dinsdag 26 oktober 2021

Marc Van Ranst helpt mee aan de tweedeling van onze maatschappij. 

Hij zegt in een interview (op HLN.be) : Het is tijd om niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen

Waar moeit hij zich toch mee?  

Van Ranst heeft duidelijk nog niets geleerd van zijn gedwongen verblijf in een safe house vorig jaar!  Hoe gevaarlijk en arrogant is die man.

Dit is een oorlogsverklaring aan alle gezonde niet gevaccineerden burgers die weigeren een  experimenteel en niet goedgekeurd vaccin in hun lijf te laten spuiten!

Misschien moeten we dan toch verzetsgroepen oprichten en ons eventueel toch maar bewapenen om ons tegen deze toenemende agressie van een scofferende overheid, het medisch farmaceutisch kartel en de viro-liegers te kunnen verdedigen!

Wij zijn baas van ons eigen lijf en niemand ook niet bovenstaand krapuul heeft zich daar mee te bemoeien!

Wij doen niets verkeerd, wij gaan de laatste tijd zelfs nergens naar toe !, we zijn asymptomatisch en hebben nog nooit iemand ziek gemaakt, terwijl de domme of onbewuste en niet correct geïnformeerde gevaccineerden, spijtig genoeg, rondlopende fabieken van dodelijke Spike-proteïnen zijn, die iedereen ziek maken en zelf nog ziek kunnen worden en overlijden.  Wij hebben goed werkende middelen tegen het covid-griepje en de dodelijke Spike proteïnen en dat zijn GEEN vaccinaties! Respecteer dat Van Ranst en C°. 

Onze bevolking is door jullie zootje doelbewust van goed werkende echte geneesmiddelen tegen covid afgehouden!  

Het enige verhaaltje dat telt is vaccinatie na vaccinatie na vaccinatie … "Follow the money"... Dit is het heilig narratief dat moet gevolgd worden, maar er zijn wel alternatieven, die spijtig genoeg niet passen in jullie achterhaalde strategie.  

Kan men deze gevaarlijke scofferende viro-leugenaars niet eens opsluiten of tenminste de mond snoeren.  Vroeg of laat zullen zij zich toch voor een rechter moeten verantwoorden voor misdaden tegen de menselijkheid.

 

© Photo News

INTERVIEW. Marc Van Ranst blij met coronapas in horeca: “Het is tijd om niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen

“Of ik hiermee tevreden ben? Virologen zijn geen Romeinse keizers die hun duim omhoog of omlaag steken”, minimaliseert professor virologie Marc Van Ranst (KU Leuven) zijn eigen mening na afloop van het Overlegcomité. “Maar ik ben hoopvol dat dit pakket maatregelen gaat werken”, is hij positief. Van Ranst legt ook uit waarom een mondmasker in de winkel zinvol is terwijl je in nachtclubs onbeperkt mag feesten, wat hij als minister van Onderwijs zou doen en waarom we stilaan minder soft mogen zijn voor wie zich niet laat vaccineren.

Brecht Herman 26-10-21, 18:55 Laatste update: 19:03

 

Een volgende schending van de privacy en de mensenrechten in België op komst?

 


Nu gaat een populatiemanager zich moeien met het leven van mensen die NIET willen deelnemen aan een gevaarlijk en dodelijk medisch experiment (gentherapie). Hoeveel wordt deze nieuwe kop in het nieuws  hiervoor door Big Farma betaald? Blijf in uw krocht Stefaan Van der Borght!

Weer de zoveelste Talking Head van Big Farma aan de beurt om het medisch narratief weer kracht bij te zetten!

U eigent uzelf rechten toe, beste ambtenaar, die alleen de huisarts mag hebben (ooit al van het medisch geheim gehoord?). Blijkbaar kan tegenwoordig alles en is alles ook toegelaten. Gaan we er nu ook deze privacy schendende praktijken op nahouden? Wat zijn de grondwet en de rechten van het volk dan nog waard?

Doe maar zo voort viro-liegers, schofferende politiekers en sullige ambtenaartjes en de gevolgen zullen niet te overzien zijn …

Je verwacht van de overheid toch dat het de bevolking beschermd en zijn rechten en vrijheden respecteert.

