dinsdag 2 juli 2024

De op dwazen gebaseerde internationale orde – Voor het eerst staan alle Westerse regeringen aan de rand van de afgrond

7


   European Union / Wikimedia / (Public Domain)

Eerst Biden, toen Macron en volgende week de onfortuinlijke Rishi Sunak. Japan’s Kishida, Duitsland’s Scholz en Canada’s Trudeau blijven alleen in functie omdat de verkiezingscyclus hen niet dwingt om kiezers te overtuigen.

Voor het eerst sinds de moderne Europese staten werden gedefinieerd door de Vrede van Westfalen, valt elke regering van elk groot Westers land of zou vallen als het verkiezingen moest houden. Welke collectieve vloek heeft de leiders van het Westen getroffen zodat al hun kiezers hen met enorme marges verachten? schrijft Spengler.

Er is een eenvoudige verklaring voor de collectieve ondergang van de regeringen van het Westen: ze hebben allemaal ingestemd met een agenda die hun kiezers verwerpen omdat het hun levenskwaliteit heeft verslechterd. Spontaan en tegelijkertijd staan de kiezers van het Westen op om hun leiders af te wijzen.

De schade voor de politieke klasse van de wereld is adembenemend.

De eerste resultaten uit Frankrijk geven aan dat de Centrumpartij van Emmanuel Macron slechts een vijfde van de stemmen heeft gekregen in de eerste ronde van de vervroegde verkiezingen die Macron heeft uitgeschreven na de rampzalige verkiezingen voor het Europees Parlement op 9 juni. Le Pen’s National Rally, door de media graag bestempeld als “extreem-rechts”, kwam uit op 34%, terwijl de linkse coalitie 28% kreeg.Simon Dawson / No 10 Downing Street /

72% van de Amerikanen is van mening dat Joseph Biden mentaal ongeschikt is om president te zijn (onder de resterende 28% bevinden zich waarschijnlijk veel mensen met dementie). 56% van de Amerikanen keurt zijn optreden af.

De drie partijen die samen de Duitse regeringscoalitie vormen, behaalden slechts 30% van de stemmen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement op 9 juni. De op één na grootste partij van het land, de Alternative für Deutschland (AfD), won 16% van de stemmen, wat genoeg is om zichzelf in een coalitie te dwingen die de vorige mainstreampartijen nooit hebben overwogen.

De Japanse premier Fumio Kishida heeft een goedkeuringscijfer van 13% en de steun van slechts een tiende van de kiezers in zijn eigen partij. De Canadese Justin Trudeau lijkt wel de melaatse met de meeste vingers, met een goedkeuringscijfer van 28%.

Wat is de agenda die de kiezers in het Westen hebben afgewezen? De elite van Amerika begon na de val van het communisme in 1990 de wereld naar hun hand te zetten en had genoeg macht om de rest van de industriële wereld mee te krijgen in hun plan.

De eerste is een wereldwijde overeenkomst om Rusland te isoleren en te verzwakken en de NAVO uit te breiden tot aan de Russisch-Oekraïense grens. Zoals Donald Trump op 21 juni uitlegde, is dit precies wat de Russische invasie in Oekraïne uitlokte.

In maart 2022 beloofde Biden dat de sancties de Russische economie zouden halveren. In plaats daarvan is de Russische economie gegroeid en volgens de Wereldbank nu groter dan die van Japan, en heeft Moskou de overhand in een slopende uitputtingsslag. De oorlog is zeer impopulair in Europa en de golf van steun voor alternatieve Europese partijen op 9 juni was grotendeels een vredesstemming.

De tweede reden was een wereldwijde overeenkomst die klimaatverandering prioriteit geeft boven industriële productiviteit. In de VS heeft de regering Biden obstakels opgeworpen voor de winning van koolwaterstoffen. De Amerikaanse olie-export verdubbelde tijdens de Trump-regering; onder Biden heeft de export zich na een scherpe daling nauwelijks hersteld tot de Trump-piek.

In Duitsland heeft de oorlog in Oekraïne de toegang van Duitsland tot goedkope Russische energie afgesneden nadat de regering Merkel had ingestemd met de agenda van de Groenen en de kerncentrales van het land had gesloten. De energieprijzen hebben de afgelopen drie jaar een grote rol gespeeld in de inflatie.

