zaterdag 6 april 2024

Topstudie: 27% van gevaccineerde mensen heeft hartschade

 april 6, 2024  2

   MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een topstudie uitgevoerd door een team van gerenommeerde microbiologen en immunologen heeft aangetoond dat 27 procent van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid mRNA-injecties, hartschade hebben.

De wetenschappers ontdekten dat veel patiënten last hadden van ernstige hartgerelateerde complicaties tot en met een jaar na het krijgen van een Covid-injectie, schrijft Frank Bergman.

Het onderzoek werd geleid door microbioloog en immunoloog Muazzam M. Sheriff en collega’s van het Ibn Sina National College for Medical Studies en het King Faisal General Hospital in Saudi-Arabië.

De resultaten van het peer-reviewed onderzoek werden gepubliceerd in het wereldberoemde medische tijdschrift Cureus.

Meer dan een kwart van de deelnemers aan het onderzoek meldde hartcomplicaties na het krijgen van Covid mRNA-injecties.

Veel van deze patiënten moesten worden opgenomen in het ziekenhuis of op de intensive care.

De wetenschappers merken echter op dat de studie alleen diegenen registreerde die melding maakten van hartgerelateerde complicaties.

Hartschade zoals myocarditis heeft vaak geen symptomen totdat de patiënt een groot gezondheidsprobleem zoals een hartstilstand ervaart.

Daarom waarschuwen de wetenschappers dat het werkelijke aantal gevaccineerde mensen met hartschade veel hoger kan zijn dan ze hebben geregistreerd, omdat er waarschijnlijk grote aantallen niet gerapporteerde gevallen zijn.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier (myocardium), volgens de Mayo Clinic.

De ontsteking kan het vermogen van het hart om bloed te pompen verminderen.

Ernstige myocarditis verzwakt het hart zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt.

Er kunnen zich stolsels vormen in het hart, wat kan leiden tot een beroerte, hartaanval of plotselinge dood.

Deskundigen vrezen nu dat onopgemerkte hartschade kan dienen als een tikkende tijdbom onder de Covid-gevaccineerden.

Het nieuwe onderzoek van Sheriff et al. onthulde dat 27,11% van de onderzochte personen na de Covid-vaccinatie medisch was behandeld voor hartgerelateerde problemen.

Het begin van hartcomplicaties varieerde tussen de deelnemers.

14,55% ondervond symptomen binnen een maand na vaccinatie.

Anderen meldden echter problemen tot 12 maanden of langer na het krijgen van de prik.

Het onderzoek waarschuwt dat de bevindingen suggereren dat het hart niet herstelt van de schade die de injecties veroorzaken, zoals eerder werd beweerd.

TrialSite News berichtte deze week over de “explosieve Saudi-Arabische studie“.

Oprichter Daniel O’Connor verklaarde dat “het aantal gevallen van ziekenhuisopname zeker opmerkelijk was, vooral gezien het bestaande cardiale (myocarditis/pericarditis) signaal dat in verband wordt gebracht met de vaccins.”

Cardioloog en epidemioloog Dr. Peter A. McCullough zei dat naast het grote aantal cardiovasculaire symptomen die een ziekenhuisopname rechtvaardigden, 15,8% op een intensive care afdeling (ICU) belandde.

“Meer dan de helft van de proefpersonen gaf aan dat ze door een gezondheidswerker of overheidsinstantie waren beïnvloed om zich te laten vaccineren,” vertelde McCullough aan The Defender.

“Nooit eerder is er zo’n cardiotoxisch vaccin op het publiek losgelaten.”

O’Connor benadrukte de groeiende bezorgdheid over de mogelijke langetermijneffecten van COVID-19 vaccins op de gezondheid van hart en bloedvaten:

“De toename van het aantal hartgerelateerde incidenten in het nieuws van de afgelopen twee jaar stelt ons ook niet gerust.”

Het Saoedi-Arabische onderzoek had een cross-sectionele opzet en telde 804 deelnemers (379 mannen en 425 vrouwen van 18 jaar en ouder).

 

De deelnemers hadden minstens één dosis van een mRNA COVID-19 vaccin gekregen (Pfizer-BioNTech, Moderna, of beide – 58 namen een ander merk).

Alarmerend genoeg had 40% van de deelnemers slechts één injectie gekregen.

