zondag 6 augustus 2023

Radicale droogte veroorzaakt door militaire weerwapens

augustus 17, 2022   11859   51 

Vorige maand voorspelde klimaatonderzoeker Dane Wigington dat in 2023 “40 miljoen in het Westen zonder water zouden zitten.” Het ziet er naar uit dat de regering van de V.S. net zo bezorgd is als Wigington over de extreme droogte. Het Bureau of Reclamation heeft zojuist een allereerste plan voor gedwongen watervermindering aangekondigd, nu de Colorado rivier in West-Amerika tot een druppeltje slinkt. Wigington beweert dat de ernstige droogte in het Westen en over de hele wereld geen natuurlijke gebeurtenis is, maar veroorzaakt wordt door door de mens gefabriceerde weermodificatie, geoengineering genaamd, schrijft Greg Hunter.

Wigington legt uit:

“Wat zien wij over de hele wereld? Het is niet alleen Europa en niet alleen het westen van de V.S., maar ook Zuid-Amerika. Wij zien radicale aanhoudende droogte die overal de gewassen verpulvert, terwijl Las Vegas overstroomd wordt in een gemanipuleerd scenario. Dit is allemaal technologie. Zij controleren de kraan, punt uit. Wij zeggen dit al anderhalf decennium bij GeoEngineeringWatch.org. Alles manifesteert zichzelf. Wat zien wij? Terwijl Vegas overstroomd wordt, zien wij in de broodmand in het Midwesten en Californië temperaturen van 43 graden, op sommige plaatsen een luchtvochtigheid van één cijfer, en de oogsten imploderen hier zowat.”

Wie is verantwoordelijk voor de grootste droogte in de laatste 1.200 jaar? Wigington zegt dat uit documenten blijkt dat het het leger van de V.S. is. Wigington zegt:

“Zbigniew Brzezinski, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van de presidenten Johnson en Carter, heeft officieel verklaard dat klimaatmodificatie-operaties het uitzonderlijke heimelijke wapen van het Amerikaanse leger zijn om landen en hun bevolking inschikkelijker te maken. Klimaatmodificatie is het kroonjuweel wapen van het Militair Industrieel Complex. Het is niet alleen voor buitenlandse tegenstanders, maar ook voor hun eigen bevolking. Zij kunnen hen op de knieën dwingen zonder dat zij ooit weten dat zij aangevallen worden. Bedenk hoe absurd dit is, wanneer wij klimaatmodificatie-operaties hebben die de neerslag voor tientallen miljoenen in de V.S. afsnijden, en niemand schijnt er een idee van te hebben. Niemand is bereid deze olifant in de lucht te erkennen.”

Het leger gebruikt ook bosbranden als wapen. Wigington zegt:

“Wij hebben een document gevonden dat getiteld is “Bosbranden als militair wapen””. (Wigington heeft ook een video gemaakt met dezelfde titel.)

Het noemt eigenlijk de processen of het stappenplan ter voorbereiding van intense verbranding. Het meest vernietigende aan dit document is dat het niet alleen vele plaatsen in de V.S. specifiek noemt, waaronder Mount Shasta waar ik woon, het noemt ook de “prime burn windows” voor andere bondgenoten van de V.S. die nu in brand staan, zoals Portugal, Spanje en Griekenland. Hoe veel vernietigender kan een document zijn? Dit is business as usual voor het leger van de V.S. Denk eens na over de waanzin hiervan. U verbrandt bossen als militair wapen en brengt schade toe aan uw eigen burgers.”

Wigington zegt dat er een kort tijdsbestek is om de mensen volledig wakker te schudden om geo-engineering te stoppen, maar de belangrijkste groep is het leger van de V.S. Wigington zegt:

“Onze militairen doen hier onbewust aan mee … Er wordt hun verteld dat zij iets doen voor het grotere goed. Het is iets dat de planeet redt, terwijl het in feite de planeet doodt.”

Wigington heeft het over al het vervuilde regenwater, de nucleaire oorlog, nano-lipide deeltjes, aluminium in uw lichaam en hoeveel tijd wij nog hebben voordat het hele ecosysteem implodeert door de door de mens veroorzaakte weermodificatie, geoengineering genaamd.

Er is nog veel meer in het 36 min. durende interview.


Video Link: https://rumble.com/v1g96jb-radical-protracted-drought-caused-by-military-weather-weapons-dane-wigingto.html  


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/radicale-droogte-veroorzaakt-door-militaire-weerwapens/

 


Hoe lang zullen de leiders van het Westen het nog uithouden met hun herhaalde mislukkingen?

 juni 24, 2022   3729   25 

 

Het Amerikaanse en Westerse beleid ten aanzien van Rusland berust op twee ernstige vergissingen. Een aanzienlijk understatement, natuurlijk – de afgelopen dertig jaar hebben aangetoond dat de conventionele westerse ideeën over Rusland vrijwel geheel onjuist zijn, schrijft Helmholtz Smith.

Maar deze twee worden eindeloos herhaald en, hoe vaak ook bewezen wordt dat zij onjuist zijn, zij blijven toch de fundamentele veronderstellingen van de pogingen van het Westen om Rusland te veranderen of te controleren.

