maandag 8 november 2021

 


Covid-19 Samenvatting

 

Wij ontvingen een e-mail met de volgende vraag: 

Als dennennaaldthee en chloordioxide de SPIKE-eiwitten elimineren, is dan niet ook het beschermende effect en de immunisatie van de vaccinatie verdwenen?

Hier is ons antwoord:

Het ging nooit om een immuunrespons en nooit om vaccinatie tegen een reële virale dreiging.  Volgens onze laatste stand van feiten, begon de planning en ontwikkeling meer dan 20 jaar geleden op deze PLANdemie!

Dit wordt ook bewezen door de vele patenten op Covid-19 die voor de uitbraak bestonden!

 De eerste fase

Het ging erom in fase 1 een neppandemie op te bouwen, louter via de media, terwijl noch het sterfteoverschot, noch de intensive care in 2020 een opwaartse trend vertoonde. Sinds 2020, is er geen normale griep meer, alles wordt geteld als Covid-19. 

Het was een pandemie van vervalste cijfers.

Na deze fase van angst werd iedereen vaccinatie aangeboden als oplossing, eerst vrijwillig en nu bijna opgedrongen – zelfs voor kinderen die op geen enkel moment gevaar liepen voor hun gezondheid en dat nog steeds niet zijn.

In een echte pandemie, heb je geen gratis gebakken worstjes of hamburgers nodig!


Langzame vergiftiging

Toestemming voor vaccinatie betekent vergiftiging met grafeenoxide, dat 99% uitmaakt van de ingrediënten van al deze vaccins

Deze nanodeeltjes ordenen zich in het lichaam en vormen kristallijne structuren die kunnen worden geïnduceerd en versterkt door elektromagnetische straling. Dit grafeenoxide veroorzaakt alle symptomen zoals bloedklonters, hartaanvallen en beroertes van Covid-19. 

Het is dus geen VIRUS, maar een vergiftiging. 

Dit grafeenoxide lijkt ons echter al jaren eerder te zijn gegeven, bijvoorbeeld in griepvaccinaties en voedsel. Veel mensen, zelfs degenen die niet zijn ingeënt, zijn magnetisch geworden voor het lichaam.

Dit grafeenoxide brengt ook de vorming van SPIKE-eiwitten op gang, die ook de niet-gevaccineerden in gevaar brengen!

Het lichaam kan grafeenoxide langzaam afbreken, zodat de bevolking langzaam wordt aangeleerd dat er steeds meerdere “booster”-vaccinaties per jaar nodig zullen zijn. Maar dat was allemaal al lang gepland.

Het mRNA-agens is slechts in zeer kleine hoeveelheden aanwezig in de vaccinaties en brengt eigenlijk alleen maar een vernietiging van ons DNA teweeg. Het snijdt in ons DNA. Dat is alles. Er is geen enkele manier om er een soort van immuunsysteem mee op te bouwen.  Maar het maakt je een GMO (gen gemodificeerd object) en je wordt het eigendom van de patenthouders.

Waarom zijn er geen nieuwe vaccins?

In feite vernietigt de eerste vaccinatie het eigen immuunsysteem met 15%, de tweede zelfs tot 35%. 

De nu geplande Derde Booster Vaccinatie zal voor velen fataal zijn! 

Hetzij rechtstreeks, hetzij door het effect dat het lichaam bij de volgende besmetting met een bekende ziekteverwekker plotseling zijn eigen cellen als de vijand herkent en deze wil vernietigen (auto-immuunreactie). 

NU is er inderdaad een sterfteoverschot. 

Maar niemand sterft aan het virus! Ze sterven allemaal aan de bijwerkingen van vergiftiging met grafeenoxide, en de media geven het virus de schuld om nieuwe rechtvaardigingen te hebben voor verdere vaccinaties. 

Grappig? Er zouden steeds nieuwe mutatievarianten van het virus zijn, maar er worden geen nieuwe vaccins ontwikkeld, in plaats daarvan worden de oude een tweede en derde keer opnieuw ingespoten.

Dat slaat wetenschappelijk nergens op.

Israël

Israël heeft de hoogste vaccinatiegraad ter wereld bij de eerste en tweede vaccinatie. Ze moeten allemaal beschermd worden. In feite waren zij de eersten die met de vierde golf begonnen, en de meerderheid van degenen die positief testten en ernstig stierven, zijn nu gevaccineerd. 

Dus vaccinatie is dodelijk! 

Conclusie:

1.     Vaccinaties beschermen niet tegen besmetting,  noch beschermen zij tegen het besmetten van anderen.  Dat het verloop van de infectie milder is bij gevaccineerden is ook een sprookje. Zie het dodental van gevaccineerden in Israël.

Dus alle 3 de beschermende functies die een vaccinatie geacht wordt te hebben, werken NIET!

Waarom laat je je dan vergiftigen?

Ze zouden nooit moeten werken! Dat was nooit de bedoeling!

Het was alleen een kwestie van mensen zover krijgen dat ze zichzelf vergiftigden, eerst vrijwillig en daarna door dwang.

