zaterdag 13 april 2024

Thierry Baudet: er komt een hele nare tijd aan


Iedereen die z’n ogen open heeft, ziet dat Europa ten onder gaat. Je ziet het overal om je heen, het is niet moeilijk om de huidige trends door te trekken naar de nabije toekomst en de vanzelfsprekende conclusie te trekken: er komt een hele nare tijd aan, zegt FVD-leider Thierry Baudet in een videoboodschap.

We gaan minderheden worden in onze eigen landen. Immigranten zorgen voor criminaliteit, sociaal-maatschappelijke spanningen en daarnaast zijn ze afhankelijk van de overheid, wat extreme kosten met zich meebrengt, die de oorspronkelijke bevolking moet ophoesten via alsmaar stijgende belastingen, schetst Baudet.

De belastingen stijgen ook door de klimaatplannen, waar de gehele heersende elite obsessief mee bezig is, en die niet alleen onze economie, maar ook ons landschap volledig te gronde zullen richten, vervolgt hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tsunami van rampspoed

De mobiliteit zal dramatisch afnemen. Reizen wordt iets voor de happy few. Vlees eten idem dito. Er komen periodes van stroomuitval en schaarste.

Ondertussen ondernemen onze tegenstanders ook een aanval op het gezin en de geordende seksualiteit die daar het hart van vormt. Door kinderen al op zeer jonge leeftijd te seksualiseren en te indoctrineren met de transgender-ideologie, wordt gepoogd het hart van een stabiele maatschappij – de basis, het gezin, de relatie tussen man en vrouw – vanuit haar kern te ondermijnen.

Censuur daalt ondertussen neer over het internet, waardoor de mogelijkheden om in het openbaar verzet te plegen en de huidige dominante ideologie te bekritiseren, sterk worden ingeperkt.

Baudet ging de politiek in om te proberen de tsunami van rampspoed die op ons afkomt, de perfecte storm, af te wenden. De stoommachine die ons komt vermorzelen, tegen te houden. De ellende te stoppen.

Zaadjes planten van de nieuwe wereld

Maar toen hij eenmaal in de politiek zat, ontdekte hij dat de mensen buiten de politiek veel machtiger zijn dan hij altijd had gedacht.

We hoeven niet te wachten op wetgeving, stelt Baudet. “We hoeven niet te wachten tot de politiek van koers verandert. We kunnen zelf al de zaadjes planten van de nieuwe wereld, van de wereld die we wel willen.”

Zo kun je samen met gelijkgestemden een buitenschoolse opvang starten. Word lid van de ouderraad van de school van je kinderen om invloed uit te oefenen op bijvoorbeeld die vreselijke Lentekriebels.

“Wie weet kunnen we op een dag een pensioenfonds opzetten voor onze eigen mensen, een eigen verzekeringsmaatschappij, een bank met een eigen munteenheid en een eigen betalingssysteem, misschien zelfs een eigen woningcorporatie,” aldus Baudet. “Sla de handen ineen, bouw samen met ons aan de wereld die we wel willen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Filmpje: Arts heeft belangrijke boodschap voor mensen met kinderen


De World Council for Health heeft als eerste internationale organisatie opgeroepen tot een moratorium op alle kindervaccinaties, zei cardioloog Peter McCullough in Joni Table Talk.

Er komen steeds meer vaccins bij, sommige worden tegelijkertijd toegediend en dat levert problemen op, aldus McCullough, die erop wees dat in 1986 een wet is aangenomen die vaccinmakers vrijstelling van rechtsvervolging geeft. In die Amerikaanse wet wordt aangegeven dat vaccins ‘onvermijdelijk onveilig’ zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongevaccineerde kinderen het gezondst

Als kinderen meerdere vaccins tegelijk krijgen, kan dat leiden tot neuropsychiatrische aandoeningen, waaronder ADHD, aspergersyndroom, autisme, allergieën, astma, atopisch eczeem en wiegendood, waarschuwde de arts.

McCullough verwees naar studies waaruit blijkt dat ongevaccineerde kinderen het gezondst zijn.