Het zou nu ondertussen met alle (internationale en nationale) gepubliceerde wetenschappelijke studies moeten duidelijk zijn dat vaccinaties de bevolking NIET beschermen (en zeker geen derde/vierde/vijfde/zesde enz.. prikken, die het probleem alleen maar erger maken

Het virus wordt in een hoek gedreven en begint te muteren, dat was toch al langer duidelijk, niet?).

Maar enkel het farmaceutisch-medisch narratief is het enige wat telt en wat nog in de gecensureerde media komt. Wat er werkelijk toe doet komt nooit aan bod. De epidemiologische noodtoestand wordt wel veroorzaakt door de vaccins (met hun ziek makende Spike-eiwitten). Hoe groter de vaccinatiegraad hoe meer besmettingen, eenvoudiger kan het niet gezegd worden (en niet omgekeerd viro-logen, kijk naar "de cijfers" in het buitenland!)

M.a.w. ‘overheden’ u hebt teveel uw oor te luisteren gelegd bij de belangen v/d farmaceutische industrie en hun influencers (al dan niet present in de regeringen van dit landje. Wees dus niet verbaasd dat u hier ooit juridisch zal op afgerekend worden voor het menselijk leed en de doden die hieruit volgden en nog zullen volgen.

 

“Steden als Rotterdam of Londen doen het veel slechter”, meent 

populatiemanager Stefaan Van der Borght.  —©  AFP, Dirk Vertommen

Wie zijn de 70.000 niet-gevaccineerde volwassenen in Antwerpen?

Met zo’n 70.000 zijn ze vandaag, de inwoners van de stad Antwerpen die nog geen vaccin hebben laten zetten. Wie zijn ze, en waarom doen ze dat (nog altijd) niet? Populatiemanager Stefaan Van der Borght geeft meer uitleg.

De Gazet van Antwerpen houdt een zinloze DISCUSSIE op zijn website: Moet de overheid de mogelijkheid krijgen om vaccin-weigeraars rechtstreeks te contacteren?

Met zo’n 70.000 zijn ze vandaag, de inwoners van de stad Antwerpen die nog geen vaccin hebben laten zetten. Wie zijn ze, en waarom doen ze dat (nog altijd) niet?

26/10/2021 Vandaag om 09:59

 “Een echte oplossing is ons toelaten om contact op te nemen met de niet-gevaccineerden. Individuele benadering werkt het best: luisteren naar de vragen, antwoorden geven en zo overtuigen”, zegt populatiemanager Stefaan Van der Borght.

Op dit moment mogen alleen huisartsen dat doen, maar die zijn te druk bevraagd. Als ook dat niet lukt, kunnen we nadenken over verplichting. (nvdr: en hierbij de privacy van de burger schendend) Maar dan in de eerste plaats daar waar niet-gevaccineerden een gevaar vormen voor anderen of voor de volksgezondheid in het algemeen.” (nvdr: zie later)

Moet de overheid de mogelijkheid krijgen om niet-gevaccineerde mensen individueel te contacteren? Begrijp jij dat dit nog niet kan? En zou dit volgens jou inderdaad dé oplossing zijn?

REACTIES (enkele)

1- Wat wordt de volgende stap, deuren inbeuken en mensen wegslepen uit hun huizen en opsluiten in inrichtingen? Schuimbekkend kijkt de massa naar de weinige ongevaccineerden, terwijl in de ziekenhuizen evengoed gevaccineerden worden opgenomen. Groepen mensen worden steeds meer tegen elkaar opgezet (niet alleen gevaccineerden versus niet-gevaccineerden, maar evengoed jong tegen oud). De overheid en de virologen zijn na anderhalf jaar aanhoudend angst in de samenleving pompen hier onrechtstreeks mede verantwoordelijk voor.

  • Lawrence Urbain

2- absoluut niet, en alle reacties die hier te lezen zijn tegen de anti-vaxxers zijn ongegrond,het was geen verplichting dus moeten regering en de viro-liegers die mensen met rust laten. groeten van een gevaccineerde

  • Rudi De Blick

 


                              “Experts” (?!) Pierre Van Damme (links), Geert Molenberghs (midden)

                               en Marc Van Ranst.  — 

                               ©  JVdP, DV, RR

Stijgende coronacijfers, een Overlegcomité dat vroeger dan gepland samenkomt en virologen die extra maatregelen vragen. Daar surfen we dan met onze 80% gevaccineerde Vlamingen op golf nummer vier. Is het niet beter om voor die laatste percentjes te rekenen op onze natuurlijke immuniteit, en dat vuige virus voor heel even zijn ding te laten doen? Nee, zeggen de experts (????)

