donderdag 28 december 2023

Het is echt in het algemeen belang

het algemeen belangZoals wij de afgelopen jaren aan den lijve hebben kunnen ondervinden gaat het algemeen belang boven alles.

Zo moest jij jezelf opsluiten in je eigen huis omdat dit in het algemeen belang was.


Wij vormen onderdeel van de maatschappij, of je dat nu leuk vindt of niet. Die maatschappij heeft bepaalde belangen.

Ze noemen dat het algemeen belang.

Het algemeen belang is datgene dat voor het welzijn van het volk in zijn geheel nuttig, gewenst of nodig is.

Daarnaast heb je natuurlijk nog het individueel belang, dingen die jijzelf heel belangrijk vindt.

In het Engels hebben ze een hele mooie uitdrukking voor het algemeen belang en die is: The greater good.

Wat we nu de afgelopen jaren hebben kunnen zien is dat ter voorbereiding op het geplande communisme het individueel belang geheel aan de kant werd geschoven.

Alles wat er wel of niet gebeurde was in het algemeen belang, want zo redeneerde de overheid tijdens de nep corona pandemie: Het algemeen belang is in dit geval veel groter dan het individueel belang.

Mensen durfden daar vaak ook niet tegen in te gaan, want wie wil er nu tegen het algemeen belang in gaan?

Dat je werd opgesloten in je eigen huis was dan ook voor het algemeen belang.

Dat je dag na dag werd gepusht om een experimentele gentherapie te nemen was ook absoluut in het algemeen belang.

Dat ze aan alle kanten censuur toepasten was uiteraard ook in het algemeen belang. Dat bedrijven helaas gesloten moesten worden was, je raadt het al, in het algemeen belang.

Bij het voor ons geplande communisme speelt het algemeen belang ook een grote rol.

Een communistische samenleving is een samenleving die gestructureerd is op de ideeën van gemeenschappelijk bezit van productiemiddelen. Dat betekent dat de staat alle productiemiddelen en hulpbronnen bezit in de afwezigheid van sociale klassen en particuliere rijkdom.

You will own nothing and you will be happy.

Alle misdaden die de leiders van de Westerse landen de afgelopen jaren hebben gepleegd en in de nabije toekomst nog zullen plegen doen ze allemaal in het algemeen belang, oftewel The greater good.

Dit ter voorbereiding op een voor ons geplande maatschappij waarin er geen ruimte meer zal zijn voor het individueel belang.


Een aanzienlijke stijging van het aantal verkeersdoden in Australië baart deskundigen zorgen

 Alles behalve het vaccin.

december 27, 2023    4698   9  


In de frontlinie van de behandeling van de nasleep van auto-ongelukken in Western Sydney ziet chirurg Dr. John Crozier de fatale tol op de weg niet alleen als een statistiek.

Het is een herinnering aan wat er op het spel staat telkens als Australiërs in een voertuig stappen, schrijft Abcnews.

“We noemen het een tol. Het is eigenlijk een tragedie,” zei Dr. Crozier.

“Het cumulatieve effect van 100 doden per maand en 100 ziekenhuisgewonden per dag – het is een epidemie. Een tragische epidemie.”

Vijf jaar geleden hielp Dr. Crozier bij het onderzoek naar de Nationale Verkeersveiligheidsstrategie. Sindsdien, zegt hij, is er een stap terug gezet wat betreft bewezen methodes om het aantal verkeersslachtoffers te verminderen.

“We kunnen de feiten niet negeren en we zien een aanzienlijke stijging van het aantal verkeersdoden in het hele land,” zei Dr. Crozier.

Gedurende een groot deel van de afgelopen vier decennia boekte Australië gestage vooruitgang op het gebied van het aantal verkeersdoden – van 2.800 doden bij verkeersongevallen in 1989 tot 1.094 in oktober 2020.

Maar toen het land de COVID-19 pandemie te boven kwam, begon het aantal verkeersdoden toe te nemen.

In november van dit jaar waren er 1.253 mensen omgekomen bij verkeersongevallen in de voorgaande 12 maanden – een stijging van 6,3 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

“Wat we in het hele land zien, in vrijwel elke staat en op elk grondgebied, is dat de cijfers stijgen in plaats van dalen. En dat gebeurt al een paar jaar”, zegt Ingrid Johnston, CEO van het Australasian College of Road Safety.

