donderdag 22 juni 2023

Onthullingen over kinderhandel in Oekraïne: ‘Als er geen beelden waren gemaakt, zou niemand het geloven’


Tim Ballard heeft het tot zijn levensmissie gemaakt om de kinderhandel aan te pakken. Hij infiltreert pedonetwerken en ontmantelt ze stuk voor stuk. Er is nu een film gemaakt over zijn leven, met acteur Jim Caviezel in de hoofdrol.


Clayton Morris van Redacted vroeg hem waarom er relatief weinig aandacht is voor de verschrikkingen van kinderhandel. Volgens Ballard liggen hier twee redenen aan ten grondslag. Het is ten eerste buitengewoon duister, maar er is meer aan de hand: er schuilt een agenda achter.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn twee miljoen kinderen verzeild geraakt in de sekshandel. “Dat zijn er heel veel.”


(Video verwijderd? Klik hier...)

4000 operaties

Dan heb je nog de mensen – en dat zijn er nog veel meer – die erbij betrokken zijn en die dit willen, vervolgde Ballard. “Ze bevinden zich op elk niveau, binnen de overheid, zeker in Hollywood,” zei hij.

Er zijn dus krachten actief die willen dat dit zo weinig mogelijk aandacht krijgt of dat het wordt overdreven zodat het niet langer geloofwaardig klinkt.

Ballard zei verder dat hij al meer dan 4000 operaties heeft uitgevoerd. “We filmen altijd zoveel mogelijk. Dit is echt. Dit gebeurt echt.”

Oekraïne

Vorig jaar was hij bezig met een operatie in Oekraïne. Daarover zei hij: “Als er geen beelden waren gemaakt, zou niemand het geloven.”

“Daarom filmen we alles. Omdat mensen niet willen geloven dat dit echt is.”

Schrijver: uitdunnen wereldbevolking is geen WEF-complot

Schrijver en columnist Larry Alex Taunton gaat in zijn podcast Ideas Have Consequences dieper in op de geschiedenis en anti-menselijke agenda van het World Economic Forum. Taunton nam zelf deel aan de jaarlijkse bijeenkomst van de sinistere organisatie in Davos, als een soort spion.

Dat het WEF de wereldbevolking wil uitdunnen, is volgens hem geen complottheorie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niets hiervan is geheim

“[Henry] Kissinger pushte dit. ‘We hebben een bevolkingsprobleem en we moeten veel mensen afmaken’. Je kunt dit verslag op internet lezen. Het is eenvoudig te downloaden,” zei Taunton.

“Dus voordat je zegt dat dit een complottheorie is: complotten zijn geheim. Niets hiervan is geheim,” vervolgde hij. “Het is openbaar.”

Les

“Bill Gates geeft er lezingen over. Klaus Schwab heeft het erover. Het World Economic Forum heeft het erover. Paul Ehrlich had het erover. Henry Kissinger had het erover. Raad eens wie aan de Kennedy School of Government van Harvard les kreeg van Kissinger? Klaus Schwab,” lachte Taunton.

Covid verhalen delen en verzamelen: Voor degenen die verbrand zijn

 juni 22, 2023   1285   2  

 

Traumatische momenten in de menselijke ervaring worden vaak het best begrepen, door culturen heen, door het delen van verhalen. Ik heb een paar persoonlijke verhalen van de Covid-beperkingen. Als moeder, dochter en mens illustreren ze mij dat er iets grondig mis is, schrijft Drs. Thi Thuy Van Dinh.

 

Ten eerste was ik woedend dat de kinderdagverblijven, speeltuinen en plaatselijke bibliotheken gesloten moesten worden. Ik stond in het park, keek naar de afgedekte schommel waar mijn eenjarige dochter zo dol op was, en voelde verontwaardiging in mijn aderen. In naam van wat werd dit van mijn kinderen afgenomen? Ik heb jarenlang plichtsgetrouw belasting betaald om deze openbare diensten in stand te houden. Het ergerde me dat de lockdowns in het Westen zo gemakkelijk geaccepteerd werden, wat het Zuiden helemaal niet hielp. In het Zuiden hebben mensen de neiging om naar het Westen te kijken om het juiste te doen, omdat het voor hen vaak niet zo gemakkelijk is om te protesteren tegen regeringsbevelen.

