vrijdag 19 augustus 2022

 Deze groep burgers laat de 5-G-celtorens van 

                   Verizon neerhalen

August 17, 2022

Een groep burgers in Pittsfield, Massachusetts, wil dat een Verizon 5-G-zendmast wordt afgebroken, en ze zijn zo bezorgd over de verwoestende effecten die de toren heeft op de buurt waar hij zich bevindt, dat ze de zaak helemaal naar de hoogste rechtbank van de staat brengen.

De burgers zeggen dat ze niet goed op de hoogte waren van de plannen voor de toren; Verizon Wireless en het lokale bestemmingsplan beweren beide dat dit geen goede reden is om de toren te verwijderen. Drie rechters van het hof van beroep hebben echter anders geoordeeld.

In een e-mail aan Mercola zei Cece Doucette, directeur van Massachusetts for Safe Technology, dat nadat de toren was aangezet, "20 kinderen en volwassenen zo ziek werden dat ze de afgelopen twee jaar hun huis moesten verlaten. De bestuivers (bijen enz…) zijn ook allemaal weg."

"De Pittsfield Board of Health (BOH) onderzocht de schade van de Verizon-toren en documenteerde hun bevindingen in een noodbevel en vroeg Verizon om de reden te geven waarom ze geen stopzetting zouden moeten bevelen", voegde Doucette eraan toe. “Dit is de eerste BOH in het land die actie onderneemt, dus dit verdient zowel lokale als nationale berichtgeving, maar we weten dat de reguliere media er niet zal over berichten.

De reactie van Verizon was om een ​​gerechtelijk bevel in te dienen tegen het noodbevel, maar met de hulp van het juridische team van Children's Health Defense starten de burgers een civiele procedure. Ze dringen er ook bij de burgers in Pittsfield en supporters overal op aan om te helpen met deze strijd.

SOURCE:

The Berkshire Eagle August 15, 2022

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2022/08/17/this-group-of-citizens-is-taking-on-verizon_1920_s-5g-cell-towers.aspx

Medici noemen Britse oversterftecijfers ‘zeer zorgwekkend’ en ‘angstaanjagend’

 

Er sterven op dit moment mogelijk meer mensen aan de effecten van de lockdown dan aan corona, schrijft de Britse Daily Telegraph.

Uit cijfers van statistiekbureau ONS blijkt dat in Engeland en Wales elke week 1000 mensen meer dan verwacht overlijden als gevolg van aandoeningen die niets te maken hebben met corona, waaronder beroertes en hartaanvallen. De oversterfte ligt 14,4 procent hoger dan het vijfjaargemiddelde.

Het Britse ministerie van Volksgezondheid heeft een onderzoek ingesteld naar de cijfers. Er wordt gesproken van een ‘stille gezondheidscrisis’. Medici noemen de cijfers ‘zeer zorgwekkend’ en ‘angstaanjagend’.

Toename van het aantal beroertes

“Grote krant in Engeland wordt wakker: ‘Gevreesd wordt dat lockdown meer mensen doodt dan Covid’. En: ‘We zien al een tijdje een toename van het aantal beroertes’,” vat FVD-leider Thierry Baudet samen. Hij vraagt Telegraaf-verslaggever Wierd Duk: “Iets voor jou om op te pakken?”

Neuroloog Jan Bonte richt zich tot OMT-leden Marion Koopmans en Marc Bonten: “Jullie als integere wetenschappers, altijd handelend vanuit de beste wetenschappelijke inzichten. Graag jullie commentaar.”

“Overigens mag hier vanzelfsprekend vaccinatie als mogelijk bijdragende factor absoluut niet genoemd worden. Maar dat was al duidelijk, toch?” zegt Bonte sarcastisch.

Hoe zou dat komen?

“In het Verenigd Koninkrijk in de reguliere media: lockdowns richtten meer schade aan dan zij hebben voorkomen, met juist méér overlijdens. En tja, er is ook nu nog veel oversterfte. Hoe zou dat komen?” vraagt BVNL-bestuurder Hans van Tellingen.

