vrijdag 27 oktober 2023

Deze Nederlandse boer doorziet de ware agenda achter de wereldwijde oorlog tegen landbouw


Ik gun iedereen een mooi plekje om te wonen. Ik gun iedereen een huis. Alleen, als we een probleem willen oplossen in Nederland moeten we met eigenlijke argumenten komen, zei boer Bert uit Twente in gesprek met cvandaag.

En als deze overheid vindt dat we van Nederland één dorp of stad moeten maken, volgebouwd met huizen, dan moeten ze dat vertellen, aldus Bert. “Dan moeten ze niet zeggen dat er een stikstofprobleem is en dat gebruiken om maar de grond van de boeren in handen te krijgen en daar woningen op te bouwen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Honderd procent

“Dat is er op het moment aan de hand,” benadrukte de boer.

Op de vraag of er sprake is van een verborgen agenda antwoordde hij: “Honderd procent. Ik heb er nooit in willen geloven – ook die complottheorieën die je soms hoort – maar steeds weer, stukje bij beetje komen al die complottheorieën uit.”

Niet te geloven

“En dan liggen er dus plannen dat er bij Stroe bijvoorbeeld 25.000 huizen zullen worden gebouwd. Die plannen liggen er. Als je ernaar vraagt, dan wordt er gezegd: o nee, dat is een vergissing. Die plannen liggen er, het is bewezen. Dan komt het uit, wat ik altijd als een complottheorie zag en waar ik eigenlijk niet in wilde geloven,” zei Bert.

“Dus de overheid heeft gewoon een dubbele agenda. Het is niet te geloven.”


Deze Nederlandse boer is wakker en doorziet de ware agenda achter de wereldwijde oorlog tegen landbouw: controle, zegt commentator Eva Vlaardingerbroek.

Wie de controle heeft over de voedselvoorraad, heeft de controle over de mensen, vervolgt ze.

David Icke reageert: “In het fascistische Nederland gebruikt de overheid de hoax-leugens over door de mens veroorzaakte klimaatverandering om boeren van hun land te gooien en ze beginnen te begrijpen waarom.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

https://www.ninefornews.nl/deze-nederlandse-boer-doorziet-de-ware-agenda-achter-de-wereldwijde-oorlog-tegen-landbouw/ 

Kijk: Thierry Baudet legt uit hoe grote investeerders profiteren van oorlog


Ze schieten een land eerst helemaal in puin en dan kopen die grote investeerders – BlackRock, Vanguard, George Soros – voor een prikkie alles op, zei FVD-voorman Thierry Baudet in de podcast Betweters.

Dan komt er belastinggeld, ontwikkelingshulp, en daardoor gaat dat land weer een beetje groeien. De bedrijven strijken de winsten op en de mensen betalen de prijs, zowel in levens als in economie, lichtte Baudet toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoger bewustzijnsniveau

“Dat is een heel cynisch systeem. Al die oorlogen in de geschiedenis en al die narigheid. Ik hoop zo dat we naar een hoger bewustzijnsniveau toe kunnen in de wereld,” benadrukte hij.

“Het militair-industrieel complex is vooral een Amerikaans netwerk, maar vertakt zich ook naar de EU. Er wordt zoveel geld verdiend aan oorlog,” aldus Baudet.

Oekraïne

Eind vorig jaar kondigde de Oekraïense president Zelensky aan dat hij een overeenkomst heeft gesloten met BlackRock-directeur Larry Fink. Ze hebben afspraken gemaakt over de financiering van de wederopbouw van Oekraïne.

De Wereldbank, Europese Commissie en Oekraïense overheid hebben eerder een rapport opgesteld waarin ze schrijven dat de wederopbouw van Oekraïne tot wel 349 miljard dollar kan gaan kosten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

 januari 6, 2022

https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2022/01/sperm-cartoon-front.jpg?resize=696%2C435&ssl=1

Iedereen kreeg te horen dat degenen die de vaccinatie niet hadden gekregen er spijt van zouden krijgen, maar nu lijkt het tegendeel waar te zijn. In een opzienbarende ommekeer worden vrouwen die het COVID-vaccin hebben gehad, in de uitgaanswereld gemeden door potentiële partners vanwege problemen met mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid, bericht Thecovidworld.com.

Vrouwen in New York zijn begonnen te liegen over hun vaccinatiestatus omdat onder mannen het wijdverbreide vermoeden heerst dat zij onvruchtbaar zijn of kinderen met geboorteafwijkingen zullen baren. Een man, die anoniem wenst te blijven, zei:

“In clubs beweren ze dat ze NIET gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als ‘Oh COVID is bullshit’ of ‘Ik wil die nieuwe experimentele prik niet proberen’.