Deze autisme-epidemie is een tsunami

“Toen ik kind was, kreeg 1 op de 10.000 kinderen autisme, tegenwoordig 1 op de 36,” zei hij. Er zijn 200 onderzoeken die laten zien dat dit te maken heeft met de ontregeling van het immuunsysteem, voegde hij toe. Ontstekingsfactoren komen in het brein terecht en veranderen het permanent.

“Het ziet er niet goed uit,” aldus McCullough. “Deze autisme-epidemie is een tsunami.”

Een recente peiling laat zien dat een derde van de jonge Amerikaanse ouders hun kinderen niet laat vaccineren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Het eerste wat een tiranniek bewind doet is de bevolking ontwapenen

 zaterdag, 13 april 2024 10:09   Hits: 2636

  tiranniek bewind moet bevolking ontwapenen  Het allerlaatste wat een overheid wil is dat burgers eigen wapens bezitten.

Dat is dan ook de reden dat zelfs grote keukenmessen door de overheid in China nauwkeurig worden geregistreerd.



We blijven herhalen dat als we willen weten wat de krachten in de achtergrond voor ons in petto hebben, we alleen maar naar China hoeven te kijken.

Hieronder een korte video uit China:

Nee, het is niet een Chinees die zijn vrouw heeft vastgeketend aan het aanrecht. Het is een vrouw in China die een keukenmes gebruikt.

Een mes dat een eigen QR code heeft en dat via een ketting vast zit aan de werkplek.

Degene die deze video heeft geplaatst, schrijft daarbij het volgende commentaar:

In China moeten huishoudmessen worden vastgeketend en worden geïdentificeerd met QR-codes om hun eigenaars op te sporen, voor het geval mensen met deze messen in opstand komen tegen de overheid.

Chinese mensen zijn ontwapend, zodat de overheid van deur tot deur kan gaan om mensen onder dwang te prikken met het Covid-vaccin.



Toen de satanische sekte destijds de Russische Revolutie uitvoerde was één van de eerste dingen die ze deden het ontwapenen van de Russische bevolking.

Op de volgende poster zie je Russische mensen die de wapens inleveren, pistolen en zelfs zwaarden, terwijl een Russische soldaat over hen heen hangt met de woorden, “Kameraden, lever je wapens in”, vergezeld van het beeld van een hamer en een sikkel binnen een rode ster.

tirannen, ontwapenen bevolking

Dit voorbeeld werd later gevolgd door Adolf Hitler.

tirannen, ontwapenen bevolking

We staan nu wederom aan de vooravond van een nieuw tiranniek bewind in vooral Europa en daarom zie je bij ons steeds meer berichten over wapens verschijnen in de mainstream media.

Iedere keer wordt er de nadruk op gelegd hoe gevaarlijk mensen wel niet kunnen worden als ze complottheorieën aanhangen. Dat ze zomaar kunnen radicaliseren en dan is het volgens de mainstream media een kleine stap richting het aanschaffen van wapens.

Klaarblijkelijk hebben de Fransen niet al te veel geleerd van de geschiedenis want een overheidscampagne om wapens in te leveren eind 2022 schijnt een groot succes te zijn.

Een record aantal bezitters van vuurwapens hebben deze ingeleverd bij speciale inzamelingspunten door het gehele land.

Het ging dan om eigenaren van niet geregistreerde vuurwapens en de overheid is zo grootmoedig om hen die vrijwillig vuurwapens inleveren niet te bestraffen.

Volgens schattingen bedroeg het aantal niet geregistreerde vuurwapens in Frankrijk ongeveer 6 miljoen en dat zijn er wel heel veel als het volk straks lastig gaat doen en niet begrijpt waarom ze niets bezitten, maar ook niet gelukkig zijn zoals beloofd door Schwab.

Voormalig Rothschild medewerker en huidig werknemer van het WEF Emmanuel Macron wil er alles aan doen om het wapenbezit terug te dringen.

Volgens Reuters zijn er inmiddels al 65.000 vuurwapens ingeleverd, samen met 1,6 miljoen kogels.

In alle door het WEF gecontroleerde landen worden er nu pogingen ondernomen om het vuurwapenbezit terug te dringen.

Dit, om burgers die zich aan de wet houden, te beschermen, aldus het officiële verhaal.

