maandag 7 augustus 2023

“Klimaatveranderings”-FANATEN zijn momenteel de GROOTSTE BEDREIGING voor de wereld

 augustus 7, 2023   2271   14  

 

De Klimaatveranderingscultus is de grootste bedreiging waar de planeet aarde en al haar bewoners op dit moment mee te maken hebben, omdat ze extreem gemotiveerd zijn om alles te vernietigen wat menselijk leven, dierenleven en plantenleven creëert en in stand houdt. De Climate Change Cult (CCC) wil alle CO2 elimineren, de bouwsteen van al het leven op aarde. Ze willen de zon blokkeren door chemicaliën in onze lucht te sproeien. Ze willen al het vee uitroeien en de mensen alleen nog maar insecten en wormen laten eten.

De CCC wil een einde maken aan alle gebruik van fossiele brandstoffen, wat een einde zal maken aan alle landbouwteelt en het transport van die goederen naar kruidenierswinkels. Ze willen een WOIII met Rusland beginnen omdat ze geloven dat het O’Biden-regime om de het Westen geeft. De vernietiging van onze bestaansmiddelen komt uit alle hoeken, en de mensen die beweren dat ze het leven willen redden, zijn dezelfde mensen die erop uit zijn om alles te vernietigen onder het mom van het stoppen van “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde”, bericht S.D. Wells.

Om de paar jaar stelt de CCC de datum uit waarop de wereld zal “eindigen” vanwege de klimaatverandering, de opwarming van de aarde, koeienscheten

“Geen rood vlees meer!” Verklaren ze. We moeten de mensen beschermen tegen de zon die nog heter wordt, ook al laten de gegevens zien dat we ons in een lange, langzame afkoelingstrend bevinden. “De oceanen stijgen en slokken alle kuststeden op!” Roepen ze uit. Ondertussen zijn alle stranden overal nog even groot, met al het zand dat er gewoon ligt, en de toeristen die met hun parasols en strandstoelen gewoon aan de rand van het continent liggen te chillen.

 

Van Al “Kokende Oceanen” Gore tot Greta “Cry Baby” Thunberg, we hebben alle sombere voorspellingen over het einde van de wereld gehoord, en elke paar jaar wordt de datum uitgesteld. Nu gaat het allemaal over “klimaatlockdowns”, omdat de pandemielockdowns niet genoeg levens en economieën hebben vernietigd voor miljarden mensen om uit te sterven en de aarde te redden. Nu moeten we de komende eeuw allemaal in onze huizen blijven zitten om de aarde te redden, terwijl we al ons spaargeld en de rest van ons inkomen naar de CCC sturen, zodat zij de opwarming van de aarde kunnen bestrijden vanaf hun laptop in hun privévliegtuigen, terwijl ze filet mignon eten.

Eet de hele dag insecten, fiets naar uw werk en laat u elke 4 maanden vaccineren met dodelijke spike-eiwitten… om de wereld te redden

De globalisten en communisten hebben werkelijk een hekel aan de bevolking en willen ons allemaal dood hebben, en snel ook. Om “energie te besparen” moeten we elektrische voertuigen gebruiken die oplaadstations en accu’s op fossiele brandstoffen nodig hebben die de aarde MEER vervuilen dan benzinevoertuigen. Oeps.

Om “de voedselvoorziening te redden”, moeten we ons allemaal opsluiten in onze huizen en alleen insecten, wormen en in het laboratorium samengesteld voedsel eten dat Bill Gates ons geeft, terwijl alle boerderijen en boeren failliet gaan en uitsterven, en de globalisten al het vee afslachten.

Om “de wereld te redden van communistische agressie” moet de VS geregeerd worden door communisten die andere landen agressief aanvallen en onnodige oorlogen beginnen die kunnen eindigen in nucleaire rampen en/of biologische lozingen van chemische stoffen en de verspreiding van “nieuwe” virus pandemieën.

