zondag 16 april 2023

De uitvinding die je huis verwarmt zonder gas

 Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gasgestookte cv-ketel eruit, de elektrische Ecoliner erin. Klaar is Kees. Uitvinder Will Schottman is overtuigd van zijn vinding.

Frans Ebeltjes 06-02-18, 16:15 Laatste update: 06-02-18, 16:51

 

Exact op de dag dat minister Wiebes aankondigde de Groningse gaskraan af te zullen knijpen tot 12 miljard kuub per jaar, presenteerde de Hardenbergse ondernemer en uitvinder Will Schottman zijn Reduxion Ecoliner. Dit apparaat kan volgens de ontwikkelaar simpelweg de gasgestookte cv-ketel vervangen in elke woning en elk gebouw met een watergedragen verwarmingssysteem. Kortom: Nederland kan massaal van het gas af.

Het eerste bericht over de Ecoliner heeft volgens Schottman een stroom van reacties opgeleverd. Niet alleen werd de website van Reduxion massaal bezocht, maar ook investeerders meldden zich, evenals Wiebes’ ministerie. Tot nu toe werd onderzoek en eerste productie gefinancierd door een aantal Hardenbergse ondernemers. Schottman heeft een Nederlands octrooi gevestigd en is bezig met een patent voor heel Europa.

Zeus

Bij het Hardenbergse metaalbedrijf Zeus zijn de eerste Ecoliners geplaatst. ,,Vanaf half december staat onze gasmeter op nul”, stelt directeur John Baas tevreden vast. De besparing op jaarbasis kan hij nog niet geven, maar het systeem werkt in ieder geval naar behoren. Baas gelooft erin en is ook ingestapt om het verder uit te rollen. Samen met andere bedrijven wordt een productielijn opgezet om vanaf september voor de particuliere markt de Ecoliner te gaan produceren; 1.000 tot 1.500 stuks per maand. Het apparaat gaat voor de particulier 2.000 tot 2.300 euro kosten en is daarmee aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld een warmtepomp.

Stopt

vanzelf

Extra voordeel is dat het bestaande leidingwerk kan blijven zitten, er geen dakdoorvoer meer nodig is en onderhoud beperkt blijft tot het eens in de vijf jaar vervangen van een onderdeel. ,,De installatie is vrij eenvoudig en kan snel, waarmee we ook meehelpen om het gebrek aan voldoende installatietechnici te compenseren”, aldus Schottman.

Kok

Will Schottman (57) komt uit Raalte, maar heeft zich jaren geleden al in Hardenberg gevestigd met zijn bedrijf Reduxion. Tot zijn 40ste levensjaar was hij in Nederland en Duitsland chef-kok, maar hij besloot de potten en pannen aan de kant te zetten en zich op techniek en chemie te richten. Na eerdere vindingen voor warmteterugwinning bij supermarkten, ontwikkelde hij de laatste anderhalf jaar de Ecoliner. Bij Uitslag Metaal in Vriezenveen werd zijn vinding gebouwd en getest.

Lees onder de foto verder

Wil Schottman poseert en legt uit bij de nieuwe duurzame ketels die hij uitvond. 

© Frank Uijlenbroek

De vinding van Schottman roept een gevoel van ‘te mooi om waar te zijn’ op. Reden waarom er ook kritische geluiden te horen zijn. ,,Eerst zien, dan geloven”, stelt Laur Visser van de Bossche Energie Coalitie, waarbij zo’n 54 bedrijven op het gebied van verduurzaming zijn aangesloten. Visser weet van de Ecoliner, wil er best in geloven ook, maar dan wel op basis van cijfers en resultaten. ,,En die heb ik tot nu toe niet kunnen inzien. ,,De mensen achter de Ecoliner geven geen openheid omtrent de toegepaste techniek en de octrooibeschrijving heb ik nog niet kunnen vinden. Daar is het wachten op voordat we ons een oordeel kunnen vormen over de Ecoliner.”

Geen paniek

Bij de Deventer fabrikant van verwarmingsapparaten Nefit leidt de lancering van de Ecoliner vooralsnog niet tot paniek. ,,Het is logisch dat er allerlei initiatieven zijn om het gasverbruik te kunnen reduceren”, aldus woordvoerder Jan Bosch. ,,Zelf zijn we al jaren bezig met de verdere ontwikkeling van de warmtepomp en het toevoegen van duurzame componenten aan bestaande technieken. De transitie van gas naar alternatieven is een bijzonder complexe operatie, die nog geruime tijd in beslag zal nemen, temeer omdat het ook betaalbaar moet zijn. Wereldwijd volgen we alle ontwikkelingen en daar zal ook de Ecoliner bij horen.”