De derde overeenkomst was een antwoord op de demografische achteruitgang van de geïndustrialiseerde landen. Alle staatshoofden en regeringsleiders van de grote westerse landen kwamen overeen dat ze grote aantallen immigranten uit de arme landen ten zuiden van hen zouden toelaten – moslims uit het Midden-Oosten en Afrikanen uit Afrika ten zuiden van de Sahara in het geval van Europa, Centraal-Amerikanen in het geval van de Verenigde Staten.

Dit is niet helemaal de zogenaamde “Grote Vervangingstheorie” van de samenzweringstheorie. Toch komt het in de buurt: de elite zag een nieuwe wereldwijde smeltkroes van culturele vermenging voor zich die de culturen van het Westen zou verdunnen en degraderen.

Immigratie is verreweg de belangrijkste van deze drie factoren: het betekent de reorganisatie van het sociale en economische leven in de industriële wereld en de erosie van de nationale fundamenten van de geavanceerde staten.

Het is geen toeval dat de populistische opstand tegen dit mondiale pact van de elites zich concentreert op de immigratiekwestie, met Donald Trump in de VS en Viktor Orban in Hongarije voorop. Het is ook de kwestie waarbij de elites zich in de bres zullen springen.
Na de verkiezingsramp van vandaag heeft Macrons premier Gabriel Attal de kandidaten op de derde plaats van zijn partij opgedragen zich terug te trekken uit de tweede stemronde op 7 juli om stemmen te geven aan de linkse partij en extreem links te bevoordelen ten opzichte van nationalistisch rechts.

Tegelijkertijd riep Jean-Luc Mélenchon, leider van de radicaal linkse partij La France Insoumise (LFI), “de linkse kandidaten die op de derde plaats stonden maar zich hadden gekwalificeerd voor de tweede stemronde, op om zich terug te trekken om de beter geplaatste kandidaat te steunen die de RN kan verslaan”, aldus Le Monde. Geen enkele stem, geen enkele zetel meer voor de RN,” zei hij.”

De socialisten zijn immers globalisten van een andere kleur, die ernstige bezwaren hebben tegen economische controle door de oligarchie, maar net zo goed tegen nationale soevereiniteit zijn. Globalisten van het kaliber Macron (of Angela Merkel, of Rishi Sunak) zijn het op het meest dwingende punt eens met socialisten: de ontbinding van nationale grenzen, nationale culturen en nationale bevolkingen in de grote migratiegolf waaraan zij zoveel hebben bijgedragen.

Frankrijk heeft vandaag de dag een moslimbevolking van 8 tot 10%; volgens het Pew-onderzoek zal in een scenario met veel immigratie het aandeel moslims in 2050 18% zijn, terwijl Duitsland een moslimbevolking van 20% zal hebben. Migranten vormen een belangrijke achterban van linkse partijen, waardoor socialistisch links een alliantie aangaat met het kapitalistische centrum.

De centrumlinkse alliantie van wanhoop kan Frankrijk niet regeren, zoveel is zeker. Noch zou een soortgelijke coalitie Duitsland kunnen regeren, waar een splintergroepering van traditioneel links (“Die Linke”) onder leiding van Sahra Wagenknecht momenteel 9% van de stemmen op federaal niveau krijgt.

De Wagenknecht-groep combineert traditionele socialistische politiek met een sterk anti-immigratie standpunt en heeft wat stemmen weggehaald bij de AfD, die nu 17% van de stemmen heeft. Duitsland heeft een sterk anti-immigratie links dat de centrum-linkse afstemming waar Macron naar streeft uitsluit.

Of de wanhopige alliantie tussen de ex-investeringsbankier Macron en de linkse brandhaard Mélenchon de Rallye Nationale ervan zal weerhouden de verkiezingen op 7 juli te winnen, is nog lang niet duidelijk.

Misschien zal Frankrijk gewoon in chaos vervallen in plaats van zich te verenigen rond een populistische regering. Duitsland gaat een lang interregnum tegemoet voor de volgende algemene verkiezingen eind 2025, met de AfD die met een ruime marge aan de leiding gaat in de peilingen voor drie belangrijke deelstaatverkiezingen die gepland staan voor 1 september.

