donderdag 8 augustus 2024

FDA heeft geen bewijs voor het bestaan ​​van vogelgriep

 

Hoewel de FDA weet dat de vogelgriep “zeer besmettelijk” is en PCR-testen heeft goedgekeurd, kan zij geen wetenschappelijk bewijs van bestaan van het virus leveren, schrijft Thomas Oysmüller. 

Met behulp van de Amerikaanse Freedom of Information Act heeft burgerrechtenactiviste en journaliste Christine Massey Fois feiten uit de FDA opgegraven. De Food and Drug Administration (FDA) is ondergeschikt aan het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en houdt toezicht op voedsel en medicijnen. Nu heeft de FDA moeten toegeven dat zij geen wetenschappelijk bewijs heeft om het bestaan ​​van het ‘vogelgriepvirus’ te ondersteunen. Toch liet ze de PCR-test toe.

Geen virusregistratie

Verder bewijst de informatie van Sarah Kotler, de directeur van de Freedom of Information Unit, het volgende:

Er zijn geen gegevens die de zuiverheid beschrijven van deeltjes waarvan beweerd wordt dat het “vogelgriepvirussen” zijn, rechtstreeks uit lichaamsvloeistoffen/weefsel/uitwerpselen van zogenaamde “gastheren”.

Er zijn geen gegevens waarin het vermeende ‘genoom’ van een vermeend ‘vogelgriepvirus’ intact werd aangetroffen in de lichaamsvloeistof/weefsel/uitwerpselen van een ‘gastheer’ (en niet in silico werd geproduceerd, dat wil zeggen met behulp van een computermodel).

Er zijn geen gegevens die infectie met de ziekte/symptomen veroorzaakt door “vogelgriepvirussen” wetenschappelijk ondersteunen.

Want juist om deze gegevens werd gevraagd. De FDA reageerde echter niet met relevante documentatie. Het FDA-document onder de Freedom of Information Act kunt u hier vinden. De FDA zegt letterlijk op pagina 12 (nadruk TKP):

De FDA is niet verantwoordelijk voor het reguleren of behandelen van virussen. De FDA is verantwoordelijk voor de bescherming van de volksgezondheid door het waarborgen van de veiligheid, effectiviteit en veiligheid van geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik, biologische producten, medische apparatuur en medische apparatuur, evenals de veiligheid van de voedselvoorziening, cosmetica en producten die schadelijke stoffen uitstoten. straling. Daarom hebben we geen documenten die ons kunnen helpen. Als u geïnteresseerd bent: we hebben al informatie gepubliceerd over de melkaanvoer (Updates over hoogpathogene vogelgriep-influenza (HPAI) | FDA) en het proces voor de goedkeuring van testkits voor vogelgriep gepubliceerd.

Massey had alle documenten en onderzoeken geëist die de vogelgriep wetenschappelijk konden bewijzen. De FDA beschikt echter niet over overeenkomstige documentatie. Niettemin kan de FDA “updates” publiceren over de “zeer besmettelijke ziekteverwekker” vogelgriep. Niet slecht. De FDA kan ook testkits goedkeuren. Het is echter niet precies bekend waarop wordt getest. Massey’s vaststelling: “Logica is duidelijk niet hun ding.”

TKP heeft al meerdere malen uitgebreider gerapporteerd over het gebrek aan wetenschappelijk bewijs voor de vogelgriep – en de cruciale rol van PCR-testen. Hier bijvoorbeeld: “25 jaar vogelgriepvaccin – en het virus komt niet.” 

Nu moest de FDA toegeven dat ze niet veel – of eigenlijk niets – over het virus wist.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/fda-heeft-geen-bewijs-voor-het-bestaan-van-vogelgriep

Gemanipuleerde stormen verwoesten Britse zomer en "Bewijzen" klimaat Hoax

Hard Rain - de missionaire positie van geo-engineering - komt op je af.

2 JUNI 2024

Kijk omhoog en word wakker.

De zomer van ’24 is geannuleerd, zegt het Met Office, en het verbaast me niet. De mensen moeten aan hun zonden worden herinnerd voordat ze gaan stemmen. Binnenlands weer zal worden ontwikkeld om de nummer één globalistische agenda te promoten: de illusie van door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Weersmodificatie is eenvoudig, maar krachtig. Onze regering met militaire capaciteit kan hagel produceren uit een zomerhemel, de zon verduisteren met een plaat vervaardigde ‘wolk ’ en felle, lokale regenbuien veroorzaken. Dus dat zullen ze doen. Dit zijn de ‘grote drie ’ trucs in het WETMOD-repertoire, en de doomsayer van keuze, de Daily Mail, meldt dat er een harde regen zal vallen. Laten we dus eens goed kijken wat er in petto is en waarom.

    Metaaldeeltjes in spuitbus boven Wilderness Lane, Sussex, 2012

REGEN IS DE MISSIONAIRE POSITIE

Mijn eerste herinnering aan een nep-regenstorm is uit 2008. Ik had een auto genomen door de cross-channel tunnel tussen Engeland en Frankrijk. Binnen enkele minuten was ik op de snelweg en begon een tweedaagse rit naar het zuiden naar Spanje. Plotseling, in druk zomerverkeer, spatten dikke regendruppels op het scherm en raakte ik de ruitenwissers. Binnen twintig seconden was harde regen in een stroomversnelling gekomen; verblindende vellen ervan, donderend op het autodak, waardoor mijn zicht op de weg werd vernietigd. Alles kwam tot stilstand, drie rijstroken megatrucks, bestelwagens en auto's kwamen tot stilstand. Het was absurd, als geen regenval die ik ooit had veroorzaakt. Ik wist dat dergelijke gebeurtenissen plaatsvonden in tropische landen en dat de kans op een echte, levende moesson op 50 mijl van de kliffen van Dover niet bestond.