TU

Uitvinder Schottman zegt niet bang te zijn voor kritische vragen. ,,Dat is alleen maar goed. We moeten wel onze techniek beschermen, maar de resultaten zullen uitsluitsel geven. Al onze gegevens zullen samen met de TU Eindhoven doorgerekend worden.” De zuidelijke TU was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Hoe werkt de Ecoliner?

Het geheim van de smid blijft vooralsnog geheim. Wat Will Schottman als uitvinder van de Ecoliner wel kwijt wil, is dat zijn vinding past in het rijtje van uitvindingen op basis van eigenlijk heel simpele uitgangspunten.

Hij spreekt over ‘strato-elementen op basis van lichtimpulsen’, die een warmtebron van 900 graden genereren. Hiermee kan water snel verwarmd worden. Het nieuwe apparaat kan volgens de makers 40 tot 45 procent energie besparen in combinatie met zonnepanelen.

Voor warm water wordt dit jaar een koppeling met een boiler ontwikkeld. Hierbij kan vanwege de snelle opwarmtijd volstaan worden met een exemplaar van slechts enkele liters.

https://www.ad.nl/economie/de-uitvinding-die-je-huis-verwarmt-zonder-gas~a8bf0586/

Vergeet elektrisch rijden. Doorbraak: wordt dit de brandstof van de toekomst?


De overheid wil iedereen aan de stekkerauto, maar die zijn duur en soms net zo vervuilend als een dieselbak.

Een Israëlische doorbraak kan waterstof tot de brandstof van de toekomst maken.

E-TAC is een technologie waarbij waterstof uit water wordt gehaald door het te scheiden van zuurstof.

98,7 procent

Dit is normaal gesproken een inefficiënt en duur proces, maar daar komt dankzij E-TAC verandering in.

De technologie is ontwikkeld door onderzoekers van het Technion, een Israëlische technische universiteit in Haifa.

Het systeem van E-TAC heeft een efficiëntie van 98,7 procent en is de helft goedkoper dan andere systemen, blijkt uit onderzoek dat is gepubliceerd in Nature Energy.

Puur water

Waterstof is de ideale brandstof. Eén kilogram bevat net zoveel energie als 3,8 liter benzine.

Er zijn veel voordelen: waterstof kan jarenlang worden opgeslagen, gemakkelijk worden getransporteerd en worden gebruikt om warmte of elektriciteit op te wekken.

Bovendien is het enige ‘afvalproduct’ puur water.

[Israel21C]

Luis in de pels van auto-industrie ontwikkelt revolutionaire luchtaccu met bereik van 4500 kilometer. Dit is een gamechanger


De meeste elektrische auto’s die vandaag de dag worden gemaakt, hebben een rijbereik van hooguit enkele honderden kilometers. Het duurste onderdeel van de elektrische auto: de accu.

Hier kan snel verandering in komen, aangezien een Britse uitvinder een accu heeft ontworpen die veel eenvoudiger en goedkoper kan worden gemaakt dan normale accu’s en die gemakkelijk kan worden gerecycled.

Voormalig marineofficier Trevor Jackson gaat zijn nieuwe accu nu op grote schaal produceren in Groot-Brittannië.

Lobbyden

Austin Electric gaat komend jaar duizenden van deze accu’s maken. Directeur Danny Corcoran spreekt van een ‘gamechanger’.

Twee jaar geleden lobbyden autofabrikanten tevergeefs bij het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken om Jackson de toegang tot een prestigieuze conferentie over elektrische auto’s te ontzeggen.

Zijn accu is gebaseerd op een technologie die in de jaren zestig is ontwikkeld.

Brandstofcel

Wetenschappers waren tot de ontdekking gekomen dat je elektriciteit kunt opwekken door aluminium in een elektroliet, een waterige substantie, te dopen.

Hierbij ontstaat namelijk een reactie tussen het metaal en lucht.

Het probleem: het elektroliet was extreem giftig en bijtend. Jackson heeft nu een substantie ontwikkeld die je gewoon kunt drinken.

Eigenlijk is zijn uitvinding geen accu, maar een brandstofcel.

Goedkoop, licht en makkelijk te recyclen

Terwijl Jackson begint met de productie van zijn aluminium-luchtaccu, pompt de auto-industrie nog steeds heel veel geld in de ontwikkeling van lithium-ion-accu’s.