Deze woede werd een paar maanden later nog versterkt. Mijn vader werd twee dagen voor de lockdowns in mijn thuisland ziek. Aan bed gekluisterd overleefde hij acht maanden zonder formele medische zorg, waarna hij overleed. Hij was oud en zwak, dus een aantal van ons had liever dat hij zijn laatste dagen thuis doorbracht en naast zijn voorouders begraven werd, in plaats van zijn leven te beëindigen met vreemden in astronautenpakken en vervolgens gecremeerd te worden als verontreinigd afval (“vanwege Covid”).

Wat had ik graag gewild dat zijn laatste dagen minder pijnlijk voor hem waren geweest! Hoe graag had ik gewild dat ik en mijn kinderen erbij hadden kunnen zijn! Ik kende geen andere manier van rouwen dan familie- en gemeenschapsbijeenkomsten, huilen en praten over het leven van de overledene. Als kind en als advocaat was ik er kapot van. Het recht op familie van een migrantenarbeider zoals ik was plotseling verdwenen, begraven en weggespoeld in de eindeloze spiraal van lockdowns, grenssluitingen en vaccinatie-eisen, voor het zogenaamde “grotere goed”. Ik werd slechter behandeld dan een crimineel. Het was onmogelijk om deze mandaten aan te vechten. Hierdoor ben ik gekwetst, overstuur en bezorgd over de toekomst van mijn kinderen.

We hebben allemaal vast wel een paar verhalen zoals de mijne die onze beslissingen hebben gemotiveerd. Sommige onder extreem dwingende omstandigheden. Andere uit hoop op een betere toekomst. Mijn man en ik werden lockdownvluchtelingen en verhuisden naar een ander deel van het land, waar we weer van nul begonnen.

 

Helaas en weerzinwekkend zijn mijn verhalen niets vergeleken bij de verhalen die ik ken. Die onthullen de onvoorstelbare onmenselijkheid van de bestuurders, ziekenhuizen, verpleeghuizen en werkplekken, van vrienden en vrienden van vrienden.

Ergens in Zuidoost-Azië stierf een ouder echtpaar dat afhankelijk was van de dorpsmarkt van de honger nadat de markt gesloten was.

Een Grabbiker in een megastad werd wekenlang naar het quarantainecentrum gestuurd omdat hij in nauw contact was geweest met een Covid-positieve klant. Toen hij naar huis terugkeerde, kon niemand hem vertellen waar zijn oma en moeder, die bijna 40 jaar bij hem hadden gewoond, waren gebleven. Ze moeten gestorven zijn en hun lichamen waren ofwel in een ongemarkeerd massagraf gedumpt, ofwel gecremeerd en met as weggegooid.

Een hele klas van meer dan dertig 3-jarige peuters werd naar het quarantainecentrum gebracht vanwege één positieve test. De ouders kwamen zoals gewoonlijk bij het kinderdagverblijf aan om hun kinderen op te halen, maar zagen dat ze weg waren. De kinderen moesten de quarantaine alleen doorstaan.

Een vader van vier kinderen kreeg een ernstige epileptische aanval onmiddellijk nadat hij een Covid-vaccin moest nemen, betaalde zijn medische rekeningen, had het geluk niet te sterven en durfde nooit iets in twijfel te trekken.

Hier in Noord-Amerika nam een van mijn vriendinnen tegen haar zin een Covid-vaccin toen het ziekenhuis haar vertelde dat ze haar stervende moeder niet mocht bezoeken en haar handen niet mocht vasthouden. Mijn vriendin gaf zich over omdat ze een mens was en zelf moeder.

De man van een andere vriendin verloor zijn baan omdat hij het vaccin weigerde, waardoor ze gedwongen werden hun huis te verkopen en te verhuizen naar een ander gebied.