Het eerste is het idee dat de Russische economie zwak en onevenwichtig is en afhankelijk van inkomsten uit het Westen. De tweede is dat Poetin het opperhoofd is van een bende dieven, die, als ze hen pijn doen, zich van hem zullen ontdoen. Sancties zullen het eerste doen instorten en de pijn brengen om het tweede te veroorzaken. Een ander waanidee is dat, als Poetin eenmaal gaat, alles naar de zin van het Westen zal zijn – maar ik zei toch dat er een veelheid van misvattingen was.

Laten we eerst eens kijken naar de economie van Rusland. Redactionele opiniestukken die zeggen dat de Russische economie zo groot is als die van Texas of België of Luxemburg of wat dan ook, vertalen roebels gewoon in dollars en galopperen naar hun voorbestemde conclusie. Zij vragen nooit hoe groot het ruimtevaartprogramma van het land is waarmee Rusland vergeleken wordt, of hoeveel kernonderzeeërs het maakt, of nieuwe metrostations, vliegvelden of bruggen het opent, of dat land allerlei vliegtuigen en vrachtwagens maakt, of hoeveel voedsel het verbouwt en uitvoert, of iets anders dat eigenlijk een echte economie meet.

Zodra zij dat gedaan hadden, zouden zij natuurlijk zien dat de Russische economie veel groter is dan de kinderlijke vergelijking van de roebel en de dollar doet vermoeden. En, als men iets beter keek, zou men zien dat de Russische economie bijna zelfvoorzienend is. Maar het Westen gaat voort in het geloof dat Rusland een “benzinestation met kernwapens” is en dat zijn zwakke economie gemakkelijk kan instorten. RAND baseerde een hele strategie op “de grootste kwetsbaarheid van Rusland… is zijn economie, die betrekkelijk klein is en sterk afhankelijk van de energie-export.”

Zij blijven volharden in weerwil van alle ervaring die op het tegendeel wijst. De EU heeft de voedselexport naar Rusland verminderd om, neem ik aan, de mensen de straat op te krijgen om te protesteren tegen het verdwijnen van exotische kaas. Rusland heeft intelligent gereageerd en is nu zelfvoorzienend in voedsel en Europa is die markt kwijt. Biden was van plan de roebel tot puin te reduceren, maar Moskou counterde hem moeiteloos en de roebel is nu gebonden aan energie – een van de sterkste fundamenten die een munt kan hebben.

En nog steeds stapelen de sancties zich op. Maar het is leerzaam – nu weten we veel meer over waar potas voor gebruikt wordt en waar het vandaan komt. En neon – wie wist dat dat belangrijk was? Zeldzame aardmetalen! Moskou begint nu pas met tegensancties en de wereld ontdekt dat Rusland een grote producent is van een heleboel belangrijke dingen, en als u ze sanctioneert, zult u merken dat u een tekort hebt aan een heleboel dingen waar u nog nooit van gehoord had. (Je zou denken dat iedereen die een atlas bezit wel zou kunnen bedenken dat een land zo groot als Rusland een grote producent van de meeste grondstoffen moet zijn).

Biden kan Poetin de schuld geven zoveel hij wil, maar het sanctioneren van energie en potas is een zekere manier om de prijzen over de hele linie op te drijven. Biden dacht vroeger dat Rusland “kernwapens en oliebronnen had en verder niets”. Misschien zijn de mensen die Rusland besturen beter in staat om dingen uit te denken en de realiteit te zien dan wij dachten. (Weer zo’n verkeerde westerse veronderstelling – wat is er in de laatste twintig jaar dat erop wijst dat wij slimmer zijn dan zij?)

Het idee dat Rusland een groot crimineel complot is en Poetin de Baas der Baasjes is, is de basis van de persoonlijke sanctiestrategie. Die een-of-andere, zo wordt geacht “die dicht bij Poetin staat”, wat dat ook moge betekenen, en het wordt hem onmogelijk gemaakt naar Parijs te gaan om kaas te kopen, en zijn jacht wordt in beslag genomen, dan boos bij de andere kapo’s gaat zitten en besluit dat het tijd wordt dat de Baas met zijn gezicht naar beneden in een kom met kasha en bloed gevonden wordt. De denktankers vertellen ons dat Poetin de Baas-dief is die aan de macht blijft door de buit rond te strooien, valse verkiezingen te houden en critici te laten verdwijnen. (Tussen haakjes, zou hij niet geprobeerd hebben Navalny te vermoorden; waar is de redacteur die uitlegt waarom hij nog leeft?)

Alle verkiezingen in Rusland zijn vals, alle opiniepeilingen zijn vals, alle media worden gecontroleerd door het Kremlin, de onderbaasjes zijn gekrenkt, dus waarom is Poetin er nog? Het kan toch niet zijn dat hij het zeer populaire en gerespecteerde verkozen staatshoofd is – om dat te suggereren zou men drie decennia denktankwerk van de VS en de EU in twijfel trekken. Daarom moet hij nog maar één sanctie verwijderd zijn van uit de weg geruimd worden. En zo worden er nog meer namen – allemaal “dicht bij Poetin” – aan meer lijsten toegevoegd. Maar er verandert niets.

