maandag 10 april 2023

Oekraïne heeft zojuist de oorlog verloren, zegt deze ex-inlichtingenofficier


Bachmoet was een belangrijke vesting van het Oekraïense leger. Maandenlang werd elke centimeter verdedigd. Bijna een jaar lang werden soldaten de gehaktmolen van Bachmoet ingestuurd.

Daar komt nu een eind aan. De Wagner-groep heeft aangekondigd dat zij Bachmoet zo goed als in handen heeft. Sommige delen van de stad worden nog bezet door Oekraïense troepen, maar dit zijn de laatste verzetshaarden, stelt de Amerikaanse oud-inlichtingenofficier Scott Ritter. “Bachmoet is gevallen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Genadeklap

Rusland heeft hiermee het Oekraïense leger in feite vleugellam gemaakt. Tienduizenden Oekraïense soldaten zijn gesneuveld. Tienduizenden zijn gewond geraakt, aldus Ritter. Het Oekraïense leger is volgens hem waarschijnlijk niet in staat om een lenteoffensief op te zetten.

Rusland gaat het Oekraïense leger hoogstwaarschijnlijk deze zomer de genadeklap toedienen, zegt hij. “De strijd om Bachmoet is voorbij. Daarmee is de kans op de overwinning voor Oekraïne verkeken. De oorlog is verloren.”

Moeilijk

Oekraïne beweert ondertussen dat de situatie bij Bachmoet ‘moeilijk, maar onder controle is’. Volgens de commandant van de Oekraïense troepen in Oost-Oekraïne weerstaan Oekraïense militairen ‘heldhaftig’ het Russische offensief.

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin zei eerder dat zijn eenheden voortgang boeken in Bachmoet en dat de Oekraïense troepen het moeilijk hebben vanwege het wegvallen van aanvoerroutes.

WHO zegt nu dat de aanwezigheid van uw kind op school geldt als “geïnformeerde toestemming” voor vaccinatie – aanwezigheid van de ouders “niet vereist”

De WHO heeft het bestempeld als "impliciete toestemming".

november 11, 2021   26525   13   

    © NoJab nojab.imgbb.com

De Wereldgezondheidsorganisatie, het medische epicentrum van de ontvolkingslobby, beschouwt nu de aanwezigheid van uw kind op school als geïnformeerde toestemming om dat kind te vaccineren. Ontvolking door vaccinatie valt nu volledig buiten de wet en zal elk kind op aarde steriliseren, ziek maken en dommer maken dan de kinderen van de leden van de ontvolkingslobby die hun kinderen niet vaccineren, schrijft Sott.net.

 

   © WHO

Lees het volledige verhaal in het officiële document van de WHO (PDF)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/who-zegt-nu-dat-de-aanwezigheid-van-uw-kind-op-school-geldt-als-geinformeerde-toestemming-voor-vaccinatie-aanwezigheid-van-de-ouders-niet-vereist/

Het MIT bevestigt dat RNA-vaccins door de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus hoe zit het met mRNA-vaccins bij vlees van consumptiedieren?

 april 10, 2023   2076   10  


Er is veel discussie over de vraag of de toediening van messenger RNA (mRNA) van Covid-19 “vaccins” bij consumptiedieren de kwaliteit van het vlees op enigerlei wijze zal beïnvloeden. Het establishment suggereert dat volledig gevaccineerd vlees net zo veilig is als natuurlijk vlees, maar wat zegt de wetenschap? schrijft Ethan Huff.

Op 31 januari 2022 publiceerde MIT News een stuk waaruit bleek dat RNA-vaccins “therapieën” voor maag- en darmaandoeningen rechtstreeks via de maag en darmen afleveren. Dit zou betekenen dat de medicijnen zich in het lichaam verspreiden, ook in spierweefsel.

Het artikel is zeer duidelijk, en onze lezers worden aangemoedigd om het zelf door te lezen om te zien wat het MIT te zeggen had versus wat de regering en de media nu zeggen ter verdediging van de toediening van mRNA-“vaccins” bij consumptiedieren.

Blijft mRNA aanwezig zoals velen denken, of wordt het afgebroken zoals de overheid beweert?

Het grote publiek is zich nu bewust van de dreiging van mRNA, en velen die tijdens de “pandemie” bewust de mRNA-prikken hebben vermeden, maken zich zorgen dat het voedsel dat zij eten hen kan “vaccineren” zonder hun medeweten en toestemming.

Eén vleesproducent, Alderspring Ranch en “Organic Beef Matters”, reageerde op vragen die hij de laatste tijd kreeg over het gebruik van mRNA-“vaccins” bij consumptiedieren. Dit is wat Glenn Elzinga van Alderspring Ranch te zeggen had:

“Toen ik dit onderwerp onderzocht, kwam ik erachter dat nog geen enkel bedrijf mRNA-vaccins voor dieren op de open markt aanbiedt. Ten eerste heeft geen enkel farmaceutisch bedrijf beweerd de eerste te zijn die het produceert, of methodes ontwikkeld die massaproductie mogelijk maken. Ten tweede heb ik veel artikelen gevonden (sommige zeer recent) waarin staat dat het subsidieproces nog gaande is. Met andere woorden, farmaceutische productiebedrijven voor dieren krijgen nu pas geld om de nieuwe technologie voor alle klassen vee te onderzoeken.”