Een zoon “ontvoerde” zijn moeder uit een verpleeghuis en verborg zich met haar in een woonwagen in het bos, alleen maar om voor haar te zorgen en tijd met haar door te brengen.

Deze verhalen zijn op verschillende niveaus en in verschillende dimensies ondraaglijk. Ze moeten in hun context geplaatst worden om hun echte impact te kunnen voelen, zoals wanneer individuen en gemeenschappen geen opvang hebben, honger hongersnood en dood betekent, miljoenen meisjes te jong zijn om te trouwen en kinderen te jong zijn om te werken… Ze achtervolgen me; ze doen me afvragen of we in staat zullen zijn om de wereld opnieuw op te bouwen in de nasleep van zulke persoonlijke en collectieve tragedies.

 

Er zijn miljarden van zulke verhalen van stemloze, kleine mensen, wier leven en rechten er de afgelopen drie jaar niet toe deden. Ze ontdekten plotseling dat internationale instellingen niets om hen gaven. Ze kwamen tot het inzicht dat de beweringen dat de secretaris-generaal van de Verenigde Naties “de woordvoerder van de belangen van de volkeren van de wereld is, in het bijzonder van de arme en kwetsbare mensen onder hen” niet waar waren. Secretaris-generaal Antonio Guterres kondigde op 26 maart 2020 zijn tweestappenplan aan: “ten eerste, de overdracht van Covid-19 zo snel mogelijk de kop indrukken” en “de ziekte de kop indrukken totdat er een vaccin beschikbaar is;” ten tweede, “samenwerken om de sociale en economische gevolgen tot een minimum te beperken.”

Guterres wist duidelijk dat er sociale en economische gevolgen zouden zijn; desondanks vond hij dat deze tot een minimum beperkt konden worden. Zijn plan werd door bijna alle regeringen uitgevoerd, waarbij over de hele wereld de ene na de andere lockdown-deken werd gegooid. Hij nodigde de staten niet uit om deze ongekende noodmaatregelen te heroverwegen. Hij zette geen vraagtekens bij hun proportionaliteit en buitensporige duur, zoals gesuggereerd in de richtlijnen van het OHCHR (Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN), of bij de redenen waarom de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) haar eigen pandemische richtlijnen voor 2019, die onethische en tegen de mensenrechten indruisende pandemische maatregelen hadden afgeraden, niet meer toepaste. Vervolgens koos hij ervoor om enkele meest voor de hand liggende gevolgen (1,6 miljard leerlingen zonder school) voorzichtig aan de orde te stellen en andere (andere gezondheidskwesties dan Covid, sociale, economische, mensenrechten) weg te laten.

Nee, hij kwam niet op voor de armen en kwetsbaren! Dezelfde keuze werd gemaakt in alle entiteiten van de Verenigde Naties waarvan de afkortingen, onder andere FAO, ILO, OHCHR, UNESCO, UNICEF, UNWOMEN en WHO, ooit synoniemen van goede wil en mensenrechten waren.

Ik was veroordeeld om te blijven waar ik was toen de leiders, de zelfbenoemde filantropen en mijn voormalige collega’s in Glasgow bijeenkwamen voor hun COP26 over klimaatverandering. Twee jaar later is het systeem van de Verenigde Naties de nieuwe narratieven van “complexe wereldwijde schokken”, “klimaatcrises” en “paraatheid voor pandemieën” aan het verdubbelen en bedenkt het hoe we meer belastinggeld kunnen uitgeven en meer schulden kunnen creëren in plaats van de aangerichte schade te herstellen.

Hoe zit het met de wederopbouw van informele economieën, gemeenschappen, kleine bedrijven in lage- en middeninkomenslanden? Hoe zit het met kinderrechten, vrouwenrechten en mensenrechten? Primaire gezondheidszorg? Eerlijke en transparante evaluaties van de antwoorden van Covid? Een fatsoenlijke verontschuldiging voor het in de steek laten? De WHO, die duidelijk incompetent en schaamteloos is over haar slechte staat van dienst in het beheersen van de Covid-crisis, vraagt de lidstaten om haar buitengewone bevoegdheden te geven zodat ze bij de volgende “potentiële” gebeurtenis meer lockdowns, quarantaines en vaccinvereisten kan opleggen. Puur theater.

