zondag 29 oktober 2023

DEATHVAX™ slaat weer toe Hollywood Editie: ‘Friends’ ster Matthew Perry “plotseling overleden”

oktober 29, 2023


Weer een dag, weer een “vaccin”moord, meer een bio-zelfmoord.

Deze keer is het acteur Matthew Perry, wiens meest recente aanspraak op roem bestond uit het publiekelijk promoten van de langzaam dodelijke biowapens, terwijl hij op sociale media trots zijn “COULD I BE ANYMORE VACCINATED?” t-shirt droeg, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.



Op 54-jarige leeftijd dood door een ongewenste bijwerking. Maar hij promootte het tot het bittere einde…


…en zag er veel ouder uit dan zijn leeftijd dankzij de schadelijke effecten van herhaalde blootstelling aan Modified mRNA “vaccin”, waarvan we weten dat het de collageenproductie en de huid verwoest.

Eigenlijk was Matthew Perry een genetisch gemodificeerde menselijke wandelende spike-eiwit fabriek die aan VAIDS leed. Zijn “plotselinge” hartstilstand is slechts één van de vele mogelijke bijwerkingen die bekend zijn.

Als Matthew Perry en zijn gehersenspoelde mede-“gevaccineerde” Hollywood NPC’s lezers waren van deze Substack, dan zouden ze in de eerste plaats deze dodelijke injecties hebben vermeden als de pest, maar zouden ze ook de hulpmiddelen hebben die nodig zijn om de op VAIDS gebaseerde hart- en turbokankerbijwerkingen, evenals “vaccin”-uitscheiding, milieutoxinen, enz. te behandelen met goedkope over de toonbank verkrijgbare geneesmiddelencombinatietherapiekuren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/deathvax-slaat-weer-toe-hollywood-editie-friends-ster-matthew-perry-stierf-plotseling/

Is dit waarom Rutte de afgelopen 2 jaar zoveel oorlogstaal bezigde?


Scheidend premier Rutte is beschikbaar voor een nieuwe functie als secretaris-generaal bij de NAVO, zei hij zaterdag enigszins omfloerst in het Haagse radioprogramma Spuigasten. Volgens ingewijden is hij gepolst door zowel Trump als Biden.

In juli beweerde de premier nog dat hij NAVO-topman Jens Stoltenberg volgend jaar niet gaat opvolgen. “Ik ding niet mee,” zei hij op een NAVO-top in Litouwen.

Rutte is nog lang niet klaar

Het bericht maakt veel los. “De hele politiek is zo’n circus. Rutte die ‘ineens’ z’n kabinet opblaast, ‘ineens’ de meest militaire taal bezigde met z’n ‘het is onze oorlog’, ‘ineens’ ons gave land overleverde aan de globalisten. Het was allemaal met een vooropgezet plan: een topbaan op het wereldtoneel,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Volgens neuroloog Jan Bonte wil Rutte maar één ding: macht. “Hij is er verslaafd aan. De enige reden om Den Haag te verlaten, is in een functie die hem meer macht en meer aanzien geeft. Een uiterst gevaarlijke man, deze op en top technocraat.”

“Rutte is nog lang niet klaar met het meehelpen aan de Nieuwe Wereldorde. Hij heeft er 13 jaar ervaring mee opgedaan, dus ja, dat baantje krijgt hij zeker als hij het echt wil. Ze weten immers wat ze aan hem hebben,” merkt auteur Fred van ’t Ent op.

Voor een positie in de corrupte ‘wereldregering’

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix wijst erop dat Rutte niet gaat beginnen bij de NAVO, maar er al jaren voor werkt. “En voor het WEF. Een vooruitgeschoven pion met voltooide missie: Nederland afbreken.”

“Hij verdient het!” vindt Robert Jensen. “Hij heeft hun globalisering-plannen zo goed uitgevoerd! Door zijn medelanders en medemens zo lang te misleiden en in lockdown te zetten om ze te slopen. Als je je ziel verkoopt, moet je (in hun wereld) daarvoor beloond worden!”

Zoals voorspeld: daar deed Rutte het voor. Voor een positie in de corrupte ‘wereldregering’ die hij hielp vormen. Daar doen ze het (op een handjevol na) allemaal voor, voor de aftercarrière. Niet om docent te worden, niet voor het belang van de Nederlanders, aldus oud-politieagent en raadslid Haseena Bakhtali.

Nu weten we waarom?

Commentator Eva Vlaardingerbroek herinnert ons eraan dat deze man ons land ‘in minder dan een decennium heeft geruïneerd’.

“Nooit eerder in zijn langdurige carrière als politicus bezigde Rutte zoveel oorlogstaal als in de afgelopen twee jaar. Nu weten we waarom? Hij wil de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO worden!” schrijft singer-songwriter Nicky Monreau.