Deze twee fouten gaan maar door en door. Rusland is nu het meest gesanctioneerde land ooit, en de Westerse politici denken nog steeds dat een nieuwe ronde van “harde sancties” het werk zal doen. Maar hoe meer sancties het overleeft, hoe

Oorlogen zijn inbraken van de brute werkelijkheid in de fantasie, en de oorlog in Oekraïne legt de lege zelfgenoegzaamheid bloot die aan de basis ligt van de visie van het Westen op Rusland. Het wordt een koude hongerwinter in Europa en in delen van Amerika. Men kan Poetin niet eeuwig de schuld geven.

Maar de deprimerende waarheid is dat men zelden de geesten verandert, men moet de man veranderen. Hoe lang zullen de leiders van het Westen het nog uithouden met hun herhaalde mislukkingen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-lang-zullen-de-leiders-van-het-westen-het-nog-uithouden-met-hun-herhaalde-mislukkingen/

Studie: gevaccineerde kinderen blijken “significant minder gezond” dan niet-gevaccineerde

 december 13, 2020

 

Wat is er gebeurd: Een nieuwe studie, gepubliceerd in het International Journal of Environmental Research and Public Health, heeft volgens de auteurs ontdekt dat gevaccineerde kinderen veel meer gezondheidszorg nodig hebben dan niet-gevaccineerde kinderen. Tenminste, dat is wat ze vonden van de groep kinderen die gebruikt werd om de gegevens te verzamelen.

Dit type studie is interessant om te zien gezien het feit dat studies die niet-gevaccineerde kinderen vergelijken met gevaccineerde kinderen ontbreken – er zijn er niet veel van hen. Deze studies zijn, zoals de auteurs zeggen, “zelden uitgevoerd”.

Geen van de veiligheidsstudies na vergunningverlening van vaccins omvatte vergelijkingen met groepen die volledig niet waren blootgesteld aan vaccins.

De studie concludeert:

Dat de niet-gevaccineerde kinderen in deze praktijk, in het algemeen, niet minder gezond zijn dan de gevaccineerde en dat de gevaccineerde kinderen, inderdaad, significant minder gezond lijken te zijn dan de niet-gevaccineerde.

De gegevensbron voor deze studie was alle factureren en medische verslagen van Integratieve Pediatrie, een privé pediatrische (kindergeneeskunde) praktijk die in Portland, VS is gevestigd.

De studie benadrukt de noodzaak van meer onderzoek, gezien het feit dat er ook op dit gebied nauwelijks sprake is van onderzoek. Ze zijn het eens met Mawson et al., 2017, die rapporteert“Verder onderzoek met grotere, onafhankelijke steekproeven is nodig om deze onverwachte bevindingen te verifiëren en te begrijpen om de impact van vaccins op de gezondheid van kinderen te optimaliseren”, en met Hooker en Miller 2020, die schreef“Verder onderzoek is nodig om het volledige spectrum van gezondheidseffecten die verband houden met vaccinatie bij kinderen te begrijpen”.

In de bovengenoemde studies werden soortgelijke bevindingen gedaan.

Volgens de auteurs:

Vaccins worden algemeen beschouwd als veilig en effectief binnen de medische gemeenschap en zijn een integraal onderdeel van het huidige Amerikaanse medische systeem. Hoewel de voordelen van vaccinatie in tal van studies zijn ingeschat, zijn de negatieve en niet-specifieke effecten van vaccins op de menselijke gezondheid niet goed bestudeerd. Recentelijk is vastgesteld dat er variatie bestaat in de individuele reacties op vaccins, dat er verschillen bestaan in het veiligheidsprofiel van levende en geïnactiveerde vaccins en dat gelijktijdige toediening van levende en geïnactiveerde vaccins gepaard kan gaan met slechte resultaten. Er zijn geen studies gepubliceerd die rapporteren over de totale uitkomsten van vaccinaties, of de toename of afname van het totale aantal infecties bij gevaccineerde personen.

Dit is belangrijk omdat, hoewel vaccinaties in sommige gevallen bescherming kunnen bieden tegen de doelziekte, we willen weten wat ze nog meer zouden kunnen doen, niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn. Het is ook belangrijk om erop te wijzen dat in andere gevallen, zoals bij het HPV-vaccin, er geen bewijs is dat ze bescherming bieden tegen de doelziekte.

Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

 

Een ander goed voorbeeld komt van een in 2017 gepubliceerde studie waarin de introductie van het difterie-tetanus-pertussis-vaccin (DTP) in een stedelijke gemeenschap in Guinee-Bissau begin jaren tachtig werd onderzocht. Ze ontdekten dat het DTP-vaccin geassocieerd was met een vijfvoudig hogere mortaliteit dan niet-gevaccineerd zijn. De auteurs stellen het volgende:

Al het momenteel beschikbare bewijs suggereert dat DTP-vaccin meer kinderen kan doden door andere oorzaken dan het redt van difterie, tetanus of kinkhoest. Hoewel dit vaccin kinderen beschermt tegen de doelziekte, kan het tegelijkertijd de gevoeligheid voor niet-verwante infecties verhogen.