Die bevatten veel giftige materialen, waaronder kobalt, en kunnen in brand vliegen. Daarnaast is het recyclen van kobalt en lithium erg duur.

Een aluminium-luchtbrandstofcel is goedkoop, licht en makkelijk te recyclen.

Tests hebben aangetoond dat Jacksons brandstofcel negen keer meer energie opwekt dan een lithium-ion-accu.

4500 kilometer

En ter vergelijking: de Tesla S heeft een rijbereik van bijna 600 kilometer, terwijl de aluminium-luchtaccu een bereik heeft van zo’n 4500 kilometer.

De accu van een Tesla kost zo’n 35.000 euro, terwijl een aluminium-luchtaccu slechts 6000 euro kost.

En al dat gedoe met opladen van je accu is volgens Jackson helemaal niet nodig. Je kunt zijn accu in 1,5 minuut omwisselen.

[Daily Mail]

Turkse automonteur (21) rijdt 70 kilometer op twee liter water. Deze uitvinding kan een einde maken aan alle olie-oorlogen

 

De Turkse automonteur Murat Agbas (21) heeft een auto ontwikkeld die deels op water rijdt. De jonge uitvinder hoopt de mensheid op deze manier minder afhankelijk te maken van aardolie, schrijft de krant Sabah.

Zijn auto is een hybridevoertuig dat zowel op benzine als op water rijdt.

De auto van Agbas verbruikt ongeveer twee liter water per 70 kilometer.

Begin

De automonteur zei tegen de Turkse media dat zijn uitvinding nog maar het begin is. In de toekomst hoopt hij een auto te ontwikkelen die helemaal geen benzine meer nodig heeft.

“Voor aardolie betaal je een hoge prijs en alle moderne oorlogen worden gevoerd om olie,” zei hij.

“Ik hoop de olie-oorlogen te kunnen stoppen als mijn auto op water op de markt komt,” klonk het.

30 procent

Zijn auto gebruikt een opslagtank voor water met een filtersysteem dat er waterstofgas uit haalt.

Dit gas wordt vervolgens gebruikt om de benzine te doen ontbranden.

Een liter benzine levert dankzij de uitvinding van Agbas zo’n 30 procent meer rendement.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[De Jonge Turken]

NIH official caught developing new version of monkeypox that’s 1,000 times more lethal than the last one

Thursday, April 06, 2023 by: 



This article may contain statements that reflect the opinion of the author

Image: NIH official caught developing new version of monkeypox that’s 1,000 times more lethal than the last one

(Natural News) Several members of Congress are trying to get answers from the National Institutes of Health (NIH) about a researcher there who is tampering with multiple different strains of monkeypox in order to produce a super-monkeypox virus that is 1,000 times more deadly than the last one.

House Energy and Commerce Committee Chair Cathy McMorris Rodgers (R-Wa.), Subcommittee on Health Chair Brett Guthrie (R-Ky.), and Subcommittee on Oversight and Investigations Chair Morgan Griffith (R-Va.) recently sent a second letter to Lawrence Tabak, a senior official at the NIH who is currently performing the duties of director, requesting details about the project. They sent an initial letter back on Oct. 31, 2022, but never received any response.

In this second letter, the three members of Congress also included a formal notice asking the NIH to preserve all existing and future records and materials related to the new monkeypox project so it can be reviewed and scrutinized at some point in the future.

(Related: Remember when public health officials were caught lying about the last monkeypox scare?)

Why is the government once again tampering with deadly bioweapons – and using YOUR tax dollars to do it?

What the unnamed NIH employee is doing with the project involves transferring genes from “clade 1” or Congo Basin clade monkeypox virus into “clade 2” or West African clade monkeypox virus.

The clade 1 variety of monkeypox is extremely rare, and is said to be 1,000 times more lethal in mice than the current circulating version, which is clade 2. Clade 1 monkeypox is so dangerous that it is currently classified as a Federal Select Agent.

Information about the specifics of this gene-splicing experiment came to light after the researcher in question started discussing his plans in a September 2022 Science article about the work of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), which up until last year was headed up by Tony Fauci, on monkeypox.

“Based on the available information, it appears the project is reasonably anticipated to yield a lab-generated monkeypox virus that is 1,000 times more lethal in mice than the monkeypox virus currently circulating in humans and that transmits as efficiently as the monkeypox virus currently circulating in humans,” a key excerpt from that article reads.