 

In veel culturen is het ongemakkelijk om pijn te delen en emoties te tonen. We laten het vaak over aan specialisten die de plicht hebben om het vertrouwelijk te houden. Ik had dit advies overgenomen toen ik professioneel carrière maakte in het Westen, maar ik heb besloten om over mijn overleden vader te praten en vrijwillig de stem van iemand anders te zijn, zoals voor het bejaarde echtpaar en de Grab motorrijder.

Ik nodig u uit om te overwegen om Covid-verhalen om u heen te delen en te verzamelen, binnen uw netwerken en gemeenschappen, of op een nieuwe Covid Stories web app depository die ontworpen is om de collateral damage van beperkende maatregelen wereldwijd beter te begrijpen. Velen van ons zullen misschien nooit gerechtigheid of genoegdoening kennen na deze drie pijnlijke jaren. Maar door deze verhalen te archiveren, zouden we in staat moeten zijn om, op de een of andere manier, enkele zichtbare delen van het immense lijden dat de wereld is opgelegd, te kwantificeren.

Hopelijk zullen degenen die de schandelijke, ongerechtvaardigde, onmenselijke beslissingen hebben genomen, daar op een dag spijt van krijgen. De besluitvormers van morgen zullen misschien twee keer nadenken voordat ze individuele rechten onderdrukken. Degenen die zich voorbereiden op toekomstige politieke debatten, zouden de impact kunnen voorzien van de agenda die ze kiezen te promoten. Degenen die spijt hebben van hun beslissingen en daden, zouden zich misschien anders gedragen tijdens een toekomstige crisis. Degenen die zich gebrand hebben, zoals ik, zouden verder kunnen gaan. Samen zal het onze manier zijn om te zeggen “Het spijt me, nooit meer”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-verhalen-delen-en-verzamelen-voor-degenen-die-verbrand-zijn/


We pompen zo veel grondwater op dat het de aarde doet kantelen (en de zeespiegel laat stijgen)

VRT NWS

Artikel van Wim De Maeseneer • 21/06/2023 om 20:09

      We pompen zo veel grondwater op dat het de aarde doet kantelen (en de zeespiegel laat stijgen)© VRTNWS

Tussen 1993 en 2010 heeft de mens zo veel grondwater opgepompt dat de aarde bijna 80 centimeter verder is gekanteld. Dat hebben wetenschappers berekend in een nieuwe studie. Het opgepompte grondwater zou wereldwijd de zeespiegel met 6 millimeter hebben doen stijgen in die periode.

De aarde staat scheef en nog geen klein beetje. De as waar de aarde omheen draait staat 23,5 graden gekanteld. Dankzij die schuine aardas staan we in de zomer (in het noordelijk halfrond) iets meer naar de zon gekanteld, in de winter wat verder weg. Zonder die schuine positie zouden er geen seizoenen zijn op onze planeet.

De aarde wiebelt altijd wel een beetje door allerlei natuurlijke processen binnenin de planeet, in de oceanen en in de atmosfeer. Zo was al bekend dat het verplaatsen van grote hoeveelheden water een invloed heeft op de aardas. Dat gebeurt tijdens de wisseling van de seizoenen, het smelten van gletsjers en ijskappen, maar ook door enorme hoeveelheden grondwater op te pompen.

Onderzoekers hebben nu voor het eerst berekend hoe groot de invloed van dat oppompen precies is. Volgens klimaatmodellen is er tussen 1993 en 2010 zo'n 2.150 gigaton grondwater opgepompt. Genoeg om de wereldwijde zeespiegel met 6 millimeter te doen stijgen.

De onderzoekers berekenden dat die verplaatsing van water de aarde 4,36 centimeter per jaar meer naar het oosten heeft doen kantelen. Zo veel water oppompen zou de polen dus bijna 80 centimeter hebben doen opschuiven, op 17 jaar tijd. 

