dinsdag 29 augustus 2023

Van Wolferen: dit zijn tektonische veranderingen die op dit moment onder onze voeten plaatsvinden


Er is een sprankje hoop. Niet alles is hopeloos. Sinds het begin van 2022 zijn er ontwikkelingen op gang gekomen door Vladimir Poetin in Rusland, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in zijn nieuwste video.

“Door zijn diplomatie – hij is waarschijnlijk de beste diplomaat ter wereld in een hele lange tijd – is er een tweedeling van de wereld ontstaan en hebben grote delen van de wereld het idee van soevereiniteit herontdekt,” licht hij toe.

Hele grote delen van Azië, Afrika en Latijns-Amerika werden op een neokoloniale manier behandeld door de Verenigde Staten en vooral het IMF. “Die werden uitgezogen.”

Dit is allemaal enorm aan het veranderen

Het gevolg was dat hun economieën niet konden groeien en dat ze niet onafhankelijk van de VS konden optreden.

“Dit is allemaal enorm aan het veranderen. Dit zijn tektonische veranderingen die op dit moment onder onze voeten plaatsvinden,” benadrukt Van Wolferen.

Hele andere wereld

Twee derde van de wereld wordt nu geregeerd door regeringen die niet meer mee willen doen met de VS. “En dat is een enorme hoop.”

Van Wolferen verwijst ook naar de vergadering van de BRICS-landen, die nu worden aangevuld door nieuwe leden. Daarnaast staan er nog heel wat landen te trappelen van ongeduld om ook lid te worden.

“Het is een hele andere wereld aan het worden.”

Het is allemaal een iq-test: Tien OVERDUIDELIJKE lessen die elke intelligente persoon had moeten leren van COVID 1.0 (die u kunnen redden van wat er komen gaat met COVID 2.0)

 augustus 29, 2023   2834  20  

 

      © engin akyurt op Unsplash

Je moet echt een onwetende idioot zijn om te denken dat de COVID-bevelen van de overheid bedoeld zijn om de mensen te helpen. U moet ook wel een idioot zijn om te denken dat N95-maskers de overdracht van COVID stoppen, dat sociale afstand werkt of dat COVID-vaccins infecties en overdracht voorkomen, schrijft Naturalnews.

Toch zijn dit, verbazingwekkend genoeg, dingen die vergeetachtige idioten nog steeds geloven. Deze mensen hebben ook de neiging om te geloven dat Joe Biden de “populairste president ooit” is, dat Big Pharma wordt geleid door engelen die de mensheid willen helpen en dat reguliere artsen zich laten leiden door medisch-wetenschappelijk bewijs in plaats van door winstbejag.

De grote IQ-test is begonnen. COVID 1.0 was de trainingsronde, om iedereen te laten zien hoe de tirannie van de overheid en de fraude van de medische wetenschap eruit zien. COVID 2.0 is het eindexamen om te zien wie er dom genoeg is om de lessen van de trainingsronde nog steeds niet geleerd te hebben. Dit “eindexamen” lijkt echter meer op een definitieve oplossing, en voor degenen die niet slagen voor deze ronde van de wereldwijde IQ-test zal hun verwachte levensduur snel korter worden.

De opmars naar COVID 2.0 tirannie is al duidelijk. Joe Biden heeft net meer dan $1 miljard aan financiering voor een nieuw vaccin aangekondigd, en hij verklaart publiekelijk dat alle Amerikanen zullen worden aangespoord om de nieuwe prik te krijgen, zelfs nadat Biden zelf vijf COVID-injecties heeft genomen en er toch nog in slaagde om twee keer geïnfecteerd te raken.

De CDC geeft ondertussen toe dat alle eerdere COVID-injecties niet langer werken tegen de nieuwe “variant” die ze BA.2.86 hebben genoemd en die volgens de CDC mensen infecteert die volledig gevaccineerd zijn.

Wij hebben de nieuwe variant BS.24.7 genoemd en het de “Verkiezingsvariant” gemunt, omdat het duidelijk is dat deze nieuwe ronde van de virusgriezel bedoeld is om de verkiezingen van 2024 te stelen via landelijk stemmen per post, verplicht gesteld door weer een andere verzonnen “noodsituatie”, verzonnen door de wetteloze Democraten.


In feite, zoals punt #1 hieronder onthult, zolang u zich schikt naar tirannie, zal de overheid altijd nieuwe redenen vinden om zich als tirannen te gedragen. Daarom is de enige manier om uit deze cyclus van psyops, plandemie en lockdowns te komen, te stoppen met toegeven aan de waanzin. Schud uzelf wakker en gedraag u niet langer als een programmeerbare zombie.

Hier zijn tien duidelijke lessen die elk intelligent persoon al geleerd zou moeten hebben van COVID 1.0

1) Zolang u zich schikt naar de tirannie, zal de overheid altijd nieuwe redenen vinden om zich als een tiran te gedragen.

Blijf meegaan met de tirannie en de corrupte, en de criminele regering zal steeds weer een nieuwe “crisis” oproepen om u in het gareel te houden. Klimaatcrisis. COVID-crisis. Opstand-crisis. Cyberaanval-crisis. Rusland-crisis. Buitenaardse wezens. Bigfoot. Sasquatch… noem maar op. Er is altijd wel een andere noodsituatie om de hoek, klaar om afgespeeld te worden in het theater van uw geest.

Trap niet langer in de Truman Show. Denk voor uzelf.

2) Maskers werken niet. Zelfs het CDC geeft het openlijk toe

Het CDC is gedwongen om toe te geven dat N95 stoffen maskers – het type dat door de overheid vaak gepusht wordt voor COVID “bescherming” – geen bescherming bieden tegen de rookdeeltjes van bosbranden, die ordes van grootte groter zijn dan coronavirusdeeltjes. Van hun eigen CDC.gov website: “maskers die gebruikt worden om de verspreiding van COVID-19 te vertragen, bieden weinig bescherming tegen de schadelijke luchtverontreinigende stoffen in de rook van bosbranden.”

Maar coronavirusdeeltjes hebben slechts een diameter van ongeveer 0,1 micrometer, terwijl rookdeeltjes meestal een diameter van 10 micrometer hebben. Dat betekent dat het CDC, door maskers te promoten, op de een of andere manier beweert dat maskers die deeltjes van 10 micrometer niet kunnen tegenhouden, op de een of andere manier deeltjes van 0,1 micrometer wel kunnen tegenhouden. Deze onlogica slaat natuurlijk nergens op.


In deze kwestie is het CDC opzettelijk oneerlijk. Op hun verschillende pagina’s beweren ze ook dat N95 “respirators” werken tegen COVID en bosbranden, terwijl ze proberen te verdoezelen dat een respirator niet hetzelfde is als een eenvoudig stoffen masker. Een ademhalingstoestel is een luchtdicht, op het gezicht passend apparaat zonder luchtlekken. N95 stoffen maskers zijn geen N95 ademhalingstoestellen. Ze sluiten niet af op het gezicht en zijn daarom nutteloos om zowel rook als coronavirusdeeltjes tegen te houden.