“The risk-benefit ratio indicates potentially serious risks without clear civilian practical applications. Accordingly, this experiment would seem to involve risks reasonably anticipated to create, transfer, or use PPPs resulting from the enhancement of a pathogen’s transmissibility or virulence in humans. Thus, under the circumstances, we are interested in learning whether this experiment was reviewed under the HHS P3CO framework used to review research proposals posing significant biosafety or biosecurity risks.”

The article goes on to state that clade 2 monkeypox, the kind supposedly in circulation right now, is not all that worrisome with a less than one percent mortality rate. Conversely, clade 1 monkeypox has a 10 percent case fatality rate, which is much more significant.

“Because of its significantly greater lethality, clade 1 or Congo Basin clade monkeypox viruses are regulated as select agents by the Federal Select Agents Program,” the report goes on to state.

“Entities that possess, use, or transfer this agent must comply with the HHS Select Agent and Toxin Regulations unless there is an applicable exemption or exclusion. Thus, under these regulations, it would appear the clade 1 monkeypox virus experiment is a restricted experiment that must be reviewed by the Federal Select Agent Program, and may be further reviewed by the Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC’s) Intragovernmental Select Agents and Toxins Technical Advisory Committee (ISATTAC).”

The latest news coverage about the government’s ongoing public health scare tactic campaigns can be found at Plague.info.

Sources for this article include:

StrangeSounds.org

NaturalNews.com 

https://www.naturalnews.com/2023-04-06-nih-developing-new-monkeypox-1000-times-more-lethal.html

Eet je vaccins: mRNA-gentherapie vanaf deze maand in voedsel


Ze wilden een naald in iedere arm. Dat is niet gelukt. Nu willen ze mRNA-gentherapie gaan toevoegen aan voedsel. De Amerikaanse advocaat Tom Renz heeft documenten opgediept van het nationale gezondheidsinstituut NIH uit 2002 die verhalen over het ‘integreren van vaccins in voedsel’. Daar wordt dus al ruim twee decennia aan gewerkt, aldus Renz.

Het NIH schrijft in de stukken over een aantal voedselproducten die genetisch gemodificeerd worden om ‘eetbare vaccins’ te worden.

Deze maand

Lobbyisten uit de levensmiddelensector hebben bevestigd dat nog deze maand in meerdere Amerikaanse staten mRNA-vaccins zullen worden gebruikt voor varkens en koeien.

Gates, de WHO, allerlei universiteiten: ze praten allemaal over het toevoegen van mRNA-vaccinaties aan voedsel. Ze gaan voedselproducten veranderen in mRNA-vaccins, waarschuwde de advocaat.

Wetsvoorstel

De grootste landbouwgrondbezitters in Amerika zijn Bill Gates en de Chinese Communistische Partij.

Er is een wetsvoorstel ingediend om producten die fungeren als gentherapie verplicht te voorzien van een label.


[Daily Clout]

‘Schokkende’ Thorbeckelezing Omtzigt (Nederland): ‘De stille revolutie die nodig is, vraagt actieve burgers’


Het beeld dat Pieter Omtzigt schetst van de gang van zaken in politiek Den Haag (Nederland) is meer dan schokkend, zegt Maurice de Hond over de Thorbeckelezing die het Kamerlid in Zwolle gaf.

Hij raadt mensen ten sterkste aan de lezing tot zich te nemen. Omtzigt beschrijft aan de hand van vele voorbeelden hoe geleidelijk de Nederlandse regering de Grondwet aan zijn laars lapt, maar ook dat er amper iets tegen gedaan wordt.

Noodgeval

Besluiten worden steeds vaker op oneigenlijke plekken genomen, het budgetrecht van het parlement wordt uitgehold door van alles een ‘noodgeval’ te maken, de regering laat wetten slechts gedeeltelijk in werking treden, de informatievoorziening aan Kamer en samenleving is gebrekkig en het is niet mogelijk om naar een rechter te stappen als wetten in strijd zijn met de Grondwet.

Ondertussen is het aantal mensen dat een beroep moet doen op de voedselbanken gestegen van 8000 in 2006 naar meer dan 200.000 nu en is er sprake van grote verborgen en minder verborgen dakloosheid in Nederland.