“Dus sinds COVID … gaan ze eigenlijk de verkeerde kant op.”

Het Covid-bedrog - De persoonlijke tol - Nooit vergeten, nooit vergeven

 

Meer auto’s op de weg leidt tot ongelukken

Jason Thompson, een universitair hoofddocent aan de Universiteit van Melbourne, zei dat de toename van het aantal ongevallen te maken heeft met een toename van het aantal mensen op de weg.

Hij vergeleek dat met het aantal verkeersdoden per maand in het land en met het binnenlandse brandstofverbruik en vond een verband.

“Als er meer auto’s op de weg zijn, krijgen we meer ongelukken,” zei Dr. Thompson.

“De correlatie is bijna één op één.”

Dr. Thompson, die lid is van het Transport, Health and Urban Systems Research Lab van de universiteit, zei dat er bewijs was dat mensen tijdens de pandemie auto’s kochten om besmetting tijdens het openbaar vervoer te vermijden.

“Toen COVID toesloeg, vermeden veel mensen helemaal om te reizen en de tol op de weg daalde, maar toen we ons weer begonnen te verplaatsen, verschoof het aandeel van het openbaar vervoer naar privéauto’s,” zei hij.

“De pandemie ‘eindigde’ en plotseling schoot het wegverkeer omhoog. Over de hele wereld hebben we een vergelijkbaar patroon gezien – vooral in westerse landen en steden die ontworpen zijn voor motorvoertuigen.”

Minder willekeurige ademtests

Dr. Crozier gelooft dat er twee opmerkelijke factoren meespelen als het gaat om het verhogen van de dodentol op de weg.

“Snelheid is nog steeds de belangrijkste reden waarom mensen omkomen of ernstig gewond raken bij ongevallen,” zei hij.

Hij wees ook op een daling van het aantal willekeurige ademtests door de politie.

“We hebben een aanzienlijke vermindering gezien van willekeurige ademtests in de meeste staten van Australië. En hand in hand met dat, hebben we een toenemende mate van alcohol als onderdeel van de variabele in de … crash.”

Vóór de pandemie in 2019 werden er meer dan 15 miljoen willekeurige ademtests uitgevoerd op Australische wegen. In 2022 was het aantal tests gedaald tot iets meer dan 10 miljoen.

Herstel kan een levenslange strijd zijn voor overlevenden van ongevallen

Dr. Crozier zegt dat hoewel veel aandacht voor veiligheid uitgaat naar dodelijke ongevallen, meer dan 60.000 Australiërs per jaar een ongeval op de weg overleven. Voor velen is het herstel een levenslange strijd.

“De constante stroom van deze zwaargewonde, gehavende lichamen is een uitdaging”, zegt hij.

“We noemen ze ernstige verwondingen. Zij zijn de overlevenden van de ongevallen. En het is een enorme epidemie die grotendeels ongemeld blijft.”

Terry Thomas is een van de gewonden die al jaren probeert zijn leven weer op te bouwen. In augustus 2020 stopte hij op een kruispunt toen het licht oranje werd. Het zware voertuig dat achter hem reed, deed dat niet.

“Ik speel het elke dag af als een film in mijn hoofd,” zei hij.

“Ik weet nog dat ik in de achteruitkijkspiegel keek. Ik had zoiets van, hij gaat niet stoppen. En je zet je als het ware schrap.”

Zijn lichaam is genezen, maar zijn geheugen niet.

De heer Thomas, 52 jaar, kwam in 2014 vanuit Noord-Ierland naar Australië, maar hij heeft weinig herinneringen aan zijn tijd daar sinds het ongeluk.

Hij begint elke dag met het maken van lijstjes op notitieblokjes. Als hij dat niet doet, vergeet hij zijn plannen voor die dag.

“Ik heb overal lijstjes voor omdat ik zo vergeetachtig ben. Weet je, het is alsof ik mijn naam op dingen op het werk heb staan omdat ik dingen blijf vergeten,” zei hij.

VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe meer hartontsteking gevallen te hebben gevonden dan verwacht bij jonge volwassenen na COVID-19 vaccinaties

 

“Het is verschrikkelijk … herinneringen uit mijn kindertijd zijn verdwenen. En herinneringen aan opgroeien in Noord-Ierland zijn verdwenen. Mijn vader is een paar maanden geleden overleden en ik kan me geen dingen uit mijn jeugd herinneren. Ik kan me niets meer herinneren van mijn bruiloft… daar ben ik nog het meest van overstuur.”

