zoo: “We willen een comfortabele omgeving creëren”

We willen ouders kunnen informeren en een omgeving creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen. Je moet er dus meer geduld voor hebben”, zegt schepen Els van Doesburg.

“Voor de kinderen wordt er ook voor afleiding gezorgd: we projecteren dieren op de muren, en dan kunnen ze die aanwijzen met een lichtpen”, aldus van Doesburg.

Een laatste reden waarom er voor de Zoo gekozen werd, was om de wachttijd na de prik zo aangenaam mogelijk te maken. “In de Zoo kan je tijdens die 15 minuten nog wat rondwandelen in de vlindertuin of tussen de apen, zodat de kinderen geen kwartier moeten stilzitten op een stoel. Zo willen we ervoor zorgen dat de kinderen én de ouders zich goed voelen.”

MISLEIDIEND

Blijkbaar scheelt er toch wat aan het inlevingsvermogen van onze politiekers.  Sommigen zijn duidelijk hun verstand en inlevingsvermogen kwijt in deze vooruit met-de-prik tijden.  Deze maatregel is niet kindvriendelijk maar misleidend. Dus helemaal geen goed idee.

Kinderen van 5 tot 11 jaar, waarvoor de corona griep geen enkel gevaar vormt (0,15 %  sterftekans voor corona griep tegen 0,28 % voor influenza, zeg maar de jaarlijkse griep) worden nu gevaccineerd met een risicovol zgn. ‘vaccin’ is geen goed idee en misleidend.  Voor een gevaarlijke en overbodige prik met als toetje een bezoekje aan het apenkot, wie zijn nu  eigenlijk de echte apen? 

Is er nu niemand die het belang van deze jonge kinderen behartigd en deze bende vaccinatie criminelen een halt toe roept?  

 NVDR:  Eerst prikpret 😀 maar daarna ....... PRIKSPIJT 😔




Wetenschappelijk artikel van Lancet VERNIETIGT vals verhaal over covid-vaccins, onthult dat gevaccineerden de pandemie BESTENDIGEN

Dinsdag 21 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologisch wapen , COVID , Gunter Kampf , infecties , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , Plandemic , research , spike protein , The Lancet , unvaccinated , gevaccineerd , vaccinschade , vaccinletsel

19KKEER BEKEKEN


 

(Natural News) Sinds het begin van de plandemie werd de wereld verteld dat het “genezen” van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) ging gebeuren door “ingeënt” te worden met een “operatie Warp Speed-injectie”. Er zijn echter bijna twee jaar verstreken en precies het tegenovergestelde blijkt waar te zijn.

Een nieuwe brief van onderzoeker Günter Kampf die in The Lancet werd gepubliceerd, blaast enkele grote gaten in het reguliere injectieverhaal, waarvan een van de grootste is dat Covid-19-griepprikken de verspreiding niet stoppen, zoals wordt beweerd.

In feite lijkt er een grotere verspreiding van ziekte en sterfte te zijn onder degenen die de prikken namen in gehoorzaamheid aan de richtlijnen van de overheid in vergelijking met degenen die hun immuunsysteem met rust lieten om ziekte op natuurlijke wijze te bestrijden.

Volgens Kampf neemt de epidemiologische relevantie van volledig gevaccineerde mensen "toe", op basis van de laatste gegevens. In het beste geval bieden de prikken geen enkele bescherming. In het slechtste geval maken ze de mensen die ze gebruiken vatbaarder voor een negatief gezondheidsresultaat.

"In het VK werd beschreven dat secundaire aanvalspercentages onder gezinscontacten die werden blootgesteld aan volledig gevaccineerde indexgevallen vergelijkbaar waren met gezinscontacten die werden blootgesteld aan niet-gevaccineerde indexgevallen (25% voor gevaccineerd versus 23% voor niet-gevaccineerd)", schrijft Kampf.

“[Twaalf] van de 31 infecties in volledig gevaccineerde huishoudelijke contacten (39%) waren het gevolg van volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. De Peak viral load verschilde niet per vaccinatiestatus of varianttype.”

