zondag 20 maart 2022

'Ondenkbaar': wetenschappers die geschokt zijn als pooltemperaturen stijgen 50 tot 90 graden boven normaal

 

Wetenschappers waren verontrust toen de temperatuur in de buurt van beide polen de afgelopen dagen tot 50 ° -90 ° F boven normaal steeg. (Image: Climate Reanalyzer)

"Nu alles in de wereld gaande is, zouden de dubbele poolklimaatrampen van 2022 de top moeten zijn

March 20, 2022

Wetenschappers uitten shock en alarm dit weekend te midden van extreem hoge temperaturen nabij beide polen van de aarde - de laatste tekenen van de versnellende planetaire klimaatnoodsituatie.

"Dit evenement is volledig ongekend en heeft onze verwachtingen over het Antarctische klimaatsysteem verhoogd."

De temperaturen in delen van Antarctica waren de afgelopen dagen 50 ° F-90 ° F boven normaal, terwijl eerder deze week het kwik in gebieden van het noordpoolgebied tot meer dan 50 ° F hoger dan gemiddeld - dicht bij de vriesmarkering - steeg.

Stefano Di Battista, een Antarctische klimatoloog, tweette dat zo'n recordbrekende hitte nabij de Zuidpool was "ondenkbaar" en "onmogelijk."

'Antarctische klimatologie is herschreven', schreef di Battista.


         LINK: https://twitter.com/i/status/1504455818636275719

Het gezamenlijke Frans-Italiaanse onderzoeksstation Concordia in Oost-Antarctica opgenomen een recordhoogte van 10 ° F op vrijdag. Daarentegen zijn hoge temperaturen op het station dit keer in maart gemiddeld onder -50 ° F .

Jonathan Wille, een onderzoeker die poolmeteorologie bestudeert aan de Université Grenoble Alpes in Frankrijk verteld The Washington Post dat "dit evenement volledig ongekend is en onze verwachtingen over het Antarctische klimaatsysteem heeft verhoogd."

"Dit is wanneer de temperaturen sinds de zomerzonnewende in december snel zouden moeten dalen", tweette Wille. "Dit is een soort hittegolf in Pacific Northwest 2021", voegde hij eraan toe, verwijzend naar het recordbrekende evenement waarin delen van Canada met een maximum van 120 ° F voor het eerst in de geschiedenis. 'Nooit mag gebeuren."

Walt Meier, een senior onderzoekswetenschapper bij het National Snow and Ice Data Center in Boulder, Colorado verteld USA Today dat "je het noorden en het zuiden niet ziet [polen] beide tegelijkertijd smelten" omdat "het tegengestelde seizoenen zijn."

'Het is absoluut een ongebruikelijke gebeurtenis', voegde hij eraan toe.

Als Gemeenschappelijke dromen heeft gemeld, het noordpoolgebied warmt drie keer sneller op dan de wereld als geheel, versnelt het smelten van poolijs, opwarming van de oceaan en andere manifestaties van de klimaatnoodsituatie.

"Als we terugkijken op de afgelopen decennia, zien we duidelijk een trend in opwarming, vooral in het 'koude seizoen' in het noordpoolgebied," Ruth Mottram, een klimaatwetenschapper bij het Deense Meteorologische Instituut verteld de Post 'Het is niet verwonderlijk dat dit jaar warme lucht door het noordpoolgebied stroomt. Over het algemeen verwachten we in de toekomst steeds meer van deze evenementen te zien.".


Ons werk is gelicentieerd onder Creative Commons (CC BY-NC-ND 3.0). Voel je vrij om opnieuw te publiceren en op grote schaal te delen.

Opmerkingen 

We hebben er genoeg van. De 1% bezit en beheert de bedrijfsmedia. Ze doen er alles aan om de status-quo te verdedigen, afwijkende meningen te onderdrukken en de rijken en machtigen te beschermen. Het Common Dreams-mediamodel is anders. We behandelen het nieuws dat van belang is voor de 99%. Onze missie? Informeren. Inspireer. Verandering voor het algemeen welzijn aanwakkeren. Hoe? Non-profit. Onafhankelijk. Lezer ondersteund. Vrij om te lezen. Vrij om opnieuw te publiceren. Vrij om te delen. Zonder reclame. Geen betaalmuren. Geen verkoop van uw gegevens. Duizenden kleine donaties financieren onze redactie en stellen ons in staat om door te gaan met publiceren. Kun je meedoen? We kunnen het niet zonder jou. Dank u.

https://www.commondreams.org/news/2022/03/20/unthinkable-scientists-shocked-polar-temperatures-soar-50-90-degrees-above-normal

Neuroloog pleit voor vervolging minister De Jonge (Nederland): ‘Deze man is maligne, of beter gezegd pure evil’

 


Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) heeft de procureur-generaal bij de Hoge Raad verzocht om minister Hugo de Jonge te vervolgen wegens door hem gepleegde ambtsmisdrijven en dood door schuld. Neuroloog Jan Bonte vindt dat zijn initiatief brede steun uit de maatschappij verdient.