Hier is een enorme, wereldwijd gecoördineerde genocidepoging aan de gang waarbij, net als in het Derde Rijk, alle andersdenkenden systematisch moeten worden geëlimineerd. Ik weet dat je je zoiets niet kunt voorstellen en niemand kan zo slecht zijn. MAAR helaas zijn er genoeg Satanisten onder ons.

Er zijn genoeg wetenschappers die zeer sterk tegen vaccinaties waarschuwen. Deze worden echter nooit voor een TV-camera gelaten en worden massaal bedreigd en geïntimideerd.

De farmaceutische industrie en al diegenen die erachter zitten hebben de oorlog verklaard aan de mensheid.

Uitsluiting van het publiek

Ongevaccineerden moeten nu worden uitgesloten van winkelen, reizen en andere dingen van het dagelijks leven, als met een joodse ster. Politici grijpen dit aan om de mensenrechten in te perken en nog meer macht naar zich toe te trekken

Zelfs met extreem dalende infectiecijfers hebben zij niets van deze macht teruggegeven.

Dennennaaldthee en chloordioxide kunnen de SPIKE-eiwitten neutraliseren en de gevaarlijke cytokinestorm in het lichaam stoppen. Daarom heeft chloride-dioxide honderdduizenden mensen in Zuid-Amerika gered. Niet omdat het een virus elimineert dat nog niet geïsoleerd is (en dus niet bestaat).

De beste manier om jezelf te beschermen is je NIET te laten vaccineren en als het al gebeurd is, massaal te ontgiften zoals elders is uitgelegd. Regelmatig gebruik van chloordioxide kan hierbij goed helpen.

 Ik weet zeker dat je dat antwoord niet wilde horen! Maar dat is hoe wij de dingen zien!

 

https://mms-seminar.com/nl/covid-19-samenvatting/ 

 Het nieuwe boek van Andreas Kalcker

 "BYE BYE COVID"

https://mms-seminar.com/nl/bye-bye-covid/

 

In dit laatste interview met Ali Erhan geeft Andreas Kalcker onder meer opheldering over de vermeende strafrechtelijke aanklachten tegen hem. Uiteindelijk, zei hij, was het een gezamenlijk gecoördineerde media-actie tegen hem en was deze verdere lastercampagne zonder enige basis.

Bovendien geeft het zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden hoop.

Met zelfwerkende chloordioxidebehandelingen zouden de gevaren en bijwerkingen van de Covid-vaccins en vervelling (de overdracht van SPIKE-eiwitten) veilig kunnen worden vermeden.

  




De internationale artsenvereniging COMUSAV.com (speciaal voor onderzoek en toepassing van chloordioxide tegen COVID) maakt wereldwijd een zeer indrukwekkende groei door.

COMUSAV telt nu meer dan 82.000 leden, waarvan 7.000 paramedici en 5.000 artsen.

Er waren veel studies met veelbelovende resultaten.



Intraveneuze chloordioxyde toepassingen


Volgens Andreas Kalcker is intraveneuze toediening van chloordioxide-oplossingen uiterst doeltreffend gebleken voor intensive care-patiënten.

Hiervoor gaven de artsen 10 ml van de 3.000 ppm chloordioxide-oplossing per dag gedurende 4 dagen. De dosis werd verdeeld in twee doses van 5 ml ‘s morgens en ‘s avonds.

De 5 ml chloordioxide-oplossing werd toegevoegd aan een infuuszak met 500 ml isotone zoutoplossing. Aangezien elke chloordioxide-oplossing na verloop van tijd kan omslaan naar het pH-zuurgebied, werd vervolgens nog eens 3 tot 5 ml bicarbonaatoplossing (8,4%) toegevoegd aan dezelfde infuuszak en werd dit mengsel vervolgens intraveneus toegediend via het infuus.

Het was belangrijk dat het infuus heel langzaam loopt. Op die manier kan de tijd waarin chloordioxide aan het lichaam wordt toegediend, aanzienlijk worden verlengd. Na 1-2 dagen verbeterden bijna alle patiënten en waren ze in staat om extra orale doses van chloordioxide-oplossingen in te nemen. In meer dan 95% van de gevallen zouden de levensbedreigende symptomen na 4 dagen volledig voorbij zijn.

Dringende waarschuwingen!

 

1.     Alleen artsen, dierenartsen en andere opgeleide gezondheidswerkers mogen en moeten infusen toedienen!

2.     De patiënt moet onder constante observatie staan!

3.     Zelfbehandeling, vooral door leken, wordt ten strengste afgeraden!

4.     De meeste in de handel verkrijgbare chloordioxideproducten zijn NIET geschikt voor infusie! De klassieke MMS (1 fles NaCLO2 en 1 fles HCl) levert een oplossing op die veel te pH zuur is. De kant-en-klare CDS/CDL-oplossingen en ook CDSplus zijn hiervoor niet zuiver genoeg. Hier kunnen de kleinste lucht- en stofdeeltjes leiden tot allergische schokken.