 

De massamedia zijn “all in” voor deze chaos onder leiding van de CCC. De social media is “all in” voor deze door het CCC geleide waanzin. De millenials denken allemaal dat het echt is. In feite geloven de meeste mensen die gehersenspoeld zijn door de CCC dat iedereen die de CCC NIET steunt een “binnenlandse terrorist” is die levens en de planeet wil vernietigen. Onze overleving is reverse-engineered door de verraderlijke globalisten en de klimaatveranderingscultus. Het is echt een trieste stand van zaken, vooral omdat al deze schapen door de bomen het bos niet meer zien en beseffen dat de pandemielockdowns enorme gezondheids- en economische problemen heeft veroorzaakt waar we nauwelijks van hersteld zijn. Wanneer zullen ze het ooit leren?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klimaatveranderings-fanaten-zijn-momenteel-de-grootste-bedreiging-voor-de-wereld/

Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) noteert 1.480 procent stijging van hartspierontstekingen

 januari 17, 2022   9134   7  

 

     Fotocollage: Report24; Hart: Pixabay / sbtlneet

Uit gegevens van de databank met bijwerkingen van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) blijkt een dramatische toename van pericarditis in 2021. Terwijl aan de farmaceutische industrie gelieerde censoren die zichzelf “factcheckers” noemen elk verband met de vaccinatiecampagne blijven ontkennen en onderdrukken, heeft het EMA begin december zelf commentaar gegeven op de gegevens, bericht Report24.news.

“Het veiligheidscomité van het EMA (PRAC) heeft recente gegevens beoordeeld over het bekende risico van myocarditis en pericarditis na vaccinatie met de COVID-19 vaccins Comirnaty (BioNTech/Pfizer) en Spikevax (voorheen COVID-19 vaccin Moderna). Dit onderzoek omvatte twee grote Europese epidemiologische studies. Eén studie werd uitgevoerd met gebruikmaking van gegevens van het Franse nationale gezondheidsstelsel (Epi-phare) en de andere was gebaseerd op Noordse registergegevens.”

EMA bevestigt één geval op 10.000 gevaccineerden

In de publicatie gaat het EMA uit van één geval van myocarditis en pericarditis op 10.000 met mRNA gevaccineerde personen.

“De PRAC heeft aanbevolen de productinformatie dienovereenkomstig aan te passen.

Myocarditis en pericarditis kunnen zich binnen enkele dagen na vaccinatie ontwikkelen en hebben zich voornamelijk binnen 14 dagen voorgedaan. Zij werden vaker waargenomen na de tweede vaccinatie.”

Over de frequentie na de derde vaccinatie, ook wel boostervaccinatie genoemd, is nog geen uitspraak gedaan. Als men de professionele mening van internationale deskundigen volgt, neemt het risico bij elke mRNA-vaccinatie verder toe. Er wonen 447 miljoen mensen in de EU, van wie volgens de EU ten minste 70% “volledig gevaccineerd” moet zijn, wat “volledig gevaccineerd” ook moge betekenen. Zuiver rekenkundig gezien is het aantal mensen met een hartinfectie sinds begin december dus opnieuw gestegen.


Als men nu de ziekten vergelijkt met die van de voorgaande jaren, is de toename meer dan alarmerend en dramatisch. De gevaarlijke ontstekingen, die tot levenslange gezondheidsgevolgen leiden, stegen met 1.480 procent. Op grond van de verklaringen van het EMA is het niet langer houdbaar om een verband met de experimentele mRNA-vaccinaties te blijven ontkennen. Nooit eerder in de medische geschiedenis zijn geneesmiddelen met zulke vreselijke bijwerkingen niet uit de handel genomen. Op dit moment bevat de EMA-databank al 21.245 verdachte gevallen waarin de covid-19 vaccinatie de dood van de gevaccineerden kan hebben veroorzaakt of daartoe kan hebben bijgedragen.

Bijna 1.000% toename van hartspierontstekingen

In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is het aantal gevallen van hartspierontsteking met 924 procent gestegen. Als we kijken naar de trend sinds 2002, blijkt uit de cijfers dat de mRNA-producten van Pfizer en Moderna verantwoordelijk zijn voor 55% van alle ziekten. Dit in slechts één jaar – vergeleken met 5.500 medische producten over een observatieperiode van 20 jaar. De EMA-gegevens zijn geanalyseerd door het EMA Data Analysis Programming initiative.


