vrijdag 3 november 2023

Italië heeft opzienbarend bewijs vrijgegeven dat aantoont dat Covid mRNA-vaccins “uitgebreide hersenschade” veroorzaken bij ontvangers

november 2, 2023

Volgens een nieuwe studie, uitgevoerd door Italiaanse onderzoekers, zijn er sinds de introductie van de giftige mRNA-vaccins meer ernstige neurologische complicaties opgetreden.

 

Uit het onderzoek bleek dat één op de drie mensen die de injecties kregen kort daarna last kreeg van “trillingen, slapeloosheid, spierkrampen” en meer, bericht Thepeoplesvoice.

NN meldt:

De onderzoekers merken op dat neurologische complicaties sterk zijn toegenomen onder de gevaccineerden.

De studie, uitgevoerd door toponderzoekers van de Universiteit Vita-Salute San Raffaele in Milaan, Italië, werd gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Vaccines.

Tijdens het Italiaanse bevolkingsonderzoek wilden de wetenschappers “de neurologische complicaties na de eerste en/of tweede dosis COVID-19 vaccins en factoren die mogelijk verband houden met deze bijwerkingen evalueren,” aldus het artikel.

De studie analyseerde 19.096 mensen die in juli 2021 Covid-injecties kregen in Italië.

Van degenen die werden geanalyseerd, hadden 15.368 het Pfizer-vaccin genomen, terwijl 2.077 de Moderna-versie hadden genomen.

1.651 hadden de AstraZeneca-versie gekregen.

Zowel Pfizer als Moderna zijn mRNA-injecties, wat technisch gezien DNA-behandelingen zijn en helemaal geen vaccins.

De AstraZeneca-injectie is een adenovirusvaccin.

De injecties van Pfizer en Moderna gebruiken een ander mechanisme dan de AstraZeneca-versie om de immuunrespons op te wekken.

Volgens het rapport bleek uit het onderzoek dat maar liefst 31,2% van de gevaccineerde personen last had van neurologische klachten.

Deze klachten omvatten hoofdpijn en oorsuizen, slaperigheid, duizeligheid, dubbel zien, gevoelloosheid, veranderingen in smaak en reuk en zelfs “cognitieve mist of concentratieproblemen.”

Elk van de verschillende injecties veroorzaakte verschillende profielen van complicaties, zo bleek uit het onderzoek.

53% van degenen die een AstraZeneca-injectie namen, rapporteerden hoofdpijn en meer dan 13% had last van trillingen.

COVID-19 vaccin schaadt zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid

 

De patiënten meldden dat deze symptomen ongeveer een dag aanhielden.

Bijna 6 procent zei slapeloosheid te hebben en 2,7% meldde oorsuizingen.

In het onderzoek werd gespeculeerd dat complicaties gerelateerd aan het AstraZeneca-vaccin toe te schrijven zijn aan twee factoren:

“Ten eerste, de aard van het vaccin, dat een gemodificeerde adenovirusvector is die resulteert in significante en aanhoudende systemische immuunactivatie; ten tweede, individuele kwetsbaarheid gerelateerd aan een predisponerende biologie.”

De Moderna en Pfizer nRNA injecties rapporteerden beide vergelijkbare bijwerkingen.

39,7 procent van de mensen die Moderna injecties kregen, rapporteerden last te hebben van slaperigheid, waarbij de aandoening meestal een week aanhield.

De ontdekking suggereert dat er “een strikte relatie zou kunnen zijn tussen de ontwikkeling van slaperigheid en immuunreacties op vaccins/infecties,” merkte de studie op.

De onderzoekers suggereerden dat één hypothese was dat de injecties “de selectieve immuun-gemedieerde vernietiging van orexine-producerende neuronen, wat T-cel-gemedieerde neuronale schade is, waardoor narcolepsie wordt uitgelokt.”

De auteurs van de studie vragen nu “dringend” om “toekomstig onderzoek” naar de mogelijke neurologische schade die de injecties veroorzaken.