Deze nieuwe studie wijst hierop:

Pre-licentiestudies voor vaccins kunnen geen resultaten op lange termijn detecteren, aangezien de periodes voor veiligheidsbeoordeling na toediening doorgaans 42 dagen of minder zijn. Vaccinveiligheidswetenschap op lange termijn is gebaseerd op post-market surveillance-onderzoeken met behulp van databases zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en Centers for Disease Control and Prevention (CDC’s) Vaccin Adverse Events Reporting System (VAERS) en de Vaccine Safety Datalink. VAERS is een passief rapportagesysteem waarin, volgens Ross 2011, “minder dan 1% van de ongewenste voorvallen met vaccins worden gemeld”. De Vaccine Safety Datalink (VSD) kan volgens het Institute of Medicine (IOM, 2013) in principe worden gebruikt om uitkomsten van vaccins en niet-gevaccineerde kinderen te vergelijken. Op basis van de aanbeveling van de IOM publiceerde de CDC in 2016 een witboek (CDC, 2016; Glanz et al., 2016) over het bestuderen van de veiligheid van hun aanbevolen vaccinatieschema voor kinderen. Helaas zijn er tot op heden geen studies gepubliceerd waarin een diversiteit aan resultaten van gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen wordt vergeleken.

Hieronder staat een van de vele interessante grafieken uit het onderzoek.

De oranje lijn vertegenwoordigt de gevaccineerde kinderen, en

de blauwe lijn vertegenwoordigt de niet-gevaccineerde.


Voor de gebruikte methoden, beperkingen en meer verwijs ik u naar het onderzoek.

De ouders met wie ik in New York werk, die ik in het hele land zie, maken zich grote zorgen dat hun rechten worden ontnomen, dat hun kennis over de wetenschap wordt weggedrukt door een agenda die alleen maar zegt dat niet-gevaccineerde kinderen een probleem zijn.

Er is in dit land geen enkel onderzoek gedaan naar de gezondheidsresultaten van gevaccineerde kinderen versus niet-gevaccineerde kinderen. Ik zie al meer dan 20 jaar gezinnen in mijn praktijk die zich niet laten vaccineren, het zijn de gezondste kinderen die ik ooit heb gezien. – Dr. Lawrence Palevsky, een erkende NY kinderarts.

Waarom dit belangrijk is: gezien het feit dat de National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA) ongeveer 4 miljard dollar heeft uitbetaald aan families van door vaccinatie gekwetste kinderen, zijn er naar mijn mening hier duidelijk enkele geldige punten, vooral tegen verplichte vaccinaties. Ook hier geldt weer dat VAERS naar schatting slechts 1 procent van de vaccinatieletsels voor zijn rekening neemt, deze 1 procent is wat er wordt geregistreerd.

Uit een HHS-studie van het Federaal Agentschap voor Gezondheidszorgonderzoek (AHCR) uit 2010 blijkt dat 1 op de 39 vaccins letsel veroorzaakt, een schokkende vergelijking met de beweringen van de CDC van 1 op de miljoen.

Neem bijvoorbeeld het MMR-vaccin. Als u op VAERS, vanaf 2/5/19 zoekt, was de cumulatieve ruwe telling van ongunstige gebeurtenissen van mazelen, bof, en rodehond-vaccins alleen al: 93.929 ongunstige gebeurtenissen, 1.810 handicaps, 6.902 ziekenhuisopnames, en 463 sterfgevallen. Nogmaals, vergeet niet over dat 1% cijfer dat in de studie wordt geciteerd.

Er zijn een aantal legitieme zorgen over de veiligheid van vaccins die een vrij lang en zeer diepgaand artikel zouden vereisen, maar ik wilde de lezer hier slechts kort op de hoogte brengen. Aluminium bijvoorbeeld, is een ander punt van zorg waar ik veel over heb geschreven, schrijft auteur Arjun Walia op Europereloaded.

Dit zijn een paar redenen waarom de aarzeling met betrekking tot vaccins altijd hoog is, zelfs bij veel artsen en wetenschappers. Dit wordt al een tijd waargenomen. Een studie die in 2013 in het tijdschrift EbioMedicine werd gepubliceerd, schetst dit punt bijvoorbeeld in de inleiding:

In de afgelopen twee decennia zijn er in verschillende landen, waaronder Frankrijk, verschillende vaccinatiecontroverses ontstaan die zorgen uiten over ernstige schadelijke effecten die het vertrouwen in de gezondheidsautoriteiten, deskundigen en de wetenschap aantasten. Deze twee dimensies vormen de kern van de in de algemene bevolking waargenomen vaccinatietekort (VH). VH wordt gedefinieerd als vertraging in de acceptatie van vaccinatie, of weigering, of acceptatie met twijfels over de veiligheid en de voordelen ervan, waarbij al deze gedragingen en houdingen variëren naar gelang de context, het vaccin en het persoonlijke profiel, ondanks de beschikbaarheid van vaccindiensten VH vormt het een uitdaging voor artsen die de bezorgdheid van hun patiënten over vaccins moeten aanpakken en een bevredigende vaccinatiegraad moeten garanderen.