5.     Alleen een ultrazuivere nanogefilterde chloordioxide-oplossing kan en mag worden gebruikt. In geval van twijfel, altijd de oplossing met een nano-voorfilter opzuigen en in de infuuszak doen.

6.     De pH-waarde van de chloordioxide-oplossing kan fluctueren, zelfs in de zuiverste nanogefiltreerde vorm. Voeg daarom ALTIJD een alkalische buffer met 3-5 ml bicarbonaatoplossing (8,4%) toe aan de infuuszak vóór gebruik!

7.     Het infuus moet in een zeer langzaam tempo worden toegediend!

 

Andreas Kalcker kondigde ook de publicatie aan van zijn nieuwste boek“BYE BYE COVID“.

Het boek zal vanaf 11.11.2021 verkrijgbaar zijn en zal onmiddellijk in het Duits, Engels en Spaans worden gepubliceerd. Andere talen zijn gepland.


Andreas Kalcker zal op dat moment in Mexico zijn en zal het boek waarschijnlijk samen met de vader van MMS – Jim Humble – aankondigen.

In dit boek beschrijven meer dan 30 artsen op zeer indrukwekkende wijze hun ervaringen met deze vreemde pandemie en hun successen met chloordioxide.

We zullen de leveringsbron hier tijdig linken en aankondigen in de MMS-nieuwsbrief en het Telegramkanaal akasha.tv!

 



 https://mms-seminar.com/nl/

Update: Coronamaatregelen dan toch niet op de helling ?

 Plots staan coronamaatregelen op losse schroeven: ‘Als de oppositie het been stijf houdt, is er een probleem’

Melissa Depraetere, fractieleider in de Kamer voor Vooruit: ‘Dit was niet de afspraak.’ 

Beeld BELGA

Door een onverwacht manoeuvre van de federale oppositie raakt de pandemiewet mogelijk niet op tijd goedgekeurd. In dat geval vervallen wellicht de maatregelen die aangekondigd werden op het laatste Overlegcomité, zoals de uitbreiding van de mondmaskerplicht.

STAVROS KELEPOURIS 8 november 2021, 19:17  - DeMorgen.be 

In het federaal parlement werd maandag gedebatteerd over de nieuwe coronamaatregelen en de inwerkingtreding van de pandemiewet. Die pandemiewet is de juridische basis voor de nieuwe maatregelen. Maar het heeft er alle schijn van dat die wet niet op tijd goedgekeurd raakt, en daardoor automatisch vervalt.

Het parlement heeft twee weken de tijd om de pandemiewet - en de bijbehorende afkondiging van de epidemische noodsituatie - goed te keuren. Gebeurt dat niet, dan vervallen beide automatisch.

De goedkeuring was normaal weinig meer dan een formaliteit, want de meerderheid schaarde zich unaniem achter de nieuwe maatregelen en de noodtoestand. Maar de oppositiepartijen N-VA, VB en PVDA vroegen maandag plotseling een tweede lezing van het koninklijk besluit over de noodsituatie.

Dat betekent dat het parlement zich opnieuw moet buigen over de tekst, en de goedkeuring van de pandemiewet te veel vertraging oploopt. De gevolgen zijn immens. De huidige federale coronamaatregelen zouden dan geen juridische basis meer hebben, en daardoor niet meer gelden.

Het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) kon daarover maandagavond geen uitsluitsel bieden. Tot voor kort werden de coronamaatregelen genomen via ministeriële besluiten. Maar in de pandemiewet staat duidelijk dat die weg niet gebruikt kan worden zodra de voorwaarden voor een noodsitutie vervuld zijn. En volgens de regering is dat wel degelijk het geval.

OVERUREN

De regeringspartijen zijn ziedend. Het manoeuvre van de oppositie kwam totaal onverwacht. Vorige week werd op de Conferentie van Voorzitters - waar de fractieleiders van de partijen in de Kamer samenkomen - overeengekomen om tijdig te stemmen over de pandemiewet. Maar door de tweede lezing wordt de agenda helemaal overhoop gegooid. “Dit was niet de afspraak”, zegt Vooruit-fractieleider Melissa Depraetere.

De juridische diensten van de Kamer moeten overuren draaien.  Zij moeten tegen dinsdagochtend nagaan of de oppositie nog wel een tweede lezing kan vragen. Volgens N-VA is er geen enkele reden waarom dat niet zou kunnen. “Als één Kamerlid dan het been stijf houdt, is er een groot probleem”, zegt Depraetere.

Peter De Roover, fractieleider voor N-VA, vindt dat de regering zelf dit risico heeft genomen met haar pandemiewet. “De pandemiewet verschuift de facto macht van het parlement naar de regering. Daar doen wij niet aan mee. Als de regering coronamaatregelen wil nemen, kan ze die ook gewoon aan het parlement voorleggen. Dan kunnen we daar in alle openheid over debatteren.”