Maar ik wist al hoe moesson-regen uit de lucht kon worden gedwongen. Twee beruchte militaire operaties: Cumulus (Engeland, 1952) en Popeye (Vietnam 1967), bereikte dit met behulp van chemische aerosolfrays om ‘bestaande regenwolken te verbeteren. 

Cumulus was een regelrechte ramp, waarbij 35 onschuldige burgers werden gedood en huizen, bedrijven en infrastructuur in en rond Lynmouth werden vernietigd. [Details HIER] De RAF had een machtige regenbui veroorzaakt, maar met volume en wreedheid ver buiten hun controle. De USAF, die op buitenlands grondgebied actief was, kreeg een tas met gemengde tassen met resultaten die probeerden de bevoorradingsroute van het Vietnamese leger op het Ho Chi Minh-pad te belemmeren. Soms versterkten ze de bestaande moessonregens, soms doodden ze het.

VAN OORLOG TOT WARMING

Dat waren de begindagen van WETMOD (weermodificatie) en dergelijke experimenten werden uitsluitend uitgevoerd om militair voordeel na te streven. Als regen, sneeuw en hagel op bestelling zouden kunnen worden geproduceerd, zouden ze kunnen worden bewapend om het leven van vijandelijke legers die aan de elementen zijn blootgesteld, moeilijk te maken.

Tegen de tijd dat de Franse luchtmacht mijn vakantie in 2008 stopzette, waren diezelfde technieken verfijnd en bewapend tegen het grote publiek, voor een heel andere, supranationale agenda. De nieuwe megarijke voelde geen bijzondere loyaliteit aan hun eigen land en beschouwde de hele wereld als hun potentiële domein. De uitdaging van de 21e eeuw was om de enorme consumentenverenigingen op de been te brengen, hoe beter ze te exploiteren. De mythe van de opwarming van de aarde was de eerste poging om de hele wereld te terroriseren om te capituleren voor een eenwereldsysteem van totale controle.

Maar zelfs na decennia van hype kon hun ‘-crisis ’ niet overtuigen omdat de ‘warmistische ’ -theorie voor de hand liggende onzin was. Er zou iets tastbaars nodig zijn om mensen over te halen auto's, reizen, fossiele brandstoffen en elk ander facet van vrijheid en onafhankelijkheid op te geven. Niet voor het eerst wendden onze wannabee-keizers zich tot hun wetenschappers voor hulp. Hoe kunnen we het wereldverwarmende sprookje verkopen? Het antwoord kwam terug: Geo-engineering. De fabricage van extreme weersomstandigheden. We hebben de technologie al.

Een nieuwe fase van WETMOD begon, met investeringen in zeer geavanceerde nanotechnologie die was ontworpen om de elementen op aanvraag vorm te geven, te verschuiven en te versterken, waardoor de visuele en on-the-ground effecten werden gemaximaliseerd. Dit waren kolossale ondernemingen, waarvoor enorme begrotingen en ultramoderne uitrusting nodig waren die op maximaal beveiligde militaire bases waren samengesteld. Zoals altijd had het Pentagon zijn kraaloog op de spin-off-wapens. We zullen dat aspect diepgaand onderzoeken in toekomstige berichten. Het gaat er nu om dat Groot-Brittannië officieel klaar staat voor een zomerlange zondvloed, ontworpen om de proles te vernederen en ons in de armen van onze wereldwijde redders te drijven.

Voor geo-ingenieurs is het maken van regenbuien in Groot-Brittannië een open doel: een lang, smal eiland dat eindeloze mogelijkheden biedt om bestaande natuurlijke omstandigheden te benutten. Met honderden kilometers kustlijn die vochtige lucht levert en winden die vanaf alle punten van het kompas naderen, staat een toch al regengevoelige omgeving wijd open voor basis cloud-seeding, plus de nieuwste truc in het WETMOD-repertoire: de atmosfeer zelf ioniseren. Dit werd oorspronkelijk gedaan vanaf terrestrische locaties zoals de HAARP-faciliteit in Alaska die in 2014 werd gesloten. Op de grond gebaseerde ionisferische verwarmingseenheden werden / worden nog steeds vrij recent gebruikt in de VAE [Lees mijn verslag HIER] maar Amerikaanse ionisatie wordt nu grotendeels van bovenaf gebruikt, met vliegtuigen en satellieten op maat in een baan om de aarde.

[Om wat relevante informatie over H.A.A.R.P. uit mijn onderzoek uit 2018 KLIK HIER]

Na 20 jaar deze processen te hebben waargenomen, zou ik een zomer uit 2024 verwachten met kust- en binnenmist (mist / haas), een plaag van saaie, levenloze wolkenkappen in plaats van heldere, zonnige dagen en, zonder twijfel, een aantal zeer plotselinge, gewelddadige lokale regenbuien. Hagel kan ook voorkomen wanneer ze te hard leunen op de ijsknop.

Bereid je vooral voor om nat te worden. Vanuit het perspectief van controle-freak is goede oude harde regen een uitkomst: goedkoop, snel, ‘absoluut bewijs ’ van klimaatramp, en een stuk goedkoper dan de politie om mensen van de straat en wegen te houden.