Rutte heeft liegen tot het nieuwe normaal gemaakt en dat is kennelijk nu reden om hem te promoveren tot secretaris-generaal bij de NAVO, zegt huisarts Els van Veen nog. “Helder.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

If this doesn't wake you up, I don't know what will

3,73 mln. abonnees 


The World Economic Forum (WEF) is an international non-governmental and lobbying organisation for multinational companies based in Cologny, Canton of Geneva, Switzerland. It was founded on 24 January 1971 by German engineer Klaus Schwab.

Speakers: Greg Reese FOLLOW FOR MORE: YouTube @-anonymous Twitter   / anonymousofcl  

“Ze hebben van iedereen het levensgeluk gestolen”

juli 11, 2022   5050   7  

Hieronder staat een reddit-conspiracy draad over de sociale en psychologische gevolgen van de COVID-zwendel. U ziet dit niet in de mainstream media. De mensen kwijnen weg van een enorm verraad door al onze sociale instellingen – overheid, geneeskunde, media, kerk, justitie, onderwijs – die het sociale contract verscheurd hebben, ons overbodig verklaard hebben en een genocide in slow-motion op gang gebracht hebben, schrijft Henry Makow.

Geschokt hebben de mensen zich in een schulp teruggetrokken. Nu meer dan ooit moeten wij onze hand uitsteken naar onze vrienden en medeburgers. Wij moeten gemeenschappen vormen, elkaar steunen en onze solidariteit bevestigen. Laat u niet verlammen door angst. Het gaat er niet om hoe lang wij leven, het gaat erom hoe wij leven.

Er schijnt een kloof te bestaan tussen de somberheid en het onheil die wij op deze site zien en de gelukzalige onwetendheid van de massa die schijnt te denken dat alles weer “normaal” wordt. De economie functioneert momenteel nog, een laatste overblijfsel van gezond verstand, maar misschien wel het belangrijkste.

De pandemie schijnt ieders levensgeluk gestolen te hebben

Het is heel vreemd hoe deze pandemie de persoonlijkheid van de mensen veranderd heeft. Vrijwel iedereen met wie ik praat is angstig en lijkt ongelukkig of niet zo gelukkig te zijn als vóór de pandemie. Hebben jullie een verandering opgemerkt in hoe de mensen zich gedragen? Ik werk met het grote publiek en dat is een vrij goede graadmeter voor hoe het geestelijk met de mensen gaat, want ik zie honderden mensen per dag en ga met veel van hen persoonlijk om, en ik heb gezien dat de mensen sterk afgesloten zijn van hun medemensen en niet willen socialiseren.

Een paar mensen en ik hadden het hier net over. De mensen zijn tegenwoordig zeker agressiever en onbeleefder. Ik woon in het zuiden, heel gemoedelijk, vreemden stoppen en maken een praatje, de hele dag door. Nu maken de mensen zelden oogcontact, de werknemers doen het absolute minimum en vaak zelfs dat niet eens. Het is vreemd.

Mijn graadmeter voor “shit just got real” was toen men bij QuikTrip de deur niet meer voor mensen openhield. Dat was toen de sociale afstandelijkheid zijn intrede deed. Vóór de pandemie stonden de mensen daar gewoon en hielden de deur open voor een lange rij mensen. Tegenwoordig is dat een zeldzaamheid…

Eigenlijk kan en wil ik het hen wel kwalijk nemen. Doe iets aan het systeem of doe het niet – maar reageer uw ellende met het systeem niet af op medeburgers – dat is een lage IQ zet.

Het is omdat het een samenzwering was dat men ons wilde vernietigen; het is nu duidelijk een feit en wij schijnen niet in staat te zijn genoeg geesten te verzamelen om die klootzakken op te hangen die de meesten van ons dood willen en de rest de machines laten smeren.

Ik heb een totale afkeer gekregen van de zwakheid en de angst die ik tijdens de plandemie bij de mensen zag.

Ja, het gaat niet zo goed met de mensen. Wat ze ons aangedaan hebben, hebben we nog niet eens de tijd gehad om een stap terug te doen en ons hoofd erbij te houden. Veel mensen zijn behoorlijk in de war aan beide kanten van deze zaak. Degenen die nog steeds doodsbang zijn voor COVID en hun masker niet af kunnen doen of hun huis nog niet uit durven, maar ook degenen onder ons die een voorproefje kregen van hoe het zou zijn om deel uit te maken van een minderheidsgroepering die de meerderheid was gaan ontmenselijken, en wij konden aanvoelen waar dat heen ging…

Het was alsof ze het roer omgooiden net voordat het echt extreem werd, maar het was zo dichtbij. Het is moeilijk om dat te vergeten. En iedereen doet alsof er niet veel gebeurd is en niemand wil erover praten, en zeker niemand verontschuldigt zich of erkent hoe ver het gegaan is. Degenen die nog steeds doen alsof de vaccins werken zijn een aanslag op ieders geestelijke gezondheid. Je moet gewoon aanvaarden dat extreme irrationaliteit en waanzin genormaliseerd is geworden.