Regels worden niet meer nageleefd

“Goed bestuur is een noodzakelijke voorwaarde voor goed beleid. Een groot deel van deze problemen is veroorzaakt doordat praktijk en theorie van onze staatsinrichting steeds meer uit elkaar bewegen. De regels zíjn er wel, maar ze worden op essentiële punten niet meer nageleefd door de regering. En we hebben geen systeem om deze niet-naleving te corrigeren,” zei Omtzigt.

Nederland heeft een beter bestuur nodig en de benodigde veranderingen zijn niet gering, benadrukte hij. “Als u als toeschouwer of als klant naar Den Haag kijkt en wacht totdat het goed komt met Nederland, kunt en zult u heel lang wachten. De stille revolutie die nodig is, vraagt actieve burgers.”

Internist waarschuwt voor mRNA in voedsel: ‘Erg zorgwekkend’


Als je een koe vaccineert, komt het vaccin dan in de melk terecht? Die vraag legde Kim Iversen in haar show voor aan cardioloog en internist Peter McCullough.

Hij verwees naar een wetsvoorstel dat boeren en veehouders verplicht om aan te geven of hun dieren mRNA krijgen toegediend. McCullough wees erop dat inmiddels bekend is dat mRNA kan worden doorgegeven via het maag-darmstelsel.

Pinkengriep

De National Cattlemen’s Beef Association (NCBA) is tegen het wetsvoorstel en heeft gezegd dat er op dit moment geen mRNA in voedsel zit, in dit geval rundvlees. De internist wees erop dat het Amerikaanse ministerie van Landbouw mRNA-vaccins test tegen het bovine respiratoir syncytieel virus, een ziekteverwekker bij runderen die pinkengriep veroorzaakt.

Voor we het weten zou er mRNA in voedsel kunnen zitten, benadrukte McCullough.

Erg zorgwekkend

Een Chinees bedrijf is er onlangs in geslaagd om muizen te vaccineren met koemelk dat mRNA bevat. Dat betekent dat mRNA veel stabieler is dan we denken en geen lipide nanodeeltjes nodig heeft, aldus de internist.

“Dit is groot nieuws, maar tegelijkertijd erg zorgwekkend.”


Alle wegen leiden naar Beijing

april 16, 2023 817   0

Dit is het verhaal van twee pelgrims die de weg volgen die er echt toe doet in de jonge 21e eeuw; de ene komt uit NAVOstan en de andere uit BRICS.

Laten we beginnen met Le Petit Roi, Emmanuel Macron. Zie hem met een plastic grijns op zijn gezicht naast Xi Jinping wandelen in Guangzhou. Na het – lange en zachte – geluid van de klassieker “High Mountain and Flowing Water” gaan ze de Baiyun Hall binnen om te luisteren naar het spel van de 1000 jaar oude Guqin (een prachtig instrument). Ze proeven de smaak van 1000 jaar oude thee – en mijmeren over de opkomst en ondergang van grote machten in het nieuwe millennium, schrijft Pepe Escobar.

En wat zegt Xi tegen Le Petit Roi? Hij legt uit dat wanneer je deze eeuwige muziek hoort, gespeeld door dit eeuwige instrument, je verwacht in het gezelschap te zijn van een boezemvriend; je loopt net zo synchroon als de hoge berg en het stromende water. Dat is de diepere betekenis van het eeuwenoude verhaal van de muzikanten Yu Boya en Zhong Ziqi, 25 eeuwen geleden in het Koninkrijk Chu: boezemvriendschap. Alleen boezemvrienden kunnen de muziek begrijpen.

En daarmee, zo verklaarden Chinese geleerden, bracht Xi het begrip Zhiyin naar voren. Na de dood van Zhong Ziqi brak Yu Boya zijn Guqin: hij dacht dat niemand anders zijn muziek kon begrijpen. Hun verhaal prentte de term “Zhiyin” in: iemand die muziek begrijpt, met de toegevoegde betekenis van goede vrienden die elkaar volledig kunnen begrijpen.

Het is überhaupt de vraag of een narcistische marionet als Macron ooit beschaafd genoeg zou zijn om Xi’s subtiele, verfijnde boodschap te begrijpen: wie het snapt, is een echte zielsverwant. Bovendien werd Macron door zijn meesters niet naar Beijing en Guangzhou gestuurd om aan zielsverwantschap te doen, maar om te proberen Xi om te buigen in de richting van de NAVO inzake Rusland/Oekraïne.

Zijn lichaamstaal is een dood signaal – compleet met het kruisen van zijn armen waaruit verveling blijkt. Misschien was hij aanvankelijk ongevoelig voor het idee dat echte vriendschap wederzijds begrip en waardering vereist.