Ondertussen had 15,9 procent van de mensen die de Moderna-prik kregen last van duizeligheid en 14,5 procent meldde gevoelloosheid.

2,7% rapporteerde dubbel zicht, met “een verhoogd risico” na een tweede dosis.

Daarnaast meldde ongeveer 6,4% van de ontvangers van het Pfizer-vaccin dat ze last hadden van cognitieve mist.

Het rapport zei dat de studie suggereerde dat vrouwen een “verhoogd risico” hadden op dergelijke complicaties, en dat kan komen door DNA-verschillen. Vrouwen hebben twee X-chromosomen, terwijl mannen één X-chromosoom en één Y-chromosoom hebben.

Carlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later dood

 

Het onderzoek zei dat de resultaten “met voorzichtigheid moeten worden geïnterpreteerd vanwege een mogelijke overschatting van neurologische gebeurtenissen als gevolg van de zelfgerapporteerde symptomen.”

“We evalueerden de risico’s van de eerste en tweede dosis van het vaccin; de gegevens over de tweede dosis waren echter beperkt, wat een potentiële vertekening van het onderzoek is,” aldus de auteurs van het onderzoek.

De gerenommeerde cardioloog Dr. Peter McCullough reageerde op de studie op Substack.

“Een schokkende 31,2 procent van de respondenten in deze grote dataset liep neurologisch letsel op na twee injecties met geverifieerde gegevens in gezondheidsregisters,” schreef hij.

“De meeste risicoschattingen geven aan dat het veiligheidsprofiel onaanvaardbaar is.

Het is alarmerend dat alle neurologische verenigingen tot op heden nog steeds COVID-19 vaccins aanbevelen en dat geen van hen veiligheidswaarschuwingen heeft afgegeven voor de producten.”

Andere studies hebben ook bewijs ontdekt dat Covid mRNA-shots verband houden met neurologische complicaties.

In oktober 2021 stelde een studie gepubliceerd in het tijdschrift Neurological Sciences dat de “meest verwoestende neurologische complicatie na vaccinatie cerebrale veneuze sinus trombose (CVST) is.”

McCullough merkte op dat een studie van november 2022 in Current Neurology and Neuroscience Reports vergelijkbare bevindingen deed.

Hij legde uit dat een verhoogd risico van 20 procent of meer als “klinisch belangrijk” wordt beschouwd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/italie-heeft-opzienbarend-bewijs-vrijgegeven-dat-aantoont-dat-covid-mrna-vaccins-uitgebreide-hersenschade-veroorzaken-bij-ontvangers/

Is Frankrijk de controle kwijt?

      Een beeld van 23 september. Relschoppers vallen een politiecombi aan.
          foto: ©Belga Image

COLUMN - 03/11/2023 Frank Boll

 De aanhoudende rellen deze zomer in Frankrijk zijn inmiddels wat gaan liggen. Maar daarmee is de veenbrand nog niet opgelost. De grote vraag blijft: heeft Frankrijk zijn openbare orde nog onder controle? 

Op 27 juni 2023 werd Nahel, een 17 jarige Fransman van Algerijns-Marokkaanse origine, gedood door een politieman bij een wegcontrole. Daarop braken rellen uit, eerst in Parijs en omgeving, daarna over bijna heel Frankrijk. Op basis van een video van enkele seconden was het voor de meeste media en voor president Macron duidelijk: de politieman was in fout. Hij noemde het politiegedrag ongerechtvaardigd en onvergeeflijk. Hij schond daarbij het principe van ‘vermoeden van onschuld’. En dat voor een zittend president. Dupont-Moretti, minister van Justitie, vergoelijkte Macrons ongepaste commentaar met een ‘het is normaal dat de president de grote emoties van het volk deelt’.