 

Daarom vertrouwen CDC-onderzoekers niet op eenvoudige N95-maskers wanneer ze level-4 biogevaarlijke faciliteiten bezoeken. Als ze dat wel deden, zouden ze waarschijnlijk allemaal sterven. Maar ze vertellen u dat u N95-maskers moet gebruiken, zelfs als ze zelf nooit op zulke dingen zouden vertrouwen.

3) Ziekenhuizen kregen van de federale overheid de opdracht om honderdduizenden mensen massaal te vermoorden… en ze gaven er graag gehoor aan

We weten nu met zekerheid dat ziekenhuizen in de hele Verenigde Staten financieel gestimuleerd werden om massaal COVID-doden te veroorzaken, waarbij ze tot wel $500.000 aan stimulansen ontvingen per COVID-dode. Federale stimulansen veranderden ziekenhuizen al snel in moordfabrieken waar patiënten die alleen maar griepsymptomen vertoonden ten onrechte de diagnose COVID kregen, geïntubeerd werden voor een beademing, geïsoleerd werden van hun familieleden en routinematig “vermoord” werden door het ziekenhuis, dat als resultaat een grote uitbetaling ontving.

Hier is mijn interview met advocaat Thomas Renz die een klokkenluider in de gezondheidszorg vertegenwoordigt die audiobewijs heeft dat een hele verdieping met patiënten in een ziekenhuis het bevel kreeg om geëlimineerd te worden zodat het ziekenhuis enorme winsten kon innen:

     Https://www.brighteon.com/5fb94482-654e-4074-8911-0ac68d7e40fb

Begrijp dat onder Biden, ziekenhuizen in de VS nu huurmoordenaars zijn, en dat ze per dood worden uitbetaald, net als huurmoordenaars. Geneeskunde is moord geworden.

4) COVID-vaccins voorkomen geen infecties of overdracht

Het is allemaal toegegeven door het CDC en zelfs de bedrijfsmedia: COVID-vaccins voorkomen geen infecties of overdracht. De medische wereld doet zelfs niet meer alsof dat wel zo is. In plaats daarvan zeggen ze dat het krijgen van COVID-vaccins “de symptomen” van een COVID-infectie zal verminderen. Occupier-in-chief Joe Biden kreeg vijf COVID-inentingen en -boosters, maar er wordt ons verteld dat hij nog steeds twee keer COVID opliep (zelfs nadat hij Amerika had beloofd dat het vaccin infecties zou voorkomen).

Misschien is dit de reden waarom meerdere county’s in Florida zich nu achter een resolutie scharen om COVID-prikken volledig te verbieden. Het zijn immers biologische wapens die geen bescherming bieden tegen COVID, maar wel het risico op hartaanvallen, beroertes, neurologische problemen en de dood enorm verhogen. COVID 2.0 “vaccins” zullen ook geen echte vaccins zijn. Ze zullen ontworpen zijn om massale sterfte, onvruchtbaarheid en ontvolking te bewerkstelligen, want dat zijn de echte doelen van de hele COVID-agenda.

Iedereen die dom genoeg is om in de rij te gaan staan en één van de nieuwe COVID-inentingen te nemen, is alleen maar bezig met zelfmoord onder begeleiding van een vaccin, een soort euthanasiegehoorzaamheidsritueel dat vaak eindigt in hun eigen dood.

5) De overheid zal COVID als wapen gebruiken om verkiezingen te manipuleren en economieën te vernietigen

We weten allemaal dat de “verkiezingsvariant” van COVID getimed is om zich te kunnen inmengen in de verkiezingen van 2024, waar de Democraten geen schijn van kans maken tegen Trump in een eerlijke en vrije competitie. Daarom proberen ze Trump en zijn toespraak te criminaliseren, in de hoop hem op te sluiten en hem de kans te ontnemen om het zelfs maar op te nemen tegen Biden (of door welke hersenloze marionet de Democraten hem ook vervangen).

Democraten weten dat ze alle politieke macht zullen verliezen als de wil van het volk wordt weerspiegeld in de verkiezingsuitslag. Daarom zijn ze natuurlijk tegen papieren stembiljetten en stemidentificatie. Bedrog is hun enige weg naar macht, wat het totale gebrek aan ethiek, moraal en eerlijkheid van de Democraten weerspiegelt. Op enkele uitzonderingen na zijn Democraten destructieve, oneerlijke mensen die totaal onverenigbaar zijn met de vrije samenleving, aangezien ze bijna universeel voorstander zijn van censuur, kinderverminkingen, verkiezingsbedrog en het criminaliseren van hun politieke tegenstanders.

6) PCR-tests voor infectiediagnose zijn een complete fraude

PCR “diagnose” van COVID is vanaf dag één een kwakzalverij geweest. PCR-instrumenten zijn niet in staat tot kwantitatieve analyse, wat betekent dat ze de virale lading in een bepaald monster niet kunnen bepalen. Bovendien kunnen PCR-instrumenten gemakkelijk worden gemannupuleerd door hun replicatiecycli te verhogen, zodat achtergrondruis wordt uitvergroot tot het punt waarop een “positief” resultaat wordt bereikt voor vrijwel elk gewenst monster.

 

Het hele verhaal rond “swabs” en tests en “bewaking” van COVID met behulp van PCR is 100% pure fictie zonder enige wetenschappelijke of feitelijke basis. Het hele verhaal is een opzettelijke leugen, gepusht door oneerlijke autoriteiten en exploitanten die deel uitmaken van het plandemische plan dat ontworpen is om mensen te vermoorden, economieën te vernietigen, massale gehoorzaamheid te bewerkstelligen en regeringen in staat te stellen om als wetteloze tirannen op te treden.

Een PCR-machine kan net zo min een virale infectie diagnosticeren als een vergrootglas de toekomst kan zien.

7) Uw arts werd omgekocht om onveilige, onbewezen COVID mRNA-spuiten aan te bieden, en hij ging er graag in mee.

Als uw arts u onder druk zette om een COVID-spuit te nemen, werd hij (of zij) financieel gestimuleerd om dit te doen. Hij werd, met andere woorden, als een farmaceutische hoer betaald om een experimentele injectie te geven die een grove schending was van internationale oorlogsmisdaden en van de eed van Hippocrates.

Het blijkt dat er niets is dat conventionele artsen niet bij hun patiënten injecteren als ze er een bonus voor krijgen. Zelfs biologische wapens, ontvolkingsspuiten en experimentele spike-eiwitfabrieken. Wat vooral opmerkelijk is, is dat deze artsen, eenmaal betaald, er ook in slagen om tegen zichzelf te liegen door te beweren dat de COVID-vaccins goed getest, klinisch gevalideerd, veilig en effectief zijn. Ze kunnen geen echt bewijs aanvoeren om zulke valse beweringen te staven, maar ze houden zichzelf voor dat het allemaal waar is, zodat ze intern het uitroeien van patiënten voor winst kunnen rechtvaardigen.

Depopulatie heeft nog nooit zo goed betaald als nu, dankzij het anti-humane COVID-beleid en de financiële prikkels van de overheid. Conventionele artsen spelen maar al te graag hun frontlinie rol in de massale uitroeiing van menselijke populaties zolang ze daardoor macht en winst behouden.