Greg Van Roosbroeck



Dit heeft het Overlegcomité (26/10/2021) beslist:


1)  coronapas in horeca en fitness,

Het gebruik van Covid Safe Ticket (CST) zal straks verplicht zijn in horeca en

fitnesscentra.


2)  weer mondmasker in winkels

Nog geen maand geleden mochten de mondmaskers af, een verademing voor velen. Nu blijkt het een verademing van korte duur te zijn. Op het Overlegcomité werd namelijk beslist dat de mondmaskers opnieuw op moeten bij het winkelen. Dat wil zeggen: in alle supermarkten, kledingzaken, winkelcentra en dergelijke zullen personeel en klanten opnieuw een mondmasker moeten dragen.

Ook op andere plaatsen wordt de mondmaskerplicht (opnieuw) ingevoerd: 

zorginstellingen, publiek toegankelijke ruimtes van bedrijven, overheidsgebouwen en gerechtsgebouwen, inrichtingen voor culturele, feestelijke, sportieve of recreatieve activiteiten. Dat laatste betekent dat men opnieuw mondmaskers moet dragen in cinema’smusea en pretparken.

Hetzelfde geldt voor bibliotheken en bij erediensten.

De mondmaskerplicht vervalt waar het CST gebruikt wordt.(??!)

------   

Opmerkingen: 

Een covid safe ticket (CST) op je smartphone is GEEN garantie dat je niet ziek bent en een virus kan doorgeven.

Een CST op papier (hetgeen niet gevaccineerden moeten voorleggen) is wel een garantie dat je niet ziek bent, gezien de korte tijdsduur waar de test wordt afgenomen en de vervaltijd.

Een mondmasker biedt geen bescherming tegen het virus.  Het is al zo vaak gezegd, nogmaals: het is hetzelfde als muggen uit je huis weren met een kippendraad voor je vensters te zetten 😂

                                                                              ---------------------------

Nvdr.: Dus er wordt van uit gegaan dat als je dubbel gevaxxed bent (en een CST hebt) je dus geen mondmasker moet dragen.  Men vergeet wel dat het juist de dubbel gevaxxten zijn die nog steeds kunnen ziek worden en ook (vooral) het virus (spikes!) verspreiden. Dus NIET de ongevaccineerden die asymptomatisch zijn en GEEN ziekteverspreiders van het virus en zijn (dodelijke) Spike-eiwitten.  Hoe zouden ze dat ook kunnen?

Dus waar zit het probleem (goed luisteren De Croo) bij de verspreiders van de ziekte zijnde de …. dubbel (of trippel) gevaccineerden!  

Hou dus op met de gezonde ongevaccineerden met een goed werkend natuurlijk immuunsysteem te schofferen!

Niet gevaccineerden vormen GEEN gevaar voor de maatschappij of voor de volksgezondheid in het algemeen!  Het zijn juist de gevaccineerden die het virus en zijn varianten verspreiden. 

Willen jullie nu eens eindelijk stoppen met gezonde mensen met een goed werkend immuum systeem met de vinger te wijzen.  Het is niet omdat jullie vaccinaties niet werken (eigenlijk is het een experimentele gen-therapie met wat we ondertussen wel weten kwalijke gezondheidsproblemen) dat je hiervan de schuld moet geven aan de niet-gevaccineerden! 

Trouwens het is de overheid die ons deze vaccins opdringt (zonder goed werkende alternatieven aan de bevolking kenbaar te maken of nog maar te onderzoeken!), die de (depressie verwekkende)  lockdowns oplegt en de (ongezonde) mondmaskers verplicht en hierbij een loopje nemend met de grondrechten van de bevolking!  

Trouwens premier De Croo, hoever staat het met de rechtszaak die hieromtrent tegen u is aangespannen bij de rechtbank?

 

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

 vaccin

Foto: S.C. Air National Guard CC0

Gevaccineerden krijgen plotseling te maken met agressieve vormen van kanker

Sommige mensen krijgen na de coronaprik plotseling een agressieve vorm van kanker. Het lijkt erop dat het vaccin kanker doet ontwaken, schrijft Chris Woollams van de website Canceractive.