Ondertussen heerst er chaos in de Amerikaanse politiek na Biden’s verbluffende vertoning van dementie in het debat met Trump op 27 juni. De Democraten kunnen niet leven met Biden als genomineerde, maar ze kunnen ook niet zonder hem, wat de verkiezing van Trump zeer waarschijnlijk maakt.

En Trump heeft niets aan de mondiale agenda die de Amerikaanse elite na 1990 aan de wereld heeft opgelegd. De boodschap die uit Washington komt is: je staat er alleen voor en het is ieder voor zich.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/de-op-dwazen-gebaseerde-internationale-orde-voor-het-eerst-staan-alle-westerse-regeringen-aan-de-rand-van-de-afgrond/ 

Pfizer koopt bedrijven op die winst maken met de behandeling van vaccinverwondingen

 juli 2, 2024  4 

      Photo/Map: Arne Müseler / arne-mueseler.com / Wikimedia / (CC-BY-SA-3.0)

Pfizer heeft miljarden dollars geïnvesteerd in het opkopen van verschillende bedrijven die aandoeningen behandelen die worden veroorzaakt door Covid mRNA-vaccins.

In 2017 heeft een voormalig vice-president van Pfizer de klok geluid en gezegd dat farmaceutische bedrijven opzettelijk vaccins ontwerpen om het publiek in een ziektetoestand te houden om winst te maken met de behandelingen van door vaccins veroorzaakte ziektes, schrijft Hunter Fielding.

De overnames door Pfizer van andere farmaceutische bedrijven sinds de uitrol van zijn covid-vaccin lijken erop te wijzen dat dit inderdaad het geval is.

In 2021 deed de overname van Arena Pharmaceuticals door Pfizer de wenkbrauwen fronsen.

De aankoopprijs leek niet in verhouding te staan tot de marktomvang van het geneesmiddel dat ze overnamen – een geneesmiddel dat een potentiële therapie is voor allerlei immuno-inflammatoire ziekten, waaronder ontstekingen van het hart. Zoals we weten, begon myocarditis explosief toe te nemen na de introductie van de mRNA-vaccins van Pfizer.

In 2023 kocht Pfizer Seagen Pharmaceuticals, bekend om zijn medicijnen tegen kanker.

Was dit vanwege het verband tussen de mRNA-injecties en “turbokankers”?

In 2022 kocht Pfizer Global Blood Therapeutics voor zijn medicijn tegen sikkelcelziekte, opnieuw voor een bedrag dat niet in verhouding leek te staan tot de winst die het bedrijf met het medicijn zou kunnen maken, gezien het aantal mensen dat de ziekte heeft.

Weet Pfizer iets wat wij niet weten? Zullen we ook een epidemie van bloedcelziekten zien?

Dit artikel uit 2017 gaat over Dr. Peter Rost, een voormalig vice-president van Pfizer en klokkenluider voor de farmaceutische industrie.

Hij is de auteur van ‘The Whistleblower, Confessions of a Healthcare Hitman‘ en had het destijds over hoe dodelijk het HPV-vaccin was.

Dr. Rost stelde dat farmaceutische bedrijven opzettelijk vaccins ontwerpen om het publiek in een staat van ziekte te houden met het oog op eeuwigdurende behandelingen.

Dat was zeven jaar geleden en nog nooit is het kwaad van Pfizer zo duidelijk geweest.

In januari 2024 verklaarden “the powers that be” dat de nieuwe variant van het coronavirus waarschijnlijk een hoger risico op hartproblemen zou veroorzaken.

Deze keer presenteerden ze onderzoek van RIKEN, het grootste wetenschappelijke instituut van Japan, dat bijna volledig wordt gefinancierd door de Japanse overheid.

RIKEN accepteert echter ook “donaties van particulieren en bedrijven voor de verbetering en ontwikkeling van onderzoek.”


Ze hebben zelfs een pagina waar donateurs een directe creditcarddonatie kunnen sturen.

In 2019 had RIKEN een budget van 900 miljoen dollar, maar blijkbaar hebben ze nog steeds creditcarddonaties nodig.

Wat voor soort bedrijven werken samen met RIKEN?

Bedrijven als Bayer werken samen met RIKEN, bijvoorbeeld in de samenwerking op het gebied van medicijnontwikkeling waar ze al ongeveer vijf jaar aan werken.

In december 2021 kondigde Pfizer aan dat ze Arena Pharmaceuticals zouden kopen.

