woensdag 15 december 2021

Pepijn van Houwelingen (NL) : ‘Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving’

van houwelingen

Foto: Pepijn van Houwelingen (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Pepijn van Houwelingen: ‘Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving’

Na bijna twee jaar is het hoog tijd de balans op te maken van deze zogenaamde coronapandemie. Weet u het nog? Na twee prikken zouden we weer vrij zijn. Op 1 november zouden zelfs alle maatregelen opgeheven worden, merkte Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag op in de Tweede Kamer.

Dertien september tweette Hugo de Jonge nog: ‘De sleutel naar onze vrijheid is vaccinatie’. Degenen die toen dachten dat we aan het eind van het jaar in een lockdown zouden zitten, werden voor wappies uitgemaakt, aldus Van Houwelingen.

“Maar hoe staat het er nu voor met onze vrijheid? Niet goed, vreselijk zelfs. We zitten weer in een strenge lockdown, net zoals een jaar geleden, maar met één belangrijk verschil: onze vrijheid is een privilege geworden. Alleen degenen die een QR-code kunnen laten zien, hebben recht op hun vrijheid. Zonder coronapas kan men niet meer reizen, naar een restaurant en straks zelfs niet meer naar het werk. Om die vrijheid te kunnen behouden, moeten we ons, zeker als straks 2G wordt ingevoerd, regelmatig laten injecteren. Op 1 februari is het coronapaspoort alleen geldig als men een boosterprik heeft.”

Het zijn inmiddels complotfeiten

“Dit waren een jaar geleden stuk voor stuk allemaal complottheorieën, maar het zijn inmiddels complotfeiten. Zelfs de vaccinatieplicht wordt niet langer uitgesloten. Met de invoering van een coronapas is artikel 1 van onze Grondwet de facto buiten werking gesteld. Artikel 7, de vrijheid van meningsuiting, is ook op sterven na dood,” sprak het Kamerlid.

‘Een arts die kritisch is op de richtlijnen, moet op zijn vestje worden gespuugd en worden vervolgd door de Inspectie en de tuchtregeling’, aldus de minister. 

Ook artikel 11 van onze Grondwet, de vrijheid van lichaam, is voor deze regering niets waard. Sterker nog, deze minister bedreigde gisteren tijdens de persconferentie miljoenen Nederlanders toen hij zei: ‘Ik hecht niet zo vreselijk aan je recht op vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie, daar leg ik me niet bij neer’. Dat is dezelfde minister die eerder dit jaar nog liet weten: ‘Vrijwillig is vrijwillig, dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht, maar dan via een andere route’. En: ‘Het vaccin mag niet verplicht worden, er komen ook geen voordelen voor mensen die wel een vaccin hebben gebruikt’. En waarom? Waarom zijn onze fundamentele vrijheden privileges geworden? Waarom zijn onze grondrechten verdwenen? 

Het antwoord: vanwege een virus dat met een sterftekans van 0,15 procent volledig vergelijkbaar is met een gewone seizoensgriep, zei Van Houwelingen.

“Kortom, op basis van een gigantische, wereldwijde zwendel die zijn weerga niet kent. Daarom raken we langzaam maar zeker al onze vrijheden en grondrechten kwijt en wordt ons een experimenteel vaccin opgedrongen, waarvan de bijwerkingen steeds duidelijker worden. Met, als we de regering mogen geloven, 85 procent gevaccineerd is de oversterfte nu drie keer – ik herhaal: drie keer! – zo groot als op dit tijdstip vorig jaar. Uitvaartorganisaties moeten extra koelcellen plaatsen. Van een forensisch rechercheur begrijpen we dat de forensische recherche hetzelfde moet doen vanwege het enorme aantal dodelijke ongelukken de laatste tijd. De ene na de andere topsporter wordt plotseling getroffen door hartfalen. Hoe kan dit?” vroeg hij.