8) De WHO wordt geleid door globalisten met een ontvolkingsagenda

Een van de hoofddoelen van de Verenigde Naties, waaronder de WHO opereert, is het uitroeien van miljarden mensen die vandaag de dag op de planeet Aarde leven. Deze genocidale agenda is de basis waarop de fraude met klimaatverandering is gebouwd. Het hele “klimaat”-verhaal gaat in werkelijkheid over het beëindigen van menselijke activiteit door het beëindigen van mensen.

Deze poging om de planeet Aarde te ontvolken neemt vele vormen aan, maar vaccins zijn één van de meest effectieve vormen, omdat ze krankzinnige wetenschappers directe toegang geven tot het weefsel en de bloedbaan van slachtoffers. Diezelfde slachtoffers, onder het valse geloof dat “vaccins veilig en effectief zijn”, verzetten zich er zelfs niet tegen om geïnjecteerd te worden met depopulatiebiowapens. Het hoofddoel van het COVID-verhaal was natuurlijk om angst uit te buiten om mensen vrijwillig doodsinjecties te laten ondergaan… de makkelijkste manier voor globalisten om zich van miljarden mensen te ontdoen door ervoor te zorgen dat ze niet terugvechten.

In plandemie 2.0, die nu gelanceerd wordt, zal de WHO lokale overheden opdragen om mensen op te pakken en op te sluiten in concentratiekampen – “quarantaine kampen” genaamd – waar ze waarschijnlijk vermoord zullen worden en vervolgens geteld zullen worden als “COVID-slachtoffers” om het aantal doden verder op te drijven.

In COVID 2.0, als ze u naar een kamp komen brengen, zullen ze u waarschijnlijk vermoorden. #DoNotComply (of u sterft).

Onlangs zei WEF-adviseur Prof. Sarah Harper dat de bevolkingsafname die momenteel in Groot-Brittannië wordt waargenomen “goed is voor de planeet”.

“Toen Harper sprak over de scherpe daling van het aantal geboorten in Groot-Brittannië deze dagen, bejubelde ze dit als iets geweldigs dat zal helpen om de opwarming van de aarde en de klimaatverandering een halt toe te roepen,” meldt Natural News.

We hebben vele andere voorbeelden gezien van globalisten die per ongeluk laten doorschemeren dat ze wereldwijde ontvolking gelijkstellen aan planetaire voordelen.

9) Verstoringen in de voedselketen zijn geen neveneffect, maar een GEVOLG van door de overheid opgelegde lockdowns (d.w.z. ze proberen ons allemaal uit te hongeren)

Eén van de manieren waarop de westerse regeringen van de wereld hun eigen volk proberen af te slachten, is door de voedselvoorzieningsketen te ontwrichten.

 

Door een frauduleuze pandemische noodsituatie uit te roepen, kunnen regeringen de voedselproductie en de landbouw dwingen om te sluiten. Frauduleuze PCR-tests met uitstrijkjes worden routinematig gebruikt in voedselfaciliteiten om “positieve” PCR-resultaten te genereren die een denkbeeldig “COVID-geval” markeren. Dit geval wordt dan aangehaald door de lokale gezondheidsautoriteiten om de sluiting van die faciliteit te bevelen, wat een ernstige verstoring van de voedselvoorzieningsketen veroorzaakt (wat leidt tot voedselschaarste en voedselinflatie, beide opzettelijk veroorzaakt).

Wanneer de voedselprijzen opzettelijk stijgen, leidt dit tot een enorme toename van voedselschaarste. Meer mensen lijden honger en veel mensen raken dakloos omdat de noodzakelijke stijging van de voedselkosten hun vermogen om de huur of hypotheek te betalen in gevaar brengt.

Kijk met COVID 2.0 uit naar extreme verstoringen van de voedselvoorziening en schaarste, verder dan wat de meesten van ons met de originele COVID hebben gezien. Deze keer zetten de globalisten alles op alles om massale uitroeiing te bereiken. We zullen binnenkort massa’s uitgehongerde Amerikanen in de straten van door de Democraten bestuurde steden zien, die om voedsel bedelen en gratis hamburgers aangeboden krijgen als ze er alleen maar mee instemmen om euthanasie-injecties (met het etiket “vaccins”) te krijgen.

10) De overheid gelooft dat de mensen gedachteloos bijna alles zullen gehoorzamen… en ze hebben voor de helft gelijk

Aangezien COVID 2.0 een wereldwijde IQ-test voor mensen is, rekent de regering erop dat een bepaald percentage van de mensen zo dom is dat ze alles zullen accepteren wat door een ogenschijnlijke “autoriteit” wordt opgedrongen.

Ze hebben trouwens geen ongelijk met deze veronderstelling. Misschien trapt de helft van de mensen die blootgesteld worden aan leugens van de overheid en medische fraude er nog steeds in, omdat ze niet in staat zijn om onafhankelijk te denken. Ze marcheren regelrecht naar “dodelijke” apotheken en vaccinatie-uitroeiingszones, terwijl ze zichzelf er vrolijk aan herinneren hoe slim ze denken te zijn om precies te volgen wat de overheid hen opdraagt te doen. (Ja, de gehersenspoelde zombies denken echt dat ze “slimmer” zijn omdat ze zich gedragen als gehersenspoelde zombies).

Ondanks dit alles groeit de weerstand tegen de door de overheid geëiste gehoorzaamheid. Onlangs hebben zowel een medische groep als een Hollywoodstudio hun maskermandaten teruggedraaid nadat klanten en werknemers alarm hadden geprotesteerd. Het is een indicatie dat wanneer mensen ervoor kiezen om niet te gehoorzamen aan tirannie, ze veranderingen in bedrijven en instellingen kunnen afdwingen.

Eenvoudige regels die u in leven houden terwijl onwetende (goedgelovige) mensen geruimd worden

Samengevat zou elk intelligent persoon in staat moeten zijn om deze voor de hand liggende lessen te leren van COVID plandemie 1.0. De meest voor de hand liggende les is dat het gehoorzamen aan tirannie de tirannen alleen maar beloont met macht en hen stimuleert om noodsituaties te blijven bedenken die hun tirannie rechtvaardigen.

Gelukkig zijn degenen onder u die deze site lezen goed genoeg geïnformeerd om niet in nog meer COVID-trucs te trappen. Dankzij de nogal flagrante oneerlijkheid van de gevestigde orde tijdens COVID 1.0, kennen we nu de volgende harde regels:

1) Ze zullen liegen over het aantal doden en de doodsoorzaak.

2) Ze zullen liegen over de effectiviteit van de maskers en het vaccin.

3) Ze zullen liegen over “de wetenschap” en vervalste “wetenschappelijke” artikelen in medische tijdschriften publiceren.

4) Ze zullen zich tegen behandelingen die werken verzetten en proberen om degenen die deze behandelingen promoten te criminaliseren.

5) Ze zullen mensen via bedreigingen en dwang tot naleving dwingen.

6) Ze zullen artsen en ziekenhuizen aanmoedigen om u te vermoorden.

7) Ze zullen elke toespraak die tegen hun doodsagenda ingaat censureren.

8) Ze zullen ongrondwettelijke bevoegdheden opeisen door pure brutaliteit, in de hoop dat mensen er gewoon in meegaan.