De Britse cardioloog Aseem Malhotra merkt op: “Er lijkt in dit artikel iets te ontbreken wat ook kan bijdragen. Enig idee?”


Weet je hoeveel mensen door hun overheid zijn gedood met de coronaprikken?


De Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch schat dat wereldwijd zo’n 12 miljoen mensen zijn gedood met de coronaprikken. Officieel zijn er 6,45 miljoen ‘coronadoden’.

Kirsch deelde het aantal toegediende doses door 1000. In de Verenigde Staten zijn zo’n 600 miljoen doses uitgedeeld. Je komt dan uit op 600.000 sterfgevallen, wat volgens hem aardig klopt.

Eerder kwam Mathew Crawford uit op 411 sterfgevallen per miljoen doses. Kirsch, tot voor kort megadonor van de Democraten, loofde 1 miljoen dollar uit aan eenieder die kan aantonen dat zijn berekening niet klopt. Niemand meldde zich.

Zes keer sneller

Volgens de schatting van Crawford zijn er ongeveer vijf miljoen mensen gedood met de coronavaccins. We komen dus aardig in de buurt van de zes miljoen Joden die over een periode van 12 jaar zijn gedood tijdens de Holocaust, schrijft Kirsch op Substack.

We doden mensen echter zes keer sneller dan de Duitsers dat deden. We doden bijna 10.000 mensen per dag, becijfert de ondernemer.

Ter vergelijking: er worden dagelijks 385.000 baby’s geboren op aarde. Ze kunnen hier dus oneindig mee doorgaan, aldus Kirsch, de uitvinder van de optische muis.

Echt verbazingwekkend

“We doden dus ontzettend veel mensen, maar de wereldleiders kijken de andere kant op en zwijgen, terwijl wij worden doodgegooid met berichten over mensen die ‘onverwachts’ zijn gestorven,” schrijft hij. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft er geen verklaring voor.

Honderden medewerkers van het CDC weten wat er speelt, maar spreken zich niet uit omdat ze bang zijn hun baan te verliezen, weet Kirsch. Zelfs de mensen die ontslag hebben genomen, zwijgen als het graf. “Het is echt verbazingwekkend,” benadrukt hij.

‘Stop met vaccineren en doe onderzoek,’ roept Oostenrijkse politieke partij op na scherpe daling geboortecijfers

 19 AUGUSTUS 2022


 In veel landen met een hoge vaccinatiegraad zijn de geboortecijfers sterk gedaald. De Oostenrijkse gynaecoloog Christian Fiala doet namens zijn partij MFG een dringende oproep te stoppen met vaccineren en een onderzoek te starten.

 Christian Fiala is naast gynaecoloog ook vice-voorzitter van de Oostenrijkse politieke partij Menschen Freiheit Grundrechte Österreich (MFG). Hij deed zijn oproep gisteren in dit persbericht, ook te lezen op de website van MFG.

 Hoewel in meer landen het geboortecijfer sterk is gedaald, concentreert Fiala zich op de cijfers uit Duitsland en Zwitserland. Hij vergelijkt de cijfers van de eerste vijf maanden van 2022 met het gemiddelde van de eerste vijf maanden van de jaren 2019 - 2021. In Duitsland was de daling 9 procent en in Zwitserland 13 procent. “Dit is ook zeer verrassend omdat het aantal geboorten de laatste tien jaar in beide landen sterk is gestegen en de huidige daling deze trend doorbreekt. Het Oostenrijkse bureau voor de statistiek heeft nog geen cijfers voor Oostenrijk gepresenteerd en dat is vreemd. De geboortecijfers zijn immers geen complexe evaluaties,” zegt Fiala.

 Sterke correlatie

“Uit een gedetailleerde analyse van Zwitserland blijkt dat de enorme daling van het geboortecijfer zich in alle Zwitserse kantons tegelijk voordeed en tussen 2,5 en 29,1 procent bedroeg (met uitzondering van één kanton),” zo stelt het persbericht. “Deze daling correleert uiterst significant met het tijdstip van de eerste coronavaccinatie in de leeftijdsgroep 20 tot 49 jaar negen maanden eerder (lage p-waarde van 0,0005704).” Zie onderstaande figuur.