Bij al deze cijfers en gegevens mag niet worden vergeten dat de meeste bijwerkingen en ook sterfgevallen niet worden gemeld. Het aantal gevallen dat niet wordt gemeld, opzettelijk of uit angst, ligt tussen 90 en 99 procent.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europees-geneesmiddelenagentschap-ema-noteert-1-480-procent-stijging-van-hartspierontstekingen/

Dr. Charley Cropley onthult holistische benadering van gezondheidszorg te midden van een wereldwijd ontwaken veroorzaakt door de Covid-aanpak

 augustus 7, 2023   2081   8  

 

    Geneeskrachtige kruiden

In een exclusief en krachtig interview met de RAIR Foundation USA geeft natuurgeneeskundige Dr. Charley Cropley openheid van zaken over de diepgaande verschuiving in de perceptie van geneeskunde en gezondheidszorg als gevolg van de rampzalige verkeerde aanpak van de Covid-crisis, schrijft RAIR.

Met een opmerkelijke carrière die tientallen jaren overspant, heeft Dr. Cropley’s op bewijs gebaseerde manier van geneeskunde steeds meer erkenning gekregen. Het trekt een groeiend aantal zoekers aan die op zoek zijn naar een echte wetenschappelijk onderbouwde benadering van gezondheid en genezing.

Dr. Cropley sloot zich aan bij de observatie van RAIR dat de Covid-pandemie een seismisch ontwaken heeft veroorzaakt. “Ik beschouw Covid als de grootste crisis die ik in mijn leven heb meegemaakt. En het is het grootste ontwaken dat ik ooit heb meegemaakt,” benadrukte hij. Voor de 77-jarige natuurgeneeskundige is het huidige ontwaken zelfs belangrijker dan de culturele verschuivingen van de jaren 1960.

   Video Link: https://rumble.com/v331h7e-dr-charley-cropley-interview-july-27-2023.html

 “De mensen worden wakker en wantrouwen onze instellingen, onze regering en het sciëntisme,” stelde Dr. Cropley. De pandemie heeft geleid tot een collectief besef van de bijwerkingen van vaccins, waardoor velen de conventionele medische praktijken in twijfel trekken en op zoek gaan naar alternatieve geneeswijzen.

Het gesprek dook in het hart van het “sciëntisme”, een term die Dr. Cropley met passie besprak. Terwijl de geneeskunde vaak beweert “wetenschappelijk” en “op bewijs gebaseerd” te zijn, presenteerde Dr. Cropley een overtuigend argument dat het bewijs aantoont dat het behandelen van patiënten op een natuurgeneeskundige manier in veel gevallen betere resultaten oplevert dan een farmaceutische en op symptomen gebaseerde benadering van alle behandelingen. “Scientisme” is een term die gebruikt wordt om het kritiekloze geloof in de autoriteit van de wetenschap te beschrijven, vooral met betrekking tot medische behandelingen. Dr. Cropley wees erop dat op bewijs gebaseerde geneeskunde, die positieve resultaten zou moeten opleveren, in de Verenigde Staten niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Hij betoogde dat het werkelijke bewijs ligt in de effectiviteit van natuurlijke en holistische benaderingen, zoals voeding, lichaamsbeweging, meditatie en gemeenschapsgenezing.

 

De expertise van Dr. Cropley komt naar voren in zijn praktijkvoorbeelden. Hij vertelt het hartverwarmende verhaal van Jack Bigtree, vader van gezondheidsvoorvechter en bekende podcast Del Bigtree, die op 80-jarige leeftijd Covid en longontsteking kreeg. Dr. Cropley had een gedragsgerichte natuurgeneeskundige aanpak, combineerde vasten, kruidengeneeskunde en frisse lucht om Jack naar een succesvol herstel te begeleiden. De persoonlijke en holistische zorg toonde Dr. Cropley’s diepe begrip van het belang om patiënten als individuen te behandelen en hen te behandelen in plaats van de geïsoleerde symptomen.