9) Als u dit alles wilt overleven, moet u weigeren in de leugens te geloven en weigeren zich aan hun tirannie te onderwerpen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-is-allemaal-een-iq-test-tien-overduidelijke-lessen-die-elke-intelligente-persoon-had-moeten-leren-van-covid-1-0-die-u-kunnen-redden-van-wat-er-komen-gaat-met-covid-2-0/

Voormalig speechschrijver van Bush mag op tv helemaal losgaan op het WEF: ‘Dit is toch hoopvol’


Het lijkt erop dat het World Economic Forum paniek probeert te creëren rond klimaatverandering, net zoals bij corona.

We moeten accepteren dat het WEF een fanatieke, politieke organisatie is die angst en manipulatie gebruikt om mensen te laten denken dat zij de redders zijn, terwijl je ze juist helpt om hun doel te bereiken, zei Ned Ryun, voormalig speechschrijver van president George W. Bush, recentelijk op Fox News. Hij noemde als voorbeelden de coronahysterie en de hoax rond global warming.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Horigen

Wat is hun doel? Een mondiale, publiek-private, fascistische beweging waarbij Big Government, Big Tech en Big Money nauw met elkaar verweven zijn, om een technocratische heersende elite te creëren, aldus Ryun.

“Het World Economic Forum streeft naar feodalisme 2.0, waarbij wij horigen zijn en zij de heren die over ons heersen, benadrukte hij. ‘Je zult niets bezitten en gelukkig zijn’, dat is waar ze naar streven.”

Dit is toch hoopvol

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) schreef na het bekijken van de beelden op X: “Wow! Dit is toch hoopvol. Een Amerikaanse politicus die op Fox (mainstreammedia in de VS dus) helemaal los mag gaan op het WEF.”

“Het verzet tegen het globalisme groeit razendsnel en FVD loopt hierin voorop!” aldus Van Houwelingen.

COVID komt terug: waarom u niet in paniek mag raken EN I-CARE (FLCCC) VROEGE COVID-BEHANDELING

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   28 augustus 2023

 


VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·       Volgens nieuwsberichten nemen nieuwe COVID-19-varianten toe en worden ze nauwlettend gevolgd voor pandemische verspreiding. De krantenkoppen laten duidelijk zien dat we opnieuw worden geconfronteerd met een gecoördineerde angstcampagne om mensen naar vaccinatieklinieken te leiden

·       In de Verenigde Staten is EG.5, bijgenaamd Eris, uitgeroepen tot 'variant van belang', wat betekent dat het wordt gecontroleerd op mutaties die het gevaarlijker kunnen maken

·       Australisch nieuws benadrukt de BA.2.86-variant, bijgenaamd Pirola, terwijl Iers nieuws waarschuwt voor een Omicron-uitloper die door functionarissen van de Wereldgezondheidsorganisatie "de echte deal" wordt genoemd

·       Geen van deze varianten vertoont echter tekenen van gevaarlijker zijn dan eerdere Omicron-stammen

·       Ondanks het bewijs dat maskeren nutteloos is en lockdowns een verwoestende fout waren die nooit mag worden herhaald, waarschuwen federale klokkenluiders dat deze mislukte strategieën ergens tussen september en december 2023 opnieuw kunnen worden geïmplementeerd

 

Volgens nieuwsberichten nemen nieuwe COVID-19-varianten toe en worden ze nauwlettend gevolgd voor pandemische verspreiding. In de Verenigde Staten is EG.5, bijgenaamd Eris, uitgeroepen tot "variant van belang" (VOI), wat betekent dat het wordt gecontroleerd op mutaties die het gevaarlijker kunnen maken.1

Australisch nieuws benadrukt de BA.2.86-variant, bijgenaamd Pirola2 terwijl Iers nieuws waarschuwt voor een uitloper van Omicron die door functionarissen van de Wereldgezondheidsorganisatie "de echte deal" wordt genoemd3,4 - voor het geval je besloot dat COVID geen probleem meer was.

Zeven andere COVID-varianten worden ook gecontroleerd door de WHO en nog eens drie varianten zijn VOI verklaard, wat vraagt om uitgebreidere monitoring.5

Gezien de vele varianten die sinds 2020 zijn gekomen en gegaan, is het niet merkwaardig dat de media zich nu ineens weer richten op bepaalde COVID-stammen, net zoals we in de herfst en griepseizoen gaan?

Zoals eerder voorspeld, kregen we in de zomer een korte onderbreking en in de herfst zal de angstzucht weer toenemen om mensen de vaccinatieklinieken binnen te jagen, waar ze onder druk zullen worden gezet om er niet één te krijgen, maar three different shots — a booster for COVID, a flu vaccine and a brand-new fast-tracked vaccine for respiratory syncytial virus (RSV).

En ondanks het bewijs dat maskeren nutteloos is en lockdowns een verwoestende fout waren die nooit mag worden herhaald, zullen deze mislukte strategieën waarschijnlijk ook opnieuw worden geïmplementeerd. Onze enige hoop is eigenlijk massale ongehoorzaamheid, omdat de verantwoordelijken zowel de wetenschap als de wet negeren.

Pirola gedetecteerd in vier landen

Pirola is momenteel alleen ontdekt in Denemarken, Israël, de Verenigde Staten en het VK. Als "variant onder toezicht" (VUM) wordt de epidemiologie van Pirola onderzocht en worden de kenmerken en verspreiding ervan gevolgd.6

De WHO heeft Pirola tot VUM verklaard vanwege het aantal mutaties dat het draagt, maar volgens sommige experts zal het zich naar verwachting niet anders gedragen dan andere Omicron-onderzeeërs. Francois Balloux, Ph.D., een professor in computationele systeembiologie aan University College London, vertelde ABC Australia :7

"BA.2.86 is de meest opvallende SARS-CoV-2-stam die de wereld heeft gezien sinds de opkomst van Omicron. De komende weken zullen we zien hoe goed BA.2.86 het zal doen ten opzichte van andere Omicron-subvarianten.

Zelfs in het ergste geval waarin BA.2.86 een grote nieuwe golf van gevallen veroorzaakte, verwachten we niet vergelijkbare niveaus van ernstige ziekte en dood te zien dan eerder in de pandemie toen de varianten Alpha, Delta of Omicron zich verspreidden.

De meeste mensen op aarde zijn nu gevaccineerd en / of besmet met het virus. Zelfs als mensen opnieuw worden geïnfecteerd door BA.2.86, zal het immuungeheugen hun immuunsysteem nog steeds veel effectiever laten inslaan en beheersen."