In Duitsland, voegt hij eraan toe, neemt het aantal symptomatische covid-besmettingen onder gevaccineerden toe. In juli was het ongeveer 16,9 procent bij patiënten van 60 jaar en ouder. Op 27 oktober schoot dat cijfer omhoog naar 58,9 procent, "een duidelijk bewijs leverend van de toenemende relevantie van volledig gevaccineerde als mogelijke bron van overdracht."

CDC: De meest gevaccineerde provincies zijn ook de meest zieke provincies

Een soortgelijk fenomeen doet zich ook voor in het Verenigd Koninkrijk. Symptomatische covid-gevallen onder volledig gevaccineerden nemen toe, net als in Israël en elders waar Covid-19-griepprikken op grote schaal worden toegediend.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onlangs aangekondigd dat vier van de top vijf staten met het hoogste percentage volledig gevaccineerde bevolking (84,3-99,9 procent) "hoge" transmissielanden zijn.

Dit alles zou erop wijzen dat het krijgen van een prik waarschijnlijk betekent dat je ziek wordt of dat je anderen ziek maakt. En toch is het officiële verhaal dat de volledig gevaccineerde mensen niet eens als een potentiële bron van overdracht mogen worden geteld.

"Het lijkt grove nalatigheid om de gevaccineerde bevolking als mogelijke en relevante bron van overdracht te negeren bij het nemen van beslissingen over maatregelen voor de volksgezondheid", zegt Kampf.

De huidige situatie een "pandemie van niet-gevaccineerden" blijven noemen is gewoon onjuist , waarschuwt Kampf. In werkelijkheid is dit een pandemie van de gevaccineerden , aangezien de plandemie al voorbij zou zijn als iedereen ervoor had gekozen niet-gevaccineerd te blijven.

"Ik buig niet voor pestkoppen die me proberen te 'stigmatiseren'", schreef een Natural News- lezer over deze oneerlijke miskenning van niet-gevaccineerde mensen. "En gestigmatiseerd worden in een zieke samenleving is een ereteken, terwijl goed aangepast zijn het tegenovergestelde is."

"De 'gevaccineerden' zijn degenen die je moet vermijden", schreef een ander. “Het zijn de zieken. Zij zijn de verspreiders van ziekten. Ze hebben een gecompromitteerd immuunsysteem. Ze hebben 251x de virale lading in hun neusholtes en keel. Stop met ineenkrimpen en ga in de aanval.”

Deze schrijver zou er verder aan toevoegen dat, ja, het is tijd voor de niet-gevaccineerden om moedig en onbeschaamd op te staan, en zichzelf uit te rusten met dit soort kennis om de constante onwaarheden van de media en de overheid tegen te gaan.

Als je dit verhaal met plezier hebt gelezen, vind je er meer op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheLancet.com

NaturalNews.com

 


Brief in ‘The Lancet’ zegt dat stigmatisering van niet-gevaccineerden in de samenleving "niet gerechtvaardigd is"

Zaterdag 18 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: Apartheid , badhealth , badmedicine , badscience , COVID , discriminatie , fascisme , Gunter Kampf , Lancet , medische ethiek , Plandemic , gestigmatiseerd , niet-gevaccineerde , vaccin oorlogen , vaccins

11KKEER BEKEKEN


Natural News ) De Duitse onderzoeker Günter Kampf schreef een correspondentie gepubliceerd in The Lancet waarin de wetenschap wordt gepresenteerd als bewijs ter ondersteuning van het recht van alle niet-gevaccineerde mensen om hun leven normaal te leven en niet te worden gestigmatiseerd door de overheid en volledig gevaccineerde mensen.

Het gebruik van de uitdrukking "pandemie van niet-gevaccineerden" door functionarissen in Duitsland, de Verenigde Staten en elders is volledig ongerechtvaardigd en ongepast, zegt Kampf. De waarheid is dat we nu te maken hebben met een pandemie van volledig gevaccineerde mensen , hoe politiek incorrect dat voor sommigen misschien ook klinkt.