"Onze studie toont aan dat van alle klimaatgerelateerde oorzaken het oppompen van grondwater de grootste impact heeft op het verschuiven van de polen," zegt geofysicus Ki-Weon Seo van de Zuid-Koreaanse universiteit van Seoel in een persbericht.

De onderzoekers hadden eerst geprobeerd om de verschuivingen van de polen enkel te verklaren door het smelten van de ijskappen en gletsjers. Maar de resultaten bleken niet te kloppen. Er moest dus nog een belangrijke factor zijn. Pas wanneer ze ook de hoeveelheid opgepompt grondwater meenamen in de berekeningen, bleek de resultaten overeen te komen met de werkelijkheid.

"Ik ben erg blij dat we de onverklaarbare oorzaak van de kanteling van de pool ontdekt hebben", zegt Seo. "Anderzijds, als een bewoner van de aarde en als vader, ben ik wel bezorgd en verbaasd dat het oppompen van grondwater ook een reden is waarom de zeespiegel stijgt."

De onderzoekers benadrukken dat de aardas normaal elk jaar enkele meters verschuift. Het oppompen van grondwater vormt dus geen risico voor het opschuiven van de seizoenen.

De studie is gepubliceerd in het wetenschappelijke vaktijdschrift Geophysical Research Letters.

Bron: We pompen zo veel grondwater op dat het de aarde doet kantelen (en de zeespiegel laat stijgen) (msn.com)

Rutte zegt dat de NAVO Oekraïne gebruikt als proxy tegen Rusland

 juni 17, 2022   7861   37  

 

Terwijl de Nederlandse premier Mark Rutte zegt dat het “van cruciaal belang is dat Rusland de oorlog verliest”, schijnt hij niet te beseffen dat Moskou zou kunnen besluiten zijn problemen voor eens en voor altijd op te lossen door het op te nemen tegen de helpers van Oekraïne en rechtstreeks in West-Europa toe te slaan.

De Nederlandse premier Mark Rutte heeft opgeroepen om de Oekraïense strijdkrachten uit te rusten met voldoende wapens en uitrusting om het Russische leger te verslaan, met het argument dat Kiev de klappen moet opvangen, omdat een “directe confrontatie” tussen de NAVO en Moskou nog steeds niet aan de orde is, schrijft Will Porter.

In zijn toespraak tot verslaggevers na een ontmoeting met de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, en verscheidene Europese leiders op dinsdag, zei Rutte dat een Oekraïense overwinning nog steeds haalbaar kan zijn, als het door de VS geleide militaire NAVO-blok maar voldoende “dodelijke hulp” biedt.

“Wat de bewapening betreft, zijn wij het er hier over eens dat het van cruciaal belang is dat Rusland de oorlog verliest,” zei hij, en hij suggereerde dat Oekraïne als doorgeefluik voor westerse wapens moet dienen om Moskou zoveel mogelijk pijn te berokkenen.

“En aangezien wij geen rechtstreekse confrontatie tussen de NAVO-troepen en Rusland kunnen hebben, moeten wij ervoor zorgen dat Oekraïne die oorlog kan voeren, dat het toegang heeft tot al het nodige wapentuig.”

De opmerkingen volgden op soortgelijke opmerkingen van Stoltenberg, die zei dat het bondgenootschap “een tandje bijzet” om meer wapens aan Kiev te leveren en dat “Oekraïne meer zware wapens moet hebben.” Op een NAVO-top in Madrid half juni, zei hij dat de lidstaten “zullen instemmen [met] een belangrijke versterking van onze houding,” hoewel hij niet uitweidde over wat dat zou kunnen inhouden.

 

Eerder op dinsdag vertelde een hoge ambtenaar van het Pentagon aan CNN dat Washington deze week al nieuwe wapentransporten zou kunnen aankondigen, waarbij hij zei dat dat zou kunnen gebeuren wanneer 50 landen met de “Contactgroep Oekraïne” woensdag in Brussel bijeenkomen. Hoewel zij geen bijzonderheden gaven over welke wapens zouden worden geleverd, hebben recente overdrachten van de VS zware artillerie, meervoudig gelanceerde raketsystemen (MLRS), duizenden antitankraketten en verscheidene helikopters omvat.