 




VRT NWS

Coronamaatregelen dan toch niet op de helling: oppositie kan pandemiewet niet buiten spel zetten

Lonne van Erp – 9/11

© VRTNWS

De oppositiepartijen N-VA, Vlaams Belang en PVDA kunnen dan toch de uitvoering van de coronamaatregelen niet vertragen. Volgens het advies van de juridische diensten van de Kamer kunnen zij namelijk geen tweede lezing vragen van de teksten die de pandemiewet mogelijk maken. De oppositie had zo'n tweede lezing gevraagd en omdat zo'n procedure tijd vraagt dreigden de huidige coronamaatregelen dit weekend te vervallen. Dat gevaar is nu geweken. 

Het zat er gisteren bovenarms op tussen oppositie en meerderheid in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken gisteren. Oppositiepartijen N-VA, Vlaams Belang en PVDA vroegen een tweede lezing van de pandemiewet: meer bepaald van het koninklijk besluit (KB) dat de "epidemische noodsituatie" afkondigt, waardoor de pandemiewet gebruikt kan worden. De pandemiewet bepaalt dat dat KB binnen de 15 dagen bekrachtigd moet worden door het parlement. Gebeurt dat niet, dan vervalt het KB, en is er geen sprake meer van een epidemische noodsituatie, en dus ook niet van de pandemiewet. 

Voor de herfstvakantie was afgesproken om het bewuste KB deze maandag te bespreken in Kamercommissie Binnenlandse Zaken, om dan woensdag - binnen de termijn van 15 dagen - te stemmen in de plenaire vergadering van het parlement. Maar de oppositie eiste - volgens de meerderheid dus "tegen de afspraken in" - gisteren plots een tweede lezing. De meerderheid sprak van een onverwacht manoeuvre. In de aanloop naar de pandemiewet stuurde de oppositie - na het indienen van amendementen - de wet ook verschillende keren naar de Raad van State voor advies.

Als er zo'n tweede lezing zou komen, dan zou die tijd vragen en daardoor zou er wellicht geen stemming kunnen plaatsvinden deze week. Daardoor zouden vanaf zaterdag (na de periode van 15 dagen) zowat alle coronamaatregelen te vervallen. Want: bij het vorige Overlegcomité van 26 oktober gebruikte de regering voor het eerst de pandemiewet om maatregelen te nemen. Maar dat gevaar is nu geweken. Volgens het advies van de juridische diensten van de Kamer kan de oppositie namelijk helemaal geen tweede lezing vragen van de teksten die de pandemiewet mogelijk maken.

Chinese Overloper onthult de oorsprong van COVID

Analyse door Dr. Joseph Mercola  Feit gecontroleerd

07 november 2021


https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/07/li-meng-yan-covid-origin.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art5HL&cid=20211108Z2&mid=DM1031627&rid=1315798155

Op 8/11/2021 om 20:06 nog 9 uur en 45 min beschikbaar op https://articles.mercola.com

Interviewtranscript downloaden      -     Download mijn GRATIS podcast

 

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·         Li-Meng Yan, MD, Ph.D., ontsnapte uit China naar de Verenigde Staten om China's doofpotaffaire van de oorsprong van de COVID-19-pandemie bloot te leggen

·         Volgens Yan is SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair laboratorium. De Derde Militaire Medische Universiteit en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van Nanjing Command hebben een vleermuiscoronavirus ontdekt, ZC45 genaamd. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 werd gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te creëren

·         Hoewel het Chinese leger mogelijk verantwoordelijk is voor de fysieke creatie van het virus, is er voldoende bewijs dat de VS ten minste een deel van het onderzoek heeft gefinancierd dat tot deze pandemie heeft geleid

·         De COVID-shots en de vaccinpaspoorten passen in de CCP-agenda  (*) door ervoor te zorgen dat de hele wereld het sociale controlesysteem van de CCP accepteert en overneemt

·         Yan dringt er bij de Amerikanen op aan om de destructiviteit van het communisme te beseffen en er op elke mogelijke manier weerstand aan te bieden. Dit omvat het weigeren van vaccinmandaten en vaccinpaspoorten

 

(*) CCP = Chinese Communistische Partij

Vandaag gaan we verder met onze discussie over de COVID-19-pandemie en de oorsprong ervan met een fascinerende gast die een leider is geweest die de corruptie en fraude met betrekking tot de oorsprong van het virus aan de kaak stelt. Li-Meng Yan is zowel MD als Ph.D., met een specifieke opleiding in coronavirussen. Ze ontsnapte aan de invloed van China terwijl ze in Hong Kong naar de Verenigde Staten was om ons te waarschuwen voor wat volgens haar een massale doofpotaffaire is.

Yan ging naar de medische school, gevolgd door een Ph.D. opleiding oogheelkunde. De school waar ze haar Ph.D. was oorspronkelijk een militair-medische universiteit, wat een deel van haar persoonlijke netwerk helpt verklaren. Ze heeft contacten in zowel civiele als militaire onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen op het vasteland van China.

Na het afronden van haar studie besloot ze onderzoek te gaan doen. Ze werkte twee jaar in een oogheelkundig laboratorium aan de Universiteit van Hong Kong, waar ze onderzoek deed naar stamcellen, medicijnen en de ontwikkeling van kunstweefsel. Daarna werd ze uitgenodigd om deel te nemen aan het lab van professor Malik Peiris.