Verder schrijft men nu in de mainstream media dat heel mensen blij zijn dat ze van die wapens zijn verlost.

De sekte is ook heel blij dat zoveel mensen ervoor hebben gekozen om zichzelf straks niet meer te kunnen verdedigen. Dat maakt de tochten naar de kampen tenslotte heel wat plezieriger voor iedereen.
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

De werkelijke reden voor de ‘coronavaccinaties’ eindelijk bekend

 zaterdag, 13 april 2024 12:03    Hits: 5735

  nanorobots in coronavaccins  Toen wij schreven over gevaccineerde mensen die een zogenaamd MAC adres uitzonden werden we door velen voor gek versleten. .

Nu komt er bewijs boven tafel dat een partner van Pfizer heeft aangetoond mensen met bestuurbare nanobots te kunnen injecteren en die vervolgens via een eigen IP adres te kunnen koppelen aan het internet.


Twee jaar geleden schreven wij onder andere het volgende:

Ze hebben bij La Quinta Columna vier vaccins getest (AstraZeneca, Pfizer, Moderna en Janssen en allemaal bevatten ze nanotechnologie).

Wat ze hebben aangetroffen zijn onder andere nanorouters die een zogenaamd MAC adres uitzenden. (Het MAC-adres is een uniek identificatienummer van de netwerkmodule.)

Ook hebben ze antennes aangetroffen die nodig zijn om het signaal te versterken en nog een aantal andere nanocircuits die nodig zijn om het mogelijk te maken dat gevaccineerde personen een signaal uitzenden zodat er een verbinding tot stand kan komen met een elders geplaatste server.

En zijn via een Spaanse arts resultaten beschikbaar gekomen van een door hem uitgevoerd onderzoek naar dit vreemde verschijnsel. Het onderzoek is al vorig jaar zomer uitgevoerd, maar heel erg belangrijk in het kader van wat we nu weten.

Het betreft hier Dr. Luis Miguel de Benito, een ervaren arts die werkzaam is in een ziekenhuis in Madrid en die diverse medische publicaties op zijn naam heeft staan.

Deze man besloot een onderzoek uit te voeren met in totaal 137 mensen. Hij liet deze mensen alleen komen naar de locatie waar hij zijn onderzoek uitvoerde.

Hij zorgde ervoor dat er in de buurt geen enkel apparaat aanwezig was dat via Bluetooth een MAC-adres zou kunnen uitzenden.

Wanneer de persoon binnen was begon hij met het stellen van een aantal vragen zoals of ze gevaccineerd waren of niet en of ze veel last hadden gehad van bijwerkingen.

Ook zorgde hij ervoor dat wanneer ze een smartphone of iets dergelijks bij zich hadden dat deze werd uitgezet zodat er geen storende invloeden konden optreden.

Vervolgens keek hij of hij een MAC-adres zag verschijnen op zijn eigen telefoon en zo ja dan werd dit genoteerd.

Van de 137 mensen bleken er 25 mensen niet te zijn gevaccineerd en bij deze mensen verscheen geen enkele keer een Mac-adres.

Dit lag anders bij de gevaccineerden want van de 112 personen bleek er bij 96 een MAC-adres te verschijnen op de telefoon van de arts.

mac adres gevaccineerden

Dat was toen en komt er via Maria Zeee het volgende explosieve verhaal naar buiten.

Dit is wat zij schrijft:

In 2015 werkte Pfizer samen met de Bar-Ilan Universiteit in Israël die programmeerbare nanobots had ontwikkeld die bij mensen worden geïnjecteerd en die hun DNA veranderen, hen een IP-adres geven en hen verbinden met het internet.

In 2013 gaf Bar-Ilan Wetenschapper Dr. Ido Bachelet een presentatie waarin hij de nanorobots onder een microscoop liet zien, die precies lijken op wat Zeee Media al meer dan 3 jaar door middel van ons onderzoek van de inhoud van de COVID-injectie onder de microscoop aan het licht heeft gebracht, en die veel artsen ten onrechte hebben afgedaan als "zoutkristallen".