Bovendien bracht Dr. Cropley het conventionele verhaal rond de Covid-vaccins in diskrediet. Hij benadrukte dat vaccins ten onrechte zijn gepromoot als een manier om overdracht te voorkomen, in tegenstelling tot hun oorspronkelijke doel. Gedurende het interview onthulden de deskundige inzichten van de natuurgeneeskundige een consistente focus op patiëntgerichte zorg en het in staat stellen van mensen om hun gezondheid in eigen hand te nemen.

Ondanks de mogelijke terugslag van regelgevende instanties en instellingen vanwege zijn onconventionele aanpak, blijft Dr. Cropley standvastig in zijn missie om meelevende en effectieve zorg te bieden. Zijn toewijding aan holistische geneeswijzen heeft positieve resultaten opgeleverd en andere professionals in de gezondheidszorg geïnspireerd om natuurgeneeskundige methodologieën te omarmen.

Om het publiek kennis bij te brengen, moedigde Dr. Cropley mensen aan om bronnen zoals de RAIR Foundation USA te verkennen en educatief materiaal op zijn website te zoeken. Door zichzelf op de hoogte te stellen van op bewijs gebaseerde natuurgeneeskundige principes, kunnen mensen controle nemen over hun gezondheidstraject en weloverwogen beslissingen nemen voor hun eigen gezondheid en welzijn.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-charley-cropley-onthult-holistische-benadering-van-gezondheidszorg-te-midden-van-een-wereldwijd-ontwaken-veroorzaakt-door-de-covid-aanpak/

Chase Bank CEO Debanks Mercola maar ondersteunde wel Epstein

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   07 augustus 2023

PDF: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/August/PDF/chase-bank-ceo-debanks-mercola-supported-epstein-pdf.pdf

De volgende

          Video Link: https://www.bitchute.com/video/FKfsDZQ7UTt7/

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·       Medio juli 2023 heeft JP Morgan Chase Bank al mijn zakelijke bankrekeningen geannuleerd, samen met de persoonlijke rekeningen van onze CEO, CFO en hun respectievelijke echtgenoten en kinderen

·       In de afgelopen meer dan drie jaar zijn talloze mensen en organisaties alleen al voor hun mening afgesloten van online betalingsdiensten en bankdiensten. Wat onze huidige zaak uniek maakt, is dat Chase de straf uitbreidt naar de belangrijkste werknemers van mijn bedrijf en hun families - mensen die letterlijk niets met mij te maken hebben

·       Wat we zien is de bewapening van financiën, waarbij mensen wier opvattingen of acties in strijd zijn met het officiële verhaal, worden afgesneden van financiële basisdiensten. Dit is het sociale kredietsysteem op het werk en zal binnenkort tegen iedereen worden gebruikt

·       Het debankeren van werknemers en hun families is een tactiek van het sociale kredietsysteem om mensen elkaar te laten controleren door verenigingen te straffen. Dit zorgt voor onenigheid en wantrouwen en dwingt mensen zich tegen elkaar te keren voor zelfbehoud

·       2 mei 2023, gouverneur van Florida. Ron DeSantis heeft wetgeving ondertekend die financiële instellingen verbiedt diensten te weigeren of te annuleren op basis van politieke of religieuze overtuigingen. Er is echter nog nooit een beroep op deze wet gedaan, dus er is geen procedure om deze te handhaven. We hopen dat de procureur-generaal dat zal oplossen. In wezen zijn wij de testcase om te bepalen of de nieuwe wet van de gouverneur tanden heeft of niet

 

Zoals ik vorige week meldde, half juli 2023 JP Morgan Chase Bank heeft alle bankrekeningen van Mercola Market geannuleerd, samen met de persoonlijke rekeningen van onze CEO, CFO en hun respectievelijke echtgenoten en kinderen.1 

Allen ontvingen identieke brieven waarin geen reden voor de beslissing werd gegeven, behalve dat er "onverwachte activiteit" was op een niet-gespecificeerd account.