Dit is enigszins geruststellend, maar hoe zit het in de toekomst wanneer mRNA-“vaccins” commercieel beschikbaar komen voor Amerikaans vee? Elzinga zegt dat het nog onbekend is of mRNA zal overgaan in het vlees dat mensen eten. De overheid zegt natuurlijk van niet, maar de overheid staat erom bekend te liegen.

Meer dan waarschijnlijk zullen de Food and Drug Administration (FDA) en het Department of Agriculture (USDA) ten minste een wachttijd van 30 dagen eisen tussen het laatste gebruik van het middel en het slachten van het dier, met het idee dat het mRNA na die tijd niet meer persistent is.

“Het meeste mRNA-onderzoek geeft aan dat denaturering van het genetisch materiaal binnen enkele dagen na vaccinatie plaatsvindt,” stelt Elzinga. “Als het zo is dat mRNA-materiaal op de een of andere manier intact blijft door inname, stellen de meeste wetenschappers dat mRNA vrij fragiel is en de zure omgeving van de maag niet zou overleven.”

Voor alle duidelijkheid: Elzinga is tegen het gebruik van mRNA bij dieren. Hij zegt geen interesse te hebben in of plannen te hebben voor het eten van met mRNA “gevaccineerde” dierlijke producten.

“Simpel gezegd, ik eet ze niet,” schrijft hij.

Helaas voor de gemiddelde consument fokt niet elke vleesproducent dieren op natuurlijke en biologische wijze zoals Alderspring Ranch dat doet. En aangezien vaccins voor dieren, net als vaccins voor mensen, allemaal in de richting van mRNA lijken te gaan, is de kans groot dat in de toekomst al het consumptievlees er tot op zekere hoogte mee besmet zal zijn – daarom is het belangrijk om schoon, in de wei gehouden vlees en dierlijke producten te kopen bij plaatsen zoals Alderspring Ranch, of een ranch bij u in de buurt, in plaats van het conventioneel in de supermarkt te kopen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-mit-bevestigt-dat-rna-vaccins-door-de-maag-en-darmen-kunnen-worden-opgenomen-dus-hoe-zit-het-met-mrna-vaccins-bij-vlees-van-consumptiedieren/

La disparition des lombrics, aussi grave que le réchauffement du climat

 



                                             La Rédaction·avril 2023

Les vers de terre sont menacés par les pesticides et l’agriculture intensive. Leur population dans les sols français s’est effondrée. Les lombrics jouent pourtant un rôle essentiel dans la fertilité et d’oxygénation des sols. Sans eux, les sols deviendront stériles.

Les vers de terre jouent un rôle crucial dans la santé du sol en creusant des galeries qui permettent une aération et une circulation de l’eau optimales. Ils représentent plus de la moitié de la biomasse animale présente dans le sol et leur fumier est riche en éléments nutritifs. Cependant, l’utilisation d’engrais chimiques et de pesticides nuit à la population de vers de terre et appauvrit le sol. Selon les microbiologistes des sols Claude et Lydia Bourguignon, la masse de vers de terre sur la Terre serait même supérieure à celle de tous les autres animaux et insectes réunis !

L’invisible roi des sols

De son côté, le jardinier Marcel Bouché, qui a consacré au lombric une grande partie de sa carrière à l’INRA considère qu’ils représentent 60 à 70% de la masse totale des animaux, humains compris. Son travail a permis de classer les vers de terre en 3 groupes (catégories écologiques) : les Anéciques, les Endogés et les Ėpigés. Il est le premier à avoir fondé une véritable science des vers de terre, et démonté leur rôle inestimable dans la bonne santé des écosystèmes : les lombrics labourent et aèrent nos sols, permettent à l’eau de s’infiltrer dans la terre et limitent l’érosion.

Selon Marcel Bouché, la crise environnementale majeure que nous traversons actuellement est due à la méconnaissance de notre environnement dans son ensemble, du fait de la spécialisation des scientifiques.


Il serait temps de rendre au lombrics les honneurs qu’il mérite !

Heureusement, des agronomes comme Christophe Gatineau alertent sur la disparition des vers de terre et le risque de désertification des sols européens. Mais sa tribune au Président de la République publiée en 2018 semble restée lettre morte.

 

Quand, il y a cinquante ans, nous avons décidé de ne plus nourrir les vers de terre et toute la diversité biologique, nous avons brisé le cycle. En effet, dans un système de cause à effet, où chacun nourrit ou se nourrit de l’autre, en cessant de nourrir les vers de terre, les sols ont cessé de nourrir les plantes…

Christophe Gatineau

Il vient d’ailleurs de sortir un second opus de ton fameux livre Éloge du Ver de Terre.