De deelnemers vulden een cultureel aangepaste vragenlijst in over demografische gegevens, vaccinatiegeschiedenis, gezondheidstoestand en percepties met betrekking tot de vaccins.

Het optreden van hartcomplicaties bij 27,11% van de getroffen deelnemers varieerde.

14,55% trad op binnen één maand na vaccinatie, 6,97% tussen één en drie maanden, en de rest ondervond problemen tot 12 maanden of langer na ontvangst van het vaccin.

Voor de 15,8% die opgenomen werd op afdelingen voor kritieke zorg en 11,44% op algemene ziekenhuisafdelingen, duurde de opname minder dan een dag tot meerdere weken.

8,33% verbleef tussen de vier en zeven dagen in het ziekenhuis.

Bij veel deelnemers was de behandeling voor hartcomplicaties nog gaande.

9,45% kreeg langer dan 12 maanden medische zorg en 7,11% onderging ten tijde van het onderzoek een voortdurende behandeling.

Vijfenzestig procent van de proefpersonen gaf aan “neutraal”, “enigszins niet overtuigd” of “helemaal niet overtuigd” te zijn van de veiligheid van mRNA-vaccins.

Ondertussen zei slechts ongeveer 20% dat ze geloofden dat hun hartsymptomen “sterk gerelateerd” of “enigszins gerelateerd” waren aan de vaccins.

“Ondanks de vooringenomenheid van de wervingsstrategie om patiënten te vinden met cardiovasculaire bijwerkingen van mRNA, zijn dit grote percentages die ziekenhuis- en/of IC-zorg nodig hebben,” zei McCullough na het analyseren van de resultaten van het onderzoek.

“Er zijn meer gegevens nodig over deze gevallen, inclusief diagnose, behandeling en uitkomsten zoals terugkerende ziekenhuisopnames en overlijden,” voegde hij eraan toe.

 

De auteurs van het onderzoek benadrukten de noodzaak van verder onderzoek naar de specifieke risicofactoren en biologische mechanismen die kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van hartcomplicaties na vaccinatie.

TrialSite News noemde het “een sterke studie met betrekking tot methodologie, relevantie en ethische overwegingen.”

Het nieuwsorgaan merkte op dat de auteurs “de omvang van de respons leken te bagatelliseren,” ondanks wat “een verschrikkelijk hoog percentage” van hartcomplicaties lijkt.


 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/topstudie-27-van-gevaccineerde-mensen-heeft-hartschade/

Ab Flipse pleit op tv voor tribunalen: ‘Dit moet je strafrechtelijk aanpakken’


Donderdag besteedde het tv-programma Ongehoord Nieuws aandacht aan de corona-openbaringen in Duitsland.

Financieel expert Ab Flipse wees erop dat politici een doel hebben met Europa. “Als je dat doel niet ziet en je weet niet wat hun agenda is, blijf je achter de feiten aan hollen. Dat gaat niet enkel over corona, maar ook over Oekraïne, klimaat, enzovoorts.”

“Als je weet welke koers de politici volgen, ga je begrijpen wat er echt aan de hand is,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tribunalen

“Hiervoor is de wetenschap gewoon aan de kant gezet. Dat is gewoon te kwader trouw, toch?” vroeg presentator Tom de Nooijer.

Flipse antwoordde instemmend. Hij merkte op dat er nu wordt gesproken over een parlementaire enquête in Nederland en in Duitsland. “Je moet niet met een parlementaire enquête werken, je moet gewoon een strafrechtelijke procedure starten,” benadrukte hij. “Je moet naar een tribunaal werken.”

“Ja, tribunalen?” vroeg De Nooijer.

Dan word je gebrainwasht

Flipse: “Dit moet je strafrechtelijk aanpakken. Je moet de poppetjes eruit pikken. Die moet je aansprakelijk stellen. Er moet dus een tribunaal komen.”

Er is keihard gelogen door de media. De media hebben de politici gevolgd. Ook de media zijn hier schuldig aan. We worden gewoon op het verkeerde been gezet, aldus de opiniemaker.