Sinds de Russische invasie eind februari begon, hebben de Verenigde Staten tientallen miljarden dollars in de vorm van 11 afzonderlijke hulppakketten aan de Oekraïense regering verstrekt, waarbij zij een chaotisch slagveld met Amerikaanse wapens hebben overspoeld, ondanks “bijna nul” mogelijkheden om na te gaan waar zij terechtkomen.

Tijdens een evenement op maandag verklaarde onderminister van Defensie Kathleen Hicks dat Washington bereid is om Kiev nog jaren te steunen, waarbij zij zelfs suggereerde dat de steun zo nodig tot twee decennia zou kunnen voortduren.

“Wij proberen na te denken over het soort uitrusting, maar ook over het soort opleiding op langere termijn en het opzetten van defensie-inspanningen die zij nodig zullen hebben,” zei zij.

Hoewel de VS en hun partners in het NAVO-blok hebben benadrukt dat de steun aan Oekraïne een kwestie is van het handhaven van “democratische waarden” die door een despotische Russische indringer worden aangevallen, hebben functionarissen van sommige lidstaten andere motieven laten doorschemeren. Westerse diplomaten, geciteerd door de Washington Post in april, merkten op dat het bondgenootschap liever zou zien dat de Oekraïners blijven “vechten en sterven” dan “een vrede die te vroeg komt”. Meer recent heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu gezegd dat sommige NAVO-landen “de voortzetting van de oorlog zien als een verzwakking van Rusland” en niet willen dat de gevechten ophouden, een opvatting die lijkt te stroken met de verklaring van Rutte van dinsdag.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/rutte-zegt-dat-de-navo-oekraine-gebruikt-als-proxy-tegen-rusland/

Pfizer vertrouwelijke documenten tonen dat de ontvolkingsprognoses voor 2025 NIET vergezocht zijn

 21/06/2023 // Belle Carter // 420 Weergaven

Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig Pharmacovid-19Gevaarlijke geneeskundeDeagelmisleidingontvolkingovermatige sterfgevallengenocidemassa-extinctiemedisch geweldmiskramenPfizerPfizer-documentenfarmaceutische fraudebevolkingsafnamezwangerschapVaccijnsdodenvaccins


De wereld begint te beseffen dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins eigenlijk gericht zijn massavernietiging binnen een gericht tijdsbestek, dankzij de vertrouwelijke Pfizer-documenten die de Food and Drug Administration (FDA) is gedwongen te publiceren bij gerechtelijk bevel. De Pfizer-documenten bevatten informatie over het experimentele COVID-19-vaccin van het bedrijf.

In 2020 kreeg een controversiële voorspelling van het wereldwijde inlichtingen- en adviesbureau Deagel Corporation aandacht vanwege de verrassende voorspelling van een aanzienlijk ontvolkingsevenement in vijf jaar. Deagel is een kleine tak van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, een van de vele gesloten organisaties die gegevens verzamelen voor besluitvormingsdoeleinden op hoog niveau en vertrouwelijke briefingdocumenten opstellen voor agentschappen zoals de National Security Agency, de Verenigde Naties (VN) en de Wereldbank .

Deagel predicted that the United Kingdom would see its bevolkingsafname met 77,1 procent en de Verenigde Staten met 68,5 procent tegen 2025. Er zijn ook zwakke prognoses voor andere westerse landen zoals Duitsland, Australië, Spanje en Frankrijk.

These bold claims made by Deagel are now supported by plenty of evidence, including the Pfizer documents.

Deagel's forecast was taken down from the company's website sometime in 2020 after it started to become evident that the COVID-19 injections were contributing to a drop in population and excess deaths. But independent news portal Stel bloot gebruikte de Wayback Machine / Internet Archive om de post over de voorspelling van het adviesbureau op te halen.

"Sadly, the confidential Pfizer documents coupled with staggering deaths among children suggest Deagel's depopulation figures were not just an estimation, but a target," the Stel bloot artikel vermeld.