Ronduit misdadig

“Wellicht heeft het iets te maken met de bevindingen die Pfizer zelf heeft opgeschreven in de documentatie die moest worden aangeleverd bij de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. Daaruit blijkt dat voor elke coronadode die het vaccin op korte termijn bespaart, vier mensen extra overlijden aan hartfalen. Misschien verklaart dit de enorme oversterfte". 

"Wellicht heeft Japan daarom onlangs te kennen gegeven dat er absoluut geen sprake mag zijn van vaccinatiedwang en dat een geïnformeerde keuze essentieel is voordat een vaccin mag worden toegediend,” zei hij.

En waarom zouden we onze kinderen, die zelf geen enkel risico lopen, in hemelsnaam een dergelijk experimenteel vaccin toedienen? Dit, volgens vele deskundigen gevaarlijke en experimentele, vaccin opdringen aan de bevolking en het wellicht zelfs verplicht stellen, is ronduit misdadig, benadrukte Van Houwelingen.

Wij verwerpen dit regime

“Deze regering is verantwoordelijk 

voor de vernietiging van onze samenleving, 

voor de gijzeling van en de aanslag op de gezondheid van miljoenen Nederlanders 

en voor de aantasting van onze grondrechten. 

Een coronaregime dat in stand wordt gehouden 

met dank aan de gelijkgeschakelde massamedia, 

met dank aan de door coronazwendel gehypnotiseerde rechterlijke macht, die weigert recht te spreken 

en met dank aan collaborerende universiteiten die wegkijken

Wij verwerpen dit regime daarentegen en wel uit naam van de vrijheid, de rede en het recht,” besloot Van Houwelingen.


van houwelingen
Foto: Hugo de Jonge (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Van Houwelingen komt met analyses over sterfte na vaccinatie en wat zegt De Jonge? ‘Desinformatie’

Kamerlid Van Houwelingen (FVD) zei woensdag tegen zorgminister De Jonge dat er steeds meer bekend is over de bijwerkingen rond vaccinaties. “Zo heeft Ronald Meester van de Vrije Universiteit onlangs een onderzoek afgerond waaruit blijkt dat er vooral bij ouderen tussen de 65 en 80 kans is op directe sterfte.”

“Theo Schetters – dat is een immunoloog – heeft deze week in de podcast De Nieuwe Wereld gezegd dat het erop lijkt dat mensen tussen 65 en 80 jaar die gevaccineerd worden een kans lopen van 1 op 3000 dat zij daaraan direct – binnen twee weken na de injectie – overlijden.

Van Houwelingen vroeg De Jonge of er ook aandacht wordt besteed aan die bijwerkingen. De minister antwoordde dat we vaccins ‘ongelofelijk nodig hebben’. “Wij zitten op dit moment met een geweldige druk op de zorg, die voor een belangrijk deel voor rekening komt van mensen die niet zijn gevaccineerd,” beweerde hij.

Blijkbaar vindt u dat ook desinformatie

“We staan aan de vooravond van een omikrongolf, die in potentie heel schadelijk kan zijn en een enorme zorgbelasting tot gevolg heeft,” aldus De Jonge.

Hij beschuldigde Van Houwelingen van het verspreiden van desinformatie. “Dat is voor sommige mensen gewoon reden voor twijfel. Die twijfel leidt gewoon tot ziekenhuisopnames.”

“Ik krijg geen duidelijk antwoord op mijn vraag,” klaagde Van Houwelingen. “Ik gaf zojuist een citaat van een immunoloog. Blijkbaar vindt u dat ook desinformatie.”

Wie legt deze man het verschil uit tussen ‘des’ en ‘ongewenst’?

Neuroloog Jan Bonte zegt: “Dan komt Van Houwelingen met een goede analyse van Ronald Meester, hoogleraar waarschijnlijkheids rekenen. En wat zegt onze paboloog? ‘Desinformatie’. Wie legt deze man het verschil uit tussen ‘des’ en ‘ongewenst’?”