Maar na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze het vaccin hebben genomen … en kijken toe hoe de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.”

De persoon zei verder dat minstens twee verschillende vrouwen hem vroegen waarom hij de relatie met hen zou verbreken omwille van zoiets als de vaccinatie, en hij vertelde het hen:

“Ik wil geen gebrekkige kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat vanaf het begin in mijn gezicht heeft gelogen.”

Over de hele wereld duiken steeds     meer berichten op over vrouwen die zijn gevaccineerd en die geboorteafwijkingen vertonen. Een zeer vroege theorie die door veel gerespecteerde artsen naar voren werd gebracht, was dat het mRNA-vaccin zou interfereren met een eiwit genaamd Syncytin-1, dat cruciaal is tijdens de zwangerschap.

 

Helaas “vertrouwden” veel vrouwen de wetenschappelijke bevindingen van de mainstream media en plukken zij nu wrange vruchten van het optreden van hun regering, die de propaganda heeft versterkt en andersluidende stemmen het zwijgen heeft opgelegd.

Ter herinnering aan het soort propaganda dat destijds werd gepusht, publiceerde FullFact een ‘factcheck’ waarin categorisch werd ontkend dat de vaccins problemen veroorzaken bij zwangerschap, voordat er überhaupt langetermijnstudies naar deze kwestie waren gedaan.

“Er is geen wetenschappelijke reden waarom verwacht zou kunnen worden dat het vaccin invloed heeft op de zwangerschap. Uit studies waarbij zwangere vrouwen die zijn gevaccineerd werden geobserveerd, is gebleken dat vrouwen niet meer kans hebben op een miskraam als zij het COVID-19 vaccin hebben gehad.”

Het is moeilijk om geen medelijden te hebben met deze jonge vrouwen die meegingen in de leugens en de massavorming. Het zou volkomen terecht zijn geweest dat zij zich zorgen maakten over een overhaast en ongetest farmaceutisch product op basis van nieuwe technologie.

Voor de “zuivere volbloeden”, de mannen en vrouwen die het zo lang hebben uitgehouden en de druk hebben weerstaan om zich te laten vaccineren, wordt algemeen verwacht dat ongevaccineerde vrouwen en ongevaccineerd sperma uiterst waardevol zullen zijn. Sommigen hebben zelfs gegrapt dat het de volgende Bitcoin zou kunnen zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-vrouwen-liegen-nu-over-hun-vaccinatiestatus-omdat-steeds-meer-mannen-hen-als-onvruchtbaarheidsrisico-zien/

 

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

Een wetenschapsgroep onderzoekt momenteel hoe het Covid-19 vaccin de vruchtbaarheid van mannen kan beïnvloeden. Er zijn vermoedens dat dit na vaccinatie kan worden verminderd en mannen die van plan zijn om in de toekomst kinderen te krijgen, wordt geadviseerd om hun sperma in te vriezen voordat ze gevaccineerd worden, melden de  Amerikaanse media. Op de … Meer lezen overMannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

https://www.frontnieuws.com/mannen-worden-aangeraden-om-sperma-in-te-vriezen-voor-covid-19-vaccinatie-vrees-bestaat-om-steriel-te-worden/

 

De sluier van het zwijgen over overtollige sterfgevallen

 oktober 27, 2023

 

Over de hele wereld heerst een oorverdovende stilte over overtollige sterfgevallen bij regeringen en de mainstream media, die nog niet zo lang geleden nogal gefixeerd waren op het dagelijkse dodental voor Covid, schrijft Sonia Elijah.

Op 20 oktober werd in het Britse Lagerhuis eindelijk een 30 minuten durend uitgesteld debat (20 afwijzingen later) over overtollige sterfgevallen gehouden door Andrew Bridgen, parlementslid voor North West Leicestershire en lid van de Reclaim Party.

Bridgen begon zijn toespraak onder luid gejuich van de volle publieke tribune, in schril contrast met de bijna lege zaal beneden.

Waar waren de honderden parlementsleden die normaal schouder aan schouder in de zaal zitten? Het lijkt erop dat een toename van het aantal sterfgevallen onder hun kiezers voor hen op die vrijdagmiddag geen urgente kwestie was.

We hebben sinds juli 2021 meer sterfgevallen gehad dan in heel 2020, in tegenstelling tot de pandemie, maar deze sterfgevallen zijn niet onevenredig onder ouderen, met andere woorden, de overtollige sterfgevallen treffen mensen in de bloei van hun leven, maar niemand lijkt zich er iets van aan te trekken. Ik vrees dat de geschiedenis dit parlement niet gunstig zal beoordelen.