Geen reden om je zorgen te maken over de ‘Real Deal’ Subvariant

Ondanks zijn onheilspellende bijnaam heeft de "real deal" -variant vanaf 18 augustus 2023 slechts drie mensen wereldwijd besmet, en volgens een medisch laboratorium in Denemarken zijn er geen aanwijzingen dat de nieuwe stam ernstige ziekten kan veroorzaken.8

Maar net als Pirola wordt deze soort gecontroleerd vanwege de verzameling mutaties, en sommige wetenschappers roepen al op tot een terugkeer naar lockdowns en masker-dragen om "de verspreiding te vertragen"."Ondertussen hebben meer logisch ingestelde experts erop gewezen dat de meeste gemeenschappen een hoge immuniteit zullen hebben tegen blootstelling aan eerdere Omicron-stammen.9

Download dit artikel voordat het verdwijnt

 https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/August/PDF/covid-reemerges-pdf.pdfwnload PDF

Een gecoördineerde angstcampagne

Een snelle blik op de nieuwste topverhalen van reguliere media onthult duidelijk dat we opnieuw worden geconfronteerd met een gecoördineerde angstcampagne georkestreerd door de overheid en de media :10

CBS News: "CDC Tracking New COVID Variant BA.2.86 After Highly Mutated Strain Reported in Michigan"

NBC News: "CDC Monitoring New COVID Variant: What to Know About Cases and Guidance"

Bridge Medicines: "Nieuwe COVID-variant bevestigd in Michigan. Wat te weten over BA.2.86 "

The Guardian: "Nieuwe COVID-variant die bezorgdheid veroorzaakt bij wetenschappers die in Londen zijn ontdekt"

CNBC: "Moderna zegt dat nieuw vaccin effectief was tegen Eris Variant in vroege proef"

ABC News: "CDC volgt nieuwe COVID-lijn BA.2.86 nadat deze in de VS is gedetecteerd"

Washington Post: "Wanneer u uw COVID-booster, RSV-vaccin en griepopname dit najaar kunt krijgen"

The Times of Israel: "Nieuwe‘ zeer verschillende ’COVID-19 variant gedetecteerd in Israël, Denemarken en de VS"

Reuters: "US CDC volgt nieuwe afstamming van virussen die COVID veroorzaakt"

New York Post: "Te midden van de 'zomervuur' van nieuwe COVID-variant - moeten we maskers dragen?"

 

Media dringen ook aan op het idee van een "tripledemische" dit najaar, en ze lezen allemaal van dezelfde keu-kaarten.

TSA Whistleblower waarschuwt dat de vereisten voor mondmaskers snel zullen terugkeren

Videolink   https://rumble.com/v393och-breaking-alex-jones-says-that-masks-are-coming-back-by-october.html

Op 18 augustus 2023 meldde Alex Jones van InfoWars dat er contact met hem was opgenomen door een manager van de Transport Security Administration (TSA) op hoog niveau, die waarschuwde dat "half september" TSA-managers en luchthavenmedewerkers weer maskers moeten dragen.

Medio oktober moeten alle vliegtuigpassagiers ook maskeren en ergens in december verwacht de TSA een volledige terugkeer naar de COVID-protocollen van 2021.11 Toen managers vroegen waarom dit zou gebeuren, kregen ze te horen dat het 'vanwege de nieuwe variant in Canada' was.'Een ander federaal contact waarmee Jones sprak, zei hetzelfde.

Evenzo slaat de Amerikaanse regering opnieuw COVID-19-apparatuur in en neemt zij consultants in om COVID-19 "veiligheidsprotocollen" af te dwingen."Sommige van deze contracten hebben startdata in september en oktober 2023 en lopen in 2024 of 2025.12

Naar verluidt is de genoemde variant Eris (EG.5) - die momenteel goed is voor naar schatting 17,3% van de nieuwe COVID-gevallen in de Verenigde Staten13 — maar hoe kunnen ze midden augustus weten dat deze specifieke variant midden september plotseling problematisch zal worden? Dat kunnen ze duidelijk niet, wat betekent dat de komende ‘veiligheidsprotocollen’ opnieuw gebaseerd zullen zijn op fictie en verzinsels.

 

Bereiden ze zich voor op verkiezingsinterferentie?

Zoals Jones opmerkte, maken de komende COVID-beperkingen waarschijnlijk deel uit van "een opzettelijke poging van de regering-Biden om de uitkomst van de presidentsverkiezingen van 2024 te beïnvloeden" door erop te staan dat het te gevaarlijk is om persoonlijk te stemmen, dus we hebben stembiljetten en stembiljetten nodig 14 - twee strategieën die het gemakkelijker maken om de verkiezingsresultaten te manipuleren.

De eerste COVID-angst werd twee jaar lang opgedrongen en de verkiezingen zijn nog maar iets meer dan een jaar verwijderd. Meer dan waarschijnlijk zullen ze proberen de tweede ronde van het COVID-angstporno langer dan de eerste ronde te laten duren, aangezien het de bedoeling is om roll locksdowns en beperkingen tot een permanente stand van zaken te maken.

Als we toegeven en meegaan in deze poppenkast, krijgt de globalistische kliek hun One World Government en wordt de rest van de wereldbevolking gereduceerd tot slaven en lijfeigenen.

Het lijdt geen twijfel dat dat het plan is, en het enige dat ze nodig hebben om te slagen, is dat mensen meegaan in hun valse verhalen. 

Mijn aanbeveling blijft hetzelfde als voorheen: 

vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid. 

Niet navolgen. 

Onthoud dat de weg uit de tirannie niet gaat door mee te gaan en hun valse verhalen na te volgen.

Gemeenschappelijke risicofactoren voor ziekenhuisopname en overlijden

Zoals gerapporteerd door de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC),15 Eris lijkt niet gevaarlijker dan eerdere Omicron-varianten, die allemaal veel milder waren dan de oorspronkelijke COVID-stam. Er zijn veel 'gevallen', ja, maar weinig gevallen van ernstige ziekte en ziekenhuisopname. Risicofactoren voor ziekenhuisopname en overlijden zijn onder meer:16

·         Ouder dan 60

·         Comorbiditeiten, vooral obesitas, metabool syndroom en kwetsbaarheid

·         Vertraagde behandeling

·         Hoog D-dimeerniveau

·         Recente COVID-booster

"Het goede nieuws is dat het advies dat we de hele tijd van de FLCCC hebben gedeeld nog steeds bestaat - doe wat je kunt om ziek te worden en als je het krijgt, behandel het dan onmiddellijk. Vroege behandeling is van cruciaal belang ', schrijft de FLCCC.17

Tekenen en symptomen om op te letten

Veel voorkomende symptomen die zijn ervaren door degenen die zijn geïnfecteerd in de nieuwste COVID-19-golf (waarin BA.4-, BA.5-, BQ.1.1- en XBB1-varianten de overhand hebben gehad) zijn onder meer:18

Droge hoest

Keelpijn

Conjunctivitis (roze oog)

Hoofdpijn

Huiduitslag

Diarree

Koorts

Malaise

Spierpijn

Vermoeidheid en vermoeidheid

Verstopte neus en sinuspijn

Tandpijn en pijn van tandvlees en tanden

Gezwollen gezicht

Zwelling en / of pijn gerelateerd aan de baan van het oog

 

Als een van deze symptomen optreedt, begin dan onmiddellijk met de behandeling. Jij kan download hier de nieuwste behandelingsaanbevelingen van FLCCC Zoals opgemerkt door de FLCCC, hoeft u NIET te wachten op een bevestigde PCR-test, aangezien de tests zijn ontwikkeld voor oudere varianten en op zijn best altijd onbetrouwbaar zijn geweest.

Een andere eenvoudige en goedkope maar zeer effectieve behandelstrategie die ik tijdens de COVID-pandemie heb gepromoot, is verneveld waterstofperoxide. Daar kun je meer informatie over vinden hierhier en hier, en in de onderstaande video.