 

                            Video Link : https://youtu.be/7sOhgjwBirc

On peut aussi saluer la volonté de l’artiste Pierre Leichner de mettre en valeur les lombrics en réalisant des performances artistique avec des vers de terre de son potager. Pour cette œuvre, Pierre Leichner déposer sur une toile des vers de terre, préalablement trempés dans un colorant alimentaire, afin de créer une sorte de peinture abstraite. L’artiste a ensuite remis les vers de terre dans son compost, où ils sont très bien nourris.


                 Video Link : https://youtu.be/QOBXa9dXcjo

Comment protéger les vers de votre potager ?

Pour conclure, voici quatre conseils pour préserver les vers de terre de votre jardin.

·   °  Utilisez des engrais naturels, tels que des plantes de moutarde ou des phacélies, qui repoussent les mauvaises herbes.
· Évitez d’utiliser des engins agricoles mécaniques tels que des motoculteurs, qui peuvent tuer jusqu’à 70 % des vers de terre en une seule utilisation. Pour aérer le sol, il suffit de gratter la surface avec des outils moins agressifs, comme une grelinette.
· Nourrissez les vers de terre avec du fumier et des végétaux morts présents à la surface du sol.
· Couvrez le sol toute l’année avec de l’herbe tondue, de la paille ou du foin pour fournir aux vers de terre un garde-manger et préserver l’humidité du sol, qui est indispensable à leur survie.


Source : https://escapethecity.life/disparition-des-lombrics-aussi-grave-que-le-rechauffement-du-climat

Waarom Poetin mogelijk de documenten over de operaties van de VS/NAVO heeft onthuld

april 10, 2023  464   1  

 

    © Sputnik Ilja Pitaljew

Terwijl de VS, ten minste sinds 1992, het internationale recht en de internationale gebruiken met voeten treedt in het kader van de “op regels gebaseerde orde” waaraan zij de voorkeur geven, in een imperiaal streven naar hegemonie dat even arrogant als incompetent is, heeft de Russische Poetin in dezelfde periode blijkbaar geduldig de in zijn ogen vereiste nalevingsformulieren en papierwerk ingevuld, in de veronderstelling dat het internationale recht geldig is, schrijft Thomas Lipscomb.

In een grote ommekeer ten opzichte van de vroegere praktijk van de Koude Oorlog, laten de VS en het Westen zelfs de meest onwaarschijnlijke propaganda de vrije loop als ze überhaupt een verklaring willen geven, zoals blijkt uit de idiote, voortdurend veranderende verhalen over Nordstream, terwijl de Russische communicatie duidelijk, puntig en gedetailleerd is geweest. Men vergeet te gemakkelijk dat Poetin jurist is en wat voor minachting we ook mogen hebben voor zijn opleiding in het Sovjetrecht, hij neemt juridische beperkingen duidelijk serieus. Poetin bouwt een dossier op, grondig en gedetailleerd, en is consequent in het geven van een waarschuwing vooraf en vervolgens een verklaring voor zijn acties, stap voor stap.

De “Special Military Operatie” (SMO) lijkt een nogal verkrampte en beperkte vorm voor de Russische interventie in vergelijking met de Amerikaanse filibustering van de afgelopen 30 jaar. Maar er waren juridische redenen waarom Poetin het zo organiseerde. Hoewel hij nauwelijks met de SMO was begonnen, erkende Poetin Lugansk en Donetsk vrijwel onmiddellijk als deel van Rusland, omdat hij zag dat dit volgens de Russische wet vereist was om zijn operatie uit te voeren, en deze zo nodig te wijzigen en uit te breiden.

Het is veelzeggend dat Poetin, nu Oekraïne na het nieuwe jaar aan de touwen hangt, nog een aanzienlijke hoeveelheid tijd heeft genomen om zowel zijn eigen Russische publiek als de internationale toeschouwers voor te lichten over hoe de acties van Amerika sinds de uitoefening van de Maidan-coup van 2014 hem geen ander alternatief hadden gelaten dan in te grijpen in Oekraïne. En hij had alles in het werk gesteld om dat te voorkomen en te onderhandelen over een regeling. Vorige week nog werd Amerika’s nieuwe ambassadeur in Rusland, Lynne Tracy, tot haar verbazing getrakteerd op een lange, gedetailleerde lezing over hoe Amerikaanse complotten en kwade trouw de hele Oekraïense puinhoop tot stand hadden gebracht. En China’s Xi heeft zijn “vredesvoorstel” gebruikt om dezelfde punten uit te dragen in gesprekken met Macron, de Oekraïners en anderen.

Wat heeft dit te maken met de bizarre vrijgave van wat lijkt op 100 pagina’s authentieke geheime VS/NAVO-operatiememoranda over Oekraïne? Velen hebben immers terecht opgemerkt dat er hier echt weinig nieuws is en er staat eigenlijk niets in dat voor iemand een verrassing is, behalve het feit dat iemand de documenten in handen heeft kunnen krijgen. Welk doel heeft het vrijgeven van deze documenten en in wiens voordeel?

Misschien maken ze het mogelijk om Amerikaanse/NAVO-documenten te gebruiken, in plaats van alleen Russische beweringen, om een juridisch kader vast te stellen en een dossier op te bouwen voor welke regeling Poetin ook aan Oekraïne wil opleggen. Het helpt Poetin te bewijzen dat zijn interventie nodig was door een actieve en voortdurende samenzwering onder leiding van de Verenigde Staten om Oekraïne te gebruiken om Rusland aan te vallen en te ondermijnen.