Tekst gaat verder onder de afbeelding


 Naast de evidente correlatie tussen de start van de vaccinatiecampagne en het moment waarop het geboortecijfer begint te dalen, wijst Fiala op nóg een opvallende correlatie. In regio’s met een hoge vaccinatiegraad daalde het geboortecijfer namelijk sterker dan in regio’s met een lage vaccinatiegraad. Zo heeft Zürich een vaccinatiegraad van 63,9 procent en daar daalde het geboortecijfer met 18 procent. Terwijl Oost-Zwitserland een vaccinatiegraad heeft van 49,7 procent en daar was de daling 8,6 procent.

 Effecten op vruchtbaarheid

“Vruchtbaarheid neemt een bijzondere plaats in in het leven van mensen. Daarom, en ook vanwege de enorme schandalen in het verleden (bijvoorbeeld met het geneesmiddel Contergan), moeten de mogelijke effecten op de menselijke vruchtbaarheid voor elk geneesmiddel afzonderlijk worden gecontroleerd, voordat het wordt goedgekeurd. Dit is echter niet gebeurd met de coronavaccinatie. Dit is ook de reden waarom alle beschikbare vaccinaties slechts een voorwaardelijke goedkeuring hebben gekregen,” legt Fiala uit. Daarom vindt hij het onverantwoord en schandalig dat de eerste studies naar de effecten op de vruchtbaarheid bij vrouwen en mannen pas zijn gestart nadat de voorwaardelijke goedkeuring was verleend, en dat de definitieve resultaten pas eind dit jaar of in 2024 worden verwacht.

 Eist onmiddellijke stop

Om de situatie in Oostenrijk goed te kunnen beoordelen, moeten de geboortecijfers onmiddellijk beschikbaar worden gesteld en voortaan met korte tussenpozen worden gepubliceerd, vindt Fiala. “Zolang de verontrustende daling van het aantal geboorten niet definitief is opgehelderd, moet de vaccinatiecampagne uit voorzorg onmiddellijk worden stopgezet,” roept hij op.

 Internationale trend

De twitteraar @birthgauge houdt een overzicht bij van de internationale ontwikkelingen in geboortecijfers. Hij vergelijkt alleen de maanden waarover de gegevens uit 2022 beschikbaar zijn. Het valt op dat in veel landen met een hoge vaccinatiegraad het geboortecijfer sterk is afgenomen, hoewel er ook landen zijn waar net zoveel is geprikt met een gestegen geboortecijfer, zoals Frankrijk en België. En een correlatie betekent geen oorzakelijk verband, maar het zou in elk geval moeten leiden tot gedegen onderzoek om vast te stellen óf er een causaal verband is tussen de dalende geboortecijfers en de vaccinatiecampagne.


 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

 

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

 

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

https://www.blckbx.tv/corona/stop-met-vaccineren-en-doe-onderzoek-roept-oostenrijkse-politieke-partij-op-na-scherpe-daling-geboortecijfers?utm_source=Blckbx&utm_campaign=a0f0247d07-EMAIL_CAMPAIGN_2022_08_16_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-a0f0247d07-561840125

Duitsland zegt dat burgers die deze winter niet van bevriezing houden, extremisten zijn

 Dinsdag 16 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : grote regeringIneenstortingenergieenergie rapportextremistenbrandhoutbevriezenbevrorenbrandstoftekortbrandstoftoevoergasDuitslandwarmteInflatiewaanzinpropagandaprotestenrellenRuslandschaarstedomOekraïne

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.580WEERGAVEN

 

(Natural news) De Duitse regering is zich aan het voorbereiden voor wijdverbreide burgerlijke onrust deze winter zodra de lichten uitgaan.

Volgens rapporten is een van de beste zoekopdrachten op Google in Duitsland op dit ogenblik deze voor 'brandhout' omdat bewoners in paniek raken bij de gedachte dat er is geen Russisch gas meer zal komen door de pijpleiding om hun huizen en bedrijven in slechts een paar korte maanden te verwarmen.