 Dr. Ido Bachelet

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor zorgen dat ze de "controle" over de nanorobots niet verliezen nadat ze bij mensen zijn geïnjecteerd.

Hij verklaarde dat de "controller" verbonden is met het internet "zoals een Xbox".

Dat de "controller eigenlijk deze nanobots aan het netwerk koppelt".

Dat ze "een echt IP-adres hebben". En dat ze op afstand "benaderd" kunnen worden.

Bachelet schepte in 2013 op over hoe ze deze nanorobots kunnen besturen als met een joystick om "payloads" in mensen los te laten.

In 2015 kondigde Pfizer hun samenwerking aan met Ido Bachelet van Bar-Ilan.

Hieronder vertelt Maria Zeee het complete en bizarre verhaal over de partner van Pfizer en wat dit waarschijnlijkt betekent voor ‘gevaccineerde’ mensen.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Allen voor één en één voor allen

 april 13, 2024   6

 

    CuriousHunter / Pixabay

Rusland, China en Iran hebben nu de facto een militaire en economische alliantie gevormd – wat ze liever een “partnerschap” noemen.

In het geval van Rusland en China is er een alomvattend partnerschap met een volledig spectrum ontstaan: militair, economisch en monetair, schrijft William Schryver.

De handel tussen Rusland en China is zowel kwantitatief als kwalitatief geëxplodeerd.

Belangrijk is dat de handel voor het overgrote deel in roebels en renminbi wordt verrekend. Het gebruik van de dollar en zijn internationale mechanismen wordt agressief afgebouwd.

Rusland en China voeren nu regelmatig gezamenlijke marine- en luchtpatrouilles uit in het westelijke deel van de Stille Oceaan, van Alaska tot de Zuid-Chinese Zee.

Rusland, China en Iran houden regelmatig gezamenlijke oefeningen in de Arabische Zee. Deze oefeningen zijn de afgelopen jaren zowel in omvang als in frequentie toegenomen.

Zowel Rusland als China investeren grote sommen kapitaal in Iran, veel daarvan in de energiesector en in ambitieuze transportprojecten om snelle en efficiënte handelscorridors aan te leggen die China, Iran en Rusland met elkaar verbinden als primaire knooppunten van Euraziatische handel.

De overdracht van wapens en technologie tussen de drie landen heeft een ongekend niveau bereikt.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, heeft net enkele dagen besprekingen afgerond met Chinese leiders, waaronder Wang Yi en Xi Jinping. In zijn verslag van de gesprekken vatte het vlaggenschip mediaorgaan van de Chinese regering, Global Times, de huidige staat van de relatie tussen Rusland en China samen (in de woorden van de prominente CPC-commentator Li Haidong):

“China en Rusland zullen zich niet richten op een derde partij, maar als hegemonische krachten China en Rusland bedreigen, of de wereldvrede bedreigen, zullen China en Rusland samen staan en vechten om hun eigen belangen te beschermen en samen de wereldvrede veilig te stellen.”

Het wordt steeds duidelijker dat Rusland, China en Iran inzien dat een aanval op één van hen een existentiële bedreiging voor hen allen zou vormen. De strategische belangen van alle drie de landen zijn nu onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het belangrijkste is dat ze verenigd zijn in één allesoverheersend strategisch doel: het ontmantelen van de heerschappij van het lang heersende Anglo-Amerikaanse rijk.

Natuurlijk is de snel tanende wereldhegemoon niet geneigd om zonder slag of stoot afstand te doen van zijn troon. Welke vorm dat gevecht aanneemt valt nog te bezien. Maar als het imperium zijn zogenaamde “op regels gebaseerde internationale orde” met wapengeweld probeert te behouden, is het essentieel om deze onbetwistbare realiteit te begrijpen:

Om de Verenigde Staten oorlog te laten voeren tegen één van Rusland, China of Iran, zou het nodig zijn om elke belangrijke Amerikaanse basis op de planeet te ontruimen om genoeg militaire macht te hebben om de missie uit te voeren.
In een vermeende oorlog tussen de Verenigde Staten en Iran zouden zowel Rusland als China Iran actief steunen. Ik suggereer niet dat Russische of Chinese troepen aan de zijde van de Iraniërs zouden vechten – hoewel dat zou kunnen gebeuren. Maar het zou waarschijnlijk niet nodig zijn. Iran zou gewoon worden aangevuld met wapens en andere logistieke benodigdheden van beide partners – en heel misschien onder hun nucleaire paraplu worden gebracht in een expliciete daad van afschrikking.