KLIMAATVERANDERING PROPAGANDA

Toen de WETMOD-technologie van de nieuwe generatie zich voorbereidde, begon het re-brandingproces om de nepcrisis te verkopen. Opwarming van de aarde -al een busted flush- werd gedumpt ten gunste van Cimate Change. . Met als doel een wereldwijde regering te creëren met macht over alle menselijke hulpbronnen, begon een nieuwe PR-blitz om ons ervan te overtuigen dat menselijke activiteit een klimaatramp had veroorzaakt. Daar is letterlijk nog geen bewijs voor, maar de prijs - totale controle - blijft onweerstaanbaar voor bepaalde op macht beluste psychopaten. Maar net als zijn ‘verwarmende ’ voorganger, bleef het klimaatsprookje twee dikke geloofwaardigheidsproblemen raken.

Ten eerste bestaat de dreiging zelf nergens buiten onbetrouwbare computervoorspellingen van corrupte wetenschappers. Dit zijn werknemers van de klimaatindustrie en goed betaald om ‘-modellen ’ te creëren zonder basis in werkelijkheid. (Professor Neil Ferguson, de Lockdown Prophet voerde vergelijkbare ‘-modellering ’ uit om de covid pantomime te hype). Maar decennia van ‘klimaat ’ computermodellen en voorspellingen zijn altijd komisch en wild verkeerd gebleken.

Het tweede probleem was de groeiende berg van harde bewijzen dat we al tientallen jaren van opzettelijke weermanipulatie hebben ondergaan. Chemische neerslag van straalaërosolsprays wordt over de hele wereld aangetroffen, dringt door in natuurlijke watervoorraden, verlaagt de grond op landbouwgrond en wordt zeker ingeademd, gegeten en gedronken door jou en mij. Dit omvat metalen deeltjes waardoor valse wolken kunnen worden bestraald en een barrière vormen.


Mislukte cloudscreen-poging met parallelle areosol-sprays die oplossen over de renbaan van Leicester, Engeland, 2012



Beknopt wolkenscherm boven Daventry, Northamptonshire, Engeland 2013


Avondwolk gespoten en bestraald boven Olhos D'Agua, Portugal 2017

Na mijn ‘harde regen ’ ervaring op de Franse snelweg, begon ik de hele kwestie van geo-engineering te onderzoeken. Een verdere twee ‘instant moesson ’ -incidenten hebben mijn onderzoek gestimuleerd. De ene wolkbreuk kwam op het platteland van Wales, de andere op mijn verjaardag in Chatham, Londen, toen in de vroege zomer een belachelijke hagelbui uit een bijna heldere hemel kwam.

Geconfronteerd met een groeiend publieke bewustzijn, kozen de reguliere media deze periode om minachting te gieten voor de waarnemers, onder vermelding van tamme ‘experts ’ en bespot het concept van “chemtrails ”. Een zielige leugen werd verkondigd dat het opvallende vermogen van de uitlaat van de straalmotor “louter condensatie ” was. Omdat ik zelf een verdacht type was, twijfelde ik aan het vlot van online beelden, op mijn hoede voor mogelijke beeldmanipulatie. Dus kocht ik een paar camera's en begon naar de hemel te kijken.

Het duurde niet lang om al het bewijs te verzamelen dat ik had kunnen wensen. Als landmuis leerde ik al snel hoe de rijkdom van onderbevolkte gebieden in dit groene en aangename land testterreinen waren voor de Britse experimenten met zonneschermen - een schandalig en crimineel programma. De zon is de bron van al het leven op aarde; maar opzettelijk voorkomen dat de stralen het oppervlak van de planeet bereiken, zijn een bijna genocidaal misdrijf, een monsterlijke aanval op de rede.

     Cross-hatched aerosol sprays vormen een avondwolk over landbouwgrond in Powys, Wales, 2011

Om de hoax van klimaatcatastrofe te ondersteunen, worden alle weersomstandigheden - natuurlijk of ontworpen - nu gerekruteerd als ‘bewijs ’. In de Alice-in-Wonderland-wereld van klimaatverandering is alles het bewijs. Regen, zon, sneeuw, ijs en hagel bewijzen het. Elke orkaan, tornado of overstroming is het bewijs, alsof dramatische weersomstandigheden niet altijd in de natuur hebben bestaan. Het was onvermijdelijk dat naarmate WETMOD-technieken geavanceerder werden, ze zouden worden ingezet om de hoax te ondersteunen. Er werd aangenomen dat onverwachte en extreme weersomstandigheden een sceptisch publiek zouden overtuigen dat er ‘verschrikkelijke veranderingen ’ aan de gang waren.

Hoe nieuwsgierig dat alle ‘-oplossingen ’ voor de klimaat apocalyps het verwijderen van de vrijheden en gemakken van iedereen omvatten, behalve een extreem rijke elite. Toevallig is diezelfde elite geobsedeerd door het promoten van de klimaat apocalyps, terwijl hun eigen vrijheden en comfort blijven groeien.

Met andere woorden, het gewenste antwoord op de ‘klimaatramp ’ zal het leven van alle ‘kleine ’ mensen vernietigen, maar de ‘-oplossing ’ zal onbeperkte rijkdom en macht aan de miljardairs overhandigen.

MILITARISEERD WEER

De beruchte ‘Operatie Popeye ’ was het eerste openlijk toegelaten gebruik van technische regenval door de Amerikaanse luchtmacht. Vijf jaar lang probeerde de USAF het moessonseizoen te verlengen met ‘zaaien ’ wolken met zilver en loodjodide langs de Ho Chi Minh Trail, een essentiële bevoorradingsroute voor het Vietnamese leger. ‘Popeye ’ diende als een klassiek voorbeeld van de moeilijkheden, want zoals alle volgende WETMOD-ondernemingen was het proces gebaseerd op het versterken van een reeds bestaand weerscenario. Zelfs vandaag de dag kan het weer niet kunstmatig ‘’ helemaal opnieuw worden gemaakt. Wat kan worden gedaan, is bestaande omstandigheden benutten en onderdrukken, versterken of verplaatsen. Vandaar de schijnbaar willekeurige sequenties die wankelen met zonneschijn en regenbuien uit de zomerhemel voortstuwen.