Op een conferentie over vaccins in 2019 van de Wereldgezondheidsorganisatie werd dit feit benadrukt door professor Heidi Larson, professor in de antropologie en de directeur Risk and Decision Scientist van het Vaccine Confidence Project. Zoals u kunt zien, wordt zij door de auteurs in de bovenstaande studie genoemd. Tijdens de conferentie benadrukte ze dat de veiligheidsproblematiek bij mensen en gezondheidswerkers het grootste probleem lijkt te zijn met betrekking tot de aarzeling van vaccins.

Ze verklaarde onder andere:

Het andere ding dat een trend en een kwestie is, is niet alleen het vertrouwen in de zorgverleners, maar ook het vertrouwen van de zorgverleners, we hebben een zeer wankele gezondheidsprofessionele frontlinie die de vaccins en de veiligheid van de vaccins in twijfel begint te trekken. Dat is een groot probleem omdat, tot op de dag van vandaag, elke studie die ik heb gezien… nog steeds, de meest vertrouwde persoon in elke studie die ik wereldwijd heb gezien, de zorgverlener is…

Is dit hier alleen niet genoeg informatie om geïnformeerde toestemming te rechtvaardigen?
Ik kan moeilijk begrijpen hoe iemand die bijvoorbeeld het nieuwe COVID-19 vaccin zou nemen, zich zorgen zou maken over het feit dat ik het virus zou oplopen terwijl hij of zij beschermd zou zijn.

Waarom hebben we de regeringen de mogelijkheid gegeven om dergelijke acties op te leggen? Waarom hebben we ze zoveel macht gegeven om te dicteren wat moeten doen en hoe we moeten leven? Is dit echt hoe we willen leven? Is dit echt het soort wereld dat we willen creëren?

Een diepere discussie. Wat doen we aan de toenemende druk van het vaccin?

Velen maken zich zorgen over verplichte vaccinatie. Verder beginnen velen in te zien dat verplichte vaccins misschien niet de toekomst zijn, maar dat diensten en opties zullen worden geweigerd tenzij u kunt bewijzen dat u bent ingeënt. Is het nog steeds de tijd om iemand de schuld te geven? Of is er een radicaal nieuwe aanpak die we moeten volgen?

Een verschuiving in ons wereldbeeld, het opnieuw onderzoeken van wie we denken dat we zijn, waarom we hier zijn en welke wereld we willen creëren, is waar we de antwoorden zullen beginnen te vinden die we zoeken.

Heeft de dualistische strijd de vijandelijke methode in het verleden gewerkt? Zijn we niet nog steeds hier, ongeacht of we deze methode in het verleden hebben gebruikt? Misschien is het tijd voor een nieuw gesprek, een gesprek dat ons in een heel nieuw licht ziet. Dit is misschien de manier waarop we onze voortdurende uitdagingen in hun kern zullen oplossen.

Hieronder volgt een diepgaandere discussie hierover van CE-oprichter Joe Martino.

 
                         Video Link: https://youtu.be/g8QjlxRy-iU

-------------------------------------------------------------------------------------------

BRON: https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studie-gevaccineerde-kinderen-lijken-significant-minder-gezond-dan-niet-gevaccineerde/

Pfizer: “Niemand werd gedwongen om een vaccin te nemen”

 Ze weten wat er gaat komen en proberen er wanhopig onderuit te komen. 

Nu zullen ze de politici de schuld geven om hun hachje te redden. 

Ze weten dat het ontrafelt.

augustus 5, 2023   6003   45  


… Ik ben ervan overtuigd dat niemand gedwongen werd om een vaccin te nemen. Verplichte vaccins zijn vaccineisen die worden bepaald door overheden en gezondheidsautoriteiten. Wij geloven dat iedereen de kans heeft gekregen om een vaccin te krijgen of niet. Ik geloof niet dat iemand gedwongen werd om een vaccin te krijgen.” – Pfizer

“Ze weten wat er gaat komen en proberen er wanhopig onderuit te komen. Nu zullen ze de politici de schuld geven om hun hachje te redden. Ze weten dat het ontrafelt. In Groot-Brittannië herinneren we ons allemaal diegenen die erop stonden dat mensen gevaccineerd moesten worden om in verzorgingstehuizen te werken en in vliegtuigen te vliegen en we kennen diegenen die het vaccin promootten, zoals de Britse premier #Sunak die enorme winsten maakte door $500 miljoen van zijn persoonlijke fortuin in Moderna te investeren terwijl hij verklaarde dat ze “veilig en effectief” waren.”


Volledige hoorzitting:

Senaatscommissie Onderwijs en Werkgelegenheid 

https://www.aph.gov.au/News_and_Events/Watch_Read_Listen/ParlView/video/1585181 

Via Lioness of Judah Ministry.