De 17-jarige Nahel reed zonder rijbewijs in een gehuurde dure wagen met Poolse nummerplaat 80 à 100 kilometer per uur in de stad, door rode lichten, op het voor bussen gereserveerde deel. Hij was een gevaar voor voetgangers en had een voorgeschiedenis van vijftien overtredingen voor onder meer diefstal en diefstal met geweld, plus een drietal voor het verwaarlozen van een politiebevel.

Straffeloosheid

Straffen zijn in de praktijk klein of onbestaand. Omdat er een nijpend tekort is aan gevangenissen en gelijkaardige instellingen voor minderjarigen en een onderbemanning van de Franse magistratuur. Bovendien vertonen een aantal magistraten activistisch gedrag. En tenslotte is er de vergoelijking van straffeloosheid door een groot deel van de media, van universitairen, van ngo’s en van de politiek, tegen een groeiende meerderheid in van de publieke opinie, zoals blijkt uit enquêtes. Een groeiende afstand tussen de elite die de politieke en gerechtelijke koers bepaalt en de meerderheid van de bevolking.

In 2022 kende Frankrijk élke dag een 70-tal weigeringen om te stoppen bij wegcontroles en 120 aanvallen met een mes. Daarmee hoort het land bij de hoogste misdaadcijfers  binnen de EU. Twee derde van die feiten werden gepleegd door personen met een migratieachtergrond.

Bij de grote rellen van 2005 ging het nog om 200 gemeenten en 25 departementen. Dit jaar braken ze uit in meer dan 500 gemeenten en 60 departementen. Termen als ‘verwildering’ en ‘barbaarsheid’ waren niet van de lucht.

Ordehandhavers kregen de aanmaning niet te hard op te treden. Gevolg: in totaal zo’n 800 gewonden bij politie en gendarmes. De vraag stelt zich of de staat faalt.

Extreem links en de politisering van de rechterlijke macht.    

Bij dit soort anarchie probeert de extreemlinkse partij La France Insoumise (LFI) van Mélenchon garen te spinnen. Hij ging zelfs zover de betogers aan te raden wat wel en wat niet in brand te steken. Op een verboden betoging met kreten als ‘Iedereen haat de politie’ stapten LFI-parlementsleden mee op. Voor DE LFI-leider is anarchie het opstapje naar absolute macht, zoals voor Robespierre tijdens de terreurfase (1793-1794) van de Franse revolutie.

In  september 2023 stapte de magistratenvakbond mee op in een door het communistische blad l’Humanité  georganiseerde betoging tegen de politie, het cultuurmarxisme van Gramsci (1891-1937) indachtig. Uitspraken die hun vakbond kenmerken: ‘Recht spreken is een politieke daad’.

 

Achterliggende oorzaken

Veel kranten wezen naar de politie en naar armoede en achterstelling van migranten. De UNO sprak van systemisch racisme bij de Franse politie.

De diepere oorzaak voor de situatie in de banlieues ligt bij ongebreidelde migratie, groeiend islamisme, drugshandel, gebrek aan integratie, straffeloosheid, de cultuur van vergoelijking door vele media, het activisme van mensenrechtenorganisaties en van een deel van de magistratuur, en politiek cynisme.

Gedurende decennia groeide een situatie waarbij een 750 quartiers aan de controle van de staat ontsnappen. Macron zette deze trend verder. Beter zwijgen dan problemen te erkennen. In Frankrijk zitten nu een 350 jihadisten in de gevangenis. Het aantal geradicaliseerden wordt geschat op 20.000 waarvan 5.000 ernstig. Er worden twee aanslagen per maand verhinderd.

Het gevoel van onzekerheid bij de bevolking is echt en geen fictie van rechtse partijen zoals velen graag voorhouden. Maar wie de problemen benoemt, is populist of extreemrechts en moet zwijgen.