The Met Office -Britain's spraakmakende collectie van “weer- en klimaatexperts ” - speelt een cruciale rol in de ‘klimaatcatastrofe ’ hoax, door te doen alsof geo-engineering verre van een alledaagse gebeurtenis is ‘experimenteel ’ en zeldzaam. Uit herhaalde persoonlijke ervaring kan ik bevestigen dat de Met blind, doof en dom is voor alle geïnformeerde vragen over dit onderwerp. Gezien hun miljoenenbudget en state-of-the-art technologie, is het absurd om te doen alsof ze niet kunnen detecteren wat iemand met functionerende ogen gemakkelijk kan observeren. De houding van de Met “ziet geen kwaad ” wordt nog absurder gemaakt door een constante output van nationale en lokale weersvoorspellingen die geen melding maken van de flagrante aerosoltechnieken die het hele jaar door op de Britse eilanden worden gebruikt. Van alle weerswaarnemers is het Met Office zeker een van de meest bewuste van wat er gebeurt, en hun beschamende stilte over het onderwerp toont alleen aan dat ze heel goed weten aan welke kant hun brood is beboterd.

Net als in Amerika, China en de Verenigde Arabische Emiraten is Britse geo-engineering onafscheidelijk van de nationale luchtmacht. Door Piloten bestuurde vliegtuigen worden vaak gebruikt, maar dat geldt ook voor drones en ‘dronevliegtuigen ’ -volle vliegtuigen die met afstandsbediening worden gevlogen. Vliegen op afstand van vliegtuigen van passagiersformaat is al meer dan 30 jaar beschikbaar. In 2014 nam ik mijn camera's mee naar de militaire basis in Aberporth in West-Wales, waar drones worden getest en gevlogen in het volle zicht van de lokale bevolking. Het is geen geheim. Het is niet verwonderlijk dat de lucht gevuld was met kunstmatige wolk - het melkwitte chemische vuil dat het Met Office graag “nevel noemt. ” Vliegtuigen zonder denkbaar commercieel doel vlogen de hele dag boven het hoofd, wat aerosol stimuleerde.

Ik heb een groot deel van de afgelopen acht jaar in Lincolnshire gewerkt, waar weermanipulatie een alledaagse gebeurtenis is. De provincie bevat meer dan een dozijn ex-WW2-vliegvelden van waaruit het hele jaar door militaire straaljagers vliegen. Vooral de fabricage van valse, zonovergoten ‘wolkenschermen ’ komt veel voor. Aerosol spuiten wordt bijna non-stop beoefend, zoals hieronder te zien is in een video gemaakt in het dorp Bassingham. Het is een typische hemel in de late namiddag van september 2015. Dit is bijna een uur video, versneld tot 50 seconden. Er was letterlijk geen wolk aan de hemel.

Ik herinner me die middag als bestraffend heet, met brandende zonneschijn die concurreerde met een lange processie van uitdijende aerosolsprays. De professionele BS-medewerkers van het Met Office leggen dit soort scenario uit met pseudo-tech wafel over een ‘natuurlijk fenomeen ’ dat optreedt wanneer ‘onschadelijke condensatiesporen ’ een bepaalde combinatie van ‘temperatuur en vochtigheid tegenkomen ’

Ter vergelijking: hier is een video gemaakt in het dorp Rendcomb, Gloucestershire, in de kerstweek, december 2018. Een schot van 45 minuten versnelde tot 45 seconden. Het was absoluut vergaan - letterlijk ijskoud.

Elke zogenaamde ‘wetenschapper ’ die dit probeert door te geven als ‘natuurlijk ’ is een schaamteloze leugenaar. Te beweren dat het een ‘toevallig bijproduct is van normaal luchtverkeer ’ beledigt onze intelligentie. Dit is koude, berekende geo-engineering.

Maar het voortdurende programma van doming-down in Groot-Brittannië is niet tevergeefs geweest; er zijn waarschijnlijk meer idioten die hun hoofd aan een Picasso willen lijmen dan de regering de schuld te geven van nepweer. De zomer komt eraan en - heb je gemerkt? - algemene verkiezingen, dus ALLES GLOBAL zal nu worden besproken (behalve immigratie). Je kunt er zeker van zijn dat je laatste CO2-compensatie dat beide vleugels van de Uniparty hun geloofsbrieven over klimaatverandering zullen huilen totdat de peilingen sluiten.

Precies op het juiste moment kondigden de valse profeten van het UK Met Office - een coven van professionele leugenaars - aan dat zomer 2024 ’ zal ongekende niveaus van regenval achtig zal bevatten.  Operatie Cumulus schiep geen precedent voor nachtmerrieachtige regen in 1957. Dit zijn dezelfde regime-papegaaien die de afgelopen tien jaar de ‘heetste ooit ’ hebben aangekondigd ochtend / dag / week / maand / zomer / winter om de dag. Hoewel Groot-Brittannië dat is niet eigenlijk een heel hete plek. Maar deze keer weet de Met dat ze 100% gelijk hebben. Omdat we hebben de technologie.

Zoals bij elke plastic noodsituatie van Sadaam tot Covid, was de Daily Mail de eerste in het nieuws met de ondergang van morgen, die de daken uitdaagde:


 

Merk op dat schattig ‘Met Office waarschuwt de regering ’ draaien. Geeft de Met verlegen toe dat het weer ergens boven de loonklasse van parlementsleden is georganiseerd? Misschien hopen ze gewoon op een schouderklopje wanneer de kunstmatige cloud-seeding van deze zomer een paar duizend onschuldige mensen in armoede brengt. Kijk, de Met zal kraaien, we hebben je gewaarschuwd! Welke vuile ambtenaren hebben we; wat een harteloos uitschot zijn ze.