 

In de wereld waarin de oorlog in Oekraïne begon, onder een veronderstelde heersende Amerikaanse hegemonie gebaseerd op “regels” gedicteerd door Amerika’s neiging du jour, was Poetins “verslag” misschien correct volgens de normen van het internationaal recht, maar had het geen echte macht. En de westerse financiële en militaire macht heeft veel van de internationale rechtbanken en regelgevende instanties ondermijnd om de westerse belangen te dienen in plaats van die van de internationale gemeenschap. Maar gezien de immense veranderingen in de internationale machtsstructuur als gevolg van de strijd in Oekraïne, worden de Verenigde Staten en het Westen schoppend en schreeuwend meegesleurd in een wereld waarin zij slechts enkele van de vele machten zijn en niet langer de overhand hebben. De Russische diplomatie heeft de meerderheid van de wereld vakkundig tegen de westerse illusies van dominantie gekeerd. Nu de oorlog zijn einde nadert in een Oekraïense nederlaag die de militaire en economische zwakte van de westerse mogendheden blootlegt, kan Poetins de jurisprudentie operationeel en de facto worden in een multisoevereine wereld die terugkeert naar de normen van het internationaal recht.

Het heeft ook andere toepassingen. Met de openbaarmaking van deze documenten legt Poetin de basis om misschien een groot deel van de woede over het nieuwe Oekraïne tegen de VS en het Westen te verleggen door het te gebruiken in een proxy-oorlog die niet zozeer pro-Oekraïens als wel anti-Russisch was, en om zijn zaak te bevorderen tegenover de internationale gemeenschap en de toets der geschiedenis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-poetin-mogelijk-de-documenten-over-de-operaties-van-de-vs-navo-heeft-onthuld/ 

Geen samenzweringstheorie meer; ze geven (eindelijk nvdr.) toe Chemtrails te gebruiken!

 april 10, 2023  3070   18

Voormalig CIA-directeur John Brennan hield een toespraak voor de Council on Foreign Relations en daarin gaf hij toe dat de regering zich bezighoudt met “Stratospheric Aerosol Injection (SAI)”, die volgens hem de “klimaatverandering” kan vertragen of stoppen, schrijft Hal Turner.

Dus ieder van ons die deze “chemtrails” met eigen ogen heeft gezien, maar wordt uitgemaakt voor “aluminiumfoliehoedje samenzweringstheoretici” heeft opnieuw gelijk gekregen; ze sproeien wel degelijk vanuit vliegtuigen – opzettelijk. En we ademen het allemaal in.

In de Amerikaanse grondwet is er geen bevoegdheid gedelegeerd aan het Congres om dit soort atmosferische experimenten uit te voeren of er zelfs maar voor te betalen. Het is een bevoegdheid die NIET is toegekend aan de VERENIGDE STATEN.

Erger nog, ze doen dit op basis van een “theorie” over “klimaatverandering”.

Dus, aangezien het slechts een theorie is, is het nu duidelijk dat zij experimenteren met de lucht die wij inademen, om hun kleine lievelingstheorie te onderzoeken.

Ik heb niet, doe niet en zal niet toestemmen dat er met mij geëxperimenteerd wordt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/geen-samenzweringstheorie-meer-ze-geven-toe-chemtrails-te-gebruiken/


Ricardo Delgado – Grafeen verandert gevaccineerden in geleiders

 april 10, 2023   119   0  

 


Er zit GEEN biologisch materiaal in de (“vaccin”) monsters. Het is duidelijk dat zowel het mRNA-platform als de bewerking van het beroemde spike-eiwit slechts rookgordijnen waren om het onderzoek af te leiden van iedereen die de “vaccins” ter plaatse analyseerde. Ricardo Delgado vertelt het publiek, “Wat ze Covid-19 noemden, is de interactie van dit niet-aangegeven materiaal (grafeen) in de biologie.”

R D: Inderdaad, The Fifth Column ontdekte en demonstreerde deze voorbedachte vergiftiging van de hele samenleving met gereduceerd grafeenoxide, terwijl de instellingen spraken van een “coronavirus” dat tot op heden niemand heeft gezien.

Het is inderdaad angstaanjagend, het ergste wat de mens in zijn hele geschiedenis is overkomen. Het doel is meer dan duidelijk: het transhumaniseren van alle menselijke wezens in de kortst mogelijke tijd; ondanks de ernstige schade en bijwerkingen van deze technologie voor neuromodulaire en neurostimulatiegedragingen, naast het toezicht op alle individuen rechtstreeks vanuit hun neuronen. Kortom, de volledige teloorgang van de huidige menselijke soort. Dat wil zeggen, het verdwijnen van de huidige mens om hem te veranderen in “iets anders”, beroofd van zijn essentie, vrije wil, vermogen om zelf te denken en zijn natuurlijke neiging tot spiritualiteit. En hiervoor is het materiaal dat als INTERFACE fungeert gereduceerd grafeenoxide. Dit is de grote sleutel. Daarom probeert men het op allerlei manieren te ontkennen of te negeren.