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

 december 4, 2021   39071   37  

 

De COVID-prik, COVID jab of het COVID nep-vaccin is geen echt vaccin, maar de ernstige en soms dodelijke bijwerkingen zijn wel degelijk echt, schrijft Makia Freeman.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Databanken over de hele wereld worden overspoeld met rapporten over verwondingen (bijwerkingen) en sterfgevallen als gevolg van het COVID-vaccin. Op het moment van schrijven vermeldt de in de VS gevestigde VAERS-databank ongeveer 915.000 verwondingen, waaronder 20.000 sterfgevallen, wat volgens de Harvard Pilgram Study van 2010 een onderrapportage is met een factor 100 [voor verwondingen]. Op het moment dat ik dit schrijf, registreert de Europese databank EudraVigilance (die gegevens van de 30 landen van de Europese Economische Ruimte bijhoudt) ongeveer 2.900.000 verwondingen, waaronder 31.000 sterfgevallen na de COVID-prik. Het is aannemelijk dat ook daar sprake is van onderrapportage, hoewel dat moeilijk met zekerheid te zeggen is.

Alle voorstanders van Big Pharma en door de NWO gefinancierde factcheckers staan natuurlijk te trappelen om te beweren dat deze gegevens alleen maar zelf-gerapporteerd zijn en geen oorzakelijk verband aantonen, maar je hoeft geen genie te zijn om de trends hier te zien. Wat de echte statistieken ook zijn, de nep-vaccin effecten zijn verwoestend. Er is echter ook goed nieuws. Als u of iemand die u kent de COVID-prik heeft genomen, en post-vaccin spijt ervaart, zijn er een aantal mogelijke manieren waarop u kunt herstellen. Hieronder vindt u een lijst met opties voor COVID-prik ontgifting.

COVID-prik ontgifting: Zelfgemaakte spike-eiwitten

Voordat ik begin, wil ik iets heel duidelijk maken. We zijn allemaal gebombardeerd met het angstverhaal van het gevreesde spike-eiwit van SARS-CoV-2. Dit is pure fictie. SARS-CoV-2 bestaat alleen in een digitale virusdatabank en is geen echt echt virus. Er bestaat geen geïsoleerd, levensecht SARS-CoV-2-exemplaar.

Als ik het hieronder heb over spike-eiwitten, heb ik het dus niet over de spike-eiwitten van een abstract virus. Ik heb het over de spike-eiwitten die je lichaam genetisch geïnstrueerd heeft gemaakt (als je de COVID-prik hebt genomen). Vergeet niet dat de verschillende COVID chemische middelen (nep-vaccins) op de markt je genen opnieuw bedraden zodat je spike-eiwitten aanmaakt (hetzij via mRNA, in het geval van Pfizer en Moderna, of via een adenovirus, in het geval van AstraZeneca en Johnson & Johnson). Deze spike-eiwitten die uw lichaam aanmaakt, binden zich vervolgens aan uw eigen ACE2-receptoren of veroorzaken op tal van andere manieren ravage. Sommige van de hieronder genoemde remedies zijn om deze zelfgemaakte spike-eiwitten te ontgiften.

Chloordioxide (ClO2, MMS)

In een recent interview met Sarah Westall bespreekt Dr. Joe Nieusma, die een PhD in toxicologie heeft, mogelijke manieren om te ontgiften van de COVID shot. Hij besteedt veel tijd aan het bespreken van de verdiensten van chloordioxide (chemische afkorting ClO2) dat al enige tijd door Jim Humble op de markt wordt gebracht als Miracle Mineral Solution (MMS). Humble had er veel succes mee bij het helpen van malaria-patiënten in Afrika. Andere beweringen die eraan worden toegeschreven zijn dat het kan helpen bij Hepatitis A, B en C, herpes, TB, AIDS en kanker. Recentelijk is Dr. Andreas Kalcker bekend geworden door het aan te bevelen om COVID zelf te bestrijden (wat je ook denkt of COVID werkelijk is).

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid 

Dr. Nieusma wijst op een studie uit juni 2021, getiteld  Inhibition of the Binding of Variants of SARS-CoV-2 Coronavirus Spike Protein to a Human Receptor by Chlorine Dioxide, waarin werd geconcludeerd dat ClO2 kon voorkomen dat het spike-eiwit (van het COVID nep-vaccin) zich hechtte aan de Angiotensine Converterend Enzyme 2 (ACE2) receptoren:

“Doelstelling: COVID-19, veroorzaakt door een nieuw coronavirus, SARS-CoV-2, is een aanhoudende wereldwijde pandemie geworden. Een veilig en krachtig virucidaal ontsmettingssysteem is dringend nodig om de bevolking te beschermen tegen het virus. Chloordioxide (ClO2) is een krachtig ontsmettingsmiddel waarvan bekend is dat het zowel virussen als bacteriën inactiveert. Het doel van deze studie was te onderzoeken of chloordioxide de binding van het receptor-bindende domein van het Spike-eiwit (S-eiwit) van variant coronavirus (Britse en Zuid-Afrikaanse varianten) aan de menselijke receptor, Angiotensine-Converting Enzyme 2 (ACE2), remt.

Materialen en Methoden: In vitro experimenten om de binding van het gezuiverde receptor-bindende domein van spike-eiwit aan ACE2 te bepalen, werden uitgevoerd in aanwezigheid van verschillende concentraties chloordioxide. Gezuiverde spike-eiwitten van de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten werden gebruikt. Spike-eiwit gecoat op een microtiterplaat werd behandeld met een chloordioxide-oplossing in water of een chloordioxide-spuitoplossing.