Zoals alle criminelen keren geo-ingenieurs terug naar de originele feesttrucs die hun carrière hebben gelanceerd. De dramatische regenbuien die in 1952 in Lynmouth werden gepionierd, zullen opnieuw worden uitgerold - in schoppen. Stortregens van ingezaaide wolken in donkere luchten, geïoniseerd, bestraald en gekookt, en vervolgens de hele zomer op ons hoofd gevallen, tot een oorverdovend refrein van “KLIMAATCATASTROFIE! ” van de massamedia. Maar jij, beste lezer, zult beter weten. Deel dit bericht met iedereen in je kring die nog steeds betoverd is door de hondenoorspoeling uit de 21e eeuw van de Angry Sun God-legende. Tijd om op te kijken en wakker te worden. De lucht zal niet vallen, alleen tranen van rechtvaardige woede.

Ian Andrew-Patrick.

Alle foto's en video's in dit bericht zijn gemaakt met mijn eigen standaarduitrusting.

Endofthenews is een door lezers ondersteunde publicatie.

Om nieuwe berichten te ontvangen en mijn werk te ondersteunen, overweeg dan om een gratis of betaalde abonnee te worden.

https://ianandrewpatrick.substack.com/p/engineered-storms-to-destroy-uk-summer

Denk erover na

februari 12, 2024   19 

    HubertdeThé / Pixabay

Het is niet genoeg om tegen het globalisme of het WEF te zijn, we moeten ook voor iets beters zijn.” – Tom Luongo, Gold, Goats ’n Guns

Meneer Luongo maakt een belangrijk punt. Ik wil dat je hierover nadenkt: er is een reden waarom de WEF-globalistische cabal de strijd om de rest van ons te controleren en te domineren aan het verliezen is. Ze proberen recht in de tegengestelde stromingen van de werkelijkheid te komen. Bovenal proberen ze macht en besluitvorming te centraliseren. Maar de wereld beweegt zich in de tegenovergestelde richting. Alle doelstellingen van het WEF zijn gebaseerd op de macrotrends in de geschiedenis, schrijft James Howard Kunstler.

De opkomende regel voor menselijke aangelegenheden is nu dat alles wat op grote schaal wordt georganiseerd zal wankelen en falen. Er zal geen wereldregering komen die geleid wordt door de schepsels van Davos of Brussel, of Washington DC, of welke andere plaats dan ook die de grootheidswaanzinnigen zich voorstellen als hun zetel van de wereldmacht. Het gaat niet gebeuren, dus je kunt stoppen met je er zorgen over te maken. Maar je kunt je maar beter voorbereiden op wat er wel gebeurt: alles in onze wereld wil kleiner, langzamer, fijner en lokaler worden. Alles wat tegen deze trends ingaat is pissen in de wind.

Omdat elke activiteit die wij mensen beoefenen in die richting moet bewegen, zien we kolossale industrieën, instellingen en afspraken uiteen spatten: alles van de nationale overheid tot lange-afstand bevoorradingsketens tot gigantische detailhandelsketens tot wereldwijde bedrijfsnetwerken tot uit de kluiten gewassen universiteiten en middelbare scholen tot transportmatrices tot metroplex-steden tot megaboerderijen tot politieke partijen.

Waar de verrotting waarschijnlijk het grootst is, maar vooralsnog meer verborgen, is in de activiteiten van het georganiseerde kapitaal, de banken en geldsystemen, inclusief de financiële markten. Als deze monsters ontploffen, en dat moet, zullen alle andere monsters schudden, rammelen en rollen. Ze moeten blazen omdat de brandstoftank leeg raakt.

 

De Amerikaanse olieproductie mag dan op een historisch hoogtepunt zijn met ongeveer 13 miljoen vaten per dag, maar het grootste deel daarvan – ongeveer 8 miljoen – is schalieolie, wat een uiting is van onze enorme schuld sinds 2009. Nu we aan de absolute grenzen van onze schuld zitten, zitten we ook aan de grenzen van schalieolie. De productie van schalieolie liep parallel met de opeenstapeling van al die schulden, zowel in omvang als in groeisnelheid, en als de schulden slecht worden – dat wil zeggen, onbetaalbaar – zal de georganiseerde kapitaalsector ontploffen en zal de productie van schalieolie even sterk dalen als ze steeg. Het is ook een feit dat schalieolie onderhevig is aan natuurlijke grenzen – we hebben geen “sweet spots” meer om te boren.

Dat is Amerika. 

Europa is veel erger, 

want afgezien van de olie die nog in de Noordzee zit (niet veel), heeft Europa geen olie. Europa’s grootste gasveld – Groningen in Nederland – zal volgens de planning in oktober van dit jaar worden gesloten. Jullie weten allemaal wat er is gebeurd met de Nord Stream pijpleidingen. En dan heeft Duitsland, in een soort psychotische staat van verstandsverbijstering, zijn hele kernenergie-industrie stilgelegd, terwijl Frankrijk gewoon zijn kerncentrales niet vervangt terwijl ze verouderen. Europa is compleet de pineut. Ze zullen niets hebben wat we moderne industrie zouden kunnen noemen. Ondertussen bespeelt het WEF ze als een fluithoorn door ze af te leiden met “groene” politiek, een ongecontroleerde immigranteninvasie en seksuele verwarring.