Interview met Ricardo Delgado (ingekort door henrymakow.com)

Wanneer grafeen, geënt en bestempeld als “vaccin”, in contact komt met bloed, genereert het de vorming van een eiwit biomoleculaire kroon. De functie van deze eiwitkroon is onze biologie te beschermen tegen de introductie van vreemd materiaal, zodat het onopgemerkt blijft. Bepaalde groepen bestempelen het echter als giftig en brengen het in verband met het spike-eiwit. Nogmaals, met als enige bedoeling de aandacht af te leiden van de oorsprong van alle schade in de biologie, want het kwaad wordt veroorzaakt door de oorzaak – grafeen – en niet door het gevolg ervan – de eiwitkroon.

M del A: Ervan uitgaande dat de overgrote meerderheid van de lezers deze informatie voor het eerst benadert, wil ik de belangrijkste punten over de situatie die wij meemaken en, in het bijzonder, over de inhoud van de “vaccins” uiteenzetten. Wat zij in The Fifth Column hebben ontdekt is alarmerend. Hoe zijn ze tot deze conclusies gekomen en waarop zijn ze gebaseerd?

R D: Wij vertrouwen op het door observatie gestaafde bewijs, op het leidende principe van de wetenschappelijke methode, op het gebruik van wetenschappelijk gevalideerde instrumenten om te weten en te karakteriseren wat wij waarnemen. Ons onderzoek is bevestigd in verschillende delen van de wereld, waardoor wij een voorspellend model konden opstellen dat het voor ons gemakkelijker maakte om zelfs te anticiperen op wat er zou gaan gebeuren.

M del A: Men heeft gereduceerd grafeenoxide gevonden in de flesjes; velen twijfelen echter en anderen ontkennen het. Waarom is dit een taboe geworden?

R D: Als we de toxiciteit of veronderstelde biocompatibiliteit van het materiaal in de menselijke biologie bekijken, is de wetenschappelijke literatuur ook heel duidelijk. Grafeen of zijn derivaten, zoals gereduceerd grafeenoxide, heeft intrinsieke eigenschappen, waaronder supergeleidend; magnetisch in contact met levende cellen; piëzo-elektrisch; hoge capaciteit; radiomoduleerbaar; flexibel en transparant…..

M del A: Wat is de eerste reactie van het organisme op het binnendringen van grafeen?

R D: Het eerste reactiemechanisme is ontsteking overal waar het materiaal onze biologie passeert. Daarom zie je myocarditis, pericarditis, myopericarditis, longontsteking… Het gaat ook door zuiveringssystemen zoals de lever en de nieren. In de lever veroorzaakt het ontstekingen (hepatitis) en belangrijke problemen in de nieren -waar het lange tijd blijft- wanneer het door het materiaal besmette bloed wordt gefilterd. Het dringt ook door in het centrale zenuwstelsel, door supergeleidende affiniteit, waar het de werking ervan verandert en allerlei soorten verlamming veroorzaakt. Het tast neuronen aan, wat leidt tot verschillende soorten neuropathieën, waaronder aanvankelijk geheugenverlies, onoplettendheid, hersenmist of concentratieproblemen.

Door de schade van niet-ioniserende microgolfstraling te versterken, neemt de oxidatieve stress aanzienlijk toe, wat bijdraagt tot vroegtijdige veroudering en het ontstaan van verschillende soorten kanker en tumorweefsel.

In voortplantingscellen – en volgens de wetenschappelijke literatuur zelf – tast het de beweeglijkheid en mobiliteit van menselijk sperma aan, waardoor de mannelijke vruchtbaarheid drastisch vermindert.

Het beïnvloedt ook de hormonale regulering bij vrouwen, wat kortom bijdraagt aan hun onvruchtbaarheid en het ontstaan van het postmenopauzale syndroom.

M del A: Men begrijpt dat één “vaccin” niet hetzelfde is als vier, omdat het organisme grafeen elimineert.

R D: Dat klopt. De schade is recht evenredig met het aantal doses en de hoeveelheid elektromagnetische straling die het materiaal absorbeert, of de hoeveelheid gerichte microgolfblootstelling die de geënte ontvangt.

Al deze schade en andere die wij niet hebben genoemd, zijn niet alleen de oorzaak van de huidige oversterfte als gevolg van deze pathologieën, maar worden al jaren duidelijk vastgesteld in de wetenschappelijke literatuur, wanneer de cytotoxiciteit, genotoxiciteit, biocompatibiliteit en biodistributie van grafeenoxide in de biologie worden bekeken. Inclusief de beroemde “covid long” die slechts een pneumonitis of longontsteking is, als een van de manieren om het materiaal te elimineren, wat bijdraagt aan de dyspneas – ademhalingsmoeilijkheden – en bronchiolitis die we dagelijks zien.

 

M del A: En terwijl de maatschappij bang bleef voor een niet bestaand virus, dat door politici en journalisten in de publiciteit werd gebracht, had The Fifth Column, met u aan het hoofd, de echte moordenaar van dit complot al ontdekt.

