woensdag 12 januari 2022

De Dr. Ardis Show: Dr. Vladimir Zelenko zegt dat hysterie van de omicronvariant overdreven is – Brighteon.TV

 

De Dr. Ardis Show: Dr. Vladimir Zelenko zegt dat hysterie van de omicronvariant overdreven is – Brighteon.TV

zondag 09 januari 2022 door: Mary Villareal
Tags: badhealth , badscience , bloedstolsel , Brighteon , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , dr. bryan ardis , infecties , ivermectine , omicron , pandemie , Plandemic , The Dr. Ardis Show , vaccinatie , vaccin , varianten , Vladimir Zelenko

5,790KEER BEKEKEN

 

Natural News ) De bekende arts Dr. Vladimir Zelenko bagatelliseerde de betekenis van de nieuw ontdekte IHU-variant van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) tijdens de aflevering van 5 januari van "The Dr. Ardis Show" met Dr. Bryan Ardis op Brighteon. televisie .

"Er is niets om je zorgen over te maken," zei Zelenko, verwijzend naar de variant die voor het eerst in Frankrijk werd gevonden. "Ik maak me geen zorgen omdat ik de biologie achter deze virussen begrijp, en ik begrijp de behandelingsbenaderingen en de werkingsmechanismen."

Zelenko moedigde mensen aan om vroeg behandeld te worden en te voorkomen dat de infectie uit de hand liep. “Als iemand kanker heeft, wachten we niet tot het uitgezaaid is, overal, voordat we het behandelen. We geven er de voorkeur aan om het te behandelen terwijl het klein en gelokaliseerd is, je krijgt veel betere resultaten,” zei hij.

Nieuwe variant betekent niet altijd gevaar

Experts waren er ook snel bij om aan te kondigen dat de aanwezigheid van een nieuwe variant niet noodzakelijkerwijs betekent dat deze net zo besmettelijk kan zijn als andere stammen . Van de IHU-variant is bekend dat deze 12 mensen heeft besmet die in het zuidoosten van Frankrijk wonen, waarbij het eerste geval verband houdt met een persoon die onlangs naar Kameroen, West-Afrika reisde.

Onderzoekers hebben al 46 mutaties van de ziekte gevonden, die in andere landen niet zijn gesignaleerd en ook niet door de Wereldgezondheidsorganisatie  (WHO) als variant zijn bestempeld .

Eric Feigl-Ding, een epidemioloog en fellow bij de Federation of American Scientists, schreef in een Twitter-thread dat de nieuwe variant nu wordt gecontroleerd en geëvalueerd om beter te begrijpen hoe besmettelijk of gevaarlijk het kan zijn. Er worden voortdurend vele varianten ontdekt, maar die betekenen niet noodzakelijk dat ze gevaarlijk zullen zijn.

Feigl-Ding merkte op dat het vermogen van een variant om zich te vermenigvuldigen vanwege het aantal mutaties dat het heeft in relatie tot het oorspronkelijke virus, het een "zorgwekkende variant" maakt, vergelijkbaar met omicron. Het is echter nog even afwachten in welke categorie de nieuwe IHU-variant zal vallen.

Zelenko legt COVID-mutaties en behandelingen uit

Tijdens zijn optreden in "The Dr. Ardis Show" zei Zelenko dat het vroegtijdig behandelen van COVID-patiënten complicaties zoals longschade en bloedstolsels kan voorkomen. Hij voegde eraan toe dat hoogrisicopatiënten agressief moeten worden behandeld met een combinatie van betaalbare, veilige en zeer effectieve antivirale en ontstekingsremmende medicijnen. (Gerelateerd:  COVID-19-vaccins zijn genocide, zegt de legendarische arts .)

Hij merkte op dat de verschillende COVID-varianten mutaties hebben op hun spike-eiwitten, en deze informatie is klinisch belangrijk. Dit komt omdat ze op een unieke en nieuwe manier de cellen binnendringen en de bestaande verdediging van eerdere antilichamen niet effectief is als het gaat om het herkennen van de nieuwe dreiging.

Zelenko zei dat hoewel het hem niet kan schelen hoe het virus de cel binnenkomt, het belangrijk is dat het virus de cellen en hun metabolische machinerie niet kaapt en vervolgens kopieën maakt van het genetische materiaal.