“Alles wat niet in het narratief past is ‘desinformatie’. Het is een tactiek uit de oorlog om je tegenstanders uit te schakelen. Vanaf het begin van corona werden critici voor complotdenker uitgemaakt. En er wordt hard gewerkt om desinformatie tegen te gaan,” voegt huisarts Els van Veen toe.

--------------  

de jonge
Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)

De Jonge (NL) maakt 34,5 miljoen euro per MAAND vrij voor handhaving QR-code

VVD-Kamerlid Aukje de Vries vroeg woensdag in de Tweede Kamer aan coronaminister Hugo de Jonge of het extra geld dat het kabinet beschikbaar wil stellen, ook ingezet kan worden voor de handhaving van QR-codes.

De Jonge zei dat er al meer is opgetreden door burgemeesters dan in voorgaande weken. “Dat zie je aan het aantal sluitingen en het aantal lasten onder dwangsom. Het aantal ingrijpende maatregelen is gewoon aanzienlijk hoger dan daarvoor,” zei hij.

Beveiligers en controleurs

“Tegelijkertijd zien we ook dat de grootste winst die we nog kunnen behalen, in de controle op de QR-codes zit door ondernemers. Daarom zijn we met de sector en de koepelorganisaties uitgebreid in gesprek gegaan over wat we zouden kunnen doen om die controle te verbeteren,” aldus De Jonge.

De minister voegde toe dat hij 34,5 miljoen euro per maand gaat vrijmaken. “Dat is inderdaad in te zetten voor de handhaving. Bijvoorbeeld beveiligers en controleurs. Dat is juist de reden dat we die 34,5 miljoen beschikbaar stellen,” zei De Jonge.

1,42 miljard euro na drie jaar

Podcaster Yorien van den Hombergh van Opiniez.com becijferde: “34,5 miljoen euro per maand voor handhaving. Dat is 12 keer 34,5 = 414 miljoen euro per jaar. Voor handhaving? Dat is na drie jaar Rutte IV 1,42 miljard euro. Voor handhaving??”

Het nieuwe kabinet is daarnaast van plan om structureel ruim 4,5 miljard euro per jaar minder uit te geven aan de zorg. Dat is volgens het coalitieakkoord nodig om ‘met het oog op de lange termijn’ de overheidsuitgaven niet te ver te laten stijgen.



Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat geven

 

   14 december 2021

Mijn naam is Robert Malone, en ik spreek tot u als vader, grootvader, dokter en wetenschapper. Normaal lees ik niet voor uit een voorbereide toespraak, maar dit is zo belangrijk dat ik zeker wilde zijn dat ik elk woord en elk wetenschappelijk feit juist heb.

LINK: https://www.frontnieuws.com/robert-w-malone-voordat-u-uw-kind-een-prik-laat-geven/

Ik sta achter deze verklaring omdat ik beroepsmatig betrokken ben geweest bij onderzoek naar en ontwikkeling van vaccins. Ik ben ingeënt tegen COVID en ben in het algemeen voorstander van inenting. Ik heb mijn hele professionele loopbaan gewijd aan de ontwikkeling van veilige en doeltreffende methoden voor de preventie en behandeling van infectieziekten.

Voordat u uw kind laat vaccineren – een beslissing die niet meer teruggedraaid kan worden – wil ik u graag deelgenoot maken van de wetenschappelijke feiten over dit genetische vaccin, dat is gebaseerd op de door mij ontwikkelde mRNA-vaccintechnologie:

Er zijn drie punten die ouders moeten begrijpen:

De eerste is dat een viraal gen wordt geïnjecteerd in de cellen van uw kinderen. Dit gen dwingt het lichaam van uw kind om giftige spike-eiwitten te produceren. Deze eiwitten veroorzaken vaak blijvende schade aan de vitale organen van kinderen, waaronder