Yans man had met hem gewerkt en Peiris was onder de indruk van Yans vaardigheden. Ze greep de kans om meer te leren over opkomende infectieziekten. Ze werkte vijf jaar met Peiris, tot ze in april 2020 naar de VS vluchtte.

"Ik werkte aan het griepvirus, de ontwikkeling van universele griepvaccins en concentreerde me na de uitbraak op de SARS-CoV-2" , zegt ze.

SARS-CoV-2 is gemaakt in een Chinees militair laboratorium

Eind december 2019 gaf Yan's supervisor, Dr. Leo Poon, die ook een opkomende infectieziekte-expert is bij de Wereldgezondheidsorganisatie, haar de opdracht om een ​​vertrouwelijk onderzoek uit te voeren naar een mysterieuze nieuwe longontsteking-achtige infectie.

Collega's en vrienden van universiteiten en ziekenhuizen in heel China gaven haar informatie, die ze doorstuurde naar Peiris en Poon. Ze hebben er echter geen gevolg aan gegeven, wat volgens haar "aantoont dat ze China willen helpen om het te verdoezelen".

In januari 2020 vroeg Poon haar om te onderzoeken of de wasbeerhond, een civetkatachtig dier, dat een gastheer was voor het oorspronkelijke SARS-virus, mogelijk ook een tussengastheer is voor SARS-CoV-2. Uit het onderzoek van Yan bleek echter dat het virus niet uit de natuur kwam. Poon waarschuwde haar om te zwijgen of "je zult verdwijnen."

Volgens Yan is SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair laboratorium. De Derde Militaire Medische Universiteit in Chongqing, China, en het Research Institute for Medicine van Nanjing Command in Nanjing, hadden een vleermuiscoronavirus ontdekt, ZC45 genaamd. De ontdekking van ZC45 werd begin 2018 gepubliceerd.

"Als je dit virusgenoom en het SARS-CoV-2-virusgenoom vergelijkt, zul je je realiseren [dit is de] smoking gun", zegt Yan. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 werd gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te creëren.

Medio mei 2020, kort nadat ze Hong Kong had achtergelaten, het tijdschrift Nature een artikel gepubliceerd 1 Yan had mede-geschreven, waarin de pathogenese en de overdracht van SARS-CoV-2 in gouden hamsters. Dit experiment toonde aan dat SARS-CoV-2 zich voornamelijk via aerosol verspreidt.

Medio september 2020 publiceerde Yan een open access paper 2 over Zenodo, waarin zij en haar twee co-auteurs het bewijs en hun theorie uiteenzetten dat SARS-CoV-2 door de mens is veroorzaakt.

Bijna onmiddellijk veroordeelden vier "recensenten" van haar werk het als een "opiniestuk" dat "gebrekkig" was en wetenschappelijk niet in overeenstemming was met de momenteel aanvaarde kennis van de oorsprong van het virus. Eén recensent 3 zei: "Het manuscript probeert ons huidige begrip van de oorsprong van SARS-CoV-2 te weerleggen. Kort gezegd, de consensus is dat SARS-CoV-2 een zoönose is en is ontstaan ​​​​in vleermuizen met misschien een tussengastheer voordat het zich verspreidde in de mens."

Een jaar later, in 2021, blijkt uit talrijke indicatoren 4 , 5 dat het verwerpen van de laboratoriumlekhypothese voorbarig was en dat er geen "consensus" is over een zoönose-oorsprong.

Documenten verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA)-verzoek door The Intercept 6 wijzen ook rechtstreeks naar een laboratoriumoorsprong, zozeer zelfs dat de directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, opriep tot een nieuw onderzoek ernaar, schreef in de 13 oktober, 2021, editie van het tijdschrift Science, 7 "Een laboratoriumongeval kan niet worden uitgesloten totdat er voldoende bewijs is om dit te doen en die resultaten openlijk worden gedeeld."

De ontsnapping uit China

Aanvankelijk had Yan informatie vrijgegeven via een Amerikaanse YouTube-blogger die erg populair was in China. Eind april 2020 waarschuwde een collega Yan dat ze het risico liep te "verdwijnen". Toen besloot ze naar de VS te vluchten. Gelukkig had ze al een geldig visum. Haar man was fel gekant tegen haar vertrek, zoals je je misschien kunt voorstellen. Ze legt uit:

"Ik wist niet dat het zou gebeuren zoals [het deed]. Van januari tot april [2020] heb ik hem niet verteld wat ik had gedaan. Ik probeerde hem te beschermen, want op dat moment, in Hong Kong, was er waar veel mensen vochten tegen de regering voor democratie en vrijheid, kunnen gemakkelijk verdwijnen.

Maar als hun familie niet weet wat ze hebben gedaan, is het een beetje veilig voor de familie. Daarom probeerde ik hem te beschermen. Maar toen ik hoorde dat ik verlof nodig had, probeerde ik hem mee te nemen. Hij is geen Chinees. Hij komt uit Sri Lanka. Toen ik het hem vertelde, was hij verontwaardigd, wat echt niet zoals hij was. Hij waarschuwde me en zei: 'We kunnen nergens heen. Ze zijn overal. We kunnen niets doen.'"