“Als het virus geen kopieën kan maken van zijn genetisch materiaal, kan het zich niet verspreiden. En als je je niet kunt verspreiden, zorgt je immuunsysteem ervoor', legde hij uit. "Door het enzym RNA, afhankelijke RNA-polymerase met zink, te blokkeren, is het de kogel om de fabriek te sluiten die het virus nodig heeft om kopieën van zijn genetisch materiaal te maken."

De arts legde uitgebreid uit wat hij zijn patiënten voorschrijft. Hij zei dat ontstekingsremmende medicijnen cruciaal werden omdat de ontstekingscomponent van de ziekte iedereen doodt. Bloedverdunners zijn ook belangrijk omdat de ziekte bloedstolsels veroorzaakt. Zelenko moedigde het gebruik van ivermectine aan, een wondermiddel dat over de hele wereld wordt gebruikt, omdat het zowel antivirale als ontstekingsremmende eigenschappen heeft. (Gerelateerd:  de medische raad van Minnesota valt arts lastig voor het voorschrijven van ivermectine .)

Hij benadrukte ook het aanpassen van protocollen op basis van de behoeften van de patiënten, omdat het niet voor elke persoon hetzelfde is en elk moet worden geëvalueerd.

Bekijk de volledige aflevering van 5 januari van “The Dr. Ardis Show” hieronder.


LINK: https://www.brighteon.com/9fb04bf8-7174-4757-93a6-c011deb85dff

Je kunt "The Dr. Ardis Show" op woensdag van 10-11 uur bekijken op Brighteon.TV .

Volg  Pandemic.news voor meer updates over het COVID-19-virus.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Independent.co.uk

 

COVID-19-vaccins zijn genocide, zegt de legendarische dokter

Vrijdag 20 augustus, 2021 by: Mary Villareal
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , bloedstolsel , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , genocide , hydroxychloroquine , ivermectine , pandemie , inenting , vaccin , vaccin schade , vaccin letsel , Vladimir Zelenko , Zelenko-protocol

19KKEER BEKEKEN


Natural News ) Dr. Vladimir Zelenko, een gecertificeerde New Yorkse arts in de voorhoede van de strijd tegen de pandemie, haalde de krantenkoppen met zijn overweldigende succes bij de behandeling van coronaviruspatiënten (COVID-19) met een protocol dat het gebruik van hydroxychloroquine omvatte .

Zijn slagingspercentages zijn indrukwekkend: 100 procent voor patiënten met een laag risico en 99,3 procent voor patiënten met een hoog risico.

Het "Zelenko-protocol" omvat niet dure, veilige en efficiënte medicijnen, maar de  Centers for Disease Control and Prevention  (CDC) hebben voorkomen dat de informatie naar buiten kwam.

Zelenko is van mening dat COVID-19-vaccins de levensverwachting met tientallen jaren kunnen verkorten, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder of u boosters moet krijgen. Michael Yeadon, voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van allergie- en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, denkt er net zo over. Hetzelfde geldt voor de wereldberoemde viroloog Luc Montagnier, die de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus (hiv).

Zelenko: Vaccins zijn "poison death shots"

In zijn recente getuigenis verwees Zelenko naar de COVID-19-vaccins als ‘poison death shots’. Hij zei dat vaccins meer kwaad dan goed doen en dat ze niet veilig, effectief of noodzakelijk zijn. Hij merkte op dat het dwingen van iemand om experimentele injecties te nemen gelijk staat aan genocide. (Gerelateerd:  Moderna-vertegenwoordiger: iedereen die het COVID-19-vaccin gebruikt, maakt "vrijwel" deel uit van een klinische proef. )

In zijn getuigenis zei Zelenko dat het belangrijk is om deze experimentele injecties te evalueren en dat het  stellen van de juiste vragen absoluut cruciaal is voordat je je laat vaccineren. Volgens Zelenko moet je weten of de stof die in je bloedbaan wordt geïnjecteerd veilig is, overtuigend bewijs zien dat de vaccins werken en weten of je het vaccin echt nodig hebt.