Pfizer had zijn oog laten vallen op etrasimod, Arena’s medicijn voor colitis ulcerosa (“UC”).

Het geneesmiddel werd in oktober 2023 goedgekeurd door de FDA en Pfizer brengt het nu op de markt als VELSIPITY™.

De website van Pfizer zegt in het persbericht dat “UC een chronische en vaak slopende aandoening is die naar schatting 1,25 miljoen mensen in de Verenigde Staten treft.”

Dat zijn veel mensen, maar is het genoeg markt om Pfizer aan te zetten Arena te kopen tegen een premie van 100%, een cashdeal van $6,7 miljard?

Pfizer heeft de ontwikkeling van etrasimod versneld omdat het medicijn een potentiële therapie is voor allerlei ontstekingsziekten, waaronder ontstekingen van het hart.

Onderdeel van de deal was dat Pfizer alle Arena activa in gastro-enterologie, dermatologie en cardiologie overnam.

De eerste verbanden tussen de COVID-19 mRNA-prikken en myocarditis werden gemeld in juli 2021.

In december 2021 sloot Pfizer een formele overeenkomst om Arena te kopen en in maart 2022 was de deal rond.

Ongelooflijk genoeg begonnen de incidenten met myocarditis kort daarna de pan uit te rijzen.

In één voorbeeld uit een artikel van mei 2022 bleek dat noodoproepen voor hartstilstand bij jongvolwassenen sterk correleerden met de uitrol van doses 1 en 2 van het vaccin in Israël, een van de meest geïnjecteerde landen ter wereld.

Een door de FDA gesponsorde studie bekeek gezondheidsdossiers van kinderen van december 2020 tot juni 2022 en ontdekte dat het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis hoog genoeg was om een veiligheidssignaal te activeren bij 12- tot 17-jarigen.

De tijdspanne tussen de injectie en het zoeken van cardiale zorg voor myocarditis of pericarditis was 6,8 dagen.

In een literatuuroverzicht van 2020 tot 2022 hadden mannen ongeveer zeven keer meer kans op myocarditis of pericarditis dan vrouwen.

Een ander recent onderzoek concludeerde dat een boosterdosis geassocieerd is met een verhoogd risico op myocarditis bij adolescenten en jongvolwassenen.

Kanker

Begin 2023 kondigde Pfizer nog een enorme deal aan met de aankoop van Seagen Pharmaceuticals.

Seagen staat bekend om zijn pijplijn van kankermedicijnen en Pfizer wilde die pijplijn heel graag hebben, want ze gaven $43 miljard uit aan de deal. Albert Bourla, voorzitter en CEO van Pfizer, beschreef het als “het kopen van de kip die de gouden eieren legt.”

Nogmaals, de aankoop roept de vraag op: is dit zakelijke dapperheid van de kant van Pfizer, of is het allemaal gepland?

Het concept van “turbokanker” werd geïntroduceerd in januari 2023 toen factcheckers op internet begonnen te melden dat er geen verband was tussen de mRNA-injecties en turbokanker. Tegen de zomer begonnen artsen turbokankers te beschrijven als de nieuwe pandemie en begonnen wetenschappers redenen te geven voor de plotselinge en agressieve kankers waarvan oncologen getuige waren.

Ze leken in alle gevallen te beginnen na een covid-19 boosterdosis. Al snel waren artikelen als DIT gemeengoed, met artsen die beweerden dat ze nog nooit kankers met deze vorm van agressie hadden gezien die vaak binnen een paar maanden, weken of soms zelfs dagen fataal waren.

Bourla zei zelf dat de wereld een nieuw soort kankerepidemie doormaakt, wat de aankoop van Seagen zou kunnen verklaren. Seagen werkt met antibody-drug conjugate (“ADC”) technologie, die gebruik maakt van monoklonale antilichamen die gemaakt zijn om kankercellen op te sporen en een geneesmiddel aan die cellen toe te dienen terwijl het omliggende weefsel gespaard blijft. Bourla noemde de ADC-technologie “een van de beste technologieën in de strijd tegen kanker” en zei dat ze “erg leken op het mRNA voor vaccins”.

Interessant genoeg creëerde Pfizer de eerste ADC, Mylotarg, maar moest het in 2010 van de markt halen nadat studies hadden aangetoond dat het medicijn giftiger was dan chemotherapie.

