zaterdag 4 november 2023

WEF-insiders verlaten het zinkende schip terwijl aanklagers Neurenberg 2.0 processen voorbereiden

november 4, 2023   4251   28  

 

Twee jaar geleden schepte Klaus Schwab openlijk op dat het World Economic Forum en zijn globalistische belanghebbenden op koers lagen om tegen het jaar 2030 de totale controle over de mensheid te hebben.

Helaas voor Schwab en zijn dystopische visie van microchips, openluchtgevangenissen en bevolkingsvermindering, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. In feite zijn ze een ramp geweest voor de globalisten. De mensen in de wereld worden langzaam maar zeker wakker voor de waarheid over zijn kwaadaardige agenda en Schwab en zijn trawanten zijn nu doodsbang om berecht te worden, schrijft Thepeoplesvoice.

De globalisten-elite gedraagt zich nu als in het nauw gedreven ratten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

Wanneer historici terugkijken op dit tijdperk, zal het worden herinnerd als het moment waarop de globalistische elite haar hand liet zien en haar greep op de macht begon te verliezen.

Nu de mensen wakker worden en tegen hen in opstand komen, probeert de elite ons om vergiffenis te smeken.

World Economic Forum professor Scott Galloway, die regeringen opdroeg om strenge lockdown-maatregelen te nemen tijdens de pandemie, smeekte het publiek om “vergiffenis” en gaf toe dat de draconische regels “slecht en onnodig” waren.

De WEF-gefinancierde NYU professor biechtte zijn zonden op tijdens een panelgesprek met Bill Maher waar hij toegaf dat hij “fout” zat omdat hij de kant van de globalisten koos.

Het klinkt alsof de elite zich ervan bewust is dat de muur van de dam op het punt staat te barsten en dat hun plandemische misdaden op het punt staan te worden blootgesteld aan de mainstream.

Het sluiten van scholen is slechts het topje van een enorme ijsberg.

Wordt er van ons verwacht dat we het register uitwissen van degenen die verantwoordelijk zijn voor het alleen laten wegkwijnen van zieke kinderen in ziekenhuizen, voor het scheiden van man en vrouw, voor het verhinderen dat families de handen van stervenden vasthouden of samenkomen voor hun begrafenis? Nee, nee, en nog eens nee.

Nadat mandaten mensen hun baan hebben ontnomen en hun broodwinning en levens hebben verwoest, en nadat is aangetoond dat het vaccin dat tot therapeutisch middel is omgevormd er niet in slaagt om de overdracht te stoppen, wordt er dan echt van ons verwacht dat we stoppen met vragen te stellen over de mogelijke bijwerkingen of over de relatie tussen de grote farmaceutische bedrijven en de FDA?

Moeten we echt het verleden laten rusten voor het maskeren en lockdowns die jonge mensen een decennium terugzetten, die bedrijven in het hele land stillegden, die het aantal wanhopige sterfgevallen vermenigvuldigden?

Terwijl de wereld wakker blijft worden door de misdaden van de globalistische elite en de stemming onder de bevolking verslechtert, komt de elite met het idee van een “Covid amnestie” voor de elite-besluitvormers die miljoenen levens hebben geruïneerd door draconische lockdowns, maskers op kinderen en barbaarse vaccinatiemandaten af te dwingen.

Volgens een viraal artikel in Atlantic zou de elite, waaronder Fauci, Gates en Biden, een vrijbrief moeten krijgen en amnestie moeten krijgen tegen vervolging nu er steeds meer bewijs van hun wanpraktijken en regelrechte criminaliteit boven water komt.

We kunnen de elite gewoon geen “genade en vergeving” geven, laat staan amnestie, omdat dit een existentiële strijd is. Om het ronduit te zeggen: de elite heeft toegegeven dat ze de meerderheid van ons wil vermoorden.

Waarom moeten we onze inspanningen verdubbelen om de elite te ontmaskeren en zoveel mogelijk mensen wakker te schudden? Omdat het World Economic Forum er bij regeringen op heeft aangedrongen om hun bevolking “met spoed” met 86% te verminderen om de planeet te redden en de globalistische elite een “hogere levensstandaard” te geven.

De meest recente eis werd gesteld door WEF-functionaris Dennis Meadows, die beweert dat de massale ontvolking “vreedzaam” kan worden bereikt als de menselijke bevolking voldoende wordt gehersenspoeld om hun lot te accepteren.

Meadows is een globalistische thought leader met een lange staat van dienst en een van de auteurs van het pro-depopulatie boek “The Limits to Growth” van de Club van Rome uit 1972.