Hij noemt als voorbeeld een patiënt met darmkanker die al vier jaar kankervrij was. Nu is de ziekte terug en zit de kanker zelfs in zijn lymfeklieren. De man had een opgezwollen lymfeklier in zijn nek. Hij kreeg in het ziekenhuis de vraag of hij recentelijk iets ongewoons had gedaan. De man antwoordde dat hij de eerste dosis van het Pfizer-vaccin had gehaald. De verpleegkundige wilde het er verder niet over hebben.

Er meldde zich nog een man bij Woollams bij wie de ziekte in eerste instantie onder controle was. Plotseling gedroeg de kanker zich agressief. “Heb je toevallig het coronavaccin gekregen?” vroeg hij aan de man. “Ja, de oncoloog stond erop.”

Hoe mRNA kanker kan bevorderen

Woollams interviewde ook dr. Dana Flavin, die hetzelfde zag in haar omgeving: agressieve kankers na de coronaprik. Joseph Mercola interviewde daarnaast de hoofdverpleegster van een kankerafdeling en zij zag precies hetzelfde.

Onderzoekers hebben ontdekt dat mRNA tumoronderdrukkende eiwitten kan uitschakelen en op deze manier kanker kan bevorderen, schrijft Woollams.

Immuunsysteem versterken

Oncologen raden patiënten met een verzwakt immuunsysteem aan om een vaccin te nemen. “Maar als je een verzwakt immuunsysteem hebt, hoe ga je dan veel antilichamen aanmaken tegen corona?” vraagt hij.

Woollams, een voormalige biochemicus van de Oxford-universiteit die zich heeft gespecialiseerd in kanker en virologie, helpt kankerpatiënten juist om hun immuunsysteem te versterken. Dat doet hij met behulp van goed voedsel, veel vezels, goede bacteriën, vitamine D, zink en butyraat om de vitamine D te activeren.

[Canceractive]

 Zullen de CLOT SHOTS wijdverspreide mentale achterstand en onvruchtbaarheid veroorzaken?

zondag 24 oktober 2021 door: SD Wells
Tags: autisme , slechte gezondheid , biologische wapens , biowapens , hersenschade , hersengezondheid , covid-vaccins , ontvolking , genocide , onvruchtbaarheid , pandemie , reproductie , bijwerkingen , spike-eiwit , steriliteit , vaccinschade , vaccindood , Vaccinverwondingen , vaccinverwonding

8.300KEER BEKEKEN


(Natural News)In de biologie worden ziekteverwekkers gedefinieerd als elk organisme of infectieus agens dat ziekte kan veroorzaken. Denk eens een paar minuten terug, toen de autismegolf voor het eerst kwam en enkele eerlijke artsen de ware oorzaken begonnen te herkennen. De CDC (in de V.S.) had het vaccinatieschema voor kinderen verhoogd van ongeveer 18 vaccins op 7-jarige leeftijd, tot maar liefst 60 vaccins op 7-jarige leeftijd. Dat was een veelbetekenende verandering die vaccins blootstelde als neurodegeneratieve eigenschappen die het immuunsysteem permanent kunnen beschadigen (denk aan ADE), centraal zenuwstelsel, hersenactiviteit en een goede ontwikkeling van systemische functies in de kindertijd. Autismespectrumstoornis (ASS) werd bijna van de ene op de andere dag een epidemie, waar in plaats van 1 op de 68 kinderen die het ontwikkelde, het 1 op de 10 was.

Bedenk nu dat Bill Gates werd betrapt op het promoten van tetanusvaccins in Afrika die steriliserende chemicaliën bleken te bevatten die niets te maken hadden met die tetanus prikken. Dat was een grote onthulling dat vaccins ZIJN gebruikt als een wapen voor bevolkingsvermindering, en toen schepte Bill Gates er op een van zijn illustere (sinistere) TED-conferenties over op dat we de wereldbevolking met een paar miljard mensen zouden kunnen verminderen als we een " echt geweldig werk doen met vaccins.”

Vaccins bevatten verontreinigingen en ziekteverwekkers die de menselijke systemen permanent kunnen verminken, inclusief de hersenfunctie en voortplanting

Van vaccins is ook bekend dat ze toxines voor zware metalen bevatten, waaronder kwik in extreem hoge doses, die u aantreft in griepvaccins met Multi- dosissen     (griepprikken), naast verschillende andere inentingen. Van deze toxines is bekend dat ze de bloed-hersenbarrière passeren.