Opvallend is dat het sterftecijfer in alle leeftijdsgroepen te hoog is, waar Bridgen tijdens zijn toespraak op wees.

De grafiek hieronder toont het samengevoegde wekelijkse totale aantal sterfgevallen voor alle leeftijden, uit 27 deelnemende landen: Oostenrijk, België, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Duitsland (Berlijn), Duitsland (Hessen), Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, VK (Engeland), VK (Noord-Ierland), VK (Schotland), en VK (Wales).


   Bron: EUROMOMO

Volgens het British Medical Journal “wordt een sterfteoverschot berekend als het verschil tussen het huidige aantal sterfgevallen en dat in een referentiejaar, en het sterfteoverschot kan verschillen afhankelijk van de referentie en de gebruikte methodologie.

Dit belangrijke punt over hoe het sterftecijfer kan verschillen afhankelijk van de gebruikte uitgangssituatie, werd naar voren gebracht door Bridgen.

ONS manipuleert de gegevens opnieuw

Bridgen legde uit

“Om te begrijpen of er per definitie sprake is van een ‘overschot’, moet u schatten hoeveel sterfgevallen verwacht zouden zijn. De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) gebruikte 2015-2019 als basislijn… Onvergeeflijk, het Britse ONS (Office for National Statistics) heeft sterfgevallen in 2021 opgenomen als onderdeel van hun basisberekening voor verwachte sterfgevallen – alsof er iets normaals is aan de sterfgevallen in 2021 – door het aantal verwachte sterfgevallen te overdrijven, kan het aantal extra sterfgevallen geminimaliseerd worden.”

Waarom zou het ONS dat willen doen?

Mijn interview begin 2022 met Norman Fenton, professor Risk Information Management aan Queen Mary, University of London, onthulde hoe het ONS ook de gegevens over sterfgevallen met Covid-19 naar vaccinatiestatus had gemanipuleerd.

Fenton is co-auteur van een paper waarin het ONS-rapport wordt geanalyseerd: “Sterfgevallen met COVID-19 naar vaccinatiestatus, Engeland: sterfgevallen tussen 2 januari en 24 september 2021”.

De paper concludeerde dat het ONS zich schuldig maakte aan een “systematische miscategorisatie van de vaccinatiestatus” en dat de COVID-19-vaccins de sterfte door alle oorzaken niet verminderden, maar kort na de vaccinatie echte pieken in de sterfte door alle oorzaken veroorzaakten.

De grootste Covid-19 Vaccin sceptici? Beroepsbeoefenaren in de eerstelijnsgezondheidszorg

 

De blackog in niet-geregistreerde sterfgevallen

Bridgen ging verder met het benadrukken van een kritieke tekortkoming in de manier waarop gegevens over sterfgevallen worden verzameld.

Er is een totaal falen in het verzamelen (laat staan publiceren) van gegevens over sterfgevallen die voor onderzoek zijn doorverwezen naar de lijkschouwer. Waarom is dit belangrijk? Een doorverwijzing betekent dat het vele maanden en gezien de achterstand vele jaren kan duren voordat een sterfgeval formeel geregistreerd wordt. Een doodsoorzaak moeten onderzoeken is redelijk. Niet registreren wanneer het overlijden plaatsvond, is dat niet. Door dit probleem hebben we zelfs nu nog geen idee hoeveel mensen er in 2021 zijn overleden. Het probleem is het grootst voor de jongere leeftijdsgroepen, waar een groter deel van de sterfgevallen wordt onderzocht. Dit falen van de gegevens is onaanvaardbaar.

Overtollige sterfgevallen in de jongere leeftijdsgroepen

Mijn onderzoeksrapport naar kindersterfgevallen na het mRNA-vaccin van Pfizer/BioNTech onthulde dat er een toename was van sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 0-14 jaar, rond de tijd dat het mRNA-vaccin werd toegelaten bij kinderen van 12-15 jaar.


    Bron: EUROMOMO

Bridgen vestigde de aandacht op het feit dat het ONS in een rechtszaak over een besluit om jongere kinderen te vaccineren, op schokkende wijze weigerde om geanonimiseerde details te geven (waarvan ze toegaven dat ze statistisch significant waren) over de toename van het sterftecijfer dat in de tweede helft van 2021 werd waargenomen bij jonge adolescente mannen. Bridgen wees erop dat er mogelijk nog meer sterfgevallen zouden zijn waargenomen, als de sterfgevallen die naar de lijkschouwer waren doorverwezen, waren meegerekend.