Wreed en ongebruikelijk

Mijn CFO, Amalia Legaspi, wiens Chase-accounts - inclusief een gezamenlijke rekening met haar man - samen met de mijne werden gesloten, worstelt nu om erachter te komen hoe ze de gezondheidszorg van haar man in de Filippijnen kan betalen.2

Hij is bedlegerig met dementie en zijn pensioen- en medische kosten zijn afhankelijk van deze rekening. Het zal voor haar buitengewoon uitdagend zijn om deze kwestie onder de huidige omstandigheden te corrigeren, aangezien administratieve rompslomp haar belet een andere bankrekening op zijn naam te openen.

 


Ik realiseer me dat mijn mening over COVID aanzienlijk verschilt van die van Chase CEO Jamie Dimon, maar er is geen reden om mijn werknemers en hun families te straffen. Wat ze doen is op zoveel niveaus gewoon onmenselijk en verkeerd.

De wereldwijde bewapening van financiën

Wat we zien is de bewapening van financiën, waarbij mensen wier opvattingen of acties in strijd zijn met het officiële verhaal, worden afgesneden van financiële basisdiensten. Dit is het sociale kredietsysteem op het werk en zal binnenkort tegen iedereen worden gebruikt.

In de afgelopen meer dan drie jaar zijn talloze mensen en organisaties alleen voor hun mening afgesloten van online betalingsdiensten en bankdiensten.

In januari 2022 hadden natuurlijke gezondheidsorganisaties, anti-oorlogsjournalisten, christelijke organisaties, anti-kinderverzorgingsorganisaties, non-profitorganisaties die vaccinfractaten bestrijden, organisaties die vroege COVID-behandelingen, alternatieve media en vakbonden voor vrije meningsuiting promoten, hun Paypal accounts geannuleerd zonder waarschuwing.

In februari 2022 heeft de Canadese regering de bankrekeningen van meer dan 200 mensen bevroren wegens het doneren aan protesten tegen het mandaat3,4 en de volgende maand werden Russische banken uitgesloten van het SWIFT-systeem (de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication). Russen die over de hele wereld woonden, werden ook voor niets meer dan hun naam en nationale afkomst ontkracht.5

Vorige maand werd Nigel Farage, de Britse politicus die de Brexit-beweging oprichtte, ook ontmaskerd vanwege zijn politieke opvattingen. Aanvankelijk zei Coutts Bank (die deel uitmaakt van de NatWest Group) dat zijn rekening was gesloten omdat zijn saldo onder het vereiste minimum was gedaald, maar latere onthullingen hebben aangetoond dat dit niet waar is, en NatWest-CEO Alison Rose nam ontslag zodra de leugen duidelijk werd .6


Download dit artikel voordat het verdwijnt

Download PDF

Een Social Credit Test Case

Wat onze huidige zaak een beetje uniek maakt, is het feit dat Chase de straf uitbreidt naar belangrijke werknemers van mijn bedrijf en hun families — mensen die letterlijk niets te maken hebben met mijn mening, ze werken alleen voor mij, of toevallig getrouwd zijn of een kind krijgen met iemand die voor mij werkt. Het is belangrijk om te beseffen dat dit een belangrijke tactiek van het sociale kredietsysteem is.

Kortom, u wordt gestraft op basis van uw verenigingen. Dit zorgt voor onenigheid en wantrouwen en dwingt mensen zich tegen elkaar te keren voor zelfbehoud. In wezen beginnen mensen elkaar te controleren.

Als je weet dat je financiële leven geruïneerd kan worden als je op een of andere manier aan een dissenter kunt worden gekoppeld, zul je leren om dissidenten zoals de pest vrij snel te vermijden. Je leert iedereen om je heen te wantrouwen en je sociale kring te minimaliseren. Je leert de mensen om je heen onder druk te zetten om zich te conformeren aan wat het heersende verhaal ook is.

Door zich te richten op mijn CEO, CFO en hun families, probeert Chase in feite mijn bedrijf van binnenuit te schaden door ze tegen mij op te zetten. Misschien hopen ze dat ze stoppen, wetende dat deze posities niet gemakkelijk te vervullen zijn. Ik maak me daar in dit geval geen zorgen over, maar het is gemakkelijk te zien hoe dit soort tactieken dissidenten zou bevriezen en hen failliet zou laten gaan.