Islamo-gauchisme

Louis Tobback verwoordde in 1991 nog het gevoel van menige Belg: ‘Asielzoekers die hier als meeuwen op een stort komen zitten omdat het makkelijker is dan thuis te vissen of grond te bewerken dienen systematisch te worden uitgewezen’. Vanwaar sindsdien de grote ommezwaai van links tegenover migratie? Zemmour, voorman van de partij La Reconquète in Frankrijk, omschreef het als ‘islamo-gauchisme’. Nadat de laatste arbeider het licht heeft uitgedaan, boorde links een nieuw kiespubliek aan bij migranten, vaak moslims. Merkwaardig omdat de socialisten lange tijd de scheiding tussen kerk en staat bepleitten, en zich nu associëren met een theocratische godsdienst.

 

Zelfhaat

Dit alles voedt de ongerustheid over de toekomst van onze westerse democratieën. John Adams, de tweede VS-president, zei dat democratieën nooit verslagen werden maar verdwenen door zelfmoord.

Bron: https://doorbraak.be/heeft-frankrijk-de-controle-verloren/ 

ZE LEREN NOOIT: Chinese wetenschappers voeren experimenten uit op 8 nieuw ontdekte virussen, wat de angst voor een nieuwe pandemie wekt

 11/02/2023 // Zoey Sky // 1,8K Weergaven

Tags : slechte gezondheidbadsciencegrote regeringbiologische wapensbioterrorismebiowarChinasamenzweringcoronavirusCoV-HMU-1covid-19CSMGevaarlijkontdekkingenHainan Islandinfectieswaanzindood vectorenmedische experimentennationale veiligheidpandemieonderzoekwetenschappelijk bedrogwetenschappelijke fraudewetenschappelijke tirannieShi ZhengliWuhan Institute of Virology


Het lijkt erop dat de wereld niets heeft geleerd van de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie. Volgens een alarmerend rapport hebben Chinese wetenschappers verschillende nieuwe virussen bij knaagdieren op het eiland Hainan geïdentificeerd.

De studie, gesteund door de Chinese regering, leidde tot de ontdekking van acht nieuwe virussen, waarvan er één betrekking had op de coronavirusfamilie. De wetenschappers verzamelden ten minste 700 monsters van knaagdieren op het eiland voor de zuidkust van China.

Gezondheidsdeskundigen hebben gewaarschuwd dat deze nieuwe virussen mogelijk mensen kunnen infecteren als ze de soortbarrière overschrijden, wat aanleiding geeft tot een roep om verder onderzoek naar hun impact op mensen. Maar mensen maken zich daar zorgen over dat verdere tests zullen resulteren in een nieuwe pandemie.

De bevindingen zijn gepubliceerd in het tijdschrift Virologica Sinica,een filiaal van de Chinese Society for Microbiology (CSM).

CSM is aangesloten bij de China Association of Science and Technology en staat onder administratief toezicht van het Chinese Ministerie van Burgerzaken.

Virologica Sinica's redacteur, Dr. Shi Zhengli, is een gerenommeerde wetenschapper die bij de werkt Wuhan Institute of Virology (WIV). De redactie van het Tijdschrift ook beschikbaar voor academici die banden hebben op de controverses WIV Virologica Sinica meldde eerder dat nieuwe virusmonsters van vleermuizen in Hainan de theorie ondersteunden dat COVID-19 niet in een laboratorium was ontworpen. De claim was echter in diskrediet gebracht door onafhankelijke onderzoekers.

Voor het recente onderzoek analyseerden onderzoekers 682 monsters, zowel anale als keeluitstrijkjes, genomen bij verschillende knaagdieren in Hainan tussen 2017 en 2021.

De monsters werden vervolgens verzonden voor laboratoriumanalyse, waarbij de volgende nieuwe virussen werden geïdentificeerd:

·         CoV-HMU-1, die de onderzoekers identificeerden als een betacoronavirus, dat virussen zoals COVID-19 omvat.

·         Een nieuwe astrovirus, een familie van virussen die infecties zoals maaginsecten veroorzaken.