Volgens een hooggeplaatste functionaris van het WEF is de elite van plan om jullie “vreedzaam” en op een beschaafde manier te vermoorden.

Moeten we hen vergeven en vergeten, hun amnestie verlenen en hen toestaan zich te hergroeperen en hun naam te wijzigen?

Of is het tijd voor Neurenberg 2.0?

Het volk heeft gesproken.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v3tmia7-wef-insiders-jump-ship-as-prosecutors-prepare-nuremberg-2.0-trials.html

Bonus:

Ondanks dat dit al een iets oudere video is geloof ik dat het de belangrijkste video is die ik in de afgelopen drie jaar heb gezien omtrent de machtsverhoudingen in de wereld. Voor de meeste FN lezers zal het een bevestiging zijn van de puzzelstukjes die we uit 10 tallen zo niet 100 tallen andere video’s en artikelen bij elkaar wisten te brainstormen tot 1 duidelijk beeld, schrijft Curiousmarco.

Voor anderen kan het een behoorlijke tijdsbesparing opleveren om een beeld te kunnen vormen hoe het ervoor staat met die machtsverhoudingen en antwoord biedt op vragen zoals: wie veroorzaakt nu echt die oorlogen? Wat is de Cabal, Deep State en Q? Wat zijn ze van plan? etc.

Ik vond deze video zo belangrijk dat ik er zelf NL ondertiteling onder heb gezet (met hulp van AI transcript) Zo is het beknopte commentaar voor de NLers beter te volgen. Gr, Marco.

Journeyman Pictures: Q The Great Awakening, Plan to save the world (Eng, NL)

Video Link: https://rumble.com/v3tnwgm-journeyman-pictures-q-the-great-awakening-plan-to-save-the-world.-eng-nl.html


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-insiders-verlaten-het-zinkende-schip-terwijl-aanklagers-neurenberg-2-0-processen-voorbereiden/

 

Technocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperk

De beloften van de technocraten over een gloednieuwe en betere wereld zijn zo hol als een leeggelopen ballon. Hun beleid drijft de wereld naar een wetenschappelijke dictatuur en een nieuw tijdperk van neofeodalisme dat de vrijheid verplettert. De tijd om technocratie te verwerpen is nu!, schrijft technocracy.news. Als u denkt dat de eerste zes maanden … Meer lezen overTechnocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperk

https://www.frontnieuws.com/technocraten-leiden-de-wereld-naar-een-nieuw-duister-tijdperk/

 

 

Het Franse Agentschap voor Gezondheid gaat blootstellingslimieten herzien … naar beneden

 18 oktober 2023 | ARTIKELS

Persbericht 6 oktober 2023 door PRIARTEM

Op 5 oktober kondigde het Franse Agentschap voor Gezondheid  ANSES tijdens de vergadering van het Franse ‘Comité national de dialogue des fréquences’ (CND) aan dat zijn deskundigen de week daarop zouden beginnen aan een belangrijke herziening van de grenswaarden voor radiofrequenties.

De herziening volgt op de publicatie op 11 september van een initieel advies (1) waarin de huidige grenswaarden die van toepassing zijn in Frankrijk worden beoordeeld. De huidige grenswaarden zijn immers gebaseerd op het werk van een instantie die regelmatig en op grote schaal door internationale wetenschappers wordt bekritiseerd (2) vanwege haar onwetenschappelijke methoden en mogelijke belangenconflicten.

De deskundigen van het Franse Agentschap zullen methodologisch tewerk gaan “door gebruik te maken van vergelijkbare beoordelingen die door het Agentschap zijn uitgevoerd over andere onderwerpen (LED verlichting, chemische stoffen), met als doel een geschikte methode en nieuwe grenswaarden voor blootstelling voor te stellen“, volgens de voorwaarden van de Franse ministeries van Volksgezondheid en Ecologische Transitie. De deskundigen voegden eraan toe dat “dit werk zal bijdragen aan het werk dat wordt uitgevoerd door de Europese Commissie”.

Sophie PELLETIER, voorzitter van PRIARTEM, is verheugd: “ANSES heeft ervaring met het produceren van toxicologische referentiewaarden en hanteert een serieus ethisch kader. Het resultaat kan alleen maar een betere bescherming tegen blootstelling zijn. ANSES zal namelijk rekening houden met het feit dat we continu worden blootgesteld, in tegenstelling tot de huidige reglementaire waarden – aanbevolen door Europa – die volgens ANSES de waarden die worden geproduceerd voor kortstondige blootstelling, ten onrechte uitbreiden naar levenslange blootstelling (3)”.