“Het fanatisme waarmee deze man ongevaccineerden verketterde en hen meende te moeten dwingen om zich te laten vaccineren, is een democratie onwaardig,” schrijft Bonte in een bericht op LinkedIn, dat inmiddels honderdduizenden keren is bekeken.

“Deze man is maligne, of beter gezegd: ‘pure evil’,” aldus Bonte. Hij wijst erop dat De Jonge in 2017 als wethouder van Rotterdam pleitte voor gedwongen anticonceptie van vrouwen die volgens hem niet geschikt waren om moeder te worden. “Toen hadden we al gewaarschuwd moeten zijn.”

Opnieuw

“Maar we lieten het toe dat deze man minister van VWS werd. En dus mocht Hugo de Jonge onbeperkt de ongevaccineerden tiranniseren, stigmatiseren, dehumaniseren en uitsluiten,” schrijft de neuroloog.

Sinds juni vorig jaar weten we al dat vaccinatie niet beschermt tegen transmissie, maar maanden later beweerde De Jonge nog steeds dat het de pandemie van de ongevaccineerden was.

Bonte merkt verder op dat De Jonge nu minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening is en in die hoedanigheid opnieuw mensen wil dwingen: ditmaal om ze van het gas af te helpen.

Despoot

“En dat is precies wat Hugo de Jonge is: een despoot, die iedereen wil dwingen datgene te doen wat hij juist en goed acht om te doen. En wie daar niet vrijwillig aan mee wil werken, moet daartoe gedwongen worden,” schrijft de neuroloog.

In november vorig jaar deed Van Haga aangifte tegen toenmalig demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vanwege het coronatoegangsbewijs en door hem gedane uitspraken over ongevaccineerden. Het OM besloot hem niet te vervolgen.

Politiek commentator leest uit vertrouwelijke stukken Pfizer: ‘Dit is absurd’


De Amerikaanse politiek commentator Liz Wheeler las in haar show uit vertrouwelijke stukken over het coronavaccin van Pfizer. De stukken hebben betrekking op bijwerkingen die in februari vorig jaar bekend waren bij Pfizer.

Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al was goedgekeurd. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende 70 jaar wilde verbergen voor ons. Ze wilden dat de overheid het 70 jaar geheim zou houden.”


                     LINK: https://youtu.be/WfuCQ9bkmMw 

(Video verwijderd? Klik hier...) 

Kijk eens hoeveel bijwerkingen

Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen. “Kijk eens hoeveel bijwerkingen,” zegt Wheeler. “Onze gezondheidsinstanties verzekerden ons dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Ondertussen was Pfizer hiervan op de hoogte.”

Wheeler noemt een aantal bijwerkingen van het Pfizer-vaccin op: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, artritis en asymptomatische Covid-19. Je kunt dus Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. “Dit is absurd.”

Schokkend

“Dit document is schokkend. Het is schokkend,” benadrukt Wheeler. “Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin.”

“Ze wisten ervan. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” zegt ze.



Prof. Capel waarschuwt voor gevolgen van prikkie: ‘We gaan geen vreugdevolle tijd tegemoet’

 


Veel mensen die gevaccineerd zijn, hebben last van ontstoken weefsels. Men zegt: ik voel eigenlijk niks van het prikkie. Stel dat je een nierbeschadiging hebt en 25 procent van je nier is kapot, dan merk je dat nog niet want je hebt twee nieren, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. “Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt.”

Er zijn ook veel mensen die opeens slecht zien, duizelig zijn of een hersenbloeding krijgen en sporters die omvallen. Hoe kan dat allemaal? Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

Het mRNA-vaccin blijft ‘een absurd en rampzalig lange tijd’ in het lichaam en zet het spike-eiwit op allerlei weefsels, met ontstekingsreacties tot gevolg, zegt hij, toevoegende dat het boosteren alleen maar negatieve effecten heeft omdat de beschermende werking niet meer aanwezig is door de mutaties.