·         Twee nieuwe papillomavirussen, een familie van ziekteverwekkers die genitale wratten kunnen veroorzaken en kanker in mensen.

·         Twee nieuwe parvovirussen, die griepachtige symptomen kunnen veroorzaken.

·         Twee nieuwe pestivirussen, waarmee ze verband houden gele koorts en dengue.

Het onderzoeksteam benadrukte het belang van de nieuw ontdekte pestivirussen en parvovirussen gevonden in specifieke rattensoorten waarvan niet eerder bekend was dat ze dergelijke ziekteverwekkers droegen.

Hainan, dat ongeveer negen miljoen inwoners heeft, is gescheiden van het vasteland van China. Onderzoekers zeiden dat andere, nog te ontdekken virussen mogelijk aanwezig zijn in vergelijkbare regio’s over de hele wereld.

"De resultaten vergroten onze kennis van virale classificatie en gastheerbereik en suggereren dat er zeer diverse, onontdekte virussen zijn die onafhankelijk zijn geëvolueerd in hun unieke gastheren in ontoegankelijke gebieden", aldus de onderzoekers.

Ze waarschuwden ook dat als deze virussen de hostbarrière doorbreken, er een potentieel bestaat voor zoönose of een ziekte of infectie van nature overdraagbaar van gewervelde dieren op mensen.

The researchers emphasized the importance of evaluating the impact of these new viruses on humans and animals in upcoming studies.

Knaagdieren vormen een aanzienlijke zoönotische bedreiging vanwege hun brede verspreiding, soortendiversiteit, sterke voortplantingsvermogen en hun gewoonte om in dichtbevolkte, vochtige gebieden te leven, vooral in regio’s als Midden- en Zuid-China. (Related: Dr. Stella Immanuel waarschuwt voor ONBEPERKTE ‘WARFARE’ tegen de mensheid door middel van mRNA-technologie).

COVID-19 and the "lab leak theory"

COVID-19 zou afkomstig zijn van een dier, maar veel plausibele theorieën suggereren dat het mogelijk het resultaat is van laboratoriumexperimenten in Wuhan. Volgens sommige theorieën was de Huanan Seafood Wholesale Market in Wuhan, waar verschillende levende dieren werden verkocht, het potentiële infectiepunt.

Sommige deskundigen hebben hun bezorgdheid geuit dat laboratoriumexperimenten met risicovolle ziekteverwekkers in bevolkte gebieden tot nieuwe pandemieën zouden kunnen leiden, zoals de recente ontdekking van virussen in Hainan.

Aan de andere kant houden anderen vol dat COVID-19 oorspronkelijk van een dier kwam, hoogstwaarschijnlijk een vleermuis. Volgens veel experts zijn er echter ook bewijzen die daarop wijzen experimenten uitgevoerd in Wuhan hebben mogelijk de verspreiding onder mensen veroorzaakt.

Shi zelf was ooit bezorgd dat COVID-19 mogelijk vanuit het laboratorium in Wuhan was gelekt, onthulden haar collega’s.

De ‘lab-lektheorie’ suggereert dat wetenschappers van het WIV experimenteerden met COVID-19-monsters die in het wild waren verzameld toen het virus per ongeluk uit het laboratorium lekte en burgers van de stad en uiteindelijk de wereld infecteerde.

Visit Infections.news om meer te leren over infectieziekten en andere gevaarlijke experimenten.

Watch the video below to leer meer over overbelasting van coronavirus - neuro-inflammatie.

This video is from THeet Mercury Channel-kanaal bij Brighteon.com.

More related stories:

Pfizer heeft een schokkend lange geschiedenis van illegale activiteiten en menselijke experimenten.

Wetenschappers vinden DNA-sequentie in SARS-CoV-2 die drie jaar voor het covid-19-schandaal door Moderna werd gepatenteerd.

Er is niets natuurlijks aan SARS-CoV-2 en de omstandigheden rond het covidische schandaal zijn gebaseerd op criminele bedoelingen.