Het is nogal een hoofdbreker.

Dit was het punt van isolement, ontmenselijking en demoralisatie van lockdowns en maskering. Dit zijn dezelfde sociale omstandigheden die elk tiranniek systeemingenieur maakt om de macht te grijpen.

Yep, ik werk ook met het grote publiek, en heb dat voor het grootste deel sinds 2003 gedaan. Werkte er elke dag middenin tijdens de hele “pandemie”, en droeg bijna twee jaar lang maskers onder dwang, enz. Het was vreselijk, en ik heb de mensen gemener en gemener en vreemder en vreemder zien worden. Het is klote om nu in de publieke sector te werken. Ik verwacht eigenlijk dat ik op een dag door een van die willekeurige mafkezen neergeschoten, neergestoken of met een hamer in het hoofd geslagen zal worden. Er is geen enkele waarde voor mijn aanwezigheid of persoon. De samenleving is in afval veranderd, vooral in een streek als Minneapolis.

Heb mijn levensstijl niet veranderd en ben niet in de angstzaaierij getrapt. Heb hetzelfde geleefd dat zich op mij concentreert en ik ben elke dag gelukkiger. Zwakke nep-pandemieën doen niets tegen gezonde geïnformeerde mensen. Angst maakt ziek, en verzwakt.

Dat komt omdat wij geatomiseerd zijn en niet meer om andere mensen geven, wij zijn nu geconditioneerd om eerst voor ons zelf te zorgen.

Mensen zijn altijd depressief geweest als de pest. Ik weet het, want ik ben over het algemeen goedgehumeurd en krijg niets dan haat als ik in een goed humeur ben. Maar ja, de laatste jaren is het een stuk erger.

Mee eens, het heeft me 100% zo beïnvloed. Ik ga niet meer met anderen om zoals vroeger, ik ben angstig, en werkelijk geestelijk uitgeput.

Niemand van ons is al lange tijd gelukkig geweest. Veel langer dan covid. Ja, wij hebben gelukkige MOMENTEN gehad. Maar diep van binnen hebben jullie allemaal die leegte gevoeld. De duisternis die zich opbouwt. En dat vecht- of vluchtgevoel, omdat je weet dat er iets groots op komst is. De wereld is al een hele tijd naar de klote, en velen van ons hebben zichzelf wijsgemaakt dat het normaal was.

Ik telefoneer meer dan 1000 keer per dag en 99,9% van de ontmoetingen zijn met chagrijnige, boze of hatelijke mensen, terwijl die mensen om te beginnen om het gesprek gevraagd hebben.

Het gaat nu eigenlijk aanzienlijk beter met me dan eind 2019/2020. Niet meer suïcidaal. Dus dat is een pluspunt.

Ik denk dat veel mensen tegenwoordig gestrest kunnen zijn vanwege financiële redenen. Het zou ook zo kunnen zijn dat sommige mensen meer introvert zijn geworden.

Ik ben van 2020-2021 in een soort langdurige vecht- of vluchtstemming geraakt omdat ik een ouder ben, dus… Je moet je voor je kind scharen en je door de moeilijkste dingen heen slaan. Nadat de pandemie was uitgedoofd, mijn kind weer naar school ging, haar dokter weer openging voor gewone afspraken en leuke plaatsen weer opengingen waar ik haar graag mee naartoe nam (dus eigenlijk haar kinderleven weer 100% herstelde), sloeg de depressie me toen als een vrachtwagen.

Sindsdien ben ik naar de klote. Ik doe echt mijn best, maar ik ben gewoon zo bezorgd over de stand van zaken en de toekomst. En ik ben zeker afgemat. Wachtend tot de andere steen valt, me afvragend wat het volgende zal zijn.

Ik zou zo ver willen gaan om te zeggen dat het een vorm van trauma is. Ik denk dat velen van ons nu dit trauma hebben.

Angst komt door het vaccin. Ik ken verschillende mensen die aan de Xanax moesten sinds ze geprikt zijn.

Ik werk bij een FQHC en van 2019 tot 2021 is het aantal patiënten dat behandeld werd voor depressie met 180% gestegen, en voor angst was het een stijging van 160%.

Mensen hebben pijn, en ondertussen weigeren Abbot & de Texas GOP om Medicaid uit te breiden en halen ze geld dat naar geestelijke gezondheidszorg zou gaan weg bij de HHSC en sturen ze het naar andere plaatsen.

Clownsstaat.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ze-hebben-van-iedereen-het-levensgeluk-gestolen/

Peter Hotez Notices Too Many Sudden Deaths Among His Friends, "Champions of Global Health"

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...