Bovendien zouden Rusland en China, als gevolg van de verzwakking van de Amerikaanse troepenmacht in Europa en het westelijk deel van de Stille Oceaan in een poging om Iran militair te onderwerpen, in staat worden gesteld om enorme druk uit te oefenen op de westerse logistiek, handel en politieke invloed in die regio’s. Dit wil niet suggereren dat China zijn troepenmacht in Europa en het westelijk deel van de Stille Oceaan zou verzwakken. Dit wil niet zeggen dat China Taiwan zou binnenvallen of dat Rusland de Baltische staten of Polen zou binnenvallen. Ze hoeven alleen maar hun dominante invloed uit te oefenen in wat voorheen werd beschouwd als onaantastbare Amerikaanse imperiale domeinen in Oost-Azië en Europa.

Het imperium is zo uitgedund en het potentieel voor machtsprojectie is zo verwaterd dat zelfs het voeren van één grote oorlog genoeg zou zijn om het hele kaartenhuis in elkaar te laten storten.

Dit is de harde realiteit waar de meesters van het imperium nu mee geconfronteerd worden, en geen enkele hoeveelheid mythologie over de “grenzeloze” macht die ze tot hun beschikking hebben kan daar iets aan veranderen.

Er is een enorm verschil tussen ingebeelde macht en het werkelijke vermogen om macht te projecteren en te behouden tegen de tegenstanders die het Amerikaanse leger nu onder ogen moet zien en moet verslaan om het einde van de Amerikaanse wereldhegemonie te voorkomen of zelfs maar zinvol uit te stellen.

En voor zover Rusland, China en Iran vastbesloten zijn om alles voor één en één voor allen te doen, vertegenwoordigen zij een combinatie van wereldwijde militaire en economische macht die niet verslagen kan worden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/allen-voor-een-en-een-voor-allen/

Globalisten bewapenen voedsel- en energievoorziening om de weg vrij te maken voor wereldwijde “Holodomor”

 november 8, 2023   2

De landbouw in Westerse landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië en Europa wordt vernietigd door globalistische ideologieën. Zelfs de oorlogen in het Midden-Oosten en Oekraïne kunnen worden gezien als gericht op voedsel- en energievoorraden om massale hongersnood te veroorzaken in overeenstemming met hun genocide- en ontvolkingsmissies, schrijft Belle Carter.

Holodomor betekent “dood door honger,” zoals in 1932-33 opzettelijk werd toegebracht aan Oekraïense boeren, waarbij minstens vijf miljoen mensen omkwamen. Prof. Andrea Graziosi van de Universiteit van Napels zei dat het de eerste genocide was die methodisch werd gepland en uitgevoerd door juist de mensen die voedsel produceerden te beroven van hun voeding om te overleven. Technocracy News schreef dat tijdens deze periode de meerderheid van de Oekraïners op het platteland, die onafhankelijke kleinschalige boeren of zelfvoorzienende boeren waren, zich verzette tegen de collectivisatie. Ze werden gedwongen om hun land, vee en landbouwgereedschap af te staan en als arbeiders op collectieve overheidsboerderijen (kolchozen) te gaan werken. Ongeveer 4.000 lokale opstanden tegen de collectivisatie, belastingen, terreur en geweld door de Sovjetautoriteiten in het begin van de jaren 1930 werden door historici opgetekend. De Sovjet geheime politie en het Rode Leger onderdrukten deze opstanden met geweld en arresteerden tienduizenden boeren. Ze werden doodgeschoten of gedeporteerd naar werkkampen.