Overtollige sterfte in zwaar gevaccineerde landen

In augustus 2023 werden volgens Eurostat in vijftien EU-lidstaten met een sterfteoverschot de hoogste percentages waargenomen in Ierland (21,1 procent), Malta (16,9 procent), Portugal (12,7 procent) en Nederland (9,4 procent). Opgemerkt moet worden dat Portugal vanaf januari 2023 de hoogste COVID-19 vaccinatiegraad in Europa had, met 272,78 doses per 100 mensen in het land, terwijl Malta 258,49 doses per 100 mensen had toegediend.

Toename van hartstilstanden

Bridgen vestigde de aandacht op het feit dat Dr. Clare Craig, diagnostisch patholoog en medevoorzitter van HART, de eerste was die de toename van het aantal oproepen voor hartstilstand na de uitrol van het vaccin in mei 2021 benadrukte.

Bridgen verklaarde:

“Ambulancegegevens voor Engeland geven nog een aanwijzing. De ambulanceoproepen voor levensbedreigende noodsituaties liepen tot de uitrol van het vaccin op tot 2.000 oproepen per dag. Daarna stegen ze tot 2.500 per dag, en sindsdien zijn de oproepen op dat niveau gebleven.”

Bron: NHS Key statistics: Engeland, juli 2023

Categorie 1: Een onmiddellijke reactie op een levensbedreigende aandoening, zoals hart- of ademhalingsstilstand.

De anomalieën van het Pfizer klinische onderzoek

Bridgen deelde het feit dat:

Vier deelnemers in de vaccingroep van het Pfizer-onderzoek stierven aan een hartstilstand, vergeleken met slechts één in de placebogroep. In totaal waren er 21 sterfgevallen in de vaccinatiegroep tot maart 2021, vergeleken met 17 in de placebogroep. Er waren ernstige afwijkingen in de rapportage van sterfgevallen in dit onderzoek, waarbij het veel langer duurde voordat de sterfgevallen in de vaccingroep werden gerapporteerd dan die in de placebogroep. Dat is zeer suggestief voor een significante vooringenomenheid in wat een blind onderzoek had moeten zijn.

Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

 

Een Israëlisch onderzoek toonde duidelijk een toename van het aantal ziekenhuisopnames voor hartziekten onder 18-39-jarigen die verband hield met vaccinatie, niet met covid.

Australië, de perfecte controlegroep

Bridgen legde uit dat Australië bijna geen covid had toen de vaccins werden geïntroduceerd, waardoor het de perfecte controlegroep was.

De staat South Australia had in december 2021, voordat omicron werd geïntroduceerd, in totaal slechts 1.000 gevallen van covid onder de hele bevolking. Wat was het effect van vaccinatie daar? Voor 15-44-jarigen waren er historisch gezien ongeveer 1.300 spoedeisende cardiale presentaties per maand. Met de uitrol van het vaccin naar de leeftijdsgroep tot 50 jaar, schoot dit omhoog tot 2.172 gevallen in november 2021 alleen al in deze leeftijdsgroep, wat 67% meer was dan normaal.

In totaal waren er 17.900 Zuid-Australiërs die in 2021 een cardiale noodsituatie hadden, vergeleken met 13.250 in 2018, een stijging van 35%. Het vaccin moet hier duidelijk de nummer 1 verdachte in zijn, en het kan niet worden afgedaan als toeval. Het sterftecijfer in Australië is vanaf begin 2021 gestegen en die stijging is te wijten aan hartdoden.

Hoe de regelgevers gefaald hebben

De regelgevers hebben ook over het hoofd gezien dat in de Pfizer proef het vaccin voor de proefdeelnemers in een zeer gecontroleerde omgeving werd gemaakt, in schril contrast met het productieproces dat voor het publiek werd gebruikt – en dat gebaseerd was op compleet andere technologie. Iets meer dan 200 deelnemers kregen hetzelfde product dat aan het publiek werd gegeven, maar niet alleen werden de gegevens van deze mensen nooit vergeleken met die van de proefpersonen wat betreft werkzaamheid en veiligheid, maar de MHRA heeft ook toegegeven dat het de eis om deze gegevens te verstrekken heeft laten vallen. Dat betekent dat er nooit een trial is uitgevoerd op het Pfizer-product dat daadwerkelijk aan het publiek is verstrekt, en dat product is zelfs nooit vergeleken met het product dat daadwerkelijk getest is.