Natuurlijk hebben we in de VS met veel van dezelfde waanzin te maken, maar dat verandert niets aan de echte macrotrends. Onze federale regering wordt niet echt machtiger, ze kraakt, te beginnen bij de top, met een mentaal incompetente president – het geheim dat iedereen kent. Agentschappen als het Ministerie van Justitie en Binnenlandse Veiligheid lijken op dit moment misschien tirannieker, maar ze breken eigenlijk als instituten omdat ze in hun wetteloosheid het vertrouwen van het volk hebben verloren – en niets is fundamenteler voor een beschaafde samenleving dan vertrouwen in de wet. Dat is wat instemming van de geregeerden betekent.


Dus, de periode van wanordelijke overgang waar we ons in bevinden, gaat niet in de richting van een grotere dominantie door reuzen, maar naar het overleven van de kleine en behendige. 

We zullen geen kapitaalvorming zien zoals de orgie van de afgelopen tijd; eerder het verdwijnen van dingen waarvan ten onrechte wordt aangenomen dat het kapitaal is, inkrimping in plaats van uitbreiding. Je zult worstelen om echte rijkdom te identificeren en te behouden, die je zult vinden op onverwachte plaatsen, zoals de vrienden op wie je kunt rekenen, je reputatie van eerlijkheid, je betrouwbaarheid, je verworven vaardigheden en je gezondheid, fysiek en psychologisch.

Het WEF zal niet in staat zijn om zijn globalistische nachtmerrie van elite transhumanisme en bewaakte insectenetende lijfeigenen op te leggen, en dat weten ze nu. 

Ze zijn bang. De verachtelijke Yuval Noah Harari heeft dat zelfs publiekelijk gezegd. 

De politieke figuren en agenten die die cabal dienen mogen blij zijn als ze niet op openbare pleinen worden opgehangen. 

De politieke criminelen hier in Amerika, de bedriegers, de oplichters, de opruiers, de Lawfare agenten, de verkiezingsfraudeurs, kennen heel goed het gevaar van hun dreigende vervolgingen, en dat is precies waarom de Democraten Partij en haar blob handlangers en flunkies zich gedragen als wanhopige krankzinnigen.

Verwacht: 

falende lokale regeringen, misschien zelfs staatsregeringen; 

falende aanvoerlijnen; 

falende elektriciteitsvoorziening, 

falende vrachtwagens, 

falende grootwinkelbedrijven, 

falende supermarkten, 

falende reusachtige bedrijven; 

falende banken, 

falende investeringen, 

falend geld, 

falende nieuwsorganisaties, 

falende luchtvaartmaatschappijen, 

falende autodealers, 

falende ziekenhuizen, 

falende universiteiten en nog veel meer. 

Maar vergeet niet de menselijke vindingrijkheid en creativiteit, ons vermogen om systemen voor het dagelijks leven te omzeilen en opnieuw uit te vinden, ook al is het op een kleinschaliger en bescheidener niveau.

Maar . . . . .  

Verwacht heropgebouwde lokale economieën, van productie tot groothandel en detailhandel.

Verwacht kleinere winkels, minder dingen om te kopen maar veel van betere kwaliteit. 

Verwacht veel minder langeafstandsreizen maar veel meer lokale activiteiten. 

Verwacht de wedergeboorte van lokale cultuur – theaters, live muziek, nieuwsbladen, dansen – ter vervanging van al het ingeblikte amusement waar we aan gewend zijn. 

Verwacht dat kleine privéscholen de centrale scholen zullen vervangen. 

Verwacht dat kleine, lokale klinieken uit de as van de medische conglomeraten zullen herrijzen. 

Verwacht dat Amerikanen terugkeren naar kerken als een mechanisme voor het organiseren van gemeenschapsrelaties. 

Verwacht meer formaliteit en minder slijmen in het openbaar. 

Verwacht van ons allemaal een hernieuwd gevoel van dankbaarheid voor het feit dat we hier zijn in plaats van woede, wrok en grief, omdat er waarschijnlijk veel minder van ons zullen zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/denk-erover-na/

Pharma en WHO bundelen krachten om permanente ‘pandemie’-markt te creëren voor verplichte, experimentele vaccins

 08/08/2024

Big Pharma en zijn belangrijkste investeerders rollen een nieuwe strategie uit: “de volledige overname van de publieke sector, met name de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en het regelgevingssysteem dat nu de hele markt gijzelt” – volgens een nieuw onderzoeksrapport van  Max Jones van Unlimited Hangout.

Wat zit er achter de nieuwe strategie? De farmaceutische industrie staat voor een “patent cliff” in 2030, aangezien veel van haar blockbuster medicijnen hun patentbescherming zullen verliezen, waardoor  $180 miljard aan verkopen op het spel komt te staan  ​​en de industrie dreigt omver te werpen, schrijft Brenda Baletti.

Volgens Jones hanteerden farmaceutische giganten jarenlang een strategie van ‘fusies en overnames’ toen de patenten op winstgevende  medicijnen afliepen. Ze kochten kleinere farmaceutische bedrijven op om hun productportfolio’s uit te breiden.

Big Pharma  is nu overgestapt op de overname van biotechnologische en biologische bedrijven, waarvan de producten ‘complexer, onvoorspelbaarder en moeilijker en duurder om te maken’ zijn dan op chemicaliën gebaseerde medicijnen, schreef Jones.

Conventionele medicijnen worden chemisch gesynthetiseerd en hebben een bekende structuur volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Biologics komen van levende mensen, dieren of micro-organismecellen en worden technologisch aangepast om specifieke eiwitten of cellen in het immuunsysteem aan te pakken. De FDA noemt biologics “complexe mengsels die niet gemakkelijk te identificeren of te karakteriseren zijn.”

