woensdag 29 mei 2024

De NEGATIEVE Gevolgen Van Het COVID-Beleid met Dr. Geert Vanden Bossche

Hete Hangijzers

1,73K abonnees

      Video Link: https://youtu.be/0sahGTTsvEg


Geert Vanden Bossche in explosief interview: ‘Verschillende virologen zijn het met mij eens en houden hun hart vast’

De maatregelen die overheden namen om het coronavirus te bestrijden, vertraagden of verhinderden zelfs de groepsimmuniteit. Als je dan ook nog eens begint te vaccineren, ‘dan is het helemaal naar de knoppen’. Dat zei vaccinoloog Geert Vanden Bossche in de podcast Hete Hangijzers.

Je schuift dan de groepsimmuniteit opzij voor een immuniteit die niet in staat is een steriliserende werking te hebben het virus te elimineren, aldus Vanden Bossche.

Bekijk het interview:

Grove criminaliteit bijna

Verschillende biologen, virologen en immunologen zijn het met hem eens, maar durven niet te zeggen dat de immuunvlucht het gevolg is van de massavaccinatie. Zij houden hun hart vast voor wat de volgende evolutie gaat brengen, zei hij. “Zij kunnen of durven het niet te koppelen aan de massavaccinatie, want dan kunnen ze hun winkel sluiten.”

Vanden Bossche, die werkte bij de Bill & Melinda Gates Foundation, merkte verder op dat aan de top – diegenen die eigenlijk de beslissingen nemen – mensen staan die ‘totaal incompetent’ zijn. “Als er corruptie is en grove criminaliteit bijna, gebeurt dit aan de top.”

Wurggreep

De vaccinmakers wisten van tevoren dat het platform onvoldoende was getest en zeer riskant is. “En dan zeggen ze tegen de regeringen en [toezichthouders]: de verantwoordelijkheid is wel voor jullie, wij zijn niet verantwoordelijk. Stel je eens voor in wat voor wurggreep je dan terechtkomt.”

De uitvoerders weten wat hen te wachten staat als de burger vaststelt dat die ganse vaccinatie minder was dan een scheet in een fles, terwijl er meer en meer nefaste gevolgen naar boven komen, zei Vanden Bossche nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

KIJK: Poetin waarschuwt westerse flikkers dat hij hun steden van de kaart kan vegen wanneer hij maar wil

 29/05/2024

Reuters:

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde het Westen dinsdag dat de NAVO-leden in Europa met vuur speelden door voor te stellen Oekraïne westerse wapens te laten gebruiken om diep in Rusland aan te vallen, wat volgens hem een ​​mondiaal conflict zou kunnen veroorzaken.

Ruim twee jaar na de dodelijkste landoorlog in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog heeft Poetin steeds vaker gesproken over het risico van een veel breder mondiaal conflict nu het Westen worstelt met wat te doen aan de opmars van Russische troepen in Oekraïne.

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg zei tegen The Economist dat de leden van de alliantie Oekraïne met westerse wapens diep in Rusland moeten laten aanvallen, een standpunt dat door sommige NAVO-leden wordt gesteund, maar niet door de Verenigde Staten.

“Voortdurende escalatie kan tot ernstige gevolgen leiden”, zei Poetin tegen verslaggevers in Tasjkent.“ Als deze ernstige gevolgen zich in Europa voordoen, hoe zullen de Verenigde Staten zich dan gedragen, rekening houdend met onze gelijkheid op het gebied van strategische wapens? ”

“Het is moeilijk te zeggen: willen ze een mondiaal conflict?”

Het interesseert de VS niets als Europa stuk geschoten wordt. Die zullen niet ingrijpen als er bommen op Parijs en Berlijn vallen.

Poetin zei dat Oekraïense aanvallen op Rusland met langeafstandswapens westerse satelliet-, inlichtingen- en militaire hulp nodig hebben – dus het Westen zou er direct bij betrokken zijn. Hij zei dat het sturen van Franse troepen naar Oekraïne een stap zou zijn in de richting van een mondiaal conflict.