• Hun hersenen en zenuwstelsel

• Hun hart en bloedvaten, inclusief bloedstolsels

• Hun voortplantingssysteem

• En dit vaccin kan fundamentele veranderingen teweegbrengen in hun immuunsysteem

• Het zorgwekkende is dat als deze schade eenmaal is opgetreden, het onherstelbaar is

• Je kunt de beschadigingen in hun hersenen niet repareren

• Je kunt het littekenweefsel van het hart niet herstellen

• Men kan een genetisch gereset immuunsysteem niet repareren, en

• Dit vaccin kan schade toebrengen aan de voortplanting, wat gevolgen kan hebben voor toekomstige generaties van uw gezin.

Het tweede punt waarvan u op de hoogte moet zijn, is het feit dat deze nieuwe technologie niet afdoende is getest.

• We moeten minstens 5 jaar testen/onderzoek doen voor we de risico’s echt kunnen begrijpen

• Schade en risico’s van nieuwe geneesmiddelen worden vaak pas vele jaren later bekend

• Vraag uzelf af of u wilt dat uw eigen kind meedoet aan het meest radicale medische experiment in de geschiedenis van de mens

Een laatste punt: de reden die u wordt gegeven om uw kind te vaccineren is een leugen.

• Uw kinderen vormen geen gevaar voor hun ouders of grootouders

• Het tegendeel is waar. Hun immuniteit na het krijgen van COVID is van cruciaal belang om uw gezin, zo niet de hele wereld, van deze ziekte te redden.

Samenvattend is er geen voordeel voor uw kinderen of uw gezin om uw kinderen in te enten tegen de geringe risico’s van het virus, gezien de bekende gezondheidsrisico’s van het vaccin waarmee u als ouders en uw kinderen wellicht de rest van hun leven zullen moeten leven.

De risico-batenanalyse is niet eens in de buurt van een vergelijking.

Als ouder en grootouder raad ik u aan weerstand te bieden en te vechten om uw kinderen te beschermen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


https://www.frontnieuws.com/robert-w-malone-voordat-u-uw-kind-een-prik-laat-geven/  

Europese oversterfte opnieuw in stijgende lijn


15/12/2021

 
     © Aangeboden door Belga

De oversterfte in de Europese Unie is de voorbije maanden opnieuw stevig toegenomen. Dat blijkt vandaag uit recente cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. In oktober stierven er gemiddeld zeventien procent meer mensen dan in de jaren voor de coronapandemie.

De oversterfte begon in maart 2020, toen het coronavirus Europa overspoelde. Er waren sindsdien drie pieken. In april 2020 overleden er in de Europese Unie 25 procent meer mensen dan het gemiddelde van dezelfde maanden in de periode van 2016 tot 2019. In november 2020 was dat zelfs 40 procent, en in april dit jaar twintig procent.

In juli van dit jaar bereikte de oversterfte met een stijging van vijf procent het laagste niveau in anderhalf jaar, maar sindsdien is het percentage opnieuw in stijgende lijn. In augustus was er 8,7 procent meer oversterfte, in september 12,3 procent en in oktober zelfs zeventien procent.

                                                              ---------------------------- 


‘Het bewijs stapelt zich op dat De Jonge niets geeft om volksgezondheid, maar juist mensen de dood injaagt’

de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Kindercorrespondent CC BY 3.0)

‘Het bewijs stapelt zich op dat De Jonge niets geeft om volksgezondheid, maar juist mensen de dood injaagt’

Het ministerie van Hugo de Jonge heeft een voorstel voor zo’n 100 extra ic-bedden afgewezen, meldt de Volkskrant. In het plan, dat op 17 september aan het ministerie werd gepresenteerd, stond dat er 96 extra bedden moesten komen in drie ziekenhuizen in Utrecht, Den Haag en Lelystad, zodat duizenden patiënten geholpen zouden kunnen worden.