"Er is steeds meer bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht", schrijft Kampf.

“In Massachusetts, VS, werden in totaal 469 nieuwe COVID-19-gevallen ontdekt tijdens verschillende evenementen in juli 2021, en 346 (74%) van deze gevallen waren bij mensen die volledig of gedeeltelijk waren gevaccineerd, 274 (79%) van die symptomatisch waren.”

Kampf legt verder uit dat de cyclusdrempelwaarden onder volledig gevaccineerde, niet-gevaccineerde en gedeeltelijk gevaccineerde, althans op dat moment, allemaal ongeveer hetzelfde waren, "wat wijst op een hoge virale belasting, zelfs bij mensen die volledig gevaccineerd waren."

Discriminatie van niet-gestoken personen is geen goede blik

Zelfs al in april, tijdens de vroege uitrol van de injecties, was het al duidelijk dat de volledig gevaccineerde het grootste deel van alle nieuwe symptomatische gevallen van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) omvatte.

“In de VS waren tegen 30 april 2021 in totaal 10-262 gevallen van COVID-19 gemeld bij gevaccineerde mensen, van wie 2725 (26,6%) asymptomatisch waren, 995 (9,7%) in het ziekenhuis werden opgenomen en 160 (1,6%) overleden”, legt Kampf uit.

“In Duitsland was 55,4% van de symptomatische COVID-19-gevallen bij patiënten van 60 jaar of ouder volledig gevaccineerde personen, en dit aandeel neemt elke week toe.”

Het is nog steeds nooit bewezen dat volledig gevaccineerde mensen minder kans hebben op ernstige symptomen, dit is het enige officieel beweerde voordeel van het krijgen van een prik. Ervan uitgaande dat dit waar is, zijn er nog steeds veel meer volledig gevaccineerde mensen die ziek worden en sterven dan ons werd verteld.

Zoals Kampf uitlegt, zijn gevaccineerde mensen “nog steeds een relevant onderdeel van de pandemie”, wat het “verkeerd en gevaarlijk maakt om te spreken van een pandemie van niet-gevaccineerden”.

"Historisch gezien hebben zowel de VS als Duitsland negatieve ervaringen veroorzaakt door delen van de bevolking te stigmatiseren vanwege hun huidskleur of religie", stelt Kampf verder.

“Ik roep hoge ambtenaren en wetenschappers op om een ​​einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet-gevaccineerde mensen, waaronder onze patiënten, collega’s en andere medeburgers, en om extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.”

Als de volledig gevaccineerde mensen werkelijk worden beschermd tegen ernstige ziekten, zoals beweerd wordt, wat maakt het dan uit dat niet-gevaccineerde mensen hun leven in vrede en vrijheid blijven leiden?

Waarom geven de volledig gevaccineerden er zoveel om dat ze in de buurt zijn van de niet-gevaccineerden als ze nu zijn "geïmmuniseerd" tegen het Tony Fauci-virus? Is een van deze wetenschappelijk of zelfs gezond verstand?

"Er is niets gedetecteerd", schreef een commentator bij Natural News over de nieuwe zogenaamde "Omicron" ( Moronic ) variant. “Dit is gewoon weer een poging om vaxx-schade te verdoezelen. De vaxx IS de variant.”

"Er werd niets ontdekt behalve gescripte bullshyte", schreef een ander. “OmiCON, zoals je stelt, is er geen Covid-19 (of zijn varianten) virus, het is gewoon de standaard hoax met kleine hoed om de proles in de armen van de dodelijke griezels te drijven.”

Anderen herhaalden het feit dat dit hele gebeuren op dit moment een voor de hand liggende en verschrikkelijke grap is, en dat de meeste mensen nu duidelijk kunnen zien dat de scamdemie niets te maken heeft met een vermeend virus.

Meer gerelateerd nieuws over het Fauci-virus en het massa-injectieprogramma is te vinden op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheLancet.com

NaturalNews.com


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...