Als geneesmiddelenklasse bieden biologische geneesmiddelen een aantrekkelijke oplossing voor het patent cliff-probleem, omdat ze niet zo eenvoudig kunnen worden gerepliceerd als generieke versies van conventionele geneesmiddelen.

In plaats daarvan maken producenten ‘biosimilars’, die in tegenstelling tot genetica niet zomaar kunnen worden uitgewisseld met het originele medicijn tijdens een behandeling zonder ernstige veiligheidsrisico’s, aldus Jones. En hoewel generieke medicijnen goedkoop zijn, zijn biosimilars nog steeds duur om te produceren. Er zijn ook wettelijke obstakels om biosimilars op de markt te brengen.

Jones schreef echter dat de ernstige veiligheidsproblemen die samenhangen met biologische geneesmiddelen – het hoge risico op  ernstige bijwerkingen  in verband met het  COVID-19-  vaccin bijvoorbeeld – het voor farmaceutische bedrijven moeilijk maken om commercieel succes te boeken in een conventionele regelgevingsomgeving.

“Gelukkig voor Big Pharma”, schreef Jones, “zijn de WHO en haar particuliere financiers bezig met een ongekend juridisch proces dat mazen in de wet zou dichten die deze aanzienlijke marktuitdagingen van ten minste een aantal biotechnologieën zouden kunnen oplossen.”

Dergelijke mazen in de wet zorgden ervoor dat  de mRNA-vaccins tegen COVID-19 van Pfizer  en Moderna   – het paradigmatische voorbeeld van deze nieuwe strategie – het bestverkochte jaarlijkse succes ooit van Big Pharma waren.

De distributie van de COVID-19-vaccins aan ongeveer 70% van de mensen wereldwijd was alleen mogelijk dankzij de “versnelde, gedereguleerde ontwikkeling en verplichte consumptie van de experimentele medicijnen”, schreef Jones.

De industrie hoopt dat model te repliceren met andere medicijnen. En het is al begonnen — vorige maand gaf  de Biomedical Advanced Research and Development Authority, of  BARDA, Moderna $ 176 miljoen  om een  ​​mRNA-vogelgriepvaccin te ontwikkelen.

Belanghebbenden achter de WHO hebben er een tak van Big Pharma van gemaakt

Volgens Jones werd het proces van snel ontwikkelde en verplichte experimentele medicijnen voor het eerst door het Amerikaanse leger aangenomen voor  bedreigingen met biologische wapens. Nu wordt het internationaal gelegitimeerd door de WHO via de  herzieningen van de International Health Regulations  (IHR) door het agentschap en de voortdurende poging om het pandemieverdrag door te drukken.

De amendementen werden  afgezwakt  en het verdrag werd gedeeltelijk gedwarsboomd tijdens de laatste vergadering van de Wereldgezondheidsvergadering, die eindigde op 1 juni. De bevoegdheden die aan de amendementen zijn toegevoegd en de taal in het verdrag die de WHO en haar voorstanders volgend jaar nog steeds hopen door te voeren, laten echter zien wat voor soort biotechnologische pandemiemarkt Big Pharma in petto heeft.

Volgens Jones is deze markt:

“Zal niet afhankelijk zijn van de vrije wil van consumenten om producten te kopen of niet, maar zal in plaats daarvan vertrouwen op tactieken van gedwongen consumptie en manipulatie van regelgevende paradigma’s.

“Aan de voorhoede van deze push staan ​​de publiek-private partners/private stakeholders van de WHO, die dit beleid direct vormgeven en ervan profiteren. Hun invloed heeft de WHO in feite veranderd in een tak van Big Pharma, een tak die zo machtig is dat het al heeft laten zien dat het het hele internationale regelgevingsproces kan omvormen ten gunste van de farmaceutische industrie tijdens de COVID-19-pandemie.”

Deze belanghebbenden kunnen deze macht deels uitoefenen omdat de WHO 80% van haar financiering ontvangt van  particuliere belanghebbenden.

Tot deze belanghebbenden behoren giganten uit de private sector zoals  Bill Gates , zijn publiek-private samenwerkingsorganisaties zoals de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) en ambtenaren uit de publieke sector, zoals  Dr. Anthony Fauci en Rick Bright, Ph.D., van BARDA en de  Rockefeller Foundation, die al jaren werken aan het creëren van een nieuw systeem om de productie van vaccins te versnellen.

Tijdens de COVID-19-pandemieperiode hebben zelfs staten die geen wettelijke structuren hadden om noodautorisatie te verlenen voor nieuwe medicijnen, deze gecreëerd, met behulp van de WHO’s Emergency Use Listing Procedure (EUL) als rechtvaardiging, en geholpen door het WHO’s COVAX-vaccindistributiesysteem. COVAX werd mede geleid door de WHO, Gavi, CEPI en Unicef, die allemaal worden gesteund door Gates.

Het doel is nu, schreef Jones, om de procedures die wereldwijd zijn ingevoerd voor COVID-19 te institutionaliseren en zo de weg vrij te maken voor een nieuwe pandemiemarkt.

De One Health-agenda, die “volledige bewaking van de menselijke-dierlijke omgeving” vereist, zowel vóór als tijdens pandemieën, staat centraal in dit plan, schreef hij.

De vier pijlers van de opkomende pandemiemarkt

Er zijn vier pijlers in het plan om deze markt veilig te stellen. De pijlers zijn verankerd in de onlangs door de WHO aangenomen IHR-amendementen en het voorgestelde pandemieverdrag.

1. Biosurveillance van “pathogenen met pandemisch potentieel” : De WHO roept de lidstaten op om infrastructuur te creëren om biosurveillance uit te voeren op hele bevolkingsgroepen.