Preventiestrategieën

Wat betreft de preventie van COVID-19, influenza en RSV, stelt de FLCCC voor:19

·         Hun volgen preventieprotocol, waaronder antimicrobiële mondwater, een neusspray met 1% povidon-jodium en immuunversterkende supplementen zoals quercetine en zink, vitamine C en D, melatonine en vlierbessensiroop.

·         Intermitterend vasten en balanceren van je darmmicrobioom.

·         Verminder stress.

·         Slaap lekker. Volwassenen hebben gemiddeld elke nacht tussen de zeven en negen uur slaap nodig.

·         Breng meer tijd buiten door in de zon en frisse lucht.

Met betrekking tot het gebruik van ivermectine, merkt de FLCCC op:20

"... als u aanzienlijke comorbiditeiten heeft, geen natuurlijke immuniteit heeft of een onderdrukt immuunsysteem heeft, kunt u een dosis van tweemaal per week ivermectine proberen bij 0,2 mg / kg.

Overweeg het ook als u momenteel lijdt aan een lang COVID- of post-vaccinsyndroom en momenteel niet wordt behandeld met ivermectine.

Als u een aankomende situatie heeft waarin u mogelijk een hoge blootstelling heeft - zoals reizen, bruiloften of conferenties - is het een redelijke aanpak om dagelijks twee dagen voor vertrek ivermectine te nemen en dagelijks of om de dag tijdens de periode van hoge blootstelling.

Vergeet niet om onmiddellijk dagelijkse ivermectine te starten bij behandelingsdoses (0,4 mg / kg) bij de eerste tekenen van elk type viraal syndroom. Het herhaalt zich: vroege behandeling is essentieel! Let vooral niet op de voortdurende tromgeroffel van angstzaaien die de reguliere media bieden. We kennen de routine. We zijn hier eerder geweest."

(RED.): Kijk in deze blog ook naar de artikels over CDS/MMS/Chloordioxide en Voedingssupplementen (Zink en Quercitine, Vit. D3, …)

Angstzaaien is een middel om gehoorzaamheid te bevorderen

Het is inderdaad belangrijk om te beseffen dat de vermeende "bedreigingen" van COVID, griep en RSV met een reden worden vergroot. De bioveiligheidscrisis moet voor onbepaalde tijd voortduren omdat dit de belangrijkste rechtvaardiging is The Great Reset Met regelmatige tussenpozen moet er nog een Chicken Little-waarschuwing zijn dat de lucht nog steeds valt.

Op een bepaald moment moet je beseffen dat hoe meer je toegeeft en gehoorzaamt, hoe meer je moet toegeven en gehoorzamen. Er komt echt geen einde aan wat ze van je kunnen en zullen afnemen, en vasthouden aan de overtuiging dat je regering nooit [… deze blanco zelf in te vullen…] wordt met de dag gevaarlijker.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat uw regering niet de ultieme macht is. Onze regeringsfunctionarissen nemen ook bevelen op, van wat vaak de diepe staat wordt genoemd. Het is helemaal geen regering, maar een wereldwijde, verborgen machtsstructuur die aan niemand verantwoording schuldig is, terwijl iedereen wordt beïnvloed en gemanipuleerd om een nieuwe wereldorde tot stand te brengen.

In de afgelopen jaren werd naar deze schimmige kliek van machtsmakelaars verwezen onder de term de Nieuwe Wereldorde (NWO). In 2020 kwam het World Economic Forum op het openbare toneel en kondigde The Great Reset aan, wat niets anders is dan de nieuwe naam voor de NWO.

Word niet twee keer voor de gek gehouden!!

We kunnen het ons niet langer veroorloven om niet te geloven in de lengte die deze globalistische kliek kan en zal gaan om de controle te grijpen. Ze hebben ons al verteld wat het ultieme plan is: bioterrorisme gebruiken om de controle over de hulpbronnen, rijkdom en mensen van de wereld over te nemen.

Het enige wat we moeten doen is het geloven en beseffen dat het enige dat hen de macht geeft om hun wil op te leggen, onze angst is. Zolang we voor angst kiezen en eisen dat onze regering ons beschermt, hebben ze alle kansen om te winnen.

Hopelijk heeft een duidelijke meerderheid van de mensen deze les inmiddels geleerd en zal ze niet opnieuw voor dezelfde trucs vallen, ook al hebben ze de lat hoger gelegd met nu een drievoudige dreiging, in plaats van slechts één. Angst is een hulpmiddel om je te beheersen, maar dat werkt alleen als je het navolgt.

  

- Bronnen en referenties

·         1 CNBC 15 augustus 2023

·         2, 5, 6, 7 ABC.net.au 19 augustus 2023

·         3 Independent.ie 21 augustus 2023

·         4, 8, 9 GB News 18 augustus 2023

·         10 Twitter Ryan Cunningham 18 augustus 2023

·         11 Daily Telegraph NZ 19 augustus 2023

·         12 Twitter Natalie Winters 21 augustus 2023

·         13 Benzinga 11 augustus 2023

·         14 CBS News 1 september 2020

·         15, 16 , 17, 18, 19, 20 Substack FLCCC Alliance Community 21 augustus 2023

 

Vertaling uit het Engels van origineel artikel uit https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/08/28/covid-reemerges.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20230828Z2&foDate=false&mid=DM1452162&rid=1895357951

 


I-CARE   VROEGE COVID-BEHANDELING

·   Download I-CARE Early COVID Protocol

 

Een gids voor vroege behandeling van COVID-19

Vroege behandeling is van cruciaal belang en de belangrijkste factor bij het behandelen van deze ziekte. COVID-19 is een klinische diagnose; een bevestigd antigeen- of PCR-test is niet vereist. De behandeling moet onmiddellijk worden gestart na het begin van griepachtige symptomen. De meerdere therapieën en medicijnen in dit protocol hebben verschillende werkingsmechanismen en werken synergetisch tijdens verschillende fasen van de ziekte.

Over dit protocol

De informatie in dit document is onze aanbevolen benadering van COVID-19 op basis van de beste (en meest recente) literatuur. Het wordt wereldwijd als leidraad gegeven aan zorgverleners over de vroege behandeling van COVID-19. Patiënten moeten altijd met hun arts overleggen voordat ze met een medische behandeling beginnen.

Er kunnen nieuwe medicijnen worden toegevoegd en / of er kunnen wijzigingen worden aangebracht in de doses van bestaande medicijnen naarmate er meer bewijs naar voren komt. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van dit protocol gebruikt.

Een opmerking over anesthesie en chirurgie :

Breng uw anesthesieteam op de hoogte als u de volgende medicijnen en / of nutraceuticals gebruikt, omdat deze het risico op het Serotoninesyndroom - een levensbedreigende aandoening - kunnen verhogen wanneer opioïden worden toegediend :

  • Methyleen blauw
  • Curcumin
  • Nigella Sativa
  • Selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI's)

Bezoek voor meer informatie over voedingstherapeutica en hoe ze kunnen helpen met COVID-19 onze gids voor voedingstherapeutica.

Bezoek voor meer informatie over vitamines en nutraceuticals tijdens de zwangerschap onze gids voor vitamines en nutraceuticals tijdens de zwangerschap.