Bourla zei dat de overname van Seagen “de aanwezigheid van Pfizer op het gebied van oncologie drastisch zal veranderen en uniek zal maken. De kankertherapie van Seagen zal kankerbehandeling naar de wereld brengen op een schaal die nog niet eerder vertoond is.”

Probleem. Reactie. Oplossing.

Onversneden hebzucht

Pfizer werd na 2021 letterlijk overspoeld met geld.

De inkomsten van Pfizer in 2021 waren het dubbele van hun inkomsten in 2020 (81,3 miljard dollar). In 2022 kochten ze Biohaven Pharmaceuticals voor $11,6 miljard om toegang te krijgen tot het migrainemedicijn van dat bedrijf. In datzelfde jaar kochten ze ook Global Blood Therapeutics om toegang te krijgen tot het sikkelcelmedicijn Oxbryta van het bedrijf. Maar slechts ongeveer 100.000 Amerikanen lijden aan sikkelcel; hoe kunnen ze dan $3 miljard verdienen aan dit medicijn? Wat weet Pfizer dat de rest van ons niet weet? Zullen we ook een epidemie van bloedcelziekten zien?

Sommige analisten merken op dat Pfizer uiteindelijk failliet zou kunnen gaan met alle rechtszaken in het verschiet. Zal Pfizer de weg opgaan van Purdue Pharma, een bedrijf dat door hebzucht en oneerlijkheid door kon gaan met het op de markt brengen van schadelijke producten aan het publiek? Zal Pfizer, net als Purdue, zijn juridische bescherming verliezen als de miljoenen claims over vaccinatieschade en beschuldigingen van fraude op het bureau van Bourla belanden?

De dagen van enorme inkomsten uit Covid-19 producten zijn voorbij. De Amerikaanse overheid stuurt $3,5 miljard aan ongebruikte Paxlovid-behandelingen terug en Pfizer wordt geconfronteerd met inkomstenverlies door het verlopen van vele patenten en onvervulde overheidscontracten wereldwijd.

Vigilant News merkte op dat oudere, meer ervaren vaccinbedrijven zoals GSK zich niet hebben gemengd in het covid-19 vaccin. Dat lijkt een verstandige keuze te zijn geweest. Maar ze hebben ongetwijfeld goed betaald gekregen om dit uit te zitten.

Vandaag de dag zijn de aandelen van Pfizer veel minder waard dan een paar jaar geleden, ondanks de flitsende overnames van bedrijven als Arena en Seagen en de miljarden dollars die verdiend zijn met de Covid-dood injecties. In het afgelopen jaar heeft Pfizer 35% minder gepresteerd dan de algemene farmaceutische index.

We kunnen alleen maar hopen dat Pfizer – en alle andere spelers zoals artsen, verpleegkundigen, apothekers, politici en overheden – snel duur zullen betalen voor hun dwaasheid. Dat is de kern van de zaak.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/pfizer-koopt-bedrijven-op-die-winst-maken-met-de-behandeling-van-vaccinverwondingen/ 

“Patriotten voor Europa”: Kickl, Orbán en Babiš vormen nieuwe patriottische alliantie!

 juni 30, 2024

31

    

          Annika Haas (EU2017EE) / flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Instellingen die grotendeels onbekend zijn en ver weg staan van de Europese burgers – samen met sterke globalistische krachten, ongekozen bureaucraten, lobby’s en belangengroepen die de stem van de meerderheid en de volksdemocratie verachten – zijn van plan om de naties te vervangen door een Europese gecentraliseerde staat. De nieuwe alliantie vertegenwoordigt de naties, regio’s en kleine gemeenschappen die samen ons Europese thuisland vormen – samen tegen het globalisme.

Met een gezamenlijke verklaring in het InterContinental Hotel in Wenen gaven Herbert Kickl, voorzitter van de FPÖ, Viktor Orbán, voorzitter van Fidesz en premier van Hongarije, en Andrej Babiš, voorzitter van ANO, vandaag het startsein voor de nieuwe Europese alliantie “Patriotten voor Europa” in aanwezigheid van Harald Vilimsky, hoofd van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement.

De leiders van de drie oprichtende partijen ondertekenden het “Patriottisch Manifest voor een Europese Toekomst”, dat de basis vormt van deze alliantie en een op te richten politieke groepering, en nodigden alle patriottische krachten die de inhoud van dit manifest delen uit om zich aan te sluiten tegen de tijd dat het EU Parlement wordt gevormd op 16 juli 2024.