Veel zwangere vrouwen verloren hun baby na het innemen van de COVID-19-prik van Pfizer

One of the documents in the data dump is on the use of the Pfizer injection in pregnant and lactating women, which indicated that many pregnant vrouwen die het vaccin namen, verloren hun baby's. (Gerelateerd:. Pfizer-gegevens onthullen dat COVID-19-vaccins NOOIT veilig waren voor zwangere vrouwen).

The pharmaceutical giant also stated in the said document that on Feb. 28, 2021, there were 270 known cases of exposure to the mRNA injection during pregnancy and 46 percent of the 124 mothers exposed to Pfizer injection suffered an adverse reaction.

And out of those that suffered an adverse reaction, 49 were considered non-serious adverse reactions and 75 were considered serious. This means 58 percent of the mothers who reported suffering adverse reactions suffered a serious adverse event, ranging from uterine contraction to fetal death.

Pfizer also admitted that of the 270 pregnancies they monitored, they have absolutely no idea what happened in the vast majority of them. The company also noted that 28 of the 29 outcomes resulted in the loss or death of the babies. This means, 97 percent of the known outcomes of COVID-19 vaccination during pregnancy have resulted in the loss of a child.

Even if you add the unknown outcomes to lower the percentage, the fact remains that these deaths could have been avoided if the pregnant mothers did not take the COVID-19 vaccines.

Visit Depopulation.news voor meer nieuws over sterfgevallen als gevolg van de COVID-19-vaccins van Big Pharma

Watch the video below where Inforwars founder Alex Jones pointed out that the COVID-19-vaccinatie is een globalistisch ontvolkingsplan, de kinderen onderwerpen aan het altaar van de killer experimentele prikken.

This video is from the InfoWars-kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Pfizer-documenten stinken naar FRAUD; Het aansprakelijkheidsschild van Big Pharma begint te ontrafelen.

Ben Armstrong: Pfizer weet dat het COVID-vaccin gevaarlijk is voor zwangere vrouwen.

Pfizer-documenten en real-world gegevens laten beide zien dat covid-prikken al massa-ontvolking veroorzaken.

Meer dan 1 op de 5 zwangere deelnemers aan Pfizer-onderzoeken kreeg een miskraam en zowel de FDA als de CDC dekten het.

Pfizer-documenten tonen aan dat het COVID-19-vaccin zich ophoopt in eierstokken; Uit Britse gegevens blijkt dat gevallen van eierstokkanker in 2021 een recordhoogte hebben bereikt.

Sources include:

SHTFPlan.com

Expose-News.com

PHMPT.org

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-pfizer-docs-depopulation-forecast-not-far-fetched.html

Liberty watch: UN streeft ernaar een wereldwijde ID te introduceren die aan de bankrekening van een persoon zou worden gekoppeld

 06/21/2023 // JD Heyes // 4,8K Weergaven

Tags: anti-vrijheidautoritarismefascismeGlitchglobalistische bureaucratenglobalistenmensenrechtenprivacy horlogeTirannieVNniet-geselecteerde bureaucratenVerenigde Natieswefwereldwijd economisch forum

 


Nogmaals, de 'grootmeesters van het universum' bij de Verenigde Naties zijn van plan controle uit te oefenen over de modernste samenlevingen van de aarde - hoewel niemand ze ergens op zulke posities heeft gekozen.

Zoals gerapporteerd door Dood nieuws, de VN "is van plan een wereldwijd digitaal ID-systeem te introduceren dat is gekoppeld aan de bankrekeningen van individuen" volgens een plan dat "gelijk is aan het systeem dat is ontwikkeld door het World Economic Forum (WEF)."

Het hele stuk wordt beschreven in een drietal beleidsnota's met de titel 'A Global Digital Compact, Reforms to the International Financial Architecture, and The Future of Outer Space Governance'."Het doel is om de" visie voor de toekomst "van secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres, te bevorderen - wat natuurlijk de totale controle is van ieder mens op aarde (en uiteindelijk op andere planeten).