François VETTER, CNAFAL-vertegenwoordiger (‘Conseil National des Associations Familiales Laiques’) in het dialoogcomité, voegde hieraan toe: “ANSES herhaalt heel duidelijk dat ze het niet eens is met de manier waarop de bescherming van kinderen in de huidige normen wordt behandeld. Het is ondenkbaar om waarden te hebben die de meest kwetsbaren niet beschermen: zwangere vrouwen, kinderen en tieners, ouderen, chronisch zieken, mensen met epilepsie of elektrogevoeligheid, enz.

 Stephen KERCKHOVE, algemeen afgevaardigde van AGIR POUR L’ENVIRONNEMENT: “Dit is de eerste keer dat er rekening wordt gehouden met flora en fauna in de grenswaarden voor radiofrequenties, net als met elke andere milieu-impactfactor. Dit is een goede zaak om de ineenstorting van de biodiversiteit tegen te gaan. Dit is in overeenstemming met het recente advies van de Europese Economische en Sociale Raad, die aanbeveelt onderzoek te doen naar en maatregelen te nemen met betrekking tot elektromagnetische velden als onderdeel van de New Deal voor bestuivers” (4).

In dit advies erkent de Raad een mogelijk schadelijke invloed voor bestuivers, zoals bijen, hommels, zweefvliegen:

“4.10. Volgens bepaalde wetenschappelijke studies kan de elektromagnetische straling van telecommunicatieantennes van invloed zijn op de populatie wilde bestuivers in hun natuurlijke habitats. Bovendien heeft het Wetenschappelijk Comité voor gezondheids-, milieu- en opkomende risico’s (SCHEER) van de Europese Commissie in 2018 het risico dat elektromagnetische straling (met name in verband met 5G) het milieu negatief beïnvloedt, als het hoogst mogelijke beoordeeld. Aanvullende beoordelingen in het kader van het Eklipse-programma en onafhankelijke onderzoekers hebben bevestigd dat elektromagnetische velden schadelijk kunnen zijn voor insectenpopulaties. Het EESC dringt aan op een EU-studie die nauwkeurige gegevens over deze kwestie zal opleveren en over de vereiste beleidsmaatregelen om een doeltreffende bescherming van bestuivers te waarborgen.”

Aangezien de kritiek van ANSES betrekking heeft op ernstige zaken en de ontwikkeling van nieuwe methodes en waarden veel tijd in beslag zal nemen, vragen de verenigingen om in de tussentijd het voorzorgsprincipe toe te passen door het ALARA-principe op te leggen voor allen (5) en een stand-still principe om een degradatie van de elektromagnetische omgeving te vermijden. In de eerste plaats herhalen ze hun verzoek aan de regering om het ontwerp van Europese regelgeving (6) dat de ontplooiing van 5G moet versnellen, op te schorten.

 https://www.anses.fr/fr/system/files/AP2021SA0192.pdf

https://www.emfcall.org/wp-content/uploads/2018/10/EMF-Call-October-2018-French.pdf

3 Cfr p 29 van het rapport geciteerd in noot 1.

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=OJ:JOC_2023_349_R_0026

5 Het ALARA (As Low As Reasonably Achievable – zo laag als redelijkerwijze haalbaar is) principe geldt al voor zwangere vrouwen in de context van beroepsmatige blootstelling.

https://www.priartem.fr/projet-de-reglement-europeen.html


https://vehs.be/het-franse-agentschap-voor-gezondheid-gaat-blootstellingslimieten-herzien-naar-beneden/

BBB (Boeren Burger Beweging red.) wil nu onze boerengrond opofferen voor woningen: ‘Ongelofelijk!’


Een opmerkelijk debat in de Statenzaal in het provinciehuis van Noord-Brabant. “Mijn klomp breekt eigenlijk wel een klein beetje,” zei PVV-Statenlid Alexander van Hattem tegen John Frenken van de BoerBurgerBeweging.

“Ik hoor de heer Frenken nu pleiten om boerenland op te offeren voor woningbouw,” vervolgde Van Hattem, die opmerkte dat de woningnood voornamelijk wordt veroorzaakt door de massa-immigratie.

Waarom moet ons boerenland opgeofferd worden voor woningbouw en wordt de massa-immigratie niet gestopt?

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Grote kolder’

Volgens het BBB-Statenlid heeft Van Hattem ‘recht op zijn eigen mening, maar niet op zijn eigen feiten’. “Dat is natuurlijk gewoon grote kolder. Dat is gewoon grote kolder,” beweerde Frenken.