Haar man dreigde zelfs met de dood van haar als ze zou vertrekken. De volgende twee weken waren een gevaarlijke tijd voor Yan. Haar man hield haar in de gaten en ze kreeg plotseling een hartprobleem. De dag voordat ze vertrok, ging ze voor controle. Ze had een hartslag in rust van 130, wat een teken is van sinustachycardie.

Yan vermoedt vals spel en zegt dat de Chinese regering mensen liever 'verdwijnt' door het op een natuurlijke dood te laten lijken. "Net als dit virus", zegt ze. Volgens Yan zijn infecties en hartaanvallen veelvoorkomende strategieën om andersdenkenden kwijt te raken. Yan vermoedt ook dat haar man hen heeft geholpen.

Gelukkig zijn de aanvallen sinds ze de VS binnenkwamen gedegradeerd tot het in diskrediet brengen van haar en het ruïneren van haar reputatie. "Ze creëerden bijvoorbeeld duizenden nepaccounts op sociale media, waarbij ze minstens zeven talen gebruikten, om [leugens over mij] te verspreiden en aanvallen om me in diskrediet te brengen", zegt ze.

Volgens Yan is dit geverifieerd door FireEye, een cybersecuritybedrijf dat ook voor Amerikaanse inlichtingendiensten werkt. Haar familie, die zich op het vasteland van China bevindt, vrienden en zelfs alumni staan ​​ook onder streng toezicht van de Chinese overheid, zegt ze.

Rechtvaardiging

Terwijl de hele wereld de mogelijkheid ontkende dat SARS-CoV-2 meer dan een jaar door de mens is gemaakt, is de waarheid de afgelopen maanden eindelijk de mainstream binnengedrongen. Een aantal verslaggevers heeft met excuses geworsteld om hun lang gekoesterde ontkenningen te rechtvaardigen of weg te redeneren.

"Vorig jaar in juli, toen ik voor het eerst op Fox News was, vertelde ik ze dat de WHO en de CCP corrupt zijn en samen in de doofpot zitten", zegt Yan. "In die tijd was het een bom. Nu beseffen de meeste mensen dat [het virus] niet uit de natuur komt. Dat is een heel goede wending, en ik blijf andere mensen helpen om het bewijs te realiseren.

Ik leg hun de stijl van de CCP uit en het bewijsmateriaal. Nu zie ik dat zelfs sommige reguliere media beginnen te praten over de mogelijkheid dat [het een] biowapen is. Ik denk dat het heel bemoedigend is. Omdat mensen moeten beseffen dat China dit virus samen met hun desinformatiecampagne en propaganda gebruikt om de hele wereld aan te vallen."

Wie runt de show?

Hoewel het Chinese leger mogelijk verantwoordelijk is voor de fysieke creatie van het virus, is er voldoende bewijs dat de VS ten minste een deel van het onderzoek dat tot deze pandemie heeft geleid, heeft gefinancierd.

De geldstroom van Dr. Anthony Fauci's National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), de EcoHealth Alliance gerund door Peter Daszak en het Wuhan Institute of Virology (WIV) is goed gedocumenteerd. Ralph Baric, Ph.D., aan de Universiteit van North Carolina heeft ook onderzoek gedaan dat lijkt te zijn toegepast op SARS-CoV-2.

De volgorde van gebeurtenissen is echter verwarrend en het is onduidelijk wie de echte touwtrekker is in dit alles. Op de vraag wat haar mening is en wie volgens haar de show zou kunnen leiden, antwoordt Yan dat zelfs zonder Amerikaanse financiering, China er zeker in zou zijn geslaagd om dit virus te creëren.

“De Chinese Communistische Partij (CCP) … ze zijn een gigantische octopus en ze hebben tentakels. Het brein is de CCP. Die wetenschappers, vooral de militaire wetenschappers en coronavirusexperts [zoals] mijn vorige supervisor, Dr. Malik Pieris, dat zijn ze degenen die de echte slechte ideeën hadden.

Ze genieten ervan, en ze willen deze kennis beheersen ... Zelfs China kan hun tentakels niet gebruiken ... als ze geen infiltratie kunnen gebruiken om je geld te krijgen, zullen ze er nog steeds in slagen om je technologie te krijgen en het in China te doen. Dat is het belangrijkste punt. Het geld van de Amerikaanse belastingbetalers, het lijkt veel. Ja, het is miljoenen [dollars]. Vergeleken met het geld dat door de Chinese overheid wordt geschonken, is het echter maar een heel klein stukje …

Ze ontwikkelden dit virus en andere dingen in hun onbeperkte biowapenprogramma. Ze willen de economische en sociale orde van de Amerikanen vernietigen, jullie beschaving vernietigen. [Terwijl het virus wereldwijd heeft aangevallen], noemen ze Amerika altijd als een primaire vijand en het grootste probleem.