Sprekend over de NAVO-leden in Europa zei Poetin dat kleine landen daar “zich bewust moeten zijn van waar ze mee spelen”, aangezien ze kleine landgebieden en een zeer dichte bevolking hebben .

“Dit is een factor die ze in gedachten moeten houden voordat ze praten over een aanval diep op Russisch grondgebied”, zei Poetin.

Je zou echt denken dat mensen zich meer zorgen zouden maken over kernwapens. In de Koude Oorlog was iedereen er voortdurend bang voor, maar terwijl we nu veel dichter bij een kernoorlog zijn, maken mensen zich alleen maar druk om het klimaat waar helemaal niks mee aan de hand is.

Nu geeft niemand er zelfs maar iets om, ondanks het feit dat we ongeveer 100 maal dichter bij deze gebeurtenis zijn dan op enig moment tijdens de Koude Oorlog.

Bron: https://dissident.one/kijk-poetin-waarschuwt-westerse-flikkers-dat-hij-hun-steden-van-de-kaart-kan-vegen-wanneer-hij-maar-wil 

Prepping Basics: essentiële tips voor de voorbereiding op een langdurige verstoring van de watervoorziening

 28/05/2024 // HRS-redacteuren // 3,1K Weergaven

Tags: clean waterdisasteremergency stockpileemergency suppliesGearhomesteadinghow-tooff gridpreparednessprepperpreppingprepping suppliesSHTFsurvivalsurvival kitsurvivalisttipswater filterswater purifiersWater safetywater storagewater supply

Het hebben van een assortiment overlevingsuitrusting is leuk, maar als de SHTF, heb je ook schoon drinkwater nodig in je voorraad.

Leer voordat het noodlot toeslaat hoe u water kunt opslaan en zuiveren voor uw dagelijkse behoeften. (h / t om BackdoorSurvival.com)

Schoon water is iets dat veel mensen, vooral niet-preppers, als vanzelfsprekend beschouwen. Als u zich met een noodsituatie bezighoudt, hoeft u zich minder zorgen te maken als u weet dat u toegang heeft tot schoon drinkwater, dus het is essentieel om te leren hoe u water voor uw voorraad kunt vinden, opslaan en zuiveren.

De Federale dienst voor noodbeheer (FEMA) raadt aan om minimaal drie dagen minimaal één liter water per persoon en huisdier per dag op te slaan. Preppers weten echter dat je misschien meer nodig hebt als SHTF.

Een redelijkere aanbeveling is dat u gedurende ten minste twee weken voldoende water opslaat. Dat betekent dat als je je voorbereidt op twee personen, je 28 gallons nodig hebt. Zoveel water moet voorzien in uw basisbehoeften voor drinken, voedselbereiding en hygiëne. (Related: HRS solutions: Must-have survival drinks for your pantry.)

DIY wateropslag

Om geld op te besparen water opslag, u kunt uw voorraad starten door grondig gewassen plastic of glazen containers te vullen met leidingwater en ze stevig af te dichten.

Volg deze stappen naar water opslaan voor noodgebruik:

1.    Reinig plastic flessen en kannen grondig met afwasmiddel en water. Spoel ze goed af om eventuele restzeep te verwijderen.

2.    Reinig de containers door een oplossing van één theelepel ongeparfumeerd vloeibaar huishoudelijk chloorbleekmiddel toe te voegen aan één liter water. Zorg ervoor dat het bleekmiddel dat u gebruikt vers is.

3.    Zwaai met de ontsmettingsoplossing in de containers om alle binnenoppervlakken te bedekken. Reinig ook de deksels en doppen.

4.    Spoel de bleekmiddeloplossing na het reinigen van de containers en doppen grondig uit met schoon water.

5.    Draag latex- of nitrilhandschoenen om de sanitaire voorzieningen te behouden en te voorkomen dat de doppen worden verontreinigd door de binnenkant met uw vingers aan te raken. Vul alle gezuiverde containers bovenaan met leidingwater.

6.    Voeg twee druppels niet-geurende vloeibare huishoudelijke chloorbleekmiddel toe aan het water en sluit de containers vervolgens stevig met de originele doppen.