Dat terwijl NRC recentelijk nog kopte: ‘Statushouder legt extra druk op vastgelopen woningmarkt’. En het AD: ‘Geen woonruimte voor 32.000 statushouders, het is veel te veel’.

Frenken vervolgde: “Het stagneert aan alle kanten en dat heeft bijna niks te maken met die enorme massamigratie.”

Politiek correcte oogkleppen

“Ik denk dat de heer Frenken beter die politiek correcte oogkleppen kan afdoen,” reageerde Van Hattem. Hij zei nog eens dat de bevolking met name groeit door de massa-immigratie en dat daardoor de druk op de woningmarkt toeneemt.

Het probleem is dat BBB daarvoor wegkijkt, aldus Van Hattem, die vindt dat we boerenland moeten blijven gebruiken om onze voedselproductie in stand te houden. “Dat is hoogst noodzakelijk.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Prof. Sucharit Bhakdi: er ontvouwt zich voor onze ogen een horrorscenario

Onlangs werd vastgesteld dat de mRNA-coronavaccins van Pfizer en Moderna talloze kleine stukjes DNA bevatten. De World Council for Health vroeg microbioloog Sucharit Bhakdi om zijn licht hierop te laten schijnen.

Emeritus hoogleraar Bhakdi sprak van een ‘monsterlijke misdaad tegen de menselijkheid’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk onwetend of in- en inslecht

De stukjes DNA zijn verpakt in hele kleine vetbolletjes die de kern van een cel kunnen binnendringen. Vervolgens kan er van alles misgaan. Denk aan kanker en ontwikkelingsstoornissen.

“Wie beweert dat RNA-vaccins veilig en effectief zijn, en dat er niets kan gebeuren met je genoom, is ongelooflijk onwetend of in- en inslecht,” benadrukte Bhakdi.

Horrorscenario

Die persoon sluit zijn ogen voor het horrorscenario dat zich voor onze ogen ontvouwt, voegde hij toe.

Tegen burgers en artsen zei hij: keer je af van de plegers van deze monsterlijke misdaad tegen de menselijkheid. “Doe dit om jezelf en je nakomelingen te redden. Doe dit om je familienaam te redden. Of ga de geschiedenis in als één van de grootste criminelen ooit.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

“Ze stoppen het nu in ALLES”: Grafeen nanodeeltjes

 april 5, 2022   29607   21 

 

Het klinkt als iets uit een thriller van Dean Koontz. Grafeen nanodeeltjes worden aangetroffen in alles wat wij consumeren, drinken en eten. Een nieuwe video legt bloot hoe grafeen in ons milieu is terechtgekomen en alomtegenwoordig is. Of het nu uit de lucht valt en bruin-zwarte olieachtige bolletjes achterlaat die door magneten kunnen worden opgepikt, tot zelfs in wat u eet, schrijft Principia-scientific.com.

Zoals in de video te zien is, is dit gedocumenteerd door nieuwsploegen van de media. De grafeenrevolutie die ons beloofd werd is al in gang gezet, maar het is niet wat ons verteld werd.

In de video bespreken wetenschappers hoe zij grafeen nanodeeltjes aan geneesmiddelen kunnen hechten en met een MRI op het orgaan kunnen richten. Zelfs de inkt op de pillen die u dagelijks inneemt kan van grafeenoxide gemaakt worden.

In één verbluffend voorbeeld wordt elektrolyse toegepast op gewoon drinkwater. Daardoor worden de waterstof- en zuurstofverbindingen verbroken, maar zoals u zult zien, is wat er achterblijft angstaanjagend (foto boven). En u drinkt het elke dag.

Zie ook:

Voor de allereerste keer dat het het land uitkomt, hebben Australische wetenschappers contact opgenomen met Zeee Media om bewijs te leveren van hun bevindingen over nanotechnologie in de COVID-19 Vaccins.

Hun identiteiten worden beschermd, zodat zij hun belangrijke onderzoek achter de schermen kunnen blijven doen in Australië, een land onder extreme medische tirannie, waar professionals als deze doodsbang zijn om zich uit te spreken, opdat zij niet gedemoniseerd worden, hun baan verliezen, of erger.

Video Link: https://principia-scientific.com/graphene-nanoparticles-environment-research-scientists/

Related

 


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ze-stoppen-het-nu-in-alles-grafeen-nanodeeltjes/ 

WAKE UP PEOPLE

 




Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...