Dus als ze je dit soort propaganda laten zien, via TikTok en andere sociale media [waar Chinese burgers] je vertellen: 'Oh, in China hebben we de controle over de uitkomst en het is goed, en we houden van onze regering.' Amerikaanse mensen zullen het gevoel hebben: 'Ja, misschien moeten we onze democratie opgeven en het communisme proberen.' Dat is alles wat ze willen doen."

Chinese gegevensverzameling

Sinds het begin van de pandemie is het bijna onmogelijk om te bepalen hoeveel Chinezen daadwerkelijk zijn getroffen. Volgens Yan zal de CCP alleen gegevens vrijgeven die zichzelf ten goede komen.

"Chinezen weten allemaal dat ze geen gegevens van onze regering moeten vertrouwen" , zegt ze. "Ze doen geen statistieken. Ze zitten daar gewoon. Welke gegevens ze ook willen, ze schrijven het op. Zo [produceren] ze gegevens."

Volgens Yan heeft de CCP de omgekeerde strategie gebruikt die in de VS en elders wordt gebruikt. In plaats van het aantal gevallen op te blazen, hebben ze ze onderdrukt. Een manier waarop ze dit hebben gedaan, is door de diagnose uit te stellen, zodat sterfgevallen niet worden vermeld als sterfgevallen door COVID-19.

"Het is totaal het tegenovergestelde" , zegt ze. “Bijvoorbeeld, in Amerika, als een persoon eenmaal is gediagnosticeerd met COVID, zelfs als hij later is overleden aan een ander probleem, wordt hij nog steeds [geteld] als een COVID-geval.

Maar in China kunnen ze een beademingsapparaat gebruiken om de patiënt te laten overleven totdat de test negatief is. Ze hebben duizenden manieren om ermee om te gaan. Belangrijk is dat ze ook een vroege behandeling gaven, inclusief hydroxychloroquine en andere medicijnen."

Volgens Yan hebben militaire wetenschappers in China ook een patent ingediend om hydroxychloroquine te gebruiken voor de behandeling van COVID-19. "Daardoor verdienden ze vorig jaar de hoogste anti-COVID-prijs van voorzitter Xi", zegt ze. Hydroxychloroquine wordt in China ook zonder recept verkocht, dus het is gemakkelijk te verkrijgen. Ze gelooft dat een deel van de reden waarom het dodental in de VS zo hoog is, is dat hydroxychloroquine onderdrukt en gecensureerd werd.

Is er een verband tussen de COVID-shots en de CCP?

Er is duidelijk geprofiteerd van de COVID-19-pandemie door hebzuchtige farmaceutische bedrijven, en de onderdrukking van geneesmiddelen voor vroege behandeling lijkt een opzettelijke strategie te zijn geweest om de COVID-19-injectie – die buitengewoon gevaarlijk voor uw gezondheid blijkt te zijn – het enige alternatief te maken . Hoe sluit het COVID-"vaccin" aan bij de theorie dat SARS-CoV-2 een biowapen van de CCP is? Jan zegt:

“Er is absoluut een duidelijk verband tussen het vaccin en de strategieën van de CCP … Sommige mensen … proberen uit te leggen dat het vaccin mensen zal doden, en daarom is het een ander biologisch wapen. Maar dit is geen juiste reden. Eerst bracht China het virus vrij dat ze ontwikkelden in de militaire laboratoria. Dit virus heeft geen hoog sterftecijfer ... Daarom noemde ik het een onbeperkt biowapen. Het lijkt erop dat het van nature voorkomt.

Zodra je je realiseert dat er iets mis is, gebruiken ze verkeerde informatie en ontkenning om je in verwarring te brengen. Dus toen China het uitbracht - en China de wetenschappelijke gemeenschap controleert om verkeerde informatie te verspreiden, en [informatie] censureerde om mensen te laten geloven dat het uit de natuur komt - wat zullen mensen dan doen?

Ze zullen nadenken over drugs, de medicijnen die ze al hebben. De andere manier is een vaccin, omdat mensen worden opgeleid om een ​​​​vaccin te accepteren, een pandemie kan beëindigen.

In dit geval zijn nuttige medicijnen zoals hydroxychloroquine en ivermectine zo goedkoop. Hoe konden ze dit gebruiken om enorme winsten te maken? De CCP had ook veel aandelen van Pfizer, Moderna en andere grote farmaceutische bedrijven. Controleer het geld dat ze erin hebben gestopt... En dan zeggen de grote farmaceutische bedrijven allemaal: 'Oké, nu kunnen we deze kans gebruiken om geld te verdienen.'"

Het is duidelijk dat velen die de COVID-injectie steunen en pushen heel goed weten dat ze zeker gezondheidsproblemen zullen veroorzaken. Yan werd zelf gevraagd om aan een COVID-vaccin te werken, maar ze weigerde na onderzoek van de beschikbare wetenschap. Er is nooit een coronavirusvaccin uitgebracht, ondanks dat wetenschappers er twee decennia aan hebben gewerkt.