Het probleem is volgens hem dat we eenzijdig en niet volledig geïnformeerd worden. “Als je alleen maar eenzijdige en onvolledige informatie krijgt, dan word je gebrainwasht. En dat gebeurt al decennia. Daar zie je nu de effecten van.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Verbijsterde archeologen onderzoeken beweringen over reuzenskeletten in Amerika

 
Beweringen over een groep reuzenmensen die drie meter lang waren en ooit in het Zuidwesten van de Verenigde Staten leefden, bezorgen archeologen hoofdbrekens, schrijft de Britse Daily Mail.

In een grot in Lovelock in de Amerikaanse staat Nevada zijn vorige eeuw enorme mensenschedels, 40 centimeter lange sandalen en gigantische handafdrukken gevonden. Ze worden ook wel de ‘Reuzen van Lovelock’ genoemd.

De resten werden in 1911 ontdekt door een stel mijnwerkers. Diep in de grot stuitten ze op meer dan 60 skeletten van mensen, waarvan sommige zo’n 2,5 meter lang. In de biografie van ingenieur John T. Reid, die in Lovelock werkzaam was, valt te lezen dat de ‘reuzen’ toebehoorden aan een oud mensenras.

Twee keer zo groot

Hoewel er geen bewijs is voor deze vondst, zijn tijdens opgravingen in 1912 en 1924 duizenden voorwerpen aangetroffen in de grot, waaronder gigantische sandalen die gedragen leken te zijn.

De menselijke resten in de grot dateerden van 2030 voor Christus tot 1218 voor Christus. Er werd ook een handafdruk gevonden die twee keer zo groot was als de handafdruk van een gewone mens.

Er zijn berichten uit 1931 gevonden waarin wordt gerept over skeletten van 2,6 tot 3 meter lang. Opvallend genoeg hadden deze mensen rood haar.

3000 jaar geleden

De Paiute, een stam van indianen die in het zuiden van de VS leven, vertellen verhalen over een groep barbaren die 3000 jaar geleden in het gebied opdook. Volgens de indianen voerden ze oorlog met de Paiute en hun buren, en hadden ze rood haar.

De 16de-eeuwse ontdekkingsreiziger Pedro Cieza de León stuitte in de regio naar eigen zeggen op een mysterieuze groep roodharige barbaren.

Volgens een ‘studie’ van de Universiteit van Nevada waren de skeletten niet 3, maar 2 meter lang.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

2024: Het jaar dat de wereldregering vorm krijgt

 april 6, 2024  2

 

Een wereldregering is het eindspel. Dat weten we. Totale controle over elk aspect van het leven voor iedereen op de planeet, dat is het doel.

Dat is al jaren, zo niet decennia, duidelijk voor iedereen die oplet, en elk klein beetje resterende twijfel werd weggenomen toen Covid werd uitgerold en leden van het establishment het ronduit begonnen te zeggen, schrijft Kit Knightly.

Covid markeerde een versnelling van de globalistische agenda, een waanzinnige sprint naar de eindstreep die momentum lijkt te hebben verloren op het nippertje van de overwinning, maar de race gaat nog steeds door. Het doel is niet veranderd, ook al heeft de agenda zich in de jaren daarna iets teruggetrokken in de schaduw.

We weten wat ze conceptueel willen, maar wat betekent dat praktisch?

Hoe ziet een potentiële “wereldregering” er eigenlijk uit?

Laten we het eerst hebben over wat we NIET gaan zien.

1 – Ze gaan zichzelf niet uitroepen. Nee, er zal vrijwel zeker nooit een officiële “wereldregering” komen, althans voorlopig nog niet. Dat is een les die ze geleerd hebben van Covid – een naam en een gezicht geven aan het globalisme wakkert het collectieve verzet ertegen alleen maar aan.

2 – Ze gaan het natie-zijn niet afschaffen. Je kunt er zeker van zijn dat Klaus Schwab (of wie dan ook) nooit simulcast op elke televisie ter wereld zal verschijnen om aan te kondigen dat we nu allemaal burgers van ze vurld zijn en dat natiestaten niet langer bestaan.

Deels omdat dat waarschijnlijk weerstand zal oproepen (zie punt 1), maar vooral omdat tribalisme en nationalisme gewoon te handig zijn voor alle would-be manipulators van de publieke opinie. En natuurlijk sluit het voortbestaan van natiestaten op geen enkele manier het bestaan van een supranationaal controlesysteem uit, net zo min als het bestaan van Rhode Island, Florida of Texas het bestaan van de federale overheid uitsluit.