Uit gegevens bleek dat de belangrijkste doodsoorzaak na het ontvangen van COVID-19-vaccins bloedstolsels zijn, die in 40 procent van de gevallen binnen drie tot vier dagen na vaccinatie optreden. Zelenko legde uit dat het lichaam, eenmaal ingeënt, een eiwitproducerende fabriek wordt, die biljoenen van dit virale eiwit maakt die naar het endotheel migreren - de binnenbekleding van je bloedvaten.

Terwijl bloedcellen door de bloedvaten stromen, beschadigen kleine "doornachtige" spikes ze en veroorzaken bloedstolsels. Ze komen meestal voor in het hart en kunnen leiden tot een hartaanval. Als ze in de hersenen voorkomen, kunnen bloedstolsels leiden tot een beroerte.

Bloedstolsels zijn niet de enige bijwerkingen van de COVID-19-vaccins . Er zijn meldingen geweest van myocarditis bij jonge volwassenen en miskramen bij zwangere vrouwen. Deze complicaties traden op binnen enkele dagen na ontvangst van het vaccin.

Zelenko zei dat onderrapportage een deel van het probleem is. Het werkelijke aantal bijwerkingen is onmogelijk vast te stellen, gezien het feit dat de Food and Drug Administration (FDA) niet aandrong op een robuust systeem voor het verzamelen van gegevens na vaccinatie.

Bij het beschouwen van feitelijke gegevens is massale vaccinatie niet nodig. Zelenko merkte op dat angst een uiterst nuttig instrument is om het gedrag van mensen te manipuleren. Hij zei dat angst is gebruikt om psychologische motivatie te creëren om een ​​vaccin te krijgen dat niet medisch noodzakelijk is, veel potentiële risico's met zich meebrengt en een zeer twijfelachtige werkzaamheid heeft.

Zelenko merkte op dat regeringen over de hele wereld COVID gebruiken om de ultieme misdaad tegen de menselijkheid te plegen door menselijke experimenten met hun eigen mensen toe te staan .

Uw gezondheid beschermen na vaccinatie

Personen die spijt krijgen van hun vaccinatie, kunnen nog steeds hun gezondheid beschermen. Na de eerste drie maanden na ontvangst van het vaccin nemen de risico's op stolling en andere bijwerkingen af.

Zinksuppletie is belangrijk om infecties vroegtijdig te voorkomen of te behandelen, omdat het de virale replicatie schaadt. Het is ook noodzakelijk om het supplement in te nemen met een zinkionofoor zoals quercetine, hydroxychloroquine of ivermectine.

Ga voor meer nieuws en updates met betrekking tot de coronaviruspandemie naar  Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

NaturalHealth365.com

VerveTimes.com

 

Gezondheidseconoom Lieven Annemans op Twitter: “Beleid wordt mee aangestuurd door handvol narcistische psychopaten”

 


Gezondheidseconoom Lieven Annemans op Twitter: “Beleid wordt mee aangestuurd door handvol narcistische psychopaten”

“Zolang het beleid mee aangestuurd wordt door een handvol narcistische psychopaten die een coalitie vormen met een hebzuchtige elite terwijl anderen uit lafheid en onwetendheid toekijken, is het moeilijk overeind te blijven.” Zo tweette Lieven Annemans, gezondheidseconoom aan de UGent, woensdagochtend. Aan de telefoon nuanceert hij wat hij daar precies mee bedoelde.

mtm

Vandaag om 16:47

 

Prof. Capel: die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat


capel
Foto: Pierre Capel (Videostill Odysee/Cafe Weltschmerz)

Prof. Capel: die hele pandemie is afleiding, dit is waar het echt om gaat

We zijn nu twee jaar verder, maar we zijn geen barst opgeschoten, zegt immunoloog Pierre Capel in een nieuwe video. Iedereen is helemaal lekgeprikt met de meest gore rommel. Het aantal miskramen stijgt, dode sportertjes die neervallen, mensen die problemen met hun ogen hebben of blind worden en zo kunnen we nog even doorgaan, zegt hij.

Genetische code wordt bij mensen op een heel agressieve manier binnengebracht waardoor erg veel schade kan optreden, voegt hij toe. Ook over het meer traditionele Novavax-vaccin is volgens hem helemaal niets positiefs te zeggen. “Het is iets minder toxisch dan die andere rommel.” En nu zijn de kinderen aan de beurt.