Het “Patriottisch Manifest voor een Europese Toekomst” in zijn geheel:

Een Patriottisch Manifest voor een Europese toekomst

De naties van Europa staan op een historisch keerpunt. De Europese Unie – ooit een droomproject gebaseerd op een verlangen naar verzoening na de verwoesting van twee wereldoorlogen en decennia van verdeeldheid – heeft zich tegen de Europeanen gekeerd en streeft nu belangen na die indruisen tegen de wil van de naties, regio’s en kleine gemeenschappen die ons Europese thuisland vormen.

Instellingen die grotendeels onbekend zijn en ver van de Europese burgers afstaan – samen met machtige globalistische krachten, ongekozen bureaucraten, lobby’s en belangengroepen die de stem van de meerderheid en de volksdemocratie verachten – zijn van plan de naties te vervangen. Door wat? Door een Europese gecentraliseerde staat.

De verkiezingen voor het nieuwe Europees Parlement in juni van dit jaar waren daarom van generatie-overschrijdend en existentieel belang. De politieke breuklijn ligt vandaag niet langer tussen conservatieven en liberalen of tussen rechts en links, maar tussen centralisten die een nieuwe Europese “superstaat” uitroepen en patriotten en soevereinisten die vechten voor het behoud en de versterking van het Europa van de naties dat we zo koesteren. Alleen door de overwinning en samenwerking van patriottische en soevereinistische partijen op het hele continent kunnen we de erfenis van onze kinderen veilig stellen.

Wij geloven in een Europa

  • van sterke, trotse en onafhankelijke naties die vrij zijn in hun vastberadenheid om in harmonie met elkaar te leven en samen te werken;
  • verenigd door instellingen met legitimiteit geworteld in Naties, gemandateerd door en verantwoording verschuldigd aan de volkeren van Europa;
  • soeverein en standvastig in het nastreven van haar belangen, vrij van afhankelijkheden die de verwezelijking, in binnen- en buitenland, van de wil van haar nationale gemeenschappen belemmeren;
  • die vrede en dialoog hoog in het vaandel heeft staan, maar bereid is zich tegen elke bedreiging te verdedigen;
  • dat zijn Europese identiteit, tradities en gewoonten, de vrucht van zijn Grieks-Romeinse en joods-christelijke erfgoed, beschermt en viert;
  • dat de inherente diversiteit van zijn naties, hun geschiedenis en manier van leven koestert en zich verzet tegen ultimatums om te veranderen volgens de mode van de dag;
  • dat echte vrijheden, fundamentele rechten en menselijke waardigheid verdedigt en zich fel verzet tegen pogingen om deze vrijheden te beperken of te herdefiniëren;
  • competitief, productief, efficiënt en trots op zijn intellectuele, wetenschappelijke en economische prestaties als een continent van innovatie, uitmuntendheid en vooruitgang;
  • vastbesloten om zijn grenzen te beschermen, illegale migratie een halt toe te roepen en zijn culturele identiteit te bewaren, volgens de wil van de overgrote meerderheid van de Europese burgers;
  • van naties die bereid zijn hun bevolking te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen op politiek, economisch, religieus en cultureel gebied;
  • die haar eigen mandaat en regels respecteert, niet handelt buiten haar bevoegdheden, zich houdt aan het subsidiariteits- en proportionaliteitsbeginsel en ophoudt haar aanvallen op de nationale soevereiniteit te rechtvaardigen door druk uit te oefenen via de Europese begroting;
  • van Naties die elke verdere overdracht van nationale soevereiniteit aan de Europese instellingen weigert;
  • dat het vetorecht van naties respecteert;
  • die diplomatie erkent als een fundamenteel onderdeel van de soevereiniteit van lidstaten, en als een zaak waarover elke natie vrijelijk kan beslissen zonder anderen te binden aan dezelfde handelwijze.

Wij, de patriottische krachten van Europa, beloven om de toekomst van ons continent terug te geven aan het Europese volk door onze instellingen opnieuw in handen te nemen en de Europese politiek te heroriënteren ten dienste van onze naties en ons volk. Voorrang geven aan soevereiniteit boven federalisme, vrijheid boven dictaten, en vrede: dit is het Manifest van Patriotten voor Europa.