7.    Label de buitenkant van de flessen met de datum met een permanente marker.

8.    Bewaar de containers op een koele, donkere plaats.

Draai uit voorzorg uw watervoorziening om de zes maanden tot een jaar. Dump het water, reinig de kannen opnieuw en start het proces helemaal opnieuw. Als je de ruimte hebt, markeer de kannen dan als "niet-drinkbaar" en bespaar het water voor niet-drinkende nooddoeleinden.  

Waar kunt u hoogwaardige waterfilters krijgen

De Health Ranger Store zet zich in om u te helpen zich voor te bereiden op elke noodsituatie en ervoor te zorgen dat u een handig middel heeft om water na SHTF te filteren.

Daarom zijn we er trots op producten te introduceren zoals het AquaPail-waterfilter en de Berkey PF-2 Fluoride- en Arsenic Reduction Elements.

De AquaPail waterfilter is een must-have voor uw voorbereidende voorraad.

AquaPail is 's werelds enige Gravity-Fed noodwaterfilter met' end-of-life 'tests. Dit betekent dat het DuraFlo ™ waterfilter dat in de AquaPail wordt gebruikt, is getest en gecertificeerd door onafhankelijke Amerikaanse laboratoria om het 'levenseinde' van het waterfilter of de werkelijke gebruikscapaciteit ervan vast te stellen.

Aquapails zijn verkrijgbaar in 3 maten:

·         Klein - 1.100 gallons = Equivalent aan de totale waterbehoefte van één persoon voor één jaar

·         Gemiddeld - 3.300 gallons = Komt overeen met de totale waterbehoefte van drie personen voor een jaar

·         Groot - 5.500 gallons = Komt overeen met de totale waterbehoefte van vijf personen voor een jaar

Ezels PF-2 Fluoride en arseenreductie-elementen (set van 2 filters) zijn ontworpen om te worden gebruikt met Black Berkey-waterzuiveringselementen om ongewenste elementen in drinkwater zoals fluoride, arseen V en voorgeoxideerd arseen III, samen met andere resterende zware metaalionen.

Merk op dat hoge fluoridegehaltes, arseen en zware metalen kunnen de capaciteit en efficiëntie van Berkey PF-2 Fluoride en Arsenic Reduction Elements verminderen.

Bezoek SurvivalGear.news voor meer artikelen over onmisbare items en tools voor uw overlevingsvoorraad.

Je kunt ook uitchecken Health Ranger Store en Brighteon Store voor meer schone voedselvoorraden voor uw voorbereidingsbehoeften.

Bekijk de onderstaande video voor meer tips over overleven, water- en afvalbeheer.

Video Link: https://www.brighteon.com/beec5654-5436-4b6f-b939-1cf54b94ed6e

Deze video is van de Dr. John Bergman D.C. kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Prepper essentials: Tips voor het bouwen van een noodvoorbereidingsset.

Waterveiligheid: bespaar water met zilveren munten.

Prepper musthaves: uw watervoorziening veiligstellen voordat de ramp toeslaat.

Verloopt water? Een basisgids voor het opslaan van leidingwater om te overleven.

Bronnen zijn onder meer:

BackdoorSurvival.com

HealthRangerStore.com 1

HealthRangerStore.com 2

HealthRangerStore.com 3

Brighteon.com

Imkervereniging vangt 68 koninginnen van Aziatische hoornaars: “Nest hoornaars eet elk seizoen elf kilo insecten”

 

     © Fotomontage GVA

Berendrecht/Zandvliet/Lillo - 

Begin dit jaar mobiliseerde de vzw Bijeen tachtig vrijwilligers om de strijd aan te gaan met de Aziatische hoornaar. De deelnemers ontvingen een lokval. Eind mei werden al 68 koninginnen gevangen. Zaterdag 1 juni is er een terugkommoment, waarop de strijd tegen de Aziatische hoornaar wordt geëvalueerd. De actie loopt nog tot eind juni.