R D: Inderdaad, The Fifth Column ontdekte en demonstreerde deze opzettelijke vergiftiging van de hele samenleving met gereduceerd grafeenoxide, terwijl de instellingen spraken van een “coronavirus” dat tot op heden niemand heeft gezien.

M del A: Het lijdt geen twijfel dat het hier gaat om een belangrijke mijlpaal, een vitale en transcendente ontdekking, niet alleen voor de mensheid van nu, maar ook voor die van de toekomst in haar overgang naar het transhumanisme. Maar waarom bereikt dit niet de kennis van het grote publiek of, als dat wel gebeurt, gaat dat gepaard met een zeker scepticisme?

R D: Het gepresenteerde bewijs is bekend bij een groot aantal mensen over de hele wereld, maar het is waar dat het niet is doorgedrongen tot de samenleving in de mate die nodig is. Wij hebben aangetoond dat dit materiaal massaal werd ingevoerd in de griepcampagne van 2019, waarvan de directe populatie bestond uit de ouderen van de residenties of geriatrie, wat heeft bijgedragen tot de grote uitroeiing van de ouderen, die deel uitmaakte van wat men de “eerste golf” noemde.

Wij hebben ook aangetoond dat wat zij “uitbraken” en “golven” noemden, niets anders is dan het gevolg van de verhoging van de omgevingsstraling door middel van telefoonantennes, waarvan de microgolven grafeenoxide (stralingsmodulerend) exciteren om meer oxidatieve stress te genereren en uiteindelijk allemaal schade die eerder in de biologie werd gezien. En ondanks alles weet een groot deel van de samenleving het nog steeds niet.

M del A: Denkt u dat het pure cognitieve dissonantie is, of is het iets anders? Is er iets dat ons ontgaat?

R D: Naar mijn mening zijn er belangrijke factoren waarom dit bewijs niet door zijn eigen gewicht aan het licht is gekomen, maar dat laat ik voor het einde.

M del A: Goed, zoals u wilt. Laten we verder praten over het materiaal: waarom introduceren ze gereduceerd grafeenoxide in dat “ding” dat ze vaccin noemen?

R D: Dit is de grote vraag waarop wij ook een antwoord vinden, juist door de officiële instellingen van zeer hoog niveau, en door de herziening van de wetenschappelijke literatuur zelf.

We hadden het eerder over de magnetische aard van grafeen in contact met organische moleculen, toch? Welnu, als we een magnetische drager hebben binnen de biologie en bovendien supergeleidend – met affiniteit met het hart en de neuronen – dan hebben we de mogelijkheid om er informatie op te lezen en naartoe te schrijven, zoals op de harde schijf van een (computer*). Op neuraal niveau en in de neurowetenschappen is het lezen van informatie neurale controle of supervisie. Informatie schrijven op die magnetische drager – dat is gereduceerd grafeenoxide – die neuronen impregneert, staat bekend als neuromodulatie of neurostimulatie. Dat wil zeggen, de mogelijkheid om gedachten (instructies) in te voeren of in te brengen of om menselijke gedragspatronen op afstand en draadloos te veranderen (scalaire en millimetermicrogolven). Op het niveau van het hartsysteem spreken we ook over biosensor van het hart of stimulatie van het hart op afstand.

M del A: Blijkbaar komt dit allemaal plotseling uit, maar het lijkt erop dat er een nauwgezet opgesteld plan is dat verschillende fronten synchroniseert.

R D: Inderdaad. Al dit onderzoek en de eigen wetenschappelijke literatuur zijn aanwezig op hetzelfde moment dat figuren als de voormalige president van Chili, Sebastian Piñera, op de dag van de aanbesteding van het 5G-netwerk spreken over “het invoegen van gedachten, het invoegen van gevoelens en neurale monitoring”. Tegelijkertijd wordt de Chileense grondwet gewijzigd om de “Neurorechtenwet” op te nemen en worden wereldwijd tientallen miljoenen basisstations en telefoonantennes geïnstalleerd. En, naast andere gebeurtenissen, vertelt de directeur van het World Economic Forum zelf over biosensoren in de hersenen tegen 2030, de “toename van het transhumanisme” of het nieuwe mens+ zijn “Mens 2.0”, de “cloud” en “kunstmatige intelligentie”.

M del A: Alles wijst erop dat we op weg zijn naar het transhumanisme, of het einde van het “menselijke tijdperk”, zoals José Luis Cordeiro zegt. Vindt u dat niet beangstigend?

R D: Het is inderdaad angstaanjagend, het ergste wat de mens in zijn hele geschiedenis is overkomen. Het doel is meer dan duidelijk: het transhumaniseren van alle menselijke+wezens in de kortst mogelijke tijd; ondanks de ernstige schade en bijwerkingen van deze technologie voor neuromodulaire en neurostimulatiegedragingen, naast het toezicht op alle individuen rechtstreeks vanuit hun neuronen. Kortom, de volledige teloorgang van de huidige menselijke soort. Dat wil zeggen, het verdwijnen van de huidige mens om hem te veranderen in “iets anders”, beroofd van zijn essentie, vrije wil, vermogen om zelf te denken en zijn natuurlijke neiging tot spiritualiteit. En hiervoor is het materiaal dat als INTERFACE fungeert gereduceerd grafeenoxide. Dit is de grote sleutel. Daarom probeert men het op allerlei manieren te ontkennen of te negeren.