En nu zien we reeds de nadelige gevolgen van het hebben van miljarden Covid-virus-nabootsende, giftige spike-eiwitten die door het hele vasculaire systeem rondzweven en het hart, de hersenen en vitale reinigingsorganen infecteren en verstoppen. Dit wordt bewezen door artsen die bloedmonsters van de gevaccineerde slachtoffers analyseren en door autopsie.

Dit is de reden waarom de FDA en CDC het moeilijk hebben om de Covid-stollings vaccinaties nu goedgekeurd te krijgen voor kinderen (denk hier aan myocarditis). Dit zou de vaccinindustrie decimeren als miljoenen kinderen plotseling autistisch, doof, blind, verlamd zouden worden en/of zouden overlijden aan Covid-prikken, wat een realistische mogelijkheid is.

Verwacht een golf van auto-immuunziekten, geboorteafwijkingen, autisme en onvruchtbaarheid als gevolg van eiwitbeschadiging door de virale stollingsinnoculaties doorspekt met pathogenen

Amerikanen scheppen graag op over een goede "medische dekking" van hun werkgevers, maar die dekking zal de permanente schade door vaccins niet herstellen, zelfs niet als het de kosten dekt van de chronische, langdurige zorg die nodig is om dit alles aan te pakken. Ernstige reacties die mensen lijden aan vaccins zijn vaak te wijten aan de antigenen, hulpstoffen, emulgatoren, zware metalen, bloed (albumine) van andere dieren en mensen, chemicaliën, pathogenen, meerdere virusstammen, genetisch gemodificeerde virussen en bacteriën, en de lijst gaat maar door.

Nu hebben we de dodelijke expirementele  Covid-"vaccins", die helemaal geen vaccins zijn. De injecties met eiwitlading (J&J) en de mRNA-prikken (Pfizer en Moderna) hebben één groot probleem gemeen: ze zijn verantwoordelijk voor MILJARDEN giftige, virus-nabootsende spike-eiwitten (nanodeeltjes) die het bloed verstoppen en de katapult zijn van eindeloze chronische gezondheidsschade.

Leerstoornissen en onvruchtbaarheid kunnen het gevolg zijn van bloedtoxines, waaronder geïnjecteerd kwik en virale pathogenen. Of de nieuwe golf van geboren baby's neurologische ontwikkelingsproblemen, mentale retardatie, langdurige leerproblemen , enz. zal hebben, valt nog te bezien. En WIE gaat dat allemaal betalen? De farmaceutische industrie?  Vergeet het.

De pandemie wordt echt veroorzaakt door de vaccins, niet zozeer door de Chinese griep. Pas op voor injecties die geen immuniteit bieden, geen overdracht van ziekten voorkomen en zeer beperkte, afnemende bescherming tegen ernstige gevallen van Covid. Tienduizenden mensen sterven aan de Fauci-griepprikken (inclusief baby's in de baarmoeder), en talloze anderen beschadigen hun vitale immuunsysteem, reinigings- en voortplantingssysteem, mogelijk voor altijd.

Stem je waarheidsnieuwsknop af op  Pandemic.news  om op de hoogte te blijven van de kunstmatige valkuilen van de Covid-zwendel. Er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir en ventilatoren de problemen van de pandemie verergeren en een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

NCBI.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

 

 Indiase staat met 240 miljoen inwoners roeit covid volledig uit met ivermectine

20-09-2021 / Door Ethan Huff



Hoe versloeg een Indiase staat met meer dan 240 miljoen inwoners het Wuhan-coronavirus (Covid-19)? Eenvoudig. De mensen namen ivermectine .

Uttar Pradesh, gelegen in het noorden van India, heeft officieel verklaard dat alle 33 districten nu “covid-vrij” zijn dankzij een welwillende inspanning van de leiders daar om iedereen te voorzien van “paardenontwormer”.

Het herstelpercentage voor het Chinese virus in Uttar Pradesh is maar liefst 98,7 procent, wat direct kan worden toegeschreven aan het grootschalige profylactische gebruik van ivermectine.

Volgens de westerse media en het medische establishment is er "geen bewijs" dat ivermectine voordelen biedt in de strijd tegen Chinese ziektekiemen. Volgens real-life, ter plaatse bewijs in India, is ivermectine echter echt een wonder geweest .

Het is nog niet zo lang geleden dat ivermectine door de Journal of Antibiotics werd aangeprezen als een 'wondermiddel' voor de behandeling van darmparasieten. De uitvinders van ivermectine kregen ook een Nobelprijs voor het ontdekken van de stof.