Erik Vandewalle   29/05/2024 om 09:55

 

“Twee jaar geleden doken in het polderdistrict de eerste nesten van Aziatische hoornaars op. Elk nest kan honderden Aziatische hoornaars produceren en dat is echt een bedreiging. Bij me thuis zijn er vier bijenkasten aangevallen en aan de Buitenmolen, waar de kasten van onze vzw staan, zijn ook enkele kasten ten prooi gevallen aan die Aziatische hoornaars”, zegt Iwein Coppens van de vzw Bijeen.

     Aziatische hoornaar. — © cc - Gilles San Martin

 Een nest hoornaars verorbert per seizoen ongeveer elf kilogram insecten. Als je weet hoe weinig een insect weegt, besef je dat elke kilo ontzettend veel is. 40 tot 70 procent bestaat uit honingbijen en dat maakt duidelijk dat onze honingbijen sterk worden bedreigd”, klinkt het de mond van Iwein Coppens. “Als enkele hoornaars rond een kast zwermen is dat voldoende voor de honingbijen om zich terug te trekken in hun kast. Daar gaan ze verhongeren en sterven. Naast honingbijen, vallen hoornaars eveneens hommels en wilde bijen aan. Ook de landbouw wordt getroffen, omdat de Aziatische hoornaars de bestuiving grondig verstoren”, gaat Iwein Coppens verder.

    Lokvallen van vzw Bijeen strikken 68 koninginnen Aziatische hoornaars. — © Marc Wouters

De koninginnen zijn nu al bezig met de uitbouw van hun primair nestje. Eenmaal ze enkele helpster-hoornaars gekweekt hebben, verlaten de koninginnen dit nestje niet meer totdat de kolonie groot genoeg is om naar het secundaire grote nest te verhuizen, hoog in de bomen. Daar zijn ze nog maar zeer moeilijk op te sporen.

Vangpotten

“We gebruiken een selectieve vangpot. Hierin zit een lokstof die de hoornaars aantrekt. In het deksel zitten kleine gaatjes waardoor de koningen niet kunnen ontsnappen, maar andere insecten wel”, aldus Jorn Van de Cloot, molenaar van de Buitenmolen in Berendrecht. De initiatiefnemers deelden het polderdistrict op in zestig vakjes. Voor elk van die vakjes werd minstens één vrijwilliger gezocht die in zijn tuin een vangpot wilde plaatsen en binnen de kortste keren boden zich meer vrijwilligers aan dan nodig.

“We gebruiken een selectieve vangpot. Hierin zit een lokstof die de hoornaars aantrekt. In het deksel zitten kleine gaatjes waardoor de koningen niet kunnen ontsnappen, maar andere insecten wel”

Jorn Van de Cloot

Molenaar

    Polder werd in zestig werkvakken opgedeeld. — © marc wouters

 

Bijeen vzw heeft een warme oproep met als slogan Kijk in uw kot om ook rond te kijken in tuinhuisjes, houten stallingen en carports, om te zien of er geen kleine bolvormige nestjes hangen. Deze nestjes kunnen ook bij de imkers gemeld worden. “Belangrijk is om te zien welke wesp er in- en uitvliegt, want aan de vorm van het nestje alleen zie je niet welke wespensoort het is.” Als de nestjes groter worden zal professionele hulp ingeroepen moeten worden.

Evaluatiefeest

Zaterdag 1 juni wordt vanaf 14 uur een evaluatiefeest gegeven op de bijenweide aan het kruispunt Windmolenweg en Berendrechts voetpad. “Dan maken we onder meer de officiële vangstresultaten bekend. Dan verkopen we ook bijvriendelijke planten. Alle opbrengsten komen volledig ten goede aan de vereniging ter ondersteuning van de bijtjes en hun leefgebied.”

Opm van de BLOG Redactie: 

Op 22/06/2024

Onderaan even het overzicht mee van het aantal gevangen koninginnen per gemeente in de provincie Antwerpen. Door jullie hulp is Zoersel beste leerling van de klas! Nogmaals Hartelijk dank.

 

www.bijeenvzw.be

https://www.gva.be/cnt/dmf20240528_94485757

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...