Mike Adams, oprichter van het platform voor vrije meningsuiting Brighteon.com, ging in op hoe “Holodomor” nu in elkaar wordt gezet om mensen te vernietigen door verhongering. Tijdens de aflevering van 25 oktober van “Brighteon Broadcast News” vergeleek Adams de Holodomor uit 1930 met de huidige situatie in Gaza, waar Israël een blokkade heeft ingesteld die de toevoer van voedsel, water, energie en brandstof heeft afgesneden. “Het vertelt je gewoon wat de globalisten van plan zijn met ons allemaal te doen. Begrijp dat wat je ook denkt over de verschillende spelers in het Midden-Oosten, Israël versus Hamas, waar je naar kijkt een model is van wat de globalisten van plan zijn met ons allemaal te doen, ongeacht onze etniciteit, religie, land of huidskleur. Het wordt een wereldwijde Holodomor,” waarschuwde hij.

 

Hij wees ook op het conflict tussen Rusland en Oekraïne, waar voedselproducenten het voedsel dat ze produceren wordt onthouden. “Wat vooral afschuwelijk is, is dat het achterhouden van voedsel werd gebruikt als een wapen van genocide en dat het werd gedaan in een regio van de wereld die bekend staat als de ‘graanschuur van Europa’,” citeerde hij Graziosi’s verklaring met betrekking tot Oekraïne tijdens de Holodomor.

Adams stelde verder het bedrieglijke narratief van het Westen over de klimaatcrisis als voorbeeld. Het zorgt er op dit moment voor dat de wereld toewerkt naar de totale uitbanning van fossiele brandstoffen als energiebron, zelfs zonder voldoende infrastructuur voor elektrische energienetten om de energiebehoeften te ondersteunen. Hij onthulde dat er in totaal $21 biljoen aan nieuwe investeringen nodig is in de elektrische infrastructuur om “netto-nul” te worden en dat er in zeven jaar tijd elk jaar 13 miljoen ton koper moet worden gedolven om hoogspanningsleidingen aan te leggen.

De uitbreiding van de elektrische infrastructuur is bijna onmogelijk, een “utopie” die niet zal gebeuren, zei de BBN-presentator. Door het onbereikbare doel zullen mensen geen betrouwbare energie-infrastructuur hebben, wat gevolgen zal hebben voor de wereldwijde landbouw. Dit is ontworpen om de landbouw te laten instorten.

Minister van Defensie van het Verenigd Koninkrijk brengt hulde aan slachtoffers Holodomor

De Britse minister van Defensie Grant Shapps heeft tijdens een recent bezoek aan de Verenigde Staten eer bewezen aan de slachtoffers van de Holodomor in Oekraïne in 1932-1933. De ambtenaar zei dat hij een krans legde bij het monument voor de slachtoffers van de Holodomor in Washington en hulde bracht aan hen die vandaag de dag de vrijheid van Oekraïne verdedigen. “90 jaar geleden stierven miljoenen Oekraïners in een genocide door de Sovjet-Unie. Nu worden de levens en bestaansmiddelen van miljoenen Oekraïners opnieuw bedreigd,” twitterde Shapps op X.


Zijn berichten op sociale media kregen gemengde reacties van X-gebruikers Sommigen bedankten hem voor het herdenken van de slachtoffers, maar anderen wezen op de hypocrisie van deze daad. “Neem ontslag,” antwoordde er één. Een ander vroeg: “Hoeveel heeft deze foto ons gekost, Grant?” Een andere gebruiker merkte op: “Hij denkt ‘Ik vraag me af wat ik hiervoor in geld kan krijgen’?” “Hoe zit het met de levens van miljoenen Palestijnen die worden gedood door de handen van het terroristische Israël en dit blijven doen met uw toestemming en steun? Hypocrieten! Jullie allemaal. Hoe eerder we de ruggen van jullie zien, hoe beter!” @SarahHethe68290 reageerde op Shapps’ bericht.

 

In een ander bericht zei Shapps dat hij en Lloyd Austin, zijn Amerikaanse tegenhanger, hadden gesproken over de middelen die de VS en het VK hebben ingezet in het oostelijke Middellandse Zeegebied om escalatie in te dammen en de stabiliteit in het Midden-Oosten te herstellen na de terroristische aanval van Hamas. Er waren ook onofficiële beweringen dat het V.K. het meeste defensiematerieel aan Oekraïne had geleverd dat het had kunnen geven zonder zijn eigen defensiepotentieel op het spel te zetten. Shapps kondigde ook tienduizenden artillerieprojectielen voor Oekraïne aan. Hij onthulde ook de plannen van het V.K. om 30.000 extra Oekraïense militairen te trainen.