Nadat de Duitse regering er eerder op had aangedrongen geen paniek over de situatie te zaaien, draait ze nu haar strategie in het kader van de waarschuwingen over maatregelen voor extreme energierantsoenering die moeten worden genomen om te voorkomen dat het land volledig instort.

Ministerie van Economie en Vice-Kanselier Robert Habeck heeft zojuist aangekondigd dat openbare gebouwen in heel Duitsland deze winter niet hoger mogen verwarmen dan 19 graden Celsius (of 66,2 graden Fahrenheit).

Habeck heeft ook verklaard dat inwoners van heel Duitsland ook de hitte in hun huizen moeten verlagen en moeten voorkomen dat ze sauna's bezoeken of te veel douches nemen. Habeck vertelde het ook Suddeutsche Zeitung, een van de grootste kranten van het land, dat er ook een verbod komt op het verwarmen van privézwembaden.

Zal Duitsland overleven in 2023?

Als onderdeel van de Energiezekerheidswet zal Duitsland 's nachts ook de lichten in overheidsgebouwen en rond monumenten uitdoen. Verlichte reclame zal ook ernstig worden beperkt, samen met "meer besparingen ... nodig in de werkomgeving."

Duitsland zal in feite terug gedwongen worden terug te keren naar het stenen tijdperk vanwege zijn weigering om met Rusland te onderhandelen, dat aardgas zou blijven leveren als Duitsland ermee zou instemmen om het in roebels te betalen.

Duitsland weigert dit te doen, daarbij verwijzend naar de Russische invasie van Oekraïne als excuus om het land deze winter in ijskoude onvruchtbaarheid te storten.

Klaus Mueller, de Duitse netregulator, heeft ook zojuist aangekondigd dat Duitse families hun energieverbruik met 20 procent moeten verminderen om te voorkomen dat er in december gastekorten komen.

"Als we niet veel sparen en extra brandstof krijgen, hebben we een probleem", vertelde Mueller Welt am Sonntag in een interview.

Stephan Kramer, hoofd van de Duitse binnenlandse inlichtingendienst, zegt dat hij van mening is dat "legitieme" protesten - wat dat ook betekent - "gekaapt kunnen worden door extremisten" die eigenlijk eisen dat er echte veranderingen worden aangebracht om deze zich ontvouwende ramp te stoppen.

Duitsland staat nu op het punt zichzelf uit te hongeren vanwege zijn haat tegen Vladimir Poetin. En niet alle Duitsers vinden dit goed, en dat is wat mensen als Kramer zorgen baart.

Protesten over “gastekorten, energieproblemen, bevoorradingsmoeilijkheden, mogelijke recessie, werkloosheid, maar ook de toenemende armoede tot aan de middenklasse ”, zegt hij, in combinatie met de mogelijkheid dat" extremisten "en" laterale denkers "de strijd aangaan, zou de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen.

"We worden waarschijnlijk geconfronteerd met massaprotesten en rellen", voegde hij eraan toe. "We hebben te maken met een zeer emotionele, agressieve, toekomst-pessimistische stemming in de samenleving, wiens vertrouwen in de staat, haar instellingen en politieke actoren met enorme twijfels is beladen."

'Deze zeer emotionele en explosieve stemming zou gemakkelijk kunnen escaleren', zei hij verder, eraan toevoegend dat de protesten van tijdens het Wuhan-coronavirus (Covid-19) plandemie  "waarschijnlijk meer zal aanvoelen als een verjaardagsfeestje voor kinderen" in vergelijking met wat komen gaat..

'Denk goed na over welke protesten en demonstraties je aansluit', dreigde Kramer verder. 'Of blijf beter bij hen vandaan om de vijanden van de democratie niet te steunen."

Het World Economic Forum (WEF) wil duidelijk dat Duitsers deze winter doodvriezen en er blij mee zijn - of anders.

"Het is een gecontroleerde sloop van de beschaving en zelfs geen 1 op de 100 mensen ziet het", schreef een commentator over de situatie.

Als het Westen in realtime uit elkaar valt, houden we je op de hoogte van het laatste Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-08-16-germany-citizens-dont-enjoy-freezing-winter-extremists.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...