In landen die niet meedoen aan al die flauwekul is geen corona, stelt de emeritus hoogleraar. Daar behandelen ze het gewoon en in landen waar behandeling verboden is en wordt gevaccineerd, giert het de pan uit.

Blijf thuis

“Waar het echt om gaat, is de Great Reset en dat mogen we niet zeggen, want het is niet zo,” benadrukt Capel. “Dan ben je een wappie.”

Overal zie je borden met daarop de tekst: ‘Blijf thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle’. Waarom moeten we thuisblijven? We hebben nu het kabinet-Schwab met een paar puppets die uitvoeren wat er in het boek van Klaus Schwab over de Great Reset staat, zegt Capel. Op bladzijde 80 van het boek gaat Schwab in op het thuisblijven.

Die hele pandemie is een afleiding

Men wil dat mensen vanuit huis gaan werken, kantoren moeten weg. Men wil dat we alleen nog thuis eten, buiten de deur eten moet weg. Ook entertainment mag alleen nog thuis: concerten en dergelijke, dat moet weg. Reizen moet zwaar beperkt worden.

“Allemaal om uiteindelijk de QR-code te koppelen aan alle sociale gegevens, vervolgens aan de bancaire zaken en aan je CO2-voetafdruk,” zegt Capel. “Die hele pandemie is een afleiding en dat wordt ook gezegd met zoveel woorden.”


NO GUTS NO GLORY

 

Digitale slavernij of vechten voor jouw vrijheid.

LINK: https://www.bitchute.com/video/IE48NwvLmFR2/

Blijf Thuis, waarom …. Wat is er aan de hand?


Download : http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf

BLZ. 80 … Blijf Thuis !?

 

Traditional workspaces moeten weg, eating out moet weg, live concerten etc. moeten weg enz…

Wat is de situatie nu; waar zijn we nu ingestonken?

Thuiswerken, 

niet naar een restaurant, 

alle theaters weg, 

reisbeperkingen,

en allemaal om uiteindelijk de QR code te koppelen aan alle sociale gegevens, 

dan wordt het gekoppeld aan de bancaire zaken.  

Dus zonder QR mag je niet binnen.  

Dan wordt het gekoppeld aan je CO2 footprint ofwel u mag maar 20 liter benzine en alles via de registratie en met dit beeld.

Lieve mensen ik ben geen wapie, ik ben een gewone immunoloog…

Maar lees nu eens naar de achtergrond, die hele pandemie is een afleiding en dat wordt ook gezegd met zoveel woorden.

Lieve mensen, ga eens een keer iets lezen waarin precies staat wat de bedoeling is en dan zie je dat al onze regeringsleiders daar prachtig aan meedoen en in de landen dat ze dat niet doen is geen ziekte. 

Dank u.

Pierre Capel

First published at 08:37 UTC on January 11th, 2022.

https://www.bitchute.com/video/IE48NwvLmFR2/


Overheidscijfers (UK): Bijna 75 procent van Britse coronadoden was gevaxt


ers
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Overheidscijfers: Bijna 75 procent van Britse coronadoden was gevaxt

Bijna 75 procent van de recente Britse ‘coronadoden’ was gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het UK Health Security Agency, zeg maar het Britse RIVM. Van de 3700 doden die tussen 6 december en 2 januari zijn geregistreerd, waren meer dan 2600 volledig gevaccineerd. Nog eens 130 doden waren ‘deels gevaccineerd’. Dat is bij elkaar opgeteld bijna 75 procent.

Ook veruit de meeste mensen die in deze periode positief getest werden, waren volledig gevaccineerd. Volgens het Britse RIVM is dat te verwachten, aangezien ‘een groot deel van de bevolking is gevaccineerd en geen enkel vaccin 100 procent effectief is’.

Het agentschap vermeldt echter ook dat slechts 63,1 procent van de Britse bevolking zich twee keer heeft laten vaccineren en dat 45,6 procent een booster heeft gehaald.

Veel lagere vaccineffectiviteit

Het ligt in de lijn der verwachting dat ook een groot deel van de Nederlandse coronadoden gevaccineerd was. Oud-zorgminister De Jonge schreef in antwoord op Kamervragen van Fleur Agema dat sinds de zomer 61 procent van de oudere coronapatiënten gevaccineerd was. In de eerste weken van november was dit zelfs 66 procent.