3 – Er zal nooit een openlijke verklaring zijn van een verandering van systeem. We zullen niet te horen krijgen dat we verenigd zijn onder een nieuw model, in plaats daarvan zal de illusie van regionaliteit en oppervlakkige variantie een gebrek aan echte keuze in het politieke landschap camoufleren. Een dunne polysystemische huid strak gespannen over een monosystemisch skelet.

Kapitalisme, communisme, socialisme, democratie, tirannie, monarchie… deze woorden zullen gestaag in betekenis verwateren, nog meer dan ze al deden, maar ze zullen nooit worden losgelaten.

Wat het globalisme ons zal brengen – stel ik voor – is een verzameling natiestaten die alleen in naam bestaan, met oppervlakkig verschillende regeringssystemen die allemaal op dezelfde veronderstellingen zijn gebaseerd en die allemaal verantwoording afleggen aan een niet-gekozen en niet-aangekondigde hogere autoriteit.

…en als dat bekend klinkt, dan is dat omdat het in essentie is wat we al hebben.

De enige belangrijke aspecten die ontbreken zijn de mechanismen waarmee dit ruwe model kan worden omgevormd tot een vloeiend netwerk, waarbij alle hoeken worden uitgehold en alle echte soevereine bevoegdheden volledig verloren gaan.

  Er is zoveel kwaad om ons heen...

 

Dat is waar de drie belangrijkste pijlers van de wereldheerschappij om de hoek komen kijken:

1.    Digitaal geld

2.    Digitale ID

3.    “Klimaatactie

Laten we ze stuk voor stuk bekijken.

1. DIGITAAL GELD

Meer dan 90% van de landen in de wereld zijn momenteel bezig met het introduceren van een nieuwe digitale valuta, uitgegeven door hun centrale bank. Deze site – en anderen – berichten al jaren over het streven naar CBDC’s (Central Bank Digital Currencies), en wel op zo’n manier dat we hier geen oude praatjes hoeven te herhalen.

Simpel gezegd maakt volledig digitaal geld totaal toezicht op elke transactie mogelijk. Als de valuta programmeerbaar is, zou het ook controle over elke transactie mogelijk maken.

Je kunt onze uitgebreide back-catalogus over CBDC’s lezen voor meer details.

Het is duidelijk dat CBDC’s een potentieel dystopische nachtmerrie zijn die de rechten zal schenden van iedereen die gedwongen wordt ze te gebruiken….maar hoe zijn ze een bouwsteen van een wereldregering?

Het antwoord daarop is “interoperabiliteit”.

Hoewel de nationale CBDC’s van de wereld notioneel van elkaar gescheiden zullen zijn, wordt het merendeel gecodeerd om elkaar te herkennen en met elkaar te communiceren. Ze worden bijna allemaal ontwikkeld volgens richtlijnen van de Bank of International Settlements en andere globalistische financiële instellingen, en ze worden allemaal geprogrammeerd door hetzelfde handjevol techgiganten.

Een rapport van juni 2023 voor het World Economic Forum wees op het belang van “Central Bank Digital Currency Global Interoperability Principles” en concludeerde:

Het is cruciaal voor centrale banken om interoperabiliteitsoverwegingen vroeg in het ontwerpproces prioriteit te geven door zich te houden aan een set leidende principes. Om wereldwijde coördinatie te vergemakkelijken en te zorgen voor een harmonieuze implementatie van CBDC’s, wordt de ontwikkeling van een uitgebreide set principes en standaarden noodzakelijk. Op basis van eerder onderzoek en samenwerkingsinspanningen kan deze reeks beginselen dienen als een solide basis, die centrale banken helpt om vanaf het begin van hun CBDC-initiatieven proactief rekening te houden met interoperabiliteit. Door deze principes aan te nemen, kunnen centrale banken werken aan het creëren van een samenhangend en onderling verbonden CBDC ecosysteem.

In een reactie op het rapport merkte de World Economic Forum website op [nadruk toegevoegd]:

Om een succesvolle implementatie te garanderen en interoperabiliteit te bevorderen, wordt wereldwijde coördinatie van het grootste belang […] door zich te houden aan interoperabiliteitsbeginselen, kunnen CBDC’s harmonieus vooruitgaan, wat leidt tot efficiënte en onderling verbonden digitale betalingssystemen.