Nu wordt ivermectine echter door de media en de overheid belasterd als "gevaarlijk" en "hoog risico". Er wordt ons voortdurend verteld dat ivermectine alleen voor runderen of paarden is, hoewel de Food and Drug Administration (FDA) het in 1996 voor menselijk gebruik heeft goedgekeurd.

Gebieden van India die "vaccins" kozen in plaats van ivermectine, zien een enorme toename van nieuwe gevallen

In mei en juni 2020 werd ivermectine op grote schaal toegediend aan alle professionals in de ademhalingszorg die werkzaam zijn in het Uttar Pradesh-district van Agra. Destijds was dit een experiment om te zien hoe het de ontvangers verging.

Volgens Dr. Anshul Pareek werd waargenomen dat “geen van hen Covid-19 ontwikkelde ondanks dagelijks contact met patiënten die positief waren getest op het virus.”

Na deze succesvolle proef besloot de deelstaatregering het gebruik van ivermectine als remedie tegen het Chinese virus officieel te bekrachtigen, niet alleen voor medisch personeel, maar later ook voor het grote publiek.

"Ondanks dat we de staat zijn met de grootste bevolkingsbasis en een hoge bevolkingsdichtheid, hebben we een relatief laag positiviteitspercentage en gevallen per miljoen inwoners behouden", legt Pareek uit.

In augustus gaven functionarissen in Uttar Pradesh een kennisgeving uit waarin ze artsen daar adviseerden om 12 mg-tabletten ivermectine in te nemen “om de impact van de pandemie in te dammen”. Deze aanbeveling bleek een groot succes.

“Dit medicijn is behoorlijk effectief in het beschermen tegen COVID-19”, gaf de regering toe. “Daarom doen we een beroep op elke burger om deze tablet te hebben.”

In de kleine Zuid-Indiase staat Kerala zijn ondertussen nieuwe "gevallen" van de Fauci-griep gestegen. De reden is dat Kerala in plaats van met ivermectine te gaan, in plaats daarvan koos voor 'vaccins', die meer ziekten verspreiden.

"Kerala nam ivermectine in april op in de COVID-behandelingsrichtlijn van de staat, maar beperkte het gebruik ervan tot ernstige gevallen of die met een bijbehorende ziekte, wat betekent dat het werd gereserveerd als een late behandeling, als het al werd gebruikt", meldde WND .

"Kerala verliet het gebruik van ivermectine op 5 augustus helemaal."

Kerala is echter meer uitzondering dan norm. In heel India ligt de vaccinatiegraad momenteel rond de 5,8 procent, waardoor het een van de minst geïnjecteerde landen ter wereld is.

"Er is een claim dat ivermectine ook effectief is tegen de gewone griep en vele andere virale infecties", schreef een commentator bij WND . "Als dat waar is, is het geen wonder dat de grote farma het onderdrukt wil houden."

"Ivermectine is volkomen veilig, maar de regering wil niet dat u dat weet", merkte een ander op. "Het medicijn heeft weinig bijwerkingen, is miljoenen keren voorgeschreven en het is bekend dat het 21 verschillende virussen doodt, waaronder SARS-CoV-2."

Ivermectine wordt al jaren veilig gebruikt en is niet meer gepatenteerd.

Het laatste nieuws over bedrog door Wuhan coronavirus (Covid-19) en de kruistocht tegen ivermectine is te vinden op Fascism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

WND.com

NaturalNews.com

Tagged Under: coronavirus , COVID , CURE , India , ivermectine , Plandemisch , Uttar Pradesh

 

 

Aspirine blijkt het aantal ziekenhuisopnames bij covid-patiënten sterk te verminderen

Maandag, oktober 25, 2021 by: Ethan Huff
Tags: Aspirine , bloedverdunner , Klonters , COVID , covid behandelingen , Cures , goodhealth , goodmedicine , goodscience , ziekenhuisopnames , pandemie , preventie , remedies , spike-eiwit , Study

9,070KEER BEKEKEN


Natuurlijk nieuws ) Nieuw onderzoek van de George Washington University (GWU) heeft uitgewezen dat vrij verkrijgbare aspirine kan helpen de longen te beschermen van patiënten die “positief” testen op het Wuhan-coronavirus (Covid-19).