De reden? De vaccins veroorzaken te veel verwondingen. Ze zijn dodelijk. Yan geloofde niet dat deze problemen voor SARS-CoV-2 konden worden opgelost. Peiris ontdekte zelf antilichaamafhankelijke versterking tijdens pogingen om een ​​vaccin te ontwikkelen tegen het oorspronkelijke SARS-virus. Maar als er geld naar wetenschappers wordt gegooid, zullen ze het meestal niet afwijzen.







Vaccinpaspoorten zullen een sociaal kredietsysteem inluiden

      Natuurlijk passen de COVID-shots en de vaccinpaspoorten ook in de CCP-agenda door ervoor te zorgen dat de hele wereld het sociale controlesysteem van de CCP accepteert en overneemt. De vaccinpaspoorten zijn duidelijk ontworpen om een ​​sociaal kredietsysteem in te voeren zoals in China. En daarmee krijg je 24/7 digitale bewaking en een ongelooflijke hoeveelheid controle over elke persoon.

Zoals uitgelegd door Yan, in China, is het digitale bewakingssysteem zo geavanceerd dat als de GPS van je telefoon aangeeft dat je in de buurt van een geïnfecteerde persoon was, je automatisch in isolatie wordt geplaatst.

Bovendien, als ouders of grootouders de COVID-injectie niet krijgen, worden de kinderen van het gezin van school gestuurd, zelfs als ze de injectie hebben gekregen. Elk aspect van het leven is via dit systeem met elkaar verbonden, dus een slechte sociale kredietscore heeft ook financiële gevolgen en bepaalt of, waar en hoe je mag reizen.

Yan wijst erop dat Amerikanen, die niet op de hoogte zijn van het Chinese surveillancesysteem, niet begrijpen dat ze door in te stemmen met vaccinmandaten en paspoorten ja zeggen tegen een totaal surveillancesysteem dat hun hele leven zal dicteren. Ze zeggen ook ja tegen proefkonijnen voor een eindeloze stroom twijfelachtige vaccins.

"Zodra je het mandaat voor twee doses ondersteunt, moet je de booster ondersteunen en vervolgens 60 boosters ondersteunen, 199 boosters. Het [zal] eindeloos zijn" , zegt ze. "En je zult gebonden zijn aan dit [sociale] kredietsysteem dat je hebt opgebouwd."

China wil werelddominantie tegen 2035

Volgens Yan is het doel van China om in 2035 werelddominantie te bereiken. Met dat doel voor ogen hebben ze decennialang onbeperkte biowapens ontwikkeld. Met COVID-19 zijn ze goed op weg.

"Ze willen dit allemaal gebruiken om de wereld te overwinnen, en Amerika is hun voornaamste vijand", zegt Yan. "Dus we moeten opkomen voor de toekomst, voor onze volgende generaties. We kunnen niet zwijgen. Dit zal de laatste kans zijn die we hebben om te vechten tegen dergelijke communistische kwaadaardige plannen en om ons allemaal te redden. En, belangrijker nog, we moeten allemaal samenwerken om de volgende pandemie of aanval die uit China komt te stoppen …

[Kijk maar naar] wat er nu in Hong Kong gebeurt. In twee jaar, van 2019 tot nu, heeft China de rechtsstelsels, democratie en vrijheid in Hong Kong vernietigd. Ze voerden ook nationale veiligheidswetten uit. Kortom, zij bezitten uw privacy. Zij bezitten jouw vrijheid en jij wordt gedwongen naar hen te luisteren.

Er is geen reden waarom ze je niet kunnen aandoen wat ze willen. Kortom, je bent een slaaf die in een moderne samenleving leeft. Ongetwijfeld, als China Amerika overwint, zal het hier hetzelfde zijn, en misschien erger omdat ze op dat moment andere technologie zullen hebben."

Op de vraag welke acties Yan denkt te moeten ondernemen om dit plan te weerstaan ​​en te laten ontsporen, zegt ze:

"Ik wil dat Amerikanen weten dat volwassenen eerst de slechtheid van het communisme, maoïsme, marxisme moeten beseffen, ongeacht in welke naam het verandert... om de kinderen te hersenspoelen.

Ook moet u uw beleidsmakers, wetgevers, dit laten weten. Ik ben een buitenlander, maar jij bent een Amerikaans staatsburger. Je kunt stemmen, dus je moet ze het belang laten inzien en ze ertoe aanzetten iets te doen. Geloof de Chinese regering niet en schenk geen genade aan de CCP.

Ook moet u uw eigen systeem bijwerken. Bestudeer de zwakte in je hele systeem, [de zwakte die hen in staat stelt] Amerika te verdelen. Als je al deze dingen hebt gedaan, houd ze dan verantwoordelijk en laat ze niet meer doen. Dat is het einde van de pandemie."

Je kunt Yan volgen op Twitter voor regelmatige updates en belangrijke informatie. Haar enige authentieke Twitter-account is @Dr.LiMengYan1 .

 

Sources and References

1 Nature May 14, 2020; 583: 834-838

2 Zenodo September 14, 2020

3 Zenodo Review 2 September 24, 2020

4 NPR July 19, 2021

5 AP News July 15, 2021

6 The Intercept September 6, 2021

7 Science October 13, 2021

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...