Via Report24.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/patriotten-voor-europa-kickl-orban-en-babis-vormen-nieuwe-patriottische-alliantie/ 

VK installeert op elke school defibrillatoren vanwege plotselinge toename hartproblemen

 juli 1, 2024   13

 

Defibrillator at the Duke of York public house by Ian S / Wikimedia / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

De Britse regering staat op het punt om een nieuwe wet aan te nemen die vereist dat alle scholen defibrillatoren installeren vanwege de plotselinge toename van hartproblemen bij kinderen die een prik hebben gekregen.

Wales wordt het eerste land in het Verenigd Koninkrijk dat defibrillatoren gaat installeren in alle scholen, na de recente plotselinge hartstilstand van rugbyspeler Steffan Howells, bericht Thepeoplesvoice.

Howells, die nu ambassadeur is voor de liefdadigheidsinstelling Hearts Cymru, zei dat de beslissing het verschil tussen leven en dood zou kunnen betekenen.

bbc.co.uk meldt:

Uit een informatieverzoek van Newyddion S4C bleek dat de meeste lokale autoriteiten in Wales niet wisten welke scholen de machines hadden.

De regering van Wales zei dat “alle middelbare scholen die door de staat worden gefinancierd een defibrillator hebben gekregen” en dat ze bezig was om het aantal apparaten in gemeenschappen te vergroten.

De heer Howells was 26 toen hij een hartstilstand kreeg terwijl hij rugby speelde in Cardiff in 2022.

Hij zei: “We hebben de neiging om te denken dat het meer bij oudere mensen gebeurt, maar ik ben het bewijs dat mensen onder de 30 ook een hartstilstand kunnen krijgen.

“De meeste jongeren zitten op school, dus als er iets gebeurt en er is geen defibrillator, dan kun je een leven verliezen.”

“We zouden niet moeten wachten tot er zoiets gebeurt voordat er veranderingen worden doorgevoerd – het zou bij wet verplicht moeten worden om defibrillatoren op scholen te hebben.”

Een defibrillator kan de overlevingskansen met 70% verhogen als hij binnen vijf minuten na een hartstilstand wordt gebruikt.

Volgens cardiologieconsultant Dr. Gethin Ellis is het “zinvol” om een defibrillator te hebben op plaatsen waar veel mensen samenkomen, zoals scholen.

“Je ziet echter vaak dat de defibrillatoren in scholen worden geplaatst waar al een tragedie heeft plaatsgevonden,” zei hij.

“We zouden naar de toekomst moeten kijken en defibrillatoren in al onze scholen in Wales moeten plaatsen.”

Sommige scholen hebben actief geld ingezameld voor de aanschaf van defibrillators, zoals de zesdeklasleerlingen van Ysgol Bro Teifi in Llandysul, Ceredigion, die onlangs een sponsorloop organiseerden om £1.500 in te zamelen voor een tweede defibrillator voor hun sportafdeling.

Leerling Jano Evans zei: “We hebben zoveel verhalen gehoord die thuis shockeerden.

“We hebben een defibrillator bij de receptie, maar we vonden die te ver weg van de sportafdeling, vooral omdat veel clubs daar in het weekend en na schooltijd trainen.”

“Het zou iets moeten zijn dat verplicht is in Wales, want veel mensen zijn niet in de positie om het geld bij elkaar te krijgen zoals wij.”

Caerphilly council heeft momenteel het hoogste percentage scholen met defibrillatoren, namelijk 97%, terwijl dat percentage in Carmarthenshire slechts 15% is.

Veertien lokale overheden in Wales hebben helemaal geen gegevens over welke van hun scholen een defibrillator hebben.

De regering van Wales heeft gezegd: “We hebben geld beschikbaar gesteld om gemeenschappen te voorzien van publiek toegankelijke defibrillatoren en elke middelbare school met overheidsfinanciering heeft er een gekregen.”

“Het NHS Save Lives Wales programma werkt samen met gemeenschapsgroepen, sportvelden en organisaties in de publieke sector om het aantal defibrillatoren dat beschikbaar is in gemeenschapsomgevingen te vergroten.”