Dit hoge percentage duidt mogelijk op een veel lagere vaccineffectiviteit dan de Nederlanders eerder werd voorgehouden, merkt data-analist Daniël van der Tuin op.

Tussen de 60 en 70 procent

Deze cijfers sluiten aan op data die worden verzameld door artsen van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Daaruit blijkt dat al maandenlang tussen de 60 en 70 procent van de coronapatiënten gevaccineerd is.

In de Kamer en tegenover de media sprak De Jonge steeds van een ‘pandemie van de ongevaccineerden’.

[Infowars]

Geert Vanden Bossche nodigt Marc Van Ranst uit voor open debat en dit is zijn reactie


vanden bossche
Foto: Geert Vanden Bossche (Videostill YouTube/Geert Vanden Bossche)

Geert Vanden Bossche nodigt Marc Van Ranst uit voor open debat en dit is zijn reactie

De Belgische viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche heeft het op social media aan de stok gekregen met Marc Van Ranst, het Belgische gezicht van de corona-aanpak.

Van Ranst beweerde op Facebook dat hij geen viroloog is, al meer dan 10 jaar enkel werkzaam is als consulent voor firma’s en tijdens zijn carrière amper wetenschappelijke artikelen schreef. Vanden Bossche publiceerde vervolgens een paar getuigschriften ‘die zijn denigrerende grootspraak tegenspreken’.

“Indien hij de getuigschriften niet begrijpt, sturen we hem ook graag een vertaling in het Nederlands,” beet de viroloog hem toe. “Of misschien wenst hij nog verdere getuigschriften en ‘bewijs’ van mijn opleiding in de virologie te ontvangen? Over zijn eigen kennis van de vaccinologie of immunologie zullen we het maar niet hebben. Toch weet hij als geen ander hoe we een pandemie moeten aanpakken.”

Goedkope prietpraat

De toon was gezet. Van Ranst beschuldigde hem er vervolgens van ‘al maanden gezondheidsgevaarlijke onzin’ te verspreiden. “En dat moet ook gezegd worden.” Hij verwees naar een ‘factcheck’ van Knack, die Vanden Bossche afdeed als ‘goedkope desinformatie’.

Hij vroeg Van Ranst: “Kan de ‘professor’ misschien eens uitleggen hoe dit een antwoord vormt op de ontkrachting van zijn beledigingen dat ik niet eens opgeleid zou zijn als viroloog? Hoeveel lager wil die eigenlijk nog vallen? Aanvaard mijn uitdaging voor een publiek en onpartijdig debat in plaats van met je goedkope prietpraat de wetenschap steeds verder te ontsieren.”

“Ik bedoel dan wel een wetenschappelijk debat, dit keer geen talkshow of amusementsprogramma,” voegde Vanden Bossche toe. “De mensen zullen dan eindelijk kunnen vaststellen wie die ‘gezondheidsgevaarlijke onzin’ verkoopt.”

Toch wel merkwaardig

“Een voorproefje krijgen ze alvast met je verwijzing naar de slijkbrigade van Knack als jouw nieuwe wetenschappelijke standaard,” klonk het.

“Toch wel merkwaardig dat Vlaanderens échte viroloog voortdurend zijn toevlucht zoekt tot populistisch grootspraak en ad hominem-aanvallen terwijl hij een verzoek tot een open wetenschappelijk debat blijkbaar schuwt als de pest,” schreef Vanden Bossche.

Goedkope uitvluchten

Van Ranst antwoordde: “Met alle respect, maar ik ga u, net als Willem Engel, geen forum geven om uw gezondheidsgevaarlijke praatjes verder te kunnen verspreiden. Uw beweringen zijn al voldoende gefactcheckt en ontmaskerd, en geen enkel wetenschappelijk tijdschrift lust er pap van. Er is geen debat.”

“Goedkope uitvluchten blijven dus uw handelsmerk. Ik hoop alleen voor u dat de bevolking uw pap blijft lusten,” aldus Vanden Bossche, die onder andere zei dat het absoluut absurd is om mensen boosters te geven.