First Line Therapies

(In volgorde van prioriteit; maar niet allemaal vereist.)

·         Ivermectin : 0,4 tot 0,6 mg / kg - één dosis per dag gedurende ten minste 5 dagen of totdat de symptomen zijn verdwenen.
Raadpleeg een zorgverlener als de symptoomen langer dan 5 dagen aanhouden
Zie tabel 1 voor hulp bij het berekenen van de juiste dosis. Vanwege een mogelijke interactie tussen quercetine en ivermectine, mooeten deze genenmiddel de hele dag worden gespreid (zie tabel 2). Voor COVID-behandeling kan ivermectine het beste worden ingenomen bij een maaltijd van een maaltijd, voor een grote naam.

·         Hydroxychloroquine (HCQ) : 200 mg tweemaal daags gedurende 5 tot 10 dagen.
Beste genomen ontmoetten zink. HCQ kan worden ingenomen in plaats van van zeelieden met ivermectine. Hoewel ivermectine tijdens de zwangerschap Dichter worden verwerkt, beschouwt de FDA HCQ als veilig tijdens de zwangerschap. Gezien het pad dat door Omicron-variant wordt gebruikt om celinvoer te verkopen, kan HCQ het favoriete medicijn zijn voor deze variant.

·         Mondwater : 3 keer per dag.
Gorgelen driemale daags (niet inslikken) met een antiseptisch-antimicrobiel mondwater dat chloorhexidine, cetylpyridiniumchloride bevat (bijv., Scope ™, Act ™, Crest ™), een combinatie van eucalyptus, menthol en thymol (Listerine ™) van 1% povidon-jodium.

·         Neusspray met 1% povidon-jodium : 2-3 keer per dag.
Gebruik niet langer dan 5 dagen tienden de zwangerschap. Als er geen 1% product beschikbaar is, verdun dan de meer algemeen beschikbare 10% -oplossend (zie doos) en breng elke 4 uur 4-5 druppels aan eln neusgat.

    • Giet 1½ eetlepels (25 ml) 10% povidon-jodiumoplossing in een neusirrigatiefles van 250 ml.
    • Vul de fles aan de bovenkant met gedestilleerd, steriel of eerder gekookt water.
    • Te gebruiken: kantel de kop naar achteren, breng 4-5 druppels aan op elk neusgat. Houd het hoofd een paar minuten gekanteld en laat het uitlekken.

·         Quercetin (of een supplement met gemengde flavonoïden) : 250-500 mg tweemaal daags.
Vanwege een mogelijke interactie tussen quercetine en ivermectine, mogen deze genenmiddel niet gelijtijd worden ingenomen (d.w.z., dichter op verschillende tienden van de dag gespreid worden.) Aangezien aan de quercetine een slechte oplosbaarheid en een lage orale absorptie heft, hebben op lecithine gebaseerde en nanodeltjesformuleringen de voorkeur.

·         Nigella sativa : Neem bij gebruik van zaden eenmaal daags 80 mg / kg (of tweemaal daags 400 tot 500 mg ingekapselde olie).

·         Honing: 1 g / kg één tot twee keer per dag.

·         Melatonine : 5-10 mg voor het slapengaan (veroorzaakt slaperigheid).
Formuleringen met langnaam van verlengde hebben de voorkeur.

·         Curcumine (kurkuma) : 500 mg tweemaal daags.
Curcumine hef een lage oplosbaarheid in water en wordt door het licht van de opgenomen; bijgewurg wordt het traditie ingenomen met volle melk en zwarte peper, wat de opname ervan verbert.

·         Zink: 75-100 mg per dag.
Neem met HCQ. Zinksupplementen zijn er in verschillende vormen (bijv., zinksulfaat, zinkcitraat en zinkgluconaat).

·         Aspirine : 325 mg per dag (tenzij gecontra-indiceerd).

·         Kefir en / of Bifidobacterium Probiotica.
OPMERKING: Afhankelik van het merk kunnen deze producten zeer veel suiker, wat niet vaak bevordert. Zoek naar merken zonder teegevoegde suiker- of fruitgelei en kies producten met meer dan één soort lactobacillus en bifidobacteriën. Probeer probiotica te kiezen die ook glutenvrij, caseïnevrij en sojavrij zijn.

·         Vitamine C : 500-1000 mg tweemaal daags.

·         Pulsomtrek thuis
Controle van de bekering van de regio van de auteurs van de aymptomatische hypoxie. Neem in de lus van de dag meer metingen en beschouw elke neerwaartse trend als onheilspellend. Bij aanvang van ambulante desaturatie onder 94% dichter onmiddellijk overleg met de primaire van tele-gezondheidsaanbieder van de evaluatie in een eerste aanleg van plaatsen. (Zie kader voor verste begeleiding.)

    • Accepteer alleen waarden die zijn gekoppeld aan een sterk pulsignaal
    • Observeer metingen gedurende 30-60 seconden om de meest voorkomende waarde te identificeren
    • Verwarm de ledematen op voordat u een meting uitvoert
    • Gebruik de middelvinger of ringvinger
    • Verwijder nagellak van de vinger waarop metingen worden uitgevoerd
Second Line Therapies

(In volgorde van prioriteit / belang.)

Voeg toe aan eerstelijnstherapieën hierboven als: 1) meer dan 5 dagen symptomen; 2) slechte respons op eerstelijnsmiddelen; 3) significante comorbiditeiten).

·         Nitazoxanide (NTZ) : 500 mg tweemaal daags gedurende 5 dagen.

·         Vitamine D3 : Voor patiënten met acute COVID-19-infectie wordt calcifediol voorgesteld zoals gedoseerd in onderstaande tabel.

·         B complexe vitamines.

·         Fluvoxamine: 25-50 mg tweemaal daags gedurende 1 week.
OPMERKING: Vanwege ernstige risico's van acute angst die kunnen leiden tot manie of suïcidaal / gewelddadig gedrag, mag dit medicijn niet langer dan twee weken worden voorgeschreven aan COVID.

·         N-acetylcysteïne (NAC) : 600-1200 mg oraal tweemaal daags.

·         Omega-3 vetzuren : 4 g per dag.
Vascepa (Ethyl eicosapentaeenzuur); Lovaza (EPA / DHA); van afwisselend DHA / EPA. Vascepa- en Lovaza-tabletten doen ingelikt en kunnen niet worden fijngemaakt, opgelost van gekauwd.

 

Behandeling van BA.4 / BA.5 / BQ.1.1 en XBB1-varianten

Behandeling van huidige circulerende Omicron-varianten

Er zijn beperkte gegevens beschikbaar over de klinische implicaties van de huidige circulerende Omicron-subvarianten, maar deze varianten hebben ‘neutralisatie-escape’ aangetoond, wat betekent dat ze zijn geëvolueerd om te ontsnappen aan neutraliserende antilichamen van eerdere infecties of van mRNA-injectie. Vaccinatie lijkt inderdaad een risicofactor te zijn voor symptomatische ziekten.