Chase voegt belediging toe en lijkt me opzettelijk te lasteren door verslaggevers te vertellen dat accounts doorgaans alleen worden gedaan voor het witwassen van geld.7,8

Er zijn nooit witwaskosten tegen mij ingediend, maar insinueren dat onze rekeningen zijn geannuleerd vanwege het witwassen van geld is een zeer effectieve, kleinerende techniek. Zoals opgemerkt door Twitter-gebruiker Janet Kervin :9

"Zes banken, waaronder JP Morgan, Bank of America en Wells Fargo, hebben meer dan 170 verdachte activiteitenrapporten ingediend bij de Treasury Department met betrekking tot de familie Biden ... Waarom zijn deze rekeningen niet gesloten??"

                        Video Link: https://youtu.be/07GN1CQLqlY

Chase-vertegenwoordigers hebben ons alleen naar de klantovereenkomst van de bank geleid, waarin staat dat ze om welke reden dan ook op elk moment rekeningen kunnen annuleren. Blijkbaar is dat de rechtvaardiging waar ze mee proberen te gaan. We hebben onze zaak nu onder de aandacht gebracht van de procureur-generaal van Florida, die hem vanaf hier voorlopig zal overnemen.

Een testcase voor de nieuwe wet van Florida?

2 mei 2023, gouverneur van Florida. Ron DeSantis heeft wetgeving ondertekend die financiële instellingen specifiek verbiedt diensten te weigeren of te annuleren op basis van politieke of religieuze overtuigingen.10 Deze wet is echter nog nooit eerder ingeroepen, dus er is geen procedure om deze te handhaven.

We hopen dat de procureur-generaal dat zal oplossen om te bepalen of de nieuwe wet van de gouverneur tanden heeft of niet, en of het überhaupt kan worden gehandhaafd, als het enige wat een bank hoeft te doen is naar hun klantenovereenkomst wijzen en moeder blijven over de ware oorzaak van de annulering.

Het feit dat Chase weigert ons een reden te geven voor de afsluiting van al deze accounts is zeker verdacht. Ze zullen niet eens zeggen welke rekening 'onverwachte activiteit' had, of welke bankactiviteit als 'onverwacht' werd beschouwd."

Er is reden om politieke motieven te vermoeden, gezien het feit dat  Ik ben door het Witte Huis het doelwit geweest als van een "gevaarlijke COVID-desinformatieverspreider"congresleden, de inlichtingengemeenschap en procureurs-generaal van andere staten, terwijl Chase CEO Jamie Dimon een uitgesproken COVID-pusher is geweest.

Begin 2022 dreigde Dimon alle niet-gevaccineerde arbeiders te ontslaan vanuit het hoofdkantoor van Chase in New York City11,12,13 ondanks de beslissing van het Hooggerechtshof dat werkgevers de prikken niet konden verplichten.14 Als Dimon in het oog van het Hooggerechtshof kan spugen, denkt hij waarschijnlijk dat hij ook boven de wet van Florida staat.

Het is zelfs mogelijk dat de beslissing om mijn bedrijf en belangrijk personeel te ontkrachten afkomstig was van hogere leden in de regering, misschien zelfs van het Witte Huis zelf, aangezien de regering-Biden mij specifiek op censuur had gericht, zoals blijkt uit de Twitter-bestanden en de historische censuurzaak aangespannen tegen Biden door de procureurs-generaal van Missouri en Louisiana.

Proberen ze dissidenten te vernietigen door samen te werken met banken op dezelfde manier als waarmee ze samenspanden en druk uitoefenen op sociale mediabedrijven om bepaalde individuen te censureren?

Chase handelt niet vanuit Moral High Ground

Zeker is dat Chase Bank niet handelt op een hoge ethische of morele grond. Naast het negeren van het witwassen van geld door de familie Biden, hadden Chase Bank en Dimon zelf ook een decenniumlange nauwe werkrelatie met de beruchte pedofiel en sekshandelaar Jeffrey Epstein.