Maar toen gebeurde er iets buitengewoons. De boodschap van Xi heeft wellicht een belangrijke plek geraakt in de gekwelde innerlijke diepten van de narcistische Petit Roi. Wat als, in internationale betrekkingen, wederzijds begrip en waardering de sleutel is voor landen om een gemeenschappelijke basis te vinden en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen?

Wat een revolutionair idee; niet bepaald de door de Hegemoon opgelegde “op regels gebaseerde internationale orde”.

Bent u een echte soeverein?

Door Le Petit Roi in China uit te nodigen en persoonlijk niet minder dan 6 uur met zijn gast door te brengen, voerde Xi de duizendjarige diplomatie op haar best uit. Hij herinnerde zijn gast aan de turbulente geschiedenis tussen Frankrijk en de Angelsaksische mogendheden; en hij sprak over soevereiniteit.

Het belangrijkste subtiele subplot: “Europa” kan maar beter goed nadenken over onderdanigheid aan de Hegemoon en de enorme economische onrust zo veel mogelijk beperken wanneer de dag van de confrontatie met de VS aanbreekt. Impliciet is de prioriteit van Peking om de toenemende pogingen van de VS om China te omsingelen te doorbreken.

Xi behandelde Frankrijk dus als een potentiële echte soeverein, zelfs onder de EU; oftewel een zekere afsplitsing van het EU-dogma.

Natuurlijk lag er nog een andere belangrijke boodschap besloten in deze confucianistische uitnodiging tot epistemologische groei. Voor degenen die niet bereid zijn vriendelijk tegen China te zijn vanwege complexe geopolitieke lagen, zal het nooit te laat zijn voor Peking om de minder “vriendelijke” kant van de Chinese staat te laten zien – als de situatie zich voordoet.

Vertaling: als het Westen voor Total Machiavelli gaat, zal China Total Sun Tzu toepassen. Zelfs als Peking liever gaat voor internationale betrekkingen onder de paraplu van Schoonheid, Goedheid en Waarheid in plaats van “je bent met ons of tegen ons”, terreuroorlog en sancties dementie.

Heeft de Petit Roi een “weg naar Damascus”-moment gehad? Het oordeel is open. Hij maakte de Hegemoon letterlijk bang met zijn uitbarsting dat Europa de druk moet weerstaan om “Amerika’s volgelingen” te worden. Dat komt aardig overeen met de 51 punten die Beijing en Parijs zijn overeengekomen, met de nadruk op “legitieme veiligheidsbelangen van alle partijen”.

De Amerikanen werden nog banger toen Macron beweerde dat Europa een onafhankelijke “derde supermacht” moest worden. Le Petit Roi bracht zelfs enkele babystapjes naar voren ten gunste van de-dollarisering (zeker onder toezicht van zijn financiële meesters) en niet ten gunste van Forever Wars.

Dus moesten de Amerikanen, in paniek, de Duitse 5e colonne Annalena “360 Graden” Bearbock in allerijl naar Peking sturen om te proberen de uitbarstingen van Le Petit Roi ongedaan te maken – en het officiële script van Washington Dicteert Brussel opnieuw te bevestigen. Niemand, waar dan ook, besteedde er ook maar de minste aandacht aan.

Dat kwam bovenop het meest opvallende subplot van het hele verhaal: hoe de Europese Commissie dominatrix Ursula von der Leyen door Peking werd behandeld als erger dan onbelangrijk. Een Chinese geleerde beschreef haar vernietigend als “slechts de spreekbuis van een hondse organisatie zonder tanden. Zelfs haar geblaf klinkt als het gejammer van een terminaal zieke hond die op het punt staat te worden geëuthanaseerd.”

De “terminaal zieke hond” moest door de paspoortcontrole en de douane (“Anything to declare”?) Geen diplomatieke status. Geen officiële uitnodiging. Geen soevereiniteit. En nee, je kunt niet met de speciale hogesnelheidstrein naast Macron naar Guangzhou. Dus hier is een andere boodschap – deze is vrij grafisch: rotzooi niet met het 3.000 jaar oude ethos van het Rijk van het Midden.

Lula en “Zhiyin”

Chinese topgeleerden waren absoluut gefascineerd door de toepassing door Xi van diplomatieke strategieën die 25 eeuwen geleden zo nuttig waren en die nu opnieuw worden toegepast op het wereldtoneel van de weg naar multipolariteit.