Volgens Jones financieren particuliere belanghebbenden bij de WHO, zoals de  Wellcome Trust  en de Bill & Melinda Gates Foundation,   dergelijke initiatieven al jaren en staan ​​ze nog steeds aan het hoofd van  soortgelijke initiatieven .

2. Snelle uitwisseling van gegevens en onderzoek: Volgens de wijzigingen in de IHR moet de directeur-generaal van de WHO ondersteuning bieden aan het onderzoek en de ontwikkeling van de lidstaten. In het aanstaande verdrag zou dat onder meer inhouden dat ze hen helpen om snel gegevens te delen tijdens een pandemie.

Een dergelijke uitwisseling zou moeten helpen bij het coördineren van wereldwijde pandemiereacties en ook bij de ‘pandemiepreventie’. Dat betekent dat er een wereldwijd gecoördineerde inspanning moet worden geleverd om onderzoek te doen naar en gegevens te delen over ziekten die momenteel geen bedreiging vormen voor de volksgezondheid, maar naar verluidt ‘in de toekomst waarschijnlijk epidemieën zullen veroorzaken’.

Een voorbeeld is de aankondiging van de WHO vorige week dat het de uitwisseling van gegevens over een nieuw mRNA-vogelgriepvaccin uit Argentinië gaat faciliteren.

Deskundigen hebben hun zorgen geuit dat het stimuleren van dergelijk ‘preventief onderzoek en ontwikkeling’ riskant gain-of-function-onderzoek zou kunnen stimuleren, schreef Jones.

Jones merkte ook op dat het “zeer waarschijnlijk” is dat dezelfde mondiale organisaties die samenwerken met de WHO en worden gefinancierd door de grootste particuliere donoren, degenen zullen zijn die dit onderzoek en de ontwikkeling van vaccins voor “toekomstige pathogenen met pandemisch potentieel” zullen doen – en ook degenen die er profijt van zullen hebben.

3. Nieuwe regelgevende paden: De WHO ontwikkelt nieuwe regelgevende paden voor niet-goedgekeurde medische producten om op de markt te komen tijdens pandemie-noodsituaties. De IHR-amendementen zijn hierover vaag, schreef Jones, maar de voorgestelde taal van het verdrag is gericht op het versnellen van noodautorisaties van door de WHO aanbevolen onderzoeks-‘relevante gezondheidsproducten’.

Het voorgestelde verdrag wil lidstaten ook dwingen stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat ze de “juridische, administratieve en financiële kaders hebben om noodregulerende autorisaties te ondersteunen voor de effectieve en tijdige goedkeuring van pandemiegerelateerde gezondheidsproducten tijdens een pandemie.”

4. Wereldwijde verplichtingen voor niet-goedgekeurde producten: Het laatste sleutelelement in het plan van Big Pharma en de WHO om de weg vrij te maken voor een nieuwe pandemiemarkt, is het versterken van de wereldwijde capaciteit om niet-goedgekeurde medische producten te verplichten.

Volgens Jones heeft de WHO in juli 2023 het digitale COVID-19-paspoortsysteem van de Europese Unie (EU) aangenomen, ofwel de ‘immuniteitspas’, waarin de vaccinatiegegevens, negatieve testresultaten of gegevens over eerdere infecties van mensen worden vastgelegd.

“Hoewel een digitaal vaccinatiepaspoort niet functioneert als een hard mandaat waarin elke burger van een bepaalde populatie gedwongen wordt zich te laten vaccineren, fungeert het als een voorwaardelijk mandaat – een mandaat dat de illusie van keuze biedt, maar – in werkelijkheid – de burgerlijke vrijheden beperkt van degenen die zich er niet aan houden”, schreef Jones.

De versie van de IHR uit 2005 stond reisgebaseerde mandaten toe die een bewijs van vaccinatie vereisten om landen binnen te komen wanneer er een risico voor de volksgezondheid was. De  nieuwe IHR, schreef Jones, breidt dit uit door de soorten technologie te beschrijven die kunnen worden gebruikt om dergelijke informatie te controleren tijdens toekomstige pandemieën.

De WHO ontwikkelt ook haar Global Digital Health Certification Network, dat het digitale paspoortsysteem van de EU uitbreidt naar een wereldwijde schaal. Het zal vaccinatiegegevens en gezondheidsdossiers digitaliseren en zal “interoperabel” zijn met bestaande netwerken.

Hoewel interoperabiliteit het mogelijk maakt dat gedecentraliseerde gegevens wereldwijd worden gedeeld, schreef Jones: “De VN streeft ernaar om digitale identificatie op te leggen als een ‘mensenrecht’, of liever gezegd als een voorwaarde voor toegang tot andere mensenrechten, voor de gehele wereldburgerij tegen 2030, zoals vastgelegd in haar Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 16.9.”

Het initiatief wil mensen een ‘betrouwbare, verifieerbare manier’ bieden om te bewijzen wie ze zijn in de fysieke wereld en online.

Jones schreef:

“Verificatiesystemen van deze omvang leggen het recht van burgers om basisactiviteiten te verrichten – zoals reizen, eten in een restaurant of hun baan uitoefenen – in de handen van overheden en mogelijk werkgevers.

“De rechten van burgers zullen voorwaardelijk zijn, gedicteerd door data opgeslagen in een enorme digitale hub die wereldwijd is in zijn mogelijkheden om te delen. Niet alleen zullen binnenlandse overheden toegang hebben tot de gezondheidsinformatie van hun eigen burgers onder dit systeem, maar   ook een hele wereldwijde bureaucratie.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/pharma-en-who-bundelen-krachten-om-permanente-pandemie-markt-te-creeren-voor-verplichte-experimentele-vaccins

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...