Je hoeft geen genie te zijn om “wereldwijde coördinatie”, “samenhangend ecosysteem”, “harmonieuze vooruitgang” en “onderling verbonden betalingssystemen” te ontcijferen.

Er is geen praktisch verschil tussen 195 “interoperabele” en onderling verbonden digitale munteenheden en één enkele wereldwijde munteenheid.

In feite is “interoperabiliteit” het parool voor alle globalistische machtsstructuren in de toekomst. Wat ons netjes leidt naar…

2. DIGITALE IDENTITEIT

De wereldwijde drang naar verplichte digitale identiteiten is nog ouder dan de agenda voor digitale valuta en gaat terug tot de eeuwwisseling en Tony Blairs “nationale identiteitskaarten”.

 

Al tientallen jaren is het een “oplossing” voor elk “probleem”.

Terrorisme? Digitale identiteit zal je veilig houden.

Illegale immigratie? Digitale identiteit zal de grens beveiligen.

Pandemie? Digitale identiteit zal bijhouden wie gevaccineerd is en wie niet.

AI? Digitale identiteit zal bewijzen wie menselijk is.

Armoede? Digitale identiteit zal “financiële inclusie bevorderen”.

Het is duidelijk dat, net zoals bij CBDC’s, een verregaande digitale identiteitsdienst een bedreiging vormt voor de mensenrechten. En net als bij CBDC’s kun je een wereldwijd systeem bouwen als je nationale digitale identiteitsplatforms met elkaar verbindt.

Nogmaals, het draait allemaal om “interoperabiliteit”. Ze gebruiken precies dezelfde taal.

Het Identity4Development programma van de Wereldbank beweert:

Interoperabiliteit is cruciaal voor het ontwikkelen van efficiënte, duurzame en bruikbare identiteitsecosystemen.

De Noordse en Baltische ministers voor Digitalisering riepen publiekelijk op tot “grensoverschrijdende” operationele digitale ID’s.

NGO’s zoals Open Identity Exchange (OIX) publiceren rapporten over “de behoefte aan gegevensstandaarden om interoperabiliteit van digitale ID’s mogelijk te maken, zowel in federaties binnen een ID-ecosysteem, als over ID-ecosystemen heen.”

De lijst van nationale overheden die digitale ID’s introduceren, daarvoor “partnerschappen” aangaan met bedrijfsgiganten en/of “grensoverschrijdende interoperabiliteit” bevorderen, is lang en wordt steeds langer.

In oktober 2023 publiceerde het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties hun “richtlijnen” voor het ontwerp en gebruik van digitale identiteiten.

Er is geen praktisch verschil tussen 195 genetwerkte digitale identiteitsplatforms en één enkel wereldwijd identiteitsprogramma.

Oké, dus ze hebben wereldwijde valuta en identiteitsprogramma’s ingevoerd. Nu kunnen ze ieders bewegingen, financiële transacties, gezondheid en meer controleren en bewaken. Dat is bewaking en controle, allemaal in een gedistribueerd model dat ontworpen is om het bestaan van een wereldregering te verdoezelen.

Maar hoe zit het met beleid?

Hoe maakt deze wereldregering beleid en wetgeving zonder haar bestaan prijs te geven?

Klimaatverandering, dat is hoe.

3. “KLIMAATACTIE”

Klimaatverandering staat al jaren bovenaan de agenda van de globalisten. Het is het Trojaanse paard van de antimensheid technocraat.

Al in 2010 suggereerden bekende “experts” op het gebied van klimaatverandering dat “de mens niet voldoende geëvolueerd is” om klimaatverandering tegen te gaan en dat “het misschien nodig is om de democratie een tijdje in de ijskast te zetten.”

Meer recentelijk, in 2019, publiceerde Bloomberg artikelen met koppen als “Klimaatverandering zal de nationale soevereiniteit zoals we die kennen om zeep helpen”, en academici vertellen het ons:

Staten zullen niet in staat blijven om mondiale crises zoals klimaatverandering op te lossen totdat ze hun soevereiniteit loslaten

Jarenlang is klimaatverandering verkocht als de reden waarom we “gedwongen” zouden kunnen worden om democratie of soevereiniteit op te geven.

Daarnaast is er een langdurig propagandaverhaal gewijd aan het veranderen van “klimaatverandering” van een milieukwestie in een kwestie van alles.