Bronnen zijn onder meer:

YourNews.com

DailyMail.co.uk 1

WHO.int

DailyMail.co.uk 2

Brighteon.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-11-02-chinese-scientists-study-new-viruses-another-pandemic.html

Kan je telefoon je onvruchtbaar maken? Alarmerend onderzoek naar dalend aantal zaadcellen waarschuwt mannen om ‘bewust te zijn’ van te veel mobiel gebruik

 november 3, 2023

Uit onderzoek blijkt dat er een verband is tussen veelvuldig gebruik van mobiele telefoons en een lagere spermaconcentratie. De daling van de spermaconcentratie bleek groter te zijn bij mannen die hun mobiele telefoon vaker gebruikten dan bij mannen die nauwelijks mobiele telefoons gebruikten.

De kwaliteit van het sperma van een man wordt bepaald door factoren zoals de spermaconcentratie. Veel onderzoeken hebben aangetoond dat de spermakwaliteit de afgelopen 50 jaar is afgenomen.

Mannen die vaak hun mobiele telefoon gebruiken hebben 21 procent minder sperma, zo blijkt uit een nieuw onderzoek

Door: Xantha Leatham – Daily Mail 1 november 2023

De kwaliteit van het sperma van een man wordt bepaald door factoren zoals de spermaconcentratie, het totale aantal zaadcellen, hoe goed het sperma zwemt en de grootte en vorm van het sperma.

Veel onderzoeken hebben aangetoond dat de kwaliteit van sperma de afgelopen 50 jaar is afgenomen, waarbij het aantal zaadcellen is gedaald van gemiddeld 99 miljoen zaadcellen per milliliter naar 47 miljoen.

Men denkt dat deze daling te wijten is aan een combinatie van omgevingsfactoren zoals pesticiden en straling, en levensgewoonten zoals voeding, roken, alcohol en stress.

Onderzoekers wilden onderzoeken of elektromagnetische straling van mobiele telefoons de spermakwaliteit zou kunnen beïnvloeden.

Het team van de Universiteit van Genève verzamelde gegevens over 2.886 mannen in de leeftijd van 18 tot 22 jaar, die een spermamonster gaven.

De deelnemers beantwoordden ook vragen over hun mobiele telefoongebruik en waar ze die plaatsten als ze hem niet gebruikten.

Analyse wees uit dat er een verband was tussen veelvuldig mobiel bellen en een lagere spermaconcentratie.


Schokkend wetenschappelijk paper onthult dat mobiele telefoonsignalen het vrijkomen van biologische ladingen kunnen activeren van grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd

 

Mannen die hun telefoon meer dan 20 keer per dag gebruikten, hadden een daling van 21 procent in spermaconcentratie vergeleken met degenen die hun telefoon niet meer dan één keer per week gebruikten.

Dit verband bleek duidelijker tijdens de eerste jaren van het onderzoek, tussen 2005 en 2007, en nam geleidelijk af met de tijd tot 2018.

Onderzoeker Martin Roosli, die aan het onderzoek werkte, zei: “Deze trend komt overeen met de overgang van 2G naar 3G, en vervolgens van 3G naar 4G, die heeft geleid tot een vermindering van het zendvermogen van telefoons.

De resultaten toonden ook aan dat de plaats waar de mannen hun telefoon bewaarden – bijvoorbeeld in hun broekzak – geen invloed had op de kwaliteit van het sperma.

De onderzoekers schreven in het tijdschrift Fertility & Sterility dat één op de zes paren problemen heeft met zwanger worden, waarbij in ongeveer de helft van de gevallen de mannelijke partner de oorzaak is.

Het gebruik van mobiele telefoons is de afgelopen decennia aanzienlijk toegenomen”, zeiden ze, “en er is een groeiende bezorgdheid over de mogelijke schadelijke effecten van radiofrequente elektromagnetische velden die door deze apparaten worden uitgezonden op de menselijke gezondheid en in het bijzonder op de voortplantingsfuncties.