Volgens Mimi Liu, een advocaat van de Amerikaanse Maagdeneilanden, wist Dimon dat Epstein uiterlijk in 2008 een sekshandelaar was, maar koos ervoor toch zaken met hem te doen.15

De afdeling AML-naleving (de interne mensenhandeldeskundigen van Chase Bank) drong er bij de bank op aan de banden met "dat uitschot Epstein" te verbreken, en waarschuwde dat de "bekende kinderslachting" een reputatierisico vormde en het werk van de bank ter bestrijding van mensenhandel ondermijnde, maar Dimon en andere leidinggevenden keken de andere kant op.16

Epsteins smerige zakelijke transacties weerhielden Dimon er ook niet van om zijn contacten te gebruiken om vergaderingen te organiseren met andere spraakmakende personen, zoals de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, zoals blijkt uit onderstaande e-mail.17


Zoals gemeld door de New York Post ,18 Epstein hielp Chase Bank ook bij het landen van andere 'diepgewortelde klanten', waaronder mede-oprichter van Google, Sergey Brin, Bill Gates, de sultan van Dubai, Prince Andrew, erfgenaam van het Hyatt-hotel Thomas Pritzker en oprichter van miljardair hedgefonds Glenn Dubin.

Volgens Liu hebben Dimon en voormalig Chase-bankdirecteur Jes Staley 'elke regel overtreden om zijn sekshandel te vergemakkelijken in ruil voor de rijkdom, connecties en verwijzingen van Epstein."Chase Bank heeft de rekeningen van Epstein pas in 2013 beëindigd.

Volgens een onderzoek van Unlimited Hangout19 hetzelfde globalistische netwerk dat Epstein mogelijk maakte, stond ook achter de opkomst van Dimon, wat nogal wat kan helpen verklaren. Die banden zijn samengevat in de korte video hieronder.

Videolink  https://rumble.com/v2n44rk-how-can-jpmorgans-ceo-jaime-dimon-say-he-knew-nothing-about-jeffrey-epstein.html

Dit is niet onze eerste aanval

                         Video Link: https://youtu.be/flfzBU0LwhU

In 2021 maakten we een vergelijkbare situatie door toen The New York Times een voorpagina-hitstuk over mij publiceerde en, om niet achter te blijven, CNN stalkte me bij mij thuis in Florida en overviel me op een parkeerplaats op het strand.

Vervolgens hadden we in oktober 2022 de ergste geavanceerde hardnekkige (APT) cyberaanval op onze IT-infrastructuur in onze geschiedenis. De aanval werd uitgevoerd door een professionele, geavanceerde, bekende internationale groep die onze verdediging binnendrong, waaronder Cloudflare, die beschermt tegen vrijwel alle aanvallen.

Ze hebben een van onze computers besmet met een virus dat onze serverhardware heeft vernietigd en we waren twee weken offline. Ik noem deze aanvallen niet om sympathie op te roepen; het is eerder mijn bedoeling te benadrukken dat we voor een formidabele strijd staan tegen uitzonderlijk geavanceerde bedreigingen.

Je moet voorbereid zijn

Gelukkig zitten we momenteel in een stilte, zonder maskervereisten, lockdowns of vaccinfractaten. Dit is de eerste zomer waar we in drie jaar van hebben kunnen genieten en het voelt geweldig.

Ik kwam bij de padvinders toen ik een tiener was, en het was een van de beste ervaringen van mijn leven. Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd, was het aannemen van hun motto: 'Wees voorbereid.'Het heeft me mijn hele leven goed gediend en ik moedig je aan om het te adopteren.

We hebben nog niet gewonnen, en dit is waarschijnlijk de rust voor de storm. Alles wijst op een nieuwe crisis die in de niet al te verre toekomst komt. Het kan een ander door laboratoriums gemaakt biowapen zijn, een nucleaire oorlog, internetuitschakeling of zelfs een gefabriceerde buitenaardse invasie.