Op dit punt zijn alle nationale regeringen het erover eens dat “klimaatverandering” een dringend probleem is dat wereldwijde samenwerking vereist om opgelost te worden. Ze organiseren massale topconferenties waar ze internationale overeenkomsten ondertekenen die nationale staten binden aan bepaald beleid, in het belang van de planeet.

 

Nu ze dat model hebben opgezet, verbreden ze het toepassingsgebied van “klimaatverandering”. Ze veranderen “klimaatverandering” in het antwoord op elke vraag:

Het is duidelijk dat “klimaatverandering” altijd een invloed zal hebben op energie en transport.

Na Covid is “klimaatverandering” al omgedoopt tot een “gezondheidscrisis”.

Nu krijgen we te horen dat “klimaatverandering” een voedselcrisis veroorzaakt.

We krijgen te horen dat internationale handel klimaatbewust moet zijn.

De Wereldbank vertelt ons dat onderwijshervorming zal helpen in de strijd tegen klimaatverandering.

We krijgen te horen van het IMF dat elk land ter wereld koolstof zou moeten belasten en, in een recente cross-over aflevering, dat CBDC’s goed kunnen zijn voor het milieu.

Zie je hoe het werkt?

Landbouw & voeding, volksgezondheid, energie & transport, handel, fiscaal & belastingbeleid, zelfs onderwijs. Bijna elk gebied van de overheid valt nu potentieel onder de paraplu van “klimaatverandering”.

Ze hebben niet langer een één-wereld regering nodig, ze hebben alleen een enkel panel van “onpartijdige internationale klimaatveranderingsdeskundigen” nodig die werken om de planeet te redden.

Door de lens van “klimaatverandering” zouden deze experts gemachtigd zijn om regeringsbeleid te dicteren – sorry, aan te bevelen – op bijna elk gebied van het leven aan elke natie op de planeet.

Zie je het al?

Dit is een wereldregering in de moderne wereld, niet gecentraliseerd maar gedistribueerd. Cloud computing. Een supranationale hivemind van bedrijven en technocraten. Zonder officieel bestaan of autoriteit, en dus zonder verantwoordingsplicht, en al hun beleidsbeslissingen trechterend door één filter – klimaatverandering.

Er zal niet één enkele wereldmunt zijn, maar tientallen en tientallen “interoperabele” digitale munten die een “harmonieus betalingsecosysteem” creëren.

Er zal niet één wereldwijde digitale identiteitsdienst zijn, maar een reeks “onderling verbonden identiteitsnetwerken” die zich bezighouden met de “vrije stroom van gegevens om de veiligheid te bevorderen.”

Er komt geen wereldregering, maar internationale panels van “onpartijdige experts”, aangesteld door de VN die “beleidsaanbevelingen” doen.

De meeste of alle landen van de wereld zullen de meeste of alle aanbevelingen opvolgen, maar iedereen die deze panels wereldregeringen noemt, zal fact-checks van Snopes of Politifact toegestuurd krijgen die benadrukken dat “VN-deskundigenpanels GEEN wereldregering vormen omdat ze geen wetgevende macht hebben..

Ik suggereer dat dit de manier is waarop de wereldregering in 2024 en daarna vorm zal krijgen.

Gecompartimenteerd, volkomen ontkenbaar… maar zeer, zeer reëel.

 

https://frontnieuws.backme.org/ https://frontnieuws.backme.org  


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/2024-het-jaar-dat-de-wereldregering-vorm-krijgt/

 

https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2023/02/WEF-Schwab.jpg?resize=533%2C261&ssl=1

WEF beveelt wereldregeringen om “vlees en brandstof sterk te rantsoeneren” om de Great Reset in te luiden

De globalisten van het World Economic Forum hebben regeringen wereldwijd opgedragen te beginnen met het streng rantsoeneren van vlees en brandstof om hun agenda voor de Great Reset versneld uit te voeren, schrijft En-volve. Volgens een studie van aan de globalisten gelieerde academici is rantsoenering in de stijl van de Tweede Wereldoorlog het antwoord op … Meer lezen overWEF beveelt wereldregeringen om “vlees en brandstof sterk te rantsoeneren” om de Great Reset in te luiden

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-wereldregeringen-om-vlees-en-brandstof-sterk-te-rantsoeneren-om-de-great-reset-in-te-luiden/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...