De massaproductieprocessen van vaccins maken gebruik van vaten met Escherichia Coli en brengen het risico met zich mee van besmetting met DNA van de bacteriën, evenals bacteriële celwanden, die gevaarlijke reacties kunnen veroorzaken. Dit is niet theoretisch; er is nu degelijk bewijs dat door verschillende laboratoria over de hele wereld is gerepliceerd, dat de mRNA-vaccins besmet waren met aanzienlijke hoeveelheden DNA die de gebruikelijke toegestane niveaus ver overschreden. Aangezien dit DNA in een lipide nanodeeltjes toedieningssysteem zit, is het aanvechtbaar dat zelfs de toegestane hoeveelheden te hoog zouden zijn geweest. Van deze lipide nanodeeltjes is bekend dat ze elk orgaan van het lichaam binnendringen. Naast het feit dat dit enkele van de acute bijwerkingen kan veroorzaken die zijn waargenomen, is er een ernstig risico dat dit vreemde bacteriële DNA zich in het menselijke DNA integreert. Zal iemand dit onderzoeken? Nee.

Waarom de gevaccineerden een gevaar vormen voor de ongevaccineerden

 

De rol van de BBC

Hoe ironisch dat de BBC ervoor gekozen heeft om volstrekt stil te blijven over de kwestie van de sterfgevallen, ondanks haar vurige dagelijkse berichtgeving over het dodental van Covid.

Met betrekking tot verwondingen door vaccins nam de BBC een veel proactievere rol aan. De publieke omroep nam het op zich om samen te werken met Facebook om de online pagina’s van Covid-19 groepen met vaccinverwondingen te verwijderen, door de aandacht te vestigen op het feit dat deze groepen wortelemoji’s gebruikten om de Big Tech censoren te omzeilen.


Veel kijkers van Bridgen’s toespraak gingen naar de sociale media om de aandacht te vestigen op het feit dat de BBC het ook op zich nam om het debat te overladen met haar eigen onderschriften, in een poging om tegen te spreken wat het parlementslid zei.

Eén onderschrift luidde: De NHS zegt dat de COVID-19 vaccins die in het VK gebruikt worden veilig zijn en de beste bescherming bieden tegen ernstig ziek worden van de ziekte.

Interessant is dat Bridgen het tijdens zijn debat niet had over vaccins en autisme, maar dat weerhield de BBC er niet van om onderstaand onderschrift in te voegen.

“NHS-richtlijnen stellen dat vaccins geen autisme veroorzaken, er is geen bewijs voor een verband tussen het MMR-vaccin en autisme”.


Opgemerkt moet worden dat de BBC aan het hoofd staat van het Trusted News Initiative (een alliantie van Big Tech en de reguliere media) dat in 2019 is opgezet om “anti-vaccins desinformatie” in real-time te bestrijden. Daarom laat de samenwerking met Facebook om verhalen over vaccinschade te censureren, het ontbreken van enige berichtgeving over sterfgevallen en de meer recente ondertiteling van Bridgen’s toespraak – zien hoe effectief het die rol heeft uitgevoerd.

Conclusie

Bridgen sloot het debat af met de volgende verklaring:

“De experimentele covid-19 vaccins zijn niet veilig en niet effectief. 

Ondanks de beperkte belangstelling van collega’s in de Kamer – ik ben degenen die aanwezig waren zeer dankbaar – kunnen we op de publieke tribune zien dat er aanzienlijke publieke belangstelling is. Ik dring er bij alle leden van het parlement op aan, zowel degenen die aanwezig zijn als degenen die dat niet zijn, om de roep om een drie uur durend debat over dit belangrijke onderwerp te steunen. 

Mijnheer de plaatsvervangend voorzitter, dit is misschien het eerste debat over oversterfte in ons parlement – sterker nog, het is misschien het eerste debat over oversterfte in de wereld – maar ik beloof u dat het helaas niet het laatste zal zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-sluier-van-het-zwijgen-over-overtollige-sterfgevallen/

 

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije

De EU-statistiekenautoriteit “Eurostat” heeft verontrustende cijfers gepubliceerd: in december 2022 is de oversterfte in de Europese landen gemiddeld met 19% gestegen – en dit in vergelijking met het gemiddelde van de jaren 2016-2019. Bovendien is een sterke stijging ten opzichte van november 2022 duidelijk, toen de oversterfte “slechts” plus acht procent bedroeg. Ook interessant: ter … Meer lezen overEUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije

https://www.frontnieuws.com/eurostat-extreme-oversterfte-in-europa-uitzondering-hongarije-roemenie-en-bulgarije/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...