De nieuwere varianten lijken te verschillen van eerdere varianten door het vroege begin van bacteriële longontsteking. Hoewel de optimale behandelingsbenadering van de symptomatische patiënt onduidelijk is, is het het beste om symptomatische patiënten te stratificeren. Risicofactoren voor ziekenhuisopname en overlijden zijn onder meer gevorderde leeftijd (ouder dan 60 jaar), comorbiditeiten (vooral obesitas en metabool syndroom, slechte ambulante status, vertraagde behandeling, hoge D-dimeer), recentelijk gevaccineerd en ernstige symptomen.

Patiënten met een hoog risico moeten overwegen:

·   De combinatie van zowel HCQ als ivermectine

·   Nattokinase 2000-4000 FU / dag gedurende 15 dagen OF Apixaban 5 mg per dag gedurende 15 dagen OF Rivaroxaban 10 mg per dag gedurende 15 dagen. Het escalerende gebruik van anticoagulantia mag alleen worden overwogen bij patiënten met een laag risico op bloeding. Bovendien neemt het risico op ernstige bloedingen toe naarmate het aantal anticoagulantia toeneemt.

·   Spironolacton : 200 mg eenmaal daags gedurende 7 dagen
vermijden bij patiënten met een verminderde nierfunctie

 

Als de symptomen op dag 3 van de behandeling niet duidelijk zijn verbeterd, moet een van de volgende antibiotica worden gestart. OPMERKING: aanbieders moeten bij het eerste bezoek een antibioticum voorschrijven.

·   Oraal antibioticum :    

    • Doxycycline 100 mg tweemaal daags gedurende 5 dagen (Doxycycline kan synergetisch werken met ivermectine en kan het eerste antibioticum zijn.); OF
    • Azithromycine (Z-pack) 500 mg dag 1, daarna 250 mg dagelijks gedurende 4 dagen ; OF
    • Amoxicilline / lavulanaat (augmentine) 500 mg / 125 mg tablet tweemaal daags gedurende 7 dagen.

Hypoxie / kortademigheid: Als de patiënten hypoxie of kortademigheid ontwikkelen, moet Prednisolon 60 mg per dag gedurende 5 dagen worden voorgeschreven.

Over Ivermectin

Ivermectin is een bekend, door de FDA goedgekeurd medicijn dat al meer dan vier decennia met succes over de hele wereld wordt gebruikt. Een van de veiligste geneesmiddelen die bekend is, staat op de lijst van essentiële medicijnen van de WHO, is meer dan 3,7 miljard keer gegeven en heeft de Nobelprijs gewonnen voor zijn wereldwijde en historische gevolgen voor het uitroeien van endemische parasitaire infecties in vele delen van de wereld.

Bezoek onze om de totaliteit van ondersteunend bewijs voor ivermectine in COVID-19 te herzien Ivermectine-informatiepagina.

Ivermectine is een opmerkelijk veilig medicijn met minimale bijwerkingen (bijna allemaal klein), maar de veiligheid tijdens de zwangerschap is niet definitief vastgesteld. Praat met uw arts over gebruik tijdens de zwangerschap, vooral in het eerste trimester.

Potentiële interacties tussen geneesmiddelen moeten worden herzien voordat ivermectine wordt voorgeschreven.

Ivermectine is zeer effectief gebleken tegen de Omicron-variant bij een dosis van 0,3 tot 0,4 mg / kg, wanneer het vroeg wordt ingenomen.

Hogere doses (0,6 mg / kg) kunnen nodig zijn: in regio's met agressievere varianten; als de behandeling begint op of na 5 dagen symptomen; bij patiënten in een vergevorderd stadium van de ziekte of die uitgebreide risicofactoren hebben (d.w.z., oudere leeftijd, obesitas, diabetes, etc.)

Tabel 1. Hoe de dosis ivermectine te berekenen

Merk op dat ivermectine beschikbaar is in verschillende sterktes (bijv., 3, 6 of 12 mg) en toedieningsvormen (tabletten, capsules, druppels, enz.). Merk op dat tabletten kunnen worden gehalveerd voor een nauwkeurigere dosering, terwijl capsules dat niet kunnen.

Hoeveel weeg ik?

Welke dosis zegt het protocol?

In ponden

In kilo's

0,2 mg / kg :

0,3 mg / kg :

0,4 mg / kg :

0,6 mg / kg :

70-90

32-41

6-8 mg

10-12 mg

13-16 mg

19-25 mg

91-110

41-50

8-10 mg

12-15 mg

17-20 mg

25-30 mg

111-130

50-59

10-12 mg

15-18 mg

20-24 mg

30-35 mg

131-150

60-68

12-14 mg

18-20 mg

24-27 mg

36-41 mg

151-170

69-77

14-15 mg

21-23 mg

27-31 mg

41-46 mg

171-190

78-86

16-17 mg

23-26 mg

31-35 mg

47-52 mg

191-210

87-95

17-19 mg

26-29 mg

35-38 mg

52-57 mg

211-230

96-105

19-21 mg

29-31 mg

38-42 mg

58-63 mg

231-250

105-114

21-23 mg

32-34 mg

42-45 mg

63-68 mg

251-270

114-123

23-25 mg

34-37 mg

46-49 mg

68-74 mg

271-290

123-132

25-26 mg

37-40 mg

49-53 mg

74-79 mg

291-310

132-141

26-28 mg

40-42 mg

53-56 mg

79-85 mg


Tabel 2. Voorgesteld medicatieschema voor eerstelijnsbehandelingen

Ontbijt

Lunch

Avondeten

Bedtijd

Ivermectin

Hydroxychloroquine

Mondwater / neusspray

Quercetin

Nigella sativa

Melatonine

Curcumin

Zink

Aspirine

Probiotica

Vitamine C

Pulse-oximetrie


Tabel 3. Een enkelvoudige dosis regime van Calcifediol om Serum 25 (OH) D snel te verhogen boven 50 ng / ml

Lichaamsgewicht (lbs)

Lichaamsgewicht (kgs)

Calcifediol (mg)

Equivalent in IU

Als Calcifediol niet beschikbaar is ,
een bolus van vitamine D3

15-21

7-10

0.1

16.000

20.000

22-30

10-14

0,15

24.000

35.000

31-40

15-18

0.2

32.000

50.000

41-50

19-23

0,3

48.000

60.000

61-70

28-32

0,5

80.000

100.000

71-86

33-39

0,6

96.000

150.000

86-100

40-45

0,7

112.000

200.000

101-150

46-68

0,8

128.000

250.000

151-200

69-90

1.0

160.000

300.000

201-300

91-136

1.15

240.000

400.000

>300

>137

2.0

320.000

500.000

DISCLAIMER

Dit protocol is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden met betrekking tot potentieel gunstige therapieën voor COVID-19. Negeer nooit professioneel medisch advies vanwege iets dat u op onze website en releases hebt gelezen. Dit protocol is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling met betrekking tot een patiënt. De behandeling van een individuele patiënt moet steunen op het oordeel van een arts of een andere gekwalificeerde zorgverlener. Vraag altijd hun advies met eventuele vragen over uw gezondheid of medische toestand. Let op onze volledige disclaimer op: www.flccc.net/disclaimer

·         Download I-CARE Early COVID Summary

·         Download I-CARE Early COVID Protocol

 

Vertaald uit BRON: https://covid19criticalcare.com/protocol/i-care-early-covid-treatment/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...