 

M del A: We hadden tot het einde gelaten zijn antwoord over de redenen waarom deze belangrijke ontdekking niet aan het licht is gekomen, bovendien in de vorm van een groot schandaal. Welke factoren hebben deze doofpot beïnvloed en blijven dat doen?

R D: Er zijn verschillende factoren; De eerste en zeer voor de hand liggende is de controle die regeringen hebben over de instellingen die zij onder hun hoede hebben, waaronder de media; gezondheidsinstellingen; rechterlijke macht; vakbonden; enzovoort. Dit stelt hen in staat hun agenda’s uit te voeren, die perfect van tevoren zijn gepland. Maar er is nog een andere factor die duidelijk naar voren komt en die sommigen, kennelijk dissidenten, niet eens willen noemen.

Het is het concept van gecontroleerde dissidenten of valse dissidenten. Dit zijn mensen die beweren te werken voor dissidentie en de opheldering van de Waarheid, maar die desondanks allerlei obstakels opwerpen zodat het niet aan het licht komt. Dit verschijnsel is in allerlei oorlogen geïntroduceerd. En ik vertel niets nieuws als ik zeg dat wij ons in de ergste oorlog van allemaal bevinden, waarin de te verslaan vijand de mens zelf is.

M del A: Kan men zeggen dat dit een contraspionage actie is, en dat er een protocol van actie is dat, in dit specifieke geval, werkt?

R D: Dat klopt. En in deze manier van handelen zijn er verschillende strategieën die ik zal opnoemen, verwijzend naar het onderhavige geval:

In het algemeen doen ZE er alles aan om een eerste ontdekking te vertragen, of alle “goede aanwijzingen” die binnenkomen te elimineren, zodat het doel dat zij hebben kan worden uitgevoerd. In dit specifieke geval is dat het verbergen van het doel van grafeenoxide als interface.

– Ze worden gekenmerkt door het ontkennen van het bewijsmateriaal of de eigenschappen die het vertoont. Ze ontkennen bijvoorbeeld het bestaan van grafeen in “vaccins”, evenals het magnetische fenomeen van de ingeënte of de emissie van MAC-adressen gedetecteerd door Bluetooth.

– Ze infiltreren in goed onderzoek om te proberen het te vertragen, met behulp van allerlei strategieën.

– Ze introduceren nieuwe brandhaarden, vermoedelijk schadelijk, om de schade van de ware oorzaak te neutraliseren, maar die ze überhaupt moeten bedekken. Ze proberen bijvoorbeeld grafeenoxide te verhullen met slangenvenoom, radioactieve isotopen, bijenvenoom, zware metalen of het beroemde spike-eiwit (dat precies het antwoord is op de introductie van grafeen in de biologie).

– Ze proberen de SLEUTEL te omwikkelen met elk willekeurig afleidend element zodat het zijn kracht verliest.

– Ze gebruiken geweld en persoonlijke aanvallen, waarbij ze zelfs het persoonlijke leven van degenen die het bewijs ontdekken dat ze in de doofpot moeten stoppen, manipuleren of verkeerd weergeven.

– Gewoonlijk worden ze economisch gefinancierd door het systeem zelf, of hebben ze beloften van sociale promoties in dezelfde of andere soorten extraatjes.

– De groepen van gecontroleerde dissidenten werden opgericht voordat er op natuurlijke wijze echte dissidente collectieven ontstonden, in het licht van de opmars van de situatie die ons allemaal begon te raken. Zoals in elke oorlog heeft de vijand deze groepen, gecreëerd in verschillende delen van de wereld en met vergelijkbare etiketten om de ontdekkingen van menselijke groepen die de waarheid zoeken tegen te gaan, te vangen, te laten vastlopen en te neutraliseren. Een zeer belangrijk voorbeeld van deze groepen zijn de collectieven “voor de waarheid”, die a priori in verschillende delen van de wereld zijn opgericht en die hebben geprobeerd om elk onderzoek, bewijs of ontdekking die door echte dissidente groepen uit observatie is gegenereerd, in diskrediet te brengen.

– Net als de officiële versie zelf, gebruiken ze attributen in hun namen en slogans waarvan de werkelijke betekenis precies het tegenovergestelde is van hoe ze worden bestempeld. De werkelijke betekenis van “door de waarheid” is “de waarheid verdoezelen”.

– Zij zijn meestal actief in het systeem zelf, hetzij in de gezondheidszorg, hetzij in de academische wereld of andere (artsen, officiële colleges van biologen, enz.).

– Ze zijn hiërarchisch georganiseerd, zodat hun koepels worden bezet door “woordvoerders” die het hele discours van het collectief beheersen en parasiteren, zodat niemand een individuele mening heeft, en als ze die al hebben, wordt die overschaduwd door de koepel zelf. Zo sturen ze de boodschap waar ze willen en verbergen ze het bewijs.