Deze patiënten zouden behandeld kunnen worden door verpleegkundigen uit het buitenland, bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Spanje, en verpleegkundigen die net met pensioen zijn gegaan. Het ministerie van De Jonge legde het plan naast zich neer. “Tot onze verbazing mochten we er niet mee verder,” zegt een intensivist tegen de krant.

Het plan zou een oplossing zijn geweest voor een significant aantal van al onze problemen, aldus de intensivist.

Dit mag niet onbestraft blijven

“Het bewijs stapelt zich op dat Hugo de Jonge niets geeft om de volksgezondheid, maar juist mensen de dood injaagt,” reageert Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

“Alles moet wijken voor de uitrol van een totalitaire controlestaat. Vanzelfsprekend mag dit niet onbestraft blijven. Laat het recht zegevieren!” zegt het Kamerlid.

Crimineel

Eerder bood ondernemer Roland Brautigam honderden ic-bedden met personeel aan. Hij werd genegeerd. De ondernemer heeft de beschikking over een kant-en-klaar coronaschip met 500 ic-bedden inclusief medisch personeel.

“Om nu wéér ic-beddentekorten te gebruiken om maatregelen af te kondigen of érger: om de health pass erdoor te krijgen, is crimineel,” schreef hij op social media.

Aan degene die bereid is en open staat voor een ander verhaal van een wakkere mooie inspirerende oude ziel

19 november 2021

 

Lieve medemens, als je wilt, kan ik je misschien uitleggen wat er op dit moment aan de hand is. Misschien geeft het je een kader van waaruit je bepaalde dingen vanuit een ander perspectief kunt bekijken als je beslist wat je met toekomstige vaccinatieprogramma’s moet doen, schrijft Daniëlle op haar Telegramaccount.

Het belangrijkste is misschien wel om naar je eigen intuïtie te luisteren. Als er iets in je is dat zegt dat het niet goed voelt of niet juist is, dan is het dat waarschijnlijk niet. Wij mensen hebben veel meer kwaliteiten dan ons is aangeleerd. En je intuïtie is de belangrijkste.

We zijn letterlijk dom gehouden.

Er is een machtselite van een aantal (ca 13-15) zeer rijke families, o.a. de Rockefellers, Rothchilds die door de eeuwen heen een wereldwijde machtsstructuur over de bevolking hebben gecreëerd.

Ze hebben niet het beste met ons voor. Het enige dat telt is het behoud van hun machtspositie.

Zij veroorzaken dood en verderf op vele gebieden. Ze creëren oorlogen en verdienen bakken met geld. Hun invloed is diep geworteld in de wereld. Ze hebben letterlijk de touwtjes in handen. Ik kan je daar veel over vertellen als je wilt.

Maar goed. Wat nu belangrijk is om te weten, is dat zij de groeiende wereldbevolking willen blijven beheersen. Zij hebben daarvoor plannen en agenda’s opgesteld. Die zijn zeer duister. Kort gezegd, ze willen een centrale machtsstructuur, zeg maar een wereldregering naar Chinees model. Dus eigenlijk een weg naar dictatuur en onderdrukking. Het einde van de vrijheid.

Deze plannen worden onthuld door een groeiende groep mensen. Deze “ontwaakte” groep is nog erg klein (10%) maar groeit snel. Meer en meer mensen worden wakker.

De rest “ziet” het helaas niet en volgt slaafs wat onze regering ons via regelgeving opdringt. Ons helder denken, ons gezond verstand is zwaar vertroebeld door zeer geavanceerde hersenspoeling via de televisie. Ik kijk al heel lang geen tv meer en kan je adviseren om het tv kijken te beperken. Onze geest wordt gekneed. Mensen denken dat ze autonoom denken en handelen, maar dat is een grote misvatting.