“Het programma zorgt er ook voor dat de apparaten geregistreerd worden zodat de Welshe ambulancediensten weten waar ze zijn.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vk-installeert-op-elke-school-defibrillatoren-vanwege-plotselinge-toename-hartproblemen/

Davos Globalist Klaus Schwab beschuldigd van seksuele intimidatie van meerdere jonge medewerkers

 juli 1, 2024  21

 

    World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

Onder leiding van Schwab heeft het World Economic Forum “een sfeer laten voortwoekeren” van seksuele intimidatie en discriminatie van vrouwen en zwarte mensen, aldus de World Street Journal, die tal van bronnen aanhaalt, waaronder huidige en voormalige medewerkers van het forum, bericht Infowars.

Een reeks vrouwelijke medewerkers beschreef seksuele intimidatie die ze ondervonden door toedoen van senior managers, van wie sommigen nog steeds bij het forum werken, “een toon die werd gezet aan de top van de organisatie,” aldus de WSJ.

“Sinds de beginjaren van het forum zeggen medewerkers dat vrouwen waarschuwingen kregen over Schwab: Als je alleen met hem bent, kan hij ongemakkelijke opmerkingen maken over je uiterlijk. Ze beschrijven zijn gedrag als meer onhandig dan bedreigend, maar ongepast voor een leider,” aldus de krant.

Voormalig medewerker van het forum Farid Ben Amor vertelde aan de WSJ: “Het was schrijnend om te zien hoe collega’s zich zichtbaar van zichzelf terugtrokken door de aanvallen van intimidatie door hooggeplaatste medewerkers, van sociaal en vrolijk naar zelfisolerend, oogcontact vermijdend en nog jarenlang nachtmerries delend.”

“Het is vooral schrijnend als het in contrast staat met de gretigheid en ernst waarmee velen van ons zich bij het forum hebben aangesloten,” voegde Ben Amor eraan toe.

In afzonderlijke incidenten gebruikten blanke managers naar verluidt het N-woord in de buurt van zwarte werknemers, die ook formele klachten indienden bij de leiders over het feit dat ze werden gepasseerd voor promoties of buiten Davos werden gehouden.

De woordvoerder van het Forum, Yann Zopf, heeft ondertussen alle beschuldigingen van de hand gewezen en benadrukt dat het artikel in de WSJ een verkeerd beeld geeft van “onze organisatie, cultuur en collega’s, inclusief onze oprichter”, die “zich niet schuldig maakt en nooit heeft gemaakt aan het vulgaire gedrag” dat in de krant wordt beschreven.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/davos-globalist-klaus-schwab-beschuldigd-van-seksuele-intimidatie-van-meerdere-jonge-medewerkers/

 

Tucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’

Nieuwsanker Tucker Carlson zei dat hij zich realiseerde dat World Economic Founder Klaus Schwab een “ouwe idioot” was die “geen idee heeft waar hij het over heeft” nadat hij hem persoonlijk had ontmoet, bericht Jamie White. In een brede discussie maandag op de “Shawn Ryan Show”, beschreef Carlson zijn toevallige ontmoeting met de 86-jarige globalist … Meer lezen overTucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-over-zijn-ontmoeting-met-klaus-schwab-hij-is-als-een-ouwe-idioot/

X van Elon Musk sluit partnerschap met World Economic Forum, en dit zijn de gevolgen


X, het platform van Elon Musk, laat weten dat het de banden heeft aangehaald met de Global Alliance for Responsible Media (GARM). Sinds maandag is X lid van de organisatie.

GARM is een project van het World Economic Forum dat zich onder meer bezighoudt met uitdagingen rond ‘desinformatie’ en ‘haatspraak’. Lees: censuur.

Onwelgevallige geluiden censureren

Volgens GARM vormt de toenemende hoeveelheid ‘gevaarlijke, haatdragende en valse berichten’ op internet een bedreiging voor onze gemeenschap.

Vorig jaar bleek al dat de GARM onwelgevallige geluiden op internet censureert. De club wordt momenteel onderzocht door het Amerikaanse Congres.

Andere censuurclub

GARM werkt ook samen met Newsguard, een andere censuurclub die op zijn beurt weer samenwerkt met de Publicis Groupe (ook WEF).

CEO van X is Linda Yaccarino, voorzitter van de Taskforce on Future of Work van het World Economic Forum. Daarnaast zit ze in de Media, Entertainment and Culture Industry Governors Steering Committee van het WEF.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...