Deze studie suggereert dat een hoger gebruik van mobiele telefoons geassocieerd is met een lagere spermaconcentratie en een lager totaal aantal zaadcellen.

Ze voegden eraan toe dat het mechanisme waardoor het gebruik van mobiele telefoons het mannelijke voortplantingssysteem kan beïnvloeden ‘onduidelijk’ blijft.
First author Rita Rahban zei: ‘Hebben de microgolven die worden uitgezonden door mobiele telefoons een direct of indirect effect?


 Franse rechtbank beveelt uitzetten 4G-antenne wegens sterfte van koeien

 

Veroorzaken ze een significante verhoging van de temperatuur in de testikels? Hebben ze invloed op de hormonale regulatie van de spermaproductie?

Dit moet allemaal nog ontdekt worden.

Professor Allan Pacey, een vruchtbaarheidsexpert aan de Universiteit van Manchester, zei over het onderzoek: “Er zijn heel veel onderzoeken naar gedaan en ze waren allemaal een beetje onzin.

Maar ik moet zeggen dat dit een heel goed artikel is – het is het soort artikel dat ik zelf had willen maken.

Dit is slechts een associatie, dus we kunnen op basis van dit onderzoek niet met zekerheid zeggen dat mobiele telefoons slecht zijn voor sperma – het enige wat je kunt zeggen is dat er een associatie is.

Wat ik er wel leuk aan vind, is dat je een gradatie ziet over de jaren heen, wat suggereert dat 2G slechter was dan 4G.

Op de vraag of hij verrast was door de resultaten, zei hij: “Ja, want ik ben altijd een beetje sceptisch geweest over het bestaan van enig risico.

Ik denk niet dat mannen zich hier zorgen over moeten maken, maar zich er wel bewust van moeten zijn.

Het effect lijkt met de jaren af te nemen, dus dit zou een historisch iets kunnen zijn.

Professor Pacey voegde eraan toe: ‘Hoewel dit artikel de onderzoekers een duidelijke richting geeft voor hun toekomstige studies, ben ik er niet zeker van dat het echt iets verandert aan het advies dat ik zou geven aan mannen die zich zorgen maken over hun vruchtbaarheid.

Als mannen zich zorgen maken, dan is het relatief makkelijk om hun telefoon in een tas te stoppen en het gebruik ervan te beperken. Maar er is momenteel geen bewijs dat dit hun spermakwaliteit zal verbeteren. Ikzelf zal mijn telefoon in mijn broekzak blijven houden.


  5G, krachtige radarstations, elektromagnetische velden: De wereldwijde omvang van "Vogel Armageddon"

 

Professor Malcolm Sperrin, Fellow aan het Institute of Physics and Engineering in Medicine, zei: “De bevindingen stimuleren zeker de behoefte aan verder onderzoek.

Het is echter van vitaal belang voor leken om de bevindingen niet te overinterpreteren en geen conclusies te trekken die moeilijk te rechtvaardigen zijn.

Het gebruik van een vragenlijst om het telefoongebruik vast te stellen gaat waarschijnlijk gepaard met grote foutbalken, maar het is moeilijk om te zien hoe deze gegevens anders verkregen zouden kunnen worden; zelfrapportage is nu eenmaal gevoelig voor onzekerheden.

Er zijn waarschijnlijk veel verstorende factoren die de auteurs en toekomstige onderzoekers kunnen onderzoeken, zoals de hypothese dat meer telefoongebruik geassocieerd wordt met angst, wat vervolgens de oorzaak is van een lagere spermakwaliteit.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kan-je-telefoon-je-onvruchtbaar-maken-alarmerend-onderzoek-naar-dalend-aantal-zaadcellen-waarschuwt-mannen-om-bewust-te-zijn-van-te-veel-mobiel-gebruik/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...