Goed, ik stop hier even, want ik zou kunnen blijven schrijven. Wat ik je wel wil vertellen is dat het hele vaccinatieprogramma onderdeel is van hun agenda. Ik wil er bij je op aandringen om geen vervolgvaccinatie te nemen. Dat spul is fout. Herstelbaar voor de één of twee vaccins die je nu hebt genomen, maar ga er niet mee door. Alsjeblieft.

Als je de beslissing neemt om niet door te gaan, zul je zien dat je hele gevaccineerde omgeving je aanvalt. Met argumenten van de tv. Maar zoals ik al uitlegde, de media wordt volledig gecontroleerd door de politiek en de politiek wordt gecontroleerd door die machtselite, ook wel bekend als Deepstate.

Het heeft niets met samenzwering te maken, maar zo worden we geframed om het serieuze tegengeluid belachelijk te maken en te neutraliseren.

Het is een zware strijd die we voeren. We zijn in oorlog met een onzichtbare vijand. Maar ik verzeker je dat het de moeite waard is. We vechten voor de vrijheid van ons nageslacht en vrijheid. Ik weet niet of je kinderen hebt, maar ze zullen later trots op je zijn als je kiest om aan de goede kant van de geschiedenis te staan.

Laat dit bezinken.

Deze informatie bedoel ik, en niet de moed in je schoenen. Je kunt altijd contact met me opnemen. Respect voor elke weg die je hierin kiest.

Het is jouw keuze.

 


https://www.frontnieuws.com/aan-degene-die-bereid-is-en-open-staat-voor-een-ander-verhaal-van-een-wakkere-mooie-inspirerende-oude-ziel/

Apotheker krijgt onaangekondigd bezoek van inspectie vanwege ivermectine – ‘Ik dacht: dit is het moment’

apotheker

Foto: Unsplash

Apotheker krijgt onaangekondigd bezoek van inspectie vanwege ivermectine – ‘Ik dacht: dit is het moment’

Apotheker Arjen Ypma kreeg vorige week onaangekondigd bezoek van de inspectie. De inspecteurs wilden alle namen van artsen die ivermectine hebben voorgeschreven. Apotheek vanNoord levert medicijnen aan Zelfzorg Covid19.

“Ineens stonden twee inspecteurs in de apotheek. Ik dacht: dit is het moment. Natuurlijk had ik er wel op gerekend dat ik ooit een inspectiebezoek zou krijgen en dan ineens is het zover,” schrijft Ypma in een verslag dat is gepubliceerd door het Artsen Collectief. “Ik leidde ze door de apotheek, langs een tafel waar wel 50 doosjes ivermectine op stonden. Ze liepen er straal langs, wellicht hadden de inspecteurs geen idee hoe een doosje ivermectine eruitziet.”

“De inspecteurs kunnen 15 artsen aan de paal nagelen. Maar de eventuele rechtszaken daarover zie ik met vertrouwen tegemoet,” aldus Ypma.

Artsen en apothekers komen in beweging

Eén van de inspecteurs vroeg hem of hij nog steeds ivermectine zou leveren als hij het kort geding gaat verliezen. Daarop antwoordde hij gewoon door te gaan zolang er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs komt dat het niet zou werken of nadelig zou kunnen zijn voor de patiënt.

Ypma merkt dat de groep artsen en apothekers in beweging komt. “Meerdere collega’s hebben vragen over het coronabeleid.”

Genezen door de ivermectine

De apotheker laat weten dat een meerderheid van de patiënten binnen enkele dagen volledig opknapt. “Onze patiënten zijn er heilig van overtuigd dat ze zijn genezen door de ivermectine.”

Ypma kan zelf niet bewijzen dat de patiënten zonder ivermectine minder snel waren opgeknapt. Internationaal is er wel een onderzoek verschenen ‘en die resultaten geven 65 procent afname van ziekenhuisopname en sterfte bij vroegbehandeling’.

[Artsen Collectief]



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...