Sommigen roepen op tot een nieuwe “Strategieën voor de oorlogvoerende staten”, herschreven voor de 21e eeuw. De enorme ronde tafel die volgens Chinees protocol was opgezet met de “jungle” in het midden en Macron en von der Leyen gepositioneerd als voor een sollicitatiegesprek was een monsterhit op Weibo en We Chat. Dat leidde tot eindeloze discussies over hoe China nu eindelijk in staat is “een wig te drijven tussen de barbaren”.

Vergeleken met al deze hoopla leest het verhaal van de Braziliaanse president Lula die naar Shanghai en Peking kwam als een grafische illustratie van Zhiyin.

Lula greep van meet af aan in, tijdens de inauguratie van oud-president Dilma Rousseff als nieuwe president van de NDB, de BRICS-bank.

In eenvoudige, directe taal die iedereen van de Sahara tot Siberië kan begrijpen, zei Lula: “Elke nacht vraag ik me af waarom elk land voor handel aan de dollar gebonden moet zijn? Waarom kunnen we niet handelen in onze eigen valuta? En waarom hebben we niet de inzet om te innoveren?”

Dit impliceert rechtstreeks dat de zich uitbreidende BRICS+ zijn eigen munt moet ontwerpen en bevorderen (het lange, complexe proces is al begonnen), naast het toestaan van handel in nationale valuta.

Lula’s krachtige boodschap was gericht aan het hele Zuiden. Een Braziliaans voorbeeld is China’s ICBC die in Brazilië een clearinginstelling opzet die directe uitwisseling van yuan-reaal mogelijk maakt.

Geen wonder dat het officiële vod van de CIA, de Washington Post, schuimbekkend uit de mond onmiddellijk het Deep State-oordeel uitsprak: Lula houdt zich niet aan het dictaat van de “op regels gebaseerde internationale orde”.

Dat betekent dat de Deep State achter Lula en zijn regering aan zal gaan – helemaal opnieuw, en alles in het werk zal stellen om deze te destabiliseren. Want wat Lula zei, is precies wat Saddam Hoessein en kolonel Kadaffi in het verleden zeiden – en probeerden uit te voeren.

Lula zal dus alle hulp nodig hebben die hij kan krijgen. Nogmaals, “Zhiyin”.

Op deze manier heette Xi Lula officieel welkom in Peking. Zeer weinig mensen in de wereld, niet-Chinezen, begrijpen dat wanneer iemand van Xi’s statuur je recht voor je neus vertelt dat je “een oude vriend van China” bent, dit het is.

                            Video link: https://youtu.be/wK9TNtvqRas

Alle deuren staan open. Ze vertrouwen je, omarmen je, beschermen je, luisteren naar je, helpen je in tijden van nood en zullen altijd hun best doen om de vriendschap dicht bij hun hart te houden.

En daarmee eindigt voor nu ons verhaal van “boezemvrienden” op weg naar Peking. De BRICS-vriend heeft het allemaal goed begrepen. Voor de NAVO-staanse kleine koning die ervan droomt een echte soevereine leider te worden, staat het moment van de waarheid voor de deur.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/alle-wegen-leiden-naar-beijing/

Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten… voedselvoorziening biowapens?

 april 16, 2023   1253   8  

 

Wetenschappers in de Verenigde Staten ontvangen massaal geld om nieuwe mRNA-vaccinsystemen te testen op knaagdieren, vee en producten. De schadelijke aard van het mRNA-platform en de dodelijke mislukkingen van de toepassing ervan op menselijke populaties hebben de Amerikaanse regering er niet van weerhouden om nieuwe mRNA-experimenten te financieren om dieren, voedsel en mensen te re-engineeren. Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten. Er zijn momenteel geen wetten om de voedselvoorziening en het menselijk genoom te beschermen tegen een aanval van mRNA-experimenten en de massaproductie en inzet van biologische wapens in dieren en producten, schrijft Lance D Johnson.

De mRNA-experimenten met koeien aan de Iowa State University gaan door

De afdeling Veterinary Microbiology and Preventive Medicine Department van de Iowa State University test een mRNA-vaccinsysteem op koeien. Het doel is immunologische bescherming te bieden aan koeien die gevoelig zijn voor RSV-infectie. Het vaccinplatform omvat een prefusie F mRNA die continu wordt toegediend door een vaccinimplantaat. Het implantaat levert voorgeprogrammeerd mRNA in de cellen van de koe, waardoor de cellen worden geïnstrueerd om een pathogeen eiwitantigeen te produceren dat de immuuncellen van de koe worden getraind om aan te vallen. De technologie zal eerst worden toegepast op muizen, voordat deze wordt losgelaten als een “kosteneffectieve manier” om koeienpopulaties in stand te houden.