 

– Ze introduceren bots en fictieve volgelingen, evenals agressieve trollen, op verschillende platforms om het idee te geven dat ze onvoorwaardelijke menselijke steun hebben. De realiteit is dat praktisch niemand hen volgt. Dit feit wordt duidelijk wanneer zij in het openbaar toespraken houden die door een klein aantal mensen worden bijgewoond.

– Zij zijn verantwoordelijk voor het inpalmen van mensen die twijfelen aan de officiële versie (artsen; academici; advocaten; journalisten; etc.) en introduceren hen in eerder opgerichte collectieven om de boodschap die zij zouden kunnen geven te verduisteren. Eenmaal binnen het collectief zijn ze gebonden aan de richtlijnen van de woordvoerder van dat collectief. Bijvoorbeeld; Advocaten voor de Waarheid, of Journalisten voor de Waarheid. Zij zijn geneigd hun “onderzoek” te baseren op de “papieren” zelf, die in de officiële versie zijn geschreven, waartegen zij zogenaamd in verzet komen.

– Ze doen nooit echte analyses met behulp van wetenschappelijke instrumenten, omdat dit hen zou dwingen de resultaten te manipuleren, om te verbergen wat ze hebben ontdekt. In plaats van te onderzoeken zeggen ze liever dat “het analyseren van vaccins tijdverspilling is”; “kijk niet onder de microscoop, want dan zie je niets”, of “vaccins krijgen is heel moeilijk”.

– Het werk van degenen die wel analyseren met behulp van RAMAN, optische microscopie, elektronenmicroscopie of welke techniek dan ook die bevorderlijk is voor het WETEN hoe de belangrijkste component van de “vaccins” kan worden gekarakteriseerd, wordt belachelijk gemaakt en aangevallen door deze valse dissidentie met zeer bedrieglijke argumenten. De meeste van deze aanvallen zijn virulent en persoonlijk.

– Zij gebruiken hun titels om te spreken volgens het “principe van autoriteit”, gegeven door dezelfde of de instelling waartoe zij behoren, maar niet volgens het “wetenschappelijke principe van bewijs”.

– Zij gebruiken argumenten uit de officiële versie – waartegen zij blijkbaar strijden – om serieuze en onafhankelijke werken in diskrediet te brengen. Bijvoorbeeld door zich te baseren op de officiële bijsluiters van de “vaccins”, terwijl juist bestanddelen die daarin NIET worden aangegeven aan de kaak worden gesteld en die de hele operatie zouden kunnen doen sneuvelen.

– Ze benaderen de bewezen ontdekkingen, waarmee ze een bepaalde groep eerlijke mensen weten te strikken om vervolgens dat paradigma terzijde te schuiven en terug te keren naar andere aandachtspunten. Zij geven bijvoorbeeld het bestaan van grafeen toe, maar beweren dat er weinig in “vaccins” zit, of erkennen dat gevaccineerden MAC-adressen uitzenden, maar gooien grafeen overboord.

– Zij beroemen zich op zinnen als “We moeten allemaal verenigd zijn” of “Samen zijn we sterker”, juist om te infiltreren.

– Zij richten zich op de schade, maar niet op de werkelijke oorzaak die deze veroorzaakt.

– Ze houden zich bezig met het aan de kaak stellen van minder belangrijke zaken, om de impact van wat de meeste schade veroorzaakt te minimaliseren. Bijvoorbeeld, het aanklagen van maskers, verlies van vrijheden en rechten, of de ineffectiviteit van de PCR-test, terwijl ze de invoering van de interface in injectables verhullen, wat het doel is om transhumanisme te bereiken.

M del A: Als dit zo is, heeft de gewone burger het erg moeilijk. Aan de ene kant wordt hij bedrogen door het systeem, en aan de andere kant door degenen waarvan hij gelooft dat ze de waarheid zoeken. Hebt u nog een laatste tip om af te ronden?

R D: Het identificeren van deze “mensen” is van vitaal belang om verder te gaan, en het BEWIJS aan het licht te brengen en de operatie te stoppen of te voorkomen. Valse dissidenten zijn de eerste linie die de vijand naar onze gelederen stuurt. Er zijn mensen van goede wil, die niet geleerd hebben hen te identificeren, en die “doen alsof ze met iedereen overeenstemmen”, maar dat is ronduit onmogelijk, omdat zij dagelijks en zonder het te weten verraders vertrouwen en met hen communiceren. Zij moeten elk ander belang dan de Waarheid kiezen en opgeven, boven alles. Er is geen grond voor halve maatregelen, vanwege de ernst waaraan wij ons blootstellen. We kunnen niet toestaan dat de valse tegenstanders blijven proberen het bewijsmateriaal in diskrediet te brengen, en dat het niet met voldoende kracht aan het licht komt, zodat de operatie tegen de mens zijn doorgaat. Dat wil zeggen, het einde van het menselijk tijdperk door het transhumanisme.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ricardo-delgado-grafeen-verandert-gevaccineerden-in-geleiders/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...