Een onderzoeksteam keek naar meer dan 400 Chinese viruspatiënten uit ziekenhuizen in de Verenigde Staten die aspirine gebruiken voor een ander niet-gerelateerd doel. Vergeleken met patiënten die het medicijn niet gebruiken, bleken aspirinegebruikers:

• Een 44 procent lager risico op mechanische beademing
• Een 43 procent lager risico op opname op een intensive care (IC)
en
• Een 47 procent lager risico op overlijden in een ziekenhuis

"Toen we hoorden over het verband tussen bloedstolsels en COVID-19, wisten we dat aspirine - gebruikt om beroerte en hartaanval te voorkomen - belangrijk zou kunnen zijn voor COVID-19-patiënten", kondigde Dr. Jonathan Chow van GWU aan.

"Ons onderzoek vond een verband tussen een lage dosis aspirine en verminderde ernst van COVID-19 en overlijden."

Het is al enige tijd bekend dat een lage dosis aspirine helpt om het bloed te verdunnen, wat op zijn beurt kan beschermen tegen bloedstollingsproblemen zoals een beroerte. Voor mensen die een hartaanval of een myocardinfectie hebben gehad, kan het regelmatig innemen van een lage dosis aspirine hen helpen beschermen tegen verdere complicaties.

Hoewel de Fauci-griep grotendeels de luchtwegen aantast, wordt het ook geassocieerd met bloedstolling , vooral in kleine bloedvaten.

Deze stolsels veroorzaken kleine blokkades in het pulmonale bloedsysteem, wat mogelijk kan leiden tot acuut respiratoir distress syndroom (ARDS).

Het nemen van een lage dosis aspirine vermindert het risico op covid-infectie met 29 procent

Onderzoekers van het Barzilai Medisch Centrum in Israël kwamen in maart tot een vergelijkbare conclusie over aspirine toen ze de effecten ervan op Chinese griep-gerelateerde bloedstolsels testten.

Wat ze hebben vastgesteld, is dat aspirine bepaalde immunologische voordelen met zich meebrengt die op zichzelf anti-covid zijn. Het nemen van een lage dosis aspirine als gezond persoon, ontdekten wetenschappers, kan het risico op het oplopen van de Wuhan-griep met ongeveer 29 procent helpen verminderen.

"Aspirine is goedkoop, gemakkelijk toegankelijk en miljoenen gebruiken het al om hun gezondheidsproblemen te behandelen," voegde Chow eraan toe. "Het vinden van deze associatie is een enorme overwinning voor diegenen die het risico van enkele van de meest verwoestende effecten van COVID-19 willen verminderen."

Houd er echter rekening mee dat aspirine nog steeds een farmaceutisch medicijn is, zij het een veel veiliger farmaceutisch medicijn dan veel andere medicijnen die zijn goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration).

Bij onjuist of overmatig gebruik van de verkeerde doses kan aspirine bloedingsstoornissen en maagzweren veroorzaken. Het kan ook andere onbedoelde bijwerkingen veroorzaken, afhankelijk van de patiënt.

Een lage dosis aspirine brengt echter weliswaar minimale risico's met zich mee. Het is zeker een betere optie dan 'ingeënt' worden of naar een ziekenhuis gaan voor 'behandeling'. Miljoenen mensen lijden onnodig omdat ze zijn geïnjecteerd voor de Fauci-griep, in tegenstelling tot het nemen van deze of een andere veilige en effectieve voorzorgsaanpak.

"Dit is precies waarom de farmaceutische industrie zal beweren dat het onderzoek ongeldig is", schreef een commentator bij The Jerusalem Post over hoe aspirine het volgende ivermectine zou kunnen worden.

"Welke winst kan er zijn in een goedkope, niet-patent verleende behandeling?"

"Ik heb gemerkt dat aspirine de griep zal voorkomen", schreef een ander die beweert dat hij en zijn familie al jaren een lage dosis aspirine slikken om zowel virale infecties als de seizoensgriep te voorkomen.

'Doe meteen twee aspirines. Als u plotseling vermoeid raakt, kan het heel goed zijn dat uw lichaam is begonnen met het bestrijden van een virale infectie. Dat is wanneer ik twee pillen slik, 325 mg aspirine. Niet de kleine pillen van 81 mg die mensen dagelijks slikken, maar de pillen van normale grootte.”

Meer nieuwsverhalen over vrij verkrijgbare remedies voor covid zijn te vinden op Cures.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

JPost.com

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...