Op 5 april 2023 verklaarde de National Cattlemen’s Beef Association: “Er zijn momenteel geen mRNA-vaccins in de Verenigde Staten toegestaan voor gebruik bij vleesvee. Veehouders en ranchers vaccineren vee om veel ziekten te behandelen en te voorkomen, maar momenteel bevat geen van deze vaccins mRNA-technologie.” Hun vereniging lijkt niet bezorgd dat mRNA-experimenten op weg zijn naar de rundvleesvoorziening.

Merck en Genvax zijn in een race om varkensvlees te transfecteren met mRNA-injecties

Het geneesmiddelenbedrijf Merck heeft geen tijd verloren om zijn mRNA-producten in varkensvlees te krijgen. In feite hebben varkensvleesproducenten het Sequivity-platform van Merck gebruikt om de cellen van varkens om te vormen tot expressie voor verschillende varkensziekten, waaronder de varkensgriep. Dit mRNA-platform produceert massaal gifstoffen in varkens en dwingt hun immuuncellen om specifieke reacties op de vreemde biowapen-eiwitten te genereren. Tot overmaat van ramp heeft dit mRNA-platform geen enkel specifiek voordeel opgeleverd voor de varkenspopulaties. De sterfte onder zeugen is gestegen van 11,1% in 2017 tot 12,6% in 2021. Het volstaat te zeggen dat het mRNA-platform de problemen in de varkensvleesindustrie niet heeft opgelost en zelfs de vernietiging van varkenspopulaties op lange termijn kan bespoedigen, aangezien het immuunsysteem van de dieren van seizoen tot seizoen (verzwakt) afhankelijk wordt van de programmering van het mRNA.

De race om de voedselvoorziening te vervuilen met mRNA-biowapens houdt hier niet op. Genvax Technologies werkt aan een zelfversterkend mRNA-vaccin voor veestapels. De startup heeft 6,5 miljoen dollar financiering gekregen van United Animal Health, Johnsonville Ventures, de Iowa Corn Growers Association, de Summit Agricultural Group en de Ag Startup Engine. Ze hebben ook aanvullende subsidies verkregen van het USDA-Agricultural Research Services Plum Island Animal Disease Center en de Foundation for Food and Agriculture Research. Dit mRNA-platform wordt gepromoot als een oplossing in de strijd tegen bestaande en opkomende bedreigingen voor de voedselvoorzieningsketen. Het mRNA zal de varkens programmeren om eiwitten te produceren die gemodelleerd zijn naar varianten van Afrikaanse varkenspest. Wanneer een nieuwe uitbraak wordt vastgesteld, zal het mRNA-platform worden ingezet om de cellen van het vee aan te passen voor een mutantspecifieke immuunrespons. De dieren worden gemanipuleerd met behulp van een transgen of “gen van belang” dat is afgestemd op de dominante variantstam die in omloop is.

Groenten zijn niet langer heilig, aangezien hun genetische integriteit wordt vervuild door federaal gefinancierde mRNA-experimenten

Het mRNA-platform wordt ook losgelaten via basisgroenten. Onderzoekers van de University of California Irvine en University of California, Riverside hebben een manier gevonden om mRNA op te nemen in sla, tomaten en andere groenten. Wetenschappers creëren transgene, chimere planten met DNA dat is gecombineerd met DNA van virussen en dieren. Deze wetenschappers pushen mRNA in groenten, dankzij een subsidie van 500.000 dollar van de National Science Foundation, een financieringsorgaan van de NIH, waarvan de directeuren worden benoemd door de president van de Verenigde Staten.

In de race om mensen te hacken en populaties onder controle te houden, is zelfs de voedselvoorziening niet heilig. Wetgevende instanties in de Verenigde Staten moeten snel in actie komen om de toekomst van de voedselvoorziening en de genetische integriteit van planten, dieren en mensen te beschermen. De dreigende mislukkingen van mRNA-experimenten en de schadelijke gevolgen van de poging van de mens om voor God te spelen zijn slechts een kwestie van tijd; onvermijdelijk.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/krankzinnige-wetenschappers-experimenteren-nu-met-mrna-injecties-in-rundvlees-gevogelte-varkensvlees-en-producten-voedselvoorziening-biowapens/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...