Het letsel had een drastische invloed op het leven van de heer Thomas. Hij had moeite met slapen en zijn persoonlijkheid veranderde.

Hij geeft toe dat het moeilijk werd om mee samen te leven. Zijn vrouw en zoon hebben hem gesteund en hem aangespoord om hulp te zoeken.

Hij richt zich nu op technieken die hem helpen om met zijn aandoening om te gaan, zoals het maken van frequente lijstjes om de dag door te komen.

Maar hij zegt dat zijn verwonding een herinnering is dat voor velen de impact van de Australische tol een leven lang zal duren.

“Ik denk dat veel mensen, als ze in een auto stappen, denken dat niets hen kan deren,” zei hij.

“Er is gewoon een verkeerde beslissing nodig en je leven … of dat van iemand anders, is voor altijd veranderd.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/een-aanzienlijke-stijging-van-het-aantal-verkeersdoden-in-australie-baart-deskundigen-zorgen/

 

 

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundige

Dr. Philippe Van Welbergen, een van de oorspronkelijke deskundigen die schade in het bloed ontdekten door de COVID-19 vaccins tegen het coronavirus van Wuhan (), heeft ontdekt dat ongevaccineerde personen grafeen en zelfassemblerende nanodeeltjes in hun bloed hebben – een manifestatie van shedding van degenen die de injecties hebben genomen, bericht Mary Villareal. Van Welbergen … Meer lezen overGevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundige

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerden-infecteren-de-ongevaccineerden-met-gevaarlijk-grafeenoxide-zegt-biomedisch-deskundige/

Europa is afgeschreven

 november 28, 2023   8476   27  

En hoe weten we dat? Makkelijk, vandaag, bij Primakov Readings:

Vraag: Wat zijn de vooruitzichten voor de Russisch-Europese handels- en economische betrekkingen? Gezien het feit dat Rusland bijna een derde van de koolwaterstoffen levert aan Europa, dat blijkbaar op zoek is naar een alternatief. Hoe stelt Moskou zich de ontwikkeling van deze betrekkingen voor?

Sergey Lavrov: Ik zal niet eens proberen te raden wat Europa gaat doen. Ik denk dat ze (met uitzondering van de Duitse kanselier O. Scholz en vice-kanselier R. Habeck) heeft begrepen waar ze terecht is gekomen. Lees de statistieken over hoeveel keer de economische groei van de VS sneller is dan die van Europa. Frankrijk zal blijkbaar bij de “nul” zitten. De ooit “locomotieven” van de Europese economie (Duitsland, Groot-Brittannië) zullen naar beneden “groeien”. Na een reeks wetten die de Amerikanen hebben aangenomen om onder andere de inflatie te bestrijden, zijn de energieprijzen in de Verenigde Staten 4-5 keer lager dan in Europa, waar deïndustrialisatie plaatsvindt. Bedrijven die nadenken over hun toekomst verhuizen naar de Verenigde Staten. Ik ben ervan overtuigd dat dit geen toeval is, maar een bewust beleid van Washington. Want Europa is ook een concurrent die de Verenigde Staten niet nodig hebben. Ze hebben een groep “grijze” mensen nodig die doen wat ze bevelen. Ik wil de Europeanen niet beledigen, maar dit is precies hoe de huidige politieke elites handelen. Laten we eens naar de statistieken kijken. Het is nuttig om te begrijpen wat er aan de hand is.