De reactie van Van Ranst:

Amerikaanse studie: “Cannabis kan coronabesmetting voorkomen”

 


Amerikaanse studie: “Cannabis kan coronabesmetting voorkomen”

(Belga) Componenten in cannabis kunnen voorkomen dat het coronavirus gezonde cellen binnendringt, blijkt uit een laboratoriumstudie die is gepubliceerd in het Journal of Nature Products.

Twee stoffen in hennep, CBGA en CBDA, kunnen het virus volgens onderzoekers van de Universiteit van Oregon tegengaan.

De betreffende stoffen bonden zich aan uitsteeksels (Spikes) van eiwitdelen op het virus en blokkeerden een stof die de ziekteverwekker gebruikt om mensen te infecteren.

De wetenschappers deden laboratoriumtesten met de alfa- en bètavariant van het virus, maar hebben geen onderzoek gedaan bij mensen.

Hennep wordt gebruikt in allerlei producten, ook in voedsel. "Deze componenten, die oraal kunnen worden ingenomen, hebben een lange geschiedenis van veilig gebruik bij mensen", aldus onderzoeker Richard van Breemen van het Hennep Innovatie Centrum van de universiteit. "Zij hebben het potentieel een infectie door het coronavirus te voorkomen en te behandelen." (Belga)


Studie: Cannabisverbindingen verhinderen dat covid cellen binnendringt

Vrijdag 14 januari 2022 door: Ethan Huff
Tags: alternatieve geneeskunde , antiviraal , cannabis , COVID , ontdekkingen , goodhealth , goodmedicine , goodscience , hennep , kruidengeneeskunde , Kruiden , infecties , natuurlijke geneeswijzen , natuurlijke geneeskunde , uitbraak , pandemie , fytonutriënten , plantengeneeskunde , preventie , onderzoek ,spike eiwit

9,810KEER BEKEKEN


NaturalNews ) Onderzoekers van het Global Hemp Innovation Center van de Oregon State University hebben ontdekt dat Cannabis sativa boordevol genezende stoffen zit die het Wuhan-coronavirus (Covid-19) afweren.

Twee belangrijke verbindingen in het bijzonder, cannabigerolzuur (CBGA) en cannabidiolzuur (CBDA), bleken te voorkomen dat covid-spike-eiwitten cellen binnendringen en een infectie veroorzaken. (Gerelateerd: THC is ook gunstig voor de gezondheid.)

Studieleider Richard van Breemen, die ook bij het Linus Pauling Institute werkt, stelde vast dat deze en andere cannabisverbindingen "het vermogen vertonen om te voorkomen dat het virus dat ervoor zorgt dat COVID-19 menselijke cellen binnendringt." Zijn artikel werd gepubliceerd in het Journal of Nature Products .

Wat CBGA en CBDA doen, is binden aan het SARS-CoV-2 spike-eiwit, wat betekent dat ze bijna als een natuurlijk "vaccin" werken zonder schadelijke bijwerkingen te veroorzaken. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de injecties die miljoenen mensen krijgen om hun baan te behouden en naar de film te gaan.

"Deze cannabinoïdezuren zijn overvloedig aanwezig in hennep en in veel hennepextracten", zei Van Breeman.

“Het zijn geen gereguleerde stoffen zoals THC, het psychoactieve ingrediënt in marihuana, en hebben een goed veiligheidsprofiel bij mensen. En ons onderzoek toonde aan dat de hennepverbindingen even effectief waren tegen varianten van SARS-CoV-2, waaronder variant B.1.1.7, die voor het eerst werd gedetecteerd in het Verenigd Koninkrijk, en variant B.1.351, die voor het eerst werd gedetecteerd in Zuid-Afrika.”

Zou cannabis ook gunstig zijn voor hepatitis- en hiv-patiënten?

Volgens Van Breeman heeft SARS-CoV-2 RNA-strengen die coderen voor de vier belangrijkste structurele eiwitten: spike, envelop, membraan en nucleocapside. Deze RNA-strengen coderen ook voor 16 niet-structurele eiwitten en verschillende "accessoire" eiwitten.