Eén groot ontstoken rommeltje

Het spike-eiwit komt onder meer terecht in bloedvaten, waarna het immuunsysteem de bloedvaten gaat aanvallen. Het spike reageert ook met het stollingssysteem, met als gevolg dat je stollingen krijgt. “Het verstoort ongelooflijk veel lichaamsfuncties,” benadrukt Capel.

Bij de gevaccineerde mensen zijn bloedvaten ‘één groot ontstoken rommeltje’. Het prikkie zorgt er ook voor dat je aorta gaat ontsteken. “Of je dat nou voelt of niet, dat doet niet zoveel ter zake. Er zijn ook mensen die een hartaanval krijgen, maar de dag ervoor nog niks merkten. Dat wil niet zeggen dat die vaten zo geweldig waren.”

“Door de booster krijg je een fantastische ontstekingsreactie in het hart. Er is wat hartproblematiek op het ogenblik, maar dat komt niet door het prikkie hoor, echt niet,” zegt Capel sarcastisch.

Nog nooit gezien

“Het prikkie komt ook in je bolletje en daar krijg je dus ook ontstekingsreacties,” vervolgt hij. “Een meningitis is echt lachen. In bloedvaten in de hersenen worden structuren gezien die een patholoog-anatoom in zijn hele leven nog niet gezien heeft.”

Capel resumeert: de hele vaccinatie is achterhaald door de mutatie, de antistoffen reageren niet meer met de huidige varianten, maar de booster veroorzaakt wel veel beschadiging.

“Er zijn mensen die hebben gezegd dat het hele coronabeleid misschien niet helemaal goed is. En recentelijk is iemand daarvoor opgepakt en wie weet draait hij de gevangenis in. Lang leve de vrije meningsuiting,” aldus de emeritus hoogleraar.

“Wat zijn we in twee jaar achteruit gekacheld.”

Europarlementariër: ‘We zijn niet gek, de hoge energieprijzen zijn het gevolg van manipulatie’

 


De energieprijzen komen vrijwel nooit overeen met de productie- en distributiekosten. Ze zijn grotendeels afhankelijk van geopolitiek en oorlogen, zei Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement.

De energie-industrie profiteert enorm van oorlogen. Dat is wat er nu gebeurt. Op dezelfde manier profiteert de farmaceutische industrie enorm van neppandemieën, aldus Kolakusic. “Dat zal altijd zo blijven omdat enorme winsten het echte doel van oorlogen zijn.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Manipulatie

Op social media schrijft de Europarlementariër: “We zijn niet gek. De prijs van olieproducten is het gevolg van manipulatie en heeft weinig te maken met de prijs van ruwe olie.”

Hij wijst erop dat de prijs van een vat olie in juli 2008 ongeveer 147 dollar was en dat een liter Euro95 in Kroatië omgerekend 1,28 euro kostte. Vandaag de dag kost een vat olie 100 dollar en kost een liter Euro95 in Kroatië omgerekend 1,71 euro. Een liter benzine kost in Nederland 2,41 euro.

Prijs voor ‘vrijheid en veiligheid’

Premier Rutte waarschuwde onlangs dat de energieprijzen mogelijk nog verder zullen stijgen. De premier wees daarbij op de ‘nu al torenhoge gas- en olieprijzen’. Rutte zei: “Als dat de prijs is voor vrijheid en veiligheid, moeten we bereid zijn die prijs te betalen.”

Rutte legt in Davos uit waarom het belangrijk is journalisten te betalen om de WEF-waarheid te verspreiden

 

Nu Facebook en andere grote bedrijven al het reclamegeld naar het internet toetrekken, bestaat het risico dat dit ten koste zal gaan van de traditionele media en de traditionele kranten. Dat zei premier Mark Rutte begin 2020 op het World Economic Forum in Davos.

We hebben journalistiek en de ‘vrije pers’ nodig om aan de mensen te kunnen uitleggen ‘wat er echt speelt’, maar dat kost geld, zei Rutte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Van cruciaal belang

Hij deed vervolgens een beroep op de aanwezige zakenlieden: stop niet al je geld in internetreclame. Zorg ervoor dat onze kranten, onze media, onze tv-zenders ook in de toekomst in staat zijn een goed salaris uit te betalen aan journalisten om dit te kunnen blijven doen.

“Ik denk dat dit van cruciaal belang is,” zei de premier. Hij zei ook dat het belangrijk is om jonge mensen te leren onderscheid te maken tussen ‘the crazy stuff and the real stuff’, oftewel ‘onware complotverhalen’ en ‘de waarheid’.

Helpen

Rutte zei dat ‘een stabiele democratie’ hierbij heel erg zal helpen en dat hij om die reden zo gemotiveerd is om dat in Nederland in stand te houden.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...