Een nuttige bron voor de volgende crisis

Ik heb het grootste deel van de afgelopen 50 jaar manieren geleerd om de gezondheid op natuurlijke wijze te optimaliseren. Er waren onderweg veel fouten, maar jaar na jaar zou ik geleidelijk meer kennis en begrip verwerven over fundamentele gezondheidsprincipes die je intrinsieke genezende vermogen zullen activeren.

Mijn inzet voor deze gemeenschap is om 50 tot 100 uur zeer gedetailleerde informatie te creëren over de basis van gezond blijven. Zal het elke mogelijke strategie dekken? Daar is nauwelijks een heel team van gezondheidsdeskundigen voor nodig om samen te stellen. Ik zou dat in de toekomst kunnen doen, maar de tijd is kort en je hebt een bron nodig waarop je kunt vertrouwen om je door de komende crisis heen te helpen.

Velen van ons zijn van mening dat onbeperkte toegang tot het momenteel zwaar gecensureerde internet uiteindelijk helemaal kan verdwijnen. Het is cruciaal om je voor te bereiden door middelen te verzamelen die je door mogelijke crises kunnen leiden. Zonder dergelijke voorbereidingen wordt het verkrijgen van essentiële informatie steeds uitdagender.

Zelfs nu het internet vandaag functioneert, is toegang tot deze informatie al behoorlijk moeilijk, en ik verwacht echt dat dit in de niet al te verre toekomst nog meer zal worden.

De videoserie die ik produceer, moet voor Google verborgen zijn, dus deze bevindt zich achter de Substack-betaalmuur. Afhankelijk van uw betalingsplan krijgt u er toegang toe voor $ 4 of $ 5 per maand. Ik zou je willen aanmoedigen om je nu te abonneren op mijn Substack-site, omdat je niet alleen volledige toegang hebt tot deze cursus, maar ook tot al mijn andere inhoud die we niet meer op onze site kunnen plaatsen.

Ik doneer de Substack-kosten aan de non-profitorganisaties die we steunen, zoals het National Vaccine Information Center (NVIC), de Organic Consumers Association (OCA) en Consumers for Dental Choice.

Dit project zal me waarschijnlijk een jaar kosten om te produceren en zal het komende jaar bijna al mijn beperkte vrije tijd verbruiken, maar ik voel me geroepen om dit te doen. Ik heb in dit leven veel geschenken gekregen en daarmee komt een grote verantwoordelijkheid.

Wanneer de volgende crisis toeslaat, kunt u vertrouwen op de informatie die ik nu voor u maak, omdat het tijdloze principes zijn die u en uw gezin altijd zullen helpen om uw gezondheid onder controle te krijgen.

Tot slot is het onze missie op dit moment om recht te doen aan wat Chase Bank ons heeft aangedaan, zodat ze hopelijk niemand anders kunnen aandoen. Debanking is een sociale kredietcontrole die moet worden gestopt en hoe frustrerend het ook is, we gaan de uitdaging aan om de pilot-case te zijn voor de anti-debankwetgeving van Florida.

 https://www.mercola.com/

BRON: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/08/07/chase-bank-ceo-debanks-mercola-supported-epstein.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20230807Z2_NB&foDate=false&mid=DM1444488&rid=1876234839

 Bronnen en referenties

·         1 Twitter Joseph Mercola 25 juli 2023

·         2 Twitter Joseph Mercola 27 juli 2023

·         3 BBC 15 februari 2022

·         4 CATO Institute 25 februari 2023

·         5 Winter Oak 9 maart 2022

·         6 Coindesk 27 juli 2023

·         7 Vermont Daily Chronicle 31 juli 2023

·         8 Life Site News 27 juli 2023

·         9 Twitter Janet Kervin 29 juli 2023

·         10 Ron DeSantis 2 mei 2023

·         11 CBS News 12 januari 2022

·         12 CNBC 13 januari 2022

·         13 Newsweek 10 januari 2022

·         14 Forbes 18 januari 2022

·         15 CNBC 17 maart 2023

·         16 Insider 25 juli 2023

·         17 Twitter Lee Fang 25 juli 2023

·         18 NY Post 25 juli 2023

·         19 Rokfin Jamie Dimon en het Epstein-netwerk

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...