Resultaat: De binding van spike-eiwitten van de varianten werd op een concentratie-afhankelijke manier geremd (50% remmende concentratie (IC50) van 7,6 μmol/L en 5,8 μmol/L voor respectievelijk de Britse en de Zuid-Afrikaanse variant).

Conclusie: Deze bevindingen tonen aan dat chloordioxide in waterige oplossing de binding van de variant spike-eiwitten aan het menselijke ACE2-receptoreiwit kan inactiveren, wat erop wijst dat deze strategie nuttig kan zijn bij het blokkeren van de overdracht van variant SARS-CoV-2-virussen.”

Voor lezers die weinig tot niets weten over ClO2, hier enkele basisfeiten. ClO2 is iets heel anders dan bleekmiddel, chloorverbindingen of chloor alleen. Chloor doodt door chlorering, terwijl chloordioxide doodt door oxidatie. Dat is een enorm verschil, omdat chlorering uiteindelijk moleculen giftig maakt voor het menselijk lichaam. ClO2 is een oxidatiemiddel dat elektronen onttrekt aan ziekteverwekkende moleculen, waardoor deze verzwakken en uiteenvallen; het is echter een zwak oxidatiemiddel, in tegenstelling tot zuurstof (O2), ozon (O3) en waterstofperoxide (H2O2), die sterke oxidatiemiddelen zijn. ClO2 zal geen effect hebben op sterke gezonde cellen en moleculen die alkalisch zijn, maar het zal zwakke zure moleculen verscheuren. ClO2 heeft geen bijproducten, kan worden gebruikt als ontsmettingsmiddel en is effectief tegen sporenvormende bacteriën zoals Anthrax. Het is ook effectief tegen micro-organismen die zich in de biofilm van uw lichaam verbergen (waar andere middelen niet kunnen komen). De biofilm is een dunne laag bacteriën die zich vormt in een kleverige slijmmatrix, meestal op oppervlakken die in contact komen met water. De biofilm beschermt micro-organismen (zoals listeria), dus remedies zoals ClO2 zijn uiterst nuttig voor ontgifting.

Suramine

In een artikel van mei 2021 getiteld Is This a Possible COVID Vaccine Antidote?, sprak ik over het potentieel van suramine om bloedstolling en RNA replicatie te remmen, nadat Dr. Judy Mikovits suramine had aangeprezen als een COVID vaccin detox strategie. Per slot van rekening is het COVID nep-vaccin berucht geworden om zijn bloedstollende effecten, die in ernstige gevallen kunnen leiden tot beroerte en hartaanval, en heeft het toepasselijk de bijnaam “stollingsprik” gekregen. Later blijkt dat Dr. Mikovits heeft benadrukt dat suramine niet afkomstig is van of geen verband houdt met dennennaald tinctuur, wat vreemd is, aangezien het bewijs dat ik heb gezien wel degelijk is. In het hierboven gelinkte interview, wijst Dr. Nieusma erop dat suramine structureel gelijk is aan ivermectine. Ik moedig iedereen die hierin geïnteresseerd is aan om zijn eigen onderzoek te doen, maar suramine lijkt een zeer belangrijk detox middel te zijn voor de COVID-prik, omdat het zowel bloedstolling als ongewenste DNA/RNA replicatie remt en voorkomt, 2 van de ergste effecten van de prik.

Zwarte zaad olie

Zwarte zaad olie is een ander geweldig supplement en natuurlijke remedie die kan helpen bij COVID-prik ontgifting. Volgens Dr. Nieusma bindt het zich aan de spike-eiwitten voordat ze zich binden aan de ACE2 receptoren van je lichaam. Het voorkomt ook ontstekingen en de gevreesde cytokine stormen die verantwoordelijk zijn voor een aantal verschrikkelijke effecten van het nep-vaccin.

Antioxidanten

Na deze 3 supplementen, somt Dr. Nieusma nog enkele andere op die volgens mij meer algemene ontgifters zijn, eerder dan stoffen of remedies specifiek voor de COVID-prik. Hij beveelt C60 (carbon 60) aan om oxidatieve stress en ontsteking te beheersen, wat logisch is, omdat C60 bekend staat als de sterkste antioxidant ter wereld. Hij beveelt glutathion aan, de belangrijkste antioxidant van het menselijk lichaam, die in staat is cellulaire schade door reactieve zuurstofsoorten zoals vrije radicalen, peroxiden, lipide peroxiden en zware metalen te voorkomen. Het stimuleren van glutathion is een duidelijke en voor de hand liggende tactiek voor ontgifting en een goede gezondheid. Enkele eenvoudige manieren om dit te doen zijn regelmatige lichaamsbeweging, goede slaap, hoge vitamine C en D-niveaus, en het eten van voedingsmiddelen zoals zwavelhoudende groenten, avocado, spinazie, asperges, okra, wei-eiwit en kurkuma. Je kunt glutathion ook stimuleren via supplementen als NAC, DMG (dimethylglycine) en mariadistel.