"Elk deel van de infectie- en replicatiecyclus is een potentieel doelwit voor antivirale interventie, en de verbinding van het receptorbindende domein van het spike-eiwit met de menselijke celoppervlakreceptor ACE2 is een cruciale stap in die cyclus", voegde hij eraan toe.

"Dat betekent dat celinvoerremmers, zoals de zuren uit hennep, kunnen worden gebruikt om SARS-CoV-2-infectie te voorkomen en ook om infecties te verkorten door te voorkomen dat virusdeeltjes menselijke cellen infecteren. Ze binden aan de spike-eiwitten, zodat die eiwitten niet kunnen binden aan het ACE2-enzym, dat overvloedig aanwezig is op het buitenmembraan van endotheelcellen in de longen en andere organen."

Ditzelfde blokkeringsmechanisme is ook veelbelovend bij de behandeling van andere virussen, waaronder hepatitis en HIV. De kans is groot dat er veel dingen zijn die cannabis kan behandelen, en daarom hebben de machthebbers het meer dan een eeuw "verboden" gehouden.

Van Breeman zorgde ervoor dat de wereld eraan herinnerd werd dat oraal ingenomen cannabisverbindingen "een lange geschiedenis van veilig gebruik bij mensen hebben".

"Ze hebben het potentieel om infectie door SARS-CoV-2 te voorkomen en te behandelen", zegt hij.

“CBDA en CBGA worden door de hennepplant geproduceerd als voorlopers van CBD en CBG, die bij veel consumenten bekend zijn. Ze zijn echter anders dan de zuren en zitten niet in hennepproducten.”

Met behulp van affiniteitsselectie-massaspectrometrie, of AS-MS, evalueerde Van Breeman een verscheidenheid aan mogelijke liganden, of dingen die het potentieel hebben om te binden aan het SARS-CoV-2-spike-eiwit. Dit proces leidde hem rechtstreeks naar CBDA en CBGA.

"We identificeerden verschillende cannabinoïde-liganden en rangschikten ze op affiniteit met het spike-eiwit," legde hij uit. "De twee cannabinoïden met de hoogste affiniteiten voor het spike-eiwit waren CBDA en CBGA, en er werd bevestigd dat ze de infectie blokkeerden."

Het blijkt dat zowel CBDA als CBGA ook krachtig effectief zijn tegen alle covid-‘varianten’. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de jabs, die eigenlijk meer varianten verspreiden .

"Onze gegevens laten zien dat CBDA en CBGA effectief zijn tegen de twee varianten die we hebben bekeken, en we hopen dat die trend zich zal uitbreiden naar andere bestaande en toekomstige varianten", concludeerde Van Breeman.

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op CannabisCures.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

KomoNews.com

NaturalNews.com

 

 

Zeven redenen waarom THC in cannabis een goed medicijn is

Vrijdag 25 juli 2014 door: Ethan A. Huff, stafschrijver
Tags: THC , cannabis , kruidengeneeskunde



(NaturalNews) Nu een groeiend aantal staten, met name in het zuiden van de VS, de medicinale voordelen van cannabidiol of CBD beginnen te accepteren, een therapeutische verbinding die in de cannabisplant wordt aangetroffen en gunstig is voor de behandeling van aanvallen, ontstekingen en andere gezondheidsproblemen, is de meer algemeen bekende cannabisverbinding tetrahydrocannabinol, of THC, wordt in het ongewisse gelaten. Maar opkomende wetenschap schetst duidelijk dat THC, net als CBD, ook een goed medicijn is. Hier zijn zeven redenen waarom:

1) Pijnverlichting. Hoewel THC soms een slechte reputatie krijgt vanwege de cerebrale effecten, is het een krachtige pijnstiller die bepaalde paden in het centrale zenuwstelsel activeert die met pijn te maken hebben. THC is in feite de belangrijkste pijnstillende stof die in cannabis wordt aangetroffen, omdat het ervoor zorgt dat pijnsignalen niet naar de hersenen worden gestuurd. THC is vooral gunstig voor mensen die lijden aan neuropathische of zenuwgerelateerde pijn, op basis van de bevindingen van talrijke onderzoeken.