Critici konden niet anders dan de twee gezichten herkennen die de Britse functionaris aan het publiek toont. Het ene gezicht is sympathiek tegenover eerdere slachtoffers van genocide en het andere gezicht steunt de voortdurende oorlogen met wapens, ondanks het feit dat velen sterven en nog veel meer zullen sterven in de komende dagen terwijl de oorlogen zowel in het Midden-Oosten als in Oekraïne worden gevoerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/globalisten-bewapenen-voedsel-en-energievoorziening-om-de-weg-vrij-te-maken-voor-wereldwijde-holodomor/

Weffer Yuval Noah Harari: ‘Als de zondvloed komt’ zal de Elite ‘een ark bouwen’ en ‘de rest laten verdrinken’

april 13, 2024  0

    Yuval Noah Harari, via YouTube

De mondiale elite zal ontsnappen aan de komende wereldwijde massale ramp dankzij een “technologische Ark van Noach”, volgens Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van Klaus Schwab en het WEF.

Helaas voor de rest van de mensheid zullen ze niet gered worden door de elite, volgens Harari. In plaats daarvan zullen ze worden achtergelaten om te “verdrinken,” schrijft Baxter Dmitry.

 

Harari,  wiens tweede naam toevallig Noah (Noach) is, waarschuwt al heel lang voor de “technologische Ark van Noach” die volgens hem voorbestemd is om de elite te redden terwijl de rest van de mensheid sterft in een massale ramp.

Harari besprak de “ark” eerder toen hij deelnam aan een discussie op de Warwick Economics Summit in 2021.

Volgens Harari zullen miljarden mensen over de hele wereld omkomen omdat de elite geen behoefte heeft aan de “overgrote meerderheid” van de wereldbevolking.

Het lijkt erop dat het menselijk ras de koolstof is die de elite het liefst wil terugdringen.

CNN’s Bill Weir, die de discussie presenteerde, volgde door te suggereren dat de Covid pandemie de “generale repetitie” was voor de komende gebeurtenis.

Volgens Harari zullen zogenaamde “elites” zichzelf beschermen tegen planetaire catastrofes terwijl de rest van de mensheid ten onder gaat.

Harari maakte zijn opmerkingen tijdens het bespreken van “klimaatverandering”, die hij omschreef als “de meest urgente bedreiging voor de mensheid.”

 

KIJK (het relevante gedeelte begint op 25:40):



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/yuval-noah-harari-als-de-zondvloed-komt-zal-de-elite-een-ark-bouwen-en-de-rest-laten-verdrinken/

Voorzitter van Belgische zorgverzekeraar promoot euthanasie als oplossing voor vergrijzing

 april 13, 2024   21

   TheDigitalArtist / Pixabay

Luc Van Gorp, voorzitter van de  Christelijke Mutualiteit (CM), heeft zelfmoord gepromoot voor ouderen die “levensmoe” zijn en beschreef ouderen schokkend als een “berg vlees” die “begint te stinken.”

De voorzitter van het grootste ziekenfonds van België heeft euthanasie gepromoot als oplossing voor het vergrijzingsprobleem van het land, schrijft Andreas Wailzer.

Luc Van Gorp, hoofd van Christelijke Mutualiteit (CM), wees erop dat het aantal 80-plussers in België tegen 2050 zal verdubbelen tot 1,2 miljoen, wat een grote financiële druk legt op de gezondheidszorg en verzekeringsmaatschappijen.

Volgens De Specialist zei Van Gorp dat het probleem niet kan worden opgelost met meer geld en riep hij op tot “een radicaal andere aanpak.”

“Artsen en andere gezondheidswerkers doen nu hun uiterste best om iedereen langer te laten leven, maar met welk doel? Langer leven is toch geen doel op zich? Het moet in de eerste plaats gaan om de vraag: hoe lang kan ik leven met kwaliteit [van leven].”