Dr. Nieusma noemt ook ozon als een COVID-prik detox methode, maar hij gaat niet in op hoe je het moet gebruiken, dus ik moedig lezers aan om hun eigen onderzoek te doen en voorzichtig te zijn, want ozon kan gevaarlijk zijn als het op de verkeerde manier wordt gebruikt. Laten we tot slot denken aan een van de beste detox strategieën van allemaal, een methode die ook gratis is: vasten. Vasten is een manier waarop je lichaam dingen kan opruimen waar het normaal gesproken geen aandacht aan besteedt tijdens het proces van constante spijsvertering. Het is een onderbenutte maar zeer effectieve manier om vrijwel alles wat ongewenst is uit je lichaam te ontgiften.

Manieren om grafeen te ontgiften uit het lichaam

Een andere goede bron van informatie voor COVID-prik ontgifting is Ricardo Delgado, die deel uitmaakt van La Quinta Columna, de Spaanse onderzoeksorganisatie die voor het eerst op grote schaal aan het licht bracht dat de nep-vaccin prikken grafeen of grafeenoxide bevatten. Dit werd later bevestigd door andere onderzoekers zoals Dr. Robert Young. Whitney Webb heeft Delgado’s bewering dat het vaccin voor meer dan 90% uit grafeen bestaat, terecht in twijfel getrokken, maar dat is voor onze discussie van vandaag niet relevant. Ongeacht het exacte percentage grafeen in de injectie, bevat het wel wat, en we weten dat grafeenoxide een supergeleider is die signalen uitzendt en ontvangt. Het zou geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor het COVID-vaccin magnetisme fenomeen. In deze video (in het Spaans maar met Engelse ondertiteling) stelt Delgado 7 natuurlijke producten voor die helpen grafeen uit het lichaam te ontgiften:

1. NAC (N-acetylcysteïne)
2. Zink
3. Astaxanthine
4. Quercetine
5. Vitamine D
6.
Mariadistel
7. Melatonine

Ik zal kort op elk van hen ingaan. NAC wordt hierboven genoemd in het gedeelte over antioxidanten als een manier om gluathion te stimuleren. Zink is een essentieel mineraal waar veel mensen een tekort aan hebben; het wordt vaak aangeraden bij verkoudheid, griep en ontgifting, en is vooral belangrijk voor mannen om testosteron op te bouwen. Astaxanthine is een supervoedsel uit algen dat ik persoonlijk gebruik en dat ik ten zeerste aanbeveel; het helpt ook bij immuniteit, energie, uithoudingsvermogen, gezondheid van de ogen, gewrichten en huidgezondheid. Quercetine is een bekende antioxidant en detox-agent. Ik noemde hierboven al Vitamine D en Mariadistel, en tot slot is van melatonine (het slaaphormoon) bekend dat het de aanmaak van glutathion stimuleert, zoals uit deze studie bleek.

Ik zou ook mensen met vaccinatieschade willen aanmoedigen om te experimenteren met veilige en vertrouwde ontgifters zoals zeoliet, klei, borium en epsomzout, waarvan er vele plaatselijk en inwendig kunnen worden gebruikt.

Slotgedachten over COVID-prik ontgifting

De producten in dit artikel zijn bedoeld als een startpunt voor uw onderzoek. Zoals altijd, doe uw eigen onderzoek en controleer alles grondig voordat u het in uw lichaam stopt. Voor degenen met na-vaccin spijt, het goede nieuws is dat het menselijk lichaam in staat is tot verbazingwekkende genezing en regeneratie, maar je moet stoppen het te vergiftigen en geef het wat het nodig heeft. Naarmate de mensheid verder ontwaakt, zullen er velen zijn die de propaganda van de COVID-zwendel in het begin niet doorzagen, maar die later, een paar injecties later, de essentie ervan begrepen. Mijn hoop is dat deze mensen hun gezondheid kunnen terugwinnen en dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met deze informatie voordat mensen bezwijken aan door nep-vaccins veroorzaakte “ongewenste bijwerkingen”, verwondingen en dood.

Als laatste opmerking wil ik vermelden dat dit artikel niet specifiek ingaat op hoe je nanotechnologie uit je lichaam kunt krijgen – of het nu gaat om zelfbewuste vezels, zelfbewegende crittersmachine-achtige schijfjes of een van de andere rare dingen die mensen hebben gevonden. In na-COVID tijden hebben Clifford Carnicom en Tony Pantelleresco goed werk verricht op dit gebied, wat Morgellons-lijders nuttig hebben gevonden. Als u hier een oplossing voor weet, laat uw ideeën dan achter in de reacties hieronder.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-te-ontgiften-van-de-covid-prik-het-is-tijd-om-oplossingen-te-verspreiden-voor-covid-prik-ontgifting/

 

Wormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur

Video’s die onlangs opdoken op het internet en waarop microscopische wormachtige objecten te zien zijn die worden aangetroffen op medische mondkapjes en PCR-wattenstaafjes, trokken onmiddellijk de gebalde aandacht van verschillende “factcheckers”. >>> Morgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes Uit experimenten die wereldwijd zijn uitgevoerd door mensen die mondkapjes en PCR-wattenstaafjes … Meer lezen overWormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur

https://www.frontnieuws.com/wormachtige-objecten-op-mondkapjes-en-pcr-teststaafjes-textielvezels-of-john-hopkins-theragripper-nano-technische-haakwormen-laten-medicijnen-vrij-bij-lichaamstemperatuur/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...