Genaamd "Onze gemeenschappelijke agenda" (zegt wie?), het plan ligt op schema om in september 2024 te worden goedgekeurd tijdens een evenement genaamd "The Summit for the Future"."

Het plan vereist :

Digitale ID's die zijn gekoppeld aan bank- of mobiele geldrekeningen kunnen de levering van sociale bescherming verbeteren en de in aanmerking komende begunstigden beter bereiken.

Digitale technologieën kunnen helpen om lekkage, fouten en kosten bij het ontwerpen van programma's voor sociale bescherming te verminderen.

Net als hun niet-officiële 'partners' op het World Economic Forum, bespreekt de VN ook hoe ze in feite de wereldwijde digitale toekomst wil reguleren. De niet-gekozen organisatie gebruikt vervolgens uitdrukkingen als 'internationale samenwerking' en 'veel belanghebbenden' die 'principes, doelstellingen en acties zullen bevorderen' om deze globalistische agenda te beschrijven.

De uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, kunnen alleen worden aangepakt door een sterkere internationale samenwerking. De Top van de Toekomst in 2024 is een gelegenheid om overeenstemming te bereiken over multilaterale oplossingen voor een betere toekomst, waardoor het mondiale bestuur voor zowel huidige als toekomstige generaties wordt versterkt " Guterres zegt in de inleiding van het plan.

'In mijn hoedanigheid van secretaris-generaal, Ik ben uitgenodigd om input te leveren voor de voorbereidingen van de top in de vorm van actiegerichte aanbevelingen, voortbouwend op de voorstellen in mijn verslag getiteld "Onze gemeenschappelijke agenda,'die zelf een reactie was op de verklaring over de herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de Verenigde Naties. De huidige beleidsnota is zo'n input. Het gaat in op de ideeën die voor het eerst werden voorgesteld in onze gemeenschappelijke agenda, rekening houdend met de daaropvolgende begeleiding van de lidstaten en meer dan een jaar van intergouvernementeel en multi-stakeholderoverleg, en geworteld in de doelen en de principes van het Handvest van de Verenigde Naties, de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale instrumenten,'voegt hij eraan toe.

"In deze brief wordt de ontwikkeling voorgesteld van een Global Digital Compact waarin principes, doelstellingen en acties worden uiteengezet om een open, vrije, veilige en mensgerichte digitale toekomst te bevorderen, een toekomst die verankerd is in universele mensenrechten en die het bereiken van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Het schetst gebieden waarop de behoefte aan digitale samenwerking met meerdere belanghebbenden dringend is en zet uiteen hoe een Global Digital Compact kan helpen de inzet te realiseren in de verklaring over de herdenking van de vijfenzeventigste verjaardag van de Verenigde Naties ", merkte hij verder op .

Nogmaals, deze man was niet gekozen door de mensen. Hij is een voorstander van vrijheid. Niets waar de VN op vertrouwt (of de WEF trouwens). vrijwillige samenwerking onder volkeren en landen. Het is allemaal geforceerd - het moet zijn om de organisatie haar 'visie' te laten 'realiseren'.'

Later geeft Guterres zijn ware doel weg: meer "staat" -controle.

'Achter deze scheidslijnen schuilt een enorme bestuurskloof. Nieuwe technologieën missen zelfs basisbeschermers. Het is moeilijker om een knuffel mee te nemen dan een AI-chatbot die vandaag op de markt wordt gebracht. Omdat dergelijke digitale technologieën particulier ontwikkeld zijn, lopen regeringen voortdurend achter bij het reguleren ervan in het algemeen belang. Als gevolg van decennia van onderinvestering in staatscapaciteiten zijn openbare instellingen in de meeste landen slecht toegerust om digitale uitdagingen te beoordelen en erop te reageren ', zei hij.

Overheden hebben natuurlijk hun rol, maar groter worden dan de particuliere sector hoort daar niet bij. Dit plan is beangstigend en moet door alle vrije mensen ronduit worden afgewezen.

Bronnen zijn onder meer:

UN.org

SlayNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-06-21-un-introduce-global-id-tied-to-individuals-bank-account.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...