“Hoe zit het met de categorie ouderen die maximale zorg krijgen, maar nog steeds niet de kwaliteit van leven hebben die ze willen? Die vraag wordt veel te weinig gesteld,” stelde hij.

Van Gorp zei dat er naast de huidige euthanasiewet “ook een zachtere vorm zou moeten zijn voor mensen die het gevoel hebben dat hun leven voltooid is” en voegde eraan toe dat “veel ouderen levensmoe zijn.”

In plaats van het proces zelfmoord te noemen, wat negatieve connotaties heeft, zou hij het “liever: leven teruggeven noemen.”

“Ik weet dat het gevoelig ligt, maar we moeten dat debat echt durven voeren.”

 

Van Gorp beweerde verder dat de kosten van de zorg voor mensen – menselijke wezens wiens leven een intrinsieke, door God gegeven waarde heeft ongeacht enig lijden – tegen het einde van hun leven misschien niet de moeite waard zijn, waarbij hij “dure medicatie” voor kankerpatiënten aanhaalde.

In een veelzeggende opmerking gebruikte de directeur de metafoor van een “berg vlees” die begint te stinken om oudere burgers te beschrijven.

“Ik vergelijk de ouder wordende mensen wel eens met een berg vlees,” zei hij. “Die berg komt eerst in de gezondheidszorg terecht. Artsen en ziekenhuizen gaan ermee aan de slag en verdienen er goed aan. Maar zodra dat vlees begint te stinken, schuiven ze het door naar de ouderenzorg. Maar vergrijzing is niet alleen de verantwoordelijkheid van de mensen die in de ouderenzorg werken.”

Hoewel verschillende linkse en liberale politici sympathiek staan tegenover de ideeën van Van Gorp, is christendemocratisch leider Sammy Mahdi volgens VRT NWS tegen de plannen en zegt: “Als iemand levensmoe is en het gevoel heeft dat hij in de weg staat en geen bezoek meer krijgt, dan falen we als samenleving.”

Van Gorp herhaalde zijn ideeën in een interview met de krant De Morgen, waarin hij stelde:

De vraag naar zorg zal de komende jaren alleen maar toenemen. Als we gewoon blijven doen zoals we nu doen, gaan we een regelrechte zorgcrash tegemoet. We kunnen dit alleen voorkomen als we kiezen voor een radicaal andere aanpak, vanuit een gezonde samenleving die kwaliteit van leven voorop stelt in plaats van kwantiteit.

“Talloze zorgverleners hebben al lang aangegeven dat het zo niet verder kan,” zei hij. “Er zijn simpelweg niet genoeg professionele handen over om alle zorg te leveren. En als samenleving creëren we te weinig ruimte om te zorgen voor diegenen die ons het meest dierbaar zijn.”

 

In 2002 was België het tweede land na de Tweede Wereldoorlog dat euthanasie legaliseerde. In 2014 werd het het eerste land dat de leeftijdsbeperking op euthanasie afschafte. Op dit moment staat het euthanasie toe voor minderjarigen die lijden aan een vermeende “terminale” ziekte, zogenaamd dicht bij de dood zijn of lijden aan chronische pijn en toestemming hebben van ouders en artsen.

In 2018 onthulde een overheidsrapport dat tussen 2016 en 2017 drie minderjarigen dodelijke injecties kregen.

Het aantal legale euthanasiegevallen per jaar is sinds de legalisering in 2002 gestaag gestegen tot bijna 3.000 gevallen in 2022.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voorzitter-van-belgische-zorgverzekeraar-promoot-euthanasie-als-oplossing-voor-vergrijzing/

 

Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’

Artsen in Nederland hebben het bevel gekregen om te beginnen met het euthanaseren van burgers met autisme en andere lichte handicaps, zonder angst voor vervolging, zelfs als de patiënt niet langer aangeeft te willen sterven, bericht Thepeoplesvoice. Ongeveer 40 mensen die als autistisch of verstandelijk gehandicapt werden geïdentificeerd, kregen tussen 2012 en 2021 gedwongen euthanasie … Meer lezen overNederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/nederland-begint-met-euthanasie-van-gehandicapten-om-de-planeet-te-redden/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...