Maar in dit stadium hoeven we niet na te denken over hoe we de betrekkingen met Europa kunnen herstellen. Nu moeten we nadenken over hoe we niet afhankelijk kunnen worden van de “kronkels” in de Europese politiek (vooral op het gebied van handel, economie en investeringen) die ze onder invloed van Washington maken. We moeten onszelf beschermen in alle belangrijke sectoren van onze economie (veiligheid en het leven in het algemeen), waarvan de toekomst van het land afhangt. We moeten zelfstandig alles produceren wat we nodig hebben voor veiligheid, economische ontwikkeling, het bieden van oplossingen voor sociale problemen, het introduceren van moderne technologieën (onlangs vond er nog een evenement plaats over kunstmatige intelligentie), om niet te lijden onder nieuwe “grillen” wanneer en als ze ons willen aanvallen met sancties. De beperkingen zijn nergens verdwenen. Het Westen wil alles “stiekem” op een sluwe manier afmaken. Bevriezen, tijd rekken (zoals het geval was met de Minsk-akkoorden), het naziregime in Kiev opnieuw bewapenen en hun hybride (of niet-hybride) agressie tegen de Russische Federatie voortzetten. Maar zelfs als alles voorbij is, zullen de meeste sancties blijven. We moeten naar ons eigen inzicht leven. Als en wanneer ze “nuchter worden” en ons iets aanbieden, zullen we tien keer nadenken, afwegen of alle voorstellen aan onze belangen beantwoorden en hoe betrouwbaar onze Europese collega’s zijn. Ze hebben hun vermogen om te onderhandelen en hun reputatie sterk ondermijnd. Het is misschien nog niet definitief.

    Link: https://www.frontnieuws.com/europa-is-afgeschreven/

Daar wordt alles beantwoord. En ja, Rusland zal alleen met Washington praten en alleen als ze ziet dat Washington bereid is om te praten. Nou, dit is wat er gebeurt als het middelbare school basketbalteam probeert te spelen met het NBA-team. Alles is berekend en voorspeld.

Via Andrei Martyanov.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/europa-is-afgeschreven/

Telegraaf-columnist voorziet turbulent jaar na opstand tegen elites: ‘En dit is pas het begin’


De elites beweerden bij hoog en bij laag dat vaccinatie, lockdowns en mondkapjes een einde zouden maken aan de pandemie en dat de overheid totale controle moest krijgen om de bevolking tegen zichzelf te beschermen.

Ze waarschuwden voor internetdesinformatie, terwijl zij zichzelf schuldig maakten aan massale desinformatie, schrijft Telegraaf-columnist Leon de Winter.

“Bij een groot deel van de bevolking begon steeds luider die ene cruciale vraag te klinken: waarom liegen de elites?”

Laten we het hopen

De opstand van de meerderheid van de Nederlandse bevolking tegen de hegemonie van de elites op 22 november is geen incident, merkt De Winter op. “Elders in de wereld broeit het ook. 2024 wordt een turbulent jaar,” voorziet hij.

“Laten we het hopen,” zegt neuroloog Jan Bonte. “Want het elitaire machtsblok zal een keertje moeten luisteren naar het gepeupel. Of het nu wil of niet.”

Dit is pas het begin

Privacy-expert Bas Filippini voegt toe: “De enige columnist die de olifant in de kamer durft te benoemen. Deze systeemcorruptie moet worden gestopt.”

“De opstand tegen de elites. En dit is pas het begin,” stelt voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.



Oekraïne: Recordverkoop van luxe auto’s dankzij miljarden uit het Westen

 december 28, 2023   1772   8   

De oorlog in Oekraïne, die nu al bijna twee jaar aan de gang is, zal de welgestelde klassen van het land nauwelijks beïnvloeden of zelfs maar negatief beïnvloeden – zoals we meldden. In feite lijkt het tegenovergestelde het geval te zijn.

OEKRAÏNE – De officiële cijfers over de autoverkoop in Oekraïne in de eerste helft van 2023 sluiten hier ook bij aan. Dat komt omdat een groot deel van de miljarden die vanuit het Westen naar het door oorlog verscheurde land stromen, waarschijnlijk terechtkomt in de zakken van de toch al rijke oligarchen, schrijft Unser-mitteleuropa.

Stijgende verkoopcijfers voor Porsche, Land Rover en Co.

De verkoop van luxe automerken zal dit jaar waarschijnlijk een nieuw record bereiken. Ondanks (of misschien wel dankzij) de oorlog in Oekraïne werden er in de eerste helft van het jaar meer auto’s uit het luxesegment verkocht dan in voorgaande jaren.

Volgens “UkrAutoprom” steeg de autoverkoop in een jaar tijd met 45 procent ten opzichte van juli 2022. De automerken BMW (+107%), Mercedes (+11,7%), Audi (+19,1%), Porsche (+103%) en Land Rover (+314,3%!), die in het luxesegment vallen, noteerden enorme verkoopstijgingen.