Het is belangrijk op te merken dat vóór 1937, toen cannabis officieel een verboden stof werd in de VS, het algemeen werd gebruikt om pijn op natuurlijke wijze te behandelen, zonder schadelijke bijwerkingen te veroorzaken. THC-rijke cannabis maakte in feite tot 1942 deel uit van de officiële Amerikaanse farmacopee, wat precies is rond de tijd dat de paranoia van de "Reefer Madness" het overnam en de plant plotseling en ten onrechte werd belasterd als een gevaarlijke "gateway-drug" met geen gunstige eigenschappen.

2) Posttraumatische stressstoornis (PTSS). Gelukkig is hier nu veel van aan het veranderen, wat goed nieuws is voor de oorlogsveteranen van ons land, van wie velen worstelen met symptomen van posttraumatische stressstoornis (PTSS). Terwijl de Veterans Association (VA) nog steeds SSRI's en andere gevaarlijke geneesmiddelen voorschrijft als behandeling voor deze schrijnende aandoening, toont opkomende wetenschap aan dat de THC in cannabis een veiliger alternatief is dat de voorkeur verdient.

3) Misselijkheid en braken. Geloof het of niet, sinds de jaren tachtig is er een pilvorm van THC beschikbaar als een behandeling voor misselijkheid en braken. Maar het officiële regeringsstandpunt is nog steeds dat THC in natuurlijke plantvorm geen medicinale voordelen heeft, ondanks het bewijs dat deze natuurlijke cannabinoïde maagpijn verlicht en tegelijkertijd de eetlust stimuleert, wat vooral nuttig is voor kankerpatiënten die chemotherapie en bestralingsbehandelingen ondergaan.

4) Eetluststimulans . Er zijn veel redenen waarom iemands eetlust misschien ontbreekt. Met zoveel chemicaliën, GGO's (genetisch gemodificeerde organismen), pesticiden en andere gifstoffen die rondzweven in onze omgeving en voedselvoorziening -- om nog maar te zwijgen van de darmbeschadigende effecten van vacciningrediënten -- is het geen wonder dat veel mensen ziek zijn en niet genoeg voedingsstoffen in hun lichaam krijgen.

THC kan echter helpen maagpijn te verminderen en de eetlust van een persoon te stimuleren, ook bij patiënten met kanker en het hiv-geassocieerde verspillende syndroom. THC kan ook helpen gezonde mensen meer spieren op te bouwen en hun voedingsinname te verhogen.

5) Astma. Geloof het of niet, onderzoek dateert uit de jaren 70 en noemt THC als een zeer medicinale verbinding bij de behandeling van astma. Proeven hebben aangetoond dat het roken van marihuana astma-aanvallen daadwerkelijk kan kalmeren, hoewel het de voorkeur kan hebben om cannabis via eetwaren of een verdamper in te nemen om te voorkomen dat de longen opgewonden raken.

6) Glaucoom . Een van de eerste aandoeningen die wordt geïdentificeerd als een doelwit van cannabis, glaucoom, is een andere aandoening die uitzonderlijk goed reageert op THC. Patiënten met glaucoom hebben ontdekt dat cannabinoïden van marihuana de oogdruk kunnen verlichten op manieren die geen enkel farmaceutisch middel ooit zou kunnen, en dat allemaal zonder enige schade aan te richten.

7) Slaaphulpmiddel. Volgens de laatste statistieken lijden maar liefst 12 miljoen Amerikanen aan een soort slaapstoornis. Veel van deze mensen zijn overgestapt op gevaarlijke, door de FDA goedgekeurde slaapmiddelen zoals Ambien, die kunnen leiden tot slaapwandelen en ander gevaarlijk gedrag, om nog maar te zwijgen van het veranderen van de hersenchemie voor het ergste.

Maar de THC in cannabis zorgt voor natuurlijke ontspanning en rust, waarvan talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat het veel beter werkt bij het bevorderen van een echt rustgevende slaap. THC is ook in verband gebracht met het verbeteren van de nachtelijke ademhaling en het verminderen van slaaponderbrekingen, ook bij mensen die aan slaapapneu lijden. En in tegenstelling tot synthetische geneesmiddelen, induceert THC natuurlijke slaappatronen die echte rust, verlichting en herstel bieden.

Bronnen voor dit artikel zijn:

http://www.leafscience.com

http://www.nabp.net [PDF]

http://www.businessinsider.com

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...