Deze trend wordt waarschijnlijk ook weerspiegeld in andere luxe voertuigen, hoewel officiële statistieken moeilijker te vinden zijn. Bentley Kiev, de enige officiële geautoriseerde dealer van Bentley Motors in Oekraïne, voorzag de verkoop van 63 voertuigen in Oekraïne in 2021, terwijl er in 2020 “slechts” 37 voertuigen werden verkocht.

Italiaanse fabrikanten van luxe sportauto’s Ferrari en Lamborghini besloten een paar maanden geleden om te stoppen met de productie van auto’s voor de Russische markt en in plaats daarvan geld te doneren aan Oekraïne. West-Europese belastingbetalers kunnen dan het verlies aan business in Rusland compenseren met verdere financiële injecties in Oekraïne.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/oekraine-recordverkoop-van-luxe-autos-dankzij-miljarden-uit-het-westen/

Herinner je je dit nog?

 december 28, 2023   1272   4  

 

    © 1Veertje / Flickr (CC BY 2.0 DEED)

Als je het niet herinnert, zal ik je eraan herinneren…

Weinig Duitsers die Lotharingen verdedigden konden beschouwd worden als eersteklas troepen. Het Derde Leger stuitte op hele bataljons die bestonden uit dove mannen, andere uit koks en weer andere die volledig bestonden uit soldaten met maagzweren. De G2 identificeerde ook een nieuwe reeks Duitse formaties die voIksgrenadier divisies werden genoemd.) Deze inderhaast samengestelde divisies telden slechts 10.000 man. – Gabel

Ze zetten ook de hele 5 tot 10 tanks per stuk in voor de hele drie “panzerdivisies”. Maar blijkbaar wordt dit niet geleerd aan de cadetten van de USMA op West Point of officieren van het US Army War College (inclusief het historische verhaal Patton At Bay), want deze “grote” generaal slaagde er zelfs niet in om zich door deze Wehrmacht-troepen heen te vechten, schrijft Andrei. Maar raad eens, dit is geen grap – ik heb het gecontroleerd – dit is wat de VSU “accepteert” als haar troepen:

Mensen komen nu volledig in aanmerking voor dienst in de Oekraïense Strijdkrachten zijn in “Invaliditeitsgroep III,” bestaande uit mensen die:

1.    Aan één oog blind zijn of ontbreken.

2.    Gedeeltelijk doof zijn.

3.    Een tracheotomie [luchtpijp] hebben.

4.    Een kaakafwijking hebben die normaal kauwen verhindert.

5.    Lijden aan dwerggroei (<130cm voor mannen).

6.    Een arm missen of niet functioneert.

7.    Een geamputeerd been hebben tot aan de dij.

8.    Vingers missen.

9.    Beide voeten missen.

10. Een pacemaker geïmplanteerd hebben.

11. Slechts één werkende nier hebben.

12. Slechts één werkende long hebben.

13. Hebben geleden aan “traumatische castratie”.

14. Een hersenabces hebben (!)

15. Een aanzienlijke schedelafwijking hebben.

16. Parkinson hebben (!)

17. Een extreme scoliose [verkromming van de rug] hebben.

18. Ernstige borstafwijkingen hebben.

19. “Ernstige bijnierinsufficiëntie” hebben (het is oorlog hè?)

20. Geen blaas hebben.

Zo zie je maar. Kun je je voorstellen wat er momenteel op het Russische internet gebeurt na kennis te hebben genomen van deze voorwaarden (het Pentagon zal zich hier nooit van kunnen afwassen – ze speelden een cruciale rol in het doden van honderdduizenden VSU-personeel)? Maar ja, wat verwacht je als je oorlogsvoering bestudeert via Hollywood en pluimstrijkers? Man, blinde dwergen zonder voeten en ontbrekende vingers met een hersenabces – ik weet zeker dat de Russische generale staf trilt van afschuw. Nee, dat doen ze – die mensen zijn eersteklas professionals met moraal en eer die al generaties lang in de families aanwezig zijn, ze kunnen lowlifes oorlogsmisdadigers niet accepteren als gelijkwaardige militaire professionals. Je eet toch ook niet uit de vuilnisbak als je eten kunt kopen bij de supermarkt? Daarom wordt het Oekraïense oorlogstribunaal in gereedheid